Feltöltötte friss vagyonnyilatkozatát a parlament honlapjára a miniszterelnök, a dokumentum meglehetősen szűkszavú.

Orbán Viktornak továbbra sincs egy fillér megtakarítása sem, de a hitelét visszafizette
Fotó: MTI/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor vagyonnyilatkozatából túl sokat nem tudhatunk meg a miniszterelnök anyagi helyzetéről. Annyi azonban biztos, hogy a tavaly ilyenkor még 882.110 forintra rúgó adósságát sikeresen visszafizette.

Amiről még úgy gondolta, hogy a mezei halandókra is tartozik, az az általa felerészben tulajdonolt XII. kerületi lakás és a felcsúti ház, amely teljes egészében az övé.

Orbán Viktor vagyonnyilatkozata nem tartalmaz semmiféle megtakarítást. Miniszterelnöki és képviselői fizetését fölveszi, a pártelnökit nem.

Forrás: parlament.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Vagyonelkobzás esetén jól jön, ha papíron nincs semmijük.
jesz
érdekes...nekem sincs megtakarításom...sem adósságom ...igaz, más se.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy valóban elképesztő baromsága,

még akkor is, ha – lévén annyira buta és műveletlek - nagy valószínűséggel a gól egyik fajtájára gondol

Biztos bennem van a hiba, de én csak a magyar-gyaur.blog „De Gaulle és a két Orbán
Egy Orbán már részt vett egy keresztény civilizáció elpusztításában…” postjából tudtam ennek a buta műveletlen , de arrogáns paraszt-suttyónak ezen agymenéséről.
A szerző néhány pontban foglalta össze megállapításait, mondván: „De hogy világosan lássuk azt, hogy Orbán mennyire távolodott el a nyugati civilizáció normáitól, hasonlítsuk össze Orbánt a saját bevallása szerint példaképének tartott vallásos-konzervatív-nacionalista De Gaulle elnökkel:”.
A széplelkűsdít játszó megmondók szerint biztosan kemény szavak:
„Orbán De Gaulle-hoz képest egy kisszerű, a lelki nemességet nélkülöző „jöttment”, parvenü politikus. Mivel karriert csak politikai ravaszsággal, populista manipulációval és árulással tudott befutni ezért ezt az irracionalitás tudatmérgező ködfüggönyével próbálja elleplezni: a szuverenitás-mániával egy globális világban, az „úri” magyaroknak kijáró felsőbbrendűség mákonyával és azzal a személyi kultusszal, amellyel sok egyházi ember Orbánt, mint „második államalapítót” felmagasztalja.”,
én azonban még igazítanék rajta:
ahogy az a testméretéből (sokak szerint innen ered az összes aljassága) is egyértelmű nem csak De Gaulle-hoz képest kisszerű,
a kétségtelenül igencsak találó – a gyüttment jelzővel egyenesen frappáns – parvenü megállapítás egy kissé ellentmondásban van „az ’úri’ magyaroknak kijáró felsőbbrendűség mákonyával”. Sőt igazából nagyin kevés olyan ellenpont létezik, mint Orbán és az úri-emberség, akár a klasszikus, akár a polgári értelemben használjuk.
S ez még akkor is igaz, ha megpróbáljuk az orbáni fityeszmatyar fogalom-értelmezés mentén értékelni.
Külön kell beszélni a „a lelki nemességet nélkülöző” igencsak finomkodó jelzőre, s nem csak azért mert meghatározó – sőt gyakorta büszkén csillogtatott –...
verőce21
Dr. Miniszterelnök Úr nem egy nagy spórmájszter meg kell, hogy mondjuk...

Valószínűleg ráférne a lipsik "feltétel nélküli alapjövedelme"... :)
justhpeter
@RonaGyuri: De Gaulle emlékét sérti, ha vele kapcsolatban egy primitív tolvaj-trógert emlegetünk. De Gaulle a maga módján egy "rendszerető" demokrata volt és nem a franci nép lopás-rekordere.
nezelodo
Szegény mini. elnökünk, ha ilyen lazán kezeli a pénzügyeit, öregségére szegényházba kerülhet, legjobb esetben Felcsúton a falubeliek jó szívére hagyatkozva sorkoszton tengetheti majd öreg napjait, hiszen ott az egy főre jutó megtakarítás sokszorosa az országos átlagnak. A koronázó falu lakói még az átkosban prosperáló egykori "Aranyháromszög" teljesítményét is felülmúlják e tekintetben, futja majd az adakozásra.
Eladott Ország
Ha korábban sem volt megtakarítása, akkor miből fizette ki a hitelét. Kit nézel hülyének, te rohadt, bűnöző, tróger, hogy rohadjon rád a lakat!
Sámannus
Szegény ministerelnök úr ezért kell neki a sok boríték. Nagy ám a család is ám.
Giovanni Alba
Te kire bíznád a pénzed kezelését? Egy saját erejéből, tehetséggel, jó üzleti érzékkel meggazdagodott emberre, vagy egy olyanra, aki jelentős bevételei ellenére sem tud (akar) felmutatni szinte semmiféle megtakarítást?
Mondjuk meg is látszik a "tehetség" az ország többször módosított költségvetésén.
Yoda69
NER elvarsak vagyon nyilatkozatai a magyar emberek szemen köpése.
Aki Én
Akkor ez egy tehetségtelen, ,,annyit is ér" ember.
És ez a kormányfő?
simmering73
"... ez az ember azt állítja magáról, hogy egy 63 nm-es felcsúti parasztházon, egy 233 nm-es lakóház fele tulajdonrészén és egy 1544 nm-es telek 791/1000-ed részén kívül nincs semmije. Adósságától csak most szabadult meg, készpénzes megtakarítása nulla, nincs egy kanyi vasa. Nincs autója, nyaralója, nincs egy biciklije. Miközben ott van a hatvanpusztai Orbán-birtok, a főhercegi kastéllyal és az uradalommal. Mit gondol, mikor és hogyan fog oda beköltözni, ha nem az övé? Kiveszi albérletbe? Eljátssza, hogy albérletben lakik Habsburg József főherceg egykori birtokán, ami az apjáé?"
nepszava.us/orban-vagyonnyilatkozatabol-kimaradt-magyarorszag-terulete-elovilaga-minden-vagyona-es-lakoja/
ómió
Így jár az, aki a "lopottját" már szétosztotta!
namihami
Épp hogy kijönnek a hónap végéig. Fizetéstől fizetésig élnek.
Ha végképp szakad a húr, akkor a Matolcsy ad nekik kölcsön a következő fizuig.
Borsodi
Szegény gyűjteni kéne neki.javaslom a szavazói dobják össze neki.
namihami
@Borsodi: Elkéstél. A darizáson már túl van...
És még azt a levelet, amiben a hívektől koldul, azt is velünk fizettette.
CsipkeRózsa
Ahhoz képest, öt gyereket nevelt, nevel, iskoláztat, teniszezés, nyelvtanulás, utazás, vagyonszerzés, feleség nevén több, mint ötven nagy értékű ingatlan, föld. És a strómanok tulajdonának nagy része Orbáné, ott van a külföldi bankokban a bezsebelt összeg nagy része, és még ki tudja, hány külföldi ingatlan. Az ország arany-tartaléka talán még biztonságban van.
Cappuccino
Már ,hogy lehet az övé mivel én vagyok a Főherceg. Már várom az ajánlatát a bérleti díjért. De ilyen senkinek, úgy gondolom nem adóm ki albérletbe.
Lepényleső
...s ez igaz oly annyira,mint minden amit eddig bedobott a köztudatba?
tothjani
Havi 3 milliót keres plusz amit LOP, és nem tud félretenni de a nyomorult melósnak aki évente 3 milliót keres van 10 milliós megtakarítása a kormány statisztikák szerint. :(
Istenakinincsen
Apucinál gyűjti a megtakaritást.Ő lesz az "örökös"
Sámannus
A békasegge menetre mindenki vigyen magával még egy papírzacskót.
csak úgy....
talán még mindíg a gyözöbácsi kezeli a zsebpénzét? én sem hagynám nála pénzem...,max. a magyarokét...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.