Nehéz erről indulat nélkül beszélni, aljas, tróger, gyáva dolog, ami történt mondta Vona Gábor arról, hogy Karácsony Gergelyen és Donáth Annán kívül egyetlen ellenzéki vezető sem volt ott Márki-Zay Péter mellett, amikor elismerte a vereséget vasárnap este.

Aljas, tróger, sarló-parizer koalíció – Vona Gábor kiosztotta Jakab Pétert

Megemelem a kalapom Karácsony Gergely és Donáth Anna előtt

– tette hozzá a Jobbik egykori miniszterelnök-jelöltje, aki szerint megható beszédet mondott MZP, de nem kellett volna a gyerekeit felengedni a színpadra.

Az viszont, hogy a többi ellenzéki pártvezető nem volt ott a vereség beismerésénél, Vona szerint

aljas, tróger, gyáva dolog volt.

Amikor Jakab Péter MZP-t teszi felelőssé a vereségért és gyávasággal vádolja a négy évvel ezelőtt a Jobbik éléről távozó Vona Gábort, azt a Jobbik volt elnöke projekciónak tartja, hiszen szerinte Jakab a saját hibáit vetíti ki másba.

Jakab Péternek Vona szerint annyira nem volt bátorsága, hogy a májusi Jobbik-tisztújítás előtt bizalmi szavazást kérjen maga ellen. A baloldal hozta a szavazóit, ám a Jobbik elvesztette 2018-as táborát

– mondta a Jobbik volt elnöke.

Vona szerint a hatpárti összefogásnak vége, az ellenzéki blokk két táborra szakadt, az egyik oldalon a Párbeszéddel, a Momentummal, a másik oldalon a Gyurcsány Ferenc és Jakab Péter között létrejött sarló-parizer koalícióval.

Most az lett a Jobbik mondandója, hogy „szeretem a parizert és Ferit”. Szerinte nincs igaza Jakab Péternek, hogy aki a 2018-as Jobbikot visszasírók a fasisztákat sírják vissza, egyszerűen a 2018-as Jobbik-tábor nem a DK előzenekarára vett jegyet.​

Forrás: atv.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Vonának nem lenne szabad nyilvánosságot adni...pont úgy mint horngábornak, vagy fodorgábornak..ezeknek a politika szemétdombján kellene kapirgálni..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Vona Gábort meg a fidesz megvette kilóra mint egy hízott libát. Jó lenne, ha nem a pálya széléröl ordibálnál be, inkább töröld le a fidesz gecis és szaros pofádat! Takarodjál el a közéletből fidesz csicska!
jesz
Vonának nem lenne szabad nyilvánosságot adni...pont úgy mint horngábornak, vagy fodorgábornak..ezeknek a politika szemétdombján kellene kapirgálni..
Eladott Ország
@Shikari: ma, 09:26 ♠ A fidesznél nagyobb hazaáruló nincs! Ezért felelni fognak! Orbán: Én mindig a magyar nép érdekeit képviseltem. Nem kellene a nép érdekeit összekeverni a te és hűbéreseid érdekeivel.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/275966648_1305598736586697_7713378110558579747_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=-peajRCcC_cAX8n8p8O&_nc_oc=AQlnF_pMp0YPv8EU8Xu8Z3ZriJxo1Stg58Cn9TDpw-UaWgz9waawEjlr_OdUUkXwYzI&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=00_AT-nnoSQMsG0YJrPpBkHN3XbKqy1HT-H2hIOQjUbw7XZ7Q&oe=62571CEC
Orbán, hazaáruló! Hazaáruló az, aki, mikor nem ő van hatalmon, mindent elkövet, hogy a helyzet minél rosszabb legyen. Teszi ezt pusztán azért, hogy utána magát a nemzet megmentőjének szerepébe helyezve totális uralmat építhessen ki. Hazaáruló az, aki egy ország teljes társadalmát képes végletesen és reményei szerint véglegesen kettészakítani, majd egyik feléről bebizonyítja, hogy csupa ostoba, elfogult gazemberből áll, másik felét pedig sikerül teljesen magáévá tennie testestül-lelkestül, mindenestül, hogy ezzel legitim módon tudjon illegális eszközökhöz is nyúlni hatalma megerősítése és megtartása érdekében.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/276297347_1308185902994647_9048895312599898770_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=G7C4-vSzVwgAX-DIhCL&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=00_AT9zOe9nSOjztnhYnG4tRpwySluSQR8o-4E59SyuUPTqLA&oe=6256509D
kereső
Az. Igazad van vona. Aljas-tróger minden ellenzéki szavazó, aki ezt a koaliciót kikönyörögte, és kiimádkozta az ellenzéki pártokból. Jakab tényleg ellenzéki oldalra vitte a jobbikot, nem hagyta tovább , hogy a jobbik legyen orbán viktor hasznos hülyéje., mint a te idődben volt. Neked az a természetes, ha a jobbik a fasiszta orbán természetes szövetségese- láthatóan nem mindenki gondolja ezt a jobbikban igy.Mindazért, amit az ország ellen elkövettél orbán érdekében, a mocsok téged illet.
ómió
Látod, Vona efftárs! Ilyen a "néppártod"!
Nyírfa
A 2018-as vereség után nem véletlenül mondtál le, ugye?
Többek között miattad lett Orbánnak kétharmada, de akár elővehetjük a 2006-os szereplésedet is az utcai harcosaiddal. Gondolod, hogy soha senki nem fog ezért szemen köpni, hogy ez nincs feljegyezve a történelem lapjaira? Légy büszke a fasisztáidra, ma a dúródóra-féle katonai alakulatot erősítik.

Jakab ,hozzád képest, Vona Gábor, úriember, szalonképes parizerrel is, és oda készül, ahová te soha nem kapnál belépőt: Európába.
bfeco
@Shikari: Meglett a gyogyszered fidessnáci?Nálad nagyobb árulo nem kell, aki a putyinnak drukkol, hogy öljék az ukránokat.Mint háborus uszito börtönben a helyed."Putyin nem tud veszíteni olyan hadsereggel.
Z testvérek, verjétek el az ukrán bandát!
Tisztelem az orosz hadsereget. Hihetelenül erősek!"
kereső
@Nyírfa: nem találod "frivolnak", hogy echte baloldali /liberális ellenzékiek védik Jakabot?/nem a pártokra gondolok/
Klubtag
Nem tehetek róla, de ez a szégyenleni való esemény bizony feleleveníti bennem a 2002-ben vereséget szenvedő pártvezető (volt miniszterelnök) és párttársai viselkedését - amikor is egy másik párt vezetőjének, egy gyenge nőnek kellett megmenteni a helyzetet...és bejelenteni a vereséget.
Viszont: "Este tizenegy után állt színpadra Orbán. Hangos ováció és szűnni alig akaró „Viktor, Viktor!” skandálás köszöntötte; úgy zúgott a taps, mintha győztek volna."...és a történések mozgalmi felülírása azóta is folytatódik...
Nyírfa
@kereső: 09.58

Frivol lenne? Igaz, idézőjelbe tetted. Ha úgy érted, ahogy én is gondolom, hogy szokatlan, váratlan, rendhagyó, akkor de, igen.
Viszont megérdemli.
csak úgy....
magyarország a saját sírját ássa , még jó,hogy van hozzá egy csomó olcsó kétkezi shikari..
fergeteg
Zázrivecz Gábor milyen pulpitusról osztaná az eszét most?
"csak úgy" !!!
te is mehetsz új bolygóra ahol nem kellenek a "kétkezi"ek
Mert itt csak tehénszarral fűthetsz ha nagyon vered a melled. De ahhoz nagyon kell MERT VIKTOR
a magyarokat megvédi.
kereső
@Horizont: 10:41 Észak-Korea, kina, esetlég még bolsanaro...
Gazella
Vonyó inkább nézne magába! Jobbik bukott elnök.. pont ez a varangy beszél..
relatív
Ez a fidesz-polgárikörös buggyant agyú milyen alapon szórja még mindig rágalmait a hazai médiában ?!
Gazella
@relatív: Mert csak narancs média van.
Csizmás Kond
...gyúcsány egy kocsog...még Pákó si tudta...
nemkati
Ahogy Vona kiszállt a Jobbikból, az egy sokkal elfogadhatóbb jobboldali párttá alakult. Ezért kerülhetett be az ellenzéki összefogás pártjai közé, és helye van ott.

Az, amit az ellenzéki összefogás mutatott, mutat, az számomra egy nagyszerű dolog, és büszke vagyok rá. Hogy ebben a gyűlölködő országban különböző nézetű magyar emberek össze tudnak állni egy olyan ügy érdekében, aminek célja a hazánk megmentése az 0rbáni gyűlölet, lebutítás, kirablás, kizsákmányolással szemben.
evacica
Vona tartsa meg a véleményét! Nem s értem mi a fenének szerepelteti annyit az ATV!Ő aki a polgári köröket szervezte Orbánnak, most meg osztja az észt! Ki a fene kiviácsi Vonára, akinek a pártjába tartozott a fasiszta MI Hazánk! Szégyen az, hogy egy ilyen fasiszta párt bekerült a Parlamentbe!Sajt jelzőit osztogatja!
namihami
Már megélte egy generáció, hogy a jobboldal hatalomba vitte a nyilasokat.
Deja vu...
csak úgy....
@Csizmás Kond: összejártok a pákóval ? ízlik neki a borod?
surdilloFUJT
@Csizmás Kond: Ja pont úgy mint a q..va nénikéd!!!
surdilloFUJT
@csak úgy...: ..meg a pákó fekete rúdja!!!
GeoCravker
Vona egyszer már bukott politikussá vált.
Alkalmasint a koalició másik fele is szerintem orrbefogva szavazott a Jobbik és a Momentum miatt.
terlasz
Vona sértve érzi magát Jakab beszólása miatt.
NKF
Jakabka egy süket f@sz. Nem értem .hogy a fenébe lett ez segg pártelnök?
kereső
@NKF: Talán mert voltak a Jobbikban( a tagságban) olyanok is, akik nem akarták véglegesen magukra rántani a "náci" jelzőt.
bence
Vona ?! Ugyan már ! Vona jobb ha hallgat ! Ő az egyedüli aki megtudta volna semmisíteni orbánt ! Ehelyett mit csinált ? Összefogott vele !
vitriol
vona 4 évvel ezelőtt már csúfosan leszerepelt, azóta játssza a megmondó embert, de nem áll jól neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.