Megtartotta első ülését az augusztus 20-ai Szent István napi programsorozat biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs csütörtökön Budapesten.

Összeült az operatív törzs, hogy "Európa legnagyobb tűzijátéka" zavartalan legyen augusztus 20-án
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, a testület vezetője az ülés után elmondta, az elmúlt években nemcsak az állami ünnepek, hanem a magyarországi világrendezvények is bebizonyították:

olyan rutinos, felkészült szervezői tudás áll rendelkezésre, amely garantálja, hogy mindenki zavartalanul és biztonságban ünnepelhesse Magyarország születésnapját.

Azt mondta: az előkészületek rendben zajlanak. Az államalapítás ünnepéhez idén is négynapos programsorozat kapcsolódik. A látogatókat augusztus 18-21. között mintegy 20 programhelyszínen több száz programelemmel várják. Köztük – mint fogalmazott – "Európa legnagyobb tűzijátékával", amelyet 4,3 kilométer hosszan lőnek majd fel a Margit híd és a Petőfi híd között.

Emellett a tavalyihoz képest kétszer annyi, hatszáz drón is hozzájárul majd a látványhoz – emelte ki Kovács Zoltán.

Forrás: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Törölt Nick
Cirkusz kell a népnek, az infláció le van sz@rva. Szerintem ez a pénz ezer más dologra jobban kellett volna, mint erre a haszontalan rongyrázásra.
Néro2
A jó kurva anyátokat még mindig nem volt elég a pocséklásból ???
emerencia
@Törölt Nick: És még arról nem is beszélve, hogy a szomszéd országban véres háború dúl. Nagy tahóság szerintem ilyenkor gigatüzijátékot rendezni.
telegdilaci
@Clavigo:Ebben a gazdasági összeomló helyzetben éppen ez hiányzik az Országnak,ha kenyérre nem telik legalább legyen jó drága Cirkusz!
namihami
A tüzijátékos haverok is, miután leadták az ""alkotmányost"", el akarnak menni egy szép nyaralóhelyre. Az pedig már nem olcsó. Kell hozzá egy drága banzáj.
Yeromos
Lehet, hogy nem a legnagyobb tüzijáték lesz de az biztos, hogy a legdrágább. Pont az ilyen kiadásokat kellene talán csökkenteni.
Maxipocak
Kár hogy nem benneteket lőnek ki a Duna fölé, káprázatos színeket és formákat produkálva. A Forint a béka segge alatt
-X. szinten, egekben az infláció, de nektek hazaáruló, senkiházi csürhének, ez a legfontosabb. A tűzijáték. A bdsqrvanyátokat!
Dr. Proktor
Cirkusz kell a jó népnek, az eltereli a figyelmet az inflációról, ráadásul ingyér van!
Yoda69
A jo kurva anyjukat orbaneknak, hogy meg ilyen helyzetben is ez a legfontosabb nekik.
Eladott Ország
Orbánnak le kell fújnia az augusztus 20-i giga tüzijátékot, a szomszédban véres háború zajlik, nincs ok az ünneplésre! Lehetne az arra szánt pénzt a vízhálózatok korszerűsítésére fordítani. Hogy emberek ezrei ne maradjanak víz nélkül,és vízkorlátozás gondjainak kitéve itthon. Ilyen lêhűtő banda a világon nincs még egy. Ünnepelnek és szinte minden családban gyászolnak. Mutassák már meg, hol dübörög a gazdaság! A vízhálózat, az utak járhatóságán kellene változtatni!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/289539127_1376630306150206_2540193273208893660_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=TVCGVIFmKEcAX8R1Te4&_nc_oc=AQnNhdsi8Cy55H7_hjdqtSZ-RC3BIz9QfJkfBG9T_l8VhTquyHc_LS6OxOEXbyRn7LA&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT8CTsvY2VlfYcYIIsNZfr5Ar4VhEBzS1ANyagrjLJWJUg&oe=62CBABCF
Közhírré tétetik! Hírek ispánul! Szomjúhoznak a sojmári népek!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/291785689_575338810879744_2249980136668301460_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=kraOZJD7PD4AX--9kWs&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AT-cfd1RbtiGdoxsqfOJJtQAJdwBeX9SNk8bXTaSMbV3dA&oe=62CAD70F
kereső
Ez igen! Az élelmiszerek inflációja 30%. A forint világelső értékromlásban- és sehol egy válságstáb, egy operett törzs. Bezzeg a siriusig látszódni fogó- orbán nagyságát hirdető, az elmúlt száz év legjobb tiz évi kormányzását hirdető, az "új államalapitást" ünneplő fényjátéknak(milliárdok elégetése a légtérben), annak bezzeg van operett törzse,
Aki még mindig ezeket támogatja, az bűnrészes , és osztozik a maffia bűneiben.
Emmersson71
Na vééégre! Kellett már, mint üveges tótnak a hanyatt esés!
Vagy rühes mókusnak az erdőtűz...
magyar1
Ez nagyon hiányzik, az emberek jól laknak vele.:)
magyar1
@kereső: Tévedsz, az élelmiszerek inflációja 100 % bőven megvan, aki jár boltba csak hüledezik, naponta mennek fel az árak. Trappista sajt fél év alatt 2 ezerről 4,2 ezerre emelkedett pld. kilója.
Rongyrázásra meg van pénz.
magyar1
@KisTehen: Az biztos, de közben szidják az anyukájukat is. Kevés embert nem érint az elszegédnyedés.
amortizáltok
Herdálás parancsra felsőfokon. na majd kié lesz az első pofon a milliárdokért?
134.bátor
Tènyleg,mint az ókori Romában.
Cirkuszt,ès kenyeret a nèpnek.
Igaz,kenyèr már nem jut...
kereső
@magyar1: Én elhiszem Neked, mert vannak termékek, amelyeknél igy van(a sajtok ezek közé tartoznak). Be kell hozni valahol a csirke-farhát, meg a csirke -szárnyvég árstoppját, és persze a csirke mellét is- amit egyébként eddig is csak azok engedhették meg maguknak, akik nem minimálbérből élnek.
csipetke
A seggünk kivan a gatyából, lassan már semmire se lesz pénz, illetve arra van,amire orbán akarja. A puccos tüzijáték árát tolták volna valami hasznos dologba
kereső
A miniszteri bársonyszék után egy névre szóló tölgyfapadot kapott a lakiteleki Hungarikum Ligetben Prof. Dr. Kásler Miklós. A padon idézetként az Ora et labora! (Imádkozzál és dolgozzál!) latin felirat olvasható.

Én tényleg eldobom az agyam. Orvell felét nem irta meg az 1984-ben, és az Állatfarmban mindannak, amit ezek megcsinálnak.
Dr. Proktor
@134.bátor: Jutna kenyér, csak lassan nem tudják a zemberek megfizetni!
Apropó, július 1.-től négy-ötszörösére drágul a villamos energia ára a cégeknek, az teszi be a kaput a pékeknek és a kenyér árának...
Jozefina
Ez a lényeg, hogy cirkusz kell a népnek!!!?? Vajon hány éhező családot lehetne finanszírozni, vagy emelni a kisnyugdíjakat ebből az úri szórakozásból??? Arról nem beszélve, hogy mennyire környezetszennyző is!!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Rongyrázás megy ezerrel. Nincs is jobb helye pénznek. GAZEMBEREK!!!
justhpeter
Lesznek-e gigaposzterek is az augusztus 20.-ra 450,.forintos euró öröméről is vagy csak simán ellopjuk az égetően szükséges rendezési összegből ami a pártnak jár ?
balos
Nem is értem?A szent istván nem tudja,hogy mit képesek művelni a testvér gyilkossága miatt?Szóljon már valamelyik kdnpöcs neki!
ómió
Pedig ezt efftársilag "be megspórolnák"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.