Orbán Gáspár néhány emojival és egy Jókai-idézettel reagált arra a rendeletre, amely módosította a terhességmegszakítás feltételeit.

Orbán Viktor fia is reagált az abortuszrendeletre – Mutatjuk hogyan
Orbán Viktor miniszterelnök (elöl j) az erdélyi Szászfenes református templomának avatóünnepségén 2017. október 1-jén. Mellette fia, Orbán Gáspár (k) és Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere (b). MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Arról már mi is beszámoltunk, hogy változik az abortusztörvény, a részletek a Magyar Közlöny hétfő esti számában jelentek meg.

Orbán Gáspár, aki egyébként, nem túl gyakran posztol a Facebookon most egy Jókai-idézetet osztott meg az oldalán, és mindössze három emojit írt kommentként.

Minden kétséget kizáróan arra utalt:

támogatja, hogy a terhességmegszakítás előtt meg kelljen hallgatni a magzatok szívhangját.

Legutóbb 2021 nyarán írtunk arról, hogy Orbán fia Gáspár, jogász a Puskás Akadémia FC volt középpályás labdarúgója, a Felház nevű karizmatikus keresztény mozgalom volt vezetője, jelenleg szerződéses katona a magyarországi és európai melegházasság kérdéséről írta a szakdolgozatát.

Valamint idén reagált a közmédiának beszóló fideszes Bencsik bejegyzésére – Orbán Gáspár szívecskés jelet tett a kritika alá

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Horizont: Ahogy elnézem ezt az izét,,,a Gazsit,,,,talán pont a szüléssel fog majd megpróbálkozni..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
@Horizont: Ahogy elnézem ezt az izét,,,a Gazsit,,,,talán pont a szüléssel fog majd megpróbálkozni..
mackoka46
Mit akar elérni ez a félnáci céda ? Nem veszi észre, hogy még jobban rátereli a figyelmet a nélkülözésre, az éhezésre,a fagyoskodásra ?
nejlontacskó
Gazsi az apja után, a második, jobban mondva megerősítő érv, az abortusz mellett!
Jozefina
Én örülök, hogy hallani lehet róla!!!
Yeromos
Mit dumál ez a szivárvány színű abortusz maradék.
namihami
Gazsinéninek nincs gondja az abortusszal. Hiába ""lány"" ő is (lásd még Szájeranyu és Málénéni), azért a nemkívánt terhesség és a gyerekszülés réme egyiket sem fenyegeti.
És mivel még az apuci és a pártelnök (stb) is ezt diktálja---akkor ez a direktíva.
Borsó
Mert nyilván azért vetetik el a becsúszott terhességeket, mert nem tudnának szeretni (még) egy babát. A nők már csak olyanok, nem a nyálukon csúszva gügyögnek random idegenek kisgyerekeinek is. Véletlenül sem az a baj, hogy az ország lassan eldöglődik, nincs pénz, nincs jövő, nincs remény jobbra. Nem-nem, elég lesz megmutatni a szívhangot, és máris ott terem az ember számláján havi plusz százezer forint. Legalábbis remélem, mert ha nem, akkor semmi értelme ennek az egész szarnak. Ez már megint valami figyelemelterelés akart lenni, mintha a nép figyelmét el lehetne terelni arról, hogy jön a tél, és vagy esznek, vagy fűtenek, választaniuk kell, miközben a már meglévő iskolásaikat nincs, aki tanítsa. Szüljetek a semmibe, az lesz a legokosabb döntés.
lampa laz
A zapja szerint nyugaton a férfiak szülnek, így gazsi is arra gondolt, h kipróbálja.
balos
@Borsó: AZ a százezer nem takarja be a felnővendő gyermekre nehezedő nemzethy kultúrha árnyékát!
Toller Béla
Be nem vallanák, hogy buggyant, szegényke ! Még a végén nem örökölheti a koronát !
Nyírfa
Ez a gyerek sem tudja, merre van az arra.
volvós
Gazsi kislány és Jókai...valaki bemásolta helyette az analfabétának !!
vacsi
Ő mennyiben illetékes?! Van tán gyereke?
amortizáltok
tán inkább a dugás előtti lihegéseket mert ha 1 éjszakás akkor beesik az eső ? " ugye fiuk ugye lányok gyöngy ez az élet "A NŐKET kérdeztétek volna nem a kivülállókat soknak semmi sem drága, ja a gibicek pintérrel kövérrel az élen ? fogy a nemzet ilyen nyomorban még nektek szüljön akinek kedves a többit neg nem kéne sértegetni mert a Lengyel nők sem nyelték le ugye í???
bence
Megszólalt a buzi ! Mintha neki nem lenne mindegy !
Istenakinincsen
Gazsi te kit akarsz megvédeni vagy életfogytig nyomorra ítélni ? Szerintem pont elég bajuk van azoknak a nőknek akik az abortuszt választják. Több mint sokk az a lelki teher amit cipelnek egy ilyen döntésig. Még egyet azért beléjük kell rúgni. hogy sokkal jobban fájjon?
Mi ennek a célja? Szülessen sok gyerek ebbe a kilátástalan jövőkép nélküli világba,atyád és leszármazottjait szolgáló rabszolgának?
csipetke
Na, megszólalt a királylány... Ahogy hallani,neki csak barátja van,aki nem fog gyereket szülni neki, és nyilván abortuszra se fog menni...
Juhász István
Először elindult az EGYHÁZI PÁLYA FELÉ. Nem jött be... Aztán apuci befizetette egy menő KATONAI KÉPZÉSBE, hátha egyszer majd jó tábornokot csinálhat belőle. Ez sem lett kafa...Mihez ért ez a " fiúcska " ? Vagy fiú ő egyáltalán ? A Récsölbe megérte BEFEKTETNI, mert ő legalább a Tiborccal együtt VISZI VALAMIRE, már ott vannak a 100.- as gazdag- listán. Ez a Gazsi viszont nem alkalmas SEMMIRE. Még államtitkárt sem csinálhat belőle az apukája, mert nagyon FÉLRECSÚSZOTT. Gondolom, azért igy, komolyabb MUNKA NÉLKÜL sem fog ÉHEZNI... Még egy ideig...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.