Ma délután videót töltött fel Magyarország Kormánya a Facebookra, a kommentek között azonban már a párt szavazóinak is elege lett.

"Szembeköpött minket, akik rá szavaztunk" – Már a fideszesek is felháborodnak Orbánékon

A leírás szerint az Unió ásott egy gödröt az oroszoknak, amibe maga esett bele.

Nem akarjuk, hogy a magyar emberek fizessék meg ennek az árát, ezért vagyunk szankcióellenesek.

- idézték Orbán szavait.

Közben a magas gázár nem az Oroszország elleni szankciók miatt magas, hanem azért mert, ahogy már mi is beszámoltunk róla, elképesztően drágán veheti a gázt a kormány. 

Orbán szerint ők ezért szankcióellenesek, Orbán kitért arra is, hogy nem tudták megbüntetni az oroszokat, mert ők estek bele a gödörbe, és szerinte nem tovább kell ásni, hanem meg kell próbálni kimászni belőle.

De azért aláírtad... Mást sem hallottunk, csak hogy nem hagyjuk hogy a magyarok fizessék meg a háború árát, azt mégis ez van.

- írta neki az egyik kommentáló.

Azért vagyunk itthon szankció ellenesek mert brüsszelben nem lehettünk. Ott aláírtam az összeset. De itthon jó eljátszani az utcai harcost. Igaz mikor komoly konfliktus van elbujdosok paravánok,kordonok mögé, de álmomban híró vagyok, néha Superman is.

- üzente egy másik. 

Azonban most, hogy olcsó lett a gáz, már nem csak az oroszoktól lehet hozni Magyarországra, és jelenleg az eddig olcsónak mondott gázról kiderült, hogy akár ötszöröse is lehet mint a holland tőzsdén jegyzett gázár. Ez a tény már a Fidesz szavazóknál is kiverte a biztosítékot. 

"Szembeköpött minket, akik rá szavaztunk" – Már a fideszesek is felháborodnak Orbánékon

Az egykori Fidesz szavazók is becsapva érzik magukat, és már kritikával illetik azt a kormányt, akik szerintük átverték, becsapták, vagy szemen köpték őket.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyurka80
@drrotf: A szavazókat böszmeferi és bandája köpte szemen, már nem emlékszel, demens vagy?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
@Pegero: mi van ? nem tetszik az igazság te faszfej!!!
Pedig orditóan nagyon is igaz!!!
jesz
van egy olyan gyanúm, hogy a magas gázárnak magas a jutaléka...ez azt hiszem így működik?
namihami
Nocsak NERtársak! Zendülünk, zendülünk?
A végén még kirakjátok szegény Orbánt a budaörsi mentőcsónakba?
Nessy
@jesz: Plusz több a mellé fizetett 27% ÁFA!!
drrotf
Az érdekesség ebben csak az ,hogy ezek a fideszes kritizálók csak most vették észre hogy Orbán megvezette őket!Eddig hol éltek, nem itthon?Nem látták az európai statisztikákat, hogy már majdnem mi vagyunk az EU-ban a legszegényebbek, hátulról a másodikok vagyunk?Ez nem tűnt fel senkinek a most kritizálók közül ?Amikor Orbánra szavaztak már akkor is ott voltunk a statisztika végén!Nem most köpte szembe a szavazóit, hanem már nagyon régen, csak hát aki érzéketlen, olyan mint egy birka, az legalább ne mondjon időpontot!
colibri
Jó reggelt kívánok, régóta orbánra szavazók! Elég sokáig tartott a sötétségben jól érezzük magunkat érzés. Várjatok még 1-2 hónapot, lesz ez még sokkal rosszabb is!
kulabombaafityiszre
@Pegero: ma, 19:16
Ebben tökéletesen igazad van ,mert a hithü fidernyák,mint amilyen te is vagy,inkább az éhságtől kiguvadó szemmel félig megfagyva ,de a cigány vajdát élteti amig éhenhal,vagy megfagy
Tudniillik ti enyire buta ,hithű hülyék vagytok.Utoljára ennyi idióta a náci németországban volt amikor a muszkák már berlint ostromolták az olyan vezérelvü hülyék mint ti még mindig hittek hitler csodafegyverében.Sokan még élni sem tudtak a vezér nélkül ezért öngyilkosok lettek.Bár már itt tartanánk.
csak úgy....
jééé, fölébredt 1-2 fideszes ? majd megkapják a soros,migráncs,brüsszel altatót és ismét kuss lesz...
csipetke
Nocsak...Ébrednek a birkák..bár elég későn..
Tunes1106
@Pegero: persze mert a tifajtátok vakon követi a szakadék felé
Borsó
Azért ez az igazán kétségbeejtő. Nem baj nekik, hogy szétlopja az országot, lerombolja az oktatást, az egészségügyet, a közbiztonságot és a sportot is -kivéve a focit persze- nem baj, hogy magánkézbe ad mindent, miután közpénzből felújítatta, nem baj nekik semmi. Na de abban a pillanatban, amint két forinttal kevesebb marad a zsebükben hónap végén, na akkor megy a hőbörgés. Hát ebben az országban mindenki hülye?!
csak úgy....
@KisTehen: ezt pont egy ruszki troll mondja? :)
csak úgy....
@KisTehen: ruszki boci, engem a pénz nem boldogít!
Sámannus
Az oroszok bejönnek megbasszák fiainkat, meg kecskéinket, mert mind erőszakos buzernyák.
Clavigo
@KisTehen: Ne erőlködj...nagyon siralmas vagy Böcce.
gina
Egyszer az idióta hivök is meglátják az igazat,,, ennek a mocsok szemét hazug kormánynak, egy szavát nem szabad elhinni, a népért semmit nem tesz csak a saját zsebét tömi, meg a barátokét,,, OV takarodj te aljas haza és népáruló
gina
Ez amit elért ez az aljas zsiros elmebeteg törpe,, a nagy titka az embereket egymás ellen úszitani,, olvasd " Szétszakadt ország – a nagyapa fizetett aktivistának tartja a tanárok mellett tüntető unokáját " ezt a szemetet az elsö fára kellene felkötni,,, remélem megkapja a patkány amit megérdemel
Aronka
Mi olcsón kapjuk a gázt, aki nem hiszi az járjon utána.
Aronka
@leszholnapis: Orbán Viktor dupla ipponnal fektetett meg, titeket, moslékokat! Még 20 évig hatalomba tartjuk a doktor miniszterelnök úrat.
Aronka
@gina: Sajnos a neonáci tüncizők mindent össze - vissza hazudoznak.
dr. prédikátor
AGYMOSOTT ZOMBI FITYNASZ BIRKÁK !!! LE IS SZOPHATJÁTOK A MORE LÓKUPECET!!!
ila51
Valóban úgy van , ha választással bármit meg lehetne változtatni , már rég eltörölték volna .
Pálinkás Pál
@Pegero: terelsz baromarcú?...rátok rogy a sok hazugság,és alatta döglötök meg...
Eladott Ország
Orbán: „Ne az emberekkel fizettessék meg a háború árát.” Választások előtti szlogen: ha nyer a baloldal, akkor elszabadulnak az árak és háborús veszélyhelyzet lesz. Szeretném jelezni a 3 millió agymosottnak nem nyert a baloldal: az árak elszabadultak, 400 Ft felett az euró, és háborús veszélyhelyzetet is hirdettek. Akkor most mi a makk van? Az államkassza üresebb mint a fidesz szavazók feje, akkor vákum van a kasszában. Amúgy a Tiborcz féle bank és egyéb befektetőcégek is fizetnek extraprofit adót? Sebaj, majd kifizetjük azt is a "parizer árában". 12 éve átb*sszák a saját szavazóikat, de most újabb 4 évre odatartja mindegyik a seggét a lóf*sz elé! Erről eszembe jutott a "magyarázom a mechanizmust" volt a címe a Kádár-érában vetített rajzfilmeknek. Ezen a képen a kövérrédagadt-dagadkövér miniszterelnök úr épp marhaságokat vakerál nekünk. A választás előtti osztogatást menetrendszerűen követte a választás utáni fosztogatás. A 3 millió pedig felhatalmazást adott a kormánynak a birkanyírásra. „Ne az emberekkel fizettessék meg” Ez a vegytiszta demagógia, de működik, mert az emberek nagy része nem érti meg, hogy minden egyes termékelőállítási és szolgáltatási lánc legvégén mi vagyunk ott, az emberek. Így nem az a kérdés, hogy az akármilyen típusú adók hatásai elérnek-e minket is, hanem az, hogy mikor, és mekkora mértékben. A szakértők szerint viszont 1500 mrd kiigazítás kell, azaz teljesen vissza kell szedni a választások elött kiosztott 1400 mrd-t! Szóval egy ehhez hasonló csomag még érkezni fog az év hátralévő részében.
uploads.disquscdn.com/images/47dd64be02d5f6a5293dffe2c0d42bad6c5648f8e75ab4c448bdd497ffbbd1af.png?w=800&h=417
Gazella
@Aronka: eléggé tré vagy!! Az 1 liter tej dr!gább mint az 1 liter benzin... többit nem sorolom birka mert nem jársz boltba, hanem legelsz a réten a @kis tehen: l együtt
Jozefina
Orbán szembe hazudja a saját választóit!!?? Erre már kezdenek a fanok is rájönni, csak kissé lassan!?
Baker
@csak úgy...: A tüzifa az új krupmli. Pár kuglival ki lehet a primitív parasztokat fizetni..
telegdilaci
@leszholnapis:Folyamatosan hazudik és még mindig hisznek neki, gondolkodni kellene már végre nem elhinni minden hazugságot,egyébként az EU-a Gázra nem is vetett ki szankciót úgyhogy ez is egy bődületes hazugság,viszont 8- szankciót Magyarország is megszavazott akkor miért szavazták meg most meg a magas Gázárért Brüsszel a hibás!
Peller Anikó
@kulabombaafityiszre: 20:12, a
"hithü fidernyák, mint amilyen marha te is vagy, inkább az éhségtől kigúvadó szemmel félig megfagyva, de a cigány vajdát élteti amíg éhenhal vagy megfagy.

Tudniillik ti enyire buta, hithű hülyék vagytok. Utoljára ennyi idióta a náci németországban volt amikor a muszkák már berlint ostromolták az olyan vezérelvű hülyék mint ti még mindig hittek hitler csodafegyverében. Sokan még élni sem tudtak a vezér nélkül ezért öngyilkosok lettek. Bár már itt tartanánk."

Bár.
ómió
Titeket, akik "rá szavaztak"!? Még itt is hazudsz, Pubi!?
Yoda69
En mar kiismertem orbant 98-02 között. Egy rohadt sunyi geci alak, aki anyjat is eladna kurvanak jo penzert, vagy a legjobb baratjat is hatba szurna nemi extra profitert.
Viszont amit 12-ota muvel arra mar nincsenek szavak. Tobbszorossen hazaarulo es nemzetveszto tomeggyilkos. Nem ertem azokat akik meg kitartanak meg mellette, es nem haszonelvezo a NER-nek, azoknak vajon mi kell meg, hogy kiboruljon a bili?
Itt most nem beszelek a sikarikrol, kistehenekrol, malnakrol vagy dubrincsokrol, mert azok vagy fizetett trollok, vagy csak egyszereuen idiota barmok, akik nem latnak tovabb az orruknal. Viszont vant it masfel millio fideSS szavazo, akik nem trollok, es nem is NER nyertesei. Sot ellenben ok a legnagyobb vesztesei orban uralmanak. Ok vajon miert tartanak ki, mikozben elvesztik lakasukat, munkajukat es egzisztenciajukat?
balos
@Yoda69: Már akkor lehetett látni a ceza-román hajlamát,mikor egyedül lenyomta a tovarist! Már akkor is tompika volt a beszállítója!
Eladott Orszáq
Az oroszok és a kínaiak már a spájzban vannak, schengeni vízum nélkül. Az is lehet, hogy szőkitő Sanya miatt jelentek meg a piacon, a kínaiak védelmében.
www.youtube.com/watch?v=QKZZu3GOQG4
amortizáltok
nekünk van izraeli avagy csak tán volt ja ugye a kormány kiváncsi ki mikor evett babot mert az már gáz ám orbánnak a szimatai sem a régiek lassan beszari lesz.3-3
Toller Béla
Azért azt nem hiszem el, hogy ő maga nem röhög, amikor újra megnézi a videót ! Vagy amikor varga.zs válaszát olvassa a Bírói Tanács levelére ...Gonosz, aljas és hazug emberek kezében van a magyar állam, ütnek is vele ! Meddig ? MInden képviselőjüknek tele a gatyája, nincs abbaa n százegynehányban ötven, amelyiknek elege lenne már ebből a mocsokságból ? MIndegyik meg akarja szolgálni a legteljesebb megvetést, ami azután számukra megmarad? Szerintem ezt a nép nem fogja megbocsájtani úgy, ahogyan eddig tette, itt nem lesz pardon, a vagyonnal nem tudnak elfutni !
Doszika
@KisTehen: Na b+ Pedig gyújtottam mécsest érted is birka, örültem hogy kipusztított a Net. Kár volt Rád pazarolni...
nejlontacskó
@Aronka: @Pegero: a szarát is megehetitek viktorkának, ti sötétben tartott gombák.
Elnézést a gombáktól még, ők is magasabb értelmi szintet képviselnek, mint, sok fideszes gyökér...
Gyurka80
@leszholnapis: Téves tetszik. Ti meg csak 1/3 vagytok ez az igazság! Aki ezt elhiszi ott van baj "eddig olcsónak mondott gázról kiderült, hogy akár ötszöröse is lehet mint a holland tőzsdén jegyzett gázár", mert mikron szerint nem fer, hogy az amcsik meg a norvégok 5x-ös áron adják a gázt!
Gyurka80
@drrotf: A szavazókat böszmeferi és bandája köpte szemen, már nem emlékszel, demens vagy?
drrotf
De emlékszek,csak nem köpte, hanem lőtte, s ez nem ugyanaz! Biztos tudod ,hogy most Ó.Viktor és bandája uralkodik már 12 éve, és oda jutottunk hogy utolsók előttiek vagyunk a szegénységben , és a minimálbérben, nálunk a legmagasabb az infláció egész Európában, és a biztos emlékszel Böszme Feri idejében 266 forint volt az euró , most meg tudod mennyi?410 forint felett járkál, és Te ezt mint a birka elnézed!Egyébként is egy normális ember mindig azzal foglalkozik ami aktuális, nem pedig azt kérdőjelezi meg hogy mi történt 1849-ben a segesvári csatában, vagy hogy Kossuth jól döntött-e amikor Gögey Artúrt nevezte ki a magyar seregek vezetőjévé.Egyébként is Böszme Feri ,aki nem indult a választáson , így nem is nyerhetett, akár mit is ígérhetett volna, senki nem figyelte mert nem volt miniszterelnök jelölt, de Ó.Viktor aki viszont kétharmaddal nyert és mindent megtehetett volna a cikk írója szerint is, nem ezt ígérte a választóinak:Ezért írhatták azt a szavazói ,hogy szembeköpte őket, amit ígért azt nem teljesítette, és az ellenzékre ráfogott cselekményeket követi el akadálytalanul.Eddig Ó.Viktornak itthon simán ment minden, de most úgy látszik hogy szavazói érzékenyebbek lettek, mert szegényebbekké váltak és észreveszik, hogy az ő Orbánjuk átvágta őket mint szart a palánkon.Ezt tették csak szóvá még nem olyan sokan, de lesznek ők többen is mert Ó.Viktor szerint is nehéz idők jönnek, és a kritika, amit úgy látom nem nagyon tűrsz , csak rősödni fog a kormánnyal szemben, és ha mindig visszafelé mutogatsz, az emberek hülyének fognak nézni, mert a mi régen volt, az nem menti a mai igen rossz helyzetet.A helyzetért a felelősséget Ó.Viktor vállalta még az első vészhelyzet bejelentésekor a Parlamentbe, amikor azt mondta, hogy ezentúl ami az országban történik mindenért ő lesz a felelős.Ne akard már elvenni tőle ezt az önként vállalt felelősséget, amit életében először vállat nyíltan!
KisGenyo2
MINDEGYIK politikai társulat szemen köpi a szavazóit. Méghozzá nagyjából állandó jelleggel. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy fasza a fidesz, hanem azt, hogy mindegy. Nem érdemes ezen pörögni sem...
teuton
@Gyurka80: Tenyleg??? Es ki mondta, hogy ötödaron kapjuk az orosz gazt??? Vagyis mennyiert? Dragabban, mint a vilagpiaci ar!!!
Gyurka80
@teuton: Kérdezd meg mikront, mennyiért veszi az amcsiktól!
teuton
@Gyurka80: Analfabeta!!! Ki kerdezte, mit es mennyiert vesznek a franciak? Teged az erdekel mi mennyibe kerül külföldön, nem az, hogy mennyi MOon??? Es a fizeteshez szamitva! Szoval mennybe kerül az ötödaras orosz gaz a magyaroknak???
Gyurka80
@teuton: De nagy barom vagy, a gázt mindenki világpiaci áron kapja.Ha az amcsik felnyomják, neked is többet kell fizetni idióta!
Clavigo
@Gyurka80: "" Kik vagytok parasztok ? Dik mán ,,szevasztok.. ! ."" ( stb ) .. Hogy te mekkora hülye vagy Gyúrci .!! Csodálhatlak gyagyás..??
Gyurka80
@Clavigo: Mi van eltévedtél? November 6.-ai poszthoz írsz te idióta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.