Megérkezett a belügyminiszter a köznevelési konzultációra.

A tűntetőkkel nem állt szóba, csak egy lesajnáló mosollyal tekintett rajtuk végig. A követeléseiket nem volt hajlandó átvenni, lényegében semmibe vette

a szabad ország, szabad oktatás

-t skandállókat.

Nem mersz idenézni, mert tudod, hogy lelkiismereted nincs. Ne röhögj, ne légy cinikus! 

- kiabálta neki az egyik a napokban kirúgott Kölcseys tanár. 

Forrás: 444.hu

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@division: Azért miniszter Orbán kormányában!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@division: Azért miniszter Orbán kormányában!
Aki Én
Amikor az értelmiség kezd felháborodni, és ők tudják a legjobban, hogy jogosan, az elég ijesztő tud lenni.
Ezért a bárgyú, magatehetetlen vigyor, azon a retkes, hazaáruló pofáján ennek a maffiavezérnek.
Siralmas, mi lett a a hazámból, a példátlan lehetőségek mellett.
division
@Aki Én: Ez elég egyértelmű. Katonák kellenek meg rendőrök, közmunkások, migránsokkal riogatás, osztogatás a nyugdíjasoknak, rászorulóknak, stb., és máris meg vannak a szavazók. Az értelmiség átlát rajtuk, még az olyanok is már ugye, akik évekig mellettük álltak, és ahogy írod, ők a veszélyesek rájuk nézve.
Aki Én
@Shikari: Te nem vagy értelmiség, ezért vagy képtelen ezt is a helyén kezelni.
De nekem tetszik, ahogy remeg a szádszéle :)
human
Csak az erőből értenek. Orbán csak akkor áll meg ha nagyobb erő útját állja. Ezek nem hisznek egyeztetésben, vitában, demokráciában, mert ott leválthatók lennének.
division
@Shikari: Akkor már ennyi erővel az egész parlamenti bagázst ki lehetne rúgni, hiszen egyikük sem dolgozik, csak élősködnek...
justhpeter
@Shikari: 13:55: Akkor tőled 3 dolgot biztosan tanuljhatnak a tanítványaid: a megalkuvást, a szervilizmust és a seggnyalást.
Nessy
@Shikari: Rákosi pajtás hozzátok képest liliomos kis cserkész volt! Akkoriban az oktatás kiemelt feladat volt, hogy a Horthy rendszer analfabétáiból tanult emberek legyenek! És igazgatója válogatta, mennyire ugatott bele a politika a matematika, fizika stb. oktatásba például!
justhpeter
A problémát végleg nem Pintér és nem a kormányzati konda fogja eldönteni, ők csak szeretnék menteni a menthetőt.
division
@Shikari: Akkor csak egy költői kérdés: Mennyiért is ülnek a parlamentben (vagy éppen nem, mert nincs kedvük bemenni) a "választott" (vagy nem választott) képviselőink? Mennyiért is dolgozik havonta egy tanár? Amennyiben te valaha is tanár lettél volna, átlátnád a helyzetet, de szerintem te sosem voltál az.
Toller Béla
@Shikari: Te egy utolsó gazember vagy, ha ezt így ! Egy szavad sem igaz, ezek az emberek dolgoznak, tudnak és akarnak, többet és jobbat ! Elsőként a gyerekeknek, a fiataloknak, a hallgatóknak - akik aztán tanítani, tervezni, szervezni, megmutatni, ábrázolni, alkotni és teremteni fognak. És ebben olyan földhözragadt, fasiszta, egyáltalán nem konzervatív, hanem kifejezetten emberellenes fazonok tarják vissza őket, mint te ! Ti nem vagytok rendszer-specifikusak, ti az elvakult, tábori szocializmusban ugyanúgy otthon voltatok, mint ebben a csökött értelmű, erkölcstelen orbánisztánban! Ideje lenne szépen elhalkulnotok, tekintve, hogy az emberiség mindig ellenetekre hozott létre valami újat, valami érdemlegeset, valamit, ami maradandó !
Gregoryx
@Shikari: "Magyarország a magyaroké!"
Úgy bizony! Nem is az ilyen kis elgennyedt fekélyeké, mint Shikari.
division
@Shikari: Tudom hát. A hozzászólásaid sajnos szinte másról sem szoktak szólni. Már ne is haragudj, de amikor valaki képtelen arra, hogy lássa mi is zajlik jelenleg ebben az országban, azzal nem igazán lehet normális társalgást folytatni, mert vagy ott ül a "haveri" társaságban, vagy pénzt kap a védőbeszédekért. Én voltam itt az egyik legnagyobb Fidesz párti évekig, csak aki értelmiségi ember, előbb-utóbb átlátja a helyzetet, függetlenül a saját anyagi helyzetétől. Ellenben ugye nejem pedagógus, és én látom mi folyik itt oktatás terén. Az a baj, hogy te még Mészárost meg a hozzá hasonló embereket is képes vagy védeni, márpedig ezt érdek nélkül senki nem teszi. A személyeskedés meg az igazság két különböző dolog.
icegygenabro
@Shikari: Tanár vagy? És mit tanítasz? Kecskebaszást??
Eladott Ország
Az olajmaffia manapság országot irányít ( Sándor István, beceneve „papa”, az ORFK volt Központi Bűnüldözési Igazgatóságának nyugalmazott alezredese)
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/139051068_113891417269976_4455982386884664483_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=S3T7yM7xiikAX9x747x&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCDIzzQjvPQC0Q4qXbaWEnuNI_E4ZENI8f6U_H59YSXsQ&oe=63C3F934
- Miért én kapom az oktatást meg az egészségügyet? Nem értek hozzá, én nem tudom megoldani a problémákat. - Megoldani? Miről beszélsz? Azért kapod, hogy felügyeld.
api.hvg.hu/Img/b2dea50f-cee1-4f6e-b810-034566fbfb2e/33a5c0cf-45df-4c51-9182-df3033aea46b.jpg
rokker33
Csürhe ! Mocskos liberális csürhe! Kézigránátot kell közéjük dobni, abból talán tanulnak,ha már nem akarnak tanitani mocsok banda!
division
@rokker33: Azért te jól tetted, hogy ekkora ésszel itt hagytad ezt az országot...
Atesz19
2010 kormány alakításkor meg hallottam ki lesz a Belügyér rögtön tudtam vége itt mindennek! Mára egy pöcegödör lett a hazámból egy szarházivqal az élén aki maga alá gyüjtötte az összes pénzéhes lefizethető bűnözőt!
division
@Shikari: Az általad említett réteg csak tisztességes bérezést akar, és te is azt akarnál ha közéjük tartoznál. Mióta nem igazítják a pedagógusok bérét a mindenkori minimálbérhez? Ugye tudod? Nejem csak azért kap közel 400 ezret kézhez több mint 30 év után, mert vezető, van nyelvi pótléka, és van Ped II. Szerinted nem kellene már legalább 800 ezret kapnia? Ha nem lenne vezető, nem lenne Ped II, nem lenne nyelvi pótlék, kb. 260 ezret keresne több mint 30 év után, ennyi már lassan egy átlag melós bére. Szerinted ez így rendben van? Egy rendőr barátom, aki határőr volt anno, jóformán egész nap a laktanyában viháncol, mindezt havi nettó 580 ezerért. Tényleg igazságos ez a rendszer...
Nessy
@Shikari: Röviden azt, hogy évről, évre teszik tönkre az oktatás szinvonalát. NAT, egyen tankönyv, 100 évvel ezelőtti oktatási stílus! És amikor a tanárok, diákok fellázadnak ez ellen, akkor "csürhe", "kézigránátot közéjük! Na, ez az amikor már tényleg nem lehet kulturáltan mondani semmit! Vajh, rokker 33 gyereke hol tanult, tanul? Ha esetleg valóban tanulni, és értelmes tudást szeretne, rá is kézigránátot dobna? Ez már ijesztő, pártállástól függetlenül is!
balos
@Maccska: Anyádon mosolyogj nemzethy turulbaszó ereszlakó!
balos
A pinter nevű förmedvény meg nyugodtan röhöghet,mert az ideje a végéhez közeledik!Új palackok érkeztek a töltő "üzemekbe",hogy melegb en töltse az új évét!
Németh István
A Pintér Úr helyében beindítotam volna egy nagyobb teljesítményű ventillátort és néhány összsedett cigányt arra szarattam volna, hogy a ventillátor árassza el a tanárokat szarfröcsivel amit illik és amit megérdemelnek!
balos
@Maccska: Leszoptad a szájert vagy csak azért lihegsz ,mert repültél?
kereső
@Németh István: Ez ollan, igazi fideSS-es "értelmiségi" megszólalás- vetekszel L. Simon koszorús költóvel.( a mai napig is szégyen a József Attila dijja.)
Eladott Ország
@rokker33: ma 15:13 ☻ Amit legtöbbjünk még csak szégyenkezve mert kimondani , azt a New York Times kimondta. Orbán által kiépített rendszer lényegében fasiszta. Nincs még Gestapó, de az állam feletti ellenőrzés így is teljes.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/272325469_4535353376592665_328051281538257071_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=MzXhn_PphdYAX-e8ZGS&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAWti8rGHU92CdgQt7_Q6HxdlAJkgEKjoEg6aoyTbN5_g&oe=63A25EA2
Roki? Te nem a Tóth ( Toroczkai) Laci féle fideszes csicska/szatellit pártot képviseled?!
fidesz - fizesd
pctrs.network.hu/clubpicture/1/8/8/5/_/vetted_1885430_8658_n.gif
kereső
Nem mellesleg- az, hogy értelmiségi nem egyenlő a diplomással. És nem kell ahhoz értelmiséginek lenni, sem diplomásnak, hogy lássa valaki az ország intellektuális, kultúrális , erkölcsi szinvonalának csökkenését. Amelyet orbán, és a fideSS tudatosan rombol- kiművelt emberfők nem kellenek, mert azok többsége gondolkodik. Orbánék a pedagógusok degradálásával-az oktatás 130. helyen való kezelésével, éppen megölik az ország jövőjét. Teszik mindezt tudatosan, és aljas módon.
kereső
Az, meg, hogy egy "olajszőke" mafiiózó felel??? a magyar oktatásrét, egyenesen vérlázitó- persze lehet érteni orbánt, azért ő, mert pintér elég cinikus és kezében vannak az állam erőszakszervezetei. Bemutatta már mit "tud" a civilekkel szemben.
Jozefina
Mert ő egy bátor köcsög!!!?? Ez az egész konzutáskiózdi egy nagy humbukk!!!?? Semmi értelme!!! A tanároknak, diákoknak, szülőknek szimpatizánsoknak, civileknek együtt az utcán a helyük!!!?? Csak együttesen lehet az ilyen görényeket elzavarni!!!??
Eladott Ország
@Shikari: ma, 17:27 ☻ Ferge Zsuzsa a fideszről: "Amit Orbán illiberális demokráciának nevezett, ez már nyilt diktatúra, amit a miniszterelnök akkor von vissza, ha itt lesz az ideje. De hogy mikor lesz itt az ideje, azt is ő határozza meg. Ez egy olyan diktatúra, amelyben minden dolog az emberek ellen van fordítva. Az embertelenség a rendszer lényege. Ennél rosszabb formulát keveset lehet ismerni..."
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/182826308_1103575326789040_1231372012768532971_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Trgo-HAHdQsAX_pe0le&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAHXvqyLsxjV_QmDoD9v5P1_V0j1K4R1slbVFrjvXBmdw&oe=63C4103C
simmering73
@Shikari: A minoritás jelenleg ti vagytok. Három millió birka egy tízmilliós országban.
gina
@Shikari: Remélem nincs gyereked te elmebeteg 1 BItes proli...hogy is értenéd a dolgokat,,,
gina
Ez a vén pedofil disznó, ugyanolyan mint a mocskos cigány zsiros rohadék fönije, ez a banda 100 év börtönt érdemel, és ezt nevezik demokráciának, a rossz nyugaton már nem élne ez a szemét mocskos patkány banda,, ez a nagy külömbség,,,
gina
@Shikari: Nem román putriban születtem ahol te és az iskolákról jobb ha ne irsz, mert én a rohadó nyugaton tanultam,, ahova te sosem jutsz el és azt sem tudod mi a demokrácia, csak egy zsiros aljas hazug cigány szövegét tudod követni te szerencsétlen
gina
@Shikari: Nagy proli vagy és maradsz is, még az Alzheimer is mardos te idióta, A Telavivval lejáratod magad ugyan sehol nem vagy szegény fogatlan román bocskoros, az irigység beszél belöled idióta nulla !! semmit nem tudsz sem értesz csak egy proli seggnyaló ki féreg vagy és lengeted a zászlót OV és bandájára.. ahhahahahha
Clavigo
@Shikari: Miről böfögsz,,buzika ? ... A like . véletlen volt . ,, vendégem vagy rá roman !!
gina
@Maccska: Irtam már neked te szegény idióta annyira tudatlan senki vagy dehát fidesz seggnyaló korlátolt agyú,, egy nö nem megy buzibárb, de te igen és a kocsmába sarki kis cigány luzer
Nessy
@Shikari: Valóban én nem értek hozzá, de van pedagógus barátom, rokonom, és középiskolás a családban is. Aki immáron lassan 40 éve tanít, talán ért hozzá annyit, mint az aki nem ért hozzá, de "felügyeli".
division
@Németh István: Nem csoda, ha nem szereted a tanárokat, még a helyesírást sem tudták neked megtanítani, ahogy az illedelmes társalgást sem a szüleid. Ez van, ennyire vitted, de azért a kommentekért csak megfizetnek?
division
@Shikari: Megmondom őszintén, a sok tanár ellenes hozzászólásod mellett a láthatóan erős idegen gyűlöleted sem szimpatikus. Tudod, senki nem tehet arról hol születik, milyen a bőr színe, stb. Ez volna a magyar szellem, mentalitás? Na ne...
ómió
Eszerint még mindig nem bírja a bolsi csürhét!
Gyurka80
@Aki Én: Ez az ordítozó tanár nagyon szégyellje magát! Így kifordult magából, mert törvénytelenül nem végezte a munkáját és kirúgták.Ha a versenyszférában dolgozna tudná, hogy ott ez természetes és azonnali. Milyen fiatalokat nevel ez, olyan tantárgy nincs amin a tüntetést tanítják, vagy ők bevezették ?! Nekem jó tanáraim voltak, akik biztos nem szedtek volna rá erre a tüncikézésre!
karma1
Ott es akkor kellett volna felallnia a pedagogusoknak, amikor elkezdte ocsarolni a gyerekeket - na meg oket is! Elvegre oket nem koti a feljebbvalohoz valo huseg, illetve kotelezo fegyelem - ott kellett volna hagyni a baromarcu ragyaskeput, hadd legyen ideje elgondolkodni azon, hogy mit mondott... Bar ketlem, hogy azt merne csinalni, amit gondolt
Rockxy
és a pedagógusok nem tudják, hogy rendszert kell váltani, nem kormányt?
főleg nem pénzt követelni egy hazaáruló kormánytól?
első lépés feloszlatni a fasiszta parlamentet.
Németh István
Azt a 10%-ot amit most kaptak azt kifejezetten jótékonykodási célra kell fordítaniuk kiegészítve még 10%-al mégpedig a beteg és a fogyatékos gyerekeket oktatók részére elkötelezett szolidarításból a sokkal nehezebb és fáradtságosabb munkájuk segítéseként!
Aki ezt nem teszi meg attól a 10%-ot meg kell vonni!
Természetesen a tüntetésekben résztvettek, ha eddig nem bocsátották el őket azonnal kírúgandók, és tanárként sehol nem alkalmazhatók!
Németh István
A tüntiző tanárokat és az őket felbújtókat az államelleni izgatás tényée okán csak segédmunkára lehet alkalmazni! Ha nem tetszik szíveskedjenek távozni a soros tata ad nekik majd munkát! Na kapkodják a moslék büdös tappancsaikat!
Designer
1948. július 3... hát, még rendőrminiszternek is öreg!
Nemhogy oktatási + eü...
division
@Németh István: Te nem akarsz kimenni mosogatni inkább külföldre? Ezzel az ésszel talán ott még jól is élhetnél, és nem kellene itt pénzért kommentelgetned eszméletlen blődségeket. Vagy csak alapból vagy ennyire sötét?
division
@Shikari: Nálad csak a bűnöző cigányok jelentik a nemzetiséget? Elég szűk a látóköröd.
simmering73
@Shikari: Én szégyelleném magamat tanár létemre, ha olyan torz világképem és olyan mosdatlan szám lenne, mint neked.
simmering73
@Shikari: Én úgy gondolom egy tanárnak jóval nagyobb tűrőképességének kellene lenni. Vagy ha egy tanuló beszól neked rögtön felpofozod?
2006-ban nem a törvényes rend híve voltál, hogy magyar vagy e azt nem tudom. Kutyabőröd van vagy csak úgy magyarnak mondod magad mint itt a legtöbb büszke magyar?
csak úgy....
@simmering73: ezt az elmebeteg áltanárt kár komolyan venni, hiszen már évek óta itt hazudozik magáról és "bölcselkedik" ,közben egy munkakarülö,lusta dög!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.