Tanárokból és diákokból álló kórussal köszönti az újévet az RTL – derült ki a csatorna Fókusz című műsorából.

Tanárok és diákok éneklik a Himnuszt az RTL-en újévkor

Tavaly az orvosok és az ápolók énekeltek, 2023 első perceit pedig a Kecskeméti Énekes Kör és a Miraculum gyermekkórus tíz tagja fog dalra fakadni.

Forrás: rtl.hu

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@m73: @csak úgy...: @Nessy: Ne idegeljétek fel magatokat, immáron egészen biztosra vehető egy dolog a propelleren: Én voltam az egyetlen valóban Fideszes itt éveken át, mert csak én voltam képes arra is, hogy belássam, ez már régen nem az a párt, akikre én annyiszor a szavazatomat adtam, és ezt pont az itteni Fidesz kommentelők bizonyítják a leginkább. Miért is? Mert csak a hülye nem látja, hogy ezek itt javarészt csak bérkommentelők, sőt szerintem egy tag= több nick. Ugyanaz a stílusa mindegyiknek szinte, hazafiság, nemzeti érzelem (aki nem Fideszes, az ugye csakis hazaáruló lehet), folyamatos anyázás, stb. Szánalom az egész bagázs.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@Maccska: Ennyire nem lehetsz zakkant?
jáger laszló
A macska nem tud énekelni,csak nyávogni tud,ha a farkára lépnek.
ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
@Maccska: Te tényleg nem vagy komplett!
csak úgy....
@Maccska: mint már említettem, te egy szánalmas elmebeteg!
jáger laszló
No majd 2023 jan.1-én felhangzik a macskajaj macskáéknál is!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Clavigo
@Maccska: Mi van @Maccska: ,,nem jutott krumpliföld ? Vagy csak bepiáltál,,agyatlan ?
Nessy
@Maccska: Többet mint a Hír tv Bayer műsorától. Talán valamelyik kormányközeli csatornán gondolnak Putyin barátaira és az orosz himnuszt éneklik éjfélkor!
division
@m73: @csak úgy...: @Nessy: Ne idegeljétek fel magatokat, immáron egészen biztosra vehető egy dolog a propelleren: Én voltam az egyetlen valóban Fideszes itt éveken át, mert csak én voltam képes arra is, hogy belássam, ez már régen nem az a párt, akikre én annyiszor a szavazatomat adtam, és ezt pont az itteni Fidesz kommentelők bizonyítják a leginkább. Miért is? Mert csak a hülye nem látja, hogy ezek itt javarészt csak bérkommentelők, sőt szerintem egy tag= több nick. Ugyanaz a stílusa mindegyiknek szinte, hazafiság, nemzeti érzelem (aki nem Fideszes, az ugye csakis hazaáruló lehet), folyamatos anyázás, stb. Szánalom az egész bagázs.
Nessy
@Maccska: Na, van még mit tanulni pl. Németh Istvántól! Durbincs se piskóta!
division
@Maccska: Annyiban van igazad, hogy amióta nincs moderáció az oldalon, nincs semmiféle rend sem, mocskos stílusban írhat bárki bármit, és ez tényleg igaz mindkét oldalra. Ettől függetlenül én úgy hiszem, hogy szándékosan indítottál el egy lavinát az első kommenteddel, aminek semmi értelme nem volt ráadásul. Azért ugye jól látom?
Baker
Egyébként nem értem, miért kell a Himnuszt lejátszani/énekelni? Az Újév nemzeti ünnep?!
division
@Baker: Én viszont inkább azt kérdezném meg, mi értelme van újévkor a petárdázásnak, tűzijátéknak, tajték részegségnek. Akkor már inkább a Himnusz, mert annak legalább van értéke.
jáger laszló
Különös Szilveszter,táncol a hóember!
Cserháti Zsuzsa
csak ennyi
barátilag
J.L.
Baker
@division: Nem választani kell! Egyikre sincsen szükség!!!
kereső
Nos, a narancsos moszkovita falmelléki magyarkodó maccska kérdés feltevése azt igazolja, hogy csak ugatja a magyart. A cimben Himnusz szerepel, nem himnusz. A Himnusz a Kölcsey vers cime, igy teljesen egyértelmű, hogy Magyarország himnuszáról van szó.
simmering73
@Maccska: Nehéz gyerekkorod lehetett. És amint látom a folytatás se volt egy lányregény.
kereső
@Maccska: Háááááááááát "ecsém" facsiga, te magyarkodó f@xkalap, még ennyit sem tudsz? Ti tényleg ezen a szinten leledzetek- mint az egyszeri "hós" feketébe bujt kopaszok 2015 -ben? Amikor elindultak a "migriket" megleckéztetni a keletihez- a Himnuszt énekelve, amelynek a szövegét az első két sor kivételével nem tudták. Te is ott voltál?
kereső
@Maccska: Hogy én mire vágytam, vagy éppen mire vágyom a kérdés szempontjából irreleváns. A tv-ben láttam , és szégyelltem, hogy ti is magyarok vagytok.
Jozefina
Szép gesztus az RTL-től!!! Gratula érte!!!
kereső
@Maccska: Mond, miért is tereled el a szót az alapproblémáról? Ja, nálatok igy szokás , ha valami gebasz van, akkor jönnek a migrik, "brusseles", gyurcsány , soros...meg itt lentebb, a cigók, a zsidók. Minő magassságokba emelkedó intrellektus.
Az alapkérdés az volt te NER hülye, hogy miért nem tudsz magyarul? És, ha már itt tarunk, mire fel vered azt a göthös melledet- "mimagyarként"???,
kereső
@Maccska: Milyen alapproblémáról tetszik értekezni? Arról, hogy silánnyá tettétek ezt az országot, erkölcs nélkülivé, gerincet meg beraktátok a sublót fiókba? Itt a tanulatlan primitivség a menő- ezzé tettétek az országot. És csak tudd, soha sem vetemednék arra, hogy a fideSS-re szavazzak. Haza árulókra nem szavaz tisztességes ember.
Nessy
Vadászeb legyek, ha értem ezt a vihart az éjjelibe! Megjelent egy hír, hogy hogy tanárok és diálol éneklik a Himnuszt éjfélkor az RTL csatornán. Tavaly egészségügyiek énekelték, akkor nem volt vele gond. Most viszont egy zakkant kommentelő miatt, már aki ezért nem emel szót, az hazaáruló, liberálfasíszta, stb., akiket el kell takarítani! Csak halkan jegyzem meg, hogy minden ország a saját himnuszával köszönti az újévet, ergo a magyar Himnusz fog felcsendűlni éjfélkor!! De nem kötelező meghallgatni!!
vacsi
Nem értem, mi a probléma. Gyerekkoromtól mindig meghallgattuk eleinte a rádióban, majd a TV-ben éjfélkor a Himnuszt - azzal nem is foglalkoztunk, hogy kik énekelték. A magyar Himnuszt énekelték, és nagyon jó érzés volt hallgatni. Most mi a gond?!
Baker
@Maccska: Nemzetáruló a redvás kurva anyád!
szaboria1
BUÉK mindenkinek és ha lehet normális hangon írjatok a csúnya szavakat hagyjátok otthon.
Nessy
@vacsi: Már maguk sem tudják a vitázók, úgy belemerültek az anyázásba!
Baker
@Maccska: Te egy ócska bozgor vagy, tartod a markod és szolgálod a NER-t.
Baker
@vacsi: AZ a probléma, ami a "Nemzeti" jelzővel is. Ha feleslegesen alkalmazzák, elveszíti a tartalmát - lásd: Nemzeti dohánybolt (téboly!).
A Himnuszunk szóljon nemzeti ünnepeinken, évnyitókon-évzárókon, de a Felcsút-Paks meccsen ne! Az Újév nem nemzeti ünnep, nincsen miért felcsendüljön a Himnusz!
Mostanság pedig még nem hogy ünnepelni, de még nagyon örülni sincsen okunk :(
ómió
Pedig, "így összefogva", az Internacionálé tuti "jobban állna" nekik!
Nyírfa
Tényleg, ma szilveszter van. :) És még ki kell szaladnom a piacra.
Tetszik, ahogy az RTL felvette a kesztyűt.
Baker
@Maccska: A magyart magyarnak nevezik, a hazátlan senkiháziakat viszont bozgornak hívják :P
Baker
@Shikari: Nem határozom meg, mikor énekeljük a Himnuszunkat, csak a véleményemet írtam le!
Nem megy neked a szövegértés..ne erőlködj :)
Baker
@Maccska: ...mert Orbán csicska vagy.
csak úgy....
@Maccska: nálad az a szar,hogy már azt sem veszed észre,hogy te egy idióta,gondolkodásra képtelen elmebeteg! - ugyan ebben a kórságban szenved a másik nicked , a hírhedten híres @Shikari: ! :) baxod,neked a tudatod hasadt...
Emmersson71
@Maccska: De te csak a románt érted apanyelvi szinten :)
csak úgy....
@Maccska: tibim, ha valaki nem úgy ketyeg mint ti elmebetegek ,akkor ti bedobjátok a románozós és tel avivi szöveget..., amiböl világosan látszik,hogy ti nem vagytok normálisak!
Nessy
@Maccska: ha valakinek más a véleménye, mint a tied, az nemzetáruló! Ha a családban valakinek más az ízlése, mást szeret, mit te, az is nemzetáruló?? Mert már ezen a primitív szinten jársz, igaz nem egyedül!
csak úgy....
@Maccska: te egy elmebeteg nemzetáruló, te tolvajok és hazugok buta pátyolgatója!
Baker
@Shikari: Kíváncsi vagyok a válaszodra?! Megszólítottalak? Na..akkor kussolsz, kutya!
Baker
@Shikari: Félrement..Maccska a román :P
Nessy
@Baker: @Shikari: Ejnye Uraim! Nem illik így sértegetni a szomszédunka! Nem kevés román lett könnyítve kettős állampolgár, bár a Jó napot-on kívül egy árva vak hangot nem beszélt magyarul, de száz éve volt a családban valaki, akinek "magyaros neve" volt!
C_3PO
@division: Te vagy itt az egyedüli őszinte!!!
balos
@Shikari: magácska nedveske úgy magyar,ahogy a patkány a körúti csatornában!Persze szíve joga ezzel dicsekedni,de inkább forduljon a sintérhez,ha nem bírja a saját szagát!Annyi közöd sincs az emberhez,mint csitának a Daktariban!
division
@Shikari: Szerintem meg egy a lényeg: Emberként vagy embertelenül viselkedik e valaki. Teszek arra, milyen valakinek a bőrszíne, hajszíne, vallásos e, stb. Megmondom neked őszintén, az utóbbi időben kevés olyan Fidesz párti emberrel találkoztam, akit nem az érdek vezérelt. Szerencsére én nem függtem soha a kormányoktól, így nem is fogok sok mindenben egyetérteni velük továbbra sem.
nemkati
@division: , te, aki rendszeresen bizonygatod, hogy valamikor a Fideszt támogattad - aztán egyszercsak megvilágosodtál -, arról beszélj lécci, hogy mint tanult, értelmiségi ember, mi tartott nálad annyi ideig, hogy felismerd, hova vezeti a Fidesz élén 0rbánnal az országot, és milyen eszközökkel operál? Mert sokaknak, köztük nekem is, ez eleve nyilvánvaló volt. Mikor volt az az időszak, amikor bízni lehetett ezekben az emberekben hogy őszintén jót akarnak az országnak? Mert én csak azt láttam, hogy a hatalomért, és annak megtartásáért minden nemtelen eszközt felhasználtak.
Baker
@Shikari: Te gyökér, olvass már vissza, ki ugat be kinek!
division
@nemkati: Lényegében régebben is voltak már dolgok, amelyek nem tetszettek, a közbeszerzések manipulálása, a Mészáros félék meggazdagodása, aztán jött az egészségügy, az oktatás, a pedagógusok semmibe vétele, a hatalomért történő osztogatás, ami egyértelmű volt, hogy kemény inflációt fog eredményezni, a pandémia kezelése, majd az árstoppok, az uniós pénzek, és még sorolhatnám. Azért ezek mégis csak az utóbbi pár évben öltöttek ekkora méreteket, még ha utólag be is kell látnom, egy hosszabb folyamat eredményeként jöttek létre.
balos
@division: A sírató dal az Mohácsi nóta!A Rákoczi induló inkább a himnusznak való!Még nem sikerült a fideSSesturulbaszoknak kiírtani a birkákat!Pedig mindent elkövetnek a népírtásért!
Baker
@Shikari: Te szóltál hozzám! Most pedig kussolj!
Nessy
Azért ez tragédia! A magyar Himnuszt, egy Magyarországon működő tv csatornán, magyar diákok és pedagógusok énekelték, és ebből a jobboldal politikai vitát generált! Azért aki több generációs, évszázadok óta itt élő magyar, talán van annyira "magyar", mint egy magyarul sem tudó, határon túli kettős állampolgár, aki nem itt él? Igaz, annak nincs is véleménye, csak kapja a pénzt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.