A magyar kormány álláspontja 2015 óta változatlan: az illegális migrációt meg kell állítani – mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője az M1 aktuális csatornán kedd este.

Nem unják meg: Továbbra is migránsokkal riogat a KDNP politikusa
Nacsa Lőrinc, a KDNP képviselője felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. november 22-én. MTI/Kovács Tamás

Nacsa Lőrinc annak kapcsán nyilatkozott, hogy előadást tartott Rómában egy olasz-magyar konzervatív konferencián.

A kormánypárti politikus arról beszélt: már több ország felismerte, hogy az illegális migráció nem megoldás, veszélyes az európai családokra, nem helyes a kötelező beengedés, bevándorlási kvóta, ehelyett inkább sok helyen kerítést építenek.

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója az M1-en elmondta:

 a rendezvény erősíti az olasz és a magyar konzervatív jobboldal közti kapcsolatokat és a "nemzeti erők nemzetközi összefogását".

Forrás: MTI

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Egyre több a hülye szégyenkeresztény.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Egyre több a hülye szégyenkeresztény.
Nessy
Lejárt lemez! Most a Brüsszel, szankció, háborús infláció, dollárbaloldal, Gyurcsány a sláger! Hol járt mostanáig Nacsa Lőrinc?
Néro2
Mondja. Ha már költségvetést tervezni meg kormányozni nem tudnak. A mindennapi lopást meg mégse lehet kormányzásnak hívni. Egyébként felhívnám eme köpnömkő vagy KDNP vagy mijafax politi-kusnak a figyelmét a bibliájára.
Bár lehet neki is olvasási meg szövegértési problémái a vannak a bibliájával mint Navrának meg a Juci Únak az EU-ban az Erasmushoz kapcsolódó értéssel.
De hát trágyadomb országnak trágya lények kellenek trágyagiliszta savazókkal.
Jankeho
1. Miért ti nem unjátok még a tagadását? 2. Miért megszűnt talán? -Vagy ti hol éltek? Az Osztrák-Magyar hatrászélen (is) folyamatasoan fogják el őket! Az amerikai dollárotokról miért nem írtok? Ja mert az titok!
jáger laszló
Migráció csak akkor szűnik +,ha a saját országukban megfelelő életkörülmények alakulnak ki
Sajnos ez még messze van!!!
barátilag
J.L.
Dr. Proktor
@Jankeho: A rubelkormányról se feledkezz el!
magyar1
Ebben tökéletesen igazuk lenne ha ők sem engednék be pld. a fociba az afrikai néger focistákat magyar fociként emlegetni és a környező országokból, vagy máshonnan sem hoznának munkásokat. Rengeteg kínai van itt már 2000 óta pld.
Eladott Ország
Hiába nyertek a Holdról is látszó kétharmaddal, a recsegő lemez soha nem változik. Ezért aztán marad a hülyítésre és zsibbasztásra egyáltalán rá nem szoruló populáció zsibbasztása." Na kivel? Soros, Brüsszel, Gyurcsány, migráns, ahelyett, hogy a jelennel foglalkoznának." Például, hogyan lettünk a 12 év alatt Európa koldusháza, Bangladese! Hogy most ne kelljen pániküzemmódban nemmegszorítás címszó alatt védeni a magyar családokat a háborútól és Brüsszeltől.
Dr. Proktor
@Őrnagy: Nem exportálni kellene inkább a mi echte magyar késelőinket, asszonyvakítóinkat, kalapácsos gyilkosainkat?
Mondjuk a magukat magyarnak látó tolvajainkkal együtt...
Eladott Ország
@vacsi: ma, 07:33 ♣ Orbanisztánból nem csak a migráns menekül el, hanem sajnos az agilis épeszű magyar munkaerő is. A migránsoknak nem hazánk az uticélja, ide csak átutazóba jönnek.
Jozefina
Szellemi csökevény, nem jut eszükbe más!!!??
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 07:58 ☻ Az egyik legjobb tanács amit valaha is kaptam: Ne fogadd el azoktól a kritikát, akikhez sohasem fordulnál tanácsért.
i.pinimg.com/originals/8e/cf/16/8ecf1631a804b269f4750e13dd4545cd.jpg
Ha érdekel a véleményed, onnan fogod majd észrevenni, hogy megkérdezem.
i.pinimg.com/originals/a4/26/94/a4269414128bba688650bd709dadec38.jpg
Kedvenc idézetem: Mindig az osztja az észt...
i.pinimg.com/originals/d9/df/e6/d9dfe6347c8b6360b28c815418def692.jpg
A nagyarok nem akarnak háborúzni, csak a bűnöző szélhámos román cigányod és politikai prostituát szerktája , fideszes idióta gyagyás birka! Ki Putyin kurvája fideszes rohadék, ki fizeti a legnagyobb energiaárat a ruszkiknak, ki akarja már megint megmenteni az orosz origarchákat az EU-s szankcióktól, te gyahalott barom?! Megmondom az elmebeteg, pszichopta cigányod, a csúti kolostorgeci! Huzzál el innen a qrva anyádba, vagy kipcsakföldre te szarházi!
ómió
Pedig, hát, efftársilag "köztudott", hogy "migráncs nincs is", de, ha meg mégis, akkor, az egy "pozitív fenoména"! Pláne, amikor késel!
ómió
@Őrnagy: Ezek ilyenek! Virtigli tetüfajta!
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 08:19 ♦ Egyébként mire is vagy büszke fideszes f@szszopó birka? Sikerült az országot koldusbotra juttatni! Mi lettünk 12 év latt Európa Bangladese! Szégyen lett magyarnak lenni a fidesz miatt, mocskos szarházi tróger idióta banda! Böfrtrönben rohadtok meg!... Rendkívüli hírek .Már a horvátok is éheznek...
twitter.com/i/status/1609319567523815432
Aki Én
@Jankeho: Na, te melyik új kabátba bújt agyhalott vagy?
Aki Én
@Őrnagy: @ómió: @KisTehen: @Maccska: Nem ál probléma a migráció, nagyon is létező probléma.
Viszont a hazai lopásokkal szemben azért ezzel foglalkoznak kizárólag, hogy titeket, jól felmért idiótákat ezzel ámítsanak, mert a lopást úgyis önerőből tagadjátok.
Aki Én
@Őrnagy: ...ez tőled bók, te agyhalott :)
Giovanni Alba
Migráció=Lakóhely változtatás, költözés, vándorlás.
Azoknak, akik használják a szavakat, csak éppen a jelentésükkel nincsenek tisztában. Migráció mindig is volt, mindig is lesz, ennek van több vállfaja, például a belső migráció az erőltetett iparosítás idején, amikor az emberek tömegesen költöztek a falvakból a városokba a munka és a jobb életkörülmények reményében.
01g történelmi bűne, hogy összemosta a természetes migrációt az illegális határátlépésekkel, ahelyett, hogy megpróbálta volna kordában tartani.
Megnyugtathatok mindenkit, hogy az itthoni helyzettel elégedetlen fiatalok (és kevésbé fiatalok) mindenek ellenére is külföldön fogják keresni a lehetőségeket, ott ahol megbecsülik a tudást és a szorgalmat.
Tehát ők migránsok lesznek az új helyen. Migránsok akkor is, ha az EU-n belül mozgás és letelepedési szabadság van.
Aki minden migránst egyaránt utál, az köpködje meg demeter puhányt is a vidnyánszkival együtt, de közben ne feledkezzen meg arról sem, hogy történelmi nagyjaink közül is sokan külföldről jöttek, a jobb élet reményében, vagy éppen az üldöztetések elől menekülve.
Agyhalottaknak további jó migránsozást.
Nessy
@Őrnagy: "Befogadó" bizony! Letelepedési kötvényért bárkit ellenőrzés nélkül! Köztörvényes "jó barátért" diplomáciai kocsi megy!
Giovanni Alba
@Őrnagy: ma, 13:54
Érthető és értelmes módon írtam, kár hogy korlátaid miatt nem vagy képes felfogni, mocskos politikai haszonszerzésből mosta össze a nemzetvesztő a fogalmakat, rásütve ezzel a szégyenbélyeget válogatás nélkül mindenkire.
A migránsozás szitokszóvá süllyedt, hála az ilyen Nacsa-féléknek. Nem tudják mit beszélnek, de annál hangosabban.
Egy kalap alá vette a jelenlegi rezsim a menekülteket, a lakhelyükön ellehetetlenülteket, az új lehetőségeket keresőket, miközben arrogáns tonyó eszméletlen pénzeket szakított a letelepedési kötvényekkel.
Mi van azzal a lehetőséggel, hogy harmadik (értsd: EU-n kívüli) országokból is hozhatnak "vendégmunkásokat" egyes kiemelt jelentőségű beruházásokhoz? Érdekes módon, őket -ha már mindenképpen meg kell említeni- szemérmesen (ha-ha) csakis külföldi munkavállalóknak nevezik, nem pedig gazdasági migránsoknak, pedig valójában azok.
Jó lenne végre tisztáznotok a kerítés jelentőségét, mert ugye ez arra hivatott, hogy feltartóztassa az áradatot, de ha Ausztriában tűnnek fel az illegális határátlépők, akkor nálunk nagy baj van a kerítéssel. Amúgy meg mutatjátok a rossz minőségű videókat, meg a zavaros beszámolókat a szerb oldalon gyülekezőkről, akik valahonnan csilivili alu létrákat kaptak/szereztek/vettek, a szerb határőrök (pedig most országos cimbik) csak állnak és csodálkoznak.
Az sem gyanús neked, hogy automatikusan hosszabbítják meg a tömeges bevándorlás miatti vészhelyzetet, pedig valahogy nem látom a migránsfelvonulást.
Csak úgy mellékesen, mert ez mellékszál, a kedves családodat és (ha vannak) a barátaidat nevezd agyatlan bolondoknak. A sértegetés, személyeskedés nem vitakultúra, errefelé jól beazonosíthatók azok, akiknek ez sajátja.
Quod dixi, dixi, quod scripsi, scripsi. Sapienti sat.
Nanya
@magyar1: Na meg a letelepedési kötvények?
Nagy a csend körülötte ! kedves ellenzéki politikusok,nem tökvakarás,hanem egyenes kérdések a parlamentben: Elkezdték e már vissza fizetni a letelepedési kötvényeket a nép pénzéből,amin a fideszes politikusok gazdagodtak ?
Nanya
@Jankeho: Te hülye ! A homárzabáló kisztitkár a rubelputyinpincsi?
Nanya
@Őrnagy: mi van @shikari: ? Előléptetted magad szarnaggyá ? Kinyaltad már orbánod csimbókos valagából a homár végterméket ?
Akkor hajrá ! Kutyuld ki anyádból a szarDÍNIÁT
Dr. Proktor
@Giovanni Alba: A magyar is migráns nép, csak nem késelni jött Európába hanem nyilazni...
ómió
@Aki Én: Nem álprobléma a migráció!? Hűha!!! "Eljutottatok" idáig bolsiéknál? De, akkor, a brüsszeli efftársaitok miért szorgalmazzák még mindig? Efftársi "fáziskésés", vagy csak sima idiotizmus?! Ha meg lopást delirálsz, akkor, zsugorodó agyaddal próbáld felidézni az iskola- óvoda- meg kórházbezárások, vasúti szárnyvonalfelszámolások "dicső efftársi korszakát", amikor ezek "leépítésének", megszüntetésének prózai oka "csak" annyi volt, hogy efftársiasan (egész az államcsődig) szétloptátok a működtetésükhöz valót! Most azt hazudnátok másra - régi bolsi "fogás" - amit a tetübandátok művelt!
balos
A picsa-nacsa fogást talált a foson,amit a szarból kavartak,hogy könnyebben nyeljék a támogatóik!
telegdilaci
@Őrnagy:Ezeknek a Fidesz hátán a Parlamentbe került áll keresztények önállóan még soha nem mérették meg magukat,ezért hálából folyamatsan hazudozniuk kell amit a pofájukba rágtak,amibe belefér egy kis Baloldalizás is, Szégyen!
Aki Én
@Őrnagy: Megértem a hozzád hasonló agyhiányos szarkupacokat, akiknek csak két szaros segg létezik! Te orbánod szaros seggéből kikandikálva agyhiányosan azt hiszed, hogy aki nincs melletted, és nem orbán szaros seggéből táplálkozik, azok mind Gyurcsány szaros seggéből táplálkoznak! Nem így van, de gondolom a te agyhiányos koponyádba már alaposan beleverték ezt a baromságot, így nem is győzködlek! Gyagyásokon lehetetlen segíteni!
Nessy
@Aki Én: Meg kell őket hagyni a saját világukban! Kevesebb velük a gond, Meggyőzni úgy sem lehet, csak goromba, agresszív lesz.
Aki Én
@Nessy: ...nem is akarom meggyőzni, tudom, hogy valóban buta, legtöbbször beteg emberek.
Őrnagy elvtársnak csak átírtam a saját gondolatait eredetire :)
Dr. Proktor
@KisTehen: Ismétled a kormány kommunikációját?
Ez a dolgod és csak lüke vagy hozzá?
Nanya
@Őrnagy: hamár homár ,látom bekaptad a horgot gennyesagyú !
kapd be a rabokét i !
Nanya
@Őrnagy: vitézlő tábonokszarnagy elvtárs,mikor voltál katona? 6 évesen amikor a seprűnyélen lovagoltál és a fakardod beakadt anyád szaros bugyijába,te meg elbőgted magad a látványtól. ekkora vedlő macskát azóta se láttál.
szarnagyúr kíméljen meg a jelenlététől engem és a többi normális embert. röviden: kussoljon !
nejlontacskó
Ebben az egy témában, mindenképpen osztom a kormány álláspontját!
Nessy
De focistának, vendégmunkásnak jöhetnek, bármihez hasonlít is a színük.
Nanya
@Shikari: há' bakker ,te te bebizonyítottad:SENKI,KÖPEDELEM,ROHADÉK,FAGYOTT KUTYASZAR !
töcsköld anyádat a vén szarossegű banyát más állapotba . ha meglesz a kisöcsi üzenj ! küldöm a szenteltvizet ,neked egy bálamadzagot !
A posta az én költségem !!! qurvanyád !
Nanya
@Shikari: Jaaaaaaaa tetűűűűűűűűűű
Nanya
@Shikari: anyád kimenőn van,sricheni ?
lehet holnap már lesz mit enned !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.