A Direkt36 olyan állami nyilvántartású adatok birtokába jutott, amelyek arról tanúskodnak, hogy kormányközeli üzletemberek tulajdonába tartozik számos olyan, óriási vagyonokat rejtő magántőkealap, amelyek tulajdonosai eddig titokban maradtak.

Hatalmas vagyonokat rejtettek el Orbán-közeli személyek – itt a leleplezés
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A Telex által közzétett cikk részletezi:

Kiderült, hogy a miniszterelnök barátja, Mészáros Lőrinc még annál is több magántőkealapban érdekelt, mint ahánnyal eddig a sajtóban összekötötték.

Száraz István, aki a jegybankelnök fiának, Matolcsy Ádámnak a barátja, az idén létrejövő magyar szuperbank, a Magyar Bankholding csaknem 11 százalékának végső tulajdonosa.

Két magántőkealap is egy Hornung Áron nevű pécsi ingatlankereskedőé, aki a milliárdos befektetővel, Jellinek Dániellel is üzletelt, és több szálon köthető Tiborcz István üzlettársához, Hamar Endréhez. Hornung neve korábban nem került elő a hírekben, pedig tavaly csupán egy cégéből 13,5 milliárd forint osztalékot vett ki.

A magyar autópálya-koncessziót 35 évre – hat másik magántőkealappal konzorciumban – elnyerő magántőkealap a milliárdos Szíjj Lászlóé, Mészáros Lőrinc üzlettársáé.

Magántőkealapok a világ számos országában léteznek, elsősorban befektetési célból. Magyarországon azonban néhány éve a kormányközeli elit meglátta a titkosságukban rejlő lehetőségeket és elkezdte őket úgy használni, mint másutt az offshore cégeket szokás – arra, hogy teljes titokban gyarapíthassa a segítségükkel a vagyonát.

További részletek a Telex cikkében.

Forrás: telex.hu

109 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
persze a kuka hívek szerint csak a szocik loptak! :) ébresztö hülyegyerekek,hiszen már kilóg a seggetek a gatyából,közben 0rbánék mást sem csinálnak mint lopva gazdagodnak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
persze a kuka hívek szerint csak a szocik loptak! :) ébresztö hülyegyerekek,hiszen már kilóg a seggetek a gatyából,közben 0rbánék mást sem csinálnak mint lopva gazdagodnak!
csipetke
A NER minden aljadék rafinériát bevetett,hogy megszerezze a népvagyont, de ehhez kellett a góré is, orbán...Csak nálunk ott a probléma,hogy nálunk demokrácia helyett poltpéter van, és ezt a genyó bandát nem fogjuk rácsok mögött látni...Pedig igény vóóna rá..
magyar1
Nem lenne az baj ha magyar emberek kezében lenne minden inkább mint a multik és külföldi bankok tulajdonában csak a népnek jobban kellene élni.
Macskaszem
Kis magyar polip. Ezekhez képest a szicíliai maffia piti zsebtolvajok gyülekezete.
jesz
ellenzék: - nyugi gyerekek, jut nekünk is...kivárjuk...
-tüntetni? -még csak az hiányzik...- különben is, mi semmiről sem tudunk, mert titkos..
csak úgy....
@magyar1: szerinted mi a probléma a multikkal, akik sokkal jobban megbecsülik és megfizetik a magyar melóst,mint lölö és társai?
egy aldi pénztáros többet keres mint egy gimnáziumi tanár..
paperboy
Mi a faszom folyik itt?!
Ez már őrület !!!
telegdilaci
Tegnap este néztem egy TV-csatornán Orbán Balázs nevű szélhámost,vérlázító ahogy folyamatosan hazudnak a szemünkbe,soha nem a kérdésre válaszolt,amikor meg kérdezte tőle a műsorvezető hogy miért Magyarországon a legmagasabb az infláció bemutattak egy grafikont ebben legalább pirossal jelölve elsők vagyunk,olyan agyafúrt mondatokkal válaszolt,hogy nem lehetett követni sem(mert a szankciók minket súlytanak leginkább) holott minden tagországot súlytanak ennek ellenére más Országokban már csökken az infláció,csökkennek az élelmiszer árak,nálunk a legmagasabbak az üzemanyag árak,de nekünk nagyon sok az élelmiszer import és emiatt is kellett bevezetni az ársapkát,BLA,BLA,BLA! szinte már nézhetetlen volt a nyekegése,és még képes volt azt is kiböfögni hogy Európában egyedül nálunk volt gazdasági növekedés!
Nyírfa
Csoda, hogy a közvetlen demokrácia híve vagyok? Ahol a demokráciának ez a formája működik, ott nem települhetnének be állami segítséggel akkumulátorgyárak, nem hordhatnák szét a közösen létrehozott vagyonelemeket.
Nagyon kiábrándító a magyarságnak ez a mindent lenyúló, és a lenyúlást cinkosan támogató attitűdje, amely a kritikus többség mentalitását jellemzi.

Nézzétek @magyar1: véleményét: nem baj, ha lopnak, csak magyar legyen a tolvaj, és lehetőleg ő is kapjon a koncból.
telegdilaci
@Horizont:Meg mondta egy Pogácsa Zoltán nevű közgazdász,hogy Orbán nem akarja hogy jobban éljünk nehogy hozzá szokjunk,gondolom ez csak az Ők kiváltsága,hogy ők nagyon jól éljenek,soha ennyi Euró ezer milliárdok még nem jöttek Magyarországra mint a Fidesz 12évi kormányzása alatt és ha az Ország fejlődésére fordították volna amire kapta az Ország akár már élhetnénk nyugati Színvonalon is,csak fontosabbak voltak,a Stadion,és a Sport létesítmények építése,Felcsúton a Stadion mellé épült egy 4-csillagos szálloda TAO-pénzből amit nem lehetett volna,de diák szálló néven épült,ekkora gazemberséget még nem látott a világ! és még azt mondják nálunk nincs korrupció,én meg vagyok a mikulás!
Néro2
Béééégetőket nem érdekli. Ami 5 kiló krumplinál nagyobb egység azt már tudatuk nem képes át fel meg fogni.
Bár milyük is ?
balos
Most "hallottam",hogy keresik a szivárogtatót,mert több ezer adatot ott hagyott véletlenül!A nagy családnak sok az "ága"!Elmehetnének már a tundrára a barátjuk már csak őket várja!
Néro2
Gondolom Pol Pot Peti-kéje már rajta van és nyomoz. Már az után , hogy a picsába derült ki .
Majd olyan Borkaisan előadják , hogy sérelem érte a magántőkealap tulajdonosait ezért minden telexest azonnal becsukni.
Aki Én
@magyar1: Téged vigasztal ha a magyarok lopják meg a magyarokat?
Inkább a szomszédom raboljon ki, mint a szemközti tulajdonos?
Mi a különbség???

csak egy példa:

,,A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint 2022. decemberben a fogyasztói árak átlagosan 24,5 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit. Ehhez képest vannak cégek, amelyek még ezt a horroradatot is képesek túlszárnyalni áremeléseikkel.
A túlárazók közös jellemzője, hogy nem aljas multikról van szó, ellenkezőleg olyan magyar oligarchákról, akik nemrégiben jutottak hozzá páratlan áremelési lehetőségekhez. A multik kezében lévő mobilszolgáltatók épp most jelentették be, hogy inflációkövető díjemelést hajtanak végre. (9,39- 14,5 százalék). Ehhez képest a legvérlázítóbb az autópálya-matricák 40 százalékos drágítása, mert ez esetben még alternatív választási lehetőség sincs. Szakmai nevén egy ország természetes monopóliumát söpörte maga alá Mészáros Lőrinc. Ki más tehette volna?
A 10 napos autópálya-matrica ára 3820 forintról 5500 forintra emelkedett, ki tudja miért. Ezzel megtörtént a korábban elképzelhetetlen, többet kell itthon ugyanazért fizetnünk, mint Ausztriában, ahol 9,90 euróba kerül 2023-ban a 10 napos matrica."

piacesprofit.hu/cikkek/gazdasag/most-jo-lenni-fideszes-oligarchanak-a-kezukben-arannya-valik-az-autopalya-matrica-es-a-digi-ara.html

Szóval a helyzet az, hogy ezek a tetvek ártalmasabbak bármelyik multinál.
Aki Én
Csak egy cégből, egy év alatt 13,5 milliárd forint...
Felfoghatatlan rablás folyik itt, a brüsszeli tolvajok ipari tanulók ezekhez képest. Ráadásul azok nem a mi pénzünket lopják, annak is csak töredékét ehhez képest.
Nem is csodálom, hogy az agyhalott Tehén és ómió is távol maradnak most.
Aki Én
...a románok ennek töredékéért azt mondták, hogy QRVÁRA ELÉG!!!
Pálinkás Pál
semmi probléma..váltás után elkobozni,...majd Lenin - fiúk...
csak úgy....
@Maccska: szomorúan állapítom meg,hogy a te elmebetegséged már abba a stádiumba került,hogy már nem gyógyítható!
Aki Én
@Nyírfa: ...ez sajnos tipikus megdöbbentő vélemény. Hallottam olyat is, hogy tudom, hogy milliárdokat lopnak, de legalább nincs migráncs.
Mit lehet erre mondani?
csak úgy....
@Aki Én: még ha valóban nem lenne migráncs, ezek a tuskók ezzel is alaposan átvannak bazva...
Peller Anikó
@magyar1: 8:53, "Nem lenne az baj ha magyar emberek kezében lenne minden inkább mint a multik és külföldi bankok tulajdonában csak a népnek jobban kellene élni."

Éés? Jobban él? Ébredj már fel hülyegyerek. Beszoptad ezt a fideszmantrát te büdös fasz, az ilyen gyökerek miatt rohadunk itt a sor végén.
csak úgy....
@Maccska: te honnan szeded a baromságaidat? :)
paperboy
@Horizont: Gondolom Macskának szántad a felismerést, de mi többiek (nem fideszes húgyagyú buzik) értettük így is
ómió
Meg, hát, ugye, "direkt"-ben olyan könnyű bármit másokra hazudni is!
csak úgy....
@KisTehen: ez egy nagyon soványra sikeredett magyarázat! :)
lankadsz boci?
Clavigo
@ómió: @KisTehen: @Maccska: Ebből már jut nektek is... pár liló krumpli..Bíííiirkák... Ha üvegszemetek lenne,,azt is ellopnák tőletek.. Taps- ovésön ,,biiirkáák..!!
Nyírfa
@Aki Én: 09.49

A nagyfiam tavaly hazajött néhány hétre, mindig megkérdezzük: és, valamikor , esetleg végleg? Ilyenkor csak mosolyog. Talán nyugdíjasként vesz itthon egy nyaralót. Talán. Az viszont egészen biztos, hogy az egyszer majd megszülető unokám nem magyar állampolgár lesz.
Egyébként úgy érzem, ez az év vízválasztó, olyan történéseket várok, amelyek alapjaiban rázzák meg a társadalmunkat.
Aki Én
@Maccska: @ómió: Két ilyen buta suttyót. Csodálkoztam volna, ha nem ti ketten lennétek akik ezt is megpróbálják megmagyarázni.
Tényleg nem értem, hogy lehettek ennyire buták...
@KisTehen: te meg a harmadik
Tényleg döbbenetes...
Dr. Proktor
Gondolom az FSZB mindent tud mindegyik NER fidióta tetteiről, vagyonáról és bankszámláikról!
Kell is, hogy extra drágán vegyék a gázt és olajat valamint fényesre nyalják a Putler ánuszát...
Aki Én
@Maccska: Mi a fasz köze van ennek ahhoz, hogy a szemedet is kilopják orbánék?
Nem lehetsz ennyire buta!!!
dr. prédikátor
ÜSSE MÁR VALAKI AGYON EZT A SZEMÉT LÓKUPEC TETVES CIGÁNYT!!!
Aki Én
@Maccska: ...egyébként Mészárorbán ismert vagyona is szép helyen áll világviszonylatban, habár ennek sincs jelentősége.
paperboy
@Maccska: 1046

írja, idézi ezt egy vérproli fideszes csicska. Jó önarckép ez nektek - megvezethető, becsapható, szektás fidernyákok.
csak úgy....
@Maccska: mesélj, mit tudsz 0rbánék svájci és a többi kölföldi bankszámlájáról, te balga! :) -ugye,hogy fingod sincs róla! (persze csodálkoznál )
ne másokkal takarózz,itt most 0rbán és bandája lopásairól van szó!
csak úgy....
@KisTehen: boci, csak 0rbán és bandája lopásaira koncentrálj! :)
Aki Én
@Maccska: ...egyébként Csányi pont az, aki még dolgozott is a vagyonáért.
Nem úgy, mint a félanalfabéta roma csávó, akinek minden fillérje közpénz eredetű.
Fogd már fel, hogy ezeknek naponta többet hoz a lopott pénz, mint amennyit te nyomorúságos életedben összesen keresel.
volvós
...most már tisztán érthető, hogy az EU miért tartja vissza a M.o.-nak " járó " pénzt...ugye elvtársak, nem gondoltátok komolyan hogy el tudjátok sertepertézni az ellopott hatalmas milliárdokat !!! Addig jó, amíg a NÉP a román ( 1989 ) módszert nem alkalmazza !!! Ceaucescu módszer ...
Aki Én
@Maccska: 10:53 Hidd el lumpen, az életben nem érsz arra szintre, amin én jelenleg vagyok.
Ebből a buta megjegyzésből is kiderül, hogy te tényleg semmit nem értesz.
Olyan buta vagy, hogy arra nincsenek szavak.
Nehéz elhinni, hogy te tényleg nem látod mit művelnek orbánék.
csak úgy....
@KisTehen: akkor ferkóval együtt mennek a kaptárba! :)
-te tolvajsímogató,kifogást,magyarázatot keresgélö ökör!
Dr. Proktor
@Maccska: Tévedésben vagy! Azért mert te fasz vagy ne gondold hogy más is az!
Apropó, a stílus maga az ember...
ómió
@Clavigo: Csak nem az aljabolsi önmagatokra ismertél @AkikretÉn: efftársaddal együtt!?
gina
Csak rá kell nézni erre a zsiros muzsikusra és látjuk az igazságot, becstelen rohadt tolvaj és holdudvara, el kell zavarni ezt a patkányt végre
gina
@Maccska: Beteg állat vagy. és vagy egy sarki vagy egy himringyó,te tudod a tutit a sarokról , proli
Eladott Ország
Egy diktatúrában valóban „Naiv feltételezés, hogy ebben a rendszerben a hatalmat gyakorlóknak szakpolitikai motivációi vannak. Mindig a hatalomkoncentráció és a személyes vagyonosodás ikermotivációja határozza meg a cselekedeteiket. Egy bűnszervezet működési logikája. Más, társadalmi vagy szakmai érdekek mentén nem lehet közös hangot találni velük”. Honnan tudtad, hogy a covidos beteg egy fideszes politikus... Lehet, de egy balliberális kormány esetén 300 Ft-ot kellene fizetni, hogy bejussunk az orvoshoz. Most meg teljesen ingyen dögölhetünk meg.
uploads.disquscdn.com/images/539d6127906a66af014ddad9e6aa57ce86b7ab542adf62ef3f15549f9aa0d0a0.png?w=800&h=621
Aki Én
@ómió: Ha valamit nem tudsz feldolgozni, egyszerűen hazugságnak tekinted.

Neked is lehet aztán egy életed, lúzer bolsi.
csak úgy....
@KisTehen: @Maccska: azt tudjátok,hogy mi a leg egyszerübb bizonyíték arra,hogy 0orbánék lopnak? még soha senkit nem mertek beperelni becsületsértés miatt ,- rogánt bírósági végzés alapján még le is bünözözheted! :)
itt nyugaton nem úszná meg senki eljárás nélkül, ha valaki politikust jogtalanúl,igaztalanúl letolvajoz! - ellenben magyarországon... ;)
Peller Anikó
@Macccska: Kia rossebet érdekel, hogy mennyi pénzvagyont sajtoltak ki a földből az arab sejkek vagy mennyit rabolt össze trump te nagyon hülye. Nem kellene esetleg a Galaxis leggazdagjaibbhoz hasonlítanod a zorbáncigány lopásgörbéjét?

Akkor talán mégkisebbre lehetne szorítani az ovi hatalommal visszaélő lopásvagyonosodásának arányait te elmebeteg buzi állat. Négylábú. Vagy nyolc.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 11:02 ☻ Diktátorok titkos vagyona: Ceausescu, Kim Dzsong ILL , és Orbán Viktor - 4 milliárd dollár, 5 milliárd dollár és 7 milliárd dollár
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/144592857_256868879278123_854464165561349857_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=cos6q6nVt1sAX-KRGFr&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCoHpfw7mab2b6PsqNkVcV4k_hPJxO3YJTVg_qu35cDkg&oe=63F07F84
Az egész maffia feje pedig Orbán. A csútzi geci jó vezető, jobb mint a vörösréz. Csak az ellenállás kicsi, és a vezetók érintése hálálos.
uploads.disquscdn.com/images/b1ce9d085cd4db2ceb74e3c8b5344ed94da2556e3524a05867099cbd68ec4384.jpg?w=800&h=820
paperboy
Na jó, múlóban a másnaposságom, amire ráittam picit. Én léptem.

"Ha hazudsz nekem, akkor hazudj tovább; ne bánts meg azzal, hogy hirtelen igazat mondasz!"
/Nassim Nicholas Taleb/
Aki Én
@Eladott Ország: ...ez még onnan is kilopná a rezet...
Eladott Ország
Maffiaállam. Politico, EU ma. Óriási, hogy rajta van, hogy Hungary, egy kalap alá vesznek Orbánnal mindannyiunkat, a víz lever ettől. 46 majd 48 majd 54 százalékkal jutottak kétharmadhoz. Háromszáz év múlva a csontjaikat a temetőből a Dunába szórják majd. Amikor Hatvanpusztán előkerül egy EXCEL tábla a százmilliárdokról. Sovány vigasz. 4 db 2/3 után még a legóvatosabban fogalmazó nyugatiak is egy kupacban kezelik a magyarországiakat. A magyarok egyék meg, amit 12 év alatt főztek. Sajnos.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fwww.politico.eu%2Fcdn-cgi%2Fimage%2Fwidth%3D1024%2Cquality%3D80%2Conerror%3Dredirect%2Cformat%3Dauto%2Fwp-content%2Fuploads%2F2022%2F12%2F09%2F269648.jpg&key=KJX-umaABh_wcy2BmPFL2g&w=800&h=723
Eladott Ország
Nem a jelenlegi un. ellenzék fogja itt megoldani ezt a problémát. Ugyanis, havi 1.3+milla júdáspénzért be fognak járni és szentesíteni az orbán kamudemokráciáját. Talán arról is ideje lenne végre beszélni hogy egy elhülyült nép hogyan szabadulhat meg ettől a maffiától. Egy nép ahol a szolidaritás ismeretlen fogalom, ahol 3 millió 60 ezer dalolva szavaz az előbb említett maffiára. Amíg ez nincs rendbe téve és kitárgyalva addig kb. újabb 500 évig olvashatjuk a hasonló írásokat, gondolatokat. Szerintem egyszerű a válasz: csakis erőszakkal. Nem vagyok híve az erőszaknak, soha, semmit nem oldottam meg erőszakkal, ebben az esetben szerintem mégsem maradt más megoldás. Az áprilisi "választások" megmutatták, hogy az ő szabályaik szerint soha nem lesz rendszerváltás.
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 11:37 ♦ Kedves posztkommunista, illiberális, nemzethy'-konzervatív és mélykeresztény Őrnagy elvtárs. Orbán Főispnán és várkapitány: Kétharmada nincs az embernek véletlenül, különösen nem kétszer, vagy háromszor egymás után. Csalással amit csináltatok, ugy tud lenni!
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/317070795_8290655537671592_2971941426615536078_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=ys63--yJOpAAX_DDD6U&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDiBIZTbxlDuYMOYpk9xlHMd01xmrRNFygPKGbAZAZpWA&oe=63CDE50D
Valóban szabad az a választás, ahol nem egyenlőek az esélyek? Már most nagyon fontos lenne az Európai Bírósághoz Luxemburg fordulni. A fidesz megváltosztatta többszörössen, önkényesen a választási törvényeket. Megvásárolta adományokkal az egyházat, a romákat, a külhoni magyarokat. A választás kiértékelése Mészáros Lőrinc kezében T-Systems. Az ellenzéknek egyenlőtlen az esélye a választásokon a fidesszel szemben. A közmédia kizárólag fideszes propagandát szolgál közpénzen. Az ellenzéknek nincs hozzáférhetősége. Demokratikus úton diktatúrát, természetéből adódóan, leváltani nem lehet.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/159083889_3495476597229825_6502482421747368607_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=AuPqHz1hsRAAX9z88Ns&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDhJmrhGgRmlJ_HwsB8dYOTtz3ZQP3bFmj5T1xzh5_cYA&oe=63F0A211
Üdvözöljük Magyarországon...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277752826_5147615578617561_7887489249199727873_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=p8lRP47xYAAAX9gkjux&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAN7erH-65zwPIT5lYy3Gi8WNjB3I7kV8M6PC_kjUHdow&oe=63CE07A4
csak úgy....
A Mandiner szakcikkben magyarázza el, hogy kifejezetten jó hír az Európa-rekord magyar infláció
444.hu/2023/01/19/a-mandiner-szakcikkben-magyarazza-el-hogy-kifejezetten-jo-hir-az-europa-rekord-magyar-inflacio
„Ha mögé nézünk és más oldalról értékeljük, akkor a magas magyar drágulási ütem kifejezetten jó hír a hazai lakosságnak”. :)
beszarás...
csak úgy....
@Őrnagy: azért meg kell hagyni,hogy fideszék ügyesen koppintották a Nemzeti Vagyonból meggazdagodott MSZP-SZDSZ maffiakoalíciót !
Peller Anikó
@Őrnagy: 11:37, "azonnal rohanjon a Rendőrségre és az ügyészségre feljelentést tenni!"

Látod hülyegyerek ezért kell csatlakozni az európai ügyészséghez.

És akkor azonnal végetek van mint a botnak.
csak úgy....
@Maccska: @KisTehen: azt tudjátok,hogy mi a leg egyszerübb bizonyíték arra,hogy 0rbánék lopnak? még soha senkit nem mertek beperelni becsületsértés miatt ,- rogánt bírósági végzés alapján még le is bünözözheted! :)
itt nyugaton nem úszná meg senki eljárás nélkül, ha valaki politikust jogtalanúl,igaztalanúl letolvajoz! - ellenben magyarországon... ;)
jáger laszló
And hová rejtették L!!???
Csak nem a karmelita kolostor rejtett zárkájában!!???
Olyan kíváncsi vagyok!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Eladott Ország
@Őrnagy: ma, 12:13 ☻ A bűnöző, szélhámos román cigány gecid és politikai bárca nélküli qrva bandájához viszonyítva, a Kádár rendszer egy virágzó és élhető demokrácia volt! A fidesz nevű maffiaállam, az országból Európa koldusházát teremtette meg 12 év alatt, és szégyen lett magyarnak lenni a világban, hogy rohadjatok meg! Ezért feleleni fogtok, gané' szarházi mocskok!
csak úgy....
@Őrnagy: lófaß vagy te nem örnagy, te max. egy buta örmester! :)
Peller Anikó
@jáger laszló: Már Béla. Hongi kongi. Offshore mió. Kastalyak. At the Balatn, ecet
verőce21
Kitalált dolgok ezek...!
A brüsszeli zsíros falatok a tételek. Arra kellene, hogy rátegye kezét dr. Miniszterelnök Úr, hogy megmentse Orsolyáéktól...! :)
Peller Anikó
@csak úgy...: Havasi ss oberscharführer, de nyilván csak Unterscharführer. Egyébként Német.
csak úgy....
@verőce21: a dr. miniszterelnök uradnak enyves a keze, fogdozza inkább a te lopott vagyonodat! :)
Kapanyél
@csak úgy...: Nem úgy van az! Az őrnagynak nem az a dolga, hogy mindent tudjon! Az a dolga, hogy tudja hol a hadnagy, amelyik tudja melyik őrmestert kell megbízni a feladattal, hogy az jól legyen végrehajtva!!
karma1
@magyar1: 08.53-ra. Pihend ki magad, nagyon tre' lehet ilyen gondolatokkal foglalkozni egesz nap... Ha neked nem fordul meg a fejedben, hogy egy ocska viz-gazszerelonek mitol lesz nagyobb a vagyona, mint az angol kiralyi csalade, amit ok az elmult 600 evben szedtek ossze, a lolo meg pont 6 ev alatt, ugy, hogy a nevet is alig tudja leirni - te meg kozben ehenhalsz - ez neked jo dolog?
csak úgy....
@Philip Marlowe: tudsz te lófaszt, te csak egy hüséges nyalókülönítményes!
namihami
Csak vigyáznak rá! Nem szeretnék, ha mi, libsik elba...nánk olyan hülyeségekre, mint egészségügy, oktatás, munkabér, nyugdíj, gazdaság és hasonló ostobaságok. Mennyivel biztosabb befektetés egy kis hétvégi telek, egy kis malacól, némi kis házikó(k), néhány kisautó és társai. Egy-két kis panziócska odakinn (inkább ott romoljon az értéke) és ehhez hasonlók.
Csak a mi jó és jobb életünk a vezérlőelvük.
csipetke
@telegdilaci: 09:10 Reggel hallgattam a hírekben,hogy a GVH vizsgálódik a magas árak miatt. Valaki szólhatna nekik,hogy ugyan,ugorjanak már el orbánhoz, és érdeklődjenek az elb@szott gazdaságpolitikájáról. Szakértők szerint az a szó,hogy "háborús infláció" nincs. Külföldön értelmezni se tudták. Még Ukrajnában se szálltak el annyira az árak,mint nálunk. De könnyű az ukránoknak, náluk nincs háborús veszélyhelyzet...Gyurcsánynak legalább létezik az őszödi beismerő beszéde, de orbán soha nem fogja beismerni,hogy miatta van az ország a béka segge alatt,--erre telt a tehetségéből 13 év alatt--- , hiszen orbán szerint mindenki hülye,csak ő a helikopter..
Dr. Proktor
@Maccska: A kurmányunk hány milliárdot tolt a Fidesz-KDNP választási kampányába?
csipetke
@Maccska: 10:38 Ne legyél már ennyire nyomi..Mit gondolsz,a gazdád hol tartja a lóvéját? Miért megy Svájcba a kis hátitatyójával? Egy része Svájcban, a többi meg a malacperselyénél, lölőnél. Mit gondolsz,miért pont az idióta félanalfabéta lőrincre bízta a pénzét? Mert egy okos ember kis plasztikai műtét után már eltűnt volna a százmilliárdokkal valahol Dél-Amerikában...Ti meg benyaljátok,hogy a drágajódoktorminiszterelnök úr szegény ember. A homárról is csak a farhátat ette le...
csak úgy....
@verőce21: akkor azt csak is töled kaphattam el! :) -szerencsémre én már túl vagyok rajta,te krónikus szegényke!
verőce21
@csak úgy...: de a butaságodból nem gyógyultál ki...! Miért hiszed magadat okosnak te buta ember?
csak úgy....
@verőce21: ezt pont egy tudálékos seggfej kérdezi? :)
verőce21
@csak úgy...: nem, te mint egy tudálékos seggfej adtál ilyen választ...!
csak úgy....
@verőce21: mert átlátok a hibbant 0rbánotokon, azért lennék én buta? :)
ti vagytok buták és még nyaljátok is neki!
csak úgy....
@verőce21: belezavarodsz,te megzavarodott!
kereső
Ez még mindig csak a jéghegy csúcsa...
verőce21
@csak úgy...: Vergődj mert gyenge vagy...!
csak úgy....
@verőce21: az a ti kedvenc tevékenységetek, ti szellemileg elgyengültek!
csak úgy....
@verőce21: te bután gyerekes, vagy gyerekesen butus? :)
csak úgy....
@verőce21: lökhetnél végre valami bizonyítékot 0rbánról, hogy szerinted miért ment el az esze!?
Sámannus
Még hogy nincs miből nyugdíjjat fizetni. A büdöscsicskáik mindent szétzabrálnak. Bicskanyitogató aljasságok.
verőce21
@csak úgy...: A te eszed ment el de végleg..., ezt másnaponta bizonyítod itt Gyagyás...!
te MZP hasonmás...!
csak úgy....
@verőce21: felölem egy idióta azt állít amit akar ,hiszen ezért is nevezik idiótának ! :)
te gyözike hasonmás!
drrotf
Milyen "hősies"dolog volt az amikor Orbán Viktor pofátlanul magasnak ítélte korábban azt,hogy egy állami vezető akár két milliós végkielégítést kapott.Most összehasonlítva a cikkbeli kimutatással szégyenkeznie kellene Orbánnak ,hogy az állam vezetői csak egy-két milliócskával gyarapodhattak leváltásukkor, s nem több milliárdokkal mint azok akik a kimutatásban szerepelnek.Tudja valaki, hogy hogyan szerezték ezek az emberek a milliárdokat?Senkiben nem merült fel a kérdés, hogy én aki halálra dolgozom magam és úgy tudtam, hogy sikeres ember vagyok csak százezereket tudtam összeszedni, ezek meg itt pity-puty , egy-kettőre száz milliárdokra tettek szert!Nem kellene utólag megvizsgálni, hogy ezek a milliárdosok a törvények betartásával lettek ilyen kőgazdagok?És ha ők lehettek ilyen gazdagok , akkor mi miért nem tudjuk még a gazdagság legalacsonyabb szintjét sem elérni?Ha kormány azért van csak ,hogy ezeknek az embereknek a minél nagyobb gazdagodását segítse, és nem azért hogy az ország népének biztosítsa a jobb megélhetést, akkor miért tartjuk még hatalomban őket?Mert lusták vagyunk megmozdulni, véleményt mondani, vagy nem merjük azt mondani, hogy Orbán Viktor Te csak egyeseknek voltál a vezetője, nem voltál jó vezető, mert abból kevésből amit mi,a többiek létrehoztunk ,nekünk nem juttattál semmit, csak a barátoknak segítettél az úton, őket tényleg nem hagytad az út szélén!Nem gondolom hogy Orbán valamikor a választási kortes hadjáratai során azzal kampányolt volna, hogy neki és pártjának a FIDESZ-nek az az eltökélt szándéka, hogy pár száz embernek olyan gazdaságot biztosítson amilyen magyar ember még nem látott!Ennek ellenére még is sikerült neki, mert mi hagytuk hogy így legyen!!
magyar1
@karma1: De megfordult a fejemben, hogy sokan milliárdosok én meg éhenhalok, de amióta vadkapitalizmus van Mo-on a külföldi bankok gyilkos hiteleket adnak a magyaroknak, hiszen nekik nem érdekük, hogy Mo. létezzen.
csak úgy....
@magyar1: téged is faxán megbolondítottak! amit ti magyarországon kaptok,vadkapitalizmust az 0rbánék müve és nem a külföldi bankoké!
magyar1
@csak úgy...: Itt amióta rendszerváltás volt vadkapitalizmus van.
drrotf
@csak úgy...: ..ha nem számítjuk az itt tartózkodó mintegy 130 ezer vendég munkást, akik ugyan elhagyták a hazájulat, tehát emigráltak és ezért migránsok és elvették a magyar emberek elől a munkát, veszélyeztetik asszonyaink és lányaink tisztességét, és növelik a bűncselekmények számát, és az itt tartózkodásukkal ha akarják ha nem módosítják kultúránkat, mert ugye hatnak ránk!
surdilloFUJT
@verőce21: ..te meg agyalágyult,szellemi fidesscsicska toprongy,oszt jónapot!!!
verőce21
@csak úgy...: te elmebeteg vagy Süsü...?
jáger laszló
Örömhír
A vagyon maradéktalanul megkerült!!!
csak ennyi
barátilag
J.L:
ómió
@Aki Én: Már megint a tetves bolsiságod másrahazudása sanyargat téged, bolsiék fajkreténje, meg még az is, hogy a mocsokbolsi hazudozásotok normálisak számára nem "feldolgozható"!?
Aki Én
@ómió: Még mindigt a tetves bolsiságod másrahazudása sanyargat téged, bolsiék fajkreténje, meg még az is, hogy a mocsokbolsi hazudozásotok normálisak számára nem "feldolgozható"!?
Németh István
@sgl: @Aki Én: @jáger laszló: @csak úgy...: @verőce21: @Horizont: nos a nagyon hülyék így elmélednek, az agyilag zokni, alapjaiban génmanipulált genderkorcsok nem tudnak mást csak mintaszerűen a fentiek szerint megnyilvánulni >> na ezért korcsok!
De ők maguk is tisztában vanak vele >>hogy az usa-nató-nak; takarodnia kell Európából, miként a moslék korrupt Eu. nemzet és nemzetiségellenes, gyilkos vezető csűrhének a börtönbe! De nem ám luxus börtönbem vagy a legújabb 6-csillagos dubaji hotelba megőrízve!!
ómió
@Aki Én:Miit nem loptál te még el ott az elmeosztályon, bolsiék elmebetege, ha már a szöveget is lenyulod!? Észt magadnak még nem próbáltál?
Aki Én
@ómió: Még mindigt a tetves bolsiságod másrahazudása sanyargat téged, bolsiék fajkreténje, meg még az is, hogy a mocsokbolsi hazudozásotok normálisak számára nem "feldolgozható"!?
ómió
@Aki Én: Más lopnivalója hirtelenjében nem akadt a tetves bolsiságodnak? Már mások szövegével is "megelégszel", bolsiék fajkreténje!? Ilyen szűk számodra a "kínálat" ott az elmeosztályon!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.