Stoltenberg szerint minden NATO-tag egyetért abban, hogy Ukrajnát is fel kell venni a szövetségbe.

„Mi?!” – Orbánnak leesett az álla, olyat mondott a NATO-főtitkár

Jens Stoltenberg és Orbán Viktor. Christophe Ena / POOL / AFP

A szövetség valamennyi tagja beleegyezett, hogy Ukrajna a NATO tagja lesz

– jelentette be Jens Stoltenberg NATO-főtitkár pénteken. Stoltenberg a németországi Ramstein amerikai légi támaszponton az Ukrajna önvédelmét támogató országok tanácskozása előtt nyilatkozta ezt.

Stoltenberg kijelentése feltételezné a magyar kormány beleegyezését is, ugyanakkor ez kevéssé tűnik valószínűnek. A főtitkár nyilatkozatáról beszámoló egyik Politico-cikket ezzel osztotta meg Orbán Viktor miniszterelnök a Twitteren:

Mi?!

Stoltenberg egyébként arról beszélt még, hogy előző napi kijevi látogatásán meghívta Volodomir Zelenszkij ukrán elnököt a júliusi NATO-csúcsra, aki el is fogadta a meghívást.

Az ukrán NATO-tagságról nyilatkozva hangsúlyozta: egyelőre arra kell törekedni, hogy Ukrajna érvényesíthesse az önvédelemhez fűződő jogát az orosz támadás elleni védekezésben. A vilniusi csúcstalálkozón a szövetség tagjainak meg kell erősíteniük elkötelezettségüket az iránt, hogy ennek érdekében addig támogatják Ukraajnát, amíg csak kell.

A főtitkár a németországi támaszponton 54 ország – a 31 NATO-tag és további 23 állam – képviselőivel együtt egyeztet Olekszij Reznyikov ukrán védelmi miniszterrel.

Forrás: MTI, Politico

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Lefogadom, hogy ott egyetértett, a Twitteren meg eljátssza, hogy nem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
majd megtanulod orbán,...széllel szemben nem...remélem beverik a pofád...
Menőmanó
Lefogadom, hogy ott egyetértett, a Twitteren meg eljátssza, hogy nem.
izéke
Bárcsak szó szerint leesne...az álla is. Meg a feje is. Meg a ...
Clavigo
A falhuggyozó ,felsőcsutkai Cigány..egyet ért... (?) Tudja ez a komcsi cigó Buznyák,,hogy mi zajlik körülötte ?
24
Testbeszéd.
Atyáskodó apu a hülyegyerekével.
- Már megnt rossz voltál, kisfiam.
- Igen, apu.
- Akkor szobafogság. Kb. örökre.
24
Egy egész ország, egy egész nemzet, egy egész nép Orbán traumái miatt szív.
Orbánt, két erő mozgatja: önzés és bosszúállás.
Ennyire egyszerű, Orbán.
A magyar nép(lélek) meg annyira egyszerű, hogy egy ilyen egyszerű, traumatizált ember át tudja verni őket a tengernyi hazugsággal.

A Pápa, Sátán emésztőgödrébe megy Magyarországra ápr. 28.-án. (ezt értsd, ahogy akarod)
Nessy
@Philip Marlowe: Putyin már leírta! Az eddig elfoglalt területek Oroszországhoz csatolása feltétel nélkül! Ukrajna nem lehet sem NATO, sem Eu tag! Aztán, ahogy Krim után egy rövid szünet után megtámadta Ukrajnát, ki tudja ki lesz a következő! Putyin álma a valamikori nagy Oroszország! Ennek eléréséhez területszerző háborút folytat!
izéke
@Philip Marlowe: putyin már nem egyszer hangoztatta,vissza akarja állítani a régi Szovjetúnió határait. Csak a Balti államokkal megszívta mert időben NATO tagok lettek,ahogy mi,a lengyelek,stb. Mindig mondta,hogy álljon vissza az 1997 állapot. Még jó,hogy nem követeli vissza a régi NDK-t mint orosz földet.
Clavigo
@Pegero: Allah akbar...( legalábbis téged @Pöcsgero: ..)..
verőce21
Lófaszt Mama! Dehogy kell felvenni Ukrajnát a NATO-ba!
A volt szocialista országokat sem kellett volna felvenni egyet sem a NATO-ba. Semlegesnek kellett volna mindegyiket nyilvánítani...! Megvolt a minta - Svájc, Ausztria -, már ki sem kellett volna találni, hogy milyen megállapodások keretében...! Végülis egy ország biztonságát, semlegességét a nagyhatalmak közötti szerződések szavatolják.

A két katonai tömb között szükség is lett volna egy semleges zónára, mert így a NATO agresszív terjeszkedése hozott nyílt háborút a két világhatalom között. A NATO úgy terjeszkedik indokolatlanul, hogy a Varsói Szerződés államai önként feladták a katonai szövetségüket...! Hiba volt beállni az USA katonai szövetségébe, mert a NATO terjeszkedése nyílt konfrontációhoz vezet, mint láthatjuk...

Ugyanolyan hiba a svédek és finnek beleállása is a nato katonai tömbjébe, mint az ukránoké lenne, mert olyan fenyegetést hordoz, amire nincs szükség és indokolatlan is...!
24
@Pegero: Kiscsíra, senki nem mondta ezt. Majd a háború után.
Hogy értsd: Amerika és Európa mindent megtesz, hogy az oroszok elhúzzanak a vérbe Ukrajnából.
Az oroszokat meg kell állítani - aztán a bünti.
Ez így természetes!
Csizmás Kond
Ebben csak három dolog van ami sehogy sem stimmel...az egyik, hogy a nató biblia azt írja elő, hogy háborúban résztvevő országot nem vehetnek fel tagnak, míg a másik, hogy nem minden tagország értett egyet sőt legalább hatan ellenzik...és ami a legaljasabb hogy ezt a nató főrabbi hazudja...hányinger az egész brancs.
Csizmás Kond
@KisTehen: A cél hogy a világ nyugati felét beleerőszakolják egy keletellenes cirkuszba ...mert sokaknak az pénz, jövedelem meg hatalom. Ha törődnének ukrajnával, pontosabban az ukrajnai emberekkel akkor nem a háborút erőszakolnák hanem a békét, de ezek szarnak az emberi életre nekik csak terület és rabszolgatartás kell.
simmering73
Az itt visongó illibbantaknak adta elő magát a birkapásztoruk, hogy megnyugtassa őket.
Eladott Ország
@Menőmanó: ma, 15:42 ♦ Aki embernek hitvány , az magyarnak alkalmatlan
memgyar.net/items/10363.jpeg
A cigány az cigány ( népi közmondás)
memgyar.net/items/21195.jpeg
simmering73
@durbincs: Na megjöttt kis kretén debil változata. Hát maga mitszop?
Eladott Ország
@Pegero: ma, 17:00 ☻ Idővel minden a helyére kerül.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/277674427_512177003862592_7196693163106561920_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=oX3NvP61gOYAX9qnX4l&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBpb2r9rOL_tYAwcjQHPniogw_zSa8lp_yU3J7S2Ck99Q&oe=6447F6BA
Orsós Viktórió, az országos cigány vajda.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/240895897_531601918118913_1230523675801902784_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=Tqfo-fu3_6cAX-jt0OT&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBp1UUGSvtSTbcT0CTVeIZRXiQ_K0gNkEmwLsEbyKS0hQ&oe=6447A755
Arra van románia nekünk nem kell migráns
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/138624822_113891753936609_8402789350327651659_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=O05W78csAEMAX_go9ei&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfAvq7i84UUwXZqAUiKmy77iJ_IwuZkdmMSOp8ar5iP8Bw&oe=646A12D3

A cigány bemegy a DVD kölcsönzőbe, és azt kérdezi:
– Adjon má egy olyan filmet, amiben a cigány lelövi a Rambo-t.
– Hát olyan filmről az életben nem hallottam!
– Akkor addzson olyat, amiben a cigány megveri a Schwarzeneggert!
– Hát olyan film biztos nem létezik!
– Há’ akkó milyen film van ebbe’ a kőcsönzőbe ami cigányos?
– Van itt egy olyan, amiben a cigánynak dolgoznia kell, hogy megéljen!
– Jaaaaj, a sci-fi-t aztat nem szeressük!
24
@Pegero: Hülyegyerek, nyugodtabb vagyok, mint valaha: Elvis él - valahol.
Jó nekem itt.

www.youtube.com/watch?v=Zx1_6F-nCaw

Az emberek nem egyenfélék, ahogy a fasiszta kommunisták akarják, hanem sokfélék.

www.youtube.com/watch?v=Zx1_6F-nCaw

Mindenki magának áll vagy esik, a saját döntése alapján - és nem egy geci diktátor akarata, döntése alapján!

Te és az a banda, amelyiket véded, természetellenes - a világtörténelemebe bárhová beilleszve!
Eladott Ország
@Pegero: ma, 17:32 ☺ A bűnöző, hazaáruló, szélhámos román cigányod és politikai prostituált ( bárca nélküli) bandája, se nem jobboldali, se nem baloldali, se nem keresztény, hanem csak bűnszervezet! Megérdemelt helyük a börtönben van és a történelem trágyadombján!
Béla333
"Stoltenberg szerint minden NATO-tag egyetért abban, hogy Ukrajnát is fel kell venni a szövetségbe."

Na ettől aztán O1G seggébe beszorult a zabszem... Hogy fogja ezt elmagyarázni Putyinnak??
24
@Pegero: Te paraszt, ez történik Magyarországon - kommunista tempóban nyomatják a fasizmust!
Mit nem értesz ebből?
24
@Pegero: 1745

Miért, te nem vagy ideges attól, hogy Magyarország megint a rossz oldalon áll és már megint veszít - mint az utóbbi több száz évben mindig?
24
@Pegero: Ez a válaszod? Az anyád nézze meg az otrombaságod. Pont az az agyament leölésre váró emberi hulladék vagy, akinek elsőre gondoltalak.
Emmersson71
...

Nem "mi?", hanem "TESSÉK?"..te suttyó dagadt paraszt!
Nyírfa
@Emmersson71: 18.07

Végre valakinek eszébe jutott: így kommunikál Magyarország miniszterelnöke. Nyilvánosan.
Péter2
Gondolom az amerikaiak meggyőzték a színfalak mögött , elég volt az akadékoskodásból , ha jót akar , de így a helyes ! Már az megéri , ha nem lesz közvetlen szomszéd Oroszország.
kereső
"Az EUrologus felvette a kapcsolatot a NATO-val. Megkérdeztük, vajon mire alapozta a főtitkár a kijelentését. A sajtóosztály munkatársától megtudtuk, hogy 2008-ban, a Bukaresti Csúcstalálkozón a NATO állam- és kormányfői a következő nyilatkozatot tették az elfogadott záródokumentumban:

A NATO üdvözli Ukrajna és Grúzia NATO-tagságra irányuló euroatlanti törekvéseit. Ma megállapodtunk abban, hogy ezek az országok a NATO tagjai lesznek.

Azóta a tagállamok több alkalommal is megerősítették elkötelezettségüket, többek között a közelmúltban a NATO-külügyminiszteri találkozóján is, április 5-én. A tagállamok nevében akkor a főtitkár többek között a következőket mondta:

Ukrajna jövője az euroatlanti családban van."

A külügyminiszteri találkozón druzsba pjotr nem vett részt, mert ott volt Kuleba, az ukrán külügyminiszter./NATO-Ukrajna csúcs/
kereső
@kereső: Gyurcsááááááááááááááááány!!!
Emmersson71
"Németh Zsolt elmondta: a Fidesz elnöke levelében – amelyet délután küldenek el – szolidaritásáról biztosítja a grúz népet, valamint gratulál Ukrajna, Lengyelország, Észtország, Lettország és Litvánia vezetőinek, amiért a katonai konfliktus idején Tbiliszibe látogattak, és folyamatosan támogatták Grúziát.

A Fidesz követeli, hogy Oroszország haladéktalanul és feltétel nélkül vonja ki csapatait Grúziából – tette hozzá Németh Zsolt, aki szerint az oroszok nem tettek eleget a tűzszüneti egyezményben vállalt csapatkivonásnak.

A Fidesz külügyi kabinetvezetője azt mondta, hogy levelében Orbán Viktor arra is utalt, hogy Grúziát és Ukrajnát minél előbb fel kellene venni NATO tagjai közé. Mint mondta, ugyanaz az orosz kampány indult el most Ukrajna tekintetében, mint a konfliktus előtt Grúziával szemben, így nem lehet kizárni, hogy Oroszország hasonló eszközöket alkalmaz a Krím-félszigettel és a Donyecki-medencével kapcsolatban, mint Dél-Oszétia és Abházia ügyében. Mint mondta, fontos, hogy nemzetközi békefenntartók érkezzenek Grúziába, és az is jelentős, hogy az ott élő kisebbségek alapvető jogait biztosítsák, így az autonómia jelentheti Abházia és Dél-Oszétia számára hosszú távon a megoldást.

Németh Zsolt arról is beszélt, hogy az Európai Uniónak fel kellene gyorsítania a közös energiapolitika kialakítását, és a Nabucco gázvezeték építését, tekintettel arra, hogy a Moszkva meg akarja akadályozni az alternatív útvonalakat.

A Fidesz felkéri Gyurcsány Ferencet és kormányát, hogy vizsgálja felül külön utas Oroszország-politikáját, mert a magyar kormány nem akadályozhatja tovább az EU és NATO egységes fellépését."

kdnp.hu/news/orban-viktor-leveleben-eliteli-az-orosz-katonai-agressziot-video
Németh István
Hülyeségeket lehet beszélni, mert a gazdátok - tisztelet a kivételnek - nem hogy orosz hanem MAGYAR ellenes, meg csömörlött a magyar hazától, mert pofára esett és nem tud pillanatnyilag csak pitiáner dolgokat lopni a vagyona kezd elszivárogni, ha a soros nem állna mögötte az Eu vezetéssel, már alázatos seggnyaló lenne! Pont úgy mint ti!
Ezért is fontos hogy a mi nagy barátunk a világbéke harcos ne háborúzzon Európában!!! ta-karodjon az armadájával a saját földrészére és vigye a világbéke harcos rohadt szarkeverő moslék nagykövetét a biden-soros-rocsild pöcsére. Az Eu. vezetése meg takarodjon a bitórára rohadni!
24
@Németh István: Kőbunkó elvtárs!

Te és a fajtád nem egyszerűen meghalni fogtok, hanem kipusztultok, kiírtatódtók a földről, úgy, hogy még írmagotok sem marad és az emlék rólatok is elfelejtődik, kitörlődik örökre)
Kezd el kondicionálni magad erre!
(veled ellentétben én tudom miről beszélek)
Sándor, még ennyi idő után sem ismersz fel engem? :(

www.youtube.com/watch?v=byTHZxbrMC0

Így jártál!
gina
A zsiros kipcsák elfelejtette amit 2008 ban mondott, hogy ukrajna legyen NATO tag, ez a szemét cigány ugy hazudik ahogy éppen neki tetszik, aljas kis mocskos proli,, mi van hivök, most kussoltok igaz, hahahah semmi nem tud eltántoritani benneteket ettöl a zsiros mocskos elmebetegtöl??? hát akkor ugyanolyan 1 Bites prolik is vagytok
verőce21
@m73: te hülye vagy! Tanulj meg helyesen írni, aztán köszönhetsz, tisztelettel...!
simmering73
És mit mondott Orbán 2008-ban?
Ukrajnát a lehető leghamarabb fel kell venni a NATO-ba
Orbán in 2008: Ukraine should be admitted to NATO as soon as possible
telex.hu/english/2023/04/21/orban-in-2008-ukraine-should-be-admitted-to-nato-as-soon-as-possible
24
Azért beszélek úgy, mint aki tudja a frankót, mert qrvára tudom a frankót.
Alapból egy alig tanult sötét paraszt lennék, de van Isten az égben aki megajándékozott bölcsességgel.
Magas IQ-val, már korábban megajándékozott.
Ebből van a keveredés.

Még mindig nem érti senki, hogy miért vagyok okosab egy ötödéves egyetemistánál - ami azt illeti, én sem.
El tudnék adni egy lakást? Ezt sosem tudjuk meg, mert nem akarom eladni a lakásom.
Akarok saját vállalkozást, hogy meggazdagodjak?

Még kesóresem a szót...
Nem!
Képzeld, vannak emberek, aki nem, akarnak meggazdagodni, mint pl. Moldován András, a büdös zsidó.

Ez annyira vicces. Miért, szerintetek nem?

Ajaj, lehet hogy tűl sok Tangerine Dream-et hallgattam?
24
@Virág Árpád: Te ingerszegény, rossz nézni, ahogy próbálod.
Egy próbát mindenesetre megér - a kis bajstüzoddal, meg minden.
24
@Virág Árpád: Űgy érzed fejlődtem? Már nem akarok megölni mindenkit? Már szépen eszek, szépen írok? Ebből arra a következésre jutottál, hogy ezt érzed?
Talán igazad van...
Telán csak tele van a faszom a rendőrség pszichológiai tesztjeivel - Megölnél egy ötödikest, ha okosabb lenne mint egy ötödikes?
Ha az ISIS tagja lenne, és terror cselekményre készülne. akkor. Talán?
Ez most jó válasz volt vagy rossz?
Tee van a faszom a pszichológusokkal!
Én jó lennék, de pszichologus kihozza belőlem az állatot a hülye kérdéseivel.
Nincs ez így rendjén!
gina
Már Alzheirmer beteg is vagy nem csak elmebeteg OV,, akkor mi ez??? Orbán 2008-ban: Ukrajnát minél előbb fel kellene venni a NATO tagjai közé és még te csodálkozol szemét zsiros putris ??? TAKARODJ HAZUG SZEMÉT
verőce21
@m73: Nem hiszem el, hogy a számítógép írta át hibásra szöveget, inkább te vagy a hibás! És hazudós is...!

De, hogy mennyire nem vagy ura a helyesírásnak, azt mutatja az is, hogy az "át írt" az egy szó...! Tudod, ha az igekötő az ige előtt áll...!
Úgyhogy nekem többet ne írogass, mert egy műveletlen paraszt vagy!
verőce21
Sajnos ennek a kialakult háborús helyzetnek az eredete, még Gorbacsovhoz vezethető vissza!
Aki úgy indította el a szovjet tömb megszüntetését, hogy nem biztosította az utódállamok jogállását szerződésekkel...! Csak jegyzőkönyvek születtek, amit az USA nem tartott be... és aki egyoldalú agresszív terjeszkedést kezdett...!

Mára az USA teljesen maga alá gyűrte, gyarmatosította Európát! Saját katonai/politikai érdekszférájába vonta a volt szovjet tagállamokat és volt szocialista országokat...! Katonai tömbjébe kebelezte be az addig Varsói Szerződésbe tartozó 8-10 országot! Ekkora fordulatot nem lett volna szabad megengednie a volt szovjet vezetésnek!
Nemcsak önmagát számolta fel egyoldalúan, hanem a volt érdekszféráját is átengedte az USA-nak! Ez politikai szűklátókörűség/balekság volt Gorbacsovtól...! - aki jóhiszeműségével, balekságával veszélybe sodorta a volt összes "kényszerszövetségesét".
Ekkora változást nem lehet egy lépcsőben meglépni! Polgárháborúhoz, puskaporos hordóhoz vezet...! Előbb semlegességet kellett volna biztosítani a területen, amit a nagyhatalmak szavatolnak!
24
@Virág Árpád: Űgy érezem mi megértjük egymást, mint kommunista kommunistával.
Virág rpád, téged az Isten is kommunistának teremtett.
Virág Árpád
@24: Hányadik NICK-ed már ez @1984? Unalmas vagy!
24
@Virág Árpád: Ahogy rábuksz, mint tyűk a takonyra...
Olyan nevetséges.

Mi kommunisták fél szavak... mondatokből is megértjük egymást.
Mennyi?
24.
Mi 24?
Mi mennyi?
Szertintem Orbán az unalmas, de ez Nézőpont kérdése.
Edebácsi
@verőce21: Ezeket a hülyeségeket hol találják ki?!!!
zenebohóc
Kibaszottul mekkora nagy szar színjáték ez az egész! Világméretű!
24
@Virág Árpád: Akkor most lebuktál, mint a szülő ügynöknő a Tavasz 17 pillanatában.
Te... te... gender pufajkás.
24
@Virág Árpád: Már azért nem vagyok ideges... mérges, mert a világ elpusztul - így is úgy is.

Már csak riszálom magam - úgy is, úgy is.

www.youtube.com/watch?v=j5w-pjuSAYE
24
Isten: Ha győz az ellenzék Magyarországon, akkor nem pusztítom el a világot.
És félóra csend után kitört a nevetés a mennyben!
(Jeneések 8,1)
24
@sgl: Engem az igazság támogat - bármi áron!
Olyan magas áron, hogy az pénzben ki sem fejezhető.
24
Tanulatlan paraszt vagyok, de az IQ-m magas - ez a lehető legrosszabb kombináció! És mindjárt letellik a 24 óra...
24
A cigányok 1000, azaz, ezer szót ismernek és állandóan pofáznak - be nem áll a szájuk.
Nos, én 22 ezer szót ismerek...
Toller Béla
Most baromira meglepődött ez a dagadék ! Valaki elé tette a saját írott nyilatkozatát, és ehhez nincs hozzászokva. Most vagy lepisálja a saját farkát, vagy abbahagyja ezt a genya magatartást !
ómió
Hát, ez a Stoltenberg úr(?), efftárs(?), már talán fel is vette "ukránékat" a NATO-ba!
Béla333
"A hvg.hu EUrológus rovata megkérdezte a NATO-t, hogy mit reagálnak erre. Válaszul a katonai szövetség sajtóosztálya emlékeztetett arra, hogy 2008-ban, a Bukaresti Csúcstalálkozón a NATO állam- és kormányfői a következő nyilatkozatot tették az elfogadott záródokumentumban:
A NATO üdvözli Ukrajna és Grúzia NATO-tagságra irányuló euroatlanti törekvéseit. Ma megállapodtunk abban, hogy ezek az országok a NATO tagjai lesznek.
Tehát a tagállamok már 15 éve elkötelezték magukat Ukrajna NATO-tagsága mellett. Azóta ezt az elköteleződést több alkalommal is megerősítették, többek között a közelmúltban a NATO-külügyminiszteri találkozóján is, április 5-én."
index.hu/belfold/2023/04/21/haboru-oroszorszag-ukrajna-nato-csatlakozas-jens-stoltenberg-orban-viktor/

A maffiafőnök azért csodálkozik, mert neki egy adott szó, egy korábbi elköteleződés semmit sem jelent, ő képes az adott szavát1 óra múlva megváltoztatni...
balos
@Béla333: Félelmetes a geci!Ilyen kétlábón járó hulladékot még magyar föld nem látott!Remélem,hogy mihamarabb vissza kerül oda,ahonnan elindult a pottyantós budiba!
szegfue
Érdekes számomra az ellentmondás: O.V. testtartása Stoltenberg mellett és amit mond Stoltenberg kijelentésére.
24
@szegfue: Nem csak számodra érdekes a becsicskult Orbán testartása.
szegfue
@C_3PO: ápr.21. 21:53 Valóban Magyarországon nincs háboru. Bár akkor nem értem, hogy a háborura való hivatkozással miért hosszabbitották meg a "vészhelyzetet" és miért van még mindig rendeleti kormányzás?! Te érted?
szegfue
@C_3PO: Ez nem igazán válasz a kérdésemre!!
C_3PO
@szegfue: Tudod te a választ!!! Ha nem, elég baj!!!
szegfue
@C_3PO: Nem vagy Te annyira buta, ne is játszad meg! Pontosan tudod: én még mindig a Te válaszodra vagyok kiváncsi, vagyis, ha M.o-n nincs háboru, akkor miért van itt "háborus vészhelyzet" miatt rendeleti kormányzás?
C_3PO
@szegfue: Aki kíváncsi, hamar megöregszik!
szegfue
@C_3PO: Értem... A kibujós válaszodból az is világos, hogy ez gyakorlatilag védhetetlen, mert erre nincsenek érveid. További szép napot!
C_3PO
@szegfue: Mert a szomszédban háború van!!! Ez tény! Nem érv kell ide, mert a tények makacs dolgok! Sőt ezt a balos sajtó is belátja:

propeller.hu/itthon/3920244-stier-gabor-putyin-allamferfi

Látod? Vagy nem akarod meglátni?
szegfue
@C_3PO: Igen, a SZOMSZÉDBAN van háboru, de akkor -- immár sokadszor kérdezem -- miért van NÁLUNK még mindig "háborus vészhelyzet" és rendeleti kormányzás?! Te nem akarod megérteni...
szegfue
@sgl: Kösz. ezt a baromira értelmes, logikus és igen hasznos válaszodat!
szegfue
@sgl: Jaaaaaaaaaaj! Bocs., nem Neked akartam irni! Arra nem is gondoltam, hogy valaki más válaszol.:))
C_3PO
@szegfue: Mert a szomszédban háború van! Ezért !!! Ennyi!
C_3PO
@szegfue: Ha emlékszel a 20-30 évvel ezelőtti délszláv háború(k) eseményeire, megérted mi az ami ma más, mint akkor! Tudod, akkor is valami zajlott a szomszédoknál!
Vakmerők voltunk! Sőt felelőtlenek! AKKOR!
Yoda69
Mi?
Hiszen orban is tamogatta Ukrajna felvetelet a NATO-ba 2008-ban, sot szinte követelte.
szegfue
@Shikari: Hagyjál békén a hülyeségeddel! Még, hogy a sajtó járatja le O.V-t?! Hát nem! Ezt O.V. egyedül intézi!
Baromi rossz a "levezetésed" is... nehogy már azért ne tudjon O.V. "délcegen" állni, mert az ellenzéki sajtó előnytelen fotókat tesz közzé?:)))
Meg aztán milyen "társalgásról beszélsz?!, Hiszen csupán én irtam 1 mondatot a testtartásának és a nyilatkozatának ellentétéről, melyhez senki sem szólt hozzá...
Mindezek után után csak annyit: ha nem olvasod el, amit irok, akkor ne strapáld Magad ilyen ostoba "magyarázattal", főleg ugy, hogy Neked mindenki az ellenséged, aki Veled nem ért egyet.
Legyen szép napod!
szegfue
@C_3PO: 6:22 Igen emlékszem... valóban más volt! Akkor Antall volt a m.e. és nem hirdetett a háborus helyzetre való tekintettel vészhelyzetet, nem volt rendeleti kormányzás... erre gondolsz, amikor a "felelőtlenségről" irsz? Na mindegy is... a lényeg Te és én elég messze vagyunk egymástól gondolkodásban.
C_3PO
@durbincs: Van aki nem érti!!! Nem tudok vele mit kezdeni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.