A pedagógusok előkészítés alatt lévő státusztörvénye ellen demonstráltak hétfőn Budapesten. A Széchenyi téri demonstráció után tüntetők egy része a Karmelita kolostor elé vonult.

BRFK: ezért kellett könnygázzal lefújni a tüntető diákokat
Fotó: részlet a 24.hu videójából

Orbán Viktor hivatalánál aztán a rendőrök megálljt parancsoltak a tömegnek, elhurcolták a helyszínről Hadházy Ákost és több ellenzéki politikust. Az elszántabb tüntetők pedig könnygázt kaptak az arcukba, ahogyan az a 24.hu felvételén is látható:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) este azt közölte a police.hu oldalon, hogy a Karmelita kolostornál be nem jelentett gyűlést tartottak. A rendezvény több résztvevője agresszívan lépett fel a rendőrökkel szemben, ellenük könnygázt vetettek be.

Hétfő reggel a Belügyminisztérium épülete előtt másokkal együtt Szabó Tímea, Szabó Rebeka, Tordai Bence és Berki Sándor, a Párbeszéd – Zöldek négy politikusa tartott demonstrációt.

Forrás: MTI, 24.hu, police.hu

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Bemutatta a "kétharmad" üdvöskéje, miként kellett volna vele szemben eljárni, amikor kordont bontott és zavargásokat szerveztetett 2006-ban. Megjegyzem akkor, ahogy marokra fogta a villáskulcsot, nem látszott szakmunkásnak a témában, de még a gyenge amatőr szintet sem ütötte meg...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Bemutatta a "kétharmad" üdvöskéje, miként kellett volna vele szemben eljárni, amikor kordont bontott és zavargásokat szerveztetett 2006-ban. Megjegyzem akkor, ahogy marokra fogta a villáskulcsot, nem látszott szakmunkásnak a témában, de még a gyenge amatőr szintet sem ütötte meg...
Terminátor
@KisTehen: Szétosztották mán a gumis csúzlikat?
Az gyün most!
jesz
itt milyen bátran használják a könnygázt?..
...de a déli határon semmit nem vetnek be...vagy nem akarnak, vagy félnek az unijótól?...
Pedig már rég kellene a gázsztré, az igazi takonyrántó, könnyfakasztó paprikaszpré, de a legjobb a vízágyú...

Érdekes...ezt a qurva vízágyút még a kérdező riporterek sem hozzák szóba...vajon miért?
Nessy
@nezelodo: Lehet, hogy az ott kempingező, a járókelőket vegzáló, és délutánonként ellenzéki fidesz politikusokat hallgató, felajzott színtársulatnak sem ártott volna! Képzeld el, mekkora óbégatást csaptak volna Orbán, és hívei! Mert ugyebár, akkoriban a kordon bontás vélemény nyilvánítás volt!
Nessy
Tessen mondani rendőr uram! Aztán a bűnözők bonbonnal szokták kínálni? Ha zavarja az agresszió, menjen az állatkertbe perec árusnak!
nezelodo
@Nessy: Mi lenne ha most is olyan kúltúremberek jelentek volna meg a kolostornál, mint annó a Kossuth téren, és ugyanúgy körbe h...nák és körbe sz...nák, mint az akkori Nemzethy Hősök?!
Nessy
@nezelodo: Ne is emlegesd! Nem elég, hogy miattuk kutyagolhattam reggel. este, mert a Zoltán utcába volt akkoriban dolgom. még az ostoba szövegeiket is hallgathattam. Volt aki visszaszólt, na azt aztán szidták, épp csak meg nem verték. Jól jött az elmeosztályi gyakorlat anno.
nezelodo
@KisTehen: Gondolom a liberalizmus te olvasatodban a Kossuth tér körbe sz..volt és tv székház ostroma, és a büfé kifosztása. Az anarchia meg békés tüntetés, és a kordonbontás Orbán recepje szerint. Büfögd fel mégegyszer és rágd meg újra, kedves kérődző haszonállata a NER-nek
gina
Szabad oktatás,,, ezek a 2 alsó iskolás rendörök azt sem tudják mi az??? OV védöi szemét román cigusok , gázsprayel nagyfiúk,,,
gina
@KisTehen: Azt sem tudod miket irsz te kocsmaproli, itt ugatsz mennyit fizet ezért a zsiros gazdád te szemét ???
jáger laszló
Azért kaptak tegnap a diákok és a tanárok könnygázt a Karmelitánál.mert tisztelettelenül viselkedtek a rendőrséggel szemben!!??
Több tiszteletet a rendőreink felé!!???
Ők is emberek!!???
Csak ennyi barátilag
J.L.
percsi
Szegény fiatalok, ha van egy kis eszük, tanulmányaik befejezése után az EU-ba mennek, mert ez a keresztény kormi nem hoz nekik jóléti jövőt!
Maradnak a fidfanok, azok legtöbbje nem szeret dolgozni, nincs szakma a kezükben, szépen éldegélnek majd a lepusztult országban.
Vityabanda boldogan felvásárolhatja az üresen hagyott ingatlanokat, szabadon szotyizhatnak az üres stadionokban. Rendörökre-testörökre sem lesz szükség, félelem nélkül sétálhatnak a lombkorona ösvényen (a fa-lomb sem zavarja őket). Józsika és társai nyugodtan játszadozhatnak egymással, s repkedhetnek addig, míg lesz miből.
Tönkre tették a gazdákat, kereskedőket, iparosokat, kiváló szakembereket, orvosokat-ápolókat, tanárokat-diákokat, nyugdíjasokat és a fiatalokat.
Ditrich
@jáger laszló: Tisztelni csak a tiszteletre méltó embereket és cselekedeteket lehet!
Tolvajok diktátorok védelmezése nem számít annak!
Barátilag ennyi!
Clavigo
@Shikari: Ne hőbörögjél,,csőcselék.!!
nejlontacskó
@KisTehen: @Shikari: hány darab felgyújtott kukát, autót, betört kirakatot láttatok?
Egyet sem, de most mégis az erőszak alkalmazását éltetitek!
Hogy is, van ez?
nejlontacskó
@Designer: hiszed vagy sem, de a diák is, az oktatás szerves részét képezi.
Csak azért, MERT DIÁK!
verőce21
Megint a Zöldek...! A világ legnagyobb szélhámossága a zöldmozgalom! Gyakorlatilag végtelen pénzzel rendelkeznek, a fél világ fizeti nekik a környezetvédelmi és a zöld adót...!
Ezt a nihilt a világ legnagyobb szélhámosai képviselik...! Mert nem kell csinálni benne semmit, csak balhézni a végtelen pénzből...!
És közben magánrepülőgépekkel járni, különböző konferenciákra, a túlfizetett előadókat meghallgatni, pártokat tartani fenn a balhé miatt...! a Föld egy zárt rendszer, az anyagmegmaradás törvénye szerint csak egyik halmazállapotból a másikba alakul át, ez egy örökmozgó amit nem kell képviselni...! csak a politikai balhét képviselik mindenhol a világon...
balos
@Designer: Hát a jövőjét védi a magácskához hasonló nemzethy patkányoktól!Tudomásom szerint az ország nagyobbik része legfeljebb eltűri a fideSSes csicskákat,mint az önhöz hasonló patkányokat!A nyugdíját a mostani diákok fogják finanszirozni,de ha ez zavarja akkor álljon be a csendőr sorfalba!
Nessy
@Designer: Mert az ő tudásáról, és ebből kifolyólag a jövőjéről van szó! Ha tornatanár helyettesíti a hiányzó fizika, kémia, etc. szaktanárt, abból nem sok jó fog kisülni!
ESCOBAR
@Designer: Kiküldték! Aztán ha bukik az érettségin, mert tanulás helyett tüntikézik, a szülő majd hőbörög!
Designer
@nejlontacskó: Ha szerves része az oktatásnak, akkor maradjon a suliban! Délután meg este tanuljon otthon!
Designer
@balos: Na, ezek biztos nem fogják befolyásolni az én nyugdíjamat! S 18 év alatt ha tüntet, eljár a Családsegítő Központ, meg a GYÁMHATÓSÁG! Ismerem a szituációt! Hetente találkozunk ilyen problémákkal!
Pálinkás Pál
és ezeket sajnáltátok amikor a cigó megkéselte őket..?...bezzeg most, a békés diákokkal nagy volt a pofájuk...rohadt féreghorda..
Yoda69
Most meg csak konnygaz, de amint kileptunk az Uniobol mar sortuz lesz.
Toller Béla
Hogy is van ez az "agresszívan léptek fel a rendőrök ellen" már megint ? A mimózalelkűeket ezúttal - baromállat módjára - a kerítés tömeg oldalán állították sorba, hadd hulljon a férgese ! Ezek után mit csodálkoznak, hogy a tömeg nekiszorította őket a saját vasuknak ! Ez volt a cél, nem ? És akkot nem eltűntek a kordon mögött, hanem még nekik állt feljebb ! ! Példás büntetéseket és elbocsájtásokat akarunk látni, egy ilyen röndérségre semmi szüksége sincs ennek az országnak ! A bunkója meg még filmezi is a tömeget ...miét nem ment szakmunkásnak inkább ?
Clavigo
@Shikari: 17 like..(?) Megint összedoboltad a familiát,,more ?
justhpeter
Nyugi, lesz ez még durvább is, amikor a söpredéknek nem lesz más választása,hiszen a menekülő út hiányában az életétkell majd védenie.
kulabombaafityiszre
Írja ez a shikari nevezetü seggnyaló mit kellene csinálni a demoráciáért tüntetőkkel szemben.
Söpredéknek nevezi a másik ez a maccccska nevezetü a demokráciáért tüntetöket.
Szerintük jogosan fújtak le diákokat is gázsprayvel.
Mit fognak majd akkor mondani amikor ezek a fiatalok nekik szegezik a kérdést:hogyan lehettél ennyire,
szar szemét szervilis seggnyalója egy elnyomó diktatórikus rendszernek.
Ilyen seggnyaló emberek mellet nem kell ennek az országnak külső ellenség.Tönkreteszik az itt élő buta megvezetett,birkák.
Aki Én
@Shikari: Látom bevetetted az összes avatarodat, te ostoba. hiteltelen elmebeteg. Még ezt is elcsaljátok.
Valahogy így van a ,,többségetek" is :)
Aki Én
Ez csak azért érdekes, mert az itt uszító 4-5 fidesz-marha 2006-ot, ahol lángolt a fél város és többszáz rendőr sérült meg, kicsit másképp értékelik.
Ilyenkor egy dolog lesz qrvára világos.
EZEK TÉNYLEG BUTÁK MINT A FÖLD!
Aki Én
@Shikari: ...nem kell szakembernek lenni, hogy lássuk, nálad a következő fázis a ,,gőzmozdonyok vagyunk".
Te egy beteg ember vagy.
Aki Én
@Maccska: Mondom Shiki, te egy beteg ember vagy!
SÍva
Hajrá fizess! Tudod lesznek majd választások és ezeknek a tanároknak diákoknak vannak szülei hozzátartozói és csak remélni merem, hogy nem felejtenek és megfelelő helyre teszik azt a bizonyos jelet, hogy te és a kompániád örökre eltünjön az ország házából! Még a helyeteket is bevetik sóval! Gondolom korábban jó részük szavazott rád és a többi maffia tagra! Most nem így lesz!
SÍva
@Maccska: Tudod azért az emberek nem hülyék! Legalább is merem remélni! Ha ezután sem tudnak változtatni akkor reménytelen ez az egész ország!
ómió
Nem elég a diák pedofil módi szerinti "előretolása", még egy kis "efftársi módikonform" agresszív fellépés is kellett!?
sunoge
A NER és a hitvány bandája már érzi a vesztét, az idő nem nekik dolgozik, mert a víz az úr.Tik-tak...
csak úgy....
Továbbra is mennek el az orvosok
2019-ben 748;
2020-ban 702;
2021-ben 733;
2022-ben 789 orvos számára adtak külföldi gyógyításhoz igazolást
444.hu/2023/04/24/tovabbra-is-mennek-el-az-orvosok
akiknek esze van azok lelépnek 0rbanisztánból,ti meg csak símogassátok és éltessétek tovább a semmire sem jó viktorotokat! :)
Pálinkás Pál
@Shikari: már mondtam neked román cigány, nem vagy magyar hazafi !-.a te hazád a duna - deltai bűzös lápvilág...ott érzed otthon magad, testvéreid ,a varangyok között...!
Pálinkás Pál
@Shikari: miről ugatsz kisköcsög..?...kevés lárvát guberáltál a posványban?...éhen maradtál..?...így bele kell húznod az alamizsnáért...
Alfa
@Shikari: a barom szarházi kecskebaszók gyöngye
szegény hazám
@Shikari: " Mi magyarok vagyunk, a többség!" Igaz, nagyon igaz. Veletek kéne a szennyvizet elrekeszteni, hogy ne árassza el ezt a szerencsétlen országot.
Nessy
Tessen mondani, milyen kritériumok alapján, és ki állapítja meg, hogy kik a "mi magyarok"? Vagy Pintér Sándor most dolgozza ki az indikátorokat ebben a témában is? Úgyis benne van!
szegény hazám
@Shikari: Nem. Véresen komoly. Társalgás vége. Agyatlanokkal csak a véleményem közlöm.
balos
@KisTehen: Anyád meg a lába közé abból lettél kre-tén!
balos
@Designer: Tudtmn,hogy valahonnan ismerem a maga fajtát!Fényképész azNKVD_nél!
jáger laszló
Veszélyeztették az építkezésen a munkavégzés balesetmentes biztosítását!!
punk-tum...
csak ennyi
barátilag
J.L.
szegény hazám
@Shikari: kb. ilyen művelt, választékos megnyilvánulásra számítottam. Sajnálom, hogy nem vagyok képes ebbe a mélységekbe leereszkedni, de minden embertársamat sokkal jobban tisztelem attól, hogy ilyen alpári módon reagáljak faragatlan bunkó megnyilvánulásaira. Ön Uram ismét hozta a formáját, és úgy tette le névjegyét, ahogyan kedves mamája tanította rá. Sajnálom, hogy gyerek szobájában a csillagos ég volt a tapéta a fűtőtest pedig a kis tehén. Viszont így már értem az Önök közti szoros érzelmi viszonyt.
troppauerhumer
@Shikari: Jól tolod a szopórollert ..hogyis volt ez a kordonbontás?
Nem tüntetés volt(a BRFK-sintérség -szerint -benem jelentett )-folyt -hanem a kormány törvénytelenségét megszüntetni kívánó megmozdulás .
Milyen állam ahol a-
Fővárosi bíróság ítélete kimondta:
Törvénytelen,jogtalan és aránytalan volt a Karmelita elé felhúzott kordon-
www.szabadeuropa.hu/a/jogszerutlen-volt-a-karmelita-elkordonozasa-az-ujsagirok-elol/32367159.html

Namost amikor a jogkövető állampolgárok egy csoportja-országgyűlési képviselőre-akik helyre kívánták állítani a törvényes jogállami rendet,erőszakot alkalmazva rátámad az állam erőszakszerve az bizony rendőrállam ,a rendőrség egy banánköztársaság állami terrorszervezete ,ennyi.

.Ez a hülyegyerek minden megszólalásával beleszalad a faserdőbe és nemcsak ,hogy tátott szájjal rohant be a faserdőbe, de ott még jól el is élvez..
justhpeter
@Maccska: Nem akarod megérteni, nem baj. Majd futás közben rájössz.
Istenakinincsen
@Pegero: ma, 00:46 Azóta a fideSS átvariálta a törvényeket köcsög! Nem látod vakhangya? Nekik mindent szabad volt másoknak már semmit. Ők forradalmároknak titulálták magukat aki pedig ma ugyanazt csinálja mint ők anno, azok hazaáruló bűnözők?!?? Kell a kép Kövér úrról a nyakában a táblával?...Nincs itt valami ellentmondás?
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 17:38 Normális válasz vagy hozzászólás tőled?!?? Kedves kiskutyám! Leszarom a válaszodat, takarodj a a francba...Ki nem szarja le hogy te mit tolerálsz?
Mimóza lelkű uszító, gyilkos hajlamú fasiszta állatot még nem láttam rajtad kívül.
nejlontacskó
@KisTehen: melyik kerítésre gondolsz, balga marha?
Amelyiket jogtalanul húzott a Karmelita elé a rablóhorda?
FLETÓ
@Shikari: Ne kínlódj vele! @szegény hazám: Fletó közeli ember! Fizikálisan is...
Istenakinincsen
@FLETÓ: Ja közben rájöttem: Te voltál a szamár a réten:)))
Istenakinincsen
@Shikari: Tőled undurodik a Magyar. Nekem nincsenek ellenségeim, minden értelmes emberrel bármiről tudok beszélgetni.
...Tisztelet a kivételnek:))
Clavigo
@Shikari: te biiiirka... haza értél..a munkászállóra ?
Istenakinincsen
@FLETÓ: Ezt azért kérdezed mert te a réten voltál a szamárral? Vagy te voltál a szamár és a shikari megtermékenyített?
FLETÓ
@Shikari: Te mondtad azt, hogy ne közelíts szamárhoz elölről, lóhoz hátulról, bolond emberhez meg minkét irányból?!

Kire gondoltál? @Istenakinincsen: ??? Ugye?
Istenakinincsen
@Shikari: Tényleg?...Hát ha ilyen tahó fasiszta bunkó egy magyar mint te, akkor én inkább nem akarok ilyen lenni.
Szerinted akkor én mi vagyok te állat? Jaa és majdnem elfelejtettem: A Jóbüdöskurvaanyádat el ne felejtsd felköszönteni, mert megérdemli! Nem tehet róla, hogy egy ilyen férget szart erre a földre.
FLETÓ
@Shikari: Nem hát! Eddig is tudtuk ezt róla! @Istenakinincsen: hazaáruló lett és száműzték!
Nessy
Ezeknek a zsernyákoknak nincsenek iskolás gyerekeik? Nem ismerik, vagy nem is akarják tudni miért is tüntettek a diákok a tanáraikkal együtt! A randalírozó foci ultrák esetében nem ilyen hősök!
balos
@Shikari: Már megint anyád szakmájával dicsekszel buzi-pedofil-csicska!A szájernél már lejárt a bérleted,hogy éled ki a nemzethy-gecis hajlamód?
Istenakinincsen
@Shikari: Kinek képzeled magad te szardarab? Vitaképes Te??? Érvek tőled??? Értelmes jóindulatú dolgot még nem láttam tőled. Uszítás, acsarkodás, hazudozás nagymestere vagy! Egy Magyar nem (lehet)ilyen!
kulabombaafityiszre
Azért kellett lefújni a diákokat,mert egy faszparasztok vagytok az mszmp párttitkár vezetőtökkel együtt.
Béla333
Ne magyarázzátok meg, hogy miért a bűnöző maffiát véditek?!
Istenakinincsen
@Shikari: Érvek és tények vannak! Nem kevés... neked sajnos már nincsenek. Tudod tanár úr aki tehetetlen az érvek és tények ellen az olyan lesz mint te. Gondolkodás nélkül parancsot teljesítő vicsorgó kutya. Sajnálom hogy menthetetlen vagy.
Istenakinincsen
@Shikari: Van az úgy, hogy egy hosszú vita és tárgyalás eredménye egy ítélet, de ítélkezni nem az én dolgom. Nekem csak egy egyszerű(segítő szándékú) véleményem van/volt rólad és a hozzáállásodról. Ez nem ítélet:)
Sebaj: Van aki semmiből nem tanul és rajtuk nem lehet segíteni sajnos.
Néro2
Tömjénzsóti éjfélkor beosonva az üres par-lementjébe be nem jelentett türvényeket csinál agresszíven fellépve egy fél országgal szemben. Azt nem fújnátok le?
Vagy annyi agyatok már nincsen ?
Minden gondolatotokat elűzött már a várbeli desznyó imádata ?
Nessy
Ahol van rá esély, hogy tényleg visszaütnek, oda már a TEK megy helyettük! Itt a kordonnal birkózó, fegyvertelen diákokkal szemben könnyű volt könnygázt fújni! Tudták, hogy senki nem vág hozzájuk semmit!
Istenakinincsen
@Shikari: Mi a faszt mondtok meg te szerencsétlen? Ki az a ti te barom? Nincs olyan többség amit te szeretnél és soha nem is lesz. A normális emberek jóval többen vannak mint az ilyen fasiszta vicsorgó uszító agyhalott agymosottak mint te meg a ti. Ja és kurvára nem számít mit ugatsz ide, azzal remélem tisztában vagy!
A válladra vigyázz ne nagyon rántogasd max180 fokos olajban...szép aranysárgára.
FLETÓ
@Shikari: Igaz! Nagyon is! Szellemi toprongy! Főleg: @Istenakinincsen: !!! Hörög, röfög, köpköd!
Istenakinincsen
@FLETÓ: @Shikari: Nem lehet mindenki olyan "okos" mint te...
Muszáj több néven írnod ugyanazokat a faszságokat?
FLETÓ
Gyerekek! Bukás lesz az érettségin!!! @Istenakinincsen: szinten vagytok! Nem üti meg a 15%-ot se!
balos
@FLETÓ: Anyádat miért csináltad fel?Csak hogy végre valami örömöd legyen a geci segge után?
FLETÓ
@balos: A másik NICK-kel kellett volna válaszolnod! Ezt elkúrtad, nem kicsit... @Istenakinincsen:
gina
Retkes proli rendörök, 2 osztályuk sincs de ütni verni azt tudnak és mindezt annak a zsiros cigánynak a védelmébe, pedig azt kellene gázzal lefújni,
gina
@Shikari: 2 alsó iskolád nincs buzi román proli és te adsz ötleteket, na ezért tart ez az ország itt ahol, mert ilyen rohadék bevándorló szemetek mint te is ugathatnak, téged meg a beteg haverjaid kellene börtönbe küldeni, a retkes OV cigányoddal együtt Ennyi, ,,
FLETÓ
@gina: 12-13 osztályuk van! Többségük belügyi szakközépben végzett: érettségi + szakma! 2021. szeptemberétől technikum!
Ez már itt nem a '80-as évek, amikor Kovács II. József törzsőrmester 43-45 évesen, egészségesen elmehet nyugdíjba - érdemei elismerése mellett, mert gumibottal éppen elverte a részeg hőzöngőt disco után!
Istenakinincsen
@FLETÓ: ma, 06:37 Ennyire ostoba nem lehetsz:))))...Szerinted másnak nem lehet ugyanaz, vagy hasonló véleménye rólad és a nagyvilágról te szerencsétlen marha!?! A hozzád hasonló barmok vannak inkább több NICK néven, te nem látsz a szemedtől?!?
gina
@Shikari: Telaviv ??csak ezt ismered román proli, te messze vagy tölem,, bunkó, ha ott lennék megirnám, de más állsmpolgár vagyok, amihet te életedben nem jutsz sarki kocsmaproli, hiába sirsz OV seggnya pincsije, ez ám a büszkeség hahahahhahahah
FLETÓ
@FLETÓ: Én @balos: -nak írtam, nem neked! Akkor most miért izgulsz???
:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.