Orbán Viktor péntek reggel élőben jelentkezett a Kossuth Rádió reggeli műsorában. Az interjúban a kormányfő elmondta, "mindenki ellenünk van!".

A héten benyújtotta a kormány a parlamentnek a költségvetést. Törőcsik Zsolt rádióriporter szerint Brüsszel azonban el akarja törlni a rezsicsökkentést.

Orbán szerint nem az ő dolguk.

Azt javasolják, hogy tegyük tönkre a családokat, tegyük tönkre a nyugdíjasokat

– mondta.

Új elem, hogy Orbán szerint vannak olyan javaslatai Brüsszelnek, amelyeket meg kell hallgatni és meg kell fogadni, „ott is vannak okos emberek”.

Orbán Viktor: "A torkunknak ugrottak"

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Magyarországnak ki kell állnia az érdekeiért

Egy baloldali nyugdíjas is egyetért azzal, hogy ne fizessen 180 ezer forinttal többet havonta rezsiért

- mondta Orbán Viktor.

Magyarországnak ki kell állnia az érdekeiért

- tette hozzá. Minden ami a megszorítás irányába mutat, azt el kell vetni. Egyébként nemzeti hatáskör a költségvetés megalkotása – hívta fel a figyelmet a kormányfő.

Európai ékesszóló blablanyelven meg kell köszönni a jó tanácsokat

– fogalmazott a miniszterelnök, aki szerint világossá kell tenni, hogy ezeknek a kérdéseknek az eldöntése nemzeti hatáskör.

Orbán Viktor szerint az álamadósság és a költségvetési hiány csökkentését egyébként joggal várja el Brüsszel.

Orbán arról is beszélt, hogy

Mindenki ellenünk van!

Hozzátette:

A Vatikán és Törökország pont nem, de Európa nagy része ellenünk van

A torkunknak ugrottak – fogalmazott.

A végén azonban szerinte úgyis Magyarországnak lesz igaza.

Forrás: 24.hu, Origo

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Nem azt mondták viktor. Azt mondták-"ne lopj", és menj a 3,14csába!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Nem azt mondták viktor. Azt mondták-"ne lopj", és menj a 3,14csába!
Qqberci
Álszent (szent?...) hazug gonosz kapzsi seggfej! Amit "rezsicsökkentésként" csepegtettek, annak a sokszorosát lopjátok el máshol. Szétcsesztétek a magyar gazdaságot csak hogy a zsebeteket megtömjétek! Nagyon helyes, ha a torkodra lépnek, hamarabb kellett volna és ugrálhatnának is rajta egy kicsit!
Edebácsi
Mindenki ellenük van... miért csodálkoznak akkor, amikor ők mindenki ellen tesznek?!
Kár, hogy Felcsút Géniusza az ukránok kapcsán nem beszélt az általa egyébként refrénszerüen emlegetett nemzeti szuverenitásról, hazaszeretetről!
Toller Béla
Hülye műparaszti duma ! Ha a torkodnak ugrottak volna, már nem élnél !Miért kell ez a durvalelkű gazembert minden mondatával megidézni ? Tudujk hgy nem beszámítható, akkor meg ?
Toller Béla
Jelzem, pont úgy beszél, mint a pintér barátja, kis mimóza, ő ártatlan, de nekije a torknak vannak ugorva a bősz sorosok ! Akiket ezúton is provokál !
pacal
Észak-Koreában is ez a módi. Mindenki minket, mi észak-koreaiakat bánt, persze ok nélkük, és mindig báncsák a nagy és kedves vezetőnket, persze ok nélkül. Ez felháborító!
Ábel
Orbánnak egyedül sikerült összehozni azt a formációt, amit a rendőrök sünnek neveznek. :-)
laja70
Sikerült neki "Brüsszelt" megállítani, most az egész ország-kivéve Orbán szektáját- élvezheti a baromságait!!! Mindenért más a felelős, Soros, Gyurcsány, Brüsszel, a lipsik, de ez a dagadt majom és a szektája természetesen mindenben ártatlan!!!
Nessy
Nem kellene kicsit elgondolkodni azon, hogy ha mindenki szembe jön a pályán, mi megyünk rossz irányba? Brüsszel írja elő az extra profit adókat? A kaszinók kivételével! A duplájára emelt kamatadót? Ami tényleg a kis megtakarításokat sújtja! A többszörös áron vásárolt orosz gáz, olaj szerződéseket? Politikus hazudj, de rajt ne kapjanak!
human
Viktor! A fizetés és a nyugdíj legyen akkora, hogy az ember ki tudják fizetni a rezsit, hogy meg tudjanak élni a nélkül, hogy a te kegyedtől függjön az életük.
Csizmás Kond
Ha egységes európai akármit akarnának léterehozni akkor mindent egységesítenének nem csak a buziságot...fizetést, árúellátást, munkát, munkidőt stb...de a cél az uralom, a megfélemlítés és az elnyomás, amiben a baloldal nyakig benne van...ezért döglött be a kommunizmusuk is mert csak a nyomort tudják megteremteni.
pacal
@KisTehen: És a többi ország, hogy állítja meg a migráncsokat?

m.blog.hu/mo/modernmagyarorszag/image/kerites_1.jpg

Még nem hallottam senkitől, hogy megkérdezte volna az Orbán és Szijjártó által ajnározott szerbektől, hogy hogy a jó büdös francba került az országuk területére az a sok migráncs? Hogy miért nem védték a saját határaikat? Ezzel nekünk is sok kárt okozva. Talán direkt csinálták, jó pénzért összejátszva az embercsempészekkel és szivatásból?

A szerbeket az EU-ba?
SOHA !!!
Nessy
@human: Érdekes, más országok kormánya célzott segítséggel, adó csökkentéssel a harmadára csökkentette az inflációt, mint kis hazánkban a "bölcs kormányunk" intézkedései miatti infláció!
Nyírfa
A hasonlatoddal élve, remélem, el is vágják.
Addig is arra ítéllek, hogy a nap 24 órájában azt a beszédet hallgasd, amelyet a tegnapi tüntetésen mondtak a diákfront elnökei, olyan ifjú emberek, amilyen te sosem voltál, mert hiányoztak belőled a legalapvetőbb erkölcsi normák, azok az értékek, amelyre felépülhet az alkotó szellem.

Ha valakit érdekel, és belenézne a tegnapi eseménybe:

www.facebook.com/noarhivatalos/?locale=hu_HU
drrotf
Mi csoda észrevétel Orbán részéről!Most vette észre hogy mindenki szembe megy velünk!Csak mi megyünk jó irányba!
Havanagi
Ez aztán GYŰLÖLETBESZÉD !!! Ami ugye a fidesznyik szerint is büntetendő.Vagy ez alól is kivétel ?Folyamatosan hergel már mindenkit.Védelmi terv te nyomorult tolvaj.Kifosztottál már mindenkit.Szocho? Egyáltalán milyen alapon van a szocho kiróva?Nincs ebben az országban szociális támogatás,már minden az állampolgárok nyakába van varrva a szegény törvénnyel.Gondolkodni kellene,hogy ne menj szembe az eddigi aljas törvényeiddel,vagy használd a többmilliós tanácsadóidat.
dr. prédikátor
cigány lókupec!!! remélem el is harapják /vágják/ a torkodat!!!
colibri
Ti már régen tönkretettétek a családokat és nyugdíjasok 90 %-át! Elég volt a hazugságokból! A gáz árát miért nem viszitek le világpiaci árra? Mi a bánatért kell éjszaka, minden előzmény nélkül törvénykezni? Orbán, te akkor is anyaszomorító, hazug tolvaj vagy, ha anyád nem is hiszi!
Havanagi
"Azt javasolják, hogy tegyük tönkre a családokat, tegyük tönkre a nyugdíjasokat"
Igen,egyedül Magyarországnak javasolják ezt, Csak a pohosnak.Nálunk 24% az infláció,az eu átlag 6%,minden eu tagállam szociálisan is támogatja saját népét,ez meg csak lerabolni tudja.Undorító egy elmebeteg.
almosd
Ennyi hazugsagot osszehordani ,szanalmas alak.
balos
@Maccska: Azokra gondol nedveske,akik,majd fizetnek,hogy ide jöjjenek akkumulátor savba "fürdeni"?
Béla333
Na és egy újabb bizonyíték, hogy ez a tehetségtelen hülye maffiózó sereg, csak a lopáshoz ért, de egy ország elvezetéséhez nem!:

"“Óriási pechünk van” – jelentette ki Orbán. A magas infláció magyarázataként kifejtette: a háború elsődleges hatása az energiaárak megnövekedése. Magyarország “a legdinamikusabban fejlődő ország”, ahová tömegével érkeznek az energiaigényes beruházások. A gond az, hogy az energiát külföldről, magas áron vagyunk kénytelenek beszerezni. "
www.startlap.hu/kiemelt-hirek/orban-viktor-kossuth-radio-interju-inflacio-koltsegvetes-orosz-ukran-haboru/

Mert ugye a hülyék először eldöntik, hogy akkumulátor nagyhatalom leszünk, aztán meg rádöbbennek, hogy hú
bxxd ki, nincs hozzá energiánk!
Ez a hülyemagyar maffiahívőket egy cseppet sem zavarja, mert nem is értik, hogy mi itt a probléma...
Csak Norisz és senki más
Meg kell kérdezni EVA KALI-t, mi a titka annak, hogy megúszta a börtönt!
justhpeter
@Havanagi: Igenis a szocho jó dolog, támogatni kell a szegényeket. Itt van például a százlábú. Az ő luxus-bababoltja is veszteségesre sikerült 2022.-ben, akkor most miből éljen szegény.
KisGenyo2
Magyarországnak igaza lehet, hogy lesz, de jövedelme meg nemigen. :-(
Eladott Ország
@Csak Norisz és senki más: ma, 11: 42 ♂ Ezt honnan szoptad ki? A csuti geci seggéből?! A nemzeti vejko "Élios lámpáját" a 13 milliádot meg közpénzből fizettük ki, hogy ne kelljen elszámolni a lopásokkal az EU felé!
drrotf
@kereső: Orbán család és a NER társak kivételek ebben , olyan tejbe -tökök!
ágimami
"Azt javasolják, hogy tegyük tönkre a családokat, tegyük tönkre a nyugdíjasokat"
Hát, ezt megteszi drága qurmányunk!!:DDD

"Mindenki ellenünk van!" Ez nagyon tetszik!!Ja, NEM!!!

A lényeg ITT VAN!!!
propeller.hu/itthon/3930112-orban-csalad-lathato-vagyona-100-milliard-korul

Ilyen vagyon mellett hol érdekli az, hogyan élnek az emberek ebben a lepusztult országben?
simmering73
"Orbán Viktor és családja, bandája, holdudvara szétlopja az országot, meglopja az Európai Unió adófizetőit, mindezt úgy, hogy az már nem csak Brüsszelből, hanem a Holdról is látszik. Ezért bármilyen fedősztorival igyekeznek is ezt elmaszatolni, bármennyire hihetetlen még mindig sokaknak, hogy ez történik, minden olyan lehetőségtől meg kell fosztani a kleptomániás, enyveskezű fideszes élőistent, amivel esetleg megint lehúzná Európa országait. Magyarán egy piti, áruházi tolvajjal azonosítják Európa illiberális DNS-hordozóját, és ezért kitették neki az „IDEGENEKNEK BELÉPNI TILOS” táblát. Ha ennél vulgárisabban akarnék fogalmazni, akkor azt is mondhatnám, hogy Orbán ott tart, hogy ha esetleg Európában, az Európai Unióban tartózkodik, akkor inkább tapsoljon és fütyüljön, amerre jár. Egy bolti szarka hozzá képest egy énekesmadár, és ez olyan vérciki szerintem mindannyiunkra nézve, mint annak idején a 80-as években az ausztriai Mariahilfer Strassén található boltokra kiragasztott cédula, amit a sógorok tettek ki ezzel a felirattal: MAGYAR, NE LOPJ!"
kolozsvaros.com/2023/06/02/ha-egyaltalan-tuleljuk-a-zuhanast/
kereső
Szoc.hó=szociális hozzájárulási adó- leánykori nevén : munkáltató/foglakoztató/kifizető által fizetendő társadalombiztositási járulék, amelynek összege még ma is PAPIRON!! megoszlik az eü,-és a nyugdij alap között. Szóval nem sok köze van a "szociáliis ellátáshoz". Amúgy az eredeti funkciójához sem.
human
@kereső: Az is fontos tény, hogy Orbánék a járulékot átnevezték hozzájárulásra. Aki nem tudná ez azt jelenti, hogy míg a járulékot arra a célra KELL költeni amiről szól a nevében is addig a hozzájárulást már lehet költeni akár stadionra vagy kisvasútra Felcsúton.
pacal
Ti fideszes elvakult büdös parasztok, ti tényleg nem látjátok, hogy Orbán hülyére vesz titeket a hazugságtengerrel - hasznos idiótaként?!
telegdilaci
@kereső:Ettől hazugabb gyalázatosabb nincs a földön,,börtönt érdemelne rémhír terjesztésért rágalmazásért,köze nincs az EU-ország jelentéséhez amit Orbán összehazudozott,Szó nincs róla hogy az EU-tönkre akarja tenni Magyarországot eltörölné a rezsi csökkentés ez egy hazug hiteltelen valaki bicskanyitogató amivel manipulálja a hiszékeny Embereket,akik kizárólag a kormány hazugságot szajkózó Propaganda médiájából tájékozódik!
human
@pacal: A többség tényleg nem látja.
Beszéltem egy átlag fidesz szavazóval. Nem az a kemény magos Orbán fanatista, de azért fidesz szavazó (és Mi hazánk szimpatizáns). Ő maga mondta el, hogy őt nem érdekli a politika, azaz magától nem ül le és kezdi el lapozgatni a közéleti médiát, hogy ki mit ír, kinek mi a véleménye. Reggel bemegy a boltjába, bekapcsolja a rádiót és ott persze a Kossuthot hallgatja. Akkor is az szólt mikor beszélgettünk. Ott meg azt hallja amit. Nálunk vidéken nem is lehet mást fogni csak a kormánypropagandát. Sőt annyira ügyesek voltak Orbánék, hogy a legvérsszájúbb fideszes rádiójukban megoldották, hogy az adott városról legyenek hírek. Így az is kénytelen hallgatni aki nem fidesz szimpatizáns. A propaganda őket is eléri és saját tapasztalatom, hogy még rájuk is hat bizonyos szintig.
kereső
@human: 08:49 Ezt csak orbánék "értelmezik" igy. Franciaországban is "szociális hozzájárulási adó" van, de ottan az eredeti funkcióját tölti be- azaz, eü.ellátás, nyigdij/szociális ellátás- és átláthatóan. Nem ám beleteszem a nagy kalapba, mer adó- és azután teljesen átáthatatlani, hogy mi mennyi, és hova. Adó-adó , és kalap, kabát. Magyarországon ez is elveszitette azt a "jellegét", ami tulajdonképpen lenne.
gina
Beteg egy állat, nem a magyar nép ellen vannak , hanem ellened te kis kaliberü csótány,,
AMORÁLISOK
nektek ahhoz nem kell javaslat MEGTETTÉTEK már, húzz inkább MOSZKVÁBA a vagyonodat úgyis rekvirálják bababoltostól meg divatostúl turisztikássan szarosvpelenkásan.
Csak Norisz és senki más
@Eladott Ország: Te hülyébb vagy mint @balos?! Most még csak kérdezem!
Csizmás Kond
@Nessy: ...ismét tévedsz. a mi kormányunkat már azért is támadják ha az inflációt próbálja kiegyensúlyozni rezsicsökkentés formájában...és nem csak kimondottan a külföldi politika hanem itthoni politikusok noszogatására...ami rettentően aljas a baloldal részéről...ezért kéne bosszankodj de inkább mintha drukkolnál nekik...
Nessy
@Csizmás Kond: Akkor fejtsd meg ,hogy a 8500 forintos gázszámlán hogy spórolok meg 72000 forintot.
Csizmás Kond
@Nessy: ...szerintem sok gázt fogyasztasz...
Csizmás Kond
@Nessy: ...és a sporlás mármint a rezsiizé nemcsak a gázra szól hanem alapélelmiszerekre is villanyra meg hasonlókra...
Nessy
@Csizmás Kond: Még a rezsicsökkentést sem használom ki. Nem túlzás a kilencszeres ár, amivel számolnak?
Csizmás Kond
@Nessy: ..hogy érted hogy nem használod ki ?...és mihez mérten kilencszer ?
Nessy
@Csizmás Kond: na,ezt meséld annak, aki nem jár vásárolni, és nem egyedül fizet mindent múlt századi nyugdíjból. Tényleg, a kenyér már nem alapélelmiszer? A zöldség, gyümölcs az tényleg luxustermék !
Yoda69
Hazudsz cigany diszno! Csak ellened vannak, mert nem tudsz leallni a lopassal

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.