A magyarországi politika helyzetet is elemezte Ódor Lajos, Szlovákia ideiglenesen megbízott miniszterelnöke a Denník N beszélgetésén az Atmosféra fesztiválon – számolt be a Napunk.

Tényleg levegőnek nézik Orbánt Brüsszelben? Szlovákiai kollégája nem lenne a helyében, de azért nem ennyire gáz a helyzet
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Ódor szerint Orbán nem maradt teljesen egyedül az EU-s csúcstalálkozókon, szóba állnak vele, de a nézeteivel jobbára egyedül van.

„Amiket ők keresztül akarnak vinni, azokkal vagy egyedül vannak, vagy annyi ország támogatja őket, amennyit egy kezemen meg tudok számolni. A pozíciója tehát nem túl kellemes”

mondta a magyar nemzetiségű szlovákiai miniszterelnök.

Orbán Viktor azon kijelentésével kapcsolatban, hogy Szlovákia "elszakított országrész", így fogalmazott:

„Folklórként tekintek erre, amit azért mond, hogy üzemi hőfokon tartsa a választóit. Általában ezeket a dolgokat mondja ott, ahova jár. Nem gondolom, hogy extrém súlyosságot kell ennek tulajdonítani, de nálunk választási kampány van, ezért tízszer annyira rezonál minden, mintha tavaly mondták volna. Politikai nyilatkozatként tekintek erre, ami nem túl szerencsés számunkra és a szlovákiai magyar kisebbségre nézve sem. Kinek áll érdekében, hogy a többségiek vagy más nemzetiségek ferde szemmel nézzenek ránk? Ez a hangulat Mečiar vagy Slota idején volt itt, de szerencsére megszabadultunk tőle. Én nem látok problémát a nemzetiségek között Szlovákiában, és kár volna ezeket a témákat újra megnyitni”

- mondta Ódor Lajos.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Bámulatos, hogy idegen emberek, akik rendszeresen találkoznak vele, látják a viselkedését, milyen jó emberismerők! Teljesen valós képet írnak le róla, míg a mimagyarok szeme előtt fátyol lebeg és agyilag fel sem fogják mennyire ki vannak használva, át vannak verve!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
a brüsszeli tornából felmentett segglukak így próbálják elterelni a figyelmet a saját alkalmatlanságukról...tudják, hogy nem sok van hátra, most kell belehúzni...
Sámannus
Ez a mocskos retkes áruló már csak a magyarokat veri át de szerencsére nem mindenkit. Remélhatőleg hamarosan előre tekerjük a sarkát. Mocskosul szar a helyzete, és vége az ámításnak.
colibri
Bámulatos, hogy idegen emberek, akik rendszeresen találkoznak vele, látják a viselkedését, milyen jó emberismerők! Teljesen valós képet írnak le róla, míg a mimagyarok szeme előtt fátyol lebeg és agyilag fel sem fogják mennyire ki vannak használva, át vannak verve!
Sámannus
Végre a határontúli magyarok is felismerik milyen árulók kerültek hatalomra, milyen erők takarították el az ellenfeleiket az útjukból. Hogyan működtetik fekália hatalmukat. átkozott legyen az egész hazug ner. Pont azoktól jön a felismerés akiket látszólag a leghátrányosabb helyzetben gondoltunk
verőce21
A harmincéves szlovák állam miniszterelnöke persze, hogy nem akarja "ezeket a témákat újra megnyitni", de Orbán brüsszeli helyzetéről sem nyilatkozik korrekten...! Éppencsak nem sértően, de lekezelően...! Ha már önmagában ez is nem eléggé sértő...!
Sámannus
@verőce21: Hát milyen nemzethy érzelmű polgár vaty te, hogy lekicsinyled a határotúli magyarokat, akik jobban védik a magyarok becsületét mint a csüngőhasú ministráns elnőkünk?
teuton
@verőce21: Szerinted az ilyen hergelese a szlovak polgaroknak az ottani magyarsag javara fog valni? Na majd kiderül a valasztaskor, amikor a magyar part valasztasi eredmenye bezuhan... Orbancod tönkreverte mar a az RMDSZt is, most a szlovakiai magyarsag van soron? Persze a magyar birkaknak tetszik az ilyen trianoni sirankozas...
jáger laszló
Túlzás
Olyan légüres térnek amelyben nincsen O2 csak O!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
dr. prédikátor
a cigány lókupec egy bűzlő szarkupac akitől u7ndorodnak az EU ban!!!
Pálinkás Pál
@Őrnagy: ezt te mondod..?...amikor egy koszos cigányt imádsz, akinek annyi köze van a magyarokhoz,hogy tőlük lop...!..
justhpeter
@jesz: @verőce21: @Őrnagy El kell fogadnotok, hogy a führereteknek kitelt a becsülete az EU-ban. Napvilágra került, hogy ócska, szar trógerbe helyeztétek a bizalmatokat, aki a hazudozáson és az uszításon kívül többre már nem képes. Ha kinyitja a száját, akkor is csak igérgetni képes, aminek mára 110%-a netto hazugság. Jó lenne ha a kedvenc régi, dakota közmondásotokhoz visszatérnétek, miszerint ha észreveszitek, hogy a lovatok már megdöglött, szálljatok le róla.
Ja, hogy nincs más lovatok és minden vagyonotokat ebbe a "paripába" öltétek ? Hát így jártatok.
balos
Azok az országok ahol a kormányfő megakarja tartani a státuszát és ezért MINDENRE képes,azok önkényuralmi rendszerek ahol 1 kis rákos daganat betegíti az embereket lelkileg is!Itthon a vezérét csúti-landból húzták elő a budiból!Ebben nem kis szerepet vállaltak a rendszarváltók és a soros Győrgy!
ómió
Szóval, efftársilag megint "elszigetelt"!? Asztaaaa!
Eladott Ország
@Őrnagy: Kedves illibérális tábornokom! Az egyetlen dolog amit elértem Brüsszelben, az a kilincs volt. De Moszkvában egészen Putyin bal heréjéig a nyelvével!
twitter.com/xmedardc/status/1666380415798484992/photo/1
Orbán uralkodása a magyar történelembe úgy fog bevonulni, mint egy elmebeteg tevékenysége saját nemzete ellen.
www.facebook.com/Lop%C3%B3t%C3%B6km%C3%A9mek-543043382842240/photos/a.543099426169969/1374527616360475
Ezt azokra a balfaszokra, akik vakon hisznek bennem
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/289272513_1374511379695432_9045141553627506844_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=GXcUr_lza_4AX859LFb&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDwQdVpoHYXsceNVtKOPkZsK3SDtQvo9J1umzCbl-UPGA&oe=64D48C0D
Orbán uralkodása a magyar történelembe úgy fog bevonulni, mint egy elmebeteg tevékenysége saját nemzete ellen.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/289340288_1374527606360476_8904809610799424134_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=PrAa5FPs4lEAX8wAtuR&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfAT_89K84tlUFsr2ogRdiYLx_q1gpepkvj-CDyaa62qLg&oe=64D3DF8D
„Bólogat Moszkva s nagyot gratulál . Jól fekszik Viktor a cár apunál. Háború nincs és a gáz nem apad. Brüsszel és NATO húzd le magad. Április 4-től újra fidesz lesz. Agymos a tv birka a nép. Hej pedagógus most mihez kezdesz? Mire tanítsad az ő gyerekét. Nincs harag bár nem lesz EU pénz sem. Mit fog a Lörinc lopni sunyin? Holdról is látszik modja ez szerényen. Felszabadulva a törpe Putyin.”
www.facebook.com/watch/?v=962705117715729&extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&ref=sharing
ómió
@Őrnagy: Úgy- úgy! Ismerős ez az "efftársilag alátámasztott elszigeteltsége"!
frank
Akik ezért a kijelentéséért ütik Orbánt,azok tényleg már egy olyan elfajzott magyarok akik
egyenértékűek a dinnye és a marhatök keresztezésével.
kulabombaafityiszre
Minek tudnák nézni,hiszen egy hatalmas légbuborék szarral kitöltve.
csak úgy....
Orbán Viktor 100 hazugsága (a több ezerböl) - nem is csoda ha levegönek nézik...
444.hu/2017/11/03/orban-viktor-100-hazugsaga

ez már egy 6 éves cikk de míg 0rbán uralkodik, addíg aktuális marad!
csak úgy....
@csak úgy...: faxa,nem engedi beküldeni a hozzászólásokat! :)
csak úgy....
@Őrnagy: te tényleg a németh gyuszi pisti? :) oszt vedelsz e még a gyógyszereidre?
Kovács Máté
basod levegonek nezik nem egy csucspont utani spricnek basod
infinity
@Őrnagy: Hű bakker, a demencia jelei nálad már nyilvánvalóak. Kezeltesd magad!
namihami
Nem nézhetik levegőnek, mert annak, alapjában véve, nincs sz@rszaga!
jáger laszló
A Föld légkörének 21 %-a O2
Ennyi szükséges az emberi élethez
Ennek hiánya halálhoz vezet!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
namihami
@Őrnagy: 19.08: Értettem, tizedes elvtárs! (vagy NERtárs???) Engedélyt kérek meghunyászkodni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.