A Google Ireland ellen tett bejelentést a szélsőjobboldali Nemzeti Jogvédő Szolgálat (NJSZ). Az ok, hogy a Sziget egyik reklámvideójában azonos nemű személyek csókolóztak – írja a Magyar Nemzet.

Leszbikus csókjelenet miatt jelentették fel a Szigetet

Elcsattant. Forrás: Sziget

Az NJSZ szerint a reklámtevékenység sérti a magyar alaptörvényt és gyermekvédelminek nevezett, provokatív-figyelemelterelő céllal kiagyalt fideszes homofóbtörvényt is.

A fideszes passzus szerint

tilos az olyan reklámot tizennyolc éven aluliak számára elérhetővé tenni, amely a szexualitást öncélúan ábrázolja, illetve a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.

A feljelentő érvelése szerint az azonos neműek csókját is ábrázoló reklámvideó a YouTube-on kiskorúak számára is megjelent, előttük népszerűsítve a homoszexualitást. Az NJSZ a Fogyasztóvédelmi Hatóságot kéri, hogy indítsanak hatósági eljárást a reklámok miatt, melyek szerintük jogsértőek – írja a Telex.

A bejelentés augusztus tizedikén történt, a fővárosi kormányhivatal hivatalból vizsgálatot indított, most pedig a „bizonyítékokat gyűjtik”. A Sziget minden évben konfliktusba kerül a kormánnyal, amiért a szervezők megengedőbbek a homoszexualitással, mint amennyire az a fideszes kormány politikai céljaival összefér.

Forrás: Magyar Nemzet, Telex
Fotó: Sziget

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
@durbincs: Előkerültél te félnótás apatöcskölő bérbuzi? Be kéne téged is jó szorosra fóliázni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Tisztára Szodoma és Gomora!!??
Hát ez a sziget!!?Én se megyek oda
Miért!!??
mert nem érdekel!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
Be kell az NJSZ-t fóliázni, aztán szabad a csók, szabad a tánc.
Sakk Matt
@sgl: Azzigggen..ilyen rusnya nőt ritkán látni, mióta Nyunyóka nem szerepel és Hegedűs Zsuzsa meghalt!
Sakk Matt
Ez baráti puszi. Ha nem, akkor naponta jelenthetik fel a szülőket, nagyszülőket a kisgyermekeknek adott szájra puszi miatt, hogy pedofilok!
justhpeter
Nem tudok a kérdéssel mit kezdeni, mert a szélsőjobboldali Nemzeti Jogvédő Szolgálat a feljelentésben nem jelölte meg hova száműzzem az elkövetőket Épp ezért a szélsőjobboldali Nemzeti Jogvédő Szolgálat számára az elutasító hstározstom indolásában kizárólag két szó fog szerepelni: Nyasgem szarkofág.
Yeromos
Ez már olyam mint a kommonizmus, mindenki feljelent mindenkit és mindenki megfigyel mindenkit. Orbánizmus a iii/iii Akinek orbán is jelentett ezekhez képest gyenge cserkész csapat.
simmering73
@durbincs: Előkerültél te félnótás apatöcskölő bérbuzi? Be kéne téged is jó szorosra fóliázni.
Yeromos
@durbincs: csak nehogy jelentsd az elvtársaidnak, mert még bajom lesz belőle.
Yeromos
@durbincs: csak nehogy jelentsd az elvtársaidnak, mert még bajom lesz belőle.
Eladott Ország
Ferenc pápa kihúzza a gyufát fideszéknél. Megint. "A homoszexuális embereknek joguk kell legyen ahhoz, hogy családban éljenek. Ők is Isten gyermekei. Emiatt senkit sem szabad kiutasítani vagy szenvedésre késztetni. Bejegyzett élettársi kapcsolatra vonatkozó törvényre van szükség, hogy ily módon jogilag védettek lehessenek." Ezek hipp-hopp átírják a bibliát is, miből tart nekik. Uniós pályázatból meg Lölő megépíti Felcsúton az Új Vatikánt, mert ott már csak az nincs. Kis-Rigó lesz az új pápa. Csak egy a nagy büdös probléma, a gondolkodásra képes hívek szépen lemorzsolódnak, nem mindenki fafej, hogy ne tudná, Jézus egyáltalán nem ezt tanította.
human
Kár, hogy Sájer Józsi meleg partijáról nem szivárogtak ki képek. Csak hogy megtudjuk milyen is a jobboldali konzervatív homoerotika.
Clavigo
@human: Elvileg ott 9 buznyák fitymasz- kdnp- s " szerepelt.".. ( by brüsszeli házigazda )
gina
Ez a legfontosabb, a tolvaj pedofil és Borkai himringyó fidesz szemetek sokkal rosszabbak
gina
@durbincs: Unatkozol te szemét román cigány,? te mocskos fidesz buzi te rosszabb vagy, irogass csak te idióta 1 Bites nulla
Eladott Ország
Balhézik az EU a melegellenes törvény miatt... A mi Gyöngyhajú lányunk, kicsit csúnya, kicsit öreg, sőt még gerinctelen is, de a miénk! Kicsit szarfaszú, barna nyelvű és billenős a járása a Bibó kollégium Szájer Józsi vazelinos kezelése után is.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/207037283_1135027530310486_7421079906012835257_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=7f8c78&_nc_ohc=ZWH2RjyVF1MAX92ZQxG&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfCOlRWuRz5fqvFW00q64e1oSg_umwf1onMMZ4GZw39Ubg&oe=6501E255
Nessy
Most nagyon boldogok a feljelentők! Végre megtudják, hogy ők is léteznek. Más rég feledésbe merült volna az egész, de ők majd gondoskodnak róla, hogy beszéd téma legyen. A jhívek meg boldogan rágják a gumicsontot! Ez izgalmasabb számunkra, mint az infláció, a gyenge forint stb.
Macskaszem
A fotóra verik ki a farkukat, utána meg feljelentést tesznek a szarházi fidkányok.
ómió
Ott se tűrik a buzik "gyermekoktatását"?!
rokker33
Mocskos leszbi kurvák! Remélem betiltják ezt a buzifesztivált örökre meg minimum 100 millió forintos bírságot szabjanak ki rájuk Nem kell a buzi reklám!
Nessy
@rokker33: Elég a félmeztelen, néha több is, celebek naponta megjelenő fotói az uraknak a nyálcsurgatáshoz!Az a kisdedeknek sem káros! Bővülnek az anatómiai ismereteik, jól jön majd biosz órán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.