Ha nem sikerül megállapodásra jutni a vitás kérdésekről a költségvetéssel és a mentőcsomaggal összefüggésben, az Hollandiának lesz köszönhető – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelben vasárnap, a következő hétéves európai uniós költségvetésről és az ahhoz kapcsolódó gazdasági helyreállítási csomagról szóló uniós csúcstalálkozó harmadik munkanapját megelőzően.

Orbán szerint a holland miniszterelnök gyűlöli őt, és nem tudja, miért

A nemzetközi sajtónak nyilatkozva a kormányfő azt mondta, a hollandok egy olyan eszközt kívánnak bevezetni, amely ellenőrzi az uniós pénzek kifizetését és felhasználását, különösen a déli országok esetében. Aláhúzta: ez az eszköz teljesen új mechanizmus a jogállamisággal összefüggésben.

Kiemelte, a jogállamiság kérdése alapvetően fontos az Európai Unió szempontjából. Magyarország azt kérte, adjanak garanciát arra, hogy mihamarabb lezárják az ország ellen indított jogállamisági eljárást – tette hozzá.

Orbán Viktor azt is kijelentette: a megállapodás elfogadása elengedhetetlen, és akár a jövő hét folyamán is kész folytatni a tárgyalásokat azok sikere érdekében.

A holland-magyar viszonyról közölte:

Nem tudom, hogy mik szerepelnek Mark Rutte holland miniszterelnök személyes okai között, hogy gyűlöli Magyarországot és személy szerint engem, de végtelenül durván támadja az országot

- fogalmazott.

Felidézte: Rutte kifejezi, hogy véleménye szerint Magyarország nem tartja tiszteletben a jogállamiságot, ezért gazdasági büntetést kell alkalmazni. Ez elfogadhatatlan, ugyanis nincs döntés a jogállamiság magyarországi helyzetével összefüggésben – mutatott rá.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"Mark Rutte holland miniszterelnök személyes okai között, hogy gyűlöli Magyarországot és személy szerint engem"

Nem Magyarországot gyűlöli, csak az ilyen felfuvalkodott pojácákat...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
"Mark Rutte holland miniszterelnök személyes okai között, hogy gyűlöli Magyarországot és személy szerint engem"

Nem Magyarországot gyűlöli, csak az ilyen felfuvalkodott pojácákat...
SystemError
Nem mindenhol szeretik a tolvaj, hazug gyilkos patkány maffiózó geciket, akik a befizető országok támogatásaink 20 %-t direkt módon ellopja.
kereső
Ezért b+! Ezért az ótvaros, ócska hazudozós pofádért, meg az európai adófizetők pénzének ellopásáért B+! orbán. Mert kiismert , mint a tenyerét. Micsoda egy szemét alak vagy .
"Orbán szerint az uniós vezetők között "100 százalékos egyetértés van a jogállamiságról". Ha valaki nem hajlandó elfogadni a jogállamiságot, rögtön el kell hagynia az Európai Uniót. Nem anyagilag kell megbüntetni, hanem mennie kell, mert ez a közösség a jogállamiságra épül. A miniszterelnök arról is beszámolt, hogy a jogállamisági feltételrendszerről képviselt álláspontját a kollégái elutasították, ahogy azt a kérését is, hogy a hetes cikk szerinti eljárást minél hamarabb lezárja az Európai Unió Tanácsa."

Deklaráltad itthon, hogy nincs jogállam Magyarországon a hűbéreseid meg még meg is erősitették a tarisznyádba valót- és akkor van pofád a fenti mondatokat elmondani- vagy arra megy a játék, rúgjanak ki? Mert a kinai, meg az orosz elvtársi hitelekkel még egy darabog kitömheted a arisztokráciádat?
Nessy
Tudod apu, azért buktam meg, mert a tanár úr pikkel rám!!
RonaGyuri
az országot egyáltalán nem, sőt sajnálja,
de valójában tégrd sem, de undorodik az ilyen ócska férgektől!! =))
Nyírfa
Nem gyűlöl , Orbán, bár, ezt Te nem értheted. Csupán erkölcsileg olyan messze áll fölötted, ami két külön világot jelent.
És az ő világában neked nincs helyed.
Ha pedig arra játszol, hogy az EU kirúgjon minket, azt nem fogod elérni, ugyanis nem teszik meg neked azt a szívességet, hogy Magyarországot lepasszolhasd újdonsült türk haverjaidnak.
Vonulhatsz Te keresztapát alakítva , zsebre vágott kézzel a testőreid között, de ez az utolsó felvonásod, és az előadásnak vége van.
csak úgy....
nem az országot,téged és a sleppedet viktorom!
orbán,nagyon rafináltan alkalmazza azt a taktikát,hogy ha valakik öt támadják,akkor azok a magyarokat is támadják és ezt a csöcselék imádják!
te és a politikád nem magyarország,még ha szeretnéd sem..
namihami
Júúúj, de aranyos! Nem érti, tudja, hogy miért rühellik a fél európai adófizetők vezetői, akik már átlátják.
Még átvilágítani se kellett, a viselt dolgai fényesebben világítanak, nint a vejkó lámpái.
tudode
Miért, miért!
.
Nem csak a holland miniszterelnököt rázza ki a hideg attól, aki 2011-i Soros elnöksége alatt már kimutatta a bölcsességfogát,mert a hatalom megkaparintása után olyan személyiségtorzuláson ment keresztül, hogy az EU-ban is, csak az ország szégyenére, aki hatalmat adott az enyves kezébe, olyan személyiségtorzuláson ment keresztül, hogy "csak" a közjogi tisztsége okán undorodnak még az EU-ban is tőle, akiket nem tudott megvezetni, hazájához hasonlóan
.
------- Orbán Viktor a hatalomról 1995
.
www.youtube.com/watch?v=1xIh97rkwI8
-----------------------------------
.
Az EP-ben is elhangzott, hogy
.
------ "Öntől undorodom" - a Sargentini vita legerősebb pillanatai videón
.
www.youtube.com/watch?v=gUqlF1JQg-g&t=44s
-----------------------------------
.
Ezek után úgy meglepődött, hogy majd schegre/pofára esett!

.

t
Nyírfa
És ez a gyermeteg érzelmi zsarolás/ráhatás/magyarázkodás: nem szeret, sőt gyűlöl...elképesztő attitűd egy miniszterelnök részéről.
Ez a magyar férfi archetípusa? Vagy csak Orbán hatalmi játszmájának "szegény én" vonulata, amellyel megpróbál együttérzést, engedményeket kicsikarni? Szánalmas.
csak úgy....
@Shikari: kb. annyi eszed van ,mint egy ma született birkának,aki még nem nyitotta ki a szemét,te szemét
Nyírfa
@tudode: Fenyegetőzik, koldul, hátba szúr - nemcsak Sargentini undorodik tőle, hanem én is.
Yoda69
O1G, sokan vannak ezzel így. Tudod a diktatorokat sehol nem szeretik, de föleg nem demokráciakban.
solidedge
Ha az EU elfogadja Orbán javaslatát akkor azok sem különbek, ne várjunk tőlük semmit.
Nessy
@Yoda69: Ezért vannak Orbánnak diktátor barátai! Similis Simile gaudet!
csak úgy....
@Shikari: "a tőlük különb emberek létezése is irritálja a primitíveket és a beltenyészetet." tibi,te agyilag zokni!
balos
@Shikari: Azért egy gecit ílyen nyíltan beszopni,már szinte megfizethetetlen!Azért remélem nem csak krumpli a jussod?
jesz
Ez a holland szarcsimbók miért is gyűlöli a hazámat? A holland gyarmatosító, kifosztó, öldöklő múlt felejtve? Abból van mindenük, most meg leugatja a kifosztott volt szoci országot? Ha Orbánt nem kedveli, az az ő baja, de ne mossa össze a népet néhány vezetővel...ezért említem én is a gyarmati múltjukat...

Inkább a bevándorló szerecsenjeit, muszlimjait ölelgesse, azokra figyeljen. Ne engedje ezeket szétszéledni az unijó területén. Pont jó helyen vannak Hollandiában.
tudode
@Nyírfa: .
A 30 év alatt közel minden puskaporát ellövöldözte!
.
Nem örökített meg a világháló olyan hadicselt, amelyet már kicsiben nem csinált/vétett a bársonyszékből!
.
Az erkölcsi mérve kimaradt a pasiból!
csak úgy....
@jesz: jó látni,hogy te is mindet beveszel mint a shikari..., persze a te dógod!
csak úgy....
@solidedge: nem az eu. csinált miniszterelnököt orbánból! szerinted mit köne lépniük,hogy a kecskétek is jól lakjon és a káposztájuk is megmaradjon?
nezelodo
Nem értem miért hadakozik azért a bizonyos, Soros manipulálta mentőcsomagért, és annak feltétel nélküli kifizetésért a vezérünk, hiszen a Nemzeti Konzultációs kérdőív 10. pontja szerint a zemberek még csak augusztus 15-e után mondják meg neki mit tegyen!?
Ja hogy a fideszes zombik a zemberek nélkül is megszavazták már a parlamentben, és az egész csak kamu véleménykérés milliárdokért!
Eladott Ország
Hollandia lesz az új ellenség. A tagállamok kormányai közül a holland az egyik, amely Orbán szerint durván támadja az országot. Ezen megállapításra azért is juthatott a kormányfő, mert a hollandok egy olyan eszközt kívánnak bevezetni, amely ellenőrzi az uniós pénzek kifizetését és felhasználását. Micsoda tragédia lenne ez a Mészáros- és Tiborcz-féléknek, ezt nem engedhetjük meg. Orbán a rendszere fennmaradása érdekében hadakozik az uniós kormányokkal, a magyar emberek nevében. Szép is ez. Az Európai Unióból Magyarországra Orbán és haverjai zsebébe ömlő ormótlan pénzhegyek helyett lassan más forrásokat kell találnia a felcsúti igazmondó juhásznak. Az EU rövidesen befejezi bőkezű adakozását a szegény sorsú Magyarország felé. Sok látszatja ugyan nem lett a napi 2 milliárd forintnak, amit hazánk kapott az EU-tól már több, mint egy évtizeden keresztül, de mondjuk a pénz sincs meg az államkasszában. Orbán azt meg mindenkinél jobban tudja, hogy ha már nem lesz pénz, amit szétoszthat saját maga és a talpnyalói között, akkor bizony a NER-nek, de Orbán Viktornak is annyi lesz. Záros időn belül ilyen vagy olyan módon egyszerű, történelmi múlttá válnak.
Orbán Viktor az Unió Farkas Flóriánja!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/107845329_182072096605923_1878081425952038151_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=mACfEu5HresAX8IQ5rD&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=b02040158244f7e876f67fc9d8927072&oe=5F36D00C
nezelodo
Megérhetjük, hogy a vezérünk Amszterdamba buszoztatja a Szolnok környéki dakotákat tiltakozó tüntetésre, rendes napidíj fejében, az ottani törvényhozás elé! Lesz rá szabad autóbusz kapacitás, (meg a bűnöző elvbarátja a Flóri), hiszen mostanság készül megnyirbálni a járatokat, lesz szabad kapacitás.
csak úgy....
@nezelodo: a hatalom mindent megér,föleg ha nem is saját zsebböl megy...
Nyírfa
@Eladott Ország: " Orbán Viktor az Unió Farkas Flóriánja! "

Nagy szégyenünk ez, de, sajnos így van.
volvós
Jajjjjj de szép lenne, ha CSAK a hollandok útálnák ezt a dakota zsebrebaszott kezű ( hokizó ) miniszterelnöknek titulált diktátor tolvajt... De ne búsulj viktorka, a havasiberci kislány mindig ott van melletted, még a hálószobában is lecummant sokszor !!!
Justitia
@Qqberci: Gondolom gyűlöli Mark Rutte holland miniszterelnök :
Másfél milliárdos vissza nem térítendő támogatást adnak luxusszállodáknak - A pályázat legnagyobb nyertese Mészáros Lőrinc, aki az Opus Global Nyrt.-n keresztül a Hunguest Hotels vidéki szállodáit összesen 17,7 milliárd forint vissza nem térítendő állami támogatásból újíthatja fel.
4. Belgrád-Budapest vasútvonal fejélesztése
A felújítást 85%-ban kínai hitelből, 15% magyar önrész mellett, szerb–magyar–kínai együttműködés részeként tervezik megvalósítani. A beruházás várható költségei[szerkesztés]
A beruházást 2015 júniusában a kormányzat 472 milliárd forintra becsülte.[7] 2019 júniusában a már 700-750 milliárd forint közötti várható költséget becsültek .[8] A vonal tervezett felújítása kilométerenként 4,5 milliárd Ft-ba fog kerülni, amit az átlagos magyarországi felújítások háromszorosára becsülnek.[9]
A kormányzat a megtérülésre vonatkozó számításait 10 évre titkosította.[10
csak úgy....
a viktorkát,már az oviban is csak a kis kuka lörincke szerette,-na ebböl ered minden!
Gyütt Mönt
@Horizont: ugyan már, csak irigykednek ránk a hollandok.
simmering73
Mi tudjuk. Te is tudod, csak játszod itt az eszed.
justhpeter
Mark Rutte tudhat valamit. Mi eddig is biztosak voltunk benne.
Qqberci
@jesz: "Ha Orbánt nem kedveli, az az ő baja, de ne mossa össze a népet néhány vezetővel..."

Nem is Rutte mosta össze, hanem a zsebhokizó terhesbohóc...
csak úgy....
árpád bevezette a magyarokat európába, viktor kivezeti öket..
csipetke
Orbán már megint hülyeségeket beszél.A holland nem Magyarországot gyűlöli,hanem csak a diktátort,aki 10 éve garázdálkodik a bandájával ebben a szerencsétlen országban.Óóó,és orbánnak fogalma sincs,hogy a saját országában hányan gyűlölik/gyűlöljük. Nagyjából ugyanazért,mint a holland.
csak úgy....
van még európában egy nép,egy ország akik jobban ragaszkodnak a korrupt és hazúg politikusaikhoz mint a magyar? kétlem..
nezelodo
Csak nem mondott valami sértőt a mi vezérünk a hollandusról, a tőle megszokott, ki nem nőtt "kamaszos szerénységével" fűszerezve, hogy így megorrolt rá?
Gyütt Mönt
@Shikari: még az a szerencse, hogy a Kedves Vezető nem személyeskedik a Rutte fickóval :)))
kereső
Micsoda ordenáré, kocsmai stilus egy másik ország miniszterelnökét "per fickó"-nak, államfőjét "újfiúnak" titulálni. Este nyolc után ezért a "stilusért" az itthoni kocsmákból is úgy vágnák ki, mint a macskát xarni. Tényleg nem tudta levetkőzni a xaros gumicsizmáját.Szégyen, hogy ez a emberszabású Magyarország miniszterelnöke lehet egyáltalán.Eltartott ujjú "értelmiségünk", meg elájulva ejakulál tőle.Ilyenkor szeretném hallani Sólyom elnök úr, mélyen erkölcsös felháborodását.
nezelodo
@kereső: Sólyom elnök Úr is új nyunyókát kapott, egy új védett növényt a Mecsekben. Odazarándokolhat, és kezet sem kell vele fognia.
Nyírfa
Olyan mém még nincs, hogy Orbán zsebre vágott kézzel belép az EP-termébe, szemrevételezi a jószágot, és elkiabálja magát: Heló, Röfik! ?
Szerintetek mit kell még tennie ahhoz, hogy az EU vezetőinek nagy többsége figyelembe sem vegye. Persze, az illendőség kedvéért meghallgatják, megköszönik a hozzászólását, majd megszavazzák nélküle , amit Európa jövője érdekében helyesnek tartanak? Mit kell még tennie, hogy az EU kiközösítse? Őt, nem a hazánkat. Persze, ez a haza fele részben tettestárs.
Nessy
@kereső: Régi mondás: Hiába húzol frakkot a majomra, majom marad!
Nyírfa
Sólyom megválasztása tragikomikus volt, az Országházra és Sólyomra nézve egyaránt. A regnálására meg nem is emlékszem. Fűződik a nevéhez valamilyen méltányolható döntés?
tudode
Nem úgy jött be a fasza gyerek hadicsele, hogy a hátizsákjában a parlament döntésével ízmozzon a lóvéért, mert a holland kollégája is a parlament döntésével érkezett oda, amelyet őfélesége a családi, baráti köre számára csak PÉNZAUTOMATAKÉNT tekint, , letojva az EU alapértékeit, arra számítva, hogy a be nem állójával lefárasztja azokat a kollégáit, akik nem nézik az EU-t neveldének!
.
Ha nem ismernék, hogy ki szökött ki a holland kollégájától egy kis pletyóra, azt hinné, hogy ez az ember az általa elfoglalt országért "harcol", miközben az EU-s kohéziós, és egyéb alapokból tartja fenn illegális, stb. rendserét:
,
----- Orbán Viktor miniszterelnök brüsszeli sajtótájékoztatója
.
www.youtube.com/watch?v=uFzvQWmHKVY&t=152s
.
Őféleségét csak a hokizsebén keresztül lehet megfogni!
ómió
Pedig egyszerű! Rutte efftárs nem látja benne az anarcholiburnyák "partnert"! És ezt speciel jól látja!
sokanvagyunk
@Nyírfa: ...például a bánáti bazsarózsa, no meg a Zengőre is felkapaszkodott. :)
Nyírfa
@sokanvagyunk: Tényleg! Felkapaszkodott! Oda, ahová nem kellett volna, mert nem méltó hozzá. Emlékszem, mennyire akarta! Kiábrándító volt. Az ostoba Szilivel elcseszték a szocik.
Borsodi
Orbánt gyűlöli nem a Magyarokat,ezt meglehet érteni.
kereső
@tudode: @Nyírfa: " Merkel viszont azzal támadta Ruttét, hogy a jogállamisági mechanizmushoz való ragaszkodás megnehezítheti a megállapodást. Diplomáciai körök vasárnap úgy vélték, hogy Merkel és Macron kész lenne feláldozni ezt a mechanizmust. A német és a francia vezető éjfél után ingerülten távozott a tanács épületéből."- orbán szétveri az Eu-t, és ő lesz a kiskakas a szemétdombon. Merkelt végképp nem értem. Ha engednek orbánnak, Merkel/Macron nyomására- akkor felejtsék el végképp az Eu "alapértékeit", és Európát.
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 11:09
Neked a kurvaanyád is efftás, kötsög.
tudode
@kereső: .
Akkor megnézheti magát értékestől, jogállamiságtól az EU, mert őfélesége nem változott semmit az észjárása, csak sztaniolba csomagolja a mondandóját, mint amikor anno a kerekasztalnál azt mondta a kerekasztal résztvevőinek, ha ő tárgyalna az ellenkezi félel, hogy 2,06-nál
.
--- Az Ellenzéki Kerekasztal története 1/17
.
www.youtube.com/watch?v=VIDnK4bQNnc&t=160s
.
""""Gyerekek szedjétek össze magatokat, ha most nem fogadjátok el végetek van"'''
.
Hiába a diplomáciai érzék vagy van, vagy mincs!
kokopelli
@Borsodi: Milyen ME az,aki maga előtt "tolja" országát ill. népét,amikor őt kritizálják! Egy biztos,hogy baromira gyáva,
..és karaktergyenge őkelme!
ómió
@kulabombaafityiszre: Szarkupacságodnak nem áll jól a bugyborékolás. Attól még undorítóbb!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 08:23
Neked a kurvaanyád is efftás, kötsög.
kulabombaafityiszre
@ómió: Neked a kurvaanyád is efftás, kötsög.
kulabombaafityiszre
@ómió: Neked a kurvaanyád is efftás, kötsög.
ómió
@kulabombaafityiszre: Szarkupac létedre - a "kurvaanyádat(!)" - de kivágtad, mi tetübolsi efftárs "lényeged"!
LauraEM99
Most vettem szeхi fеhérneműt.
Aкагоm látni? Látogаsson еl а wеbhelуге > www.lovexx.club
tudode
Nem csak a holland miniszterelnök gyűlöli őféleségét, hazájában is megvetik az alattvalók a követhetetlen hadicseleiért
.
---- A magánember
.
168ora.hu/kulfold/a-maganember-23016
----------------------------------------------
.
Képekben
.
www.youtube.com/watch?v=XzpLsRDszzg
---------------------------------
.
Pedig a rendszerváltás reménysége volt, és milliók utálatának tárgya lett!
kolnidre
Hollandia-Andre Rieu,Ajax Amsterdam Magyarország-Alcsuti Igyekvés-Csikidám Király

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.