A Királyi Haditengerészet hajói, a brit hadsereg csapatai és a Királyi Légierő vadászgépei új bevetésekre érkeznek Kelet-Európába, hogy megerősítsék a NATO keleti frontját – jelentette a brit védelmi minisztérium.

Nagy-Britannia bekeményített: rombolók, tankok, és katonai repülőgépek érkeznek a keleti határra

Harckocsik és páncélozott járművek érkeztek Észtországba Németországból, további felszerelések és 1000 katona érkezik a következő napokban.

A HMS Trent a Földközi-tenger keleti részén tartózkodik, ahol NATO-gyakorlatokat hajt végre a Merlin helikopterekkel és a RAF P8 Poseidon  járőröző repülőgépeivel

– írják. A HMS Diamond romboló Portsmouthból fog csatlakozni a többi csapathoz.

Illetve Twitteren beszámoltak arról, hogy ez az Egyesült Királyság jelenlétének megduplázódását fogja eredményezni Észtországban.

A RAF Typhoon vadászrepülőgépei már teljesítették is az első légirendészeti küldetésüket a régióban, további négy repülőgéppel a cipruson állomásoztak.

A ciprusi és egyesült királyságbeli bázisokról felszálló gépek most a NATO légterében járőröznek Románia és Lengyelország felett a NATO-szövetségesekkel együtt a Voyager légi utántöltő repülőgépekkel.

Ben Wallace védelmi miniszter azt mondta:

Fegyveres erőinket ismét nemzetünk szolgálatába állítják, és gratulálok a NATO támogatására bevetett személyzetünk bátorságához és kötelességtudatához.

Szerinte ez az elköteleződés a NATO-szövetségeseik mellett hiteles elrettentő eszközt jelentenek a tagállamok területi szuverenitását veszélyeztető orosz agresszió megállítására.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Pegero: aki kirobbantja az a hülye törpe cárevics...ezek a növésben elmaradottak mind kisebbségi érzésekkel vannak tele,mint a mi cigányunk...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
az angolok televannak pénzzel...volt honnan rabolni...az erőszakban nagy rutinjuk van...ha elmentek jogaikat érvényesíteni Argentína partjaiig, amnegy semmire, akkor itt a helyük...aztán egymást jól kitüntetik, a királynő legnagyobb örömére.
Clavigo
@Pegero: Nem szoktalak like- olni,,de igazad van.
surdilloFUJT
@Pegero: A vezíred békemissziója ""beérett"""!!!
Pálinkás Pál
@Pegero: aki kirobbantja az a hülye törpe cárevics...ezek a növésben elmaradottak mind kisebbségi érzésekkel vannak tele,mint a mi cigányunk...
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...aki kirobbantotta...tudtommal a zukrán cionosta törpe elnök robbantotta ki, ő kezdte támadni a civileket hadsereggel stb...
Pálinkás Pál
@Pegero: haha...hogyne tudnék gyűlölni...
Pálinkás Pál
@Pegero: például titeket fidesz trollok, lelkiismeretfurdalás nélkül...
Sámannus
Az ukránok máris győztek . Kiváltották elismerésünket, szemben a mi kleptokrata diktátorunkkal akivel szégyenszemre mindenki fel mossa a padlót és a lábát törli bele.
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...tényleg krim ?...a hivatalos verzió szerint amely ugyan nem mindenkinek hivatalos, népszavazás döntötte el hogy hová tartozzon, és bár az ilyen népszavazások mindig megkérdőjelezhetőek de összehasonlítva az unió által kiadott meghatározással miszerint a férfiak is szülhetnek nekem a krimi határozat ennél sokkal hitelesebb. Van még itt egy cikk amit elolvashatsz ha érdekel a krim történelmi multja...itthonrolhaza.hu/hogyan-lett-a-krim-oroszorszag-resze-es-miert-ajandekoztak-ukrajnanak/
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: hiába mondod..moszkva elismerte ukrajna területét, ezért az ukránok lemondtak a nukleáris fegyverekről..szerintem rosszul tették...a mocskos putyin, ahogy tehette,felrúgta a megállapodást..
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Pali ez a duma a mai kötelező propaganda, ami olyan messze áll a valóságtól mint Makó Jeruzsálemtől...olvass vissza hogy a háború utáni megállapodásokat ki mikor és hányszor szegte meg, ki és hányszor tolatott a másik pofájába stb...mert így ez a langyduma csak a maszületettek kábítására jó.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: a szerződés az szerződés, putyin aláírta...ergo a krím annektálása óta ha valaki akár erővel is visszaadja ukrajnának, csak helyreáll a rend..,amit lehet vitatni, de akkor nem kellett volna ratifikálni a megállapodást..
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...nem az a lényeg hogy ki írta alá hanem az hogy ki rúgta fel. Ami meg a nagy demokratikus nyugati elveket illeti ott mindig azon van a hangsúly hogy minden ember, közösség, régió maga határozhatja meg hogy hogyan akar élni...hát itt épp az ellenkezőjét igyekeznek bizonyítani.
Nem tudom mi az igazság vagy mi nem viszont nekem a szabadságjog inkább dominál mint bármely erőszakos besorolási eljárás. Ha valaki független akar lenni azt ne kényszerítse senki meghódolásra.
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: hogy ki rúgta föl?...viccelsz?...nem ukrajnában vannak atomrakéták, hanem a törpe cárevics krímben..no akkor vajon ki rúgta fel?..
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: ...szerintem az aki a krimet natótámaszpontnak ajánlotta fel, felmondva az orosz szerződést...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: a szerződésben csak atomfegyverek tilalma állt...
no more
Tetszik ez a hozzáállás. Türje el a fideszesek kurva anyja az orosz agressziót! Ellen támadunk. Ez a minimum! A geci Putyin azt hitte összeszarja magát mindenki a világon egy 155 centis kis gecitől, aki az álmaiban dzsúdó bajnok. Hát tévedett!

@Csizmás Kond: Kevered a tényeket a propagandával. Ezért ellentmondásos és követhetetlen az érvelésed.
no more
Üzenem Putyinnak, az agyon botoxolt arcú kis gecinek, hogy SOHA TÖBBÉ NEM LESZ SZOVJETUNIÓ!
Ezt emészd, amíg élsz.
Meghalnak ezért pár millióan, de akkor sem lesz!

Ha a Fidesz marad és beteszi a lábát Putyin Magyarország területére, akkor... lesz ott minden!
Csizmás Kond
@Pálinkás Pál: Velem hiába perelsz...én csak azt tudom amit valahonnan elolvasok, mert nem avatnak be ilyen szerződéses titkokban...viszony a figyelmes olvasás sokszor ér annyit mint a benfentesség.
Amúgy egy szerződésr főleg ilyen stratégiai méretüt sokkal de sokkal alaposabban és konkrétabban megfogalmaznak mint hogy csak atomfegyvetkitiltás és kész...de lehet neked az tiltott olvasmány...
Csizmás Kond
@no more: ..more... ez nem propaganda hanem vélemény...és a sajátom...ettől te azt értelmezel ki belőle amit akarsz.
Nyírfa
Ez legalább olyan félelmetes , mint amennyire megnyugtató!
Szeretném, ha az oroszok látnák, hogy mivel állnak szemben! De azt is, hogy döbbenjenek rá a katonák, hogy egy testvérnép ellen viselnek háborút.
Az orosz népnek most van lehetősége megbuktatni Putyint.
no more
@Csizmás Kond: A propagandát értelmezem ki. A propaganda áldozataként nem r*gok beléd - te sokszorosan meghasonlott ember.
Csizmás Kond
@no more: ...persze hogy úgy akarsz civilizáltnak mutatkozni, hogy nevezgetsz...cigányszokás.
Csizmás Kond
@Nyírfa: Bár nem érdekel hogy ki bukik vagy ki nem, te milyen értelmet látsz abban ha putyin bukik ? Mivel volna jobb ha a cionista ukrán nyerne és általa putyint leváltanák ? gondolod hogy attól olcsóbb lenne neked az élet ?
Így ebben a képtpolusó világban még van iránymutató de csak a gendernyomatékos demokráciában még választási lehetőséged sem volna.
no more
@Csizmás Kond: A civilizáció mióta cigány szokás?
Csizmás Kond
@no more: ..én az soha nem állítottam...az a cigány szokás amit te itt a hozzám intézett beírásaidban elkövettél...de persze hogy ezt nem érted mert neked ez a normális...a nevezgetés az odaszúrás holott azt sem tudod ki vagyok...
no more
@Csizmás Kond: Tudom ki vagy, egy fideszes gyökér.
Nyírfa
@Csizmás Kond: 12.21

Bocsáss meg, hogy érdemi választ nem adok, de az oka az, hogy nincsenek érdemi felvetések.
A butaságtól, propagandától kímélj meg, kérlek!
no more
Dugig vagyok adrenalinnal, miközben a soromra várok.
'56-ért most bosszút állhatok az orosz agresszorokon.
Ha visszatérek a háborúból, akkor viszont nincs kegyelem a maffia kormánynak...
Tiszta fejlövés ellen nem véd a... semmi.
Csizmás Kond
@Nyírfa: ...nem kell válaszolni, sőt, viszont butaságot kiáltani annak aki csak az egyoldalú dumának tud bedőlni az nagyon gáz.
...amúgy itt érdemi válasz nincs is csak ilyen olyan vélemények...persze attól bárki beképzelheti magáról hogy ő expert...
Csizmás Kond
@no more: ..nem tudod de te magadról adtad a meghatározást hogy egy cigány vagy.
Toller Béla
@Csizmás Kond: Nem, nem így történt... Még putyinék sem tudták egyetlen felvétellel sem igazolni azt a bizonyos "genocídiumot", a "koncentrációs táborokat" a Donbassban. Sőt, egyetlen ukrán riportalanyt sem tudtak felkutatni, aki hitelesítette volna a mondókájukat. Továbbá, az oroszoktól független nemzetközi sasszemek sem láttak ilyesmit, csak hallották a szolovjevtől, meg peszkovtól, vagy éppen a putyintól. Szóval olyan nagyon nem kellene elhinned, hogy mindez igaz ! Ellenben tény a Krím és a két város katonai megszállása, katonákkal, nehézfegyverekkel - nehogy már a bányászok és acélmunkások spontán, fegyveres elszakadási törekvéseit is elhidd ! A Krímben meg az orosz katonák és alkalmazottak szavaztak, akiket az ukránok engedtek egy enklávéban ottmaradni a flottájukkal !
Csizmás Kond
@Toller Béla: Hát persze hogy semmi sem igaz az egészből csupán kitalálmán...mert a zukránaok maguk a megtestesült szentlelkek...de azért nézd meg ezt a videót...és ez csak egy a sok közül...444.hu/2014/05/03/24-perc-az-odesszai-ostromlol?fbclid=IwAR1B3EDfrBPMciOiLiwgTjevsW1LAwSoj61CM88tG6GLenmKCgMM3SNkWe8

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.