A legnagyobb tétje ennek a választásnak az, hogy – mint korábban – a baloldal romjainak négyévnyi eltakarítása, illetve az építkezés megkezdése után jön-e egy újabb visszarendeződés vagy végre kapnak-e a választóktól nyolcévnyi építkezésre esélyt – mondta Kövér László, az Országgyűlés fideszes elnöke az Echo Tv Heti Mérleg című műsorának adott, szombat este sugárzott interjújában.

A házelnök szerint „benne van az esélyekben” az is, hogy az ellenzék nyeri meg kétharmaddal a választásokat, ezért mindent el kell követnie a kormányoldal értékrendjét vallónak, hogy legalább egy mandátummal többet szerezzenek. Mindezt annak érdekében, hogy folytatni tudják a munkát.

Azt elmondta, nem először riogatnak a magyar baloldaliak Európában azzal, hogy nem lesznek tiszta választások Magyarországon. Ez egy taktikai eszköz arra, hogy ha nem nyernék meg a választásokat – amelyre a felmérések alapján komoly esély van – azonnal megkérdőjelezhessék az új kormány legitimitását.

Kövér László szerint a mostani ciklus végére a gazdasági mutatószámok, eredmények kezdenek úgy alakulni, hogy hitet és reményt adhassanak mindenkinek: megérte az elmúlt négy év küszködése, kínlódása, harca. A házelnök nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb ciklusra számít mind a törvényhozás mutatóit, mind a közéletet tekintve.

Az Országgyűlés elnöke reményét fejezte ki, hogy minden fontos kérdésre született válasz, és elvarratlan szálak nem maradtak. Arra kérte a kormány képviselőit, fésüljék át a sarkalatos törvényeket, hogy az esetlegesen felmerülő kérdéseket le tudják zárni, amíg megvan a kétharmad. Amit elterveztek 2010-ben, azt a vártnál sokkal nehezebb körülmények között, de sikerrel be is fejezték – tette hozzá.

Kövér László szerint a korábbi baloldali kormányok mindent megettek azért, hogy restaurálják a kommunizmus társadalmi struktúráját, illetve konzerválják azon elemeit, amelyek az ő hegemóniájukat alapozták meg a gazdaságban, a kultúrában, a médiában, az oktatásban és az igazságszolgáltatásban egyaránt. A társadalmi viszonyok megváltozatására, az emberek gondolkodásmódjának megváltoztatásához negyven év kell. Ez akkor ér véget, ha biológiailag is kicserélődik a népesség, vagyis már csak azok élnek, akik a szabadságba születtek – vélekedett a házelnök.

Kövér László közös kudarcnak nevezte az elszámoltatás ügyét. Ehhez szerinte hozzájárultak azok, akik a baloldali pártokra szavaztak – vagyis azt támogatták, hogy a közélet megtisztulása "zökkenőkkel történjen" –, de azok is, akik a hatalom birtokában sem alakították át az igazságszolgáltatást oly módon, hogy az megfeleljen egy demokratikus jogállam mércéjének. Összességében a magyar politikai eliten, a törvényhozáson, az alkotmánybírákon, a brüsszeli eurokratákon és az igazságszolgáltatás azon szereplőin bukott meg az elszámoltatás, akik nem csak politikától, hanem még a jogtól és az igazságtól is függetlenek érzik magukat – tette hozzá a házelnök.

A kettős állampolgárságról szólva elmondta, hogy a korábbi "nemzetietlen baloldalon" állók közül is sokan elfogadják ezt a döntést, sokan az MSZP-ből és Bajnai Gordon pártjából is kacérkodnak ezekkel a gondolatokkal. Kövér László nem tartja bajnak, ha valaki csak számításból módosít a politikai irányvonalán. "Most van arra remény, hogy ez a kérdés, ami eddig megosztott minket, ezentúl talán összefoghat" – fogalmazott. Mint elmondta nem kedveli Bajnai Gordont és csapatát, "borzalmas lenne", ha programjuk akárcsak részeiben is megvalósulna, "de ha ezt az irányváltást komolyan gondolják, ez mindannyiunk üdvére válik".

Kövér László az interjúban beszélt Gyurcsány Ferenc volt kormányfőről, a DK elnökéről is. "Az, hogy van egy Gyurcsány Ferenc nevű képződmény a politikában, amiről csak azért kell beszélni, mert akkora botrány mind a mai napig, hogy itt van velünk. Egy gennyedző seb a demokrácia testén az ő jelenléte" – fogalmazott. "Ne felejtsük el sosem azt a szégyent, barbárságot, amelyet elkövetett velünk 2004 decemberében (...) Már az is egy kín, hogy róla beszélni kell" – tette hozzá.

Kövér László arról is szólt, hogy a kormány melletti tömeges kiállást nagyon felemelő és pozitív meglepetésnek tartja.

A házelnök reményét fejezte ki, hogy március közepére elkészül a Kossuth tér a zöldterületekkel, a látogatóközponttal és a mélygarázzsal együtt.

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Egy hithű kommunista őszinte levele Kövér Lászlóhoz
2013 JÚLIUS 15
Tisztelt Kövér Úr!

A hortobágyi templomban 2013. június 22-én elhangzott beszéde igen érdekes gondolatokat ébresztettek bennem. Ön akkor úgy fogalmazott, hogy “mi magyarok saját bőrünkön tanulhattuk meg, hogy a magyarságnak még a kommunistákból is a legalja jutott, akik nemzetárulásban, hazaárulásban és nemzettársaik megnyomorításában mindig élen jártak Kun Bélától Rákosi Mátyáson át Kádár Jánosig”. Elképzelhető, hogy kommunistákból valóban a legalja jutott nekünk, hiszen annak idején sajnos Ön is, valamint testvérei és kedves édesapja, sőt nagyapja is az MSZMP tagjai voltak. Méghozzá nem is akármilyen tagjai. Nagypapája megkapta Szocialista Hazáért Érdemrendet, Ön pedig, mélyen tisztelt Kövér úr, az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetének Ifjúságkutató csoportjának volt a munkatársa. Emlékszik már?
De tudja, még csak nem is az a legnagyobb baj, hogy miközben sok száz kommunista család őszintén hitt a dolgozók ügyéért harcoló szocializmusban, addig Ön karrierista nyikhajként – a többi rendszerváltó banditához hasonlóan -csak kapaszkodóként, eszközként használták a Kádár- rendszert.

A tragédia az, kedves Kövér úr, hogy míg a hithű kommunisták nem tagadták meg múltjukat, addig Ön gyűlölettől fröcsögő hangnemben gyalázza egykori sorstársait, elvtársait. Illetve nem. Az elvtársait nem. Ahhoz ugyanis elvek kellenének, Ön viszont – már ne is haragudjon véleményemért – szó szerint az a legalja, gerinctelen és elvtelen senki, akit a beszédében említett: az új kapitalista világban a politikai pályafutása érdekében, a hatalom kedvébe járva a legelszántabb módon gyalázza azt a rendszert, amely Önt kitaníttatta és próbált magából embert faragni. Sajnos nem sikerült, de erről azt hiszem, hogy nem mi tehetünk.”
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Akkor járt volna bagólesője amikor zsíros, jól jövedelmező
állásban volt a " kommunizmusba " ami nem volt egyébként !
Dr plágium
Na és honnan? Ha emlékeim nem csalnak nálunk soha nem volt kommunizmus :)
kiskutyauto
Kivételesen igaza van.. ilyen szellemi mérgezésből (mely persze a még ősibb őrület, a vallásos agymosásra épül) generációk kellenek hogy kigyógyuljon a társadalom, de az egész civilizáció sem kevésbé...
hetöndöe
Mondja egy volt kommunista,hát ez kurva jó!!!:-)))
joopapa
Ez az ember szerű lény a parlament elnöke? Ez az ember egy igazi komcsi ivadék aki nem ellenzéket lát hanem ellenséget akikkel nem vitázni és egyeztetni kell, hanem porba gyűrni és kiirtani . Ez az interjú vérlázító és undorító, azt érzékelteti hogy aki nem fidess nyalonc az nem is ember. "Kövér László nem tartja bajnak, ha valaki csak számításból módosít a politikai irányvonalán." Ezt tudjuk kövér elvtárs, te is így tettél még diplomád se lenne ha nincs hátszeled kommunista fronton apai ágon. "Az Országgyűlés elnöke reményét fejezte ki, hogy minden fontos kérdésre született válasz, és elvarratlan szálak nem maradtak. Arra kérte a kormány képviselőit, fésüljék át a sarkalatos törvényeket, hogy az esetlegesen felmerülő kérdéseket le tudják zárni, amíg megvan a kétharmad". Kiadták az utasítást hogy nézzék át hogy még mit lehetne ellopni. És ha lenne valahogy kormány váltás még jobban megnehezítsék a dolgát hogy ezt az országot talán rendbe lehessen tenni gazdaságilag.
mariaberta
Azt mondja Kövér, "Gyurcsány egy gennyedző seb a demokrácia testén".
És akkor mi Ő, akiből árad a gyűlölet, mások megalázása, aki úgy képzeli el országlásukat, hogy csak azok az igazi emberek, akik a fidesz szekerét tolják, aki mást sem csinál, mint bírságolja az ellenzéket, miközben az övéi lealázzák a nőket, részeg szentfazekakat tűr meg az ülésen, és lehetne felsorolni még néhány dolgot ennek a köteles Kövérnek, aki nemcsak saját múltját. de családjáét is megtagadja.
Íme a tökéletes ember, aki nemcsak gennyes seb, de egy teljes genny.
varrólány
Meg legalább 2x 40 év hogy elfelejtsük a mostaniakat. Már aki megéri.
F_Viktor
Megemlíteném as legutóbbi választás eredményét Európában: Dánia! Ott mikor, hány évig volt "kommunista" (az is félrebeszél aki ezt a szót használja!) uralom? Szerencsétlen dán választók még ebben a bizonyos kövéri 40 évben élnek, mert bizony ott a baloldal nyert!
tarhonya
A kommunista ideológia kulcsszavai ugyanúgy a szabadság, egyenlőség, testvériség, mint a liberalizmusnak, de szabadságeszménye nem individualista. Az elnyomástól, a nélkülözéstől, a kizsákmányolástól mentesítő, de az értelmes munkát lehetővé tevő szabadságot mindenki számára biztosítani kell.
mi is ebbe a rossz?
tenger49
Kövér Úr,hol volt Magyarországon kommunizmus? Önnek lehet,hogy volt amikor az MSZMP-nek
dolgozott,vagy már nem emlékszik???Van még az országban néhány Önhöz hasonló a mai hatalomban,sajnos!!!
jancsik68
Kövér Lacika a törzs-gyökeres kommcsi mit ugat?A nagypapi,aki vörös katona volt,révén került be az egyetemre felvételi nélkül,különben fel sem vették volna olyan sötét volt.Minden egyes rokona MSZMP-s volt,róla nem is beszélve!!
dr. prédikátor
Köteles Kövér Elvtárs!!! Tőletek kellene már megszabadítani az országot, de V É G L E G E S E N!!!
bretagne
És akkor hány év kell a "nemzeti oldal" kiüzéséhez??? Rágja már valaki a szájába, hogy Magyarországon soha nem volt kommunizmus!!! De úgy sem fogja föl.
JAJMÁR
Sajnos sokan vannak, akik ezt a hazug szöveget komolyan veszik. Nem fenyeget minket a kommunizmus, sőt, nem a kommunizmus fenyeget. Milyen beszéd ez, hogy "mindent el kell követnie a kormányoldal értékrendjét vallónak" ? egy demokráciában?
Még szép, hogy benne van az esély, hogy az ellenzék nyeri meg a választásokat. Ezt az embert soha többet a hatalom közelébe...
Halszem
@bretagne: "Magyarországon soha nem volt kommunizmus"
Azért a 100%-ban "kommenista" kövér család, köztük a parlament elnöki tisztet bitorló nagyon jól megélt belőle.
Ez utóbbi most szemérmetlenül komcsizik!
Rinocérosz bőr lehet a pofáján!
DR Eric CARTMEN
Egy hithű kommunista őszinte levele Kövér Lászlóhoz
2013 JÚLIUS 15
Tisztelt Kövér Úr!

A hortobágyi templomban 2013. június 22-én elhangzott beszéde igen érdekes gondolatokat ébresztettek bennem. Ön akkor úgy fogalmazott, hogy “mi magyarok saját bőrünkön tanulhattuk meg, hogy a magyarságnak még a kommunistákból is a legalja jutott, akik nemzetárulásban, hazaárulásban és nemzettársaik megnyomorításában mindig élen jártak Kun Bélától Rákosi Mátyáson át Kádár Jánosig”. Elképzelhető, hogy kommunistákból valóban a legalja jutott nekünk, hiszen annak idején sajnos Ön is, valamint testvérei és kedves édesapja, sőt nagyapja is az MSZMP tagjai voltak. Méghozzá nem is akármilyen tagjai. Nagypapája megkapta Szocialista Hazáért Érdemrendet, Ön pedig, mélyen tisztelt Kövér úr, az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetének Ifjúságkutató csoportjának volt a munkatársa. Emlékszik már?
De tudja, még csak nem is az a legnagyobb baj, hogy miközben sok száz kommunista család őszintén hitt a dolgozók ügyéért harcoló szocializmusban, addig Ön karrierista nyikhajként – a többi rendszerváltó banditához hasonlóan -csak kapaszkodóként, eszközként használták a Kádár- rendszert.

A tragédia az, kedves Kövér úr, hogy míg a hithű kommunisták nem tagadták meg múltjukat, addig Ön gyűlölettől fröcsögő hangnemben gyalázza egykori sorstársait, elvtársait. Illetve nem. Az elvtársait nem. Ahhoz ugyanis elvek kellenének, Ön viszont – már ne is haragudjon véleményemért – szó szerint az a legalja, gerinctelen és elvtelen senki, akit a beszédében említett: az új kapitalista világban a politikai pályafutása érdekében, a hatalom kedvébe járva a legelszántabb módon gyalázza azt a rendszert, amely Önt kitaníttatta és próbált magából embert faragni. Sajnos nem sikerült, de erről azt hiszem, hogy nem mi tehetünk.”
F_Viktor
@Horizont: Írod:
"Nem hiszem el, hogy már nincs senki az Fidesz +KDNP részéről aki normális emberi nyelven tudna megszólalni..."

Létezik az orbáni kommunikáció alaptézise, attól eltérni nem szabad. Vagyis hazugságra, félrevezetésre épül minden kommunikáció, aki ettől eltér, az repül. Ez még a Vargákra is vonatkozik.

Írod:
"...elég ha lazán győznek és elkergetik ezt az agyament barom bandát!!!"

Nem, az nem elég, ellenzékből ugyanazt a hazaáruló politikát tudják véghezvinni, mint az emúltnyócévben, a leendő kormányt ellehetetlenítik. A fityesz, s mindaz a rossz ami hozzájuk kapcsolható csak egy 2/3-os vereséggel tüntethető el!
Ezért felelős minden baloldali és demokrata érzelmű választó, hogy kire szavaz, hogy voksa ne vesszen el, hogy szavazata konkrétan a fityesz megbuktatására irányuljon.
silber13
TeLaca! Ha Isten is megsegit mindenkit, nem egészen 40 év múlva te magadtól is rá fogsz jönni, hogy az ibolya alulról szagolva is kellemes illatú!!
DR Eric CARTMEN
A különös tekintetű házelnök az Orbán közeli Széles Gábor Echo tévéjének nyilatkozott. Már ez is megengedhetetlen lenne egy normális demokráciában, közjogi méltóság (Kövér Lászlót, bármennyire is furcsa, annak kell tekintenünk), nem teszi be a lábát olyan tévébe, ahol Bayer Zsolt, vagy Szaniszló Ferenc is megfordul. Kövér Lászlónak megint elgurult a gyógyszere, érződik, hogy mentális kihívásokkal küszködik, állapota az utóbbi években súlyosbodott, és segítségre szorul.
F_Viktor
@Horizont: 2010-ben a 2/3 IS hazugságra épült, amit a CÖF nem kifogásol(t), nem kiabálja, hogy illegitim a kormány! Ezért nem nevezném a demokrácia hiányának.
piti
És ez köpködi a komcsikat és mit szól hozzá a faterja ... ehhez a retardálthoz oda szarik ahonnan evett a f...fej !!!
taglo
Undorító ,szőrös ,bácsi , saját családját, barátait, és önmagát ,akarja kiüzni ???
A Tündik bündije
És ezt hogy számoltad ki elvtárs? A KISZ-tagságod éveit osztottad a komcsi faterod luxusnyugdíjával?
Levendula
A "kommunizmusban", - szerintem inkább a szocializmusban - volt munkánk, bár szabadon nem utazgathattunk. Most utazhatunk ahova csak akarunk, de munkanélküliként miből???
gizineni
Lacikám! Nagyon ronda dolog ilyet mondani! Oda rondítani ahonnan zabász?
Van gusztusod nem mondom!
Csizmás Kond
@Horizont: Ezt bárki mondta volna ugyanígy helyeselnék.
Amúgy nem föltétlen kell a felmenőket belekeverni mindenbe, vagy ha igen akkor sokminden másban másként alakulna a nézet.
outsider
@Horizont: pár "baromsága" a sok közül:

"kövér lászló nem tartja bajnak, ha valaki csak számításból módosít a politikai irányvonalán."

Legalizálja az mszmp-s múltját.

"kövér lászló közös kudarcnak nevezte az elszámoltatás ügyét."

Legalizálja a beígért, de nem teljesített ígéretük elmulasztását, plusz áttolja a népre a felelőséget.

"A társadalmi viszonyok megváltoztatására, az emberek gondolkodásmódjának megváltoztatásához negyven év kell. Ez akkor ér véget, ha biológiailag is kicserélődik a népesség"

A magyarok menthetetlenek az ő szemében. A halálukat kívánja?

"kövér lászló kiemelte: ha a fidesz alakíthat megint kormányt, az emberek nyugodt négy évre számíthatnak"

Mert láthattuk, nincs az mutyi (föld, takarék, trafik, nav...), ami utcára hívná a lekommunistázott, kisemmizett magyar népet.
De ha nem a fidesz alakíthat kormányt, akkor újabb forradalom jön, gyújtogatással, rombolással, sósavval... a magyarok ellen? A parlamentben újraindul a mindennapos, politikai aknamunka magyarország ellen? Akkor viharos 4 év következik?

Szerintem ezek nem a baromságok kategóriájába tartoznak. Súlyos gondolatok ezek, az országgyűlés elnökétől pedig egyenesen letaglózóak.
És még a jobbosok tartják gyűlölködő, indulatos embereknek azokat, akik nem velük vannak (macskakővel a kezükben:)

A rezsicsökkentés megemlítésének elmulasztásért viszont orban elvtárs biztos megrángatja majd a bajszát:)
outsider
@Csizmás Kond: Ha én elszámoltatást, a politikai bűnözés felszámolását szeretném, akkor kommunista vagyok?

(Ne csúsztass, hogy akkor szerinted mi vagyok, elég egy igen-nem válasz:)
Pálinkafőző Rézüst
Dagilaci, akkor miért kanyarodtok oda ( a legrosszabb, Rákosi féle felé) ??? Hogy az összes bábolnai csődörét kapkodnád be, mint béka a legyeket..
soper
Veletek kezdjük tavasszal, te vadparaszt.
Csizmás Kond
@outsider: Ezt soha nem állítottam, sőt Kövért sem tartom egy makulátlan alaknak és sokmindenben nem is értek egyet vele.
...és nem tudom ki vagy mi vagy...és igazából nem is érdekel.
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: ezek szerint dagilaci még 40 évet adott magának, meg a többi hernyónak. NEM NEM ÉS NEM! ELÉG VOLT!
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: ő maga mondá, hogy ennyi idő, mire el lesznek takarítva...:(
Csizmás Kond
@Horizont: Azért mindig megnézem és általában mindig látom ki és mikor akar vitázni és mikor merre billen..:)
Az biztos, hogy mindig a leírtak adják a válaszkényszeret és ezért sokan nem tudják hová tegyenek...:) viszont ez egyszerűbb felismerést biztosít azok számára akik mindig a más véleményén vannak...:)
Kövér ugymond kitért, megtért, kiállott ,átváltott szóval bárki volt más akart lenni, tehát ha beleszületett vagy belenőtt is valamibe annak hátat fordított és most mást vall...van ilyen sok...nagyon sok...tehát értelmetlen csak őt látni így.
Negyven év pedig nem elég egy eszmét kiirtani, sőt kétszer negyven év se, egy évezred se... mindig lesz akinek tetszeni fog és évszázadok múlva is újjáéledhet ha lesz egy valaki aki előássa...vagyis ami bekerül a történelembe az kiirthatatlan.
Tál lencse...ember neked elevenbe talált ?...:))
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: Mondtam már hogy szívlapát kell hozzájuk!!:-) Seprű nem elég!
qxy
Nekem elég volna tíz perc és ti s repülnétek a csába. csak egy korbács kellene.
amennyi kárt okoztak a politikusok hazánknak, kevés is lenne egy korbács.
Nem sokat kellene meg verni. Csak azt aki vállalja amit tett a többi meg szaladna .
Pálinkafőző Rézüst
@Mobil123: nos, a hetvenes évek végén dolgoztam szívlapáttal, a D. és Ny. pályaudvarokon lapátoltam szenet a vagonokból. Mindezt szociológiai tan. során, de bírtam a palikkal a tempót..:)) És szerethetők voltak, különbek ezeknél a hernyóknál! Csak úgy eszembe jutott,és használni is tudnám, ha már így megemlítetted...:D :)))
Manhattan
Kövér milyen büszke lehet a felmenőire, na meg saját magára, ajogi egyetemen végzett kínlódásaira, a "Szocialista hazáért"kitüntetésre. Tényleg ezt ki kapta, és miért?!
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: Na látod:-)))) (szerintem én is megtudom emelni ha kell:-))) )
Csizmás Kond
@Horizont: Egy közel hatvanas nő ne tudná, hogy mindent a világon az érdekek hajtanak és irányítanak ...ez meglep...:-o
...tele van a világ, a parlament, a régi és jövőbeni rendszerek más elveket valló emberekkel és te most kezdtél csodálkozni...?
...nézd meg kik akarnak a helyébe lépni akiknek igazat szoktál adni, azok is mind reformátusok...:))
és a lencsét nem szeretem...jobb a paszuly...:)
hetöndöe
www.origo.hu/itthon/20051110evek.html

A liberális éveit is elfelejtette Kötél Takonybajusz Elvtárs.
bukfenc
@Pálinkafőző Rézüst: Na, ezt elképzeltem.
A -halszálka zabáló- nyeli a tejfölt rendesen...
De, nem sajnálnám tőle assem, ha közben hátulról tolná.. - egy néger csődör!
Dr. Felipe
Jaja. Majd pont a kommunisták fogják kiűzni a kommunizmust. Lőrés szemű csapajev elvtárs az MSZMP társadalomtudományi intézetében kezdte a karriert. Egy igazi vérkomcsi rohadék. Nem felejtünk.
Pálinkafőző Rézüst
@bukfenc: :)))))))))))))
A választást meg jövőhéten megtudom Neked, de azt majd csak privibe! Bár a hernyónak oda (is) bejárása van, de sebaj. Legfeljebb mélezünk majd.
bukfenc
Sz.tem azért akarja kinyírni a komeinistákat, me má
nagyon útba lehetnek a szülei oszt így akarja legalizálni
amiko' elvágja a torkukat!
(belőle kinézem)
coni
A Fidesz azért kapott 2/3-ot mert megígérte az elszámoltatást. Ezzel szemben még átláthatatlanabbá tette a pályáztatási rendszert és minden kétes bevásárlást, pl. EON, titkosított. Mivel nem mondhatja, hogy az ellenzék megakadályozta az elszámoltatást, nyílvánvalóvá vált, hogy ők maguk is ellenérdekeltek benne, akárcsak az ügynöktörvényben. Ez rengeteg szavazót elbizonytalanít, csak a határontúliakat nem, mert ők nem itt élnek.
Meine Ehre heisst Treue
Remélem ennek fickónak és a hazug, rabló bandájának soha többé semmire sem lesz esélye! Ez a szemét banda a 2/3-al nem élt, hanem visszaélt a választók kontójára, kárára.
Az emberek életszínvonala nem javult, sőt romlott, amit szokás szerint az elmúlt 8 évre fogtak (jó kifogás sose rossz), közben pedig arra gondosan ügyeltek, hogy miden fontos pozícióba saját, párthű figurákat tegyenek jó hosszú időre. Ezek után még további esélyről mer ugatni? Megvolt az esélyük, de elb@szták.
Csizmás Kond
@Horizont: ..hát a vágás az tényleg régi...:)))))
Csizmás Kond
@Horizont: és most komolyan...
Igazat én is csak egyfajta pártfogásból adok, szerintem igaza senkinek nincs mert ha volna akkor nem különböznénk...
Én azóta csodálkozok amióta kezdtem foglalkozni az ilyen dolgokkal, sokszor azért, hogy miért hiszi el valaki is az ekkora hazugságokat...
Az érzékenység az tolerálható, vagyis nem azért vagyunk hogy mindenre haragudjunk...:)
A babonát sem szeretem...:)
kominar
Én a Kövér urat! nagyon rég kiűztem magamból.
pbalage
most is az az álláspontom, hogy ennek az országnak ébredés kell, mert még nagyon sok a hülye, és nagyon szomorú, hogy ezt kell mondanom, de az ébredéshez kell egy újabb fidesz győzelem és összeomlás, hogy a sok elvakult szerencsétlen rájöjjön a dolgok lényegére. Az még nem késő talán, viszont még nyolc fidesz uralom alatt eltöltött év már annyira lerombolná a társadalmat, hogy onnan viszont már nem is lenne visszaút.
Még két év ébredés és egy fidesz székház porrá zúzás után talán meg lenne az esély.
Ha viszont most nyerné meg a választást az ellenzék, abból teljes csőd lenne, mert ezt a szemétkupacot egyszerűen nem lehet eltakarítan egy másik négy év alatt, ebbe belebukik bárki, és újra jönnek az agyatlan békemenetesek, a "jobbvót" hülyeségeikkel.
Aki tud, meneküljön innen.
És bocsánat a véleményemért.
Manhattan
Kövér egy szar ember, aki "meglovagolta" az összes eddigi rendszer adta lehetőséget (egyetem az "átkosban").
bretagne
@Halszem: Gondolod, hogy ő annak tartja magát???
ZOZO
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Január
Nagyon szegény lehet ez a Köteles Kövér, mert nincs otthon tükre, ha volna, akkor ez a cikk nem születhetett volna meg.
Vagy lehet kidobta valahányat a házából, hogy ne kelljen tükörbe néznie...
kominar
Kövér Úr! Nem tudja,hogy ki nyomorgót, kínlódott,szenvedett az eltelt 4 év alatt.
Szvetlana
Mikortól kezdődik a 40 év? miért pont 40, ezt nem értem, ez valami misztikus szám biztos.:))
Pálinkafőző Rézüst
@Szvetlana: addig adott magának időt! De remélhetőleg nem fog megadatni a hernyónak..
Szvetlana
@Pálinkafőző Rézüst: Akkor ő lesz az utolsó kommunista akit kiűznek:)) Honnan szedte ezt a marhaságot(is):))
Nil
És vajon mennyi év kell ennek a négy évnek a rendbehozatalához 80?
Dr. Felipe
Köteles elvtárs kiűzésére meg már csak pár hónapot kell várni.
Pálinkafőző Rézüst
@Szvetlana: ennyire telik az elvtársak szókincséből...:(((
Szvetlana
@Dr. Felipe: Próféta szóljon belőled:))
kkalman
Az ilyen emberszerű lények, akik a múltjukat, családjukat megtagadják, nem méltóak arra, hogy egy országban bármilyen vezető pozíciót töltsenek be.
Az meg nagyfokú műveletlenségre utal, hogy azzal nincs tisztában, hogy a jelen a múltra épül, a jövő pedig a múltra és a jelenre. Aki megtagadja a múltját, annak se értékelhető jelen, se jövője nincsen.
"Csapajev" efftás ahogy jött, úgy mehet Isten hírével a történelem szemétdombjára.
szaboria1
@Mobil123: Érdekes a cikk érdemes végig olvasni.
szablyafűrész
@Szvetlana: Miért pont 40 év év ? Mert Kövér - Durung László még ennyit szeretne elvegetálni földi porhüvelyében, de bízzunk a természet bölcs döntéseiben...
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Egy kis idézet:
"Drága Laci, te nagy rakás, birkapörköltszagú bajusz mögé rejtőző szar, ha nem veszed rossz néven tőlem ezt az apró eufemizmust, sikerült feldühítened, de tényleg, pedig többnyire csak röhögök rajtatok. Ma lett 18 éves a lányom, és szokott tüntetni ellenetek. Fel tudja mérni a súlyotokat. Baromi könnyűnek találtattatok az ő szemében is.

És ne legyenek illúzióid, te is fel fogod mérni a tetteid súlyát, te kapanyélre húzott darabnyi sertésbél, ha megkapod majd a számlát. Meg fogod kapni.

Amúgy: tüntető gyerek apja vagyok; engem hetedikben kirúgtak az úttörőktől (nem volt ebben semmi politika), KISZ-tag pedig nem lettem soha. Nem volt kötelező ugyanis, én meg úgy voltam vele, hogy ne legyen egy olyan tagkönyvem, amiben EZEK (köztük te) elvtársnak neveznek.
Akkoriban te KISZ-titkár voltál, majd az MSZMP Központi Bizottsága Ifjúságkutató Intézetének munkatársaként írtad rólunk a hangulatjelentéseket, onnan pedig 1986-ban - én éppen gimibe jártam - az MSZMP KB Társadalompolitikai Intézetéhez igazoltál. Már leérettségiztem, amikor 1988-ban te a MISZOT alelnöke lettél. A másik alelnök egy bizonyos Gyurcsány Ferenc volt. Szóval miről beszélsz, te debil karrierpatkány?"
coyote3
Amíg az ilyen orbánkövér féle kommunisták élnek, addig a kommunizmus sem hal ki...
excep
nem volna itt semmi gond az elmúlt 40évvel!!! amivel baj van az hogy az elmult 23évben poltikai kalandorok kezébe került az ország teljesen kifosztották és minket rabszolgasorsba kényszeritett !! és ami felháboritó hogy még mindig ők osztják az észt és a sok barom még mindig bal-jobbozik!!!
kamazuka
Kövér vagy vak,vagy süket.
Vagy mindkettő.
coni
Sokkal becsülendőbb az az ember aki azért vett részt a szocializmus építésében mert hitt benne, hogy ez egy igazságosabb rendszer lesz mint a kapitalizmus, mint Kövér aki mindig oda csapódik (KISZ, KB, Liberalista, Konzervatív) amit egyszemélyes érdeke diktál.
Kiváncsi vagyok mi lesz a következő állomás? Lesz újból csuhások térdre, imára, cápázni (pápázni)?
Feraj49
Kövér félék és társaik kiűzetésére vajon hány év kell ?
magyarbakancs
Egy igazi nemzeti bukó.
Mind azt ami gusztustalan egy ember viselkedésében meg testesít.
magyarbakancs
Egy igazi nemzeti bunkó.
Mind azt ami gusztustalan egy emberber viselkedésében meg testesít.
bakegya
De bunkó ez a most éppen orbánkutyagumitakargató!
hajhagyma
@ZOZO: már megint rosz fát raktál a tüzre
Kytekat
@Dr. Felipe: Úgy legyen! - ezek még Rákosin is túltettek... !!!
megrohadtokfideszdisznok
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Tootsy
@szablyafűrész: Azert orulnel annak, ha biztos lehetnel abban, hogy vele (koverlacaval) 40 ev mulva TUTIRA kihal a kommunizmus! Ugye?...:o))))))
Tootsy
@kamazuka: Es feledekeny is, amugy agyilag...:o))
hajhagyma
Szerintem a kommunizmus nem tehet arrol hogy ilyen szar emberek voltak benne ...mint eszme az jó lett volna ,de az emberek nem megfelelően hajtották végre ...a kapitalizmusal is ez a probléma.
kamazuka
@Tootsy: De még mennyire feledékeny.Azt kell gondolnom,hogy az amnesia parlamenti sajátosság.4 évente azután megrázzuk magunkat,új bohócok nevettetnek minket egy új cirkuszban,s rángatnak,mint marionettet.
Akarjuk ezt?
coyote3
@Pálinkafőző Rézüst: Köszi szoktam böngészni a blogját . Jókat ír.
mariaberta
Ha nem tisztelném a parasztokat, az igaziakat, akik nagyra becsült paraszti munkából élnek, azt mondanám ez a Kövér egy bunkó paraszt és az is marad.
De tisztelem az igaziakat, csak sajnos nem találok más meghatározást, de majd keresek.
Talán egy pondró ??? Majd keresgélek.
mariaberta
Ja, Kövér egyetemet végzett? Akkor tudhatná, Magyarországon soha nem volt kommunizmus.
De tudjuk, hogy ő kommunista volt családostul , és talán nem lesz szükség 40 évre, hogy eltűnjön kívánsága szerint.
evacica
Kövérnrk is jó vastag bőr van a képén! Ő beszél a kommunizmusról, mellesleg ami nem is volt? Ő aki olyan felmenőkel rendelkezik és abban a bizonyos átkosban annak minden előnyét élvezte?! Ő mondja, hogy Gyurcsány egy gennyes seb a demokrácia testén!? Ők a gennyes sebek az ország testén!!!
kukac50
Kövér kezdje a kommunizmus kiűzését a parlamentből és a Fideszből. Addig meg fogja be a száját még nem tette meg.
hajhagyma
Negyven évig el kell ezeket a neo komcsikat türnünk ...hát ez a borzasztó nem amikor a esernyőt dugunk a seggébe és nyitva huzzuk ki...
mariaberta
@kukac50: És hogy őt idézzem: "KOMMUNISTA DISZNÓBÓL NEM LESZ DEMOKRATIKUS SZALONNA"

Hát ő nem is szalonna!
palika
Szélhámos banda az egész fidesz és az egyik vezére ez a szalma fejű! Ezt az egész politikai bagázst felgyújtani és példát mutatni a többi országnak, hogy itt van még tisztesség ÉS BECSÜLET!!
krumpliorr
benneteket eltörölni. remélem elég lesz sacc/kb. 3. hónap
hejj
:-)
Mo.-on soha nem volt kommunizmus. Államszocializmus volt kommunizmusba csomagolva.
Jelenleg polgári népnemzeti kapitalizmusba csomagolt államszocializmus van.
Társadalmi struktúra
- főideológusok
- dzsentrik
- csinovnyikok
- aluliskolázott mélyszegények
:-)
zabhegyező
Kövér naplót ír, címe:
Egy elmebeteg naplója!
nezelodo
Hát jó sokáig akarja apasztani a nyugdíjalapot, remélem lesz egy hozzá hasonló, kicsi gátlással bíró ember, és megnyirbálja az apanázsát, mint ők a példaképeikét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.