Legalábbis erre enged következtetni, hogy Sáling Gergőnek közvetlenül a Lázár János milliós hotelszámláiról szóló cikksorozat után kellett távoznia. A főszerkesztő kedden reggel jelenti be a hírt a szerkesztőségnek – írta meg a 444.

A lap információi szerint nem Sáling teljesítményével volt gond. A felmondás mögött régóta tartó politikai nyomás állhat a kormányzatot érintő cikkek miatt. A 444 emlékeztet rá, hogy többek között az Origo is szolidaritást vállalt április 6-án azokkal a lapokkal, amelyeket a Fidesz nem engedett be a választási rendezvényére.

Az utolsó csepp azonban valószínűleg a Lázár János milliós hotelszámláiról szóló, múlt héten megjelent cikk lehetett. Lázár az eltitkolt, majd a lap által végül kiperelt luxusköltéseinek feltárását olyannyira zokon vette, hogy sértődött hangú közleményében az Origo újságíróját név szerint gúnyolta oknyomozó munkájáért.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Ha valakinek nem barna a nyelve...
Tanulja meg mindenki, a fitymaszosokat bírálni nem, csak dicsérni lehet. A negatív dicséret is dicséret, ha nem bírálatnak tűnik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kkalman
Ha valakinek nem barna a nyelve...
Tanulja meg mindenki, a fitymaszosokat bírálni nem, csak dicsérni lehet. A negatív dicséret is dicséret, ha nem bírálatnak tűnik.
Edy Andre
Azt kívánom, hogy a szervilis, dörgölőző Telekom is (mely az Origo kiadója) jusson az RTL Klub sorsára, és két év múlva nyüsszögve húzza kifele a belét, mert ráült a szaros szájára a hatalmasra hízlalt segg egy állami mobilcég képében. És nagyon sanszos, hogy ez így is lesz. Addig lehet még kicsit nyalogatni.
bakegya
Meg kellene már érteni a sportújságírásból jobban meg lehet élni ma magyarországon!Néppártoló, körösztyén, bosszúmentes a pálya.Nincs tisztogatás mint a rákosi időkben nem érheti az embert vereség,sikertelenség-legfeljebb fejberúgják és nem seggbe a cincogót.
csip-csop
na akkor reszkessetek egerek! biztos a viki kezevan benne, megkell vèdeni a becsuletes kollegait. Szemèt egy miniszterunk van. Orulok, hogy sokan ràszavaztak ez a vègeredmèny.
Janka
Mindenkit terrorizálnak.! Aki nem nyal nekik a veheti a sátorfáját, vagy per elé nézhet, amit nyilván nem ő fog megnyerni.!
nezelodo
Kellett az áldott emlékű humoristánknak emlegetni őket? Hát nem visszatért a közéletbe a Cenz meg az ura?

Ja a kormánytól meg letelepülési és munkavállalási engedélyt is kaptak, biztos nem kell annyit fizetniük a honosításért, mint a kínaiaknak!

Csak azt nem tudom hova lett az a fiatal demokrata, aki 89-ben ott a téren kiabált 48-as forradalmárokra hajazó kinézettel, a tizenkét pontot harsogva, aktuális követelésként?
micfild
@nezelodo: Nagyon sokaknak tetszik ez,,,, és a retekklub tönkretétele is. Kell a népnek.. Hidd el!
human
Ez is csak megerősíti a gyanút, hogy Lázár magáncélra költött közpénzeket. A demokrácia leépítését pedig az újságíró kirúgatása igazolja. Vajon mikor tudjuk meg, hogy milyen nővel vagy férfival - , mert nem akarok kirekesztő lenni - utazgatott Lázár?
alterego56
Be kell nyalni Orbánnak és jönnek a jó kis állami megrendelések. "Magyarország jobban teljesít" Tiszteletet Magyarországnak" És a stb. lózung amiért a fidesz búsásan megfizeti a hozzá lojálisakat/seggnyalókat.
human
@human: Le vagyok maradva :)
Az Origo már kiderítette kivel utazhatott:
propeller.hu/itthon/2934172-egy-regi-embere-is-kiserte
És már ki is rúgták az Origo főszerkesztőjét ezért:
propeller.hu/itthon/2935309-kirugtak-origo-foszerkesztojet-lazar-cikkek
folo
Nyalsz, vagy mehetsz, rosszabb esetben meghalsz, ez járja mostanában mifelénk, menegetünk a szép új világ felé, s mire odaérünk, a nép, az istenadta nép majd rádöbben, hogy megérkezett a legsötétebb múltba, a középkorba...
Manhattan
Kirúgták, mert nem hunyászkodott meg. Ez egy ilyen ország! Ittt csak tapsolni és éljenezni lehet a vezetőket!
magyarbakancs
Szólj igazat betörik a fejed.
Az 50 évek diktatúrája köszön vissza naponta.
Finomított változatban ,nem zárnak börtönbe de ha pofázol elveszíted munkádat , megélhetésedet.
Vagy beállsz a sorba akkor békén hagyunk ,ha nem akkor ki csinálunk.
Ilyen korszakot élünk sajnos megint.
keresztapa
Már éppen ideje volt, a sok mocskolódás értelem defektet okozott az Origó főszerkesztőjénél. A lázár- cikkek csak olajvolt a tűzre, ami nagy lángon éget személye körül, ami már túl terjedt az Origó tűrő határánál!
coyote3
Úgy tűnik előszedték Rákosi hatalomgyakorlási technikáit...
dömdödöm
@Edy Andre: saját fülemmel hallottam a t-komos üzletkötő úgy köszönt el felettesétől a telefonon .Na jól van szia kössz hogy érdeklődtél ! Tudod Magyarország jobban teljesít én is jobban teljesítek !
:-( :-( :-(
Manhattan
Vicsorog a diktatúra, nap, mint nap egyre erősebben...
JAJMÁR
A legszomorúbb az, hogy sok embernek ez tetszik. Kirúgni, eltávolítani, perbe fogni, tönkretenni ... pfúj !
én is
@human: Jól írod,még nem biztos a hír!Várjuk meg a végét!
Hellcat
Nesze nektek szólásszabadság...tessék fidesznyikek lehet hozzászólni...
dr. prédikátor
Érdekes! Ilyenkor a sok seggnyaló szellemi toprogy fütyi-sz majmok, birkák mind kussolnak!!!
mariaberta
Magyarország jobban teljesít, lassan már a levegővételt is megadóztatja pártunk és kormányunk természetesen esetleg Rogán, vagy L.Simon javaslatára. A kétharmad pedig egy emberként megszavazza, vita nincs, pofa be.
Hellcat
@dr. prédikátor: Alapból a választások után eltűnt a 80%-uk innen...csak addig fizették a bértollnokoskodást...persze vannak kitartó igazi hívők is mint pl a tavaszi...ő ingyen is osztja a fideszes baromságokat.
troppauerhumer
Hm. Hát az Origoban most így kell cikket írni arról, hogy Lázár Hisztigép János kirúgatta a főszerkesztőt:
1. Sorold fel rögtön az elején az összes lehetséges ellenzéki politikust résztvevőként (még azokat is, akik ott se voltak, csak a Facebookon nyomtak egy attendinget), hogy ezzel valami szokásos pártpolitikai tünti-izének tűnjön a dolog. Pedig speciel ezek az arcok egy szót se szóltak a tüntetésen.
2. Hallgasd el ugyanakkor, hogy a magyar sajtó jelentős része kiállt Sáling mellett, és a tüntetésen is megjelentek az újságíróik.
3. Azt a tényt, hogy Lázár Bőgőmasina János az éjszaka közepén kirúgatta a főszerkesztőt, tálald úgy, hogy "Sáling Gergő váratlanul, közös megegyezéssel távozott az Origo éléről kedden." A kettő kurvára nem ugyanazt jelenti.
4. A Norvég-botrányról szólva tedd idézőjelbe, hogy "megtámadott civil szervezetek", nehogy Lázár Mimóza János megint bedurcizzon,mert a fácánvadászat, a lézerblokkolás, meg a milliós szállodai számlák gyártása mellett még pont a civilek megtámadása a hobbija.
5. Idézd be az Origo Zrt. közleményét, ami azt hazudja, hogy pont tegnap éjszaka jöttek rá, hogy a szinergia fontos, és a médiafogyasztási szokások úgy megváltoztak úgy este 11-kor hirtelen, hogy azonnal hozzá kellett igazítani a tartalom-előállítási stratégiát, és Sálingot kitenni. Aki pedig váratlanul távozott, ugye, miután kirúgták, vagy mi.
6. Hallgasd el ugyanakkor, hogy az Origo szerkesztősége is kiadott egy közleményt, ami azokat igazolja vissza, akik a politikai okokból cenzorkodást látták az ügyben.
mate03
@Manhattan: Nem kell sokáig várni és majd megjelenik a nagy fekete autó is!
herczeg0210
Aki nem nyalja ezeknek a seggét az pics@n lesz rúgva."Oszt Jó napot!"
qxy
Kár hogy otthon nem lehet meg csinálni azt amit én tettem. itt kint a Németeknél.
Engem is egyszer ki akartak rúgni mert " Nagy a szám" Pedig csak azt kértem amit ők meg ígértek. és azt mondtam.- Oké, nem kell kirúgni, megyek magamtól is Semmi baj.! De én ha innen fel állok, ki megyek és el megyek haza de te,?? lehet hogy még öt év úlva sem! mert kezeskedem arról hogy ne gyere haza. mert ahova innen mész ott nem te leszel bezárva hanem az ajtó. A végén, maradtam, nem rúgtak ki de a főnök repült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok