A miniszterelnök-helyettes szerint ha bárhol a világban támadás ér egy magyar közösséget, eget-földet meg kell mozgatnunk az érdekükben. Úgy, ahogy Izrael teszi ezt a zsidó diaszpórák érdekében. Semjén Zsolt erről a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában beszélt.

Azt is mondta, Izrael felelősséggel tartozik a zsidók után, bárhol is élnek a világban. És minden zsidó tudhatja, hogy Izrael a hazája, ahová mindig hazamehet. És bármi történik, Izrael eget-földet megmozgat a zsidó diaszpóráért – írja a Hírado.hu.

Most leginkább a kárpátaljai magyarság van veszélyben, hiszen akaratán kívül egy háborús szituációban találta magát, Semjén Zsolt szerint ezért az országnak most azért kell fellépnie, hogy az európai normákat a nemzeti kisebbségek tekintetében maximálisan betartó ország legyen Ukrajna.

98 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Semilyen Zsóti ,hogy a medve öleljen meg ,hát mi köze a Magyaroknak Izraelhez? Én persze tudom ,hogy vannak utód nevek ( Sára,Gáspár,Ráhel ) a nagy vezír nemzetfajtájában de azért már nem bírod ki ha nem szaros a szád ,hogy ennyit nyalni hol nyugatra hol meg keletre. Elárulok neked valamit ha Izrael úgy gondolja ,hogy egy kártékony semmirekellő álszent állkeresztény vagy akkor olyan rakettát raknak a valagad alá ,hogy még a nemzeti mentéden látható sujtás gombok is elszállnak a francba a lovaddal együtt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
akkor most már a gázai övezettel is harcban állunk?
Grafix69
Semilyen Zsóti ,hogy a medve öleljen meg ,hát mi köze a Magyaroknak Izraelhez? Én persze tudom ,hogy vannak utód nevek ( Sára,Gáspár,Ráhel ) a nagy vezír nemzetfajtájában de azért már nem bírod ki ha nem szaros a szád ,hogy ennyit nyalni hol nyugatra hol meg keletre. Elárulok neked valamit ha Izrael úgy gondolja ,hogy egy kártékony semmirekellő álszent állkeresztény vagy akkor olyan rakettát raknak a valagad alá ,hogy még a nemzeti mentéden látható sujtás gombok is elszállnak a francba a lovaddal együtt.
silber13
Zaótik! Te napról napra egyre jobban hülyülsz! Ém nme feledd, Grazban nincs közös kórterem a csúti szirti vízilóval, az egyedül az övé!
Mobil123
@Grafix69: " a medve öleljen meg," - ez qrva jó volt:-))) de az egész amit írtál:-)))))

De csak csendben kérdezem ezt a majmot hogy milyen segítséget is adtak pl. annak az asszonynak aki nem rég halt meg külföldön és nem bírt haza jönni?? Igaz nem volt gazdag akit egyiptomi nyaraláson érte a baleset akikért repülőt küldtek anno de azért még is.
Grafix69
Szerintem itt vagy ma mindenki szarrá röhögi magát vagy kitiltanak mindenkit lehet én leszek az első:))))
Grafix69
Semmirekellők komolyan ha valaki olvassa amiket nyilatkoznak hát megemeli a szemüveget az orrán , nem tudtam kihagyni , mondhattam volna durvábbat is és az is igaz lett volna de azért nézze má meg mit művel Izrael szent népe Gázában , szóval azért megoldják a nemzeti kérdést , persze legyen ez az ő dolguk hisz mit sem tudok én az őket ért ottani sérelmekről, de Semilyen Zsótika is maradjon már békében ne ajnározzon egy idegen népet csak azért ,hogy felvértezve érezze magát a mindenhatóhoz . Igy folytatja lehet hogy még a kis bőr lebbenyecskétől is megválik csak ,hogy kellőképpen olyan legyen mint jövőbeni eszményképe Israel Fiai. Nem normálisak komolyan.
almosd
Először az országon belüli magyarokhoz álljatok mögé és tegyétek rendbe a dolgokat utána lehet kifelé is kacsintgatni.
joopapa
A semmilyen zsoti megint mondott valami hatalmas baromságot! A zsidóság és a magyarság között párhuzamot vonni idiotizmus, zsidók bárhol is vannak a világban összetartanak, mi nem! A zsidóknak van pénzük, nekünk nincs! "És minden magyarnak, bárhol él a világban, tudnia kell azt, hogy ide bármikor hazajöhet, mögötte állunk, meg fogjuk védeni, segítjük". Hova és minek jöjjön haza? Munka nincs, élhető ország nincs ahányan vagyunk annyifelé húzunk! Mitől és kitől kell megvédeni, talán tőletek zsoti? Nem álltok ki ti senkiért csak a oligarcháitokért, és nem segítetek senkin, még azokon se akik rátok szavaztak , csak a fityesz főnyalókon!
qxy
Abba Is példát kell vennünk hogy kihasználja a Magyarokat és ki akarja sajátítani a Kárpát medencét? Le akarja nullázni a Magyar embereket. Nem a zsidókról beszélek akik itt laknak és Magyarul beszélnek, hanem a " Magyarokról"
A zsidónak lehet mondani, és írnia.- Hangosak a fasz Magyarok!
Ha ezt egy Magyar mondja, a zsidókról? az büntetendő ugye?
Ők tiszteljenek minket és nekik kellene meg húzni magukat hogy itt lehetnek a Kárpát medencébe! szedett vedett hazug nemzet. Ha ők lenézhetnek bennünket a versükbe, és az publikus akkor én nem tehetem meg hogy ki mondom az igazat???
Grafix69
Na Zsolti még valamit lehet ,hogy te otthon vagy Isten országában bárhol is legyél mert van rá pénzed abból amit én is megkerestem neked de egy dolog ne tévesszen meg az az otthonod ahol elismernek értéket képviselsz megbecsülik a munkádat és hagynak élni , na Zsolti nemsokára mehetsz a holt tengerhez hátha ott még kellenek az ilyenek mint te meg az ájtatos manó KDMP a Nemzeti Nacionalista eszméitekkel együtt. Na kimondtam má 5 éve akarom pedig erre a nyomoronc bandára szavaztam de másnap má bocsánatot kértem.
Levendula
A magyar munkanélküliektől és a közmunkásoktól azért nem kéne elvárni túl sokat, csak annyit, amennyit az izraeli munkanélküliektől és közmunkásoktól. Ja, hogy ott ilyenek nincsenek???
qxy
Hangosak a fasz magyarok,
Fajtiszták, mint az olaszok.
Buták, mint az oroszok
S úgy végzik, mint a karthágó'k.

Lesózzák a földjeiket,
Felszámolják történelmüket,
Eltűnnek majd nem sokára,
Elmennek a bús picsába.

Úgy rühelem minnyájukat,
mocskos, gyilkos falkáikat,
s mikor himnuszukat hallom,
felfordul a teli gyomrom.

Panaszkodnak, nyavajognak,
Ök sehová sem tartoznak,
Mindenki az ellenségük,
Nincsen nekik kistestvérük.

Mindenki utálja őket,
Magyar férfiakat, s nőket,
Mindegyiküket megvetik,
De egyiküket sem szeretik.

Elveszett tekintélyüket féltik,
De mások a nyelvüket sem értik,
Nem tartoznak nyelvcsaládba,
Csak a tetves, bús picsába.

Írta: Regös Péter, a Magyar Zsidók Világszövetségének elnöke.
JAJMÁR
A kintlévő magyarok a nagy-nagy védelem elől mentek ki! A közmunkaprogram védelme nem volt elég nekik, meg a "rend" is kicsit labilis, a kiszámíthatóság szintén.
Amúgy valóban példát lehet venni Izraelről, de nem a harcmodorát illetően. Szerencsére -még- ilyen gondunk nincs is.
karma1
Miert pont Izraelnek nyalunk most? Egyebkent a palesztinok meg megvedik a palesztin polgarokat, az amerikaiak az amerikaiakat, satobbi...

Nem hiszem, hogy tart karokkal varna pl. engem is haza,...
Meg azt sem tette lehetove ez a szoszatyar idiota, hogy a kulfoldon elo magyarok konnyebben szavazhassanak (persze, a nyugaton elok, nem a romaniai magyarok...)
Senara
Példát kell venni erről, és a világon bárhol, ahol a magyar közösséget támadás éri, akkor eget-földet meg kell mozgatnunk az ő védelmükben. ...Szabadságtéri förmedvény elleni ...tiltakozókat ... letartoztatni terrorizmus váddal , évekig a sitten " rohadnának ? ...Bárhol a világba történik valami az ottani magyarokkal , olajjal locsoljátok a tüzet . Adjunk még , mert nekik semmi nem elég , szavazati jog , lehessen csalni a választásokkal Izraelt példának felhozni" jó példa " tankkal mennek a kődobálóknak , most palesztinoknak semmi közük nem volt a három fiatal halálához , de szétölték a fél várost . Kérdés tömjén hazaáruló , ha Izraelnek joga van még védeni magát . Az araboknak miért nincs ?
1magyar
@qxy: Hát kár neki írogatni, mert rímek valahogy sehogy sem sikerülnek. Azonkívül, gondolom, őt is utálják ennyire valakik.
coyote3
Isten barma hullamosdató!!! A gazdád ezért a mondatért a fütykösöd a szeletelőgépbe teszi!!!
bakegya
@Grafix69: Semmilyen zsótáros ezen okfejtése okán csakkk arra következtethetünk,hogy Erdély a mi Gázánk!!!
Aztán még bármelyik magyart is támadják ü-és a fityittymaszok mögötte,nem előtte állva védik meg-hát kösz-NEM CSAKK EZT LÁTJUK TAPASZTALJUK NAPONTA
Aztán még az is világos-bármelyik zsidó honfinak vagy honleánynak büdös itt a létezés bármikor ott a hazája,mehet oda haza!!!-UGYE MÁR NEM IS CSAKK SUGALLAT!
Ez valami röptető fölcédulázás akar lenni?-MELYIK BIBLIÁBAN ÍRTAKAT OLVASSA EZ FÖL?DDD
VICCTORUNK POSVÁNYOSI ELIGAZÍTÁSÁNAK KIVITELEZÉSE AKAR LENNI EZ A SZOLGALOM-nyilván.
Grafix69
Nem is az a lényeg ,hogy most Izraelnek igaza van -e az ott kialakult helyzetért. Én elitélem azt is mikor valami barom egy Izraeli kávézót felrobbant meg rakétákat lőnek rájuk, de elítélem azt is mikor civileket gyilkolnak halomra . Na de ,hogy egy magyar politikus állítólag keresztény vezető elkezd hadobálni ,hogy meg kell védeni a magyarokat ? Meg kell védeni tőletek ,tolvaj, sumák gazemberektől mert titeket itt is és a nagyvilágban is ismernek és sok helyen az ilyen tulajdonságaitok miatt utálják a magyarokat . Nem kell itt Izraelről beszélned Semilyen Zsólt , beszélj a hazai magyarok nyomoráról meg a KSH ( Központi Süketelési Hivatal) okos kimutatásairól meg arról mi a búbánatért kerestek 20 szor annyit mint én otthon kerestem és mond el a minimál béreseknek meg a k9zmunkásoknak ,hogy milyen szép és jobban élhető ország a mienk mióta te meg az elmebajos kormányod a köztörvényes volt bűnözőkel kecskét meg magvakat akartok adni a 47000 ft mellé , na erről papoljál meg a vallásról pl Ne lopj stb
Grafix69
@Grafix69: Még valami : Jó hogy nem tudjátok a Bibliát átírni mert még ezt is megtennétek,hogy a vallás leple alatt is törvényes legyen a pór nép kirablása.
Grafix69
@bakegya: Nem hát mindegyik a nagy Nemzeti szarral eteti itt a népet , most komolyan valamelyik képen megláttam ezt a Tőkés Lászlót ,hát mit mondjak inkább semmit , én nem értem ezt pici országot ilyen hitványul hitvány emberekkel vezetni, én nem vagyok egy észkombinátor de tényleg jobb lett volna Regös Bendegúzra bízni az ország vászon tarisznyáját ( Indul a bakterház ).
varirmag
@qxy: "Írta: Regös Péter, a Magyar Zsidók Világszövetségének elnöke"

és van pofája a leírtak után Magyarnak nevezni magát ennek a hernyónak !!!

Lehet hogy sokan nem szeretnek bennünket,de korántsem gyűlölik úgy ezt a népet mint
a véres kezü folyamatosan gyűlölködő, népírtó,gyerekgyilkosokat !!Akik még az ENSZ iskolát is porig bombázták. Persze "önvédelemből" gyilkolnak,de gondolom előbb utóbb vége lesz a "háborúnak", majd akkor ha legyílkolták az utolsó palesztin felnőtett és legyilkolják az utolsó palesztin csecsemőt is.
Akkor majd keresnek egy újabb országot ( Jordániát vagy Szíriát,esetleg Iránt ) aki ellen "védekezhetnek".
bakegya
@Grafix69: csakhát a Regösnek nem voltak és nem is lettek volna ilyen alattomos provokatív,piszkos gondolatai-eszébe se jutott volna sinre tenni a HAZÁJÁT NÉHÁNY MOCSKOS GARASÉRT!
Amikor a bombázások után patakokban folyik ott a vér,éppen erre a helyzetre kell még rápakolni-igazi keresztény szemétkedés ez nálam-ha református akkor méginkább,ugyanis ez minden relációban provokáció-az emderi jogaink aláásása.USZÍTÓ SZEMÉTKEDÉS AMIVEL ESZKÖZT KOVÁCSOLVA VISSZAÉLT MÁR TÖBB ESETBEN EZ A FIDESS-IMÁDKOZÓSÁSKA BANDA!
Ezek ugyanolyan egypártkönyvelők ,mint a vérszomjas része a világnak.Ez az én véleményem.
hetöndöe
@qxy: Azért milyen érdekes,hogy a fenti vers csupán a szélsőjobbos portálokon található,mintha ők írták volna?:-)))
Silver
Vegyünk példát,nekünk is palesztin gyerekeket kéne gyilkolászni?
JAJMÁR
@karma1: 11:13 Furcsa gondolat motoszkál bennem: miért mondott ilyet a Semjén? Mert oka van, ok nélkül nem mondanak semmit. Egyszerű figyelemelterelés.
Kellett egy téma, hogy a blogoló közösségek ne foglalkozzanak annyit Tusványossal.
Belement a köztudatba, de ez most elég, hadd ülepedjen, elemezgetni nem szükséges. Arra itt van Izrael...
hetöndöe
@Silver: A palesztinok minden nemzethez tartozó gyerekeket gyilkolásznak terrorcselekmények formájában,vagy az nem baj egészen addig,míg nem magyarok az áldozatok?
bakegya
@JAJMÁR: vicctorunk alatt szokás szerint-elszaladt a ló és az őslovas zsóti azért van hogy visszafogja a kantárt-ezért fizeti a fitymassza.
A következő stáció a navracsicska,de ha nem ér rá akkor a kövér lacapaca lesz aki temeti a mundért-amit a "tökös" egyengetni már képtelen!
Silver
@hetöndöe: Ha valóban palesztinok a terroristák,gonolom izrael azért bombázta le az iskolát nehogy kisterroritsákat neveljenek.
hetöndöe
@Silver: A Hamasznak netán nem kellett volna iskolákba telepíteni a rakétakilövőket de látom nálad bejött a taktikájuk.
Silver
@hetöndöe: Ja ahogy azt izrael állítja és harsogja mindnen médián keresztül hiszen a világ legerkölcsösebb hadserege nem hibázhat.
hetöndöe
@Silver: A zsidók csupán azt csinálják a palesztinokkal,amit nálunk szeretne csinálni a Jobbik a cigányokkal,mert a hasonlóak is a romákhoz.A cigány is a gyerekével és a a szegénységével takarózik és minden hazugságra és színházra képes ennek érdekében.
Cicamama55
Magyarság az a nemzetünkhöz való tartozás...Zsidóság, vallás...Magyar nemzetiségű ember is lehet zsidó...Akkor én mehetek Rómába, mert ott fognak rám vigyázni, ha én római katolikus vagyok?! Semjén szavaiból ez következik...Mert ugye a magyarság az nem vallás, eddig legalábbis nem volt...
Szvetlana
Nem tudom, hogy ezt a beszédet valaki megírta Semmilyennek, vagy a saját kútfejétől találta-e ki, de ez egy akkora barom hasonlat volt, hogy a hajam égnek áll tőle.
Hogy jönnek egy sorba a Kárpátalján élő magyarok a világban szétszórtan élő zsidókhoz?
Nem kéne annyira példálózni a védelmező Izraellel, mert amit most csinálnak, az már túlmegy a felháborító jelzőn is.
Grafix69
Szeretném megkérdezni ha lehet és persze kijelentem nem vagyok antiszemita nem is voltam soha de azért már csak had kérdezzem meg hátha tud valaki válaszolni , és még csak nem is sértő a kérdésem de előtte elmondom , én nem vagyok keresztény én pogány vagyok nincsen vallásom illetve az 5 világ vallásból egyiket sem gyakorlom. A kérdésem a következő: Szeretném megtudni Magyarország miniszterelnöke keresztény-e? Mert a gyermekeinek az utóneve mind izraelita nevek. Kérném aki tudja feltétlenól írja meg.
Fradigege
@Grafix69: Református a zsírmore. Gondolom kikeresztelkedtett valamelyik felmenője. Az 5 gyerekből 3 héber nevű. Egyszer utána néztem. A Gazsi is héber-perzsa eredetű név.
csikknorisz
Hogy lássuk, miről beszél, csapjuk fel a wikipédiát a "cionizmus" szócikknél:
"A cionizmus a 19. század második felében elindult zsidó nemzeti mozgalom és ideológia, amelynek célja egyrészt a történelmi
Izrael területén egy zsidó állam megalakítása, illetve helyreállítása, másrészt a zsidó érdekek védelme a világ más országaiban."
Grafix69
@Fradigege: Köszönöm nincs is ezzel baj de nekem önkéntelenül a magyar történelemben előforduló hintapolitika jut eszembe erről is , kicsit olyan mint kommunista sarlóval a kapitalizmus piacgazdaságát éljenezni, vallási köntösökbe burkolva.
Grafix69
@csikknorisz: Ezzel önmagában semmi baj nincs , szerintem csak mondjuk nem mindegy milyen nemzetek sérelmére vagy is inkább a sérelmen van a hangsúly.
csikknorisz
@Grafix69: De Semjén úgy beszél, mintha a világ minden zsidója cionista lenne, és hazájának tekintené Izraelt. Ez pedig nagyon nincs így.
mariaberta
@qxy: El vagyok bűvölve az ilyen szép , kifinomult stílusban írt "?versek-ért!Csak szegény Arany Jánost sajnálom, hogy foroghatnak földi maradványai a sírban. Biztosan sokat kellett tanulnia Regős Péternek, -akit szerencsémre nem ismerek, és ez után sem óhajtok megismerni.
Persze nincs egyedül. Nemrégiben volt alkalmam olvasni "Szép versek antológiája " összeállításból Gellén Miklós Gábor versét, hát attól sem voltam elájulva, mivel azt a szegény "kibaszott" -nem én mondtam, ő írta- TV-t nem tudta magától kikapcsolni.

Na hát így értékelem én a mai költőket, költőnőket. Maradok Aranynál, Tompa Mihálynál, Dsida Jenőnél Adynál és József Attilánál, Nagy Lászlónál de nem sorolom őket sokan vannak de sajnos már nem élnek.
És ha már valami pajzán dolgot akarok olvasni, megkeresem Lövi Árpádot, mert az legalább szellemesen volt ordenáré.
Grafix69
@csikknorisz: Na azért a zsidóságot annyi atrocitás érte a múlt évszázadba ,hogy nem lehet csodálkozni a saját állam a saját érdek stb fogalmakon. Nem feltétlenül hiszek a zsidóság ellen irányuló összeesküvésekben , persze lehetnek dolgok de nem jelentősek, nyilván szeretik megvédeni az érdekeiket . Semilyen Zsoltinak ehhez semmi köze ezt hidd el.Amugy meg értem mit akarsz írni de itt a Magyarok seggnyaló politikájával nagyobb gond van mint bármivel a hazánkban.
bakegya
@Grafix69: EZ A LÉNYEG-ennek az álkereszténynek és a vezérlő angyalának se jut eszébe semmi olyan ami a mi nemzetségünket jobb sorsra ítélhetné és ezáltal mindennemű nacionalista agytornával fenntartja a hülyébbik hányadát a nemzetünknek!
Mocskos egy műfajjal mindenféle játszmákat próbálgatnak ki rajtunk ,ami nekünk még nagyon sokba fog kerülni.Ott ugrálnak a székelyeknél-ukrajnában,mint ez is,és tűrik a szomszédaink.A ficóval mondjuk összebratyizott a vicctor,de mert az ugyanolyan zsivány mint ő maga-ha a látszat nem csal.
csikknorisz
@Grafix69: Konkrétan erre gondoltam:
"És minden zsidó tudhatja, hogy Izrael a hazája, ahová mindig
hazamehet."
Ha ilyet mondana például ennek a többezer, Izrael ellen tüntető zsidónak ( youtube.com/watch?v=xXmsrPQodko ), igencsak gyors vágtára kéne ösztökélni a lovát, hogy ne szaggassák meg a díszmagyarját. :)
miazavalami
@Grafix69: Tanultam valamit tőled. Eddig aszonták hogy mi félázsiások vagyunk, most kiderült hogy azok sem...
Grafix69
@csikknorisz: Értem ,igazából a Judaizmus ujj századi problémájáról vajmi keveset tudok, de a Magyar Nemzetnek semmi köze példálózni az Izraelita állammal,sem kultúránk, sem emberi értékeink nem hasonlatosak és ne akarja példaként felhozni az antiszemitizmus áldozataira hajazva azt a nemzetet ami a legjobb úton halad a saját antiszemita nézetei felé.
Önimádó Ájtatos Sáska.
Grafix69
@miazavalami: Most mi a baj rosszat írtam én nem akartam senkit megbántani nem értem.
Grafix69
@Grafix69: Tragédiát akarnak ,hát legyen itteni magyarok nem egy inkább több szájából hallotam már a következőket:( nem mindenkinek ez a véleménye) Arra várok mikor szüntetik már meg Magyarországot. Na ez a vélemény ez a tragédia.És nem hazaárulókról van szó .
miazavalami
@Grafix69: Mi baj lenne? Semmi. :-) Eddig Orbán viki aztat állította hogy ő meg a magyarok félázsiaiak vagyunk. De te felnyitottad a szemem , hogy nem hanem izraelitások vagy mik...:-)
Grafix69
@miazavalami: Egy fenét ,bár értem az iróniát a Magyarok jó munkaerők , dolgosak,jó szakmunkások kint külföldön is , de olyan qrva irigyek mindenre ,főleg a saját honfitársaikra , hogy ott már Ázsiában vagyunk , bár ez sem igaz mert Ázsiában is vannak sokan dolgos emberek.
silber13
@SilverBzonyára izraeli gerekeknek a testére erősítenek robbanóanyagot és izraeliek küldi be őket a gyanútlan emberek közé És feltehetően izraeli ek lövik rakétákkal az izraeli városokat. Istenkém, de lökött vagy!
miazavalami
@Grafix69: Az igaz hogy a legirigyebb népség vagyunk.:-)
De hogy honnan jöttünk gőzöm sincs. Bár vannak olyan feltételezések hogy sehonnan sem , mert itt mi ősnép vagyunk.
Grafix69
Minden ember érték, egy önálló érző tudatos lény. Semmi köze a vallásának az identitásának,vagy a Nemzeti hova tartozásának ahhoz ,hogy mint ember mennyi értéket képvisel a világban . A Magyarok sokszor hencegnek azzal ,hogy mi találtuk fel a gyufát,mi találtuk fel a szódát, mi találtuk fel a számítástheknikában használatos rendszert, a telefon központot , a golyós tollat és még nagyon sok más dolgot ami előrébb viszi a világ társadalmát , vagy nem . Viszont mi találtuk ki azt is ,hogyan tudunk vélt vagy valós előnyökhöz jutni a politikában, pl mi tudtunk a legjobban mindig oda simulni a vélt vagy valós előnyökért ( első Világháború) , mi tudtunk mindig az utolsó pillanatba meghátrálni ha veszély fenyegetett minket ( Második világháború) , mi tudtunk a legjobban alkalmazkodni a vélt barátokhoz a vélt ellenségekhez és soha nem álltunk ki magunkért mert már Szent István is kénytelen volt keresztény lenni ha megakarta tartani a hatalmát. Nagyon sok mindenben jók vagyunk de nagyon sok mindenben gyarlóak,ezt nem kell elfelejteni, és a nagy igazságérzetünkbe bele kellene férnie a megbocsátásnak is ami ugye fájdalmas. A nagy Nemzeti veszteségeket állandóan a külföldi hatalmak hibáinak felróni is gyarlóság ( Trianonban hibásak vagyunk , de kétségkívül igazságtalan döntés született ez nem vitás. Nézzen mindenki magába és Semilyen Zsolt is aztán gondolkozzon el nem lenne e jobb a saját lábunkra állni Európai nemzetként vagy állandóan szaros szájal más seggét nyalni.
szepwilly
csak,hogy tudjatok a moszlimoknak mindegy ,hogy zsido vagy vagy kereszteny esetleg reformatus,mi a ö szemükben hitetlen kutyak zsar emberek vagyunk!
apropo,egy riport filmet lattam,ep kilötek egy raketat Izrael fele es utanna oda allitottak vagy tiz nyolc tiz eves gyereket a löveg köre!Asszonyok gyerekek möge bujnak,korhaz pincekben a föhadiszallas iskola udvarokon allnak a lövegek!nagyon bator patkanyok!
TASzSz
Igen? Na, és mennyibe fog nekünk az kerülni???
csikknorisz
@Grafix69: Mondjuk azzal nem kéne hencegni, a szódát már Jedlik Ányos előtt feltalálták, ő az ipari méretű előállítását tette lehetővé. A golyóstoll feltalálója, Bíró pedig a zsidótörvények miatt menekült el az országból, Argentínában fejlesztette tovább a találmányát, de mivel erre nem lehetünk túl büszkék, ezért nem is nagyon szokták hozzátenni.
mariaberta
Remélem, ha úgy járunk mint Izrael, Semjén lesz az elsők aki felül a lovára -mint az a bizonyos százados úr- és megy hazát népet menteni. Mellette fog szolgálni Orbán Viktor, mint fehérvári huszár. aki ment látott és győzött, majd stb,,,,,,,
miazavalami
@csikknorisz: Na basszus! Már kezdett dagadozni kebelem a büszkeségtől...:-)
csikknorisz
@Grafix69: "Zionism is not Judaism" Vagyis a cionizmus nem judaizmus. Pont az ilyen, Semjén által is hangoztatott cionista szemlélet ellen tiltakoztak a fentebbi videón is a Fehér Ház előtt. Nekik nem hazájuk Izrael mint zsidó állam, még a létjogosultságát is tagadják. Pont ezért hülyeség, amit Semjén mond, hogy _minden_ zsidó hazájának tekintheti Izraelt. Rengetegen nem tekintik annak, és nem is akarják annak tekinteni. Csak erről a honi média vajmi ritkán számol be. Szóval bődületesen sz.r példát hozott Zsóti, talán túlságosan bepájinkázott Tusványoson. Ja, de az nem lehet, mert aszonta Viktor múltkor, hogy "ha alkoholt iszunk, nem beszélünk".
bakegya
@csikknorisz: címlap,nem itthon..."Hamas haliday truce ignored by Israel -ezekszerint posványoson már megint fordítva ülnek a lovon?-
csetere
@Szvetlana: Palesztina nem 1948-ban jött létre, mint Izrael. Akkor kinek van igaza? Nyugodtan élhetnének egymás mellett és nem egymás ellen.
Szvetlana
@csetere: Ez nem mai keletű probléma, évszázadok óta megy a zsidóság igénye a területért. De ez persze nem ilyen egyszerű, ennek más okai is vannak, csak az a szomorú, hogy ártatlan emberek-gyerekek az elszenvedői.
Palesztin apa siratja a megölt gyerekét, palesztinok öltek meg izraeli diákokat.
Mert nem tudnak egymás mellett nyugodtan megélni.:((
Desischado
@Grafix69: ZSENIÁLIS VOLTÁL! Minden mondatoddal egyetértek! Joopapa is remekelt! Annyit tennék hozzá, mert előttem már mindent elmondtak itt a többiek, hogy ennek a megélhetési álkeresztény hulladék herének már megint elgurult a gyógyszere! Tőlük kéne megvédeni a magyarokat! Nem Izraeltől! Tiszta hülye, aki nem normális!
lajospapa
Az államok általában védik állampolgáraikat a világ bármely táján. Jól, vagy kevésbé jól. Mi nem vagyunk e lista elején. Az nem biztos, hogy jót tesz Kolozsváron magyar testvéreinknek, ha fehér lovon magyar zászlót lengetve miniszterelnök helyettesünk bevonul majd utána szépen hazajön. A kisebbségi magyar lakos meg ott marad két román szomszéddal akit hasonló román politikus román zászlót lengetve hív harcba Romániáért. Holott a két szomszédnak a kerítésen keresztül kéne a dolgaikat megbeszélni tolmács nélkül. A gyermekeik négyéves korig meg tudnák.
mate03
@Grafix69: Ha tovább haladunk az Orbáni úton,sajnos igaz lesz!Ebből az országból ,aki tud és még ráadásul fiatal ,nyelveket beszél,mind menekül!Maradunk mi megvénült nyuggerek,meg a Fideszhez közel álló megvezetettek tábora!
világlátó
Grafix69 és csikknorisz Igazán érdemes hozzászólásaitokat csak üdvözölni tudom. Nem kell mást tenni, mint olvasni. Ma már az interneten minden megtalálható. Idő, elszántság, kiváncsiság és korrekt hozzáállás. A zsidóság rendkívül gazdag és sajátos történelme megismerése éppen olyan fontos, mint a saját történelmünk megismerése. Ha csak 1948 tól amikor a Népszövetség kijelölte Izrael állam helyét , tanulmányozzuk a zsidóság sorsát, már az is elég ahhoz, hogy érzékeljük ennek a népnek a nemzet tudatát, vágyát a folyamatos zaklatás és megalázás alóli szabadságra. Amit Izraelben megtettek, puskával a hátukon, a környező országok állandó háborús fenyegetettsége alatt, napjainkig, bizonyára sokakban őszinte és elementáris erejű szimpátia alakulhatott ki. Vannak ezzel szemben sokan, akik ösztönös gyűlöletet éreznek, amit minden korban, úgy ma is az irigység irányít. Ez utóbbiak is azért egy fontos dolgot elismernek, / vagy csak hajtogatják tudás nélkül / ez pedig az összefogás.Országon belül és kívül. Ez igaz. Voltak felelős beosztású kollégáim, akik feladtak mindent a Jom Kippur háború, majd a 6 napos háború idején. Odamentek és az életüket kockáztatták.
Annyira okos, hasznos és tisztességes lenne, ha Semjén Zsolt szavai őszinték lennének.Sajnos megint, mint már annyiszor a bizalmatlanság övezi a szavait. Vajon mit akar ezzel? Hol bújik ki a szög a zsákból? Milyen hátsó gondolat munkál a szavai mögött.?
Félő, hogy ebből megint baj lesz. Hires magyarjaink zöme zsidó volt. Elüldözte őket az európai és magyar zsidógyűlölet. Másutt alkották meg az emberiség számára is fontos szellemi alkotásukat. Más orszuágok fogadták be őket, adtak nekik műhelyt, laboratóriumot, katedrát.A holokauszt éve van, mivé tette az aktuális politika? Semjén Zsolt úr megkésett ezzel a ki tudja mit akar kinyilatkozással. Az emlékművet felállították.
A demokrata c. lap főszerkesztője nem érti mi a körülötte lévő zaj oka.
Ez az egész végtelenül álságos, képmutató és hamis. Semjén úr szavai úgyszintén.
Szvetlana
@Hellcat: A linkedhez szólok.

Tudod, ez egy kicsit olyan, mint a rókafogta csuka-csuka fogta róka esete. Mindegyik beleharapott a másikba, de nem ereszti.
A palesztinoknak van idáig 800 halottuk( többnyire polgári) izraelnek 40 katona.
A palesztinok beássák magukat egy földszinti lakásba rakétával, de az emeletre küldik az asszonyokat és a gyerekeket. (ezt az izraeliek pontosan bemérték)
Izraeliek kilőttek Gázában egy öregek otthonát, kitelepítésre adtak 4 percet, aztán tüzeltek ész nélkül-
A palesztinoknak honnan vannak azok a fegyvereik? (Irak_Irán) Akkor van pénz dögivel, ha erre futja. Ki pénzeli őket?
Ezek olyan kérdések, amikre se te, se én nem fogunk választ adni. Azért mondtam, hogy róka fogta csuka.
perfekt
Hülye vagy mint szódás a lovát.Nem kell az Izraeli példa--az elherdált elveszített tekintélyünket a világban
perfekt
...magunk erejéből kell helyreállítani!
világlátó
Hírértéke annak van, hány asszony és gyermek halt meg a legutóbbi izraeli csapás során.
Ebben a hazai médiák is jeleskednek. Ha tárgyilagos hírt akarsz, itthon nem találod meg.
Amíg a palesztin alkotmányféle dokumentumból nem veszik ki azt a passzust, hogy Izraelt el kell pusztítani, addig a fanatizált palesztin tömeg és annak legharciasabb része a Hamasz mindent elkövet ennek érdekében. Lásd az USA elleni terrortámadásokat szept 11.-én.Az alagutakon való fegyverszállítmányok, terrorista csoportok beszivárgása Izraelbe, civilek és persze katonák elleni orv támadások naponta tartják rettegésben izrael állam lakosságát.Gondoljatok bele! Az évtizedek óta tartó félelem a terrorista merénylő önfeláldozó cselekményétől a buszon, üzletházban, utcán és téren, milyen ellenintézkedések megtételére kényszeríti Izraelt.
Igen, tudom, milyen élete van a palesztinoknak? Amit a Tv. hiradókon át látunk, csak abból tudunk véleményt alkotni.Ki sem merem mondani, de talán mégis, más kulturák kényszerültek egymás mellé. A területelosztás rosszul történt. A világ szolidaritása a II. vh. és azon belül a zsidóság elpusztítása után a zsidóság felé haljott. Ez akkor hiba volt. DE azóta sok évtized eltelt. A világ nagyhatalmai azóta csak békíthgetnek. Átmeneti sikerekkel. Lásd Carter elnök igyekezete, a Daytoni megállapodás és azóta is.
Miközben a fegyverszállítmányok folyamatosak. Kínai gépkarabélyok Egyiptomból, volt szovjet könnyű és közepes fegyverzet Szíriából. Rakéta alapalkatrészek szinte mindenhonnan. A korán pedig állandóan tüzeli a környező arab világot és a perzsa államot, amely a világ tudtával és cinkos félrenézésével atomfegyvert készít.A Hamaszt bátorítják, Izraelt figyelmeztetik.Az antiszemita világ pedig politikai tőkét fabrikál ebből a magától megoldhatatlan helyzetből. Ki a hibás? Ezek után ugyan ki más lehet a hibás, mint a korábbi és a mai nagyhatalmak, az ENSZ .-ben a vétójogukkal visszaélő nagyhatalmak.. A zsidó állam és a palesztin nép békéjét szeretném Jeruzsálemben!
kukac50
Zsidózni lehet cigányozni nem? ez érdekes.
volvós
Zsótika !!! Van utleveled, miért nem költözöl ki családostól ???
Ott biztos jobb életed lenne, és lehetne lovad is, vagy csak egy része...
világlátó
@kukac50: Ez a farizeus magatartás már nem csak nevetséges, de tarthatatlan. Az évtizedes/ százados / mulasztásokat most " selyempapírba " csomagolva , álszent és képmutató verbális megnyilvánulásokkal próbálják elsimítani. Pedig az őszinte, tárgyilagos tények már nagyon régóta tisztességes megoldásokat követelnek. Díszcigányok, Cigány kisebbségi Önkormányzatok és néhány milliárd évente nem a tisztességes megoldás. Már csak nem is tüneti kezelés. Ha beszélünk a magyar gárdáról, meg az utódja szervezeteiről, akik teljesen nyilvánvalóan nem a városi, falusi magyar /nem roma lakosság erőszakos, agresszív, tolvajlásra szorított rétegei ellen szerveződtek országos mozgalommá, akkor bizony beszélnünk kell a hazai cigány, roma, / becsület szavamra ezt nem pejoratív értelemben írom !! /lakosság rendkívül hátrányos helyzetéről, ami teljesen nyilvánvaló módon a kriminológia területére kényszeríti őket. Ennek okai sokrétüek. Felsorolni itt nem is lehet.De hogy komolyan foglaklkozni kell vele, méghozzá STRATÉGIAI ÜGYKÉNT ahogy O.V. mondaná.Közel egy millió állampolgárunkról van szó. Mi ez ha nem fontos és haladéktalanul megkezésre érdemes hazai ügy.A magyar gárda nem fogja megoldani ezt. A pártok sem. Mindenki fanyalog és inkább odalök néhány milliárdot, - oldják meg maguk! ... Nem tudják. Ezt együtt, a teljes magyar társadalom , hosszú évek következetes, türelmes és áldozatokkal járó munkálkodásával tudjuk csak helyreállítani, normális , európai színvonalú mederbe terelni. Ez igazán hjavítaná hazai és nemzetközi megítélésünket. Integráció=asszimiláció.
Ez nem megy. Már tudja minden szakértő. Ha ezt megoldjuk, de legalább deklaráljuk kifelé, itthon és Brüsszelben. Talán elhiszik azt is, hogy O.V. zérótoleranciát hirdetett az antiszemitizmus jelenségeire.
volvós
@Csizmás Kond: Köszi !!! Igen, vannak a sunyi, mosolygós, aljas politikusok...
Hazánkban elég szép számmal !!!
kukac50
@világlátó: Csak a pénzeket nem pályázat írásra kellene költeni, ami használhatatlan a Roma felzárkóztatáshoz. Hanem a parlamentben kellene eldönteni,hogy hova mennyi kerüljön, oda jusson a pénz amire szánták,vagy az unió amire adta, ne a pályázat írásnál bejelentik elfogyott.
Ha mindig valami hatalmon levő párt csókosánál landol a pénz, soha nem lesz felzárkóztatás.
tivoli
És mi kikkel háborúzzunk állandóan Zsóti bácsi? A tótokkal vagy románokkal?
Vadlaci
@világlátó: Graffix69 dolgozata, csikknorisz és a Te kiegészítésed tökéletesen jellemzi a helyzetet. Egyetértek. Tömjén Zsótit eddig sem láttam , azaz senkinek se nézem, ez a pasas egy agyrém, méltó társa a főnökének.
Bástya Elvtárs
Tehát nálunk is legyen sorköteles szolgálat még nőknek is?!
nezelodo
Zsótika, elő a láncfűrészt, és nyomás vissza a fatelepre, ott nem hallja senki, mennyire vágytok a háborúra! Tudod a háborúhoz fegyelem, és pénz kell, na meg lelkesítő cél, nem elég megverni a katonai feljebbvalót, ahogy szokásba akarta hozni a példaképed!
dr. prédikátor
Tömjén zsóti te nagyon hülye!!! izráelről kell példát venni aki az ártatlanokat ,gyerekeket nőket gyilkol halomra igaz???De nagy marha vagy tömjénzsóti!!!
Strong
A fentiekből ítélve (tisztelet a kivételnek) joggal állíthatom, hogy egy antiszemita országban élek..
perfekt
@TASzSz: úgy szól már a nagyon hülyéknek ,ahogy írtam-- mostanság.Az amit te írtál az- üti mint Slojzi a makk alsót:-))
nezelodo
"dr. prédikátor
Tömjén zsóti te nagyon hülye!!! izráelről kell példát venni aki az ártatlanokat ,gyerekeket nőket gyilkol halomra igaz???De nagy marha vagy tömjénzsóti!!!"

Ne ítélj elhamarkodottan! Nézd végig a kereszténység történetét, hogy mennyi gaztettet követtek el az egyházi méltóságok, Isten nevében. Ha átrágtad magad a keresztes háborúkon a királygyilkosságokon, a a csillagászok és a boszorkányok máglyahalálán, a jobbágymyomorításokon, az újkori, Isten nevében indított háborúkon és megszentelt fegyvereken, a hatalomra törő, és diktatúrákhoz dörgölődző egyházfikon, már nem is kell semmit leírnod.
mate03
@világlátó: Őszintén gratulálok!Remek ,tömör és velős,írás volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.