Megemelte Orbán Viktor miniszterelnök védelmi szintjét a migráció miatt a Terrorelhárítási Központ (TEK) – értesült a Magyar Idők. 

A lap szerdai számában közölt cikk szerint a nagyobb védelmet az is indokolja, hogy a szakszolgálatok terrorveszélyt tártak fel a magyarországi illegális bevándorlással kapcsolatban.

A lap úgy tudja, a fokozott figyelem kiterjed a miniszterelnök környezetére, családjára is. Az intézkedések nem csupán személyi, hanem objektumvédelmet is jelentenek, amelyből a TEK-en kívül a nemzetbiztonsági szolgálatok is kiveszik a részüket.

Horváth József, a katonai titkosszolgálatok korábbi helyettes vezetője közölte: a kormányfő, illetve családja védelmi szintjének emelése a szakmai protokoll része, és a TEK nem is intézkedhetett másként – olvasható a Magyar Idők szerdai számában.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
a kisember félelme az smafu? mert azok között szoktak pusztítani, nem a védett helyeken.

...egyébként amíg nem áll minden sarkon, úton-útfélen két szigorú tekintetű, tokától-bokáig felfegyverzett katona, addig csak plitikai fogás...
adrenalink
Most, amikor teli pofával harsogják, hogy megvédték az országot a bevándorlóktól? Azt a néhány betévedt migránst meg rögtön lekapcsolják. Nem értem...
nyanya001
Ezek szerint romlott a skizofrén állapota, eddig is őrizték bárhová ment
legalább 5 - 6 mameluk vette körbe, a Cinege utcát is ellepték a TEK- esek.
nezelodo
Egy füst alatt megvédik az egykori királycsinálótól is, de attól nem tudják megvédeni, hogy a Lajos másból akar esetleg mostanság királyt faragni!
Yoda69
Gondolom az a 105 eves Szir neni ijesztett ra ennyire.
simmering73
A történelemből tudhatjuk, hogy nála sokkal komolyabb, fontosabb embereket sem tudtak megvédeni a tek(nősök)nél komolyabb biztonságiak.
JAJMÁR
Ugyanmá', milyen terrorveszély? Hogy valamitől és valakiktől fél, az tuti, azért védik annyira és már régóta, és eddig se jelentették be, hogy mennyire!

Szóval, kedves nép, teccik érteni? Terrorveszély van! - Én már csak nevetni tudok rajtuk, ezen a szándékos és szánalmas népbutításon :-D

Az objektumvédelem pedig megilletné - tudják mit t.tekesek? - Paksot! Az ország érdekében.
nemkati
Azt hittem, 0rbán fokozott védelmét már nem lehet magasabb szintre emelni, már most is a csillagos égen van a szintje. Ehhez még több embert, és főleg még több pénzt rendelnek. A Cinege utcát, egész Zugligetet és Kútvölgyet meg több km-es körzetben lezárják.
Manhattan
Ez már komoly üldözési mánia! Arra megy ki, hogy a TEK több pénzt kapjon.
dr. prédikátor
Be kell betonozni a lakásával együtt a viktor szopkint!!!
zöldszem
Vasárnap még ezt nyilatkoztad te elmeháborodott!
"A nyugat-balkáni migrációs útvonal már nem érinti Magyarországot, ezért már csak megfigyelőként vesz részt az erről szervezett csúcstalálkozón – mondta vasárnap a megbeszélésre érkezve Orbán Viktor miniszterelnök."
Rohad Tóni miniszterrel nem egyeztettél a hazugságokról???
volvós
Emlékezzünk a Csaucseszku multra...Nem 250 fös " TEK " vigyázott rá,
hanem több tizezres magánhadserege volt...besúgókkal, szekuritával,
és magántestörséggel. a történetet tudjuk, 4 -5 kiskatona
hajtotta végre a parancsot ! azelöl meg nem lehet " elbújni "
Hellcat
Barna nadrágot elő!!! Meg a felnőtt pelenkát...be van fosva..itthon se volt 23. án most meg ez...
libellle
@Yoda69: Na super, nagyon találo a beirásod.
eszegfu
Ezek szerint csak "munkálhat" valami O.V. lelkének egy pici szegletében... tudja maga is: nem teljesen M.o. érdekében cselekedett... vélhetően ezért tart valamitől... de hogy nem a terroristák esetleges támadásától, abban biztos vagyok! Természetesen továbbra is vallom, hogy M.o. első emberének és családjának is mindenkor kijár a megfelelő védelem! De ez már tulzás lehet... pont olyan, ha puszta kézzel támadnak meg, akkor nem fegyverrel védem meg magamat, mert akkor a veszély nincs megfelelő arányban az én védekezésemmel.
KERKA
A múltnap Kaposvárt ellepte a fekete ruhás emberek sokasága. Valami óriási létszámú temetésre gondoltunk, de kiderült, hogy Orbán tett látogatást Szita elvtársnál
36
Ha már nem kellett, vagy nem úgy beszélt és cselekedett egy politikus, amit a háttérhatalom elvárt tőle, azt megölték. Nem csodálom, hogy Orbán fél. Szerintem, az mentheti, hogy az USA, militarizálni akarja Európát és a patriótizmust növelni. Ezért engedi a jobb oldali erőket előretörni.
Levendula
Gyurcsány Ferenc mind a mai napig védelem nélkül jár-kel.
Láttuk Őt már bevásárlóközpontban, séta közben, stb...
nemkati
@Levendula: Gyurcsány miniszterelnök korában is rendszeresen futott a Margitszigeten reggelenként.

"A miniszterelnök percre pontosan érkezett, pólóban és rövidnadrágban tűnt fel a Margitsziget déli csücskénél. Egy testőr futószerelésben, egy másik pedig biciklivel kísérte. Egyiküknél sem volt pisztoly, ám a mellettük lassan haladó fekete Audiban azért biztos volt fegyver."
www.blikk.hu/data/cikk/1/44/18/71/cikk_1441871/d000119BDdb1e00d0c9c4.gif

Ekkora biztosítás 0rbánnak is kijár!
Macskaszem
Kezd lankadni a meneküt téma, úgy gondolta Arrogán Tóni, be kell vetni valami gumicsontot, fossanak csak a népek a terroristáktól, addig nem foglalkoznak az orbán maffia viselt dolgaival.
Pálinkafőző Rézüst
3 éve le van zárva a Cinege utca. A környéken minden második járókelő, és autós civilruhás nyominger, ott köröznek napi 24 órában, a környékbeli ingatlanok ára emiatt leesett. Akkor most majd eztán egész Buda le lesz zárva, netán egész Bp??? Miért nem vonul önként magánzárkába, oszt nem lenne problémája neki se, meg a magyaroknak se!
kakaósbögre
szerintem fél hogy valamelyik migráns elveszi a munkáját,ja.
Toby
Ne a migránsoktól féljen ez a tetű, hanem a "keményen dolgozó kisemeberektől" és a már 5. éve cumiztatott nyomorultaktól !
kutyahűség
Ez elejétől a végéig egy paranoid hazugság. Jellemző Orbán betegségére, amely még a laikus számára is jól láthatóan rohamosan súlyosbodik.

A terrorveszély nem áll meg sehol: az ISIS éppen menti a bőrét, ha még van belőle, és abszolúte nem érdekli, hogy az ELŐLE menekülő tömegek - gyk: menekültek - hova mennek és ki fogadja be azokat. (Orbán elől, mivel ő is egy zsarnok, éppen úgy menekülnek külföldre az emberek. A honfitársaink.)

A menekülteket potenciális terroristáknak címkézni, és ezzel az áldozatokat agresszorrá átnevezni embertelen aljasság. Biztos, hogy akad köztük egy-két ilyen is, mert az árral együtt sok szemét is úszik, csakhogy ezt remekül ki lehet ám szűrni! Tanulni kéne a németektől. Nekünk is van nemzetközi jogunk, van lehetőségünk a szűrésre is, a kitoloncolásra is, csak meg kell tenni!

Szóval: nem a menekültáradat elől zárkózik az Orbán család apjostul-anyjostul, kölköstül a golyóálló limuzin mögé, hanem az általuk a végletekig kizsigerelt magyar plebs nagyon is jogos haragja elől - amelynek kiváló hangot adott az a bizonyos FB-csoport.

Mellesleg csak szólok, ha már Orbán aludt annak idején töriórákon: a legnagyobb zsarnokat legtöbbször nem a nép fiai végezték ki, nem a népharag írtotta ki, hanem pl. a közvetlen családtagjuk, vagy az elvileg az utolsó csepp vérig hű testőreik, esetleg a hithű párttársak, vagy az elvhű társak, akikkel elvileg egy motoron utaztak. Aztán egy reggel arra ébredtek, hogy nincs többé fejük, mert elviette a nyaktiló. Soroljam?
soljanka
Nem arról szólt a fáma, hogy Supermanusunk épp megvédte az országot???
Ha meg vagyunk védve, akkor minek fél?
Ha meg fél, akkor szerintem xarban vagyunk, mert akkor mégsem vagyunk olyan nagyon megvédve.
Ha meg nem vagyunk megvédve, akkor meg hazudott.
Innen meg már ismerős a történet... :)
De legalább a népszerűsége nőtt.
1magyar
@Mirabilis: De akkor ezek a migránsok nem az IÁ elől menekültek?
justhpeter
Semmi szükség arra, hogy a migránsok különféle terrorakciókkal veszélyeztessék Orbán életét, hiszen ha kell nekik vihetik nyugodtan, itthon hasonló futóbolondból van bőven - Kövér, Kósa, Semjén, Rétvári, stb.
Törölt felhasználó
Szerintem megéljük még, hogy a pápamobilban viszik kőrbe és az üvegen keresztül lehet majd csókolgatni a kezét..
bencemacska
Valódi szabadságharcos bátorságát bemutatta 2006-ban, amikor a tömegek felheccelése után beugrott a páncélozott autójába és elmenekült a - az általa megrendelt - balhé elől!!!
aremy
akkor minek alakult meg mert van egy készenléti rendőrségünk is.
és ugye azok sem csinálnak semmit.
eszegfu
@soljanka: tegnap 19:15 Tökéletesen levezetted!! Csak erre lehet "kilyukadni"!
libellle
@Macskaszem: Nagyon találó amit irtál.
magyarbakancs
@papa.49: Csak tojna be rendesen.
Fél és félti a hatalmát.
világlátó
Akár van oka a személyes védelme erősítésére, akár nincs, ez is része annak a bel-és biztonságpolitikának, aminek a lényege, hogy " megvédtük Magyarországot, a magyarokat.
Ez a nagyszerű tett bizonyára felbosszanthatta valamely szomszédunk radikálisait, vagy netán valamely kitaszított migránscsoport szélsőségeseit, akik megbüntetik ezt a vagány politikust, aki elzárta az utat előlük. Ezt a feltételezést kiröppentve a médiákon át, minden hívő azt kéri majd vigyázzunk hős megmentőnkre, aki még Európának is példát mutatott . Hogy miben mutatott példát? Az egyszerű emberek egyszerű ösztöneinek felerősítésében, a félelem érzésének felerősítésében és a védelmet kereső ember ösztönös cselekedeteiben. A bezárkózásban, a védekezés verbális és fizikai eszközei alkalmazásában, az idegengyűlölet felkorbácsolásában.
Aki erre zsigerből képes volt, az több mint embertelen,cselekedeteit kizárólag politikai számításból teszi. Politikai gonosztevő tesz ilyet, amiért majd egyszer el kell számolnia.
Piti politikus átlátszó és primitív trükkökkel, az ostoba számítás vakmerőségével zavarba hozta az európai politikusokat is, egyedül Merkel kancellár asszonyt nem. Remélem.
Félreértés ne essék. A jobb élet reményében ide vándorolt százezreket utóbb, haza kell vinni, biztosítva számukra a túl- és továbbélés minimális lehetőségét. A menekültekről is utóbb tisztességgel gondoskodni kell. A háború által sújtott országok békéjének és helyreállításának folyamatában ki kell vegyük a részünket.Mert ha egyszer végre béke lesz, emelt fejjel állhatunk elébük , de itthon is kiegyenesedett derékkal állhatunk a családunk, mint tükör elé.
Aki ezt másként látja, lelke rajta. Egyezzen meg ebben Orbán Viktor miniszterelnök úrral.
Amíg tart ez a rettenetes népvándorlás, addig Európa nem tehet mást, mint egyfelől befogad és gondoskodik, másfelől veri a nagyhatalmak asztalát a megoldásért. De nem hallom az asztalcsapkodást, csak azt, hogy lehet a menekülteket távol tartani Európától.
Európa nem tökéletes.
vonotok
@ziziplanet: Csókolgassa a kezét az édesanya.
vonotok
Ilyen fotóval gyermekeket lehet ijesztgetni. Ez borzalmas. Hát még ami ebben az emberben rejlik!!!
dr. prédikátor
A cikk mellett megjelenő fényképről egy tudathasadásos skizofrén degenerált valami néz!Rá van irva a pofájára az elmeháborodottság!!!
Szeparepa-
viktátorkánkra nem iszlamista dzsihadisták fenik a fogukat, hanem hazai "terroristák", másszóval a magyar nép szabadságáért, az orbándiktatúra megszűnéséért harcoló forradalmárok... TEK ide vagy oda, előbb-utóbb reméljük el is kapják a seggét...
Tényfeltáró
@papa.49: Európa leggyűlöltebb politikusa összeszarta, fosta magát, pedig a kutya sem kíváncsi rá. Ma már Lukasenko is szalonképesebb nála.
kukac50
Nem a migránsoktól kell félteni Orbánt azok le se szarják a Magyar Nép azon rétegétől kell rettegni Neki akiket, kihagyott a rezsicsökkentésből, kevés pénzből tengődik, közmunkából él vagy kisnyugdíjas. A szegény réteg veszélyesebb Orbánra mint az Összes migráns aki átvonult Magyarországon.
egyvandor
Gorbán már 2006-ban is páncélautóban sunnyogott haza a tömegeket felheccelő akciója után. Gorbánnnak saját magától kéne legjobban félnie. Abban meg nem segít sem a magáncélból közpénzen fenntartott tek sem a páncélautók garmadája.
bakegya
@egyvandor: védhetik a védhetetlent!-zsivány bandahábornok-
gibgab
Ez nem más, mint Orbán imázsának fényezése: a nemzetvédő hős, aki kockára tette az életét az ő szeretett népéért. Mindenki remegve féltse a szeretett vezetőt, ostorozza az EU-t, az ellenzéket és mindenkit, aki bántani meri ezt a zseniális embert, aki tűzön-vízen át megvédi Magyarországot. (Ja, és a hatalmát meg a vagyonát!)
enslaved
@Levendula: Igen, Gyurcsány védelem nélkül jár, csak azt felejted el, hogy nem ő a miniszterelnök.
tökéletlen és csodátlan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
enslaved
@tökéletlen és csodátlan: Jelentkezz, hátha felvesznek, csak ott próbálj emberi módon társalogni, mert hamar elkenik a szádat ezzel az alpári stílussal...
tökéletlen és csodátlan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
tökéletlen és csodátlan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
tökéletlen és csodátlan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
enslaved
@tökéletlen és csodátlan: Én nagyon magasra jutottam életem során a munkámmal, függetlenül attól, hogy éppen ki volt kormányon. Vannak a Fidesznek is hibái, de az, hogy állandóan ők az okai minden rossznak, enyhén szólva is nevetséges. Az emberek talán észrevehetnék a saját felelősségüket is.
tökéletlen és csodátlan
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
enslaved
@tökéletlen és csodátlan: Ameddig (olyan 25 évig) vezető voltam, addig nálam megkereste az emberek többsége a 400 ezret, ellenben én beértem az általad felvázolt superior kereset felével is. Az, hogy egy dolgozó mennyit keres, az a munkáltató, a vállalkozó sara, nem pedig a kormányé. Az rátermett, tehetséges. munkát biztosító emberek szemléletében kellene változásnak beállnia.
papa.49
@magyarbakancs: Alapjába véve egy hazug gyáva valaki))))))))))
Pálinkafőző Rézüst
@enslaved: nem illik (még mindig) itten hazudozni...Ugye tudod?? :)))
nevemnick
@enslaved: a létszám mennyi volt? két-három emberke? mert nehéz elhinni, hogy összességében egy ember után (adóval együtt) közel 7-800 ezer Ft-ot kifizettél... vagy egy nagyvállalatnál voltál vezető, de akkor nem a te ,,sarad" volt a fizetésük.
Lepényleső
Szerintem,ha igaz,akkor ismét fekete levest tálalnak elénk melynek mivoltát átérzi,ezért
kell a nagyobb védelem,ne engedjék az embereket gratulálni néki.
enslaved
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
enslaved
@nevemnick: Közel is jársz az igazsághoz, meg nem is.
enslaved
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
kutyahűség
Még mindig ezen kattognak? Ha félni akar és megest csak ellenségeket látni maga körül - márpedig azt aztán egy súlyos paranoid tud! - akkor féljen azoktól, akikben elvileg megbízik. Hamarabb elvágja a torkát egy lefizetett testőr, vagy egy hataloméhes pártfővezér, mint Pista bácsi vagy Mari néni, a nép agyonnyúzott gyermeke.
1magyar
Jár neki a védelem. Olyan helyről jönnek tömegével az emberek ahol nem számít egy emberélet.
Pálinkafőző Rézüst
@enslaved: leírtad magad, bolsika...:))))))))))))
Mobil123
Nahát most látom dolga volt a radírnak :-DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.