Kövér László katasztrofális hibának tartja a sorkötelezettség magyarországi eltörlését, a visszaállítását azonban véleménye szerint jelenleg egy uniós tagállam nem tudná hatékonyan megoldani, ahhoz összeurópai döntésre lenne szükség. Az Országgyűlés elnöke az Új Néplap szombati számában megjelent interjúban arról is beszélt: a Fidesz nagy előnye, hogy a párt politikai értékrendje régóta egységes, nincsenek törésvonalak a szervezeten belül.

Kövér László a Tisza-parti városban tett pénteki látogatásán a Jász-Nagykun-Szolnok megyei napilapnak adott interjúban elmondta: a sorkötelezettség eltörlése miatt kialakult helyzet orvoslásához sokkal több energiára lesz szükség, mint amennyit a sorkötelezettség fenntartására kellett volna fordítani.

Hozzátette: ha ma – anélkül, hogy jelentősen megváltozna a közgondolkodás – vissza akarnák állítani a sorkatonaságot, az erősítené a sorköteles fiatal férfiak elvándorlását azokba az országokba, ahol ezt még nem tennék meg.

Kövér szerint vagy összeurópai döntés értelmében állítják vissza a sorkötelezettséget Európa nyugati csücskétől a keletiig, vagy sehogy. Számára egyértelmű – mondta –, hogy Európa és Magyarország azzal is erősebbé válna, ha ez megtörténne. A házelnök szerint a terrorizmus és az illegális migrációval összefüggésben terjedő bizonytalanság miatt egyáltalán nem kizárt, hogy a nem túl távoli jövőben sor kerül a sorkötelezettség visszaállítására.

Kövér szerint "katasztrofális hiba" volt a sorkötelezettség eltörlése

A házelnök elmondta: Simicskó István honvédelmi miniszter kezdeményezésére a kormányban jelenleg azon dolgoznak, hogy a haderőre szánt költségvetés növelésével összhangban – amit Magyarország a NATO-csatlakozásakor vállalt – a honvédség létszámát is bővítsék. Ez azonban elsősorban az önkéntes tartalékosok számának növelését jelenti – fűzte hozzá.

Kövér László kitért a belpolitikai erőviszonyokra is. Ezzel kapcsolatban azt mondta, hogy elemzők szerint mindenki a Jobbikot látja a Fidesz-KDNP egyetlen potenciális kihívójának, de szerinte a baloldalra leadott voksok aránya összességében meghaladhatja a Jobbikra leadottakét.

A házelnök szerint semmi jele nincs, de nem kizárható, hogy 2018-ra a baloldal ismét "egységesen össze tud állni". Kiemelte: nem érdemes foglalkozniuk a lehetséges riválisaikkal, azzal kell törődniük hogy mit tudnak tenni az ország, az emberek boldogulásáért.

Kövér László azt mondta: a Fidesz nagy előnye, hogy a párt politikai értékrendje régóta egységes, nincsenek törésvonalak a szervezeten belül. A változást a generációváltás jelenti a párton belül, mert a fiatal demokraták mára a honi politika "nagy öregjeivé" váltak – fogalmazott. Hangsúlyozta: ez a változás együttműködés keretében, tervezetten megy végbe, egyre föntebb jutnak a párton belül a fiatalok, például Kubatov Gábor és Gulyás Gergely is tagja a párt elnökségének.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Az is egy hiba, hogy te a világra jöttél !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Az is egy hiba, hogy te a világra jöttél !
Toby
@nyanya001: A tehén igazán agyonnyomhatta volna kölyökkutya korában !
36
Hoppá! Mire a másik hasonló tartalmú cikket kommenteltem, eltűnt.

Én arra gondolok, hogy az állampolgárságot kapottakra apellálnak. Ha Magyarországra szerződnek katonának, a román illetmény 2X-esét, az ukránnak, meg a 4X-esét kapják. A külhoni örül, a kormány is örül, mert nem kell emelni.
micfild
Milyen érdekes... a 90e években ők harcoltak a legjobban az eltörlésért.. hatalomban.. már mást mondanak.- nem elég már a TEK. .féltik a sgükket...
dr. prédikátor
A köteles lancelot egyre horrorisztikusabb! Ezen a képen mint egy elmeháborodott, úgy néz ki!!!
kakaósbögre
mégaszongya "politikai értékrend"...mióta értékrend az államosított rablás?
Clavigo
A fidelitas tagjait meg az iffu körösztyén szájszaguakat sorozd be,..oszt jó napot.
micfild
@Horizont: hát.. ha jól meggondoljuk--- ki csinál gyereket, ha a fiúk katonák??? .. hm lehet hogy a szexszervezeti biztos?? (akarom mondani.. népesedési)
papa.49
@Ernesto: De jó írás, minden benne van...
papa.49
Köteles oszt. te voltál sorkatona, vagy fel voltál mentve???
Macskaszem
Remélem vannak fiai ennek a gyökérnek, és elsőként vonulnak be katonának.
cs.n.
Jó, és akkor mi lenne, ha visszaállítanák? Emlékeim szerint a sorkatonaság nem éppen terroristavadász Rambók kiképzőintézménye volt, hanem anekdotagyár, hogy később legyen miről sztorizgatni a haveroknak/gyerekeknek. Ettől biztos erősebb lenne az ország. Ja, vagy csak pénzt akar spórolni? Az igaz, hogy a sorkatonák kevesebbe kerülnek, mint a hivatásosak/szerződésesek, viszont ha hozzávesszük az intézményrendszert, ami a működtetéshez kell, akkor már nem biztos.
egyvandor
kövér val'szeg 3 hónapot töltött sorkatonaként azon a "jogon", hogy felmenői kitüntetéssel a zsebben nem kellet felvételiznie és így felvételit nyert felső fokú képzésre. Ezzel a normál hosszóságú sorkatonai kiképzést sem kellet teljesítenie. kövér mint pártapuka ficsara akkor is a kivételezettek között volt. Nem részesült az újoncok alázásából, csikcskáztatásából amit tradicionálisan a korábban bevonulók gyakoroltak felettük.

Bizony nagyon hasznos volt a sorkötelezettség. (Ja) Minél tahóbb volt valaki annál inkább ruházták fel őt senkiházi altisztek krumplibogárral. Ezzel sikerült a civilizálatlan suttyóságot hiánytalanul tovább örökíteni.
Nagyon-nagyon kevés emberileg követendő tisztje volt az akkori honvédségnek. Ha ez a rendszer tükre akkor most talán még siralmasabb a helyzet.
Az egész eredménye az volt, hogy embereknek elvegyék a szabad gondolkodását, sárba tiporják személyiségét, hogy ha kell, ellenszegülés nélkül ki lehessen őket küldeni hullahegynek barikád alkatelemeként.
egyvandor
@kakaósbögre: Ennek a suttyónak meg társainak az értékrendje:
Ha ők vannak hatalmon akkor legyen illiberalizmus. (a vezetők lophatnak, csalhatnak, ...)
Ha más akkor legyen liberalizmus. (a vezetőé legyenek számon kérhetőek, ...)
Ennyi.
Az utóbbival még egyet is tudok érteni.
Ebből következik, hogy nem szabad őket még a kormányközelébe sem engedni.
egyvandor
@micfild: Ha bevezetik nertársak első-éjszaka jogát, akkor a huszonöt éves korig jut elég idő a sorkatonai szolgálatra.
36
Figyeljünk nagyon, mert most történnek a nagy dolgok. Szétkürtölték, hogy Orbán influenzás és máris előkerült a sorkatonaság téma, amit rábíztak az igen heves vérmérsékletű, mondhatni, kurucos Kövérre. Megjegyzem, mindehhez, kellett az angol miniszterelnök látogatása is. (Érdekes dolgok hangozhattak el a négyszemközti megbeszélésen. Valószínűleg az is, hogy a magyar munkavállalókat nem zargatják, ha Magyarország militánsabb állammá válik, angol hadfelszerelést vásárol és Magyarország, marad a nyugati, pl. az angol, MI6 és az orosz és kínai titkosszolgálatok találkozó helye.)

Érdekes, hogy a migráns áradat is azután indult meg igazán, hogy 2015 év elején, Merkel és Putyin egy-egy villámlátogatást tett nálunk.
egyvandor
@Macskaszem: A neretársak fiainak nem az a dolga, hogy sorkatonai szolgálatora pazarolják életüket. Arra ott vannak az ágyútölteléknek szánt panelproli kölkök.
egyvandor
@ziziplanet: Ha csak az ábrázatjával lenne baj, még sajnálni is tudnám.
De ez az alak egy fékeveszett önkontrollal soha sem rendelkezett ámokfutó.
Feraj49
1972-ben szereltem le a sorkatonaként a határőrségtől. Nyírbátorban voltam alapkiképzésen. Gyalázatos ahogyan megaláztak minden újoncot a tisztesek./egy őrvezető(egy krumplivirággal) nagyobb hatalmat gyakorolt felettünk mint egy alezredes/Pedig nem is "önként" akartunk katonák lenni.
" Kérjen engedélyt WC-re menni,kérjen engedélyt megszólalni stb,stb,stb."Állandóan üvöltve szóltak hozzánk,akkor is ha nem volt rá szükség."Nagy hidegben az udvari pottyantós" wc-t használhattuk csak/egymás mellett ülve ,/ csak mi szégyenkezve nem mint a rómaiak,/mondván a a laktanyai wc-ben dugulás van.De a wc-.t pucoltatták velünk és a hozzá tartozó előteret.Szakadt a hó,reggel hatkor ébresztő egy alsógatyában és csizmában az udvaron reggeli tornát tartottak.Szerencsémre "csak" másfél hónapig tartott ez a borzalom,mert gépkocsivezetőként Pécsre vezényeltek.Akinek ez "anekdotagyár" csinálja végig ! Én a hátuk közepére sem kívánom az unokáimnak."Kedves nádfedeles bajuszú" csináltasd végig a te gyerekeiddel és unokáiddal.Ja azok felmentést kapnának a sorkatonai szolgálat alól ugye ?
egyvandor
@cs.n.: Egy sorkatonai kiképzésen meg lehetett tanulni alakizni, stokizni, krumplit, hagymát forgóbobos csiszolóban elhámozni, gyakorlaton részeg tiszteket a sátorukig támogatni, ügyeletes tisztnek alázatosan jelenteni, hétvégi háznál betont keverni. ...
Ha valaki nagyon ügyes volt, öt darab lőszerrel megtanulhatott AK-val célba lőni. Ráadásul sötétben.
egyvandor
Ha kiképzés a cél, ahhoz nem kell sorkatonai szolgálat. Alapkiképzéshez nem kell laktanyákban hülyíteni alázni az embereket.
A profi katonai szolgálat meg egy szakma. Amit meg kell fizetni. Nem nem lehet amatőrként űzni és képtelenség lenne egy egész országot ennek alárendelni.
Sajnos el tudom képzelni, hogy Gorbán szívesen kardoztatgatná alattvalóit már egy ellenséggel, hiszen hogy vonuljon be a történelem szemétdombjára egy valamire való háborús részvétel nélkül.
Feraj49
@Horizont: Ez nem vonható kétségbe.De a neveltetésüket nem a krumplivirágos őrvezetőkre kell bízni.Akkor is és most is sok "sorkatonai szolgálatra alkalmatlannak" nyilvánított személy úszta és úszná meg.Megint csak az "egyszerű emberek"' gyerekeit "szívatnák" a haza nevében.
egyvandor
@Horizont: Akinek igénye van rá meg tudja tenni, akinek meg nincs legfeljebb jobban megismeri mit utál. Ha erőnléti edzésekre vagy hasonlóra gondolnál, senki életének nem vált részévé amivel a seregben találkozott. Még azt is mondhatnám, fél évvel leszerelés után, ha volt is valami, elmúlt.
eugen4402
@egyvandor: 17:26 Ne haragudj, csak a történelmi hűség kedvéért kérdezem:
- Biztos, hogy krumplibogarat akartál írni, nem krumplivirágot? :-)
A honi politika "nagy öregjei" egyre nehezebben tudják eltitkolni az elharapódzó szenilitásukat. Szinte nem múlik el nap úgy, hogy valamelyik nagy öreg ne rukkolna ki valamilyen szenzációs ötlettel. Ez a friss fotó végre segített rádöbbennem, kire hasonlít az elnök úr: az ötvenes években lakott az utcánkban egy fuvaros. Neki volt ilyen kefehaja, meg szúrós tekintete. Utáltuk, mert mindig üvöltözött a lovaival, és gyakran vett új ostort, mert egy hónap alatt eltörte a régit a paripákon...
zöldszem
Kövér Laca megmondja a tutit.
Nőknek a szülés, férfiaknak a katonaság a dolguk!
egyvandor
@eugen4402: Jó! Legyen krumpli virág :) Ettől a helyzet változatlan.
egyvandor
@zöldszem:
Ettől áll be az illiberális világ rendje. A nők megszülik a férfiak meg visszaszabályozzák a kellő létszámot.
eugen4402
@Horizont: Lehet, hogy tudat alatt ez volt az oka, hogy a házmestert első pillanattól ellenszenvesnek éreztem...:-)))
egyvandor
@eugen4402: Ugye azért nem a kinézete, hova születése, ... miatt van vele bajunk.
Én azért vetem meg amit saját maga, saját akaratából, saját magát mindenkinél előbbre tolva produkál. Az a visszataszító!
egyvandor
... Pozíciójánál fogva gentlemant, úri embert is adhatná, de bunkósága ebben reménytelenül megakadályozza.
eugen4402
@egyvandor: Persze, hogy a viselkedése, a cselekedetei alapján ítéljük meg...
Sokkal kevesebbszer kellene kiperdülnie a reflektorok fényébe, abban az arctalan "fekete lyukban" elbújhatna a többi nagy öreg árnyékában.
zöldszem
@egyvandor: Ez az egész felvetés egy ökörség! Semmiféle feltétel nincs meg! Nincs anyagi fedezete. És még bedobja, hogy egész Európának vissza kellene állítani. Kövér be szólt Európának!
"Magyarország 2012 óta nem tudja megengedni azt az évi kilencmillió dollárt, amelyet a saskatchewani Moose Jawban zajló harci kiképzés költségeire kellene fordítani, és emiatt, hogy Kanadának kellett állnia a számlát. Ez történt tavaly is, 2014-ben pedig maga a kanadai védelmi minisztérium jelentkezett a finanszírozásra. Magyarország fel is kérte az észak-amerikai országot, hogy 2021-ig fizessen a magyar NATO-pilóták kiképzéséért, amelynek a költségei jövőre tíz, 2016-ban már 11 millió dollárra rúgnak majd – áll az Ottawa Citizen cikkében."
nol.hu/kulfold/magyarorszag-kegyelemke...
Netalán majd szaladoznak vízipisztollyal, fakardal az erdőbe. Szám háborúznak??
Elkérhetné a grazi orvos telefonszámát Orbántól!
justhpeter
Szerintem meg az volt a katasztrofális hiba, hogy Kövért bármilyen közfeladat közelébe engedték. De hát nem volt választás. Erről jut eszembe: Hogyan lehet kiválasztani a fideSS vezetőségben a leghülyébb emberkét ? TALÁLOMRA !
micfild
@justhpeter: hogyan- hogyan.. azok lettek kiválasztva akik a legjobb haverok voltak a koleszban vagy a legügyesebben nyalták a vezir talpát.. ... mását
micfild
@egyvandor: nagyon jó irás... tanulságos
Pálinkafőző Rézüst
Dagilaci! Te fogsz az első sorban menetelni, és! a gyerekeid (ha vannak) ha baj lesz! Ha nem így tervezed, akkor a pofád súlyba! hernyó!
papa.49
@Feraj49: Én 68-70 ig voltam sorkatona, egyesharcos kiképzés a váci Sallai laksiban, majd rövidke kirándulás a testvéri Csehszlovákiába, bő 1 hónap, majd a Darózci út a híranyag javító, Vác ugyanaz, majd Kiskunfélegyháza hadosztály hírműhely, nagy vonalakban ez volt... Nekünk szerencsénk volt mert akkor álltak át a 3 X 8 hónapra, így 69. februárban már öregek lettünk, és ez kitartott 70 júniusáig...De az a 68 júniustól, augusztus 21. az kemény volt, a DCM. légvonalban kb. 3 km volt a laktanyától, reggel takarítás, délben már 1 ujjnyi por lepett be mindent, a bevonulás után úgy 4-5 nappal megkérdeztük lehet-e tévét nézni, lehet hát persze, egysoros vonalban elvonultunk a klubszobába a Duna tévé előtt, majd megkérdezték látta- e mindenki a kikapcsolt tévét...Lépcsőház mosás lentről felfelé, úgyhogy a felette levő lépcsőn állsz, és életemben nem láttam annyi kurva repülőt mint amennyi akkor arra szálldosott...Akkor nagyon utáltam az egészet, de azért adott valami tartást, valamit amit addig nem tudott az ember, azt hogy helyt állj magadért, vagy akár a katonatársakért is, évekig leveleztünk, még utána is több haverral...
Toby
@Feraj49: Átvettük az orosz kiképzési stílust anno, amelynek a lényege volt, kiölni az ujjoncból az önértékelést, cselekvési készséget, mélyre ható gondolkodást és megteremteni a feltétel nélküli végrehajtást.
Volt iskolatársam apja vadászpilóta volt, a Szovjetúnióban voltak kiképzésen, valahol a kazah sivatagban. Az orosz kiskatona - náluk 5 év volt a sorállományi szolgálat - elbabrált valamit, mert iszonyatos üvöltozések közepette a tiszt, rugdosta, ütötte, verte a gyereket, majd egy óra múlva látták, amint teljes menetfelszerelésben a 40 fkos melegben futtatta a reptér körül, amíg össze nem esett. Kiment hozzá egy kis katonai mentő, majd 10 perc muélva eljött, a gyereknek saját lábán kellett visszavánszorognia, közben óüvöltözött vele a tiszt. Iskolatársam apja igen keserű szájízzel konstatálta a történteket.
perfekt
Ez az első,normális mondatod,amikortól politikus vagy. Hogy feloszlatták a hadsereget több,oka volt -és Köszönhető a ballib kosaras ötletének-és az akkori politikusok dilettantizmusának!
hetöndöe
Felőlem nyugodtan,legelöl a CÖFögö röfögők,utána mehet az összes idióta fitymaszos szavazó.Harmadik sorban a kettős állampolgárságú magyarok,elvégre ne csak szavazáskor,meg a lé felvételekor álljanak az első sorban.Meg is lesz a létszám bőven és így példát is mutathatnak,hogy nem csak verbálisan szeretik annyira a magyar hazát.
Nix ugri bugri,megmutatni Eltársak!
profon
Elég a szemébe nézni ennek az embernek !
vonotok
Kövér úr ! Kérem Ön téved. Az volt " katasztrofális hiba ", hogy Ónból Parlament Elnökét csinálták.
idppp
@perfekt: "Sorkatonaság. Semmi más célja nem volt, mint megtörni, elemberteleníteni, engedelmes idegbetegekké tenni a fiatalokat. Honvédelem? Ócska szöveg! Állj vigyázzba, ha üvöltenek. Fogadd el, hogy bármit megtehetnek veled. Felejtsd el, hogy önálló, öntudatos ember voltál.
Ha valami jó volt a rendszerváltásnak nevezett, mára nagyrészt visszacsinált valamiben, az a sorkatonaság eltörlése. Hiszen ott tud az állam a leghatékonyabban beleszólni abba, hogy ki legyél, mivé torzulj. Az a legkiszolgáltatottabb helyzetek egyike." Érted, agymosott barom?
Pálinkafőző Rézüst
@profon: hoppácska,,,csak most esett le...embert írtál??? Nem írtad el. Elnök Úr??
kkalman
Katasztrofális hiba volt a szülőszobát, ahol születtél, nem felszerelni egy szecskavágó géppel, amin át kellett volna tolni téged.
Pálinkafőző Rézüst
@perfekt: te is III/III-as lettél ott, mint a c típusú? Erre ne legyél büszke vazze...Amúgy meg egy 1 hónapos kisz-tábor többet ért emberileg, mint a 2 éves szarozás...Ha voltál katona, tudhatod.
hetöndöe
@Pálinkafőző Rézüst: Hát ja,a Kisz-táborban csajok is voltak,a seregbe meg csak a Marok Marcsa.:-)
perfekt
@Pálinkafőző Rézüst:Annyira voltam,-hogy még most is vagyok.És csak azok mondhatnak nekem újat ,akik katonai téren, nem nyálas operett katonák voltak --és minősíthetnek kik ismernek is.A kutyák mint te is, hagy ugassanak--a karaván azért halad.
perfekt
@idppp: 21:54 re.Valószínű.azok közé tartozhattál ,ha egyáltalán,"alkalmas" voltál,akikkel a szart pucoltatták,akiket megtörtek "el embertelenítettek" és idegbeteggé tettek.- ráadásul annyira, ,hogy az önkontrollod hiányában, egy komment végén olyan szóval minősíts más embert-amilyen közegben te szocializálódtál.
Desischado
@hetöndöe: A szivemből szóltál. ezek menjenek elsőnek! De ha isten ments, - be is vezetnék, ezek a firmák kibújnának alóla! Az ő kölykeik megúsznák, az biztos! kötelenek megint elgurult a gyógyszere. A nőknek szűlés orrba szájba, a fiúknak sorkatonaság, megőrültek ezek?! Már egyre betegebbek! Nem normális, ami itt folyik!
Mangu
Tökéletes példája "az üléspont határozza meg az álláspontot" bemutatásának, e "politikus" eddigi élete, meg- nyílvánulásai.
Lepényleső
Katasztrófa az,ha megfordul az ilyen gondolat a buksiban.
Feraj49
@Horizont: tegnap 18,27-re.Értem mire gondoltál,de mint írtam a sorozáskori orvosi vizsgálatokon minden "aranyifjúról" kiderülne,hogy "sorkatonai szolgálatra alkalmatlan" ! Akkoriban a legtöbb maszek (kisiparos) meg a "jó beosztással bíró apuka pici fia" gyermeke úszta meg.
Hofipisti
Köteles Kövér szokásos marhaságain felül nekem ez a mondat tetszik legjobban: "a Fidesz nagy előnye, hogy a párt politikai értékrendje régóta egységes, nincsenek törésvonalak a szervezeten belül." Jó elterelő témát találtak megint! Engem jobban érdekel, hogy hol vannak a brókerpénzek?
karma1
Mindegyikuk megegyezik abban, hogy a lopas a fo tevekenyseg, ami osszetartja a fideszt... Nincs toresvonal,...

Ki is szuntette meg a katonasagot 2010-ben?
papa.49
@karma1: Hát ők, ez közvetve egy az első hibabeismerése, ez azért nem semmi, már csak a többi 10 milliárd hibájukat kéne elismerni!!!
magyarbakancs
"Kövér szerint "katasztrofális hiba" volt a sorkötelezettség eltörlése."
Kövér László úr maga a katasztrófa.
magyarbakancs
Ezek a jobb oldaliak mindig valami militáns gondolatot kergetnek.
Harcolni,megvédeni.
coni
Elég lett volna, ha nem veszünk össze mindenkivel (szomszédos országok, NATO, UNIO.), és akkor nem kellene egy 10 milliós országnak hatalmas pénzeket költenie katonaságra.
Szókrakész
@Hofipisti: Ne kíváncsiskodj, mert hamar megöregszel.
Pálinkafőző Rézüst
@perfekt: 23:23.ra: szóval ahogy válaszoltál, még mindig III/III.as vagy.. Grat., köszi az őszinteséget! És igen, a karaván halad, besúgókkal és azok nélkül is...:))) De ez ne zavarjon, te csak jelencsé (pajjásan) :)) Üdv:én.
Pálinkafőző Rézüst
@profon: tegnap, 21:37.re: Van szeme??? Soha nem látni! Ennél még Kirúg Hümér, meg a matolcsi is szemesebb...:O
perfekt
@Pálinkafőző Rézüst: Neved tartalmazza,hogy közeli barátságban vagy a pálinkával--ami nem baj,de az, hogy már akkor is delírium tremens-ben leledzel mikor nem is ittál,az- azt jelenti-nem csak a józan ítélőképességedet veszítetted el,már, hanem kevéske eszedet is azzal együtt.
Annyira-emlegeted azt az ügy osztályt--hogy saját magad tevékenységét próbálod,álcázni mások kormolásával. Melyik politikai formáció emlegeti ,más pártok tagjait minősítve a III/III-as ügyosztályt? Ugye kenguru tudod---a kormányzó párt.Tehát te, itt a propin ,és gondolom ,az élet minden területén, vagy-ki fedett provokátorként éled csíra életedet.Sokkal inkább-mint ,én-mert éveim száma sem tette lehetővé,hogy közöttük edződjem--neked viszont valszeg inkább,megadatott.Csak gondolat szintjén említem--ezt a dumádat, a moderátor miért nem törli?-és mit szólna a kat-ügyészség ha olvasná,?
Toby
@perfekt: Voltam cimbikém, 24 hónapot ! Mert ?
zz
@Clavigo: Igen. A Gulyást, a Kubatovot, meg a kommunikációs Nándikát kéne besorozni 10 évre.
zz
@perfekt: én is voltam katona, de nem sírom vissza. Annyi értelmetlen, sületlen baromságot máshol soha nem láttam. Ne sírd vissza, vagy állj be zsoldosnak, ha annyira hiányzik.
zz
@perfekt: "NINCS MERT" Akkor meg minek kíváncsiskodsz? Te csak kötekedsz itt? Rokonod a Lacika?
perfekt
@zz: Szia, mindég örülök annak,mikor idegenek megkeresnek itt a propin:) Érdekes, hogy a hajnali órákban írsz,bizonyára éjjeli őr a munkád-vagy esetleg a lelkiismereted nem hagy durmolni::)Miheztartás végett! Nincs szükségem program szervezőkre-és tanácsadóra még annyira sem.Az pedig mégis csak furcsa,hogy máshoz írtakat-minősítsed.Mi közöd van ,hozzá,hogy én mit-írok ,és kinek.Én itt gondolataimat írom-a kötekedés,pedig a te élet elemed.Éppen ezért,ha vitatkozol velem,érvekkel- azt elfogadom de így,baromira sajnállak--és told el a bringát oborzil! Üdv az alvó ápolóidnak:-)
zz
Te csak ismerősöknek írsz? Ez egy nyilvános oldal, ahol bárki elmondhatja a véleményét, így én is. Az ostoba kötekedésedre írtam , mivel pont neked nem volt véleményed és érved sem, A NINCS MERT nem vélemény, ráadásul igazad sem volt.
Egyébként a rokonaid és a te szép álmodra vigyáztam . Mi közöd hozzá, ki mikor alszik? Vagy azt is megszabnád, mikor mehetek szarni a szemét pofádra?
Semmilyen véleményt nem írtál. pont te kötekedtél, csak nem bírod a kritikát, Csak a sajátod az igaz, a többinek kuss? Tudod mit? Hát te húzz el a búsba a bringáddal az orvosodhoz. Engem ne sajnálj, nem én vagyok a bolond te f@sz. Ezt akartad, hát tessék.
kutyahűség
Az bizony, Kövérkém. Lehet, hogy már rég lógnátok a lámpaoszlopokon.Tudtad, hogy a megbuggyant zsarnok Néró császárt végül ki ölte meg? A saját testőre!
namihami
Plusz még egy. de sokkal nagyobb "katasztrófális hiba" volt ezt az embert egyáltalán családilag eltervezni. Akkor még nem volt logikus családtervezés?
namihami
Bocs nyanya001---nem vettelek észre. Az ötlet elsőre a tied.
colibri
A sorkötelezettség eltörlésénél sokkal nagyobb katasztrófa a fidess orbánostúl, kövérestül, kósástúl, rogánostúl vaynástúl, stb (direkt a stúl végződés) teljhatalommal (2/3) való 2010-es megválasztása. Na, ez az igazi katasztrófa!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.