Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Balaton Soundon egy kanadai zenekar, a DVBBS öltözőjében ájultan találtak két fiatal lányt.

Most kiderült, hogy Bényi Ildikónak, az MTVA műsorvezetőjének 18 éves lánya volt az egyik, aki a koncert után hátra ment az öltözőbe a zenészekkel. Bényi a Tények Extrának nyilatkozott minderről.

A lányomat annyira megviselte az egész esemény, hogy egyelőre egyáltalán nem tudott még nyilatkozni. Gondolom most mindenki számára érthető, hogy egyelőre a testi és lelki felépülése a legfontosabb. Folyamatosan kapcsolatban vagyok a hatóságokkal és mindent elkövetek azért, hogy az igazság kiderüljön. Mihelyst az ügyvédem jelentkezik nyilatkozni fogunk

– mondta elcsukló hangon Ildikó.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
Egy okos és bölcs ember szerint hülye gyerek nincs,csak hülye szülő.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
" ..hátra ment a zenészekkel..." Gondolom egy közös ima lett volna a progi..
vadnarancs
Szar lehet szembesülni azzal, hogy a lányod egy drogos kurva... Minek engedted oda? Minek nevelted?
hetöndöe
@Clavigo: Pedig jámbor körösztény,nem is liberális,hát ennyit a konzervatív-keresztény nevelésről.:-)
koszpeko
Egy okos és bölcs ember szerint hülye gyerek nincs,csak hülye szülő.
süsüasárkány
Hölgyeim és Uraim!
Lehetne kultúráltabban?
vadnarancs
@koszpeko: Végülis egy átlag gyereknek nem adnak annyi zsebpénzt, hogy oda mehessen, annyit meg főleg ne, hogy full bedrogozva kurváskodjon. Majd most jönnek az ügyvédek és kiderül, hogy nem is drogos a kiscsaj, nem is kurva, egyszerűen aljas ballibek bedrogozták. Szerintem a Gyurcsányi a hibás!
koszpeko
@vadnarancs: :D
Persze,hogy Gyurcsány tehet róla.
Majd ki jön a királyi tévében,hogy ő szervezte a Balaton soundot :D
levarosbukta
Ritka nagy marha a kedves édesanya! Mi a fenének kellett világgá kürtölnie hogy a lánya igen csak szabados erkölcsökkel rendelkezik. Minden normális anya előbb jól kipicsázza lányát aztán kussol, ez a lökött meg nyilatkozik .
wagabund
jééézusom...kijalófasz az a berényi? csak nem példás anya?
Equus
@süsüasárkány: persze... viszketett a hülye liba picsája meg a torka és a nyelve is... de sokat ivott, oszt bealudt... anyucinak jól jött a dolog. Senki nem tudta a portáson és pár fickón kívül akiket a szájával kényeztetett néha, h kicsoda. Hát most itt az ingyen reklám. Arany pici szűzlányocskát is lehet mutogatni...
Fradigege
Milyen keresztény nevelést kapott ez a kis huncut leány?
GeoCravker
Soros és a migránsok tehetnek róla. Ebben a sorrendben.
Desischado
Gratulálok, erre aztán büszke lehet ez a köztévés nőszemély!
babp1982
Aha az MTV lánya:-)) Érdekes pont annyi esze lehet mint anyucinak:-))
lampa laz
Meg kellett volna neki tanítani, hogy vodkás üveget nem fogdunk el idegentől.
nezelodo
De naiv vagyok, elsőre azt hittem hogy egy közmunkás Józsi liba lánya került ilyen helyzetbe!
levarosbukta
@GeoCravker: Tévedsz! Elsősorban a Gyurcsány, utána jöhet a többi! :) :) :)
magyarbakancs
Elnézve a Balaton sound hát az nem szórakozás hanem féktelen ugrálás,tombolás.
Ez a lazulás?
Nem lehet szórakozni drog nélkül?
Halálig kell inni mert ha kilógsz megítélnek?
Csodálkozó
Büszke lehet anyuka az okos kislányára.
eugen4402
@magyarbakancs: Nem valami szívderítő jövőkép, de változnak az idők. A mai srácok-csajszik hangosan kinevetnék azt a politikust, aki a lerobbant városrészek újjáépítésére, vagy a Hanság lecsapolására akarna tömegeket toborozni. Ők már a "fogyasztói társadalom" félreértett ideológiájának a levegőjét szívták magukba, születésüktől kezdve. Örömhír, hogy a fiatalok többsége nem ilyen...(Ők azok, akik szeretnének így élni.) :-(((
cs.n.
Na ez már nagyon kusza, mert van van 6 lányos bors verzió is, de a billboard a 2 lányosat linkelte. Na mindegy, leszarom, a bors "informátora" meg tanuljon meg számolni.
magyarbakancs
@eugen4402: Mi is tomboltunk a Edda ,P-mobil koncerteken.
Berúgtunk mi is.
Csak vajuk be így 60 felé már elfelejtettük.
eugen4402
@magyarbakancs: Bizony mondom Neked, én nem felejtettem el, sőt...
Csakhát mi tudtuk, hol a határ. (Hegyeshalomnál.)
moareka
Mi lenne, ha néha a kenyérkeresetről, a munkáról, annak szépségéről folytatnának diskurzust az esztelen örjöngés helyett ezek a csajszik, meg a haverjaik, ne csak mindíg a buli buli hátán, mert ugye abból még senki nem élt meg...vagy ez a gondolat egy Holdról származó illuzió???:)))))
Nem akarok vészjósló lenni, de ez csak rosszabb lesz, mert az a fiatal, aki állandóan azt hallja, hogy" valósítsd meg önmagadat, ez neked jár, ezt megérdemled", na az nem fog leülni a szülővel beszélgetni a jó magaviseletről, hanem hosszú nagy ívben kiröhögi...
magyarbakancs
@eugen4402: Nem volt drog vagy nem annyi mint most.
Bevallom egy szer nagyon csúnyán be rúgtam mint az urasági ökör.
Többet nem ittam.
Olyan beteg voltam ,hogy kórházba kerültem.
eugen4402
@magyarbakancs: Ahogy mondani szokták, ha ennyire sikerült letaglózni Magad, az aznapi piád ára már nem volt "kidobott pénz," inkább iskolapénz volt, mert megtanultál valamit, amit soha nem felejtesz el.
Én vidéken éltem, és csak olvastam a drogokról, azokból szűrtem le a tanulságot, hogy SOHA, semmilyen körülmények között nem élek a szerekkel.
Volt egy mindig jókedvű karbantartó villanyszerelőnk, aki tragikus közlekedési balesetben hunyt el, aztán kiderült róla, hogy hónapok óta a barátnője látta el morfiumtartalmú szir-szarokkal a megyei kórházból. Akkor se vonzott a szivárványhíd, ma is inkább emberközelből akarom látni a világot...
Hellcat
"A lányomat annyira megviselte az egész esemény, hogy egyelőre egyáltalán nem tudott még nyilatkozni." Az viselte meg hogy lebukott nem az, hogy bedrogozták...ha nem derül ki a lányok le se szarták volna.
vonotok
@magyarbakancs: Ez igaz. De nem nyomták tele a poharunkat ismeretlen szarokkal. Magunk bontottuk az " asztali fehért, a kőbányait, és a házi páleszt ü
Egyiket sem sajnálom. Nem esik messze az alma a fájától.
3 gyermeket neveltünk fel, soha nem volt gondjuk a droggal, - köszönnöm is nekik - ha jó volt a buli ők is megemelték a poharat de EMBEREK maradtak.
Veleda
Nagyot változott a világ, de nem előnyére! Mocskos, aljas lett minden. Az utazások, a fesztiválok, a bulik sajnos a fiatalok belevetik magukat az éjszakába, a szigetre és nem fogják föl ésszel, hogy mi az ami veszélyes Ha egy egyetemi gólyatáborban megerőszakolnak egy hallgatót, ahol feltételezzük, hogy vigyáznak a gyerekeinkre, akkor mit várhatunk el egy tömegtől, ahol mindenki részeg, és ne adj isten még drogoznak is.
Mi is voltunk fiatalok és jártunk koncertekre, sikonyáltunk meg csápoltunk a Zoránnak, meg a Kóbor Janinak, dübörögtünk az EDDÁval /P.Mobillal. Aztán szépen haza mentünk. Nem volt semmilyen por, meg ismeretlen tabletták. És nem akartunk lefeküdni egyik zenésszel sem. Voltak ilyen lányok és mindíg lesznek is. Ha valakit úgy neveltek otthon, és ez a szülői felelősség, az tudta, hogy hol van az a bizonyos határ. Ez a fiúkra is érvényes, nem csak a lányokra. Sokan összetévesztik a kapott szabadságot a felelőtlenséggel.
kakaósbögre
akárhonnan nézem ez az én lányommal nem fordulhat elő.minden bizonnyal azért mert fiaim vannak.
qxy
A lányomat annyira megviselte az egész esemény, hogy egyelőre egyáltalán nem tudott még nyilatkozni.
Beszarok. " Megviselte??? mert ??? miért is ment hátra? mami? kis fehérjét nyelni nem?? Mi viselte meg??? ezt a fajta lányt az viseli meg ha nem zsibbad el a szája vagy a @ ja
mindent elkövetek azért, hogy az igazság kiderüljön. Mihelyst az ügyvédem jelentkezik nyilatkozni fogunk
Bírnám kiderülne.- hány deci anyagról van szó. és mit tettek vele, mert ugye miért is ment oda? Hány értelmű? hát 1 ."" " szegény ribi.
Apatszerek
@Szeparepa2: Ekkora tévedés, még árleszállításnál sem lehet a 100% soha nem 50% A lányomat annyira megviselte az egész esemény, hogy egyelőre egyáltalán nem tudott még nyilatkozni. Gondolom most mindenki számára érthető, hogy egyelőre a testi és lelki felépülése a legfontosabb. Folyamatosan kapcsolatban vagyok a hatóságokkal és mindent elkövetek azért, hogy az igazság kiderüljön. Mihelyst az ügyvédem jelentkezik nyilatkozni fogunk. Igazság ha kiderülne, testi és lelki felépülésre nem lenne szükség, hisz nem volt kényszerítés, saját döntése volt.
papa.49
A kis csajnál már csak az anyja a sötétebb...
micfild
@GeoCravker: @GeoCravker: Nem is, mert elsősorban Gyurcsány és az mszp.

egyébiránt undoritó némelyik komment.. ahogy ócsárolják ezt az ostoba kislányt. Az ócsárolók biztos tökélykamaszok voltak és sosem követtek el ostobaságot.
1magyar
Sok fiatal behülyíthető - sajnos. Ezek a "sztárocskák" meg azt hiszik mindent megtehetnek.
Fontos a gyereknevelésében ezen veszélyekre való figyelemfelhívás, ha már elmennek ilyen sok baromfesztiválokra.
nezelodo
Jobban jártak volna ezek a libák, ha csak szendvicsben táncolnak...
csa-csa
@vadnarancs: tilthatod természetesen. csak hogy! ha egy 18 éves lány el akar menni egy buliba el is megy!
Apatszerek
@csa-csa: Az a lány akinek 18 éves korára sztárigénye van:, az csak járulékos szenvedője a butaságnak, de sajnálni nincs időm, az anyját meg a kijózanítóba kell utalni, hogy végre tudjon gyereket nevelni, mint egy normális életet élő családcentrikus anya! Nem a sztár a lényeg hanem a család!
jolibaba
Állítólag a mai fiatalok sokkal okosabbak, mint voltak 40-50 évvel ezelőtt, igaz, azok sokkal erkölcsösebbek is voltak, és ha rajongtak is egy két sztárfiúért, nem mentek mindjárt szobára. /Legfeljebb egy-két hét múlva
Hari
Elcsukló hangon ??? Eső után köpönyeg... , vagy csak egy színjáték, vagy beismerése a nevelése csődjének ?
műanyag
Jaj de szép vagy.
De a lányod elbaszta.
Hülye volt.
Elbaszta.

Azért, mert te szép vagy, és bedolgozol orbánnak, ugye, nem kell sajnálni titeket?
Mindenért megdolgoztatok
Mindent megkaptatok.
Ennyi.
Törölt felhasználó
A lányod, mint már ezerszer megcsinálta és ahogy otthon eltanúlta, hogy mitöl lehet "más", mint a többi...csak most túltolta. Imádom amikor ilyenkor a szinpad mögötti felszopó lányokból angyalt csinálnak:) Bocs, de magának is köszönheti, ezzel csak erre célzok
qxy
Nekem is volt egy kolléga nőm a lánya szűz volt. legalábbis az anyja úgy tudta.
csak az egész üzem használta meg aki akarta .
De igazából, akkor is az ő kis aranyos ártatlan kislánya volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.