A Szombathelyi 7nap kampánylapban Dr. Kecskés László, a helyi kórház mellkassebészeti osztályának vezető főorvosa a migráció egészségügyi kockázatait veszi sorra – írja a Nyugat.hu.

A főorvos szerint a mostani bevándorlási hullám hasonlít a spanyolok amerikai hódításaira, amikor a behurcolt betegségekkel 25 millióról 1 millióra csökkentették az őslakosok létszámát.

Így irtanak ki bennünket a migránsok – a szombathelyi főorvos is beállt a gyűlölködők közé

Kecskés doktor szerint most minket fenyeget, hogy úgynevezett indikátor betegségek (hepatitis, TBC) okozhatnak járványt, és ugrásszerűen megnőhet a HIV-fertőzöttek száma is Európában.

Mindezeket annak tudatában állítja, hogy a hazánkba érkező és beutalt migránsoknak kevesebb mint 10 százaléka vett részt egészségügyi szűrésen.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jankó321
Már nem maradt orvos szombathelyen, mert kiírtották Őket a migráncsok!
Olyan nyavajákat hurcoltak be ezek, amelyek, mint azt a cikkbeli példa is mutatja, az orvosi agysejteket támadja!
:-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
A jó doktornak is elkélne már az egészségügyi szűrés. Legfőképpen az ideg- és elme szakon.
nevemnick
A Hippokráteszi eskü arról nem szól, hogy ne félemlítse meg a betegeit és a hozzátartozóit, de arról sem, hogy muszáj politizálnia, segget nyalnia. Az ilyen orvosra még a földigilisztát sem bíznám rá.
jankó321
Már nem maradt orvos szombathelyen, mert kiírtották Őket a migráncsok!
Olyan nyavajákat hurcoltak be ezek, amelyek, mint azt a cikkbeli példa is mutatja, az orvosi agysejteket támadja!
:-)))
Perwool
Aha! De mivel mi népszavazunk, a gond megoldódik! Csak egy x a nem rublikába, és huss nem leszünk TBC ek.
Mondom én Orbán megvéd a dzsihádtól, a TBC-től, a hepatitis-től, a HÍV-től.
Mennyi nyavajára jó ez a népszavazás!!
Kecskés, kepkezelo.com/images/k00py701dhv5tcdl5vc4.jpg
silber13
@Horizont: Lehet, az ilyen orvosoknak mondják: Doktor úr! Vigye orvoshoz a beteget!
cs.n.
"Másra is költhetnénk"
Persze, pl. "kormányinformáció"-nak nevezett kampánykiadványokra, meg hirdetésekre. Azokra sosem lehet eleget költeni, még tízszer ennyi is kevés rájuk.
eugen4402
Már az orvosok is...?
József A. valami hasonlóról írt, csak ellenkező előjellel:
"Papok, katonák, polgárok után
így lettünk végre mi hű
meghallói a törvényeknek..."
Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére.
(Legfeljebb FA-testápolást a testére, baseball ütővel).
silber13
@simmering73: Enyhe volt a minősítésed!
Peller Anikó
Aszongya: 2005-ben 700 000 aidéeszesből 170 000 eszesmigrács. Azóta a helyzet sokat javult. Kevesebb lett az eszük a hív-eknek.

Tulajdonképpen mit is nemértetek? Ja, látom már, semmit.
volvós
Egy fidesz-fertözött diplomás idiótával több,
vagy kevesebb, teljesen mindegy ...
silber13
@Peller Anikó: Hát a szövegeidet olvasva néha bizony értelmezési nehézségeink támadnak!
Peller Anikó
@silber13: Na jó, van benne valami. Szóval sokan aids-esek, tbc-sek, fertőző májgyulladás ezer féle giliszta és velük együttélő bacillus ami nekünk új, mi nem vagyunk védettek ellenük.

Teljesen igaza van a doktotúrnak amikor az inkákhoz hasonlít minket, nem is értem hogy lehet ennyire gyökér a banda (ti itt igen), hogy ez csak a kampány része. Nem, nem csak a kampány része mert ezek igenis reális veszélyforrások. Hogy most dobja be a fidesz ezt is?

Hát persze, megtanulhattátok, kommunikációban a cibánék verhetetlenek.
1magyar
Teljesen igaza van, hiszen ha Afrikába utaztak Európából mindig védőoltásokat kellett, kell felvenni.
Ami egyértelműen azt jelenti, hogy védtelenek vagyunk azon betegségek ellen.
silber13
@Peller Anikó: Na látod? Az első bekezdésed világos és érthető! Legyen ilyen mindíg!
Villon
@Peller Anikó: Minden migrációban van egészségügyi kockázat. Ezt lovagolja meg a doktor Úr, aki nem tudom, hogy milyen orvos, de politikusnak pont annyira az alja, mint a többi politikus. Ugyanis, ezek szerint a turizmust is meg kéne szüntetni. Ha nem tudnád, akkor megvilágítom neked, hogy több turista érkezik évente az országunkba, mint eddig az összes menekültlétszám Európába. De ne keseredj el, nem ez az utolsó, amivel még megetetnek téged és a mindent kétely nélkül elfogadókat, akik politikai lozungot osztanak élelmiszer gyanánt.
Lepényleső
Nagyobb veszélynek látom az ilyet,ilyet tenni csak lelketlenül lehet?
papa.49
@Mirabilis: Akik meg itthon maradtak ki ezért, ki azért, az meg lassan éhen hal, vagy a betegsége viszi el mivel nem tudja kiváltani a gyógyszereit, de a ,,ország jobban teljesít,,!!!
papa.49
A dokinál már beállt az agyhalál, lábon hordta ki???
Clavigo
,Egy kórházba kerülésnek,,,, vannak "egészségügyi kockázata "...Ezzel foglalkoznál inkább.
nemkati
Micsoda szerencsém van, hogy szinte nulla az esélyem, hogy valaha ennek a lódoktornak a keze alá kerüljek!
bencemacska
Vannak kórházak, ahol állandó a fertőzés, pedig migránst nem is láttak!
Ezzel akarják elterelni arról a figyelmet, hogy nincs pénz takarításra és jó minőségű takarítószerekre!
De beszélhetnénk az egyszer használatos eszközök többszöri alkalmazásáról is. Hiába akarják azokat sterilizálni, mint régen, nem megy!!!
karma1
Nem szegyelli a pofajat,... AMiota megszuntettek Magyarorszagon a kotelezo tudoszurest, hazankban ujra felutotte a fejet a TBC! Mar ujra szamolnak vele, mint nepbetegseggel. Az egyik baratnom egy fertozott injekciostutol egy rutinkezeles alatt hepatitist kapott, majdnem belehalt, kemeny 5 evbe telt Neki a gyogyulas...
Ez az "orvos" - vagy dontse el, hogy melyik, a kettot egyszerre nem lehet becsulettel csinalni, vagy ha igen, akkor ez lesz belole -, ne riogasson, hanem dolgozzon a munkahelyen, es olvasson tobb valodi statisztikat a visszatero betegsegekrol. Ezek a betegsegek egyebkent is a rohamosan romlo eletkorulmenyek miatt jonnek vissza, az elegtelen taplalkozas, tulhajtott munka, rossz eletkorulmenyek miatt.
Nem kell ehhez Szombathelyen mellkassebesznek lenni, hogy mindez kideruljon.
Yoda69
Nem a migransok irtanak ki minket, hanem orban es a fideSS. Mar kozel 1 millioan hagytak el az orszagot miattuk.
Szókrakész
Nézzük meg a következő képsorokat, azután olvassuk el, hogy milyen betegséges hány embert fertőztek meg Afrikában.

Aztán nézzük meg az olasz partokra sodródó vagy az olasz partiőrség, alias fogási naplóval, előírt kötelező fogással, darabszámmal, kvótákkal dolgozó halászőrség által visszafordítás, Líbiai retúr helyett Olaszországba és az EU-ba behozott migráncsok számát.
kiscsillag66
Szégyellhetné magát, hogy orvos létére így nyilatkozik! Felháborító!
karma1
@Szókrakész: Nyuszika! A guglikepekkel engem nem gyoztel meg, mert semmit sem mondanak: Erdekes modon akarmennyi ember van pl. osszezsufolva Indiaban egy szegenynegyedben, meg ott sincs kolera, vagy mas, sokkal komolyabb jarvany, mert azt azonnal tudatniuk kellene az ENSZ egeszsegugyi tagozataval.
Ha otthon nem betegek, es elindulnak Europa fele, akkor mindjart leprasok lesznek?
A maszk es a kesztyu MINDEN hatarallomason kotelezo, es van olyan orszag is, - Japan - ahol teljesen mindennapos a maszk viselese. (Meg itt is hordjak a japan turistak, ahol a vilagon a legtisztabb a levego...:o))))

Azert ha mestersegesen osszenyomoritanak rengeteg elfaradt embert, nem adnak nekik tisztalkodasi lehetoseget, nincs WC, nincs elegseges elelem, akkor csak ido kerdese, hogy mi alakul ki ebbol a helyzetbol.
Es az ilyen mestersegesen osszezsufolt allapotokat egyedul orban csinalt, a Keleti elott leginkabb, na meg Roszkenel, meg mas deli hataratkelohelyeknel...
Tudod, az a legnagyobb szegyen, hogy meg az itteni TV is, - ami teljesen partfuggetlen -, ha az europai menekultkerdesrol beszel, illusztracionak mindig a Keleti elotti tersegben osszezsufolt embereket mutatja, meg azt a vonulast, amit az M1-es sztradan csinaltak tavaly...
Elrettento pelda lettunk a vilag szamara... Es ezt nem lehet ragozni, ez TENY...
Nessy
Hány évszázad alatt sikerülne ez a "kiirtás"? Ugyanis anno 150 év kevés volt hozzá! Vagy a török kiúzése óta már nem magyarok vagyunk?
silber13
@Szókrakész: Figyelmedbe ajánlom Pusztai Erzsébet megszólalását. Jobban hihető, mint sebész doki tirádája.
www.atv.hu/videok/video-20160919-pusztai-erzsebet
wagabund
Leszboszon fellázadtak a migránsok...dzsihádra buzdítják egymást a fehérek ellen...
...nem rejtik véka alá a szándékaikat.

(TV hiradó)
teuton
@wagabund: Ha hatzugsagokat akarsz hallani es latni, akkor ott van neked a kiralyi media. Aki a valosagot es tenyeket szeretne tudni, az a független mediabol tajekozodik! De jo pelda vagy arra, hogy a birkanak csak a kolomp kell...
bencemacska
És mi van a 71 halottal hátrahagyott "hűtőkocsi" ügyével? Az osztrákok nagyon gyorsan átadták az ügyet a magyar hatóságoknak.
Azóta halotti csend!!!
namihami
Lehet, hogy az egyetem iskolázottságot ad. De hogy intelligenciát, humánumot, egymás iránti szolidaritást nem az biztos, az a jelek szerint csak az egyes személyre lebontva jön össze. Felsejlik bennem a gondolat, hogy a daktari ezzel a kijelentésével erősen rá óhajt hajtani a kórházigazgatói kinevezésre.
Régen a Pártban kellett helyezkedni, ma ugyanezen célpont a Lendvai strasse.
solidedge
A főorvosnak tudni kellene hogy ezekhez a betegségekhez nem kell migráns. Terjed az szépen itthon is a szegények körében.
Szókrakész
A libsi köcsögök mikor fogják már felfogni, hogy a politikájuknak kaput, konyec, ende, The end, finito, ...
Szókrakész
@karma1: Ha én a gugliképekkel nem tudlak meggyőzni, akkor az akárkieid hogyan győzhetnek meg téged a gyík tudja hány ezer kilométerre élve?!?!?!
Akkor felvetődik a kérdés, hogy melyik hitelesebb?!?!?!
A tények, vagy a haverjaid?!?!?!
Most érzelmi, vagy tényekre, bizonyítékokra alapozva ítélkezel?!?!?!
karma1
@Szókrakész: Nyugodj le , Draga Nyuszikam,... Tudatok Veled egy edes hirt: nekem NEM haverjaim vannak, hanem 56 eve tarto, toretlen barataim, akik hajszalpontosan ugy latjak a vilagot, ahogy en is, es hat amit ok mondanak, az bizony maximalisan megfelel a valosagnak. Az ember a baratainak, csaladtagjainak NEM hazudik - igaz, mi masnak sem, tudod, bennunket meg ugy neveltek, hogy a hazug embert hamarabb utolerik, mint a reumas kutyat...:o)))
Es sajnos ok is most jutottak nyugdijas korba, most szedik ossze hozza a papirjaikat, es mindegyikuk arrol panaszkodik, hogy hiaba a szorgalmas eletuk, a munkassaguk - 95 %-ban alkalmazottak voltak, tanarok, mernokok, tehat meg ha akartak volna, akkor sem tudtak volna adot csalni, dehat nem is akartak - , szoval a sajat borukon erzik, hogy mennyire meg lettek vezetve ezaltal a kormany altal - na es az allati stabil torvenyeik altal.
Igy a migrans kerdesben is teljesen kompetensnek tartom oket, sokkal jobban, mint barmelyik hazug kozmediat, ami csak kozmetikazni tud.
Sajnalom, hogy Neked lathatoan nincsenek ILYEN barataid, talan igazan barataid sem.
Soha nem voltam semmilyen partnak sem a szimpatizansa, tagja sem, velunk meg gyerekkorunkban sikerult megutaltatni a politikat - ugyanigy az osztalytarsaimmal is, akik tulnyomoreszt a barataim.
Tehat a "libsi-bolsizast", mint egyetlen erveteket nem veszem magamra, mert en mindig csak EMBER voltam, vagyok es leszek is, aki, ha kell, inkabb segitek, mint nem...
A vicc az az egeszben, hogy tudom, Te is ilyen vagy, csak egyszerubb beallni egy populista hulye moge, mert az azt mondja, amit Te legszivesebben hallanal. ...:o)))
Borsodi
Nem kell ide migráns megoldjátok ti egy két segítséggel,munkahely teremtés deviza hitelesek megsegítése,diák hitel, Paksi beruházás stb
bundi
@Peller Anikó: oké...megértelek ...de gondolj bele abba, hogy azoknak a csúnya fertőzéseknek a nagyrésze azért i"ismeretlen" európában, mert az egészségügy régóta foglalkozik ezekkel és kezeli őket...és nagyjából el is tüntek...míg ott...afrika közepén nem nagyon van lehetőség ezekkel foglalkozni...de ha a migránsok ideérnek ők is megkapják a védőoltásokat szúrésen vesznek részt ...tehát előbb utóbb meggyógyulnak ők is...száz éve még magyarország is milyen lepra hely volt és ezerrel fertőzte le amerikát a sok európai migráncs...olvass utána...és ?...ha jól tudom amerika ennek ellenére máig lakott...ellenben mekkora veszélyt jelenthetnek azok a nagymagyarok akik visszaköltöznek jurtába nekiállnak lovaglósdit játszani és tudatosan tagadják meg a védőoltásokat a gyerekeiktől...őket nem lehet visszatoloncolni ázsiába?...erről nem lehet népszavazni?...
bundi
@Szókrakész: oké fussunk neki kedves migráncsvadász másik oldalról...tehát mivel kb 20-30 év múlva nagyjából elfogy nálatok a munkaerő...nem lesz aki a nyögdíjad összedobja...mivel magyarországon 100 családban kb 144 gyerek születik hivatalosan...és ezek jórésze is elhagyja az országot...ja és nem mindenki él családban...sok a szingli...
m.portfolio.hu/gazdasag/nyugdijrendszer/megrazo_abrakon_magyarorszag_jovoje.217392.html
vagy itt
jaszberenyhirado.hu/masodik-helyen-allunk-europaban-a-gyermekvallalasi-kedv-tekinteteben
de olvasd el a hivatalos ksh adatokat:
www.ksh.hu/docs/hun/xftp/stattukor/elveszuleteseu13.pdf
tehát mond honnan fogtok becsábítani illetve elővarázsolni embereket, ha a migráncsokat eldobjátok?...van erre logikus válaszod?...
bundi
@Szókrakész: az ilyen egybites bérnyálnokok többet ártanak a nemzetnek mint az atombomba és a járványok együttesen...
bundi
@Szókrakész: nagy a csöndd...
de itt egy mai cikk
propeller.hu/itthon/3242674-csak-iden-eddig-egy-paksnyival-lettunk-kevesebben
és még nincs vége az évben...ki írtja ki magyarországot...évi 30-40 000 minusz...csak a természetes népességfogyás...a kivándorlás nélkül...minden évben eltűnik egy nagyváros...szeged békéscsaba paks...és pattogtok 1293 menekült miatt?...hol a válaszod öcsike?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.