Kétszáz határon túli aktivista segíti a Fidesz kvótanépszavazási kampányát Pécsett, ahova péntek délután érkezett meg az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) ifjúsági szervezetének tagjai.

Csizi Péter, a baranyai megyeszékhely fideszes országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy határon túli aktivisták a kvótareferendumon való részvételre és a nem szavazat leadására agitálnak.

Elhangzott, hogy a jövő héten Vajdaságból, Kárpátaljáról és Felvidékről is érkeznek még Pécsre aktivisták. Csizi Péter szerint Orbán népszavazása "a teljes magyarságot érintő nemzeti ügy".

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Mi a bánatos faßért tolták ide a pofájukat!!! nem sül le a bőr a pofájukról???mit keresnek itt??? miért avatkoznak be a mi ügyünkbe? Hogy a rosseb égesse a hátukra a bőrt! takarodjanak haza a sunyi picsába!!!vajon mennyit kapnak a mi adóforintjainkból ezért a mocskos munkáért???!!!Szemét gecik!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Mi a bánatos faßért tolták ide a pofájukat!!! nem sül le a bőr a pofájukról???mit keresnek itt??? miért avatkoznak be a mi ügyünkbe? Hogy a rosseb égesse a hátukra a bőrt! takarodjanak haza a sunyi picsába!!!vajon mennyit kapnak a mi adóforintjainkból ezért a mocskos munkáért???!!!Szemét gecik!!!
lampa laz
"Elhangzott, hogy a jövő héten Vajdaságból, Kárpátaljáról és Felvidékről is érkeznek még Pécsre aktivisták." Csizi Péter az érjen utol amit én kívánok neked meg a gazdádnak.
Nessy
Majd akkor vau - vau mindenbe, ha itt adózik, itt él. vagy jó pénzért kirándulnak egy kicsit??
Mit szólna a drága ha én is döntenék az ő dolgairól?
Sziszifusz
@dr. prédikátor: 17:34
Ezek a fiatalok lehet, hogy csak egy jó bulit látnak ebben a dologban. Saját szempontból igazuk lehet. Ingyen utaznak és buliznak egyet.
Kritikát az érdemelne aki az adófizetők pénzén, aljas célból idehozza őket és fizeti ezt az akciót.
lampa laz
"Október 2-án az emberség a tét címmel tett közzé olvasói levelet a Transindex.ro romániai magyar nyelvű hírportál. A felhívás arra biztatja a Romániában élő, magyar állampolgársággal is rendelkezőket, hogy ne menjenek el szavazni."

Van ellenpélda is a magyar hülyeségre.
desert
Lengyelek nem jönnek? Hát mit csinál a cöf, ha ennyit nem lehet rájuk bízni? Csalódott lesz a főnök...
Zeta
És ezt is a mi pénzünkből. Mert erre is felhatalmazást kaptak? Kitől?
papa.49
Mi a búbánatos lófasznak jönnek ide az erdélyiek, akkor pofázzanak itt bele a dolgokba ha itt fizetnek adót TAKARODÓ HAZA ERDÉLYBE!!!
volvós
Kapnak fejenként egy fidesz golyóstollat, lehet szint választani:
Narancssárga, vagy narancssárga...Bocskoros szöröstalpuak,
a bringás nagy dakota családja...nyustyuk...!
Ludmilla
tolják...otthon... a talicskát.Ne avatkozzanak bele Magyarország belügyeibe,nem itt élnek
Kovács Gizella
Ezért kellett a magyar állampolgárság ?
Nem szégyellitek magatokat ?
volvós
@Kovács Gizella: 18:30
Ezek, meg a szégyen ??? Nemcsak hogy szégyenérzetük nincs,
hanem gerincük sincs...Ahogy Hofi mondta anno :
" - Pénzért ?? Mindent, szopok, nyalok, gombot varrok "
panellproli
A sok rossz fogú banya sz...ja le G. Nagyurat
Kovács Gizella
@volvós: Ami pénzt ezért kapnak, költsék patikára !
volvós
@Kovács Gizella: én a temetkezési vállalatra gondoltam...
hátha valaki agyon(?)üti valamennyit
papa.49
@Kovács Gizella: Ennyi erővel én is elmehetnék szavazni Németországba, mert a dédnagyapán született német volt, vagy akár a mai Horvátországba, mert az Apai nagyapán meg ott született, és a VH I. előtt jött át Magyarországra!!!
Azt hiszem mindkét helyen jól kiröhögnének ha jelentkeznék szavazni, de nem jelentkezem mert semmi közöm se az egyik, se a másik országhoz!!!
Én itt születtem, itt éltem, itt is fogok élni míg élek, nekem ez a hazám, de mindenki aki ide belepofázik a belügyeinkbe szépen eltakarodhat a sunyi picsába!!!
papa.49
@Kovács Gizella: Látod ezért szoktam én mondani, hogy olyan tökéletes magyar származású már nincs is!!!
Ez a Kárpát medence egy igazi ,,olvasztó tégely volt, sőt ma is az itt olyan aki 100 % magyar már nem található, aki ezt ma meri állítani saját magáról az BIZTOSAN HAZUDIK!!!
Kovács Gizella
@papa.49: Apai ágon nagyon sok rokonom élt, él ott, az apai nagymamám
Lékán élte le az életét...
papa.49
@Kovács Gizella: Én már nem ismerem a németországi ős családot, hiszen a dédipapa 1870. ben jött át Magyarországra, itt nősült, egy nemese család lányát vette feleségül, itt születtek az Anyám nagybátyjai, nagynénje, meg a rengeteg unoka testvére, én már csak azoknak a gyermekeit ismertem, de azok is szétszóródtak a nagyvilágban...
volvós
@Kovács Gizella: 18:40

Várunk szeretettel !!!
simmering73
Őszintén kérdezem. A kurva migráns kérdésen meg a kurva fideszen kívül van még más téma ebben a kurva országban?
papa.49
@simmering73: Ezt mantrázzák második hónapja állandóan, mint az elmebeteg!!!
Perwool
Ha itt éltek és viselitek a döntésetek következményeit, nem a ti pénzetekből üzengetnek Brüsszelnek, fizetitek Európa legmagasabb adóterheit, eltartotok vagy 120 államtitkárt és kiveszitek a részeket minden egyéb szopásból is, akkor szavazzatok! Ha nem, akkor ne döntsetek az én sorsomról!
Csizmás Kond
@Perwool: ...ha jól értettem nem szavaznak hanem kampányolnak és nem szavazásra buzdítanak...mert azért ugye neked sem tetszene egy utcahossznyi migráncs a szomszédodba...habár az tényleg a te sorsod volna.
human
Orbánnak eddig importálnia kellett nyilvános beszédeihez a tapsolókat, majd importálnia kellett a tüntetőket, majd importálnia kellett a szavazókat, és már az aktivistákból is kifogyóban van ezek szerint.
aremy
ifjúsági szervezet tagjai?? meddig ifjú az ifjú mint a fiatal demokraták úgy 65-70 éves korig?
Nessy
@Csizmás Kond: Ameddig pénzért bárki jöhet,. sőt, még a kamatokat számolva még fizetünk, hogy jöjjenek, addig ez álságos szöveg!
Villon
Ezek szerit nagy gáz van a királyi udvarban. Pécsett nem tudnak kiállítani pár-száz aktivistát. Várjuk lengyel barátainkat is.
human
@Villon: Pedig a Kubatov-lista pont Pécsen debütált először és a Páva Zsolt valóban magabiztosan győzött is.
Itt a teljes videó róla: vimeo.com/55694118
Peller Anikó
Aggódnak Pécs miatt, az utolsó előtti komcsi város (volt). Szeged az utolsó.
human
@Eriksson: És még az angliai magyar konzulátusról is elmentek meghallgatni :)
Eriksson
@human: Itt valahol volt egy cikk arról, hogy a konzulátus ettől elzárkózott, tőlük senki nem volt jelen. :)
karma1
@papa.49: Kivancsi vagyok, hogyha az RMDSZ oldalan szallnanak harcba magyar aktivistak Romaniaban, hogy akkor ok mekkora ivben lennenek kib@szva a roman kormany altal? Mert szerintem akkora rugast kapnanak, hogy azonnal orbitalis palyara allnanak...:o))
karma1
@human: A londoni magyar kovetseg ez elol a vad elol "elzarkozott"... Aha,... Volt meg egy olyan naiv elme, aki azt kepzelte, hogy majd a magyar nagykovet kiall a sajto ele es azt mondja, "Igen, a mi embereinket ismertek fel a kint elo magyarok, akik akkor a kocsmaban tartozkodtak..."
Hat van meg olyan egybites agyu, aki ezt kepzelne...:o)
human
@karma1: Ilyen a politika. Megcsinálják, tagadnak, majd magyarázkodnak (munkaidőn kívül volt, önálló akció, stb)
human
@Eriksson: Lehet. A hírek végül is csak arról szóltak, hogy az ott lévők közül többen felismerni vélték a konzulátus alkalmazottait a hangoskodókban. Majd kiderül.
Desischado
Majd ha itt élnek, itt adóznak és viselik minden következményét a szavazásuknak, akkor szavazzanak. Addig viszont takarodjanak haza Erdélybe! Ezért utáltam meg őket! Van az a pénz, amiért eladjátok a gerinceteket, ugye? Rohadékok!
Clavigo
"" Tóljátok " a fitymasz- kampányt,,,Aztán ,ha haza mentek Romániába,,@nyátokról se feledkezzetek meg.
Villon
@Peller Anikó: Te egy beteg ember vagy. Mitől komcsi egy város? Jelenleg egy komcsi erő létezik. Az, amelyik éppen hatalmon van. De ettől Pécs, az egy város. Emberek lakják. Ilyenek, olyanok. Szeged pedig szintén egy magyar város, jó hely. Menj oda, érezd jól magad. Ha nem bántasz senkit, téged sem fognak bántani. Sőt, Alcsútdoboz és Felcsút is szép hely, ott is emberek élnek. Nem FIDESZ faluk, még akkor sem, ha a kedves vezető szeretné, ha az lenne. Ezek is magyar települések.
human
@Desischado: Elsősorban Orbánnak kell "megköszönni", hogy már nem csak a belhoni magyarokat fordította egymás ellen, hanem a belhoniakat a külhoniakkal is.
namihami
Most Erdélyből hozattak néhány kézcsókolót. Az itthoni már nem jól csókol vagy elfogyott?
Ebből is látszik, hogy megvan a szeretetigény Vezérünkben a népe , főleg a határon túli és anyagilag jól kitömött népe, irányából.
Peller Anikó
@Villon: kösz, jól látod, most is fáj a tyúkszemem. Pécs attól "komcsi" mert a szocik egyik utolsó bástyája volt amíg fel nem szállott a páva a vármegye házára. Emiatt aggódik a bán, mit nem értesz?

Szeged meg az utolsó "komcsi" mert itt büszkén megvédtük a Botkát, én itt élek Szegeden, mit nem értesz?
dr. prédikátor
Sőt úgy tudom hogy jön még 300 toszi meg hutu is, mondta a kupak lala!!!
karma1
@anka: Csak ne a mi birkainkbol!...:o))) Nekunk is pont ilyen van, (perendale), amivel a fonok fotozkodott...:o)) (Tudom, tudom, csak fotoshop, de akkor is...:o))))
Lepényleső
Megszavaztuk a kettős állampolgárságot,most meg szavaznak helyettünk,egy nemzet így sosem leszünk. Amit trianon nem tudott megtenni,azt bevégzi ovi. Darabokra tépi a magyar-ságot,ja igen,és tapsoljunk neki.
karma1
@papa.49: Hogy ki mennyire "tiszta" magyar, vagy nemet, francia, vagy angol, azt tegnap egy dokumentum musorbol lathattam.
(Discovery-n ment) Egy statisztikai felmeresre kerestek onkenteseket, es az volt a kivalasztas legfobb fokmeroje, hogy az a 6 kivalasztott, akin a DNS vizsgalatot elvegzik, mennyire hatarozottan allitjak, hogy ok ilyen vagy olyan nemzetiseguek.
Mindenkitol vettek egy csomo nyalmintat, es kb. 1 honap mulva ujra osszejottek a vizsgalt szemelyek, es mindegyikuk megkapta azt a geologiai terkepet, ami mutatta, hogy az oseik merrol szarmaznak, es mindenki megkapta szazalekosan is, hogy melyik "verbol" hany % van obenne.
Aki szintiszta skotnak allitotta magat, 200 evre visszamenoen skot osokkel, kiderult, hogy minden van benne inkabb, mint tiszta skot ver: ebbol csak 30 % volt benne! Ugyanigy voltak a tobbiek is, meg egy afrikai nagyon feketeborurol is kiderult, hogy az egyik ose horvat szarmazasu!

Szoval, mielott pl. bayerzsoti - akinek a nagypapaja osztrak borbely volt -, elkezdene nagyon magyarkodni, azelott jo lenne, ha mindenki melyen elgondolkodna azon, hogy milyen tortenelmen mentunk keresztul az elmult 1000 evben, es tudjunk rola, hogy mi magyarok pont azert vagyunk sok mindenben kivaloak, mert mindig jott friss ver a DNS-unkbe, es nem lettunk belterjes verfertozottek...
papa.49
@karma1: A hazugovicsot, meg a bandáját hivatalosan nem tudják kiutasítani mert félig román a g..i...
karma1
@papa.49: Allampolgarkent? Mert akkor viszont hogy a ...csa'ba lehet MAGYAR miniszterelnok?A bandajat viszont tenyleg nem kell simogatniuk odaat a romanoknak, szekelyeknek, az egy osszehozott bunbanda, nem etnikum...:o)))
papa.49
@karma1: Nálunk míg az anyai Nagyanyám élt eléggé jól tudtuk a családfát, apai oldalról meg a nagynéném kutakodott a Nagypapi származása után, így jutott el Fiuméba, ahol kiderült az öreg egy orvosokból, jogászokból, álló család sarja, a családfát egészen 1300. vissza lehetett követni ott... De én ettől függetlenül magyarnak érzem magam, és tudod nem is kívánkoztam az utolsó pár év kivételével soha el innen, pedig lett volna lehetőség '90. után de nem mentem, most már bánom is nagyon...
Ez a haza mindig olvasztó tégely volt, itt mindig keveredtek a népek, csak azt sajnálom, hogy valahogy az emberekből kiveszett, az hogy tenni is tegyenek a rossz ellen...
papa.49
@karma1: Azt nem tudom hogy állampolgár-e, de az apja révén onnan származik, a másik fele meg ,,etnikum,, az anyja révén...
volvós
@Villon: ma 01:59

Legyen Emökéhez Erdélyböl sok türelmed, itt már sok kommentelö
szerette volna " megtéríteni " de eddig nem sikerült...olyan
szerepelö tipus, néha a felülvizsgáló orvos megengedi, hogy a
net elé üljön...Bár helyesírásból nulla, de állitja, hogy magyar,
és Szegeden lakik ( talán a " Csillagban ?? " ) :-)))))
vadnarancs
Na ti kiskancsók, nekünk ti is migráncsok vagytok! Saját magatok ellen buzdítotok bennünket! Ostoba egybitesek! Takarodjatok oda, ahonnan jöttetek, majd ha mi belepofázunk a ti dolgaitokba, akkor pofázhattok ti is a miénkbe!
Jozefina
Mi közük van a határon túliaknak a magyar belügyekhez??? Ugyanolyan migráncsok, mit bárki más!!! Vajon ki pénzeli őket???
evacica
@Jozefina: Na ki? Orbán a mi pénzükből a szavazataikért! Ezért utáltam meg őket, mert ilyen gerinctelenek!
kukac50
Ezeknek több pénzt juttatnak mint nekünk,alja népség.
A jó kutya nem ugat a szomszédba! Ezek ugatnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.