Ha a bevándorlást elhibázzuk, akkor nemcsak a mi Magyarországunk változik meg, a gyerekeink, unokáink Magyarországa is egészen más lesz, mint amilyen migráció nélkül lehet – hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök a TV2-nek adott interjújában csütörtökön.

A kormányfő értékelése szerint vannak olyan döntések, amelyeket meg lehet változtatni, de a bevándorlás kérdése olyan ügy, amelyben ha hibázunk, többet nem tudjuk kijavítani. Erről szól a nyugat-európai országok mókuskerékszerűen ismétlődő sok belső vitája és feszültsége – tette hozzá.

Orbán szerint ha hibázunk, többet nem tudjuk kijavítani

Azt mondta: az emberek megértették ezt a helyzetet, tudják, hogy az ország jövőjéről van szó. Megjegyezte: ettől még pártvélemények vannak, a baloldal általában bevándorláspárti, a jobboldal pedig úgy szeretné megőrizni az országot, amilyen. Szerinte azok, akik nem vesznek részt a vasárnapi népszavazáson, rábízzák a döntést a többiekre.

Orbán Viktor azt is jelezte: a referendum eredményével a háta mögött kész arra, hogy jövő héten Brüsszelbe utazzon és tárgyaljon az unióval a kvótákról. Az EU-ra a demokráciák közösségeként hivatkozott, kifejtve: ha egy nemzet ellenez egy szabályozást, akkor azt nem lehet ráerőltetni. "Ennek szeretnék érvényt szerezni" – fogalmazott.

A kormányfő helytelenítette, hogy az EU nem tisztázta az elején, hogy miként segítsen a bajba jutott embereken. Jó néhány tagállam pedig meghívta őket saját országába, majd amikor rájött, hogy ebből baj lesz, akkor azt gondolta, kiválogatja azokat, akikre szüksége van, a többieket pedig szétosztja – mondta. Hozzátette: a legveszélyesebbnek azt tartja, hogy nem mondtak ki egy felső határt.

Orbán Viktor ezt szembeállította a magyar állásponttal, amely oda vinné a segítséget, ahol arra valóban szükség van, a kezdetektől a határvédelmet képviseli, továbbá rögzíti hogy "nekünk magyaroknak kell eldönteni, hogy kikkel akarunk együtt élni és kikkel nem".

"Mi nem akarjuk, hogy a közbiztonság romoljon, nem akarunk terrorfenyegetettséget, nem akarjuk megváltoztatni az életünket, nem akarjuk más alapokra helyezni a családi viszonyainkat, a nőkről való gondolkodásunkat, a sajtó- és vallásszabadságról kialakított eszméinket" – sorolta.

Orbán Viktor kitért arra is, hogy azok az országok, amelyek beengedték a migránsokat, szét is terítették őket, minden falunak, városnak adtak belőle. Ez itt is érvényesülne, ha Magyarországra rákényszerítenék a befogadást, ezért a népszavazás nemcsak egy országos ügyről szól, hanem minden település életéről – emelte ki.

A párizsi merényletek egyik lebonyolítója, Salah Abdeslam magyarországi tartózkodását firtató kérdésre a kormányfő azt felelte: minél több a migráns, annál nagyobb a terror kockázata.

A miniszterelnököt megkérdezték Európa jövőjéről is. Kifejtette: nem tudhatja, hogy a kontinens milyen formában szervezi majd az életét, de olyan Európát, benne olyan Magyarországot akar, ahol az élet derűs, biztonságos és jómódú. "Ma az európai élet ilyen, ha nem rontjuk el, akkor ilyen is maradhat" – összegzett.

167 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Egészségügy romokban, oktatás romokban, 600 ezer kivondorol a nyugdíjrendszer a csőd szélén... a kurva anyádat beszélsz te jövőről.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Egészségügy romokban, oktatás romokban, 600 ezer kivondorol a nyugdíjrendszer a csőd szélén... a kurva anyádat beszélsz te jövőről.
simmering73
Gyerekeink, unokáink jövőjét ti már tönkretettétek, elherdáltátok.
Hellcat
@bencemacska: Igen, itt propin is megjelent a cikk...haza is szóltam egyből igaz-e...nem tudok semmit sajna :(
Béla333
A PaksII szerződés aláírásával tönkre tették az unokáink életét is.
Egy ilyen veszteséges, minden modern energiatermeléssel szembemenő, kockázatos, kellően át nem gondolt, csak a lenyúlható pénzt szem előtt tartó szerződés aláírásával a haza érdekeit szándékosan megsértik, annak ártanak, így ezt nevezhetjük nyugodtan hazaárulásnak!
És akkor még nem is beszéltünk a sugárzó atomhulladékról, amit valahol az országunkban fogjuk kerülgetni vagy tízezer éven keresztül, mivel addig fognak még sugározni!
Ezt a nemzet ellen elkövetett bűnt hogy lehet helyrehozni?
Peller Anikó
Igaza van, ez nagyon fontos kérdés.

De már a népszavazó kérdést is elbasztátok, kíváncsi lennék Allex-ben is ilyen idióta kérdést tesznek fel vasárnap?
bencemacska
@Hellcat: Én a rádióban hallottam, utána kerestem rá!
Pont ilyen hírben kell szerepelniük!
bencemacska
@Mirabilis: Kiket nem ugrasztott még össze?
Hellcat
@bencemacska: Botrány egyébként...a polgármester egyébként független és kizárt hogy az ő keze van a dologban...van olyan viszont akinek a falon a családi portré fölött az orbán kép lógott...és jelenleg képviselő.
Perwool
"Ha a bevándorlást elhibázzuk, akkor nemcsak a mi Magyarországunk változik meg, a gyerekeink, unokáink Magyarországa is egészen más lesz"
Robbantás, népszavazás, migráns...közben senki nem beszél arról, hogy mostanára az egy főre jutó jövedelem tekintetében hazánk Európában az utolsó helyre került! A Fidesz 2. hatalomra kerülésének hetedik évében a lakosság egyre nagyobb hányada nyomorog.Magyarország 6 helyet rontott a globális versenyképességi ranglistán, így jelenleg a világ 69. legversenyképesebb gazdasága, az Európai Unión belül pedig a 25.

A gyermekeink jövőjével az a xarházi játszik, aki felesleges dolgokra költ el sok milliárd forintot.
Tudod ki??!!
human
Orbán péntek reggeli alákérdezős showjára leszek kíváncsi, hogy mennyire tolja túl a propagandát.
human
"nem akarjuk más alapokra helyezni ... a nőkről való gondolkodásunkat"
Na pont ebben a kérésben áll a legközelebb egymáshoz a fidesz és a muszlimok véleménye.
kakaósbögre
akkor hibáztunk amikor nem akasztottuk fel még az első kormánya idején.
papa.49
@kakaósbögre: Nálad a pont!!!
A Gyurcsánynak pont azt nem tudom megbocsájtani, hogy 2006 őszén nem állította bíróság elé ezt a taknyot!!!
Perwool
@human: Naponta vernek össze nőket, de valamiért csak a szír fontos, meg az arab...
Pedig a NANE oldalán is szét kellene nézniük.
papa.49
Neked hazugovics már lement a napod, elfogyott belőled a szusz dádé!!!
Zeta
Beszél egy boldog Európáról ,amiről a közelmúltban azt mondta, a nyugat megbukott! Beszél a családról ,egy olyan országban ,ahol a gyerekeknek étkezést kell biztosítani - ingyen- mert kidőlnek a padból, ahol csak egy szűlő mehet közmunkára- 51000. A vallás szabadságról, mikor az iskolák zöme egyházi, ahol a hittan bevonult az iskolákba. Ahol dícsérik versenyképességünk Eu 25 .helyét. Botswanáról nem beszélve.!
human
@Zeta: Orbán olyan Európát szeretne ahol nem vizsgálják, hogy a francba építhet valaki közpénzből olyan kisvasutat amin senki nem utazik.
Tulipánfa
„kivonulni nem lehet, ennek az országnak vagyunk a polgárai, ha nem veszünk részt a döntésben, bejelentjük, hogy elfogadjuk a többiek részvételével született döntést”. Mondja az álszent demokrata, miközben ész nélkül,a "haza érdekében" juttatja közös pénzünket a haveroknak.
Csodálkozó
Óriásit hibáztunk, amikor megválasztottuk (én még sosem szavaztam rá).
Ezt kijavítani nagyon nehéz lesz, úgy átfarigcsálta az alkotmányt.
Na de A Kárpátok Géniusza sem élt örökké, ráadásul tévedett, amikor golyóállónak képzelte magát...
Borsodi
javaslom Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc ellen is benyújtani az alábbiakat

2012. évi C. törvény (Btk) alapján

XIII. FEJEZET AZ EMBERIESSÉG ELLENI BŰNCSELEKMÉNYEK Népirtás

142. § (1) Aki valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges megsemmisítése céljából

a) a csoport tagjait megöli,

b) a csoport tagjainak súlyos testi vagy lelki sérelmet okoz,

c) a csoportot olyan életfeltételek közé kényszeríti, amelyek azt vagy annak egyes tagjait pusztulással fenyegetik,

d) olyan intézkedést tesz, amelynek célja a csoporton belül a születések meggátolása,

e) a csoporthoz tartozó gyermekeket más csoportba elhurcolja,

bűntett miatt tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki népirtásra irányuló előkészületet követ el, két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. Emberiesség elleni bűncselekmény

143. § (1) Aki a lakosság elleni átfogó vagy módszeres támadás részeként

a) emberölést követ el,

b) a lakosságot vagy annak egy részét olyan életfeltételek közé kényszeríti, amelyek azt vagy annak egyes tagjait pusztulással fenyegetik,

c) a lakosságot vagy annak egy részét jogszerű tartózkodási helyéről kitelepíti,

d) emberkereskedelmet követ el, vagy kényszermunkát végeztet,

e) mást személyi szabadságától megfoszt, vagy fogva tartását jogellenesen tartja fenn,

f) mást szexuális erőszakra vagy annak eltűrésére, prostitúcióra, magzat kihordására vagy magzatelhajtásra kényszerít,

g) másnak súlyos testi vagy lelki sérelmet okoz,

h) politikai, nemzeti, etnikai, kulturális, vallási, nemi vagy más ismérv alapján meghatározható csoportot vagy annak tagját a csoporthoz tartozása miatt alapvető jogaitól megfoszt,

bűntett miatt tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Aki emberiesség elleni bűncselekményre irányuló előkészületet követ el, két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(3)...
LPQ
Péklapáttal arcon ütni csúnyán.
orbán, a suttyó, ennyit érdemel... ezt érdemelte ki.
Talán a felesége is ezt kívánja már...
egyvandor
A magyarok hibáztak amikor hittek neked. Nemi tudják már kijavítani.
Kamcsatka
Nem akarom túl feszíteni a húrt , de azért gondoljatok azért Paks 2-re, vagy orbán olimpiára
abe
Buta orbán (orbán okos, de hülyeségekre használja az eszét, ezért mégis buta), ha Európa elbukná a menekültválságot, és belerokkan, akkor Magyarországot mi menti meg a muszlim hordától?

Nőjél már fel te lecseszett kistáska, mert olyan pofont kapsz baszd meg, hogy a fal adja a másikat!

Ugye érzékeled a nulla tiszteletet?
Az csak a te fejedben van - rosszul!
JAJMÁR
Van az ország és van azorbán . Két külön világ, külön érdek. a legnagyobb hiba egybemosni.
Hát én remélem, hogy nem marad így.
Jozefina
Döl belőle a hazugság, az uszítás, a félretájékoztatás!!! Már senki ne higgyen neki. Ráadásul a választás előtti naptól kapzsi módon az üzemanyag árakat is drasztikusan emeli, csak, hogy többet tudjanak lopni.
MINDENKI MARADJON OTTHON!!! SENKI NE MENJEN SZAVAZNI!!!
Aki Én
@Peller Anikó: És vajon miért ezt a kérdést tették fel? Merthogy a migránsokhoz semmi köze az biztos.
,,Azt mondta: az emberek megértették ezt a helyzetet, tudják, hogy az ország jövőjéről van szó."
Pontosan. Ezért fogják rengetegen bojkottálni.
,,Szerinte azok, akik nem vesznek részt a vasárnapi népszavazáson, rábízzák a döntést a többiekre."
Vagyis készül a buktára. Az viszont ezer százalék, hogy a nem lesz többségben, vagyis erre fog hivatkozni.
Érdekes módom ma már azt is mondja, hogy nincs politikai tétje, csak érzelmi tétje van.
magyarbakancs
@Hellcat: Neki van jövője.
Vörös zászló leng, lengeti a szél
A csaták bíbor hajnalán,
Ment a hős brigádok élén
Sok amuri partizán.
Bringás
A jövőnk a tét, amit a libsik tönkre akarnak tenni. Nem azért, mert nem látják be az állítás tarthatatlanságát, hanem azért árulják a hazát, hogy ismét hatalomtra kerülhessenek!

Itt többé nem lesz hatalmon az a tolvaj, hazaáruló bűnbanda!
magyarbakancs
@Bringás:" Itt többé nem lesz hatalmon az a tolvaj, hazaáruló bűnbanda!"
Fideszről beszélsz?
Szokjál már le ,hogy mindenkit le hazaárulázól ,ki nem ért egyet Orbán politikájával!
Aki Én
@magyarbakancs: 10:01 A beteg tetű hazaáruló nyomorult nem normális. Nem látja, hogy jelenleg is hatalmon van a tolvaj, hazaáruló bűnbanda.
Bringás
@magyarbakancs: Én csak libsiéket hazaárulózom és ezt egy ok miatt teszem: mert azok!
DR Eric CARTMEN
A PÜFFEDT PÁVATÁNCOS NÉHÁNY ÉVE MÉG EZT HAZUDTA :" Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak."
"Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani - mondta tegnap a magyar kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén. Orbán Viktor a gazdasági növekedés fenntartását firtató kérdésre reagált úgy, hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak."
(2001, Origo)
Mobil123
Hát a Szüleid kib@szot nagyot hibáztak és senki nem tudja ezt kijavítani
farkas
A liberálisoknál agresszivabb intoleránsabb népséget még nem láttam. Mi a sz.-t akarnak? Igaz- aki meg szeretné erőszakoltatni családját vagy önmagát tegyen kirándulásokat Németországba- utána tőlem hazajöhet kezeltetni magát, ha fizette a TB-t...
abe
Szerintem meg egy péklapáttal verlek arcon - mert megérdemled.

Mondjál még valami hülyeséget, orbán.
Péklapáttal leszel arcon verve, te buta, nem is magyar...
Te nem is vagy magyar!
Beférkőztél közénk, és próbálsz mindent szétcseszni.
orbán, te NEM VAGY MAGYAR, ÉS SOSEM VOLTÁL!!!

Húzz a picsába, te életidegen sehonnai!
volvós
A képet nézve én meg azt hittem, hogy a micsodájának a hosszát
mutatja, büszkén...Igaz a trollok torkán ez is megakadna...
abe
orbán egy geci.
Most már sokak szerint geci.

Mit mond egy geci?
Ez a magyar geciken kívül senkit nem érdekel.

Mondj valami fntosat, geci orbán.
A kutyát nem érdekli!
abe
Péklapáttal arcon ütni orbánt.
Az már valami.

"Üssük arcon péklapáttal orbánt mozgalom mozgatórugója, hogy üssük arcon orbánt egy péklapáttal."

Arcon ütni orbánt egy péklapáttal...
Ez sok vagy kevés kívánság?
magyarbakancs
@Bringás: Jegyezd meg SENKI NEM HAZAÁRULÓ HA VALAMIRÓL MÁS A VÉLEMÉNYE.
A MIT EVVEL A GONDOLATTAL KÉPVISELSZ MÁR JÓ PÁR MILLIÓ EMBER ÉLETÉBE KERÜLT EBBEN AZ ORSZÁGBAN.
Se baloldali,se jobboldali politika kisajtolásának nincs helye a magyar társadalomban.
Azért kell a liberális gondolat,hogy ezeknek a szélsőséges politikai gondolatokat ellen súlyozza a Magyar társadalomban.
Hazát csak katonailag és iparilag lehet el árulni kémkedéssel.
Politikailag nem.
eugen4402
Jó, akkor most jöjjön a szerepjáték!
Holnap este meglesz a négy és félmillió NEM-szavazat, bravó. A jövő héten "példátlan mozgósítás" kezdődik, a nemmel szavazó pógárokat a határokra telepítjük, közben megszervezzük a négy és félmillió önkéntes határőr ruházkodását, élelmezését, éjszakai szállását, stb. A magyar határok 2171 km hosszan övezik ezt a kis országot, fegyverzetre nincs szükség: a határozott magyar szájtépés messzire elriasztja az Afrikából tóduló sokmillió fekete embert. Vagy mégsem...? Inkább ne tudjuk meg...
justhpeter
@Bringás: Bringás: " Itt többé nem lesz hatalmon az a tolvaj, hazaáruló bűnbanda!"

Te ezek szerint tudsz valamit ! Mikor mond le Orbán ?
silber13
@Horizont: És azok a képek bizony a Szondi-tesztbe valók!
eugen4402
@anka: Juhhhuuuúúj! Erre nem számítottam... :-)))
anka
@eugen4402: - mindenre van megoldás...:D
eugen4402
@anka: Ez bizony gyökeres megoldásnak tűnik, alapjában oldana meg egyszerre több problémát is. És ezt tényleg többet nem lehetne "kijavítani"...:-)))
eugen4402
@anka: Kis túlzással azt mondhatnám: ez egy újraértelmezett "Endlösung"...
csa-csa
@Bringás: majd jön a következő, meg a következő bűnbanda!
Warlord
Orbán szerint ha hibázunk, többet nem tudjuk kijavítani

Te gyökér! A hiba már hat éve megtörtént.
Warlord
@Bringás: Te mit gusztustalankodsz itt, hazug tetü? Sorolom: gyáva vagy, mert mert nem mersz eljönni, pedig tudod a címem. Hazug vagy, mert azt mondtad a páncélosoknál tiszt voltál. Soha nem voltál. Ellenben munkásőr és III/III-as igen. Kölcsönkapott pénzt nem adtál vissza. Nőt öngyilkosságba kergettél. Beteg embereken röhögsz. Legközelebb az elérhetőségeidet is felrakom. Te ocsmány, önálló gondolatoktól mentes féreg. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába.
kamazuka
Nem hinném hogy hibázom.
Úgy tanítottak,alsó széle közepe.
Kis cél kis hiba
És akkor még az ismétlés lehetősége is ott van.
Vagy a sorozat.
De hibázni?
Bringás
@Warlord: Minden beteg emberen röhögök. Rajtad is idegbeteg tetű!
Bringás
@Warlord: A hiba ott volt, hogy megszülettél gyökér!
Bringás
@magyarbakancs: Bizony vannak olyan pillanatok, amikor a választás hazaárulást takar. Na ez ilyen!!!
silber13
@Bringás: Röhöghetsz, de az igazságot írta!
Warlord
@Bringás: Te akartad görény. Holnap kezdem. Ne csodálkozz, hogy becsönget nek hozzád. És ez napi program lesz hányadék bélféreg.
Warlord
@Bringás: Te mit gusztustalankodsz itt, hazug tetü? Sorolom: gyáva vagy, mert mert nem mersz eljönni, pedig tudod a címem. Hazug vagy, mert azt mondtad a páncélosoknál tiszt voltál. Soha nem voltál. Ellenben munkásőr és III/III-as igen. Kölcsönkapott pénzt nem adtál vissza. Nőt öngyilkosságba kergettél. Beteg embereken röhögsz. Legközelebb az elérhetőségeidet is felrakom. Te ocsmány, önálló gondolatoktól mentes féreg. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába
silber13
@Bringás: Te szajkózod, hogy t vagytok többen, a választűson győzni fogtok etc, etc Vagyus hazaárulók vagytok! Te meg végtelenül buta, primkó alak vagy!
Warlord
@jankó321: Naaaa. És a tini nindzsa teknőc tán nem páncélos?
jankó321
@Warlord: Az nem játszik, ahhoz túlképzett egy tininindzsa.
silber13
@Bringás: " Minden beteg emberen röhögök..." Na ez az igazi pofád! Beteg embereken röhögni! Te nem vagy ember!! És ezt az alávaló megjegyzésedet remélhetőleg a szerkesztőség és a moderátor is megfeklkelően honorálni fogja!!
Warlord
@Bringás: Van pár órád, használd ki, kezdjél gyorsan albánul tanulni. Szükséged lesz rá, ha megszólal a csengő.
Bringás
@silber13: Mi van hazaáruló? Cincogsz?
Warlord
@Bringás: Miért dicsekedsz a származásoddal?

Te mit gusztustalankodsz itt, hazug tetü? Sorolom: gyáva vagy, mert mert nem mersz eljönni, pedig tudod a címem. Hazug vagy, mert azt mondtad a páncélosoknál tiszt voltál. Soha nem voltál. Ellenben munkásőr és III/III-as igen. Kölcsönkapott pénzt nem adtál vissza. Nőt öngyilkosságba kergettél. Beteg embereken röhögsz. Legközelebb az elérhetőségeidet is felrakom. Te ocsmány, önálló gondolatoktól mentes féreg. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába
Bringás
@Warlord: Vérfertőzés! Nem szeretjük!!!
Warlord
@Bringás: Én kifejezetten undorítónak tartom. Az eleven példa te vagy az eredményére.

Te mit gusztustalankodsz itt, hazug tetü? Sorolom: gyáva vagy, mert mert nem mersz eljönni, pedig tudod a címem. Hazug vagy, mert azt mondtad a páncélosoknál tiszt voltál. Soha nem voltál. Ellenben munkásőr és III/III-as igen. Kölcsönkapott pénzt nem adtál vissza. Nőt öngyilkosságba kergettél. Beteg embereken röhögsz. Legközelebb az elérhetőségeidet is felrakom. Te ocsmány, önálló gondolatoktól mentes féreg. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába
Bringás
@Warlord: Nem szeretjük a vérfertőzőket! Nagyon nem!
Warlord
@Warlord: Nem értem, miért dicsekszel a fogantatásoddal?

Te mit gusztustalankodsz itt, hazug tetü? Sorolom: gyáva vagy, mert mert nem mersz eljönni, pedig tudod a címem. Hazug vagy, mert azt mondtad a páncélosoknál tiszt voltál. Soha nem voltál. Ellenben munkásőr és III/III-as igen. Kölcsönkapott pénzt nem adtál vissza. Nőt öngyilkosságba kergettél. Beteg embereken röhögsz. Legközelebb az elérhetőségeidet is felrakom. Te ocsmány, önálló gondolatoktól mentes féreg. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába
silber13
@Bringás: Mi van Szunyi? Kaptál egy grazi beutalót? Rád fér már!:-)))) Bár reménytelen eset vagy!
silber13
@Bringás: Fingod nincs a fogalmakról, de ontod az elmebeteg szövegeidet! Buta tahó vagy! Nagyon buta!:-))))
Bringás
@silber13: Mindig a makogás! Igaz. Majomtól mit várjon az ember?
Warlord
@Bringás: A biológiai következmények nem kevésbé tragikusak, ha a bűnös kapcsolatból gyermek születik. Ugyanis a rejtett, de öröklődő, káros tulajdonságokat hordozó gének a szexuális együttléttel tovább hagyományozódnak, s az utódban felerősödve felszínre törhetnek. Vagyis megnő az esélye annak, hogy öröklött betegségtől szenvedő, testileg-szellemileg gyógyíthatatlanul fogyatékos, BRIGÁS utód születik e kapcsolatból
Bringás
@Warlord: Még a patkánynak sem nézzük el a vérfertőzést! Remélem tudtad!
Warlord
@Bringás: Akkor miért dicsekszel vele?
A biológiai következmények nem kevésbé tragikusak, ha a bűnös kapcsolatból gyermek születik. Ugyanis a rejtett, de öröklődő, káros tulajdonságokat hordozó gének a szexuális együttléttel tovább hagyományozódnak, s az utódban felerősödve felszínre törhetnek. Vagyis megnő az esélye annak, hogy öröklött betegségtől szenvedő, testileg-szellemileg gyógyíthatatlanul fogyatékos, BRIGÁS utód születik e kapcsolatból
Bringás
@Warlord: Nem kedveljük a vérfertőző taknyokat!
Warlord
@Bringás: Így van. Szétbaszni a szájukat, mert olyanok lesznek az eredményei, mint te. De miért papagálykodsz a vérfertőzéssel?

A biológiai következmények nem kevésbé tragikusak, ha a bűnös kapcsolatból gyermek születik. Ugyanis a rejtett, de öröklődő, káros tulajdonságokat hordozó gének a szexuális együttléttel tovább hagyományozódnak, s az utódban felerősödve felszínre törhetnek. Vagyis megnő az esélye annak, hogy öröklött betegségtől szenvedő, testileg-szellemileg gyógyíthatatlanul fogyatékos, BRIGÁS utód születik e kapcsolatból
Aki Én
@Bringás: Látom agyadra ment a veretes nemzeti BUKTA!!!
Bringás
@magyarbakancs: 3.2 milliónak egy a véleménye. Köszönjük, 2018-ban is elég lesz ennyi a kétharmadhoz!
Nagyot nyertünk és látszik az ország egysége. 200 ezer érvénytelen szavazat lett. Na ennyi balfék és hazaáruló van közöttünk! Szinte nudli! :-))))))))))))))))))
magyarbakancs
@Bringás: bukta,bukta,bukta.
bukta,bukta
5,800,000 meg szájba fosta Orbán hatalmát.
bukta,bukta,bukta
Bringás
@magyarbakancs: Nagyon nagyot nyertünk! Ránk szavazott 3,2 millió és 5,6 milla pedig a lábával szavazott Orbánra! 7,8 millió szavazója van a Fidesznek!
magyarbakancs
@Bringás: bukta,bukta ,bukta.
Magyarázhattok amennyit akartok akkor is bukta,bukta,bukta
bundi
@Bringás: ok...aranyom...és most szépen lehet kitenni az országhatárra, hogy migránst sürgősen alkalmaznátok a gazdasági bedőlést megelózendő...csórók is jöhetnek csak jöjjenek már...
Bringás
@magyarbakancs: Nagyon nagyot nyertünk! Ezt Orbán még Brüsszel orra alá fogja dörgölni! Ennyi embert még senki nem bírt mozgósítani! A Fidesznek nincs alternatívája, sem a Miniszterelnök Úrnak!
2018-ban is hatalmast fogunk nyerni!
Bringás
@bundi: Nem kell a demagógia! Az ország szárnyal Orbán vezetése alatt!
magyarbakancs
@Bringás: Bukta,bukta,
Orbán által ki írt népszavazást,saját szabályai alapjen le bonyolított népszavazást bukta el.
Aki ezt sikernek álltja be az nem írom le, le írom BOLOND
Bringás
@magyarbakancs: Megtudta a Miniszterelnök Úr, hogy mellette van a magyarság!
magyarbakancs
@Bringás: miniszter elnök mikkor megy gyógykezelésre,hogy megtudja ,hogy nem nyert?
Bringás
@magyarbakancs: Magam vagy nyolcvan sms-t küldtem! Hozzájárultam a Fidesz fényes győzelméhez!
magyarbakancs
@Bringás: Suvikszoljad a győzelmi érmedet mert nagyon matt.
Kérdésre nem válaszoltál mikkor megy gyógykezelésre Bécsbe?
Mellé beszélsz mint Orbán.
Igazi komcsi tanonc vagy.
bundi
@Bringás: tudtad hogy ez törvénytelen?...és épp most adtál bizonyítékot ahhoz hogy bárki feljelentsen?...
Bringás
@magyarbakancs: Én sem vagyok kíváncsi rá, mikor indulsz gyógykezelésre! A Miniszterelnök Úr, hatalmasat nyert, most fognak Brüsszelbe maguk alá piszkítani az Európát eláruló senkiházi csürhe!
Bebizonyítottuk, hogy van egység és az ellenzéknek nevezett csürhe a fasorba sincs!
bundi
@Bringás: "Nagyon nagyot nyertünk! Ezt Orbán még Brüsszel orra alá fogja dörgölni! "
és mikor fog dörgölni?...mielőtt pénzt kunyerálna, vagy miután?...mert nem mindegy...
valamint"Ennyi embert még senki nem bírt mozgósítani! " két éve mondjuk többen voltatok...
ja és ha a rendőrök csöngetnek köszönj szépen és csak aztán miniszterelnök urazz...meg fölényeskedj...szép napot...
magyarbakancs
@Bringás: Látom sötét a szemüveg amin keresztül nézed a világot.
Bringás
@bundi: Barátaimnak akkor írok sms-t amikor akarok! Pereljenek be érte, mert kommunikálok a barátaimmal!
Két országgyűlési képviselő barátom is írt nekem! Nagyon egyetértünk!
silber13
@Bringás: A csúti hájas szélhámosBrüsszelben a sarokba . Meg sem mer majd nyikkanni, csak alamizsnáért fogjákk tépdepeltetni ajvékol majd! " Sic transit gloria mundi! " Igaz Szunyi Pesta?:-))) Te munkásőrök gyöngye! Harckocsizót nem mondok, mert atr a témát te ugatod, a többivel egyetemben:-))))))
Bringás
@magyarbakancs: Látom, nem veszed a lényeget! Nem lett érvényes? Egye fene, de megmutattuk az erőt!
bundi
@Bringás: gondolom a kampánycsend megsértéséről azért beszélgettetek sms-ben...vagy csak egyszerűen lepattintottak"...ügyes vagy józsika...nagyon büszkék vagyunk rád...de ha lehet többet ne írj, és töröld ki a számunk még a sim kártyáról is..."
Bringás
@silber13: Szerencsétlen életedben ez a mocskolódó gyűlölködés az egyetlen reménysugár, hiszen itt azt képzelheted valaki vagy!
Nos elmondanám, hogy senki vagy, annak is kicsi!
Miénk a hatalom, mi kormányzunk és az lesz, amit mi akarunk! :-))))))))))))))))
2018-ban ismét nagyot nyer a Miniszterelnök Úr és vele Magyarország!

Hajrá Fidesz, hajrá Orbán Viktor!
Bringás
@jankó321: Honnan szedted ezt a képet? Halálra röhögtem magam!
Bringás
@bundi: Sokat sejtetően inkább hallgatok! :-)
Bringás
@bundi: Féljen az akinek félni valója van! Nekem nincs mitől tartanom!
magyarbakancs
@Bringás: 20 milliárdot dobot a kútba ,bevetett minden pénzt,paripát.
Mégis bukta a bukta.
Ocsmány gyűlölet kampányt folytatott embertelen, és keresztény emberhez méltatlan.
bundi
@Bringás: tudom...de azért ha netán csöngetnek vagy kopogtatnak...illendően...és ne ordítozz...hogy szárnyaltatok...meg neked erre van felhatalmazásod...
Bringás
@magyarbakancs: Szeretet kampány volt, mert a magyar emberekért kampányolt, hogy a vadak ne jöjjenek ide! 98% a nemek aránya! Bődületesen nagy siker volt!
bundi
@Bringás: mert tudod ha valaki kínossá válik a fontos barátoknál...az hamar megütheti a bokáját...
Bringás
@bundi: Egyébként te miről beszélsz, mert önállóan a szövegednek nincs se füle se farka!
Bringás
@bundi: Ezt meg fogom írni a Miniszterelnök Úrnak és Bayer Zsoltnak is. Csak hogy tudják, ilyen alakok is vannak!
bundi
@Bringás: tedd...tudod a számukat? ...vagy segítsek?...na milyen érzés amikor a zabszem is beszorul?...
magyarbakancs
@Bringás: akkora a siker ,hogy az EU -ban gazdaságilag utolsók vagyunk és a leg korruptabb ország lettünk.
Másképpen egy@igány munka folyik itt.
Bringás
@magyarbakancs: Ez a korrupció csak marhaság! Senkit nem ítéltek még el, így Magyarország az egyetlen ahol nincs korrupció!
magyarbakancs
@Bringás: nem is ítélhetnek el senkit mert a Fidesz emberei vannak mindenhol.
bundi
@Bringás: most azoktól várod hogy elitéljenek korrupció miatt valakit akik a korrupcióból élnek?...
kérdezd mr voldemort nagyurat ő korrupt-e...
Bringás
@bundi:@magyarbakancs: Ha nincs per, vád, ítélet, akkor bűncselekmény sincs! Ez annyira egyszerű, hogy nem lehet megérteni?
bundi
@Bringás: tudom lafaty...
kecskemet.hu/?r=2061001&c=12711&l=
"A kampánycsend tárgyában kiadott eddigi állásfoglalásait - azokat az időközi törvényi változásokra tekintettel részben módosítva - egységes szerkezetben, az alábbi állásfoglalásban adja ki.
.
.
.
e) az országos népszavazásra,
f) a helyi népszavazásra,
g) az országos népi kezdeményezésre, továbbá
h) a helyi népi kezdeményezésre,
.
.41. § A kampánycsend megsértésének minősül a választópolgárok választói akaratának befolyásolása, így különösen: a választópolgárok számára a jelölt vagy a jelölő szervezet által ingyenesen juttatott szolgáltatás (szavazásra történő szervezett szállítás, étel-ital adása), pártjelvények, zászlók, pártszimbólumok, a jelölt fényképét vagy nevét tartalmazó tárgyak osztogatása, választási plakát (a továbbiakban: plakát) elhelyezése, a választói akarat befolyásolására alkalmas információk szolgáltatása elektronikus vagy más úton.”
bundi
@Bringás: "Ha nincs per, vád, ítélet, akkor bűncselekmény sincs! Ez annyira egyszerű, hogy nem lehet megérteni?"
gondolom akkor a legutóbbi robbantás sem történt meg...mert sem ítélet sem per nincs róla...nem igaz?
vagy pedig...még nincs per ítélet...ami nem jelenti hogy eztán sem lesz...nem gondolod?...
silber13
@Bringás: Seggnyaló primitív macskajancsi! Párját ritkítja a bunkóságod és a,műveletlenséged! :-)))) Igazi fidestes tuskó vagy.:-))))))))
silber13
@Bringás: " Két országgyűlési képviselő barátom is írt nekem! Nagyon egyetértünk!" Bexarás!!! Ez a hónap vicce!:-))))) Neked képviselő barátaiid?:-)))) Netán azokat is lenyúltad, mit azzt a bizonyos hölgyet???
silber13
@Bringás: Valóban szárnyal. Miként Daedalosz akarnok fia! Aki aztán pofára esett, miként pofára fog esni a dagadt csúti Ikarosz is!!:-)))
silber13
T. Moderátor!ideje lenne Bringás nevű kommentelőnek megálljt parancsolni, mert az állandó hazaárulózás és a vérfertőzés vádja már túlzás! Nehezen tudnám elhinni, hogy mindez a T moderátor ill a szerkesztőség hallgatólagos hozzájárulásával történne.
Üdv: Silber13
Bringás
@silber13: Nagyon figyelj primitív!
Unom, hogy haverjaiddal velem trágárkodtok, mocskolódtok, mert nem egy politikai nézeten vagyunk! És van pofád kitiltásért kuncsorogni, amikor nem tudtok egy mondatot gyalázkodás nélkül leírni!
Ha visszaolvasol, senkit nem vádoltam vérfertőzéssel, csak leírtam, hogy az nem szép dolog! Akinek a véleménye a hazaárulást súrolja, azt is megírom, mert erről ez a véleményem!

Az, hogy te és haverjaid anyáznak, nem vélemény, hanem lesújtó tény a sötétségről, ami a fejetekben lakik!
silber13
@Bringás: mindent mondhatsz rám, de még neked nem emlegettem az édesanyádat és eztán sem fogom! Annál jobban tisztelem látatlanban is! Tanulj egy kis tisztességet, ami nálad hiánycikk!
Bringás
@silber13: Tudod én téged nem seggnyalózlak! Mint minden Fideszseben, bennem is van tartás! Ettől még a véleményem megírom, mert nehogy azt gondoljátok, hogy csak nektek van véleményetek!
silber13
@Bringás: Ha volna benned egy fikarcnyi illemtudás, és morál, veled is más hangnemben tárgyalnának! De te űzöd az eszedet és szinte mindíg alpári a stílusod! Próbálj ezen változtatni, ellenkező esetben a többiek hozzáállása személyedet illetőleg továbbra is meglehetősen érdes lesz!
Bringás
@silber13: Hidegen hagy a többiek véleménye! Megírom a magamét, mert gyakran elfogultak. Nem baj, mert legyen mindenki elfogult a sajátjaival, de nem én kezdtem a véleményük miatt sértegetni az embereket, hanem ők engem!
silber13
@Bringás: Te biztos vagy abban, hogy " az a másik kezdte"?Nem hiszem, hogy ők kezdtek senkiházizni, csürhézni, stb! El kéne gondolkoznod ezeken.
Bringás
@silber13: Leírtam, hogy a senkiházi, libsi csürhe! Tehetek róla, hogy magukra vették?
magyarbakancs
@Bringás: Azért nincs per mert nem akarják feltárni a rendőrség,ügyészség mert a fideszesek az illetők.
Így tehát nincs bűncselekmény,nincs tárgyalás.
Van lopás,korrupció.
quadrocopter
"Szerinte azok, akik nem vesznek részt a vasárnapi népszavazáson, rábízzák a döntést a többiekre."

Ez melyik jogszabályba van lefektetve?
A szavazás bojkottálása nem azonos azzal, hogy 5 millió magyar helyett szavazott 3.2 millió, az 5 millió képviseletében! Üzeni Brüsszel Orbánnak.
Bringás
@magyarbakancs: Akkor nincs korrupció! Azért nem indítanak bizonyítékok nélkül eljárást, hogy libsiék jól aludjanak!
aremy
@Bringás: egy debilt hogy lehet sértegetni ?súgjál már.
Bringás
@aremy: Ahogy téged kiscsillag! Csak a telefonszám a különbség!
aremy
@Bringás: mi van a telefonoddal bészart de azért ne válaszolj.
Bringás
@aremy: Neked kukac? Mindig! Támogatom a fogyatékosokat!
magyarbakancs
@Bringás: Törvényt alkotnak a korrupcióról akkor nincs is korrupció.
Bringás
@magyarbakancs: Sorold már fel a korrupciós ügyeit a Fidesznek, mert csak a pofázás megy a sajtóban, de ügy az egy sincs! :-)))))))))))))))))))
magyarbakancs
@Bringás:Korrupció meg ágyazói,Garancsi, Mészáros, Simicska.
Pont a haverok kapnak minden megrendelést.
Meg a miniszterek rokonai, barátai, szomszédja.
Ez nem korrupció?
Szavazó polgárok száma:8 261 394
Érvényesen szavaztak: 3, 338, 483 , 40,41 %
Nemmel szavazott 3, 282, 928, 98,34 %
4,978,466 meg szemközt kakálta az Orbán politikáját.

3,282,928 embernek, változtatom meg az alkotmányt, alaptörvényt, ami gránit szilárdságú.
Amit 6- szőr változtatták meg eddig.
Látom matekból gyenge voltál.
Bringás
@magyarbakancs: Olyan szánalmasan matekozol!
magyarbakancs
@Bringás:Okos tojás, a kommunista pártkönyvtől az orrodig sem látsz.
Mivolt az MSZMP párt könyved száma?
Elvakult ideológiai bólint golyó vagy.
Mindig megtalálod, kihez simuljál?
Narancsos bukta fogy?
Bringás
@magyarbakancs: Nagyon nagyot nyertünk! Matekozzál csak, nekünk elég a többség! :-)
magyarbakancs
@Bringás:
Fizetnek ,hogy buta vagy,vagy veleszületett tehetséged?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.