Az Alaptörvény módosításának vitája parázs összetűzéseket eredményezett a parlamentben. A HVG tudósításában az olvasható, Hadházy Ákos, az LMP társelnöke a magyar hadsereg ütőképességét taglalta, amikor valaki lehülyézte. 

Hadházy nem hagyta szó nélkül a sérelmet:

Valaki azt mondta, hogy hülye vagyok, ki Ön, mondja meg az Ön nevét, nem ismerem magát!" 

- fortyant fel az LMP-társelnök, akit a tegeződés is felháborított.

A vita hozott néhány érdekes megállapítást. A KDNP szerint az EU vezetői új diktatúrát építenek, Vona Gábor azt mondta, a kvóták érvényesítésével a magyar szabadságharcok okofogyottá válnának. Orbán Viktor azt hangoztatta, hogy az egész népszavazás az alkotmányos identitás védelméről szólt.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Gondolom, hogy Bajuszkirály azonnal kivezettette a magáról megfeledkezett képviselő ""urat"" és tetemes pénzbüntetésre itélte.
Ja, hogy Fidióta volt? Akkor nem. Biztos nem hallotta, mert rosszirányból jött a beszólás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Gondolom, hogy Bajuszkirály azonnal kivezettette a magáról megfeledkezett képviselő ""urat"" és tetemes pénzbüntetésre itélte.
Ja, hogy Fidióta volt? Akkor nem. Biztos nem hallotta, mert rosszirányból jött a beszólás.
nyanya001
Ezek a fideszesek az okos szart mind megették
spu00
@namihami: Nem Kövér vezette, de jgyv,-be bekerült. Butaság volt a beszólás, de sajnos jogos.
Az igaz, hogy új fiú, de meg kellene tanulnia, hogy adott témától ne nagyon térjen el, s főleg ne aljasul. Ő a legnagyobb valószínű, lehetséges, azt mondják " korrupciós szakértő", aki nem meri vállalni a tényszerű korrupciós közléseket. Kibicnek semmi sem drága.
bencemacska
"Orbán Viktor azt hangoztatta, hogy az egész népszavazás az alkotmányos identitás védelméről szólt."
De hol van már az ALKOTMÁNYUNK ???
Tehát hazugság volt a népszavazás is, meg a nem létező alkotmány módosítása is!!!
Béla333
Nagggyon jól tette Hadházy hogy rákérdezett a Fideszes bunkóra!
Így kell ezekkel bánni, ha én lettem volna ott még lehet hogy pofán is vágom!
Csak hogy tudja kit hülyézzen le legközelebb! (Ez csak vicc volt, de azért érdemes ezen elgondolkozni!)
Rózsika Hatházi
@Béla333: Ezen már én is elgondolkodtam. Ha én lennék képviselő és olyan stílust engednének meg amilyet megengednek, nincs kizárva, hogy elküldeném a kurva anyjába, vagy odamennék és úgy szájbaverném, hogy a fal adná a másikat. Aztán vezettessen ki a rőzsebajszú. Esetleg ő is kapna egy tockost. :)))
Bringás
Na most ha szegény tényleg az minek reklámozza?
Zeta
Ez a Fidesz,és Orbán identitásáról szólt,no meg egy nem létező alkotmányról!
Hülyéznek ,ők Mo.politikai elitje? Most erre mit mondjak?
bencemacska
@Rózsika Hatházi: Egyetértek veled, azt javaslom te se jelöltesd magad képviselőnek!!!-:))))
human
@spu00: Minden csütörtökön korrupcióinfót tart. De ezek szerint te erről eddig nem tudtál.
nevemnick
@Bringás: megjöttél a szemináriumból?

:D
sziha
Kenyeret est cirkuszt a nepnek! A cirkusz mar megvan...
Bringás
@Szeparepa2: De kis durcimurci diktáros, adolfhitleres lettél! Szóval te már akasztgatnál! Na pubika lesz hozzá pár szavunk!
egyvandor
Az Eu vezetői diktatúrát építenek. Ezt add be a 98%-odnak. Azok elhiszik hogy nem azért orrolsz az Eu-ra mert korlátoznának a közpénzek elherdálásában, ellopásban, a korrupcióban, az önkényuralmi törekvéseidben, a sajtószabadság felszámolásában. ...
Perwool
A Fidesznek semmi más célja nincs a migránsokkal kapcsolatban, mint hogy politikai tőkét kovácsoljon belőle. Ha meg akarják védeni az országot, akkor ezt lehetne sokkal csendesebben és hatékonyabban csinálni. De itt csak a hergelés megy másfél év óta. És érdemi előrelépés nem.Az EU-s jog, nemzetközi jog, azonban magasabb szintű (a magyar állam is aláírta), mint az alaptákolmányunk.Ami jogilag nem érvényes, az politikailag sem lehet érvényes..
de ha mégis, akkor még nagyobb baj van..Abba az alaptörvénybe akarja becikkelyezni az érvénytelen népszavazás eredménytelenségét, amit nem népszavaztatott meg..Orbán aláírta a kvótát, amit az EU visszaigazolt, erre Orbán a magyar néppel akarta le nép szavazni a saját döntését.(pávatánc)
"idegen állampolgár – amelybe az Európai Gazdasági Térség polgárai nem tartoznak bele – Magyarország területén az Országgyűlés által megalkotott törvény szerinti eljárásban, a magyar hatóságok által egyedileg elbírált kérelme alapján élhet."
Ez most is így van!!!
bencemacska
@human: ma, 17:49
Sőt rengeteg feljelentést is tett, de az ügyészség általában nem ér rá!
quadrocopter
@Perwool: Nem az országot akarják megvédeni, azt nem támadja senki, hanem a hatalmat és az azzal járó szabadrablást! Mocskos hazug horda!
Apatszerek
Ellenzék soha nem nézte az ország érdekét, örömmel vannak az ország ellen, minden jó ha az ország hátrányt szenved, ez a mai ellenzék tevékenysége. Egy irányú az infómozgás, a jobb és
bal agyfélteke közötti összeköttetés egy idegpályán fut, ezért torz a világképe is.
Bringás
@Szeparepa2: Akaszgatsz majd kabátot a fogasra öcsike!
Nem szép dolog őrjöngeni, meg akasztást vizionálni!i,
Nem kéne ennyit inni! Látod mit tesz az amúgy is szerény mennyiségű agyaddal!
Grafix69
Nem hülye , sőt egyre jobban van igény ilyen emberekre , a kérdés nem az ,hogy kellenek -e igaz Magyarok a kérdés az , mit tenne ha hatalmon lenne , na ez a nem mindegy .
quadrocopter
@ziziplanet: kevés híjján! Úgy döntöttem, hogy 110-ig aktív maradok, aztán nyugdíj.
Törölt felhasználó
ilyen szellemi aktívitással meg is lesz a 110:)
Perwool
@Horizont: @quadrocopter: szám cserét csinált, erre nem gondoltál???-:))))
84-----48-:))))
quadrocopter
@Horizont: Minden reggel korán kelek, általában 04.30-kor, azonnal egy nagy bödógre, meleg, de nem forró tea, ugyanis a legtöbb idős társamat az viszi el, hogy az éjszaka folyamán nincs folyadék bevitel és ez hallatlanul megnöveli az infarktus veszélyét - addig se budi, se mosakodás. majd a tea után egy instant kávé, ez már kissé közelít a forróhoz, de azt a szintet nem éri el, és - gyengébb idegzetűek forduljanak el -1 szál cigi, hatékony filterrel, amely külön megvásárolható ( 45 éve dohányzom doboz/nap) majd jön a budi, mosdás/zuhany, mikor melyik,aztán pc bekapcs, ha érdekes a téma, akkor beleröfi, majd pc . kikapcs, tréningruha és 1.5 -2 Km. lassú futás, inkább gyors kocogás, szigorúan az orron át vett levegőbevitellel, különösen ha hideg van. Amint azt érzem, hogy talán megfázhattam, Aspirin C pohár vízben, vagy egy újabb adag teában ( nincs gyógyszerés/gyógyszergyártó haverom, tehát nem reklám) de ha utána olvasol az Aspirin sok mindenre rendkívül hatékony. Aztán ha megizzadtam (nem szoktam) akkor zuhi, majd öltözés és irány a bevásárlós. Kb. 10-10-.30 korul "ebédelek" mivel nem vagyok bányász, ezért sok kalória sem kell, tehát módjával a kaja, különösen a szénhidrát, estig nincs kaja és nincs nasi, miután anyó megjön, közös vacsi (szerény, mert még este sem vagyok bányász) napközben meg hobbi, tv, olvasás, pc, csekkfeladás, ha aktuális, idős anyám meglátogatása, de már nem gyalog, kissé messze van ahhoz.
Alkoholt csak akkor fogyasztok, ha névnap, szülinap, horgászat, közös egyéb összejövetelek, egyébként hétközben nem, vasárnap egy kupica Jéger, vagy Junájkum ebéd előtt.
Fiatalabb koromban futottam ( lakástól a benzinkútig, kb. 4 Km. és úsztam - kavicsbánya tóban! ) szeretem az outdoor szabadidőzést, süti-főzit a természetben és nagyon igyekszem elkerülni, hogy a dühtől bevörösödjön a fejem. Úgy dönt9ttem, hogy még egy 30-ast ráhúzok, aztán piramis!
solidedge
Lehet hogy pár képviselő annak idején normális emberként foglalta el a helyét a parlamentben, de az ott uralkodó atmoszféra hatására sajnos ők is a többihez hülyültek.
Bringás
@Szeparepa2: Világos! Felakasztod Orbánt, a Fideszt, a szavazóit, a hallgatólagos támogatóit.
Mit fogtok itt csinálni 200 ezren? Nem tudtok ennyi gödröt sem ásni ostoba!
Warlord
@Bringás: Tisztelt bringás! Ma jelentkezett nálam valaki, aki nem a pénzért adott rólad információt, hanem hozzárakott a felkínált összeghez 20.000 ft--ot hogy tegyem közzé. Így tehát már 70.000 ft megy a gyermekkórháznak. Amit természetesen aznap dokumentálok, amikor letépem a szádat, egy nappal az előtt, mielőtt nyilvánosságra hozom az adataidat.
Hogy felismerd kiről van szó: ott volt, amikor a hűtőmágnest fel akartad rögzíteni a gipszkartonra.
Továbbá igazolja arccal és címmel, mint én, a következőket:

Soha nem voltál páncélos tiszt. Nincs értelme szarakodni. A címemet tudod. Bármikor jöhetsz. Ha ember vagy, és úgy érzed hogy nincs igazad, rakd ki te is a címedet mint én. Nem a lavegőbe beszélek. Vagy a címed, vagy gyere. Mert te nem tudod hogy én ki vagyok. Ha nem teszed, megteszem én, igazolva a bűnlajstromodat komcsi geci

Te mit gusztustalankodsz itt, hazug tetü? Sorolom: gyáva vagy, mert mert nem mersz eljönni, pedig tudod a címem. Hazug vagy, mert azt mondtad a páncélosoknál tiszt voltál. Soha nem voltál. Ellenben munkásőr és III/III-as igen. Kölcsönkapott pénzt nem adtál vissza. Nőt öngyilkosságba kergettél. Beteg embereken röhögsz. Legközelebb az elérhetőségeidet is felrakom. Te ocsmány, önálló gondolatoktól mentes féreg. Takarodj vissza a csuti zsírdisznó valagába.
Mivan, nem vitt magával a valagában a csuti csícigánygeci a kezelésre? Kis komcsi gyilkos, takarodj.
Bringás
@Szeparepa2: Istenem! Szegény! Ha legalább saját magad értenéd!
Itsuka Nakimaga
@Apatszerek: "örömmel vannak az ország ellen, minden jó ha az ország hátrányt szenved,"
Nos: ha arra gondolok, hogy itt az ilyen magadfajtákból van cca. 3 millió: nos akkor tényleg!
magyarbakancs
@Bringás: A te hozzá szólásaid nagyon uncsi.
Bringás
@magyarbakancs: Én még csak csak! De a Warlord nevű elmebeteget már nagyon unom! Ugyan azt a hazudozást másolgatja mindig!
Bringás
@magyarbakancs: Tetszik a nemzeti politikájuk! Elég jól helyretették a gazdaságot! Kiállnak a magyar érdekekért!
silber13
@Bringás: A politikájuk tetszése a te magánügyed! Más politikai nézeteket vallókat éppen ezért kár alpári módon pocskondiázni, miként azt teszed. Viszonz a gazdaságot rohadtul nem tették helyre, sőt, mondhatni romjaiban van, beleértve az oktatást ,az eü-t és még másokat is ide lehetne sorolni.A nemzeti érdekekért kiállást meg inkávbb hagyjuk, hiszen nem tudunk semmit, miután az igazmondó vezíred hazudik, mint a vízfolyás.
Bringás
Javult a folyó fizetési mérlegünk! Több pénz marad az embereknél. Rekord alacsony a munkanélküliség. Csökkent az államadósság!
Széles körű szociális programok vannak a gyermekétkeztetésre! Csökkent a háztartások rezsije!
justhpeter
@Bringás: Ellopták a magán-nyugdíjpénztári pénzt, ellopták a vörösiszaposoknak összeadott lakossági adományt, megnyomorították a rokkantnyugdíjasokat, szétlopták az egészségügyet, lezüllesztették az oktatást... Megérte ? Milyen gazdasági tevékenysége alapján lett "gazdasági nagyhatalom" Mészáros, Garancsi ? Mitől nőtt meg többszörösére a korrupció ?
Bringás
@justhpeter: Mind ezek mennyivel voltak jobbak Fletó alatt?
justhpeter
@Bringás: Ez nem kérdés, nem Fleto lopta el az említetteket. Fleto csak szimplán hülye volt, ahogy a bandája is.
lusta
@Bringás: Nézzük csak a legutóbbi adatokat. 2016-06-30
Államadósság: 25 899,51 milliárd forint és ez a GDP 75,516%-a.
Akkor vegyük ugyanezt az adatot az utolsó demokratikus évből, már csak az összehasonlítás végett. 2009-06-30
Államadósság: 20 033,09 milliárd forint és ez a GDP 75,898%-a.
Valahogy nem látom a sikert. Nominálisan nőtt is, pedig a 3000 milliárdos manyup ellopása is benne van ebben. A munkanélküliség valós értéke olyan 8%-n áll. Egyébként gyakorlatilag mindenhol csökkenő a munkanélküliség. Tényleg több pénz marad az embereknél és erről a közszférát kell megkérdezni, akik nem is olyan rég sztrájkoltak, mert valahogy 8 éve nem kaptak béremelést. A nyugdíjasok is 0,9%-t kaptak. Hát nem remek.
Nessy
Roppant egyszerű! Van akinek most minden nagyon szép, minden nagyon jó, és mindennel nagyon meg van elégedve. Örüljön neki, hogy haszon élvezője a NER-nek.
Bár mennyire hihetetlen, vannak pár millióan , akik ennek a költségét viselik.Csalóka dolog az átlag számítás. Ha a nagypapa 80 éves, az unoka 10, az átlag életkor 45, a legszebb férfikor. De a nagypapa már nem, az unoka még nem tud ...
El lehet tüntetni a szegényeket, csak más algoritmust kell használnia a KSH-nak.
Mennyi pénzt is kaptunk fejlesztésekre az Uniótól, mire is használták? Gazdasági, hatékonysági és még sok egyéb vonatkozásban egyre hátrább kullogunk.
Az egészségüggyel kapcsolatos dajkamese addig hihető bárkinek, míg nem lesz beteg.
Tumoros? Majd négy év múlva talán megkapja a modern medicinát. Ha me nem győzi kivárni, akkor így járt, spórol a nyugdíjkassza!
Bringás
@lusta: Nincs infláció! Mit kompenzáljanak!
eugen4402
Horribilis mennyiségű pénz marad a lakosságnál, mert a Pénzjegynyomda éjt nappallá téve gondoskodik a szükséges mennyiségű papírról. Így hát két év alatt 30%-kal (?) csökkent a HUF vásárlóértéke, még szerencse, hogy az infláció nulla körül mérhető. (Kibédy E.: "Én nem hiszem, hogy normális vagyok..")
lusta
A nyugdíjasok közben szépen észre sem vették, hogy a korábbi svájci indexálást sutba dobták.
aremy
@Bringás: ha nincs infláció akkor miért is emelik az árakat ???
quadrocopter
@lusta: De, észtrevettük, ezért mernek csak 0.9 %-os "emelést"(?) tolni elénk!
Grafix69
@Bringás: Olyan frankó minden a Drága Miniszterelnök Úr Országában , hogy győzünk köszönetet mondani neki azért , hogy ezt a csodálatos fejlődést elindította és ösztönözte sok százezer még otthon élő Magyar mielőbbi távozását a hanyatló nyugatra. Köszönjük és remélem 2 év múlva már csak Ő és Bringás maradnak az országban és szerencsére akkor élvezhetik a hatalmas eredményeket , sok szerencsét , erőt és egészséget kívánok mindehhez .
Bringás
@Grafix69: :-) Elmennek a cigányok segélyért. Aliáznak a kiválasztottak a nagy lóvéért! A magyarok megkeresik a nagy keresetet és hazaküldik!
Hol is van rés a pajzson?
Grafix69
@Bringás: A rés ott van ,hogy ez nem igaz vagy legalább is csak kis részben igaz , aki elmegy és komolyan elege lett a Drága Miniszterelnök Úr Országából az már nem gondolkodik azon ,hogy vissza menjen éhen dögleni , legalább is én és a családom már nem .
Grafix69
@Bringás: Nem kellett volna elrabolni a magánnyugdíj számlákat , vagy ha annyira kellett akkor népszavazásra bocsátani a kérdést és szigorúan nyomon követve az elköltését . Nem kellett volna olyan törvényeket hozni ami a sérült emberek napi megélhetését veszélyezteti. Nem kellett volna olyan költségeket csinálni feleslegesen amik pl a stadionok és más felépítését mellőzhette volna , inkább az egészség és tanítási problémákra is költhette volna. Nem kellett volna Ócsai lakóparkot létesíteni ,hiszen 25 millióból sokkal több családot meglehetett volna menteni mint egy család . Nem kellett volna olyan jogi környezetet csinálni a Nemzeti Banknak amivel közpénzeket lehet ellopni. Nem kellet volna annyi államtitkárt és egyéb nem termelő szférát túl fejleszteni ,mivel ezek csak mondva csinált pozíciók és rengetegbe kerülnek . Nem kellet volna ennyi szemét politikai életművészt , strómanokat és egyéb letagadott személyeket olyan pozícióba hozni amivel tudatosan lehet ellopni Uniós pénzeket. Nem kellet volna a médiát lefejezni . Nem kellet volna hazudozni minden nap arról mekkora nagy demokrácia van az országban . Legfőképpen pedig nem kellet volna a Magyarokat ilyen undorító módon megosztani mint pl a külföldi Magyarok szavazati lehetősége a belpolitikába. Nem kellet volna ... csak élni kellett volna azzal a lehetőséggel ,hogy normálisan becsületesen felépítsenek egy Országot , minden lehetőségük megvolt , de inkább magáncélokra használták és ellopták az emberek jövőjét de még a múltját is hiszen megtagadják a politikusok a múltjukat is és az embereket is .
silber13
@Horizont: Lehetséges van valami igazságod, de akkor sem rendjén való az alpári stílusa!
silber13
@Horizont: Lehet csapatmunka is! De súlyosabb a modik itteni viselkedése, a sorozatos szemhunyás, eltűés, mindent megengedés neki.
Lepényleső
A házon kívül sokkal többen vagyunk,mivel mindent rájuk hagyunk?
CHEWBACCA
Akkor most már csak szinten kell tartani...
magyarbakancs
@Bringás: "Tetszik a nemzeti politikájuk! Elég jól helyretették a gazdaságot! Kiállnak a magyar érdekekért!"
Mi az ,hogy nemzeti politika?
Mi az ,hogy nemzeti érdek?
Mert ezek számomra azt jelentik amennyi ember annyi magyarázat.
eszegfu
@magyarbakancs: Kiegészitelek... attól, hogy "tetszik a nemzeti politikájuk", még nem lesz jó ellátás az egészségügyi intézményekben, nem lesz kevesebb az adó, nem lesz olcsóbb a kenyér sem, nem "kárpótolják" a kis trafikukat elvesztett embereket, nem "nő ki a lába" egy kerekesszékesnek (már bocs.!), az egészségkárosodott emberek hirtelen nem gyógyulnak meg, hiába "vezetik" őket vissza a munka világába, az idős emberek otthon gondozásáért (24 órás!) a munkájukat elvesztett ember csak kb. 40 ezres "támogatása" nem lesz több, sőt az ételosztáskor sem lesz kevesebb a sorbanálló szegények száma, vagy a gazdálkodó 300 birkájának nem lesz legelője, hiszen a hosszu távra bérbeadott földeket értékesitették... ami hirtelen eszembe jutott...
magyarbakancs
@eszegfu: Szlovákiában 4 millióan élnek.
1 millió ebre nyugdíjas 270 ezer meg rokkan.
Az a kicsi ország el tudja látni a rokkant nyugdíjasait?
Mi meg 370 ezer rokkantat kivágtunk, mint macskát kakálni.
CXCI 2010 törvény tette tönkre a rokkant nyugdíjasokat.
Matolcsi tejeztette be ezt a törvényt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.