Sorin Grindeanu román miniszterelnök és Liviu Dragnea, a parlament elnöke, egyben szociáldemokrata pártelnök is részt vesz Donald Trump amerikai elnök beiktatásán. Orbán csaknem összetörte magát, hogy Trump meghívja a beiktatására, de helyette a román miniszterelnököt hívta meg 2017. január 17. - nickgrabowszki Sorin Grindeanu román miniszterelnök és Liviu Dragnea, a parlament elnöke, egyben szociáldemokrata pártelnök is részt vesz Donald Trump amerikai elnök beiktatásán. orban-viktor.jpg Ezen pörög most a romániai sajtó, mert a bukaresti államelnöki hivatal azt közölte, hogy lehet, hogy meghívták őket, de nem Romániát képviselik. Ez eddig csak egy jelentéktelen protokollhír lenne egy ceremoniális esemény körüli belpolitikai vitákról egy szomszédos országban, ha nem lenne éles kontrasztban vele, hogy a magyar miniszterelnök viszont nem vesz részt a ceremónián. Pedig nagyon szeretett volna. De Szijjártó miniszter egy elszólásából már tavaly, az év végén tudtunk...

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
grincss
Gondolom, azóta a földhöz veri magát! :-)
CsipkeRózsa
Orbán majdnem összetörte magát, hogy ott lehessen. Aztán amikor kiderült, hogy mégsem lehet ott, akkor teljesen összetört.
volvós
Trump már az elején kiselejtezte a rosszul cumizó
mini elnököket...- többek közt a csúti pocakost is ...
sok millio magyar él amerikában, és Ök meséltek neki !
nezelodo
Összetört? Ez a simlis Trump már irodabútorban is utazik, nemcsak autókereskedelemben? Lehet, hogy Mexikóban gyártott dácsiákat akar eladni a szomszédoknak?
not me
Ezt buktad, Geci!
ROMÁNIÁBÓL IS OTT VANNAK, de te rád a fasz sem kíváncsi, geci orbán.
Gondokogyá mán paraszt.

Érzed a NULLA tiszteletet a saját bőrödön?
nemkati
A meghívott kormányfők közül nem tudom, hányan mondtak nemet (talán 0rbán is??? azért nem megy?) a meghívásra, de azt tudni, hogy sok művész nem fogadta el, vagy később lemondta a felkérést. A legtöbb embernek nem megtiszteltetés, hanem viszolygást keltő a meghívás.
Nessy
@volvós: Hát ezért küldött az ottani nyuggereknek is Bözsi utalványt? Még ezt sem tudták neki elintézni? A fiatalokról nem is beszélve!
quadrocopter
Egy idióta, hazugságmániás, paranoiás senkit én se hívnék meg!
Nessy
@quadrocopter: Pedig jmodortalanságban, mások sértegetésében, a civilek utálatában nem állnak messze egymástól!
JAJMÁR
A véletlen távolmaradás a jobb politika. Kiszámíthatatlan jövő esetén.
(?)
tutajos
Tudta?
Nincs okozat ok nélkül !
Nem?
De!
"Na, ugye!"
Zeta
A magyar külügyér ,ezt egy kicsit , nem tudta elérni , pedig 1.5 mrd ot fektettek a magyar érdekek érvényesítéséért! Ez be jött!
papa.49
Ennyit az ÁLLÍTÓLAGOS TELEFON BESZÉLGETÉSRŐL IS, a ,,Donald kacsa,, pont leszarja a hazugovicsot, szerintem ha valakit meghívna az a sarki Kata lenne, úgy van vele ,,megér egy hetes ajtócsapkodást,,)))))))))))))))))))))))
grincss
@Zeta: A budapesti Trump-partira még elmehet! :-)
quadrocopter
@Nessy: Látod, azért ez a Trumpli is ad a módira, gondozói beutaltakat nem csalogat az asztalához!
not me
@nemkati: Nők...
Megpróbáltad finoman, nőiesen.
Imádtam!
Minden elismerésem.

De orbán a fél életét odaadta volna, hogy ott lehessen.
De senki nem kérte orbán fél léletét.

ORBÁN AZ ÖRDÖGNEK SEM KELL !!!
Aki Én
MAjd meghívja 4szem közt, mikor kibeszélik az orosz marok tök szorítását.

-Hi Victor brader! Mond csak. A te ügynök múltad dokumentumait is megszerezték ezek az oroszok?
-Ja a szotyolás picsába. De hallom a te állandóan meredező braneredről is van dokumentációjuk bőven.
-Jesz. Csak az senkit nem érdekel Putyinon kívül, de engem nem kap meg úgy mint... tudod miről beszélek... te kis térdeplő. Az ügynök múlt viszont már egy picit más kategória, mint az én álló dickem... ha érted mire gondolok...
-Jó jó, de nem élvezetből csinálom. Ha ez kiderülne a szektám előtt... na mindegy, inkább térdelek még párszor... ha érted mire gondolok...

-
nemkati
@not me: Hát, olyan plasztikusan nem tudok fogalmazni, mint te. :P
De tudok nagyonnemnőies is lenni ha akarok. :)
papa.49
Tudjátok engem mire emlékeztet ez a pesti trampli parti, mint mikor a lagziból kimaradtak az utcának a másik oldalán letáboroznak és lopkodnak némi kaját és vágyakozva nézik, hogy ,,bárcsak én is köztetek lehetnék,, ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Hellcat
Na akkor kb ennyi valóság alapja volt annak a telefonbeszélgetésnek is meg a nyalifalinak..
nemkati
@papa.49: Naja, olyan pótcselekvés szaga van. Szerintem 0rbán nem lesz ott, mert az már túl nagy blama, de belül biztos ő is vágyakozva nézi a trampli partit is, meg az igazi trampli partit is. Inkább elhiszem róla, hogy majd' összetörte magát hogy ott legyen, minthogy udvariasan visszautasította a meghívást.
not me
@nemkati: Plasztikus?
Én egy férfiállat vagyok - csak.
Ha ütnek, rúgok.
Ha kérdeznek ütök.
A mi fajtánk olyan egyszerű, mint a faék.
De most már plasztikus is vagyok.
Szeretem, amikor plasztikus vagyok, bár nem tudom, hogy mit is takar ez.

Van a kis plasztika, és gondolom van a nagy plasztika.
Szerintem a nagy plasztikát szeretem, de erről még nem kérdezett senki engem konkrétan.

nemkati, van kedved megkérdezni tőlem, hogy szeretem-e a nagyplasztikát?
Csak egyszer kell feltenned a kérdést, aztán húzódj fezedékbe.
Száll a kakukk fészkére a kedvencem.
Imádom... imádok magamban beszélni róla.
Akarsz velem magadban beszélni róla?
PJProby
Vannak ilyen napok. Amikor az ember csupa hülyével találkozik egy álhír kommentjeiben. Persze az is igaz, hogy mindenkinek joga van hülyének lenni, de ti itt rútul visszaéltek a lehetőséggel.
nemkati
@not me: ÉN vagyok az egyszerű! Úgyhogy inkább nem. Próbálok minél kevesebb időt szakítani felesleges dolgokra. nekem már a propi is sok néha.
karma1
@Zeta: Talan szargyartonak nem kellett volna ekeznie Colleen Bellt, es akkor egy kicsit jobb megiteles ala eset volna ez a meghivas.
Vagy pedig trumpli olyan foldbuta, hogy osszetevesztette Bukarestet Budaoesttel...Istenkem, hat az o melaniaja nem valo egyik orszagbol sem, hanem az ex Csehszlovakiabol,...
wagabund
..." a magyar miniszterelnök viszont nem vesz részt a ceremónián. "...

nebaszkimááá...ezt meg merik tenni?...asszem Trumpnak annyi.
namihami
Vezér! Ezért kár volt elsők között fényesre nyalni (a cél megnevezése később).
Trumplee most (is, miként valószinüleg ezután is) magasról, vastagon és a felismerhetetlenségig...
grincss
@PJProby: Örülök, h te nem tartozol közénk! :-)
papa.49
Most vajon megint sötét nagy keretes napszemcsiben járkál az Anikó???
nezelodo
Korai a káröröm, majd jön azzal a Habony féle nemlétező tanácsadó csapat, hogy összetévesztette az új Amcsi elnök protokollfőnöke Budapestet Bukaresttel. Miért ne lehetne elhitetni a magyar választók tömegeivel, hiszen az elbukott migra népszavazásból is fényes győzelmet faragott a dakota gépezet!
nezelodo
@karma1: Tegnap 22:09. Most látom hogy majd a Te lelkeden szárad ha ráugrik az ötletedre a vitrinőr, mint tyúk a takonyra! Na ezt megúsztam, én csak a visszhang voltam...
Nessy
@nezelodo: A CÖF óriás plakátja szerint stimmel a 98 %, sőt több.
Ugyanis a bohóccal együtt 3 fő szerepel, akik "nemet mondtak".
Namármost, ha a kb. 7 millió szavazót vesszük alapul ,akkor értelem szerüen, a többiek igent mondtak, ergo majdnem 100 % az igenek aránya! Na, mit szólsz az unortodox számításomhoz? :-))
nezelodo
@Nessy: Ezt még a kopasz Kovács meg a Kupak Lala együtt se tudta volna jobban elmagyarázni!
Nessy
@nezelodo: Mehetek Bécsbe konflislónak, vagy FIDESZ szóvívőnek. :-))
Pergető
Ez nem lehet tévedés, ekkorát még az amcsik se tévednek! Ez bizony vereség Orbánnak és nem fog vele dicsekedni!
magyarbakancs
Ha nem hívják meg akkor most Trup-pal is össze veszik?
karma1
@nezelodo: Dragam, 22.09-cel kapcsolatban akkor mar ketten megyunk a lecsoba, mert szerintem csak ez tortenhetett. Talan 1-1 politikust akart meghivni mindket orszagbol, de veletlenul beragadt neki a tabulator...hihihi...:o)))))) Asszem, Papusnak van igaza, Aniko asszony valoszinuleg atesett a Narciszon...:o))))
nezelodo
@magyarbakancs: Olyan lesz mint a harmadikos rokon gyerek tengelyt akasztott néhány nyolcadikos hülyegyerekkel, és hazáig kergették. Hazaérve a kiskölyök visszakiabált az otthoni már zárt kapu biztonságából az üldözőinek: "Ne találkozzunk többet!, mert ráfáztok!
Nessy
Ennek is a Soros az oka, meg a ballibsik, akik meghackelték a meghívottak listáját. Nem vagyok kárörvendő. Talán, ha nem csinálnak akkora felhajtást egy átlagos diplomáciai telefonból, akkor nincs égés.
Remélem még azért nem küldték el Szijjártóek a hadüzenetet Amerikának. Esetleg majd Putyin közbejár O.V. érdekében.
nezelodo
@karma1: Azért annak a kutya névadónak is volt humora, vagy nem tudta, hogy egy kis kiegészítéssel mit jelenthet a neve...
grincss
@Pergető: Nana!
Várd ki a végét!
Majd megjátssza az agresszív kismalacot, h nem is akar(t) menni! :-)
grincss
@karma1: ... mint nyomott Zsófi a taligán!
dr. prédikátor
Nabazdmeg!!! a csuti geci vizilovat nem hívták meg a beiktatásra!!!Vajon mikor fog a viktor szopkin hadat üze3nni Trumpnak???
Eladott Ország
"John McCain, a Republikánus Párt 2008-­as elnökjelöltje – akinél keményvonalasabb konzervatív politikust nagyítóval sem lehetne találni arrafelé – felszólalásában neofasiszta diktátornak nevezte Orbánt. Így érthető ( többek között) , hogy Donald Trump amerikai elnök beiktatásán nem vesz részt a felcsúti Disneylandes csizmás fáraó és Balkáni kiskirály."
Nessy
@dr. prédikátor: Ha Putyin ráparancsol!
Hari
@nemkati: van egy ősi római mondás:similis simili gaudet (hasonló a hasonlót dicséri) Orbán a fél kezét adta volna a meghívásért, a föld felett lebegne méterekkel. Neki a talmi ragyogás mindenek előtti, mintsem az egyenes gerinc. Inkább értek egyet azzal, hogy megint a gyurcsany kevert be, meghogy a primitiv amcsik osszekeverték Budapestet Bukaresttel ! Ha a hír igaz, akkor Orbán orra a földet söpri, vagy dühkitörésben habzó szájjal vonaglik a földön, mivel köztudott, hogy Magyarország es Románia viszonya padlószinten van, tehát a riválisa nyert, a vereséget elviselni pedig képtelen.
Pergető
@grincss: Nem hiszem. Hamarabb meghívják!
nemkati
@Hari: Ez tetszik, elképzeltem, ahogy habzó szájjal vonaglik a földön. :)
Nem elképzelhetetlen, ahogy @papa.49: írta, "Most vajon megint sötét nagy keretes napszemcsiben járkál az Anikó??? " :DD
human
@nemkati: Esetleg eltűnik egy hétre kezeltetni az egóját.
Nessy
@human: Ajánlom neki a János pszichiátriát!
papa.49
@nemkati: Idáig ha valami ennyire nem sikerült a félresikerült , elfűrészelt óriásnak, akkor mindig megfenyítette a párját...
nemkati
@papa.49: Azt a kis vékony nőt nem kell sok hogy kékre verje. Mondjuk, Anikót nem sajnálom. Nemcsak eltűri, hanem segíti a férjét a gazemberségekben. Ő már most kapja a büntetését. Az a másik, a disznó, az meg nemsokára.
papa.49
@nemkati: Sajnálni én se sajnálom a gazemberségekben ő is bőven részt vett, csak mindig a ,,háttérben,, tudott maradni...
Hari
@magyarbakancs: nem veszik össze, mert Trump azt sem tudja ki az az Orbán, vagy mi az, hogy Magyarország !
szép új világ
Nem csípem Trumpot, de ezt jól csinálta. Úgy látszik nem csak a demokraták, de a republikánusok sem kedvelik a pökhendi mini diktátorokat.
Hari
@nemkati: tulajdonképpen rendkívül sajnálatos, hogy az ember fejében ilyen gondolatok ébrednek az orszåg-elvileg-első szárú polgáráról. De mondjam azt, hogy "minden népnek olyan kormánya van, amit megérdemel.(Sz.I.) És tragikus módon ebben mi magyarok hosszú ideje jobban teljesítünk, bár meggyőződésem, hogy Kölcsey-nek van igaza.
nemkati
@Hari: "az orszåg első szárú polgáráról" nem csak mi gondolkodunk ilyen elítélően. Nézd meg az amerikaiakat. A korábbi elnököket inkább szerették, de voltak, akik utálták, sőt meggyilkolták/meggyilkoltatták, de ezt a mostanit olyan tiltakozáshullám 'köszönti', amilyen még nem volt az újvilágban.

Azzal mire utalsz, hogy Kölcseynek van igaza?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.