Rendkívüli nyilvános ülést tartott a felcsúti önkormányzat, az eseményen több tévés és újságíró is megjelent – olvasható a 444 cikkében.

Mészáros Lőrinc polgármester ki akarta küldeni a sajtó munkatársait az ülésről, mondván nem járul hozzá ahhoz, hogy kép- és hangfelvételeket készítsenek. 

Ha zárt ülést rendelt volna el, akkor érthető lett volna a kérése (akkor újságíró az ülésre sem tehetné be a lábát), erre a 444 munkatársa fel is hívta a figyelmét. A helyi jegyző szerint be kellett volna előre jelentkezniük, de ilyen előírás sincs.

A nemzet gázszerelője erre a rendőrség kihívásával fenyegetett, de végül az ülést a kamerák és sajtósok jelenlétében tartották meg. Kérdésekre válaszolni azonban nem akart, csak elhajtatott a szolgálati autójával.

Volt még némi simicskázás, meg a felcsúti polgárok állítólagos sajtó általi zaklatása is.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
De kinőtt a szaros gumicsizmából Mészáros Lölö. Nem is olyan régen még papsajtott evett a libaszaros legelőn. A bugrisnak semmi sem drága semmi sem megoldhatatlan. Olyan érzése van az embernek, mintha egy családi ebédre meghívná a frissen beköltözött szomszédot és családját, erre betoppanna pár tahó és beleköpnének az ünnepi levesbe, zsebre vágnák az étkészletet, felzabálnák a csirkesültet, a végén pedig egy trágyás bakanccsal szétvernék a terítéket a diófa asztalon, majd a hímzett abroszba fújnák az orrukat. Az ilyesmire sem lehet azonnal reagálni, mert az ember csak áll meredten és arra gondol: ilyen nincs, egyszerűen ilyen nincs. Pedig van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
"Kérdésekre válaszolni azonban nem akart, csak elhajtatott a szolgálati autójával."

Így szokta csinálni, már megszokhatták tőle.
Eladott Ország
De kinőtt a szaros gumicsizmából Mészáros Lölö. Nem is olyan régen még papsajtott evett a libaszaros legelőn. A bugrisnak semmi sem drága semmi sem megoldhatatlan. Olyan érzése van az embernek, mintha egy családi ebédre meghívná a frissen beköltözött szomszédot és családját, erre betoppanna pár tahó és beleköpnének az ünnepi levesbe, zsebre vágnák az étkészletet, felzabálnák a csirkesültet, a végén pedig egy trágyás bakanccsal szétvernék a terítéket a diófa asztalon, majd a hímzett abroszba fújnák az orrukat. Az ilyesmire sem lehet azonnal reagálni, mert az ember csak áll meredten és arra gondol: ilyen nincs, egyszerűen ilyen nincs. Pedig van.
csetere
Nem is tud nyilatkozni. Ha megkérdezik valamiről, csak forgatja a fejét, mindenhová néz, csak a kérdező újságíróra nem, és maszatol.
Pálinkafőző Rézüst
@csetere: mert egy ilyen szintű stróman már tényleg nem tudja, hogy mit, miket intézkedtek a nevében...
papa.49
Lütyő lőlő ,,dalolnál te szívesen,, de akkor már senkit nem érdekel a dumád, csak lazán kipöckölik alólad a stokit, oszt. mondhatod a verset, ja hogy ezt se tudod, nem csodálkozom tatjparaszt!!!
,, most tudja meg nyakam mily nehéz a valagam,, oszt. ENDE!!!
bakegya
...na és,mért nem hívott REND ŐRT???...FÉLT, HOGY ŐT VISZIK BE???
cs.n.
"Vagy leteszik a kamerát, vagy hívom a rendőrséget"
És a rendőrség ez esetben hogy járt volna el? Kamerát le, falhoz mindenki, a TEK megérkezéséig ne mozduljanak?
SystemError
Nagy hasonlít a baszadék fazék feje az é-koreai kollegára. Úgy látom a mentalitás is kezd hasonlítani, de majd AZEmberek megoldják..:)
solidedge
Ha már a sok milliárd forint közpénzünk egy részéből érdemi munka nélkül részesült (túlárazások), akkor minimum a tiszteletet meg kellene adnia felénk.
Peller Anikó
Felkopaszkodott arisztok Retek. A lőrinces csak egy ret, de a többiekkel együtt retek.
egyvandor
Csákmáté kondásának leszármazottja lehet ez a méhszaros.i
quadrocopter
Eltanulta a gagyi szarházi gazdájától a hivatali erőszakot!
Hellcat
A rendőrség meg az ő csicskája vagy mi?
advocat
Alakul (Észak) Magyarország. A diktárorok, vagy akik azt hiszik nekik nindent lehet, már gyakorolnak.
Aki Én
Ez a hirtelenajóistenésanemzetivajdajóvoltábólmilliárdos faszi nem egy okos ember.
justhpeter
Egy seggbuta tahó, semmi más. Ha ez kell a felcsútiaknak, hát legyen !
nyanya001
A szar felkerült a polcra, és azt hiszi ő is lekvár.
cikicakk55
Hát persze,hogy nem tud nyilatkozni.Nem volt itthon a főnök,nem tudta megbeszélni vele,hogy mit kell hazudnia.önmagától egy épkézláb ötlete nincs.beszélni nem tud,esze semmi.Ez tényleg csak bűnbaknak való.Én sem vagyok egy egyetemi tanár,de ha 10 év allatt ilyen milliárdossá tesz az,hogy semmit nem tudok és más dolgom sincs,csak alá írni a papírt amit elém tolnak,akkor azért ennyi idő után már elgondolkoznék,hogy meddig csinálhatom ezt: Mi lesz ha bukik Orbán? Annyira esze semmi,hogy fel sem fogja Ő lesz a nép elé dobva,még a főnök a családját menekítve vígan pezsgőzik egy repülőgépen és tudják,hogy a sok-sok milliárd ott várja őket,kamatozik,biztonságban van.Magasról nem érdekli,hogy az eddigi fene nagy haverok hogy másznak ki a slamasztikából. Nagyon bízom benne,hogy 27 év ígérgetés után,most tényleg olyan párt jön amelyik komolyan veszi az elszámoltatást, a vagyon elkobzást,a börtönbe zárást,csak hogy ahhoz el is kellene kapni őket,mielőtt megneszelik,hogy bukni fognak.A pénz nincs az országban,valamelyik külföldi bank legalább 20 fiókjában szétszórva hamis néven pihen.Nehéz lesz azt a rengeteg milliárdot haza hozni.Az is öröm lenne persze,ha börtönbe látnánk a 27 év összes tolvaját,de attól még üres marad az államkassza.Nagyon kéne az a több ezermilliárd ami hiányzik.
JAJMÁR
Akkor ez valóban renden kívüli nyilvános üléssé fajult, a polginak köszönhetően. Kicsit sajnálom, hogy nem ment ki a rendőrség, furdal a kíváncsiság, mit "intézkedtek" volna?
vonotok
@nyanya001: Pedib a szar ritkán válik lekvárrá.
Gyuri Géderről
"Rendőrt akart hívni az újságírókra Mészáros Lőrinc" Cimbora! hamarosan nem kell hívni őket, mennek azok maguktól is, ha országos cimborád a süllyesztőbe kerül.
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: "Mészáros Lölönek van szóvivője, Zsohár Melinda ténsasszony, Tabajd község polihisztora, a falu nagyszájú tanító nénije, aki időközben felkapaszkodott az újságírási szakma Csomolugmájára. Ilyen szép szakmai múlttal a háta mögött udvari bohócságra adta a fejét, midőn a két mondatot értelmes egésszé összefűzni képtelen, ám ország szégyenére milliárdossá hízott sötét stróman hangosbemondójává lépett elő. Ahhoz mennyit kell inni, vagy mennyi pénzt kell zsebrerakni, hogy állítólag több könyv szerzőjeként, az újságírói szakmát oktató, magát újságírónak tartó egyedként valaki azt nyilatkozza, hogy az RTL Klub köztudottan nem kereskedelmi csatorna, mert ott erős politikai tartalmakat nyomnak. Én nem tudom, ez az ország, hogy a redvás kurva életben jutott idáig, hogy már a trágyaszagú, felcsúti gázszerelőnek, az 1800 fős település polgármesterének is szóvivője van? Aki értelemszerűen (hol van itt értelem?) legalább olyan hülye, mint ő, és aki a fejében honoló sötétségtől megrészegülve, nyálasan mosolyogva közli, hogy a milliárdos polihisztor stróman Lölö úrnak kurvára nincs kedve arról nyilatkozni, hogy miképp került szégyentelenül sok pénz a rohadt Puskás Akadémiás bankszámlájára. Mi a veretes istennyila folyik itt? Mi az, hogy évi 225 milliárdot az ország ványadt testéről lehúzó és azt zsebre vagy mások zsebére rakó bárgyú szellemi mélyfúrás nem kíván újságírói kérdésekre válaszolni? Mikor lesz elég abból, hogy a szabadságharcos, büszke mi magyarok kikéri magának ezeket a húzásokat? Vagy akkor miért nincs egyenesen sajtóosztálya a hat év alatt Forbes­i magasságokba felkapaszkodott polgármesternek?
dr. prédikátor
Nagy a pofád te geci teleszart térdzokni!!! Mért nem a gazdádat hívtad fel a viktor szopkint???Remélem hamarosan beverik a pofádat egy szívlapáttal!!! Hogy száradj meg te is a kötélen!!!
hetöndöe
"elhajtatott a szolgálati autójával."

Egy kétezer fős porfészek polgijának szolgálati autója van?Abban az agyonszídott liberális nyugati világban sok helyen még a minisztereknek sincs.Itt a kurva nagy probléma.Igaz,ott az adók zömét a gazdagokkal fizettetik meg,nem a minimálbéresekkel.
Cefi
Nyugi lölö. Menni fognak nemsokára. Hívnod sem kell őket.
Cefi
@Eladott Ország: Én is arra gondoltam...
Ludmilla
primitív,ostoba,stóman,senkiházi tolvaj...ha valamit kihagytam,egészítsétek ki
Cefi
@Ludmilla: ...analfabéta, hazaáruló, orbáncsicska, szarevő, fideszállat...
solidedge
Ha tudná Mészáros, hogy egyszer majd őt viszik el a rendőrök nem hívogatná őket.
bakegya
@nyanya001: A TOLVAJ RENDŐRÉRT KIÁLT-sajnálom ,erről az előadásról is lemaradtunk,pontosan úgy ahogy a NEMZET VŐJE IS azt rikácsolta,SENKINEK SEMMI KÖZE AZ Ő ÉS A PEREPUTTY ÜZLETI ÜGYEIHEZ,DE MÉG A VAGYONGYARAPODÁSUK TÁRGYÁHOZ SEM-minden le van szabályosan papirozva!!!DDD
HETEN ÜLTEK,GYŰLTEK, EZEK IS, MINT A GONOSZOK !!!HAJRÁ SAJTÓSZABADSÁG be lettél tiltva MÉSZÁROS STRÓMANNN ÁLTAL .
advocat
Hát és szóval. Mészáros Lőrinc oly okos, hogy még azt sem tudja mit tehet, és nem tehet. Marha tehetséges ember. Viszont a főnökét rendesen "kiszolgálja". És mily nagyeszű a pártfogója. Én bizony égnék a helyében. Úgy barátilag is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.