Magyarország nem kilépni akar az Európai Unióból, hanem átalakítani és megváltoztatni az intézményrenszerét, hogy minden ország sikeres lehessen – jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) pénzügyi csúcstalálkozón.

Hangsúlyozta, hogy a visegrádi országokkal közösen, a közép-európai és nemzeti érdekek mentén szeretnék átalakítani az uniót. Úgy vélte, a Brexit történelmi hiba volt, de a magyar kormány álláspontja szerint hozzájárulhat ahhoz, hogy alapvető változások legyenek az integrációban.

Lázár János kitért arra: az európai szocialisták szerint akkor lesz versenyképes az unió, ha tovább mélyítik az integrációt, ám a magyar kormány szerint ez teljesen ellentétes Magyarország érdekeivel, a nemzeti érdekekkel.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Akkor szólók, hogy ez nem jött át másnak és nem változni akarnak, hanem kibaszni minket...:)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Akkor szólók, hogy ez nem jött át másnak és nem változni akarnak, hanem kibaszni minket...:)
Nessy
nem értékelik túl magukat egy hangyafülnyit, Lázár minek nevezzelek, miután a János tiltott név Kövér szerint?
Azért ott nem a jól fizetett gombnyomogatóik ülnek!
Hellcat
Az a kurva szar EU idetolt 14000 milliárdot hogy "sikeresek" lehessünk mi is ti meg elszórtátok/elloptátok.
SystemError
Basszanak ki minket. Inkább élek trabantok közt újra, mint hazugságban. Ha kibasznak másnaptól csak az fogja vezetni ezt az országot, aki tényleg tud és akar is szarból várat építeni, ezek nem tudnak semmit
Sziszifusz
Magyarországon kívül van még 27 tagja az EU-nak. Országunk a kis tagállamok közé tartozik. Ennek ellenére, a többségi akaratot félresöpörve, kizárólagos akarattal, Orbánék akarják megmondani a "tutit". Ugyan már. Ezt komolyan gondolják , vagy csak a szokásos bla-bla illetve blöf, blöf.
volvós
Sajnos, mi csak egy kis porbafingó ország vagyunk az EU közösségben,
a " tervhez " fel kellene nöni a XXI.századhoz, elvtársak !!
Ludmilla
ezek meghibbantak...egy 10 millió lakosú, vezetői által lejáratott ország enyves kezű,hazug vezetői akarják megváltoztatni az EU-t?Szóba sem áll velük már senki,ha véletlenül kézfogásra kényszerül bármelyik uniós vezető,utána igyekszik kezét fertőtleníteni..
Béla333
Hamukázik Lézer mester!
Éveken keresztül pocskondiázták úgy az Uniót, hogy egyetlen egy olyan ötletük nem volt, amit megbeszéltek volna a többi 27 ország vezetőjével, meggyőzték volna ha kell, beterjesztették és azt el is fogadták!
Egyetlen egy sem volt!
A pocskondiázás megy nekik, hogy ez sem jó meg azt sem szeretnénk, meg egyébként is bepereljük az Uniót!
Mocskos hazaáruló banda!
lusta
@Sziszifusz: Az EU-ban Magyarorszáhg egy közepes ország. Lézer Jankó kijelentésével csak ott van a baj, hogy egy integráció ellenes, bezárkózott gazdaság, lásd Észak-Korea, az ország tönkretevésével egyenlő.
Tollascsőr
Két hangya elhatározza hogy megölnek egy elefántot, mert akkor hosszú időre elegendő kajájuk lesz. Az egyik egy fáról ráugrik az elefánt nyakára, mire a földön lévő felkiált: - Ez az komám, csak fojtogasd, én meg majd elgáncsolom!
Valahogy ez volt az ELSŐ, ami az eszembe jutott a címet látva.
bakegya
@Nessy: ORBÁN VITYA "ANGÉLA"helyére pályázik,de a JUNKER székére is rányomulna...
nem tudtad?-holnap már ezt magyarázza el a brüsszelből támadó bürokratáknak a Lázár,de a KÓSER LALA mindenképpen,mielőtt a SOROS GYURI MEGVESZI AZOKAT IS!!!
Eladott Ország
Mit akarsz megváltoztatni az UNIO-n te elmebeteg Lázár. B*zdmeg sereghajtót csináltatok az országból és még te pofázol sz*rházi. Ez olyan amikor a bukott diák akarja a tanárt tanítani te agyhalott.
bakegya
@Tollascsőr: nekem pedig az villant be,hogy két hetet vár rám az akit tegnapra jegyeztek elő,de lehet hogy vizumot se kapok,ha át kell ugranom holnap pl Berlinbe,vagy akár csakkk Gráczba is
Ezek nagyon összelophatták már magukat, hogy ilyen biztosak a dolgukba!!!???
bakegya
Ma LÁZÁR EZZEL A KIJELENTÉSÉVEL HADAT ÜZENT -HATÁROZOTT CÉLKÉPZETTEL ORBÁN -és a CÖFÖSÖK KÖVETELÉSÉRE,MAGYARORSZÁG NÉPÉNEK NEVÉBEN AZ EURÓPAI UNIÓ 22 TAGORSZÁGÁNAK...ha jólértem???DDD
Tollascsőr
@bakegya: "Ma LÁZÁR EZZEL..." Olvasd el amit írtál, és közben képzeld magad elé az épp felfuvalkodó békát a tópartról. Na, ÍGY értik ők.
justhpeter
@Tollascsőr: 11:42: Pontosan erről van szó. Lázár meg a Gazdaállata komplett agyhalott. Már nem tudom mit gondoljak. Eddig azt hittem csak ez a kettő szökött meg a grazi zárt osztályról...
quadrocopter
Idióta luxuspatkány, soha nem lesz az Eu. illiberális szemétdomb!
egyvandor
Az EU is legyen illiberális, természetesen Gorbán és nertársai szolgálatában. Gorbán legyen a vezér mert a mostaniak nem értenek semmihez és csak lezüllesztik a nyugatot, ... és minden fontos EU-s intézmény élére fideszes káderek legyenek beültetve.
qxy
Píszeg a segge mert ha rá jönnek és bebizonyítják hogy hova lett a sok támogatás,ugrik a kormány?? egye fene.
mekkelek
További integráció nélkül az EU akár fel is bomolhat mert a "mindenki megy amerre lát"-nak az égvilágon semmi értelme. Persze az integrációval nem nekünk polgároknak lenne hátrányos abból nekünk csak hasznunk lehetne, de kedves politikusaink nem akarják elveszíteni a kontrolljukat, hatalmukat a saját szemétdombjukon ezért pörögnek ezerrel a nemzetállamosdin. Az EU csak ömlessze a pénzt, a többit ôk megoldják...
bakegya
@Tollascsőr: a TEKNŐSRE gondolsz,mert én arra (bűzmiriggyel).
F_Viktor
@Ludmilla: Irod:
"...ha véletlenül kézfogásra kényszerül bármelyik uniós vezető,utána igyekszik kezét fertőtleníteni.."

Elotte azert megnezik, meg van-e meg az orajuk, gyurujuk.
nevemnick
Samuel Johnson : „A gazember utolsó mentsvára a hazafiság."
rosalinda57
@Nessy: Ez nagyon röviden, tömören meg lett fogalmazva ! Szuper !
rosalinda57
A baj csak az, hogy a változtatást csak ők akarják a 28 ország közül ! Megint csatároznak , de a mi a fenének ? A fontos döntésekkel, problémákkal ne kelljen foglalkozni !
JAJMÁR
Persze, ők a nagy megváltoztatók, példa rá Magyarország maga! Jól át lettünk vezetve, mint a vak ember a zebrán, amelyen esze ágában se volt átmenni!
Az eu talán bokán rúgja a kis "úttörőket"!
telegdilaci
@rosalinda57: Szerintem az UNIÓT-is ők akarják kormányozni! irányítani.
rosalinda57
Én is erre gondoltam. De azért, ha önkritikájuk lenne, ezt nem akarhatnák. Éppen elég a magyar embereknek a sok hülyeségüket elviselni, és éppen elég ha már a parlamentet is diliházzá változtatták. Pont erre vár az EU-ban minden felelős pozíciót betöltő politikus ! Hiszen onnan is el akarják zavarni őket a zűrzavaros történéseik miatt.
kukac50
Ha betartanátok az uniós megállapodást akkor Magyarország nem csúszott volna le!
Ennyire nem lehettek buták,hogy nem értitek meg amit aláírtatok közösen Brüsszelben a megszavazás után. A pénz az kell, de a közös törvény betartása az már nem.
Orbán is aláírta a 1293 menekült betelepítését akkor minek hazudozik,hogy nem jöhetnek migránsok,mikor már a csecsenek itt vannak.
evacica
Baj van Jani az EU-ban normálisemberek ülnek, s nincs szükségük az Orbán kormány hülyeségeire! Nem ők akarták, hogy tagjai legyünk az EU nak mi léptünk be önként és dalolva! Persze azt nem gondoltak az EU ban hogy mi illetve az Orbán kormány csak a pénzt akarja amit le is nyúl, és keveri a maszatot! Ha sokat ugrálunk kinn találjuk magunkat, s a pénz csap bezárul!
dodóka
Jani ! Olyan kevesek vagytok hozzá, minta az apró pöcs a buzifürdőben. Ti nem látjátok, hogy európai szinten mennyire átnéznek rajtatok ! Remélem itthon sem tart sokáig ez a rabló-tolvaj országvezetés ! 2018-ba remélem nem a lecsóba mentek, hanem a p...csába a rabló szar bandáddal együtt !
KisGenyo2
@dodóka: és reméljük visszajön a háromhatvanas kenyér, ha az nem is, de az akkori fizuk simán. Ha az EU-n múlik...
Béla333
@KisGenyo2: 13.51
Miért az EU-n múlik szerinted?:

"Orbán megmagyarázta: ezért nem engedi, hogy Magyarországon európai bérek legyenek"
alfahir.hu/orban_megmagyarazta_ezert_nem_engedi_hogy_magyarorszagon_europai_berek_legyenek
dodóka
@KisGenyo2: Nem várom vissza a háromhatvanas kenyeret sem és a három forintos benzint sem. De abban reménykedek, hogy ez a csürhe orbánostól, szigyártóstól rogántonyóstól, némethrezsiszilárdostól és még sorolhatnám napestig eltűnjön a g..cibe ! Te meg csak nyald továbbra is a seggüket ,mert valószínű, hogy csak erre vagy jó.
a helység kalapácsa
Lehúzni a magatok szintjére?
A Q anyád, lázár jános, te mszmp-s reinkarnáció!

Azért, mert pengeagyú vagy, attól még te egy gyalázatosan Q rossz ember vagy.
Tudod miért vagy BUTA?
Mert nem ismered fel, hogy a hazugság rossz.
A hazugság, neked csak eszköz, ami szentesíti a célt.

Ha tudnád, hogy mennyi mindent nem tudsz...

Kik vagyunk, honnan jöttünk, hová tartunk.
Három egyszerű kérdés.
Tudsz válaszolni rá?
BIZTOS, hogy nem!

Képzeld, kiscsíra, én tudok.
De nem árulom el, mert az is kiforgatnád, meghazudtolnád.
"Ne adjátok a kutyáknak azt, ami szent, gyöngyeiteket se dobjátok a disznók elé," - vágod, te rókaarcú patkány?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.