A polgármester szerint az indulatokat az ismeretlentől való félelem táplálja.

Ma kezdi meg üdülését az első hét-nyolc menekült, akik a Migration Aid segélyszervezet szervezésében egy-két hétre utaznak a Balatonhoz – tudta meg a Magyar Nemzet Siewert Andrástól, a segélyszervezet igazgatósági tagjától.

A Magyar Nemzet információi szerint a Keszthelytől délnyugatra fekvő, Zala megyei Esztergályhorvátiban kapott a szervezet felajánlást a tábor kialakítására egy osztrák orvosnőtől.

A falu egy emberként fog összefogni ez ellen

– jelentette ki a település polgármestere, Rékasi Csabáné.

A Kis-Balaton melletti település polgármestere lapunktól értesült arról, hogy a korábbi hírekben megjelent szomszédos Zalavárral ellentétben náluk szervezik a menekültek üdültetését, amivel kapcsolatban a Migration Aid őket később sem kereste fel.

A helyiek migrációról való általános vélekedését ismerő polgármester szerint a lakosság jelentős része ellenzi, hogy migránsok menjenek a faluba. Felidézte, hogy tavaly az is felkavarta a helyiek hétköznapjait, mikor egy külföldi átutazóban járt a faluban, ezért másnap már arról beszéltek, hogy Esztergályhorvátiban is megjelentek a migránsok.

Rékasi Csabáné szerint az indulatokat az ismeretlentől való félelem táplálja, mivel a helyiek nem tudják, hogy pontosan mivel kell számolniuk.

További részletek a mno.hu-n.

Címlapkép: Youtube, illusztráció

249 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"Felidézte, hogy tavaly az is felkavarta a helyiek hétköznapjait, mikor egy külföldi átutazóban járt a faluban, ..."

Sötét Orbánia, primitív Gecisztán!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
"Felidézte, hogy tavaly az is felkavarta a helyiek hétköznapjait, mikor egy külföldi átutazóban járt a faluban, ..."

Sötét Orbánia, primitív Gecisztán!
Pálinkás Pál
Jogos a felháborodás...amíg a magyar emberek jó része nem engedheti meg magának az üdülést,addig ezeket a koszosokat ne lőcsöljék senki nyakába...
eszegfu
@Pálinkás Pál: A cikk szerint egy osztrák orvosnő finanszirozza az üdülést, igy semmi köze sincs ahhoz, hogy a magyarok "nem engedhetik meg maguknak az üdülést".
simmering73
Nem ezek az észlények gyűjtöttek annakidején Isaura kiszabadítására pénzt?
Nessy
Ilyen a sikeres agymosás! Lát egy idegent a faluban, és migráns tömeget lát! Valaki rágyújt egy szál gyufával, és félreverik a harangokat!
Az biztos, hogy ma ne kérj szállást egy kis településen, ha lerobban az autó! Anno még ebédet is kaptunk, ingyen. Ja, az még az átkosban volt.
Pálinkás Pál
@eszegfu: No akkor ugorj neki a kommentemnek!!! Leszarom ki finanszírozza...Mégsem az osztrák orvosnő kertjében csinálnak tábort,hanem egy olyan faluban ,ami ez ellen tiltakozik/a lakósság!/
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Palika, megint sötétnek teccel vanni!

Figyeld csak:

"Esztergályhorvátiban kapott a szervezet felajánlást a tábor kialakítására egy osztrák orvosnőtől.."Nyilvánvaló, hogy nem közterületről van szó!

A menekülteknek nem róható fel, hogy a magyar rezsim anyagi vagy egyéb okokból nem biztosít lehetőséget a magyarok számára!

Világosoggyá má' meg!
eszegfu
@Pálinkás Pál: Ugy tünik, mintha Te felejtetted volna el, hogy mit irtál, amire válaszoltam... Természetesen "laszarhatod", hogy ki finanszirozza... de azért azt fel kellett volna "fedezned", hogy ott, a táborhelyet egy helyi lakos, vagy az önkormányzat eladta, vagy bérbeadta az osztrák orvosnőnek - gondolom nem kevés pénzért... tehát, ha ugy tetszik, saját maguk az okozójuk ennek a tiltakozásnak.
Eriksson
@eszegfu: Miért nem Osztrákiába szervezi az üdültetést az osztrák orvosnő? Még tetszene is az elkötelezettsége a szegény menekültek iránt, ha a saját portájára toborozná őket.
Eriksson
@eszegfu: 09:16 Akkor ez mutyi. Soros, vagy Gyurcsány lehet a háttérben, mint Sukorónál. Ebből lehet még per is, ha valaki megneszeli benne a lehetőséget.
Eriksson
@Nessy: Oszt mér jó az nekünk? Adjunk neki munkát?
Nessy
Már elnézést! Ha én veszek egy telket Bivalybürgözdön, és oda vendégeket hívok, mi köze ahhoz a szomszédomnak? Legfeljebb ha éjszaka hangoskodnak.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/08/orban-fb.jpg
Adott az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány, amelynek tulajdonában van az
Erzsébet Táborok Gyermek- és Ifjúsági Táborok Szolgáltató Kft., az alapítvány főtitkára és a cég ügyvezetője azonos: bizonyos Hornyák Tibor, L. Simon László narancskoszorús udvari költő és valamilyen ex-államtitkár egykori kabinetfőnöke. Ehhez a nem teljesen érdektelen információhoz érdemes kötni azt a nagyszerű hírt, hogy a rászoruló gyerekek táborpénzéből jut mindenkinek, aki számít. És mint tudjuk, mint megszoktuk, mint beletörődtünk, mint rezignáltan tudomásul vesszük: a NER-ben mindig ugyanazok számítanak. A vályú körül sündörgők, a nemzeti ügyeket korrupciót előremozdítók, a megbízható visszacsorgatók, éhes pártkatonák végtelen sora. Most derült fény arra, hogy a rászoruló gyerekek táboroztatása nem képzelhető el a Századvég nevű kormányzati agytröszt nélkül, amely értékes, pályázatírást segítő szakmai tanácsaiért 18,9 millió forintot kapott az állami cégtől. Kocsis Máté korábbi kampányfőnökének is csurrant-cseppent a jóból, az ő cége kommunikációs tréninget tartott több, mint félmillióért.
Szerencsére itt nincs vége: a hátrányos helyzetű gyermekeket táboroztató alapítvány környékén több ismerős cég is feltűnik. Ilyen például a Matolcsy-alapítványok számára is dolgozó DVM Construction, amelyik Fonyódon 110 millió, Zánkán 123 millió forint értékben épített kerítést. Az őrzés-védést valamilyen rejtélyes oknál fogva a kormányzati megbízásokkal kitömött ValtonSec alvállalkozója, az Event Stuff Kft. végzi. Mert itt minden lezüllik, tönkremegy, lepusztul, becsődöl. Arról nem beszélve, hogy ez a nagyipari erkölcstelenség egy egész ország mentalitására, lelkivilágára rányomja a bélyegét. És már most sem állunk túl jól. Ez itt fent megint nem pártpolitikai kérdés, emberi jóérzés kérdése ez is. Még mielőtt a hatalom önkéntes örző-védői félreértenék.
teuton
@Eriksson: Primitivkem, olvasni tudsz, vagy csak bertrollkodsz itt??? Az osztrak tulajdonos adta a telket ingyenes hasznalatba!!! Ehhez neked mi közöd??? Es masnak???
Eriksson
@teuton: És neked? Ha nem tetszik amit írok, eredj és igyál meg még egy felest.
human
Tehát a falu vezetése szeretné konzerválni azt a rettegést, amit nagy nehezen milliárdos kampánnyal az eberek fejébe vertek Orbánék. Csodás.
human
Hírek Magyarországról
"Migránsnak nézték és leszedték a buszról a népligeti pályaudvaron"
www.borsonline.hu/aktualis/migransnak-neztek-es-leszedtek-a-buszrol-a-nepligeti-palyaudvaron/137529

"Muszlim migránsnak nézték a fejkendős magyar lányt a vonaton"
nyugatifeny.hu/2017/03/27/muszlim-migransnak-neztek-a-fejkendos-magyar-lanyt-a-vonaton

"Menekültnek nézték a közmunkásokat a földmérők, és viszont"
444.hu/2015/09/19/menekultnek-neztek-a-kozmunkasokat-a-foldmerok-es-viszont

...
dr. prédikátor
Talán abban a faluban meg kéne várni hogy hogyan viselkednek az üdültetettek.De hát úgy látszik hiába van villany a faluban mégis nagy a sötétség!!!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Nos...akkor te is ugorj neki mégegyszer...de tudod mit..mondok egy példát...van egy nagy üres telkem a te szomszédságodban...ott kialakítok egy szociális cigánytelepet,ami neked nem kerül egy filléredbe sem...biztos örülni fogsz neki,igaz libsi!!!? Gyengeelméjüek,és libsik kedvéért...leszarom honnan a pénz ami ezt a projektet finanszírozza...olyan helyen tegyék,ahol az emberek akarják is!!! ennél egyszerűbben nem tudom elmagyarázni a hozzád hasonló roggyantaknak!!
eszegfu
@Eriksson: 9:42 Feltételezem azért M.o-on szervezi, mert az itt tartozkodó menekülteket akarja segiteni, nem pedig az Ausztriában lévőket. Én meg inkább O.V-re gondolok... ő a "mutyibajnok":)))
Pálinkás Pál
@eszegfu: olvastad tőlem valahol hogy dícsértem a polgármester eszét???de ha ez ennyire nem tetszik az ott lakóknak...többet nem választják meg!!
dr. prédikátor
Úgy látom nem csak Esztergályhorvátiban van mély sötétség a fejekben.Itt is van belőlük!!!
Eriksson
@dr. prédikátor: 10:25 Merkel is beengedte őket, hogy majd később megtapasztalja, hogy hogyan viselkednek. De már késő, azóta is jönnek csőstöl, kiebrudalni se lehet őket. Holott ő is szívesen szabadulna tőlük.
Eriksson
@eszegfu: 10:30 Ááááá. Ne keverjük már ide is Orbánt. Nélküle egyetlen téma se létezhet?
eszegfu
@Pálinkás Pál: 10:37 Nem, nem olvastam, de menekült utálatodban nem is vetted észre, hogy valaki csak biztositotta a táborozók részére a helyet. Egyébként szives tudomásodra hozom még, hogy egy ilyen döntéshez csak a képviselőtestületnek van joga, mely határozatot valamilyen módon (faliujság, vagy internet) nyilvánosságra kell hozni... na ekkor kellett volna az embereknek tiltakozni! Nincs szándékomban vitatkozni... meg egyébként is az "ugorjál neki a hsz-mnek" felhivásodra én is tudnék 1-2 helyet ajánlani, hogy Te meg minek ugorjál neki... nekem a Te stilusod egy kicsit "sok"...
eszegfu
@Eriksson: 10:46 Ahogy nem létezik téma Soros és Gyurcsány nélkül sem... nem igaz?
Eriksson
@eszegfu: Az azért más. Róluk csak szuperlatívuszokban lehet beszéli.
Egyikük megítélése sem reális.
Pálinkás Pál
@eszegfu: semmiféle menekült utálatról nincs szó...mert aki ide Magyarországra érkezik az már egyik sem menekült...olvasd el az erre vonatkozó Genfi egyezményt!!!Ergo semmiféle menekültről nincs szó,csak migránsról...Arról nem is beszélve hogy az a bizonyos egyezmény..1949-es...kicsit eljárt felette az idő...de mielőtt azzal érvelsz hogy az az érvényes...aszerint sem menekültek ezek Törökországtól kezdve...
eszegfu
@Eriksson: Tekintettel arra, hogy minden nézőpont kérdése, akár Sorosról, akár Gyurcsányról és akár O.V-ről van szó, nehéz őket reálisan, objektiven megitélni.
Eriksson
@eszegfu: Ez így igaz. De mindig közrejátszik az elfogultság. A mi gyerekünk a legszebb, a legjobb, a legokosabb. Az osztályelső pedig szar stréber, aljas csaló. Evidens.
eszegfu
@Eriksson: Pontosan! Ebben nincs köztünk vita.
quadrocopter
@Eriksson: Értési gondod van, nem az osztrák orvos szervezte, ő telket adja!

@Pálinkás Pál: Ne sci-fi példázgass rövid eszű, melyek a tények? "Na ugye!" Főleg ne cigány-példázgass a húgy agyaddal, a menekültek nem cigányok, engedéllyel vannak itt, te agyhúgyhólyag!
Amúgy becsókolhatsz nekik, rád ebben a tárgyban nincs semmi bízva, de egyik nyöszörgőre sincs!
Eriksson
@quadrocopter: Az osztrák orvosnőtől kaptak megbízást, de az sehol nincs leírva, hogy övé a telek. De ha még úgy is van, az ott lakók véleményét ki kellett volna kérnie.
Nessy
@Eriksson: Látoad, ez soha nem jutott eszébe egyik telektársnak sem, hogy engedélyt kérjünk a másiktól a vendég fogadásra. Azt viszont bejelentettük, ha késő esti szalonna sütést terveztünk, némi iszogatással, meg danolással. Sőt meghívtuk egymást.
szaboria1
@Eriksson: Végig kell olvasni a mno cikkét nem csak nálunk de különböző országokban is szervez ilyet. 7 - 8 olyan embert nyaraltat igaz már inkább ősz időben akik itt hivatalosan lettek regisztrálva. Már írtam a 60 években akkor azért háborogtak sokan, hogy Görögöket és Kubaiakat hoztak ide akik itt is maradta még külön falut is kaptak Beloiannisz néven.
Jozefina
Sötét zala!! Bunkó polgármester és lakosság!!! Mi bajuk alig 10 évesnek kinéző gyerekekkel??? Ahelyett, hogy segítenének nekik megismertetni a szép zalai környezetet és békét hozni a gyerekek lelkébe!!!
Eriksson
@szaboria1: Kereshetne magának más hobbit. Vagy ha ragaszkodik hozzájuk, mondjuk mosson, vasaljon, takarítson utánuk, sőt, az ebédet is megfőzhetné nekik. Így lenne kerek. Bár a falubeliek egyetértése így sem lenne elhanyagolható.
Eriksson
@szaboria1: Úgy rémlik, a beloianniszi görögök szintén menekültek voltak, akiket a magyar állam befogadott. Meg lehet nézni, milyen példásan éltek, élnek azóta is a maguk igazgatta városkában.
quadrocopter
@Eriksson: Na ne witczejjé má' vazze, az osztrák nő milyen megbízást adhatna a saját területén kívül? Önkormányzatit, államit?
quadrocopter
@Eriksson: ma, 16:19

A menekültek töredéknyi ideje vannak nálunk, a görögökhöz képest, mégis mit vársz? Eddig se balhéztak, akkor mi a gondod?
Eriksson
@quadrocopter: Maszekon a polginak. Esetleg. :)))
Eriksson
@quadrocopter: A görögök a példás hozzáállásukkal köszönték a segítséget.
A mai vándorlók inkább kilógnak a sorból. Más gondom nincs.
verőce21
A jelenlegi jogi szabályozás szerint az ifjúság táboroztatása bejelentés köteles tevékenység, ami a jogszabály-változás szerint a 3-18 éves korosztály üdültetését, táboroztatását, szervezett foglalkoztatását jelenti.
A bejelentést a tábor nyitása előtt legalább 6 héttel kell írásban megtennie a tábor szervezőjének a tábor helye szerint illetékes intézetnél, megyékben a Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szervénél (továbbiakban: Megyei Intézet)
vagy az illetékes Járási Népegészségügyi Intézeténél. A bejelentésnek tartalmaznia kell a táborozás helyét, időpontját, valamint a táborozásban részt vevők várható számát, továbbá rendkívül fontos feltüntetni a táborszervező elérhetőségét (lakcím/levelezési cím, telefon, e-mail) A bejelentő lapok és egyéb fontos információk megtalálhatók és letölthetők honlapunkról. (www.nmkh.hu
Szakigazgatási Szervek

Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv)
A táboroztatás közegészségügyi követelményeit a 12/1991. (V. 18.) NM, valamint a 37/2007.
(VII. 23.) EüM-SzMM rendeletek és mellékleteik tartalmazzák.
quadrocopter
@verőce21: Aha, és ha vendégségbe hívok meg 30 családot, akkor mi a táboroztatás?
Eriksson
@quadrocopter: Ugyan minek? Te nem olvasol újságot? Nem hallgatsz híreket? Nem ebben az országban (Európában) élsz?
Nem kell keresned sem példát, szemben jön az utcán.
quadrocopter
@Eriksson: Mondj példát, a görögök beilleszkedésével hozakodtál elő, mi van az alig itt tartózkodó menekültekkel?
Hol van arról hír, hogy az engedélyes 300 család balhézott volna itt?
Eriksson
@quadrocopter: Most magánklubot alapítunk? Ha érdekel valami, nézz utána.
quadrocopter
@Eriksson: Szóval előadtad a Nagy Fosós Mesét és képtelen vagy megvédeni az állításod!
Ilyen könnyen be lehet fogni benneteket, mindössze egy tőmondattal!
Eriksson
@quadrocopter: Ide figyelj nagyokos. nem vagyok oktató, hogy kielégítsem a kíváncsiságod. Ha valami érdekel, nézz utána. Barátod a gugli, más dolgod nincs, csak felkeresni, engem pedig hanyagolni blőd kérdésekből.
quadrocopter
@Eriksson: Ja, nem vagy oktató, hogyan is lehetnél? Ideböfiztél egy kolosszális baromságot és kihátrálsz, mert ami nincs,m azt nem is lehet megindokolni!
verőce21
@quadrocopter: "Esztergályhorvátiban kapott a szervezet felajánlást a tábor kialakítására egy osztrák orvosnőtől." - tábor kialakításáról van szó.
Ne ferdítsd vendégségre a híreket!
Equus1
egy döbbeneetes nagyságú közösség fő képviselője szólalt meg. 429 lelkes település azért eléggé hansúlyos.
Jó lett volna tudni az alpolgármesterek és a főjegyző véleményét is. Azért 93.000 km2-ból 16 komoly területii rész.
Ezek ott 429-en úgy belakják a 16 km2-et, mint a csuda. Alig férnek rajta és még oda is visznek 8 gyereket meg a kísérőjüket?
Hallatlan!
Gonosz Brüsszel. A gyerekek őrzésére és ellátására adjon azonnast 200 millió Ft-ot, különben jön a CÖF.
verőce21
@quadrocopter: "Mi a tábor?" - amit annak neveznek!
Márpedig itt annak nevezik! :)
Eriksson
@quadrocopter: Édes egykomám. Ha nem értesz egyet az állításommal, cáfolj meg.
Egyébként durbincs már meg van sértődve, hogy ennyi ideig hanyagolod.
verőce21
Üdülő, gyermeküdülő, gyermek- és ifjúsági tábor, telepített sátortábor üzemeltetésének különös egészségügyi szabályai
Üdülő, gyermeküdülő, gyermek- és ifjúsági tábor, telepített sátortábor esetén az I. részben meghatározott egészségügyi szabályokon túl az alábbi különös egészségügyi szabályok betartásáról is gondoskodni kell:
stb., stb.
szaboria1
@Eriksson: Mostanra igen de amikor még megérkeztek igen csak nehezen illeszkedtek be. Az ipari suliba volt egypár akikkel mindig volt probléma. Nyáron voltunk olyan táborba ahol nappal jártuk a Badacsony környékét Csabrendeken aludtunk és amikor elmentünk Sümegre a díszes Görögök ellopták a katolikus templomból a keresztelő kancsót.
Eriksson
@szaboria1: azért ennyire behatóan nem ismerem őket. :))
szaboria1
@Eriksson: Minden menekült nehezen illeszkedik be. Így volt ez a magyarokkal is 56-ban az Osztrákoknál. Akkor az Osztrákoknak sem mindnek tetszett.
Pálinkás Pál
@quadrocopter: nem bírod idegileg a tényeket agyagedény??? Pedig azok magukért beszélnek!!!
Eriksson
@szaboria1: Biztos, hogy meg kell lennie a jószándéknak a bevándorló részéről a beilleszkedéshez. S ha ez meg van, már mindjárt barátságosabb az összkép. De akik nem is akarnak?
kokopelli
@szaboria1: ..én még a Chile -ből jöttekre is emléxem a '70-es években!
Ott is ment a nagy gyűlölet a R.palotai lakótelep környékén! (halkan) :--)
szaboria1
@kokopelli: Hű ha mi jutott most eszembe a KISTEX bulikon micsoda cirkuszok voltak a kubai szövőnők miatt.
mackoka46
Lélegzetelállító gyűlölet butasággal, bunkóssággal megbolondítva. Ez a hisztériát !
Ez a szégyentelen botrány ország a mocskok mocska lesz. Bezzeg a geci szabadon lophat és rabolhat a sleppjével a mocskos tróger strici.
Veleda
Na, most komolyan egy egész falu fosik előre, mert jönnek a migráncsok fürödni,? Ha az ellátásukról nem a falu önkormányzatának kell gondoskodni, akkor mi a gond vele,? Kitört a tömeg hisztéria, amit valószínű, hogy a helyi sarki kocsmából irányítanak.
Veleda
@durbincs: Kis halacskám, én nem, de ők valszeg igen. Már ennek is tudnának örülni. Egyébként Balatoni fürdőzésnek indult a szervezés, de ha sokat tökölnek, korcsolyázás lesz belőle.
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Akinek rongyosak az idegei, az éppen te vagy, elakadtál, mi? Van ilyen!

@verőce21: "Üdülő, gyermeküdülő, gyermek- és ifjúsági tábor, telepített sátortábor üzemeltetésének különös egészségügyi szabályai"
F@sza! A magánterület melyikbe fér bele?

@Eriksson: " Mondj példát, a görögök beilleszkedésével hozakodtál elő, mi van az alig itt tartózkodó menekültekkel?
Hol van arról hír, hogy az engedélyes 300 család balhézott volna itt?"
A "válaszod" a cáfolat, a nagy semmi válaszod!
Az idiótától (durbintsch) várod a mentőövet? Ennyire gyenge vagy? Szólt hozzám? Hol?
Nessy
@kokopelli: 50-s években egész görög kolónia volt a Kőbányai úton! Másfél szobás, garzon konyhás lakások voltak. Később a tanácsé lett, és pl. a házfelújítás miatt elköltöztetett lakók kaptak ott átmenetileg lakást.
kokopelli
@Eriksson: ..akkor te nem voltál az akkori görögök focimeccsein! Békések?
Azért adtam fel a bírói tanfolyamot (két kötelező partjelzés stb...),mert az egyik srácot
közűlünk mint partjelzőt félholtra verték az "Uzosok"! :--(
kokopelli
@Nessy: A tervezőintézetben volt egy kollégánk,aki egy jó fej volt,és még
a szülőkkel jött ki! Cca. 1975 körül "hazament " Thessaloniki-be"! Sajnáltuk,
de a húzta a szive meg a fiatalsága... ?!
namihami
Azon gondolkodom, hogy ezek a marinénik egyáltalán láttak-e már migráncsot? Vagy csak az ő szeretve imádott Viktoruk mondta, hogy azok a szerencsétlenek tán még embert is esznek.
Vagy az MTv1 és a Tv2 műsorát nézik, két sorozat (brazil, venezuelai, mexikói-nem kivánt rész törlendő) között.
quadrocopter
@durbincs: Mi a helyzet debil? Elfogyott a fű? Ugyanolyan zavart, együgyű, primkó kis állatka vagy, mint eddig voltál, változás semmi! Gyógyszerre ivással próbáld meg, hátha ad formát!
quadrocopter
@durbincs: Mi a helyzet debil? Elfogyott a fű? Ugyanolyan zavart, együgyű, primkó kis állatka vagy, mint eddig voltál, változás semmi! Gyógyszerre ivással próbáld meg, hátha ad formát!
namihami
@durbincs: Nem, ez nem cirkusz. És még csak kabaré sem. Mert mindkettő művészet. Ez pedig egy közönséges paraszt által, a bunkóknak szolgáltatott szimpla balhé. Nem tudják, nem ismerik, de a Gazda mondta, akkor igaz. Érteni, átlátni nem kell, sőt, csak ugrani a paraszt ostorpattogtatására.
Nessy
@namihami: Sajnos a királyi és Vajna féle kanálisok előszeretettel pörgetik ezeket a szappanoperákat. Az egyik barátom szerint ezeknek csak a dobozát kellett anno megfizetni, aztán évek óta végtelenítve forognak.
Miután a hírekről is innen értesülnek, katasztrofális az eredmény. Tényleg mindent készpénznek vesznek. Persze a kötvényes maffiózókról már nem szól a fáma, ergo azok nincsenek. Paks II. csak egy hír a sokból. Hogy az mennyibe fog kerülni, arról szinten nem regélnek az MTI hírekben. Most már a rádiók is híthű kormánypártiak.
Ergo, most aktuális a migráncs, meg a Soros.
Apropó! Látta már valaki a Soros tervet, Soros sk. aláírásával?
Vagy csak Rogánnak sikerült?
quadrocopter
@durbincs: Ideges vagy, fityma? Duplázol!
Leszophatsz mindenkit buta csicska! Ez a nap sem a tiéd, megszokhattad volna, eleget kaptál a pofádra!
Mondtam: - Egy nagy primitív ökör vagy! Szellemi fekete lyuk! Már az általánosban tudják, kik voltak a labancok - te f@sz! Sikerült igazolnod ismét, hogy tanulatlan, iskolázatlan f@sz vagy, buta csicska!
quadrocopter
@durbincs: Sötét vagy,mint az éjszaka, fityma! Ráadásként kellően buta és primitív is! He?
quadrocopter
@durbincs: Sötét vagy,mint az éjszaka, fityma! Ráadásként kellően buta és primitív is! He?
quadrocopter
@durbincs: Sötét vagy,mint az éjszaka, fityma! Ráadásként kellően buta és primitív is! He?
quadrocopter
@durbincs: Sötét vagy,mint az éjszaka, fityma! Ráadásként kellően buta és primitív is! He?
quadrocopter
@durbincs: Sötét vagy,mint az éjszaka, fityma! Ráadásként kellően buta és primitív is! He?
F_Viktor
"Felidézte, hogy tavaly az is felkavarta a helyiek hétköznapjait, mikor egy külföldi átutazóban járt a faluban, ezért másnap már arról beszéltek, hogy Esztergályhorvátiban is megjelentek a migránsok."

A G.orbán és habony árpi méltán fetreng a röhögéstől!
Viszont az adófizetőknek nem kellene ezen nevetniük, mert egy fél MANYUP-nyiba fáj ez nekik.
division
@durbincs: Ezt jól mondtad, a migránsok védelmezőinek jelentős része nem is ebben az országban él csak osztják az észt. Szervezni kellene valamelyikük lakásába egy babazsúrt hátha elmenne a kedvük attól hogy tovább védjék őket, amolyan 100 főset:-)
division
@dr. prédikátor: Ha megvárod mit csinálnak az már régen késő.
eszegfu
@durbincs: 00:50 @division: 1:38 Látja/látod... ide vezet, ha valaki érzelemből "saccol". Én megszámoltam: a mostani cikkhez hozzászólók közül 10 "balos" biztos, hogy M.o-n lakik, 3 "balos" él külföldön és 2 emberről nem tudom biztosan a lakóhelyét. Azt meg Te is pontosan tudod @division:, hogy itt nem arról szól a történet, hogy a saját lakásodban kellene "babazsurt" tartani, hanem esetleg a szomszédod kölcsönzi a területét a migránsok 1-2 hetes üdültetéséhez. Ezzel az erővel nap mint nap rettegve mehetnék az utcára, mert a mi településünkön autóval mennek még a kocsmába is és soha sem tudhatom mikor ütnek el, vagy löknek a vizesárokba...vagyis zárkózzak be, hogy ne kelljen "megvárnom mit csinálnak, az már régen késő" lehet?! Én, a "migráns simogató" ezt gondolom.
teuton
@Eriksson: Na ebbe mar bele kell szolnom! Beloiannisz... Nezz mar utana a hivatalos magyar rendöri statisztikakban (akkoriban nem hoztak ugyan nyilvanossagra, de mostmar hozzaferhetö!), mekkora volt ott a bünözesi rata az elsö 10 evben! Több, mint 10x magasabb, mint a magyar atlag! Aztan nezz mar annak is utana (van rola hivatalos statisztika!), hogy mekkora a bünözesi rata Nemetorszagban az orosz migransok köreben, egeszen a 80as evek ota, miota Kohl szazezrevel telepitette at öket! 10x magasabb, mint a nemet atlag! Ne a levegöböl kapkodj hazugsagokat, hanem adatokkal szolgalj!
eszegfu
@durbincs: Ez butaság, amit állit, mármint hogy ennyien nem laknak itt, na meg románul beszélnek. Én M.o-n születtem, itt is élek, egy kukkot nem tudok románul, sőt "soros papa" sem küldött egyetlen nyomorult fillért sem... de van egy jó hirem: teljesen normális "migráns fan" vagyok
division
@eszegfu: Én Orbántól teljesen függetlenül mondom azt hogy nincs erre szüksége az itt élő embereknek, van már itt egy másik etnikum akik rajtunk élősködnek, max. a kultúrájukat nem tudják ránk erőltetni mert az nincs nekik :-)) (persze megint hozzá lehetne tenni hogy tisztelet a kivételnek).
Néha felnézek a Face - re és látok pár ismerőst akikről tudom hogy segélyből élnek, közmunkából, nem ma barnultak de azért két naponta fotózzák magukat nem egyszerű éttermekben meg a Balatonnál...
Hidd el nekem jobb megelőzni a bajt mint romokat takarítani. Mindenki éljen ott ahova született, gyakorolják ott a vallási hóbortjaikat, a nagyhatalmaknak inkább azzal kellene foglalkozniuk hogy élhetővé tegyék számukra az életet ott ahol születtek nem pedig teljesen más kultúrájú országokba telepíteni őket.
eszegfu
@division: Elfogadom a véleményedet -- mégha nem is értek egyet -- csak nem igazán kedvelem, amikor valaki az "igazát" kis tulzásokkal igyekszik alátámasztani... tudod az olyan "gyerekzsurhoz" hasonlóra gondolok.
eszegfu
@durbincs: 12:07 Most mondjam, hogy én pontosan Önre gyanakszom, hogy "klón" + nem fogalmaz, nem ir helyesen, azaz mintha nem magyar lenne az anyanyelve?! Pl. hsz-nek utolsó 2 sora is félreérthető, nem fogalmaz pontosan (ami velem is megesik néha): számomra nem derül ki, hogy kire is gondol a "zavart elméje" kifejezéssel?! Egyébként meg nem vagyok naiv, pusztán azt hiszem el, amit látok... ilyen "földhözragadt" vagyok.
division
@eszegfu: Jó jó, nincs több babazsúr:-)
quadrocopter
@durbincs: Sötét vagy,mint az éjszaka, fityma! Ráadásként kellően buta és primitív is! He?
Eladott Ország
Úgy tűnik, a következő időszakban a fizessennekünkbrüsszel-sokpénzet lesz a mantra, miután a vonagáborkérjenbocsánatotanyugdíjasoktól nem hozott látványos sikert, a migránsok
elfelejtettek csoportosan lerohanni minket, a választás meg feltartóztathatatlanul közeledik.
Most Rogán Antal az egyik vezérbégető ez ügyben és meg kell állapítanom, hogy őfénytelensége igen szarul néz ki. Nem sajnálom, csak mondom. Van itt Kötcse üzenete, ami arról szól, hogy meg kell védeni! Nem, nem a magyar gazdaságot, nem a betegeket, elesetteket, nem a gyermekeket, nem az ország demokráciáját, nyitottságát, hanem a kerítést. Most hónapokig ezt fogjuk védeni tiszta erőből. Miközben ég a ház a hátunk mögött, mi ott állunk kivont lázárjánossal és védjük a nyüves kerítést. Jó.
eszegfu
@durbincs: 12:51 Hááááááááát tisztelt Uram, ha ez a "szleng", akkor én vagyok Osztyapenkó!:)) Azt még elhiszem, hogy M.o-n él, de hogy nem itt született és nem magyar az anyanyelve -- mégha annak is gondolja -- az szinte biztos!! Ez az "én igazságom".
quadrocopter
@durbincs: He?
Te nem szlenget használsz, gyökér, hanem egyszerűen buta vagy és zavaros!
Sötét vagy,mint az éjszaka, fityma! Ráadásként kellően buta és primitív is! He?
quadrocopter
@durbincs: Amatőr lószerszám!
Miről szűkölsz? He?
Sötét vagy,mint az éjszaka, fityma! Ráadásként kellően buta és primitív is! He?
Eriksson
@quadrocopter: Kár, hogy olyan kötött beton agyad van. Különben lehetne veled beszélgetni. De így?
quadrocopter
@Eriksson: Nem valószínű, hogy a fajtáddal kívánnék csevegni! Fáraszt egy kisképernyős, beszűkült tudatúval szót váltani!
Eriksson
@eszegfu: Bogárkám. A sértés szándéka nélkül kérdezem: A migránsoktól nem sajnálod az adófizetők pénzét?
Eriksson
@quadrocopter: Mire vágsz fel? Arra, hogy trágyaigazgató vagy megfelelő iskolákkal és megfelelő gondolkodással?
quadrocopter
@Eriksson: A humor és a jópofizás fogalmát azért próbáld értelmezni, eddig nem sikerült! A kurucinfón kell feszíteni a "tudásoddal"!
eszegfu
@Eriksson: "Drágám"! Nem sajnálom, mert emberekre költöttük! A rájuk költött pénz nagy részét megkaptuk az EU-tól -- de ennek még kb. számait sem hajlandók nyilvánosságra hozni. Sokkal jobban sajnálom az adófizetők pénzét pl. az esetenkénti 300 milliós "nemzeti konzultációkra", meg még sorolhatnám. Ez az én véleményem, amivel természetesen nem kell egyetértened.
Eriksson
@eszegfu: Nem kaptuk meg...Fülembe cseng ezer felől, hogy "a mi pénzünkön", meg ilyesmi. Meghogy nagy a szegénység meg a gyerek éhezés, meg semmire nincs pénz. stb...
Ezeknek a vándoroknak miért kell mégis minden igényüket kielégíteni?

Egyébként tiszteletben tartom a véleményed, ez csak egy költői kérdés volt.
eszegfu
@durbincs: 13:21 Én csak a saját "igazamért" lehetek felelős és azt "védhetem"... mások igazáért a másik ember.
eszegfu
@Eriksson: Én elég sok cikket olvastam, hogy mennyit adott az EU a menekültek ellátásáért, de sehol sincs 2 azonos adat... mindig attól függött, hogy melyik hirportálon jelent meg. Csak ugy elgondolkodtam, hogy ha nem lenne ez a menekült/migráns kérdés, sajnos akkor sem jutna elegendő pénz az általad is emlitett dolgokra, mert sokkal nagyobb "szükség van" a számtalan államtitkárra, a különböző miniszteri biztosokra, valamint ezeknek a "megbecsülésére" a szinte millió nagyságrendü fizetésükkel... nem gondolom, hogy ez a migráns üggyel ez összefüggne..
Eriksson
@eszegfu: Nem függ össze. De emberek manipulálására tökéletesen megfelel. Ez is, az is. Neked is ajánlom az Echo tévé műsorát, sok kérdésre választ ad. Gazdaságügyben,, menekültügyben és sok minden másban. Igaz, amerikai vonatkozásban, de kitér a világra általánosan is. www.youtube.com/watch?v=iWZLt-j7xtQ
dr. prédikátor
durbincs ! te döglött himivarsejt/ értsd : geci/ már megint ide evett a radai rosseb???lecumiztad már a cigust? vagy benyaltál??? azért ilyen szaros a szád . legalább töröld le mielőtt ide böfögsz.Te sötétebb vagy mint a fekete lyuk. Az értelmi szinted kb a meztelen csigáéval egyenlő, de lehet az is okosabb te retardált barom!!!
Eladott Ország
4.bp.blogspot.com/-RRCtPp7LyS0/VM0RQMsH-2I/AAAAAAAAjOY/rnzWA1TPyFg/s1600/vicces_kep_2014_05_25_10_05_36.jpg
Megtaláltuk a világvégét!
A korábbi tudatlanság a kormány uszító propagandájának következtében gyűlölettel párosult.
Olyan gyűlölet ez, mely megfertőzte falvak és városok lakóinak tízezreit. A kormány pedig a
határkerítéseket a tévé- és rádióadások által kiterjesztette az emberek agyáig. Ezzel a
gondolkodásmóddal Magyarországon újra visszatér a tudatlan középkor, ahol a félelem és
rettegés mindennapos volt. A tudatlanságtól rombolóbb dolog kevés van. Ha valóban meg
szeretnénk védeni országunkat, akkor kezdjük az emberek védelmével, a tudatlansággal
szemben. Ugyanis a falun, vagy éppen a várostáblán túl is létezik élet, ahol különböző
társadalmak élnek együtt békében. Hosszú út áll még előttünk, ne fordítsunk hátat a világnak.
Nessy
@Eladott Ország: Az a baj, hogy lassan a világ fordít hátat nekünk!
Eladott Ország
@Nessy: Emmanuel Macron francia elnök Kelet-Európai körútja már jelzés értékű.
Európa jövőjéről tárgyalt Macron és a slavkovi hármas.
verőce21
@quadrocopter: (17:58) A fent leírt jogi szabályozás nem tesz különbséget a magánterület, más egyesület, szervezet, gazdasági társaság, vagy állami intézmény, stb. területén létrehozandó tábor létesítési szabályai között!
quadrocopter
@verőce21: Pontosan a taxatíve felsorolással tesz különbséget, különben elég lenne egy általános megfogalmazás!
JAJMÁR
A félelmet úgy lehet legyőzni, ha szembenéz vele az ember. Le fog döbbenni a falu népe, hogy a migránsok is emberek!
verőce21
@quadrocopter: Tehát kellenek hozzá a fent említett jogszabályok követelményei!

Kereskedelmi és magán szálláshelyen történő táboroztatást ("ottalvós táborok”) a Kormányhivatal illetékes Járási Hivatal Járási Népegészségügyi Intézeténél kell bejelenteni.

Az alábbi, nem üzleti célú közösségi, szabadidős szálláshelyek esetében a bejelentést...
1. A gyermek neve
2. A gyermek születési dátuma
3. A gyermek lakcíme
4. A gyermek anyjának neve
5. Nyilatkozat arról, hogy
5.1. a gyermeken nem észlelhetőek az alábbi tünetek
5.1.1. Láz
5.1.2. Torokfájás
5.1.3. Hányás
5.1.4. Hasmenés
5.1.5. Bőrkiütés
5.1.6. Sárgaság
5.1.7. Egyéb súlyosabb bőrelváltozás, bőrgennyedés
5.1.8. Váladékozó szembetegség, gennyes fül- és orrfolyás
5.2. a gyermek tetű- és rühmentes
6. A nyilatkozatot kiállító törvényes képviselő neve, aláírása, lakcíme, telefonos elérhetősége
7. A nyilatkozat kiállításának dátuma

A bejelentést a tábor nyitása előtt legalább 6 héttel kell írásban megtennie a tábor szervezőjének a tábor helye szerint illetékes intézetnél, megyékben a Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szervénél (továbbiakban: Megyei Intézet)
vagy az illetékes Járási Népegészségügyi Intézeténél.
quadrocopter
@verőce21: Az orvosnő magánterülete nem "magánszállás hely" ergo nem Zimmer Frei a kereskedelmi meg szóba se jöhet!
verőce21
@quadrocopter: De tábort szervez a cikk szerint is, tehát nem bújhat ki a jogszabály alól.
(Továbbá itt van még az üdültetés, ami újabb fejezet.)
quadrocopter
@verőce21: Magánterületen! Ahogyan a bulikat sem kell előzetesen bejelenteni, magánterületi felhasználást sem, nem tartozik sem az állam, sem az önkormányzat felé semmivel, pénzt nem szed, adóznia nem kell! Egyébként is átestek orvosi vizsgálaton, miekőtt megkapták a tartózkodási engedélyüket!
Különben a Balcsiban való fürdéshez sem kellett engedélyt kérniük senkitől, ha olvastad itt a vonatkozó cikket!
Miből gondolod, hogy az M.A. nem járt utána a lehetőségeiknek, miből gondolod, hogy nem tettek eleget bármilyen kötelezettségeikneik ( ha egyáltalán kellett bármiért is!) akkor, amikor kiállnak nyíltan a sajtó elé és közlik előzetesen a szándékaikat?
wagabund
asszonykórus, hurkasütés, folyóbor végtelen mennyiségben, és a helyi pap keresztel a kezében áldást oszt...ilyen a fogadóbizottság.

totális siker, szem nem marad szárazon...

-hé! álljanak meg! hová szaladnak? ...nem értem...pedig mi olyan szeretettel vártuk a szegény megfáradt menekülőket...és még azt mondják, hogy a falu nem vendégszerető?..
-dehogynem...tessék mosolyogni...minden kamera minket vesz...
quadrocopter
@durbincs: Nincs már Köjál, te f@sz! Mondtam, hogy erősen buta vagy - nem? Sikerült igazolnod!
Megszívhatod a menekültekét!
Nem tucc napirendre térni a labanc-bukásodon, mi? Mert primkó vagy!
quadrocopter
@durbincs: Pedig igen nagy szükséged lenne rá a bukott labanc téma után itt a bukott Köjál téma!
Látod mekkora buta vagy?
verőce21
@quadrocopter: Mindegy, hogy magánterület, vagy nem. Ez nem egy egynapos buli, vagy legénybúcsú, szándákosan kevered és bagatellizálod. Olvastam, persze, az összes idevágót.

Minimum egyhetes "ottalvós táboroztatás" a hirdetmény szerint is. A táboroztatásnak pedig a fent leírt jogszabályi követelményei vannak!
JAJMÁR
@durbincs: Téged olvasva "megedződtem", hozzád képest egy menekült maga a két lábon járó intelligencia :)
de "haza messze" nem tudom hozni őket, mert a haza ott van, ahol én, és az nincs messze tőlem, hanem éppen pont ott :)))
quadrocopter
@verőce21: Ugye witczelsz? Mert mi van, ha a volt katonatársaimat meghívom a magánterületemre 1 hónapos nyári vakációra, 10 fős csoportokban, váltással? Nem adóköteles, nem kérek pénzt, még az egészségügyi papírjaikat sem kérheti el senki!
"Na ugye!"
Hiába izmozol a kérdésben, fő szabály a magánterület és az engedéllyel itt tartózkodásuk!
verőce21
@quadrocopter: (23:22) Pusztán annyi, hogy a tartózkodásukat be kell jelenteni!
És akkor már ugyanott vagyunk.
"Magyarország területén, a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról szóló 1992. évi LXVI. törvény hatálya alá tartozó polgár köteles három munkanapon belül lakóhelyének, illetve tartózkodási helyének címét nyilvántartásba vétel céljából bejelenteni."
quadrocopter
@verőce21: - Kiknek a tartózkodását kell bejelenteni és hova?
- "5. § E törvény alkalmazása során:
(3) bek. A polgár tartózkodási helye: annak a lakásnak a címe, ahol - lakóhelye végleges elhagyásának szándéka nélkül - három hónapnál hosszabb ideig tartózkodik."
Belecsúsztál!
quadrocopter
@durbincs: Megszívhatod a menekültekét!
Nem tucc napirendre térni a labanc és Köjál -bukásodon, mi? Mert buta primkó vagy!
quadrocopter
@durbincs: Megszívhatod a menekültekét!
Nem tucc napirendre térni a labanc/Köjál-bukásodon, mi? Mert primkó vagy!
quadrocopter
@durbincs: Megszívhatod a menekültekét!
Nem tucc napirendre térni a labanc és Köjál -bukásodon, mi? Mert buta primkó vagy!
verőce21
@quadrocopter: (23:40) Táborba vagy szálláshelyre még egynapos tartózkodás esetén is be kell jelentkezni! És itt erről van szó. Meghirdetett tábor! Ottalvós táborozás!
Mert erről beszélünk, hiába próbálsz kibújni a tábor szó alól!

Szükséges a bejelentéshez a jegyzőnél, természetes személyazonosító adatok, állampolgárság, előző lakcím, új lakcím, bejelentés időpontja, a szállásadó neve, szállásadói minősége, lakcíme vagy székhelye és hozzájárulása.
A szállásadói minőségnél kiderül, hogy tábor, mert úgy van meghirdetve! Csak hazugság esetén nem. De a jegyző ezt úgyis tudja.
Tehát az M.A. a jogszabályokat kijátszva szeretne táboroztatni, erről van szó.
verőce21
@durbincs: (00:37) És még nem is ejtettünk eddig szót az üdültetésről, üdülési adóról és a tábor kialakításról, a helyi építési szabályozások szerint.
eszegfu
Nekem az tünik logikusnak: a Migration Aid segélyszervezetnek ingyen rendelkezésére bocsátotta a területet az osztrák orvosnő, igy a szervezet kötelessége a bejelentések megtétele. Ugyancsak a szervezet dolga az idegenforgalmi adó (üdülési dij) megfizetése, hiszen csak ők tudják, hogy "turnusonként" hány ember nyaral. (Egyébként 18 éven aluliak után nem kell fizetni.) Sőt szerintem az engedélyek nem helyhez (cimhez) köthetők, hanem a tevékenységhez. Ha én bérbeadok 100 nm épületet, és ott vendéglátó helyet csinálna a bérlő, akkor a bérlőnek kell intézni mindent... egy következő bérlő meg hiába akarja folytatni a vendéglátást, neki is meg kell szerezni az engedélyeket a saját vállalkozása részére. Összegezve: ha nem a tulajdonos "szervezi" az üdültetést, akkor a szervezőre hárul az összes kötelezettség. @verőce21 és @durbincs:
JAJMÁR
@eszegfu: Ez így van! Bízzuk rá nyugodtan, nyilván tájékozódott a magyar és egyéb szabályokról. (Ha pedig orvos, meg is vizsgálhatja az összes gyereket, és az igazolásokat is kiadhatja).

De hogy mennyire sötét némelyik, hiszen a Balaton melletti településeken mindenféle népség megfordul, bejelentve és bejelentés nélkül, egy táborba - pl. Camping - vagy csak egymás mellett, akikről azt se tudják, hogy kik, honnan jöttek, mifélék.
A Balaton mellett ez gyakran előfordul -:) Most mégis eljátsszák, hogy "nem láttak még fehér embert".
Éppen ideje testközelből megismerkedniük a "migráns" néppel. Róluk legalább tudják, hogy kik :-D
eszegfu
@JAJMÁR: Nincs mit hozzátennem... igy igaz!
quadrocopter
@verőce21: Hiába izmozol, ráadásul sunyítottál szokásod szerint a hamis bemásolással és átírással! Buktára álltál, ezért sunyítottál!
Világosan megjelöltem:
1/ magánterület - nem nyilvántartott táborhely - nincs helyi adó sem!
2/ azt hívok oda, akit akarok, akár menekült, akár nem,
3/ több nap/hét alatt több család fordul meg a területen,
4/ ezek a menekültek nincsenek "háziőrizet" alatt,
5/ a buta Manninger is meggyalogolt a fészbukos bejegyzésével kapcsolatban, mert hatósági intézkedésnek (tartózkodási engedély!) mondott volna ellent!
Ettől kezdve minden gáncsoskodó egysejtű lecuppanthatja őket is és az M.A-t is!

@durbincs: Megszívhatod a menekültekét!
Nem tucc napirendre térni a labanc és Köjál -bukásodon, mi? Mert buta primkó vagy!
verőce21
@quadrocopter: Ezt az üdültetést csak hazugsággal lehet megcsinálni.

Nyilvánvaló, hogy eltitkolt szálláshelyként működne, ami eü. Hatóság köteles, sőt építési létesítési feltételei vannak. Hazugságra épül az egész.
Mint ahogy az is hazugság, ahogy a cikkel ellentétben a "táborozást" te letagadod.
eszegfu
@durbincs: Én nem minősitettem a Migration Aid-t, hanem a történettel kapcsolatos "jogrendbeli" dologra reagáltam...és erről nincs véleménye, "szépen" kikerülte. Mintha állandóan "sündisznó állásban" lenne és csak azt várja kit is szúrhatna meg, kit döngölhetne a földbe és maga a téma, meg a különböző felvetések teljesen érdektelenek. További jó "szórakozást"... részemről ennyi...
quadrocopter
@verőce21: Tudod mit? Van megoldás! Küld el ímélben a hivatkozott norma vonatkozó szakaszait a helyi önkormányzatnak azzal, hogy jogsértő a menekültek magánterületi fogadása és konkrétan jelöld meg a kifogásaidat!

Aztán megnyuxol!

@durbincs: Rád ebben a tárgyban sincs semmi bízva, meghaladja az értelmi képességeidet!
Mert ki nem szarja le a buta fejedet, he?
Hozod a negatív über-paraszt színvonaladat! He?
verőce21
@quadrocopter: (11:10) A helyi önkormányzat tenni fogja a dolgát már a szomszédok első bejelentései után. Kiszáll a hatóság és az eü. felügyelet, az eltitkolt szálláshely ügyében.

Mert abban is tévedsz, hogy mindenki azt csinál a saját telkén, amit akar - vagy valami hasonló.
Nem "kell előzetesen bejelenteni, magánterületi felhasználást sem, nem tartozik sem az állam, sem az önkormányzat felé semmivel”
Mert nem lehet magántelken sem vadkendert, sem kábítószert termeszteni, robbanószert összeszerelni, stb. De nem lehet hazugsággal eltitkolt szálláshelyet sem létesíteni!

Téged pedig, hogy letagadod a cikkben szereplő tábor tényét, hazugságokkal véded, remélem nem "nyuxol” meg tőle soha. :)
Eriksson
@verőce21: Hiába magyarázol már második napja a betonfejnek, sajnos semmit nem értett meg az állítmányodból. Ez legföljebb annyit bizonyít, hogy a sötétség nála lakozik.
verőce21
@Eriksson: (13:24) Megértette az. Katonai jogász
És segíti az M.A.-t. "Első kézből ismeri" az eseményeket.
verőce21
@JAJMÁR: (08:47) Nem lehetsz annyira naiv, hogy ne tudd, miért egy doktornő vette meg azt a zalai telket. Ha mégis követelnék majd az orvosi felügyeletet...
Ráadásul osztrák! Hogy ne lehessen vizsgálni a pénzének eredetét. Adózását, stb.
Eriksson
@verőce21: Ja, akkor már értem, mi mozgatja eszének rugóit. :))
JAJMÁR
@verőce21: 13:29 Momentán engem jobban érdekel a baltás gyilkos kiadásának idején ideküldött dollármilliós idegen pénz eredete és sorsa, mint ennek a pár száz menekült gyerek üdültetésének költsége. Itt ugyanis a pénz sorsát tudjuk. A másik ügyben pedig nem. Szerintem van esély annak a kivizsgálására? Mégiscsak kétes eredetű, idegen pénz került valakihez, valakikhez, és azt sem tudjuk mire használják! Ebben az országban ezt nem szeressük, ugye?
quadrocopter
@verőce21: "Álmodik a nyomor!" Milyen bejelentésben reménykedsz? Szándékosan kevered a szezont a f@szommal!
"Mert nem lehet magántelken sem vadkendert, sem kábítószert termeszteni, robbanószert összeszerelni, stb. "
Ezek bűncselekmények, édesem!
Tök mindegy, minek nevezed, a tevékenysége döntő és nem az elnevezése, márpedig a magánterületemre akkor hívok meg bárkiket, amikor akarok!
Ne nekem magyarázd a megerőszakolt sunyi hivatkozású marhaságodat, hanem add elő a helyi önkorminak! Kíváncsian várnám a hatósági választ!
Nyeld le, ha teccik, ha nem!

@Eriksson: Te ne bízz a bölcsességedbe - az nem létezik! Kínlódj csak, neked ez is jól áll!
quadrocopter
@durbincs: Kínlódsz, gyökér? Fogsz is még egy darabig!
Mert ki nem szarja le a buta fejedet, he? Tegyél rendet a szemétdombodon paraszt, érkeznek a menekültek, ők a házadba, te meg a szemétdombra! He?
A kvótás szopásból neked is maradt! He?
verőce21
@quadrocopter: Már a te magánterületed?
És azt miért hagytad ki a felsorolásból, hogy "nem lehet...eltitkolt szálláshelyet sem létesíteni!"?
"a magánterületemre akkor hívok meg bárkiket, amikor akarok!" - magánterületi táborba is, de akkor az tábor!
A hazugságodat tetézi: továbbra sem ismered el, hogy a cikkben szereplő tábor helyett csak magánterületet, egyet hajtogatsz mindig, mint a pereces. :)
Gyenge lábakon áll az érvelésed! Te is lenyelheted ezt is!
verőce21
@quadrocopter: (14:29) Még egy "gyöngyszem" az irományodból: "Tök mindegy, minek nevezed, a tevékenysége döntő és nem az elnevezése" - akkor miért nem nevezed tábornak? A tevékenysége pedig "üdültetés, táboroztatás" !
Belecsúsztál!
Hoppá! Ezek pedig engedélyköteles tevékenységek. Érvényes minden, amit fentebb írtam. :)
quadrocopter
@verőce21: 1/ belebuktál egy hamis, sunyi állításodba, amit hiteles törvényi szakaként akartál feltüntetni! Akkor ki hazudik?
2/ milyen eltitkolt szálláshelyről mesélsz, amikor nyilvánosságra hozták hogy ott, abban a 3 faházban menekülteket fogadnak?
3/ a három napos horgásztúrát mi is táborozásnak hívtuk, pedig sehol nem volt tábor!
4/ betegesen bele akarod kényszeríteni egy hatályos törvényi szakaszba azt, aminek semmi köze a helyzethez, éppen ezért sehol senki nem is hivatkozik rá, rajtad kívül! Manninger-Buta Jenő nyalogány sem hivatkozott rá, amikor kiszakadt belőle a 4 elemi a fészbukon, pedig naz lett volna a legkézenfekvőbb, jogszabállyal megtámadni! De nem tette és azóta sem tette, de maga a polgármester sem hivatkozott erre - nem véletlenül és a jegyző sem szólalt meg, aki pedig ismeri a jogi normákat!
5/Egyértelmű, hogy ki, milyen érdekből hazudott - az te vagy!
6/ Miért nem írsz a helyi önkorminak? Kinevetnének? Addig itt hiába sipítozol!
verőce21
@quadrocopter: Ismét belecsúsztál!
A táborozás engedélyköteles tevékenység. Érvényes minden, amit fentebb írtam. :)
quadrocopter
@verőce21: Szenvedj csak, jót tesz neked!
Ja, mondtam, hogy sunyi hazugságon fogtalak a jogszabályos manipulációddal?
verőce21
@quadrocopter: (17:06) A bejelentési kötelezettségek mind idevágóak!

Sőt, most, hogy kikényszerítettem belőled a táborozást, még ez is:
239/2009. (X. 20.) Korm. Rendelet
a szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a szálláshely-üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről.
2. § E rendelet alkalmazásában:
a) szálláshely: a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény (a továbbiakban: Kertv.) 2. § 22. pontjában meghatározott fogalom
Üdülőház, szálláshely-üzemeltetési tevékenység csak olyan szálláshelyen folytatható, amely megfelel az 1. melléklet IV/A. részében foglalt követelményeknek.

Érvényes minden, amit fentebb írtam.
quadrocopter
@verőce21: Mellé futottál ismét!

"a szálláshely-szolgáltatási tevékenység ...-." mintha már írtam volna, hogy nem fizetős a buli, ergo ez a norma erre az esetre nem alkalmazható, mert nem szolgáltatás!
"Üdülőház, szálláshely-üzemeltetési tevékenység ..."
Egyik sem!
Még valami?
verőce21
@quadrocopter: 3 faház - Csak kikényszerítettem belőled a táborozás elismerését! (Nem bírod tovább, a hazudozást?)
A táborozás pedig engedélyköteles tevékenység. Érvényes minden, amit fentebb írtam. :)
quadrocopter
@verőce21: Kínban vagy, mi? Elhiszem! Melyik jogszabály szól a 3 faház táborozásnak minősül című kínodról? Esetleg próbáld meg beszorítani a KRESZ- legalább akkora erdeményed lesz, mint eddig!
Miért nem írsz az önkorminak? Mit gondolsz, a rezsim vehemens birkái miért nem verik a taknyukat?
Szevasz-tavasz!
quadrocopter
@durbincs: Kínlódsz, gyökér? Fogsz is még egy darabig!
Mert ki nem szarja le a buta fejedet, he? Tegyél rendet a szemétdombodon paraszt, érkeznek a menekültek, ők a házadba, te meg a szemétdombra! He?
A kvótás szopásból neked is maradt! He?
verőce21
@quadrocopter: A 3 db faház csak azért érdekes, mert egy telken csak egy lakóépület építhető. A három darab már arra utal, hogy táborszerű építés történt, tehát a telek így kezelendő.

Természetesen mint mindent, ügyeskedéssel lehet csinálni egy ideig, de előbb-utóbb megbukik. Egy ideig elnézi az önkormányzat, kivár a hatalom, de nem ismétlődően. :)
quadrocopter
@verőce21: Na akkor nézd át ismét a lakóház és a nyaraló, vagy hévégi ház fogalmát és a helyi építési szabályozást is! Megint belefutsz a baromságodba, nem volt elég? Az önkormi meg tűrte és csak tűrte, hogy szabálytalanul felhúzzák a faházakat, mi?
verőce21
@quadrocopter: Korábban nyaralótelepnek épülhetett?
quadrocopter
@verőce21: Ki tudja minek. Nyilván van engedélye, a település nem olyan nagy, hogy ne tudná a helyhatóság átlát az esetleges sunyítást! És ha korábban több tulaja volt., akkor mi van? ( Ez megint nem fog neked menni, előre szóltam!)
verőce21
@quadrocopter: Hát ez szívás neked, mert a több tulajdonos esetén is egy lakóépület építhető. egybeépítve.
quadrocopter
@verőce21: Na, hiányosak az ismereteid, nem kicsit - nagyon! Mert közös ingatlanon nem lehet több háztulajdonos? Ismered a helyi szabályozást? Okosoggyá, megint elsüllyedsz.
verőce21
@quadrocopter: A tájékozatlanságod építésügyben is határtalan!
"A helyhatóság átlátja az esetleges sunyítást!" Teljesen nyilvánvaló, hogy most nem rendeltetésének megfelelően üzemeltetik! Újabb ügyesség.
De erre felszólíthatják a tulajdonost.
Sámannus
Hatszázezer magyar külföldre ment mint megélhetési bevándorló, akikkel szemben egyetlen ország sem intézkedett! Ez az idegenellenesség csak a magyar fasiszta propagandagépezet félelemgerjesztéséből adódik amire a magyarok képtelenek értelmesen reagálni, hiszen aki megszólal, a média fölény hazaárulónak kiáltja ki.
quadrocopter
@verőce21: Írj az önkorminak, talán nem szenvedsz ennyit! Közben nézz utána,mit nem tudsz!
quadrocopter
@durbincs: Tegyél rendet a szemétdombodon paraszt, költözni fogsz, a bűzöd se maradjon a fészekben, érkeznek a menekültek, ők a házadba, te meg a szemétdombra! He?
verőce21
@quadrocopter: A hiányosságaidat neked kellene pótolnod!
quadrocopter
@durbincs: Tegyél rendet a szemétdombodon paraszt, költözni fogsz, a bűzöd se maradjon a fészekben, érkeznek a menekültek, ők a házadba, te meg a szemétdombra! He?
quadrocopter
@verőce21: Vívd csak a kis lelki veszteséges csatádat, ma is kaptál leckét, akárhogyan erősködtél, ezután is kapni fogsz, mert te megérdemled!
Hol van a helyi önkormi építési rendelete? Itt csapkodsz, már régen írhattál volna nekik, persze ki is röhögtek volna, ezt viszont tudod, ezért itt hadakozol a szellemeiddel!
Tehát ugorj neki az ímélnek!
verőce21
@quadrocopter: (21:02) Itt vesztes csak te voltál, az állandó hazudozásoddal! És bemutatva az "ügyes" szándékaidat!
quadrocopter
@verőce21: Még jó, hogy mások is vannak az oldalon. Írj az önkorminak!
verőce21
@quadrocopter: Mások is csak az erőlködésedet és a sunyításodat látják!
verőce21
@quadrocopter: Valójában a hazudozásban nagyot alakítottál most is. Mire kijött az a "tábor" :)
verőce21
@quadrocopter: Na maradjunk annyiban, hogy ez egy tábor, amit jelenleg rosszhiszeműségből nem úgy üzemeltetnek!
verőce21
@quadrocopter: Ennyi egyelőre. Megnyugtat, hogy kiderült ismét a hazug mivoltod.
Szevasz!
quadrocopter
@verőce21: Zaklatott vagy! Vajon mitől? "Még jó, hogy mások is vannak az oldalon."
JAJMÁR
@verőce21: Azt hiszed átvágtad a gordiuszi csomót egy kényszerötössel? Á, nem eresztelek. Mi a véleményed, hol landolhattak az azeri milliárdok, vajon miért küldték?
Keresni fogják a pénz útját hivatalból, vagy elég annyi, hogy a Szijjártó megmondta nincs közük hozzá, és punktum?
Ne terelj, érdekel a véleményed! biztos többet tudsz mint én, mert te olyan okos vagy, mindent tudsz :)
verőce21
@JAJMÁR: (21:45) Nem "kényszerötös" volt, jókedvvel adtam! :)
Sámannus
@quadrocopter: Olyan vendégszeretők a magyarok, hogy a világutazót is megölik, és a kutyájukat is lelövik, puszta baráccságból.
JAJMÁR
@verőce21: Te tudod milyen kedved van. Én mégis azt gondolom, hogy belül érzed mennyire sekélyes a hozzáállásod egy vitában, amikor lényeges, de nehezen védhető, kínos témákat kerülöd.
verőce21
@JAJMÁR: (13:32) Mire érted ezt az észrevételed? Mert szemeim a jóságtól, a meghatottságtól, a gyengédségtől állandóan legyenek nedvesek?
quadrocopter
@verőce21: Nem baz+, hanem a sunyi, megvezetősnek szánt bemásolásodért legyenek nedvesek, amin rajtakaptalak!
Nézd csak vissza! Tudod, amikor belebux a hülyeségedbe és nem tudsz továbblépni, akkor jön a sunyi, hamis , ráadásul idézőjeles hivatkozásod!
verőce21
Egy kis falu szinte egyetlen bevételi forrását, egy tábort megvásárolnak, hogy továbbra is táborként üzemeltetik. A falu vezetősége örül és hisz benne, továbbra is lesz üdülési adó, sátorverési engedélyek, lakókocsik parkolása, iparűzési adó, stb.
Erre visítozva szajkózza itt egy támogatójuk, hogyan és miért nem fizet adót az új tulajdonos!
Nem valószínű, hogy így a falu vezetői hozzájárultak volna az adás-vételhez, inkább elővételi joggal élnek és bérbe adják a rendeltetésszerű használat és adóbevétel biztosítására.
Ráadásul az új tulaj, "menekülteket" akar vendégségbe meghívni!
Mint Frau Merkel! :)
verőce21
@quadrocopter: (16:30) Itt én kaptalak rajta az állandó hazudozásodon, végig tagadtad a tábor megnevezést. Pedig a cikk is úgy szól!
Most is azért írtál, mert nem nyugszol bele a tegnapi vereségedbe!
Rockxy
Én vagyok a 241edik! Jeeesz!
Hozzászóló. :)
Na, én nemrég voltam Szilvásváradon, ott szépül a lóstadion.
Voltak arabok is, vagy ilyesfélék, a nők hurkában, vagy burkában, de lehet hogy csador volt. Senki rájuk se hederített, és ők se ránk. Üdülni mentünk oda, nem politizálni.
Itt se kéne, de most már mindegy.
Hogy horvátiba mit esztergályoznak, az meg legyen már az ő dolguk.
Világbéke! :)
quadrocopter
@verőce21: Ja, ilyet én közöltem veled korábban, amikor egymás után sorozatban nyomtad be magad, mert nem tudtál lenyugodni!
Keresd csak vissza!
A sunyi bemásolásodon megbuktál - légypapír nélkül fogtalak be, amúgy jelezted már illetékes helyen, hogy a magánterületen "táboroztatnak"?
Miért nem? Félsz, hogy kiröhögnének? Ergo: magadban sem vagy biztos, csak itt vered magad üresben!
verőce21
@quadrocopter: (17:14) Ha neked egy csepp igazad lenne ebben a vitában, nem szenvednél még mindig, hogy nekem írogass! De így mégjobban kiderül, milyen megbukott, szánalmas, hazudozó senkiházi vagy.
Nálam már gombostűre tűzve száradsz! :)
quadrocopter
@verőce21: Ahányszor megszólítasz, annyiszor kapc' a pofikádra! megtanulhattad volna, nem először szívatlak meg!
Ami a hazudozást illeti - te érdek-amnéziás:

Ezt írtad - sunyi, bukott módon, hogy mentsd magad:

""Magyarország területén, a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról szóló 1992. évi LXVI. törvény hatálya alá tartozó polgár köteles három munkanapon belül lakóhelyének, illetve tartózkodási helyének címét nyilvántartásba vétel céljából bejelenteni."
szeptember 5., 23:31"
Nem véletlenül nem tudtál megjelölni törvényszakaszt!

Ezt kaptad a szádba:

"- "5. § E törvény alkalmazása során:
(3) bek. A polgár tartózkodási helye: annak a lakásnak a címe, ahol - lakóhelye végleges elhagyásának szándéka nélkül - három hónapnál hosszabb ideig tartózkodik."
A vonatkozó törvényhely szakasz-megjelölésével - kis sunyi!

Kínodban bepróbálkoztál minden jogszabállyal, csak épp a KRESZ_szel nem, itt feszegeted magad, mert befogtalak - szokás szerint , mert a tudatlanokat nem nehéz befogni, ezt is megta nulhatad volna - de mégsem írtál a helyi önkorminak, mégsem nézted meg a helyi hatályú építési rendeletet, mert akkor azonnal bebuktál volna a tudatlanságodon és akkor ismét hetekig bujkáltál volna, sunyiba benézni az oldalra.

Megszívattalak a saját maflaságodon, mert te megérdemled!
Miét nem írtál az önkorminak? Hülyének néztek volna, nincs logikus gondolkodásod még abban sem, hogy egy kis vidéki településen, ahol mindenki ismer mindenkit, nem lehet hipp-hopp sunyiba, engedély nélkül építményt felhúzni!

Túl nagy az ismerethiányod ahhoz, meg merj szólalni ebben a tárgyban!
Szopcsika neked - megszokhattad!
JAJMÁR
@verőce21: 16:20 Igen, valamitől a szemeid, vagy valami más... pl. orrod legalább :)
A puskapor legyen száraz, az a lényeg, te terelő!
verőce21
@quadrocopter: (21:05) "nem először szívatlak meg" - engem, Te hülye?
Most is magadat szívatod! :)
verőce21
@JAJMÁR: (21:13) "pl. az orrom legyen nedves legalább"? - szóval betegséget kívánsz? Egy megfázást legalább? :)
Én viszont jó egészséget kívánok Neked!
JAJMÁR
@verőce21: Hiszen én is testi-lelki jó egészséget kívánok neked.
Az egészséges ember néha sír!
"A lelket tökéletesen kiirtani még az ember se képes, pedig ennek a fajnak aztán van tehetsége a pusztításhoz, és a szorgalma se hiányzik."
Cserna-Szabó András
JAJMÁR
@durbincs: Már írtam halfarok, túl kevés vagy hozzám.
quadrocopter
@durbincs: Mi a helyzet debil? Elfogyott a fű? Ugyanolyan zavart, együgyű, primkó kis állatka vagy, mint eddig voltál, változás semmi! Gyógyszerre ivással próbáld meg, hátha ad formát!
quadrocopter
@verőce21: Elemezd ki, gyorsan felejted a cumit!

Ahányszor megszólítasz, annyiszor kapc' a pofikádra! megtanulhattad volna, nem először szívatlak meg!
Ami a hazudozást illeti - te érdek-amnéziás:

Ezt írtad - sunyi, bukott módon, hogy mentsd magad:

""Magyarország területén, a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról szóló 1992. évi LXVI. törvény hatálya alá tartozó polgár köteles három munkanapon belül lakóhelyének, illetve tartózkodási helyének címét nyilvántartásba vétel céljából bejelenteni."
szeptember 5., 23:31"
Nem véletlenül nem tudtál megjelölni törvényszakaszt!

Ezt kaptad a szádba:

"- "5. § E törvény alkalmazása során:
(3) bek. A polgár tartózkodási helye: annak a lakásnak a címe, ahol - lakóhelye végleges elhagyásának szándéka nélkül - három hónapnál hosszabb ideig tartózkodik."
A vonatkozó törvényhely szakasz-megjelölésével - kis sunyi!

Kínodban bepróbálkoztál minden jogszabállyal, csak épp a KRESZ_szel nem, itt feszegeted magad, mert befogtalak - szokás szerint , mert a tudatlanokat nem nehéz befogni, ezt is megta nulhatad volna - de mégsem írtál a helyi önkorminak, mégsem nézted meg a helyi hatályú építési rendeletet, mert akkor azonnal bebuktál volna a tudatlanságodon és akkor ismét hetekig bujkáltál volna, sunyiba benézni az oldalra.

Megszívattalak a saját maflaságodon, mert te megérdemled!
Miét nem írtál az önkorminak? Hülyének néztek volna, nincs logikus gondolkodásod még abban sem, hogy egy kis vidéki településen, ahol mindenki ismer mindenkit, nem lehet hipp-hopp sunyiba, engedély nélkül építményt felhúzni!

Túl nagy az ismerethiányod ahhoz, meg merj szólalni ebben a tárgyban!
Szopcsika neked - megszokhattad!
verőce21
@quadrocopter: (17:19) Ha neked egy csepp eszed lenne, már feladtad volna ezt a számodra megalázó vitát. De nincs!
JAJMÁR
@durbincs: Még szép, hogy itt... gondolom, te meg ott :)
valahol a Duna mellett? Valamitől 10000 km-re?
JAJMÁR
Vajon mi történhet most Esztergályhorvátiba? Egy turnus már le is mehet lassan, de nagy a csönd. A falu csöndesen ellenáll...? ah
JAJMÁR
@durbincs: Még nem találkoztam ennyire félresiklott klónnal, mint Te! Hajózz el a szép naplementédbe a gyors hajóddal, mielőtt meglékellek :)
Ha már a farkad iszony úszásra alkalmatlan :)))
silber13
@durbincs: Kuss paraszt! Takarodjon a disznóólba, ahová való!
silber13
Azt hiszem, ideje emiatt a félnótás és az őt pártoló úgynevezett szerkesztőség viselt dolgai miatt az igazságügyhöz fordulni!
silber13
@durbincs: Kuss paraszt! Takarodjon a disznóólba, ahová való!
silber13
@durbincs: Kuss paraszt! Takarodjon a disznóólba, ahová való!
quadrocopter
@durbincs: He? Mit nyöszörögsz primkó, he?
A primitív vegetációk így járnak, mint te csicska! Majd megszokod!
quadrocopter
@verőce21: Elemezd ki, gyorsan felejted a cumit!

Ahányszor megszólítasz, annyiszor kapc' a pofikádra! megtanulhattad volna, nem először szívatlak meg!
Ami a hazudozást illeti - te érdek-amnéziás:

Ezt írtad - sunyi, bukott módon, hogy mentsd magad:

""Magyarország területén, a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról szóló 1992. évi LXVI. törvény hatálya alá tartozó polgár köteles három munkanapon belül lakóhelyének, illetve tartózkodási helyének címét nyilvántartásba vétel céljából bejelenteni."
szeptember 5., 23:31"
Nem véletlenül nem tudtál megjelölni törvényszakaszt!

Ezt kaptad a szádba:

"- "5. § E törvény alkalmazása során:
(3) bek. A polgár tartózkodási helye: annak a lakásnak a címe, ahol - lakóhelye végleges elhagyásának szándéka nélkül - három hónapnál hosszabb ideig tartózkodik."
A vonatkozó törvényhely szakasz-megjelölésével - kis sunyi!

Kínodban bepróbálkoztál minden jogszabállyal, csak épp a KRESZ_szel nem, itt feszegeted magad, mert befogtalak - szokás szerint , mert a tudatlanokat nem nehéz befogni, ezt is megta nulhatad volna - de mégsem írtál a helyi önkorminak, mégsem nézted meg a helyi hatályú építési rendeletet, mert akkor azonnal bebuktál volna a tudatlanságodon és akkor ismét hetekig bujkáltál volna, sunyiba benézni az oldalra.

Megszívattalak a saját maflaságodon, mert te megérdemled!
Miét nem írtál az önkorminak? Hülyének néztek volna, nincs logikus gondolkodásod még abban sem, hogy egy kis vidéki településen, ahol mindenki ismer mindenkit, nem lehet hipp-hopp sunyiba, engedély nélkül építményt felhúzni!

Túl nagy az ismerethiányod ahhoz, meg merj szólalni ebben a tárgyban!
Szopcsika neked - megszokhattad!
verőce21
@quadrocopter: (13:00) Nem hagy nyugodni a buktád?
verőce21
@durbincs: (12:50) Ez mind más személy, akiket sorolsz!
Van közöttük orgonista, tanító, vegyész, kórházi ápoló, stb.
quadrocopter
@verőce21: Vajon ezt ki írta, cuncimókuci? Szopáshiányod van?

"verőce21
@quadrocopter: (17:19) Ha neked egy csepp eszed lenne, már feladtad volna ezt a számodra megalázó vitát. De nincs!
ma, 10:50"

Nem tucc lenyugodni a nagy szopcsi után, mi?
verőce21
@quadrocopter: (13:14) Akkor jól írtam 10:50-et neked, te hülye!
solidedge
A faluban az indulatokat nem az ismeretlentől való félelem kelti, hiszen Orbántól részletes felvilágosítást kaptak ezzel kapcsolatban. Sikerült beléjük táplálni a gyűlöletet saját józan gondolkodásuk híján.
quadrocopter
@durbincs: Ezt szopd be, csicska:

"Lázár János maga járt közben, hogy menekültek szabadon vásárolhassanak ingatlant Magyarországon" (prop.)

Mély levegő, dupla sóhaj és szopás szopás hátán, csicska!
JAJMÁR
@durbincs: Megfulladtál!
VÉGE! THE END!
quadrocopter
@verőce21: Csapkodd a levegőt, cunci! A tények ott vannak, bárki olvashatja!

Hanem ez mond mond neked?

""Lázár János maga járt közben, hogy menekültek szabadon vásárolhassanak ingatlant Magyarországon" (prop.)"

Hoppácska, ez nem egyszerű faházas buli, kis chickha!
dr. prédikátor
Kiváncsi leszek hogy ez a sok geci fityfasz hogy fog nyüszíteni ha a vezérük a cigus fecqalicus mégis beengedu az 1294 menekültet. Az az be kell fogadni őket, akkor hogy fognak ezek a tetük vinnyogni!!!
quadrocopter
@durbincs: "Lázár János maga járt közben, hogy menekültek szabadon vásárolhassanak ingatlant..." (prop./hvg.hu)
Cummmy, csicska, szép, méretes kékeres a szádba, csicska, mert te megérdemled!
quadrocopter
@durbincs: Szopáson vagy - mintha mondtam volna! - csicska:
" Lázár János maga járt közben, hogy menekültek szabadon vásárolhassanak ingatlant..."
(hvg.hu)
Cummy!
Lehet nyöszörögni, csivcsa! Cummmy!
namihami
Nem is baj, hogy odamennek a faluba. Legalább ezek a falusiak végre nemcsak a Vezérüktől hallanak a migráncsokról, de látnak is élő menekültet.
Most már nem lesznek olyan hülyék, hogy látatlanban tiltakoznak. Talán felismerik, ha másról nem, de a formájukról, hogy azok is emberek.
dr. prédikátor
@durbincs: Dugulj már el te köcsög mert lehugyozlak!!!
quadrocopter
@durbincs: Szopáson vagy - mintha mondtam volna! - csicska. Köpni-nyelni nem tucc., mi csicska!
" Lázár János maga járt közben, hogy menekültek szabadon vásárolhassanak ingatlant..."
(hvg.hu)
Cummy!
Lehet nyöszörögni, csicska! Cummmy! Mit nyögsz? Nem hallom...kis piti, megszoptad a tubákot!
quadrocopter
@durbincs: Szopáson vagy - mintha mondtam volna! - csicska. Köpni-nyelni nem tucc., mi csicska!
" Lázár János maga járt közben, hogy menekültek szabadon vásárolhassanak ingatlant..."
(hvg.hu)
Cummy!
Lehet nyöszörögni, csicska! Cummmy! Mit nyögsz? Nem hallom...kis piti, megszoptad a tubákot!
karma1
@kokopelli: En is dolgoztam egy tervezointezetben, ahol egy macedoniabol jott, (de gorog) ferfi volt a foosztalyvezetonk. Imadtuk a fickot, anyanyelvi szinten beszelt , kiharcolta a legutolso alkalmazottnak is a premiumot karacsonykor meg aprilis 4-en...:o)))
karma1
Mire idaig eljutottunk, egy het mar eltelt ezeknek a szerencsetleneknek a "nyaralasabol"...Talan meg kellene kerdezni a mindenttudo kosalalat, lazarjanit, rogantonyot, habony-takonyt, na meg a fobuzerans bayerzsotit, hogy hol marad mar az a tomeges eroszakolas? Meg a terrorcselekmenyek? Hat hogy fog teljesulni az a betervezett "hosszu forro osz"?
Hat mindent maguk csinaljanak? Nekik kell valakit lefizetni azert, hogy terrorcselekmenyt csinaljon?
verőce21
Nem igaz, hogy Lázár járt közben ennek a faházas teleknek a megvásárlásánál!
quadrocopter
@durbincs: Szenvedsz, csicska? Ez a sorsod, mint a hülyéknek!
Trutyis a szád, csicska!
Szopáson vagy - mintha mondtam volna! - csicska. Köpni-nyelni nem tucc., mi csicska!
" Lázár János maga járt közben, hogy menekültek szabadon vásárolhassanak ingatlant..."
(hvg.hu) Cummy!
Lehet nyöszörögni, csicska! Cummmy! Mit nyögsz? Nem hallom...kis piti, megszoptad a tubákot! Vau...vaú...vaú...ugasd a Holdat, csicska, kínodban!
quadrocopter
@verőce21: Azannyát, mert ki mondott ilyet, hogyv az e.horváti ingatlanról lenne szó? A lócicin vagy még, mi?
Zavar van a vételedben, cuncimókus, nem tudod hova nézz, csak a tényekre ne kelljen, mi?
Többször is olvasd el, hogy eljusson a hajad alá:
hvg.hu/itthon/20170911_menekultek_menedek_migransokat_segito_egyesulet

Szeva!
verőce21
@quadrocopter: Az eseményeket te kevered szándékosan ide, ebbe a hírbe.
" Lázár János maga járt közben, hogy menekültek szabadon vásárolhassanak ingatlant..."
Mi köze ennek ehhez a hírhez? Csak hogy hazudj! Edzésben legyél! :)
quadrocopter
@verőce21: Nagy kínban vagy, mi? Orvosod, gyógyszerészed szabin?

"verőce21
Nem igaz, hogy Lázár járt közben ennek a faházas teleknek a megvásárlásánál!
ma, 16:06"

Kaptad a szádba, hogyaszonygya:

" Azannyát, mert ki mondott ilyet, hogy az e.horváti ingatlanról lenne szó? A lócicin vagy még, mi?"

Erre jött egy zavart válaszod:
"Az eseményeket te kevered szándékosan ide, ebbe a hírbe."

Így se? Amnézia, ha bukcira állsz? Rátapadtál ismét a méteres kékeresre!
quadrocopter
@durbincs: Szenvedsz, csicska? Ez a sorsod, mint a hülyéknek!
Trutyis a szád, csicska!
Szopáson vagy - mintha mondtam volna! - csicska. Köpni-nyelni nem tucc., mi csicska!
" Lázár János maga járt közben, hogy menekültek szabadon vásárolhassanak ingatlant..."
(hvg.hu) Cummy!
Lehet nyöszörögni, csicska! Cummmy! Mit nyögsz? Nem hallom...kis piti, megszoptad a tubákot! Vau...vaú...vaú...ugasd a Holdat, csicska, kínodban!
quadrocopter
@durbincs: Szenvedsz, csicska? Ez a sorsod, mint a hülyéknek!
Trutyis a szád, csicska!
Szopáson vagy - mintha mondtam volna! - csicska. Köpni-nyelni nem tucc., mi csicska!
" Lázár János maga járt közben, hogy menekültek szabadon vásárolhassanak ingatlant..."
(hvg.hu) Cummy!
Lehet nyöszörögni, csicska! Cummmy! Mit nyögsz? Nem hallom...kis piti, megszoptad a tubákot! Vau...vaú...vaú...ugasd a Holdat, csicska, kínodban!
verőce21
@quadrocopter: (16:31) Ha azt akartad volna kifejezni, hogy Lázár várhatóan előterjeszti, hogy a migránsok is vásárolhassanak itt ingatlant, akkor azt írod!
De csak benyomtad a főcímet megtévesztésnek és most magyarázni próbálod.
Hazugság, hazugság hátán!
quadrocopter
@verőce21: Elolvastad? Akkor mi a gondod? Az ombusdmanus is is helyretette a témát.
Talán ezt kéne magyaráznod:"Nem igaz, hogy Lázár járt közben ennek a faházas teleknek a megvásárlásánál!" - Nosza, ki állította, tedd ide a vonatkozót!
quadrocopter
@durbincs: Szenvedsz, csicska? Ez a sorsod, mint a hülyéknek!
Trutyis a szád, csicska!
Szopáson vagy - mintha mondtam volna! - csicska. Köpni-nyelni nem tucc., mi csicska!
" Lázár János maga járt közben, hogy menekültek szabadon vásárolhassanak ingatlant..."
(hvg.hu) Cummy!
Lehet nyöszörögni, csicska! Cummmy! Mit nyögsz? Nem hallom...kis piti, megszoptad a tubákot! Vau...vaú...vaú...ugasd a Holdat, csicska, kínodban!
verőce21
@quadrocopter: (16:53) " Lázár János maga járt közben, hogy menekültek szabadon vásárolhassanak ingatlant..."
(hvg.hu)
Ezt állítottad, ehhez a hírhez! Nem releváns!
verőce21
@durbincs: És olyan, mint a kergekóros ökör!
quadrocopter
@durbincs: Szenvedsz, csicska? Ez a sorsod, mint a hülyéknek!
Trutyis a szád, csicska!
Szopáson vagy - mintha mondtam volna! - csicska. Köpni-nyelni nem tucc., mi csicska!
" Lázár János maga járt közben, hogy menekültek szabadon vásárolhassanak ingatlant..."
(hvg.hu) Cummy!
Lehet nyöszörögni, csicska! Cummmy! Mit nyögsz? Nem hallom...kis piti, megszoptad a tubákot! Vau...vaú...vaú...ugasd a Holdat, csicska, kínodban!
quadrocopter
@verőce21: Mert miért nem lényeges, amikor attól is nyöszörögtél, hogy magánterületen tölthessenek pár napot/hetet a menekültek?
Erre a hozzáállásra kaptad a lézeri nyilatkozatot!
Magyarázkodsz megint?
Az a te bajod, ha olyat is "beleláttál" amit itt senki nem állított!
quadrocopter
@durbincs: Szenvedsz, csicska? Ez a sorsod, mint a hülyéknek!
Trutyis a szád, csicska!
Szopáson vagy - mintha mondtam volna! - csicska. Köpni-nyelni nem tucc., mi csicska!
" Lázár János maga járt közben, hogy menekültek szabadon vásárolhassanak ingatlant..."
(hvg.hu) Cummy!
Lehet nyöszörögni, csicska! Cummmy! Mit nyögsz? Nem hallom...kis piti, megszoptad a tubákot! Vau...vaú...vaú...ugasd a Holdat, csicska, kínodban!
quadrocopter
@durbincs: Szenvedsz, csicska? Ez a sorsod, mint a hülyéknek! Trutyis a szád, csicska!
Szopáson vagy - mintha mondtam volna! - csicska. Köpni-nyelni nem tucc., mi csicska!
" Lázár János maga járt közben, hogy menekültek szabadon vásárolhassanak ingatlant..."
(hvg.hu) Cummy!
Lehet nyöszörögni, csicska! Cummmy! Mit nyögsz? Nem hallom...kis piti, megszoptad a tubákot! Vau...vaú...vaú...ugasd a Holdat, csicska, kínodban!
quadrocopter
@durbincs: Miről vinnyogsz csicska?
Szenvedsz, csicska? Ez a sorsod, mint a hülyéknek! Trutyis a szád, csicska!
Szopáson vagy - mintha mondtam volna! - csicska. Köpni-nyelni nem tucc., mi csicska!
" Lázár János maga járt közben, hogy menekültek szabadon vásárolhassanak ingatlant..."
(hvg.hu) Cummy!
Lehet nyöszörögni, csicska! Cummmy! Mit nyögsz? Nem hallom...kis piti, megszoptad a tubákot! Vau...vaú...vaú...ugasd a Holdat, csicska, kínodban!
quadrocopter
@durbincs: Miről vinnyogsz csicska?
Ez a sorsod, mint a hülyéknek! Trutyis a szád, csicska!
Szopáson vagy - mintha mondtam volna! - csicska. Köpni-nyelni nem tucc., mi csicska!
Cummy!
Mit nyögsz?
quadrocopter
@durbincs: Miről vinnyogsz csicska?
Ez a sorsod, mint a hülyéknek!
Mit nyögsz, "he?"
quadrocopter
@durbincs: Miről vinnyogsz csicska?
Ez a sorsod, mint a hülyéknek!
Mit nyögsz, "he?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.