Minden eddigi rekordot felülmúlt a mostani nemzeti konzultáció, amelyben 2,3 millióan vettek részt. A Fidesz szerint.

Minden eddigi rekordot felülmúlt a nemzeti konzultáción való részvétel, amelyen a pénteki összesítés szerint 2 301 463-an vettek részt – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap sajtótájékoztatón Budapesten.

Fidesz: rekordszámú volt a részvétel a Soros-terv elleni konzultáción

Fotó: Facebook/Magyarország Kormánya

Hidvéghi Balázs a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség nevében köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett a nemzeti konzultációban, "vette a fáradságot, hogy elmondja véleményét a Soros-tervről", és visszaküldte vagy az interneten kitöltötte a kérdőívet.

Hangsúlyozta, a minden rekordot felülmúló óriási részvétel jelzi, hogy pártokon átívelő ügyről van szó, amit az ellenzéknek is érdemes lett volna elfogadni a magyar emberek véleménynyilvánításának támadása helyett.

(MTI)

(Címlapi kép: Facebook/Magyarország Kormánya)

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
nyilván elírás lesz... én 23, huszonhárom millió visszaküldöt levélről tudok és ebben még nincs benne a Spitzbergákon élő, mintegy 3,5 millió magyar véleménye.
A Nézőpont szerint nem kizárható az egymilliárdos kérdőívkitöltés sem.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
És tessenek mondani ebben benne vannak a húsz évre visszamenőleg elhunytak is?
Equus
nyilván elírás lesz... én 23, huszonhárom millió visszaküldöt levélről tudok és ebben még nincs benne a Spitzbergákon élő, mintegy 3,5 millió magyar véleménye.
A Nézőpont szerint nem kizárható az egymilliárdos kérdőívkitöltés sem.
libellle
@simmering73: es azok is akik valami borzalmakat irtak a visszaküldött papirokra
dr. prédikátor
De ebbe még nincs benne a tuszi hutuk meg a lappföldiek visszaküldött szavazata!!!
Macskanő
Fene tudja! Rekord számú?!Hihető??? Az érvénytelen népszavazás is hihetetlen sikeres volt!
Oké, rekord... de, hogyan tovább... mi értelme volt?
A népszavazás mire is volt jó?
Vagy az ebben összegzett: ?hu.wikipedia.org/wiki/Nemzeti_konzult%C3%A1ci%C3%B3
Semmi, max "kubatov lista"
egyvandor
Lelkiismeret furdalásom van, hogy csak én nem küldtem vissza Gorbán uszító kampány levelét.
egyvandor
Akkor most 100% a támogatottság, vagy azt is túlszárnyalta a mostani rekord?
cikicakk55
@libellle: Igazad van! Egy szót sem írnak a szöveges üzenettel ellátott levelekről,pedig csak nálunk több száz volt belőle.A közmunkások kukázták ki a még felhasználható kidobott leveleket és azokat vissza is küldték,persze szöveges üzenettel,melyben leírják,mit is tegyen a következő időkben a kormány.Sűrű utalások vannak az Édesanyjuk felettébb felelőtlen viselkedésére a születésük előtti 9 hónapról is.Én magam töltöttem ki 3 online kérdőívet.Ha nem lettem volna olyan lusta,akár 100-at is kitölthettem volna,mert amint elküldtem a csupa igen válaszokat, szinte 5 perc múlva már ott volt az újra kitölthető konzultációs ív. Viszont tudok nálam sokkal türelmesebbekről is,akik rászánták a fél napjukat a vissza küldésre.Azokról hol a cikk? Szerintem úgy a szövegesek,mint az igen jelzésűek,mind érvénytelennek számítanak,legalább is nem kéne beleszámolni a sikerek közé. Na de mit várunk egy olyan kormánytól,ahol egy pap dönt az egészségügyről.
Macskaszem
Kifelejtettek egy szót a tudósításból, méghozzá, hogy NEGATÍV. Szóval negatív rekord volt az, másképp nem dugdosnák, hanem tukmálnák az ellenzékre, hogy nézzék meg. Csak egy rakás dobozt mutattak Hadházy Ákosnak, de a közelébe sem engedték, mert nyilván üresek voltak.
Macskaszem
@cikicakk55: Ha kutyaszart raktál a borítékba, azt is beleszámolják, darab az darab, ellenőrizni nem hagyják. Kár visszaküldeni nekik bármilyen formában. Lehet, az enyémet is beleszámolták, pedig széttépve dobtam a kukába.
Nessy
@Horizont: Ezen a "három" darabon kaptam én is röhögő görcsöt.
Valamikor 100 darab nyomtatvány csomagoltunk társadalmi munkában. 100 darabot leszámoltunk, majd beletettük a mérleg egyik serpenyőjébe, ez volt az etalon, innen már csak a másik serpenyőbe kellett rakni, és egyensúlyba hozni a mérleg nyelvét. Ma már egy digitális mérleggel még egyszerűbb.
Nem lett volna szabad ezt a 3 darabot oda írni!
Eladott Ország
www.valasztas.hu/hu/ref2016/1144/1144_0_index.html
A cca. 8 millió választópolgár számához viszonyítva a 2,3 millió részvétel katasztrofálisnak mondható, de sikernek semmiképpen.
kereső
@Eladott Ország: látom ,nem érted! Az érvénytelen!kvótás népszavazás is mekkora siker volt.Akkora,hogy nem is tudtak alaptörvényt módositani.Még mindig tanuljuk ezt az újfideszes nyelvet, pedig már 15 éve is van,hogy ismerkedünk vele.
Eladott Ország
@cikicakk55: Én olyan online feladóról tudok, akinek neve: Alibaba és a negyven rabló
Pl. [email protected] A „neve” helyére bármi kerülhet feltéve, ha már nem foglalt
kereső
@Horizont: 13:43 , teljesen jó a 3-as végű, az enyém a +kettő,mert én nem is kaptam,ezért visszaküldésnél duplán számit.
volvós
Tetves hazug bagázs ezzel a ragyásképű tuzson himringyóval az élen !!!
Sámannus
Egy fotó készülhetett, de csak üres dobozokról. Miért is?
cs.n.
"jelzi, hogy pártokon átívelő ügyről van szó"
Tehát elismeri Hidvéghi, hogy nincs 2,3 millió fideszes szavazó.
peterkelemen
Valójában akadt pár százezer agyhalott, aki visszaküldte a többit már kozmetikázza a fidesz csalászatokra szakosodott gépezete.
Nessy
Ez a 2.3? millió ez kb. a 8.5 millió 27 %-a. Siker, siker!
Nem baj a majd a 73 %-t fogják mondani! Ezért ennyi pénzt elherdálni!
nemfideszes
Ennek a 2.3 millió visszaküldött kérdőívnek is pontosan annyi a valóság alapja, mint annak hogy a Kossuth téren elfér(t) 2 millió ember... az új mottó: "Merjünk nagyot hazudni"
Eladott Ország
@kereső: ma 14:42 Nincs is szebb annál, mint amikor egy érvénytelen népszavazást meglovagoló dakota vezeti az új egységet.
lampa laz
Anyátokpicsáját húgyagyúak, eddig minden konzultációs szart rekordszámúnak kiáltottatok ki, holott biztos, h csak pár százezer, de legyen 2millió fideszes marha aki visszaküldte.
Én minden esetben az iratmegsemmisítővel zabáltattam meg, nehogy aztán még kikukázza valaki ha kidobom.
kereső
@Eladott Ország: meg a seregeket a gaz Brüsszel ellen.Meg is állt, hogy hátha valamikor utolérjük.
Klubtag
@lampa laz:..."... nehogy aztán még kikukázza valaki ha kidobom."
Ilyen óvintézkedésre már nincs szükség. Az internetes felületen való kitöltést annyiszor ismételgetheted más-más néven, ahányszor akarod, a kutya sem szöszmötöl a beazonosítással. Ez alapján kell megítélni ezt a hazug közleményt.
Eladott Ország
@Klubtag: Csak az e-mail cím szerkesztési szabályát kell betartani.
lampa laz
@Klubtag: Internetes felületen sem szórakozom, mert köpök rájuk.
Jozefina
Hazugság áradat az egész:
Ha 2,3 millió zagyvaság érkezett vissza, akkor az a 8 milliónak a 28,5 %-a durván. Nos ha ebből még leszámítjuk a határon túlról érkező jótékonykodást és a fidesz apparártus szakadatlan közreműködést e zagyvaságok kitöltésében (hiszen neten korlátlanul bárki kitöltheti), akkor ez gyászjelentés és negy győzelmi hurrá!!! Persze később majd kiderül, hogy 2,3 millióból 2,5 millió érvényes is volt!!! Nevetséges!!??
quadrocopter
Ó, hát hétfőre lesz az még 6 millió is!

Csicskák! Ne a betűket számoljátok össze! És hányan üzentek anyukáitoknak?
cikicakk55
@Macskaszem: A tiedet biztos nem küldték vissza. Ha tudjuk,hogy számukra az igen is nem,akkor biztos nem dolgozott volna annyi ember hiába. Persze ismerve a FideSS sunyi módszereit,erre számolni kellett volna.
cikicakk55
@Eladott Ország: megmondom őszintén nem is figyeltem a feladót.küldtem vissza,ameddig az időmből futotta.Persze ha tudom előre,hogy meg sem nézik,csak számolják,akkor nem rabolom a saját drága időmet.
CsipkeRózsa
Azt is mondhatjuk, hogy a Fidesz rekordot hazudott. Szerintem a következő konzultációnál még nagyobb lesz a rekord.
cikicakk55
Arra azért jó volt ez az egész konzultációs baromság,hogy most már nyilvánosan is elismerte a FideSS,hogy csalnak az ilyen dolgoknál.csaltak a migráns kvótánál is,szerintem csaltak 2014-ben is,mert az előtte lévő 4 év elég sok embert lehozott a fellegekből.Attól tartok,hogy a tavaszi választásoknál is meg tudják ezt csinálni. Akkor viszont hiába is az összefogás,hiába a lusták elrugdosása a választási irodákig. Már most tudjuk,hogy kb 1 millió biztos csalás.Ennyit ki tesz a határon túliak szavazata és a külföldön dolgozó magyarok szavazásának az ellehetetlenítése. Én még azt is eltudom ezek után képzelni róluk,hogy nagyon jól tudják ki nem tud majd külföldről szavazni,mert nem lesz módja elutazni oda,ahol szavazhat. Megtehetik,hogy azok nevével visszaélve bedobatják bár hol,az ország bár melyik részén az urnákba. Nincs megvásárolhatatlan ember,főleg a FideSSes városokban. egyszerűen ezek után már bár milyen csalást el tudok képzelni tőlük. Eddig is rühelltem őket,de hogy ennyire átvágják a saját országuk népét és gondolom most egész Európában ezt írják az újságok,így már okádék egy társaság. A törvény egyetlen betűjét sem tartják be.
nevemnick
Egy hete volt az az internetes szavazás az atv-n, amely a sorossal kapcsolatos volt. A helyi fitymaszos 33 fős +1 gárda riasztva volt, netes és sms küldésére, lett is rekordszámú savazás. Gondolom, így a szemétlevél kitöltését és visszaküldését is mindenhol napiparancsba adták. Érzésem szerint, a visszaküldött levelek max hatvan százalékát a fitymaszos társaság küldhette vissza, a maradékot meg a szó- és rajzos levélkék adhatták.
quadrocopter
Hát nem érdekes, hogy tavaly az okt. 2.-i bohóckodás eredménye 3.2 millió lett, az is rekordszámú volt(?) most meg fordított számok,2.3 millió és ez is rekordszámú!
Megbolondult a program a Lendvayban?
Nessy
@quadrocopter: Nem a program, csak a felhasználók!
egyvandor
Ez az nemzet inzultáció totálisan leplezetlen még csak formailag sem a közvéleményre kíváncsi. És erre mondják, hogy rekord mennyiségben válaszoltak. Valami nagyon defektes lett a helyzet mára
peterkelemen
A fideSS nemzeti konzultációja MEGBUKOTT. Ennyi a sztori.
Nessy
@peterkelemen: Nem megbukott, csak negatív sikert ért el! Sőt, a nullához viszonyítva óriási a siker! Minden csak viszonyítás kérdése.
Yoda69
Csak?! Ennyire nem kene szerenyen hazudni.
Sámannus
zoom.hu/hir/2017/12/02/nezze-csak-meg-milyen-jo-helyre-mennek-az-adoforintjai/
A cikk képein látható csapatnak 75000 db borítékot kell felbontani, akkor erre a feladatra napi húsz órát kellene dolgozniuk, ha 10`` alatt kezelnek egy borítékot. Hány ilyen csapat dolgozik, mert ezek harminc nap alatt végeznék el.
Van még további kérdés, Mi alapján állapították meg a végeredményt, amire bőszen hivatkoznak? Nem elégedhetnének-e meg egy sima közvélemény kutatással
kukac50
Ha ebből egy szó is igaz lenne akkor a Fidesz megengedné az ellenzéknek,hogy megszámolják!

Hazugság,nem létezik ennyi félrevezetett ember aki nem tud gondolkozni,mindenki a saját életkörülményén érezheti a Fideszes hazugságot.
Sámannus
@kukac50: Ha ragozzuk egy kicsit a kormánypártunk nevét igen érdekes következtetéseket bányászhatunk ki belőle. Az egyik, hogy nem fiatalok, hanem vének. Nem igazak,(mint a szó jelentése latinul) hanem hazugok, nem demokraták, hanem kleptokraták. Ha viszont ragaszkodnak a jelzőikhez, szigorúan FDSZ rövidítés dukál nekik. Nem tudom miért, de ez a nép nyelvére fordítva, mintha mást jelentene a mai világban, és az ő fenekük is bakanccsal lenne megtámogatva távozásuk során.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.