Azért az ellenzéket zombinak nevezte, ami most felült.

Ideje most megállni egy pillanatra, és elgondolkodni, hogy mi a baj. Mit csinálunk rosszul, mi nem sikerült, mi volt a baja a hódmezővásárhelyi szavazóknak. Ha nem ezt akarjuk megérteni és feltárni, ha ehelyett elkezdünk félrenézni és leginkább hamis magyarázatokat gyártani, akkor nagy baj lesz. Nagyobb, mint amekkorát el tudunk képzelni

- idézi az index.hu Bayer Zsolt a Magyar Időkben írt cikkét a hódmezővásárhelyi eredményről.

Bayer Zsolt riadót fújt a csúfos vásárhelyi vereség után

Bayer nem látja valami rózsásan a helyzetet és egy zombifilmet vizionál:

Igen, az ellenzékünk halott volt (vagy tetszhalott?), és most felült. A lehető legrosszabb és a lehető legjobb pillanatban. Felült és ránk vigyorog éppen, torz pofával.

(index.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat, zsotika, meglatjuk, ki fog a taknyan- veren kicsuszni a parlamentbol... Anyad finom foztjet is hianyolhatod majd, bar o is embert akart szulni, nem teged...Csalodott benned, legszivesebben nem is ismerne meg az utcan...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Hat, zsotika, meglatjuk, ki fog a taknyan- veren kicsuszni a parlamentbol... Anyad finom foztjet is hianyolhatod majd, bar o is embert akart szulni, nem teged...Csalodott benned, legszivesebben nem is ismerne meg az utcan...
nezelodo
Jaj ennek a szegénynek is álmatlan éjszakát okoztak ezek a gonosz vásárhelyi bolsi-libsik: Csak a Viktornál voltatok hajnalig a szőnyeg szélén? Jó nagy szőnyeg lehetett, biztos a kuszaszem vette neki.
Yoda69
bayer, te magyarok szegyene!
Gondolom rossz dolog szembenezni az igazsaggal es a tenyekkel.
Meg van 51 napotok. Nezd ki hogy melyik offshore allamban akarsz majd elni, lehetoleg olyanban aminek nincs kiadatasi egyezmenye Magyarorszaggal. Aztan lehet elhuzni innen, mert maskulonben te is bortonben talalhatod magad.
lampa laz
"Mit csinálunk rosszul, mi nem sikerült"... te nyelveden szólva, mindent el és szétbasztatok, és ami nektek siker, mindent el és szétloptatok, 8 év alatt.
RonaGyuri
Zsóti, fijej egyszerű - bár ehhez a lényegeteket kellene megtagadni -: KEVESEBBET KELLENE LOPNI! =))
Hogy mi változott meg? A "ne mi kapjuk a legtöbbet"- től áttértetek a "mindent nekünk" -re, s ami biztos az biztos ab ovo el is lopjátok! =))
Zeta
Torz pofájával. Az ellenfelet így nevezni , csak azért , mert győzött, megmutatja az igazi arcát a nagy ítésznek. Jellemtelen!
Ahogy szemét kampányról beszélni Lázár részéről. Az fel sem merült bennük, hogy vmit nem úgy csináltak , ahogy kellett volna. Az emberek lenézése ide vezethetne, ha lenne összefogás.
1magyar
A stadionok és a pazarlás lehet, hogy visszaüt? A nép jobbléte a 60 éves nyugdíjkorhatár stb. fontosabb mint a stadionok és a zenélő szökőkút, mert mi most élünk. A falábú focisták milliókat keresnek a dolgozó emberek meg éhen halnak.
quadrocopter
Bayerka!
Túl toltátok a lopást, a mocskos lejáratást, a sujnyi plakátlásokat, a kesegyerek védelmét, a permanens hazudozásokat, a parasztvakító melldöngetést, tele szartátok az oktatást, az egészségügyet, minden idióta hobbira jutott pénz, csak "a magyar emberekre" és "a keményen dolgozó kisemberekre nem"!
Lézer felhuzatot egy villát, ami "nem az ővé" a saját földterületén, a Geci belesüllyedt az unió köpködésében felhalmozott saját nyálába és az idétlen "migrizésbe" az e,beri njogok érvényeslése terén az utolsó előttiek vagyunk!
OLAF-lista a "saját láébon állásról"!
Mi a k...edves anyátokra számítottatok?
Nem csak egy pohár telt be, hanem egy egész hordó is - veletek!
8 év alatt elloptatok, elosztogattatok egymás között mindent, nincs feledve a trafik - és földmutyi,az atommutyi, "a világszínvonalú" egészségügy, miközben Simicskó törpe maki fegyverkezik, a hordasajtó csak közpénzből van a talpán, a határontúliak a magyar adófizetk pénzében úszkálnak, otthon meg Bp-től Kelebiáig áll a Blahás sor, rohadnak a "nem közpénzes" TAO-stadionok, mert csak a látvány és az átadás volt a lényeg, a világ nyugati felén köpnek ránk, ha meghallják a " magyar" szót,...és lehet ne még sorolni!

A nemzethy Orbán-répával ékesített kereszted mellé jól fog mutatni egy kender usb kábel is!
Készülj tahó, lassan sorrakerültök mind!
Jozefina
Bayer most is megmutatta a saját, a fidesz, a kdnp hamis, hazug demagóg, "arcát"!!! A magyaroknak a hátán is fát lehet vágni, de hülyének nézni, kirabolni és tönkretenni az országot, már mindenkinek sok!!! Arról nem beszélve, hogy a magyarok többsége -orbánnal ellentétben- EU párti és nem putyin, erdogan és a többi keleti gazembert kívánja az országra szabadítani!!!
karma1
Nem vedem, mert utalom. De az 5-os szamu tagkonyvvel megis mi a francot mondhatott volna mast? A hulye majma,...

zarojel.hu/bayer-zsolt-csak-azt-ne-csinaljuk-hogy-most-elkezdjuk-megmagyarazni/
quadrocopter
Figíeld marhát:

"Bayer Zsolt: Csak azt ne csináljuk, hogy most elkezdjük megmagyarázni" - és elkezdi megmagyarázni szimbolikus ezzel, szimbolikus azzal!
magyarbakancs
Megvannak zavarodva.
Kíváncsi lennék Orbáncnak meg nyitottak-e egy hálós ágyat?
Pálinkás Pál
zsótika...nyomjatok gyorsan egy birkamenetet amíg szabadon tehetitek...nyáron már csak a sétálóudvaron menetelhetsz!!!
nem tibi
Nem lehet büntetlenül csinálni azt amit csináltak , a nép ítéletet hozott első fokon
nemsokára pedig végleg odavágja a megsemmisítő X -et !
Csókolom !
Eladott Ország
A kis pasas retteg. A rendszer recseg-ropog. Sikerült felpiszkálnia a társadalomnak azt a részét, amelynek eddig eszében sem volt politizálni. Orbán azt hitte, hogy elég lesz a saját híveit tovább fanatizálni, mert velük megint behúzhatja a választást. De ehhez az kell, hogy az ellenzéki oldal széttagolt legyen (amilyen most), az apolitikus réteg pedig továbbra is kussoljon. Orbánra eddig sem az ellenzéki parlamenti pártok jelentettek veszélyt, hanem maga a gondolkodni képes társadalom. Ez ébredt most fel és ezzel nem tud mit kezdeni a kormánypárt. A hazugságok ideje lassan lejár. Nem kell ahhoz Soros, sem idegen hatalmak, sem pirézek, sem gyíkemberek, hogy megbuktassanak. Az ország polgárai fogják ezt megtenni.
Hellcat
Nagy a tét bizony...sokuknál a börtön.
justhpeter
Miniszterelnök Úr !

Jelentem, hogy a piszok Soros és a ruszkik mára hódmezővásárhelyi spájzban vannak.
Faira festettétek az ördögöt, most megjelent.
Az eredmény 1:0 ide - a remény oda.
Jozefina
A külföldi lapok igen terjedelmesen foglalkoznak a hódmezővásárhelyi választással kapcsolatban. Szerintem drukkolnak a magyaroknak, hogy április 8-án kitéses gyüzelmet arassanak orbán hazug, korrupt, megosztó, EU ellenes , putyinbarát politikájával szemben

nepszava.hu/cikk/1153779-hodmezovasarhely---a-kulfoldi-lapok-is-sorsfordito-gyozelemrol-irnak
444.hu/2018/02/26/a-new-york-timesig-is-eljutott-a-hodmezovasarhelyi-valasztas-hire
F_Viktor
"Mondhatnánk, hogy nincs semmi nagy baj, hiszen kicsit odébb, Kiskunhalason ugyanazon a napon nagyon nagyot nyertünk."

Azért, mert:
1) Csak egy körzetben írták ki a szavazást a képviselő-választásra,
2) ott lényegesen több a roma lakosság, amit a flóri tudott mozgósítani,
3) a részvételi arány nem érte el a 29 százalékot!
Macskaszem
Hogy mit csináltatok rosszul? Túlzásokba estetek f@szfejek. Túl sokat loptatok, hazudtatok csaltatok, hülyének néztetek bennünket. A nemzet veje is ahelyett, hogy behúzná a farkát, ma is vett két szállodát. Nem tudtok leállni vazzze, ez lesz a vesztetek.
Borsodi
Kegyelet választás volt,Ti mondtátok! Isten jelen volt! Megvan számlálva minden bűnös napja. Kezdjetek el emberként viselkedni egymással! Örüljetek,hogy tetszhalottak voltunk mostanáig.
De tovább nem leszünk egyre többen ébredünk!
evacica
na megszólalt a nemzet patkánya! De minek? Talán el,kellene mennie kimosni azt a mocskos száját!
papa.49
Fújhatsz akár szalmaszálon is a csutigeci valagába a lőtéri kutyát nem érdekli !!!
Borsodi
Zsoltika ünnepelnek az igaz Magyar emberek sok hasonló polgármestert!
www.youtube.com/watch?v=be0B_T2i8L8
Desischado
Az a helyzet zsóti, hogy az embereknek elegük van. Egyre több ember érti meg, hogy a fidesz csak rombol. ez az én/mi hazánk, tolvajoknak nincs hely benne! Hazudtok, loptok, sz@rnak nézitek az embereket, biztos a bukás. Hála az égnek!
Rumcájsz 2
Megérzésem.

El fog durvulni a kampány, de nagyon!
Lesz törés és zúzás.

Bevezetik a szükségállapotot és elnapolják a választást!
lampa laz
@Rumcájsz 2: Bármire képes a hatalma megtartásáért. A 2006-os "hadsereg" a mai napig rendelkezésére áll... és igen, ahogy írtad, megtesz.
szaboria1
Zsóti te beszélsz aki csalt még azzal is, hogy ne kellejen itthon gk. adót fizetned akkor húzzál el oda ahol regisztráltattad.
tudode
Ez mindent elmond erről a GALERIRŐL, akik már nem a NÉPET, a saját VACKUKAT VÉDIK:
.
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
.
Bocsánat! Bocsánat!
.
Kiérdemelték EZEK a KÖZJOGI MÉLTÓSÁG címet!!!.
.
Márki szavaival élve, a SZERETET MINDENT legyőz, a szeretet nem GYŐZI LE SENKI, még ezek az őszülő halántékú nyikhajok sem!
Eladott Ország
blog.atlatszo.hu/2015/03/egy-csokos-gyerek-bayer-zsolt-palyaive/
Egy csókos gyerek – Bayer Zsolt pályaíve. A magát újságírónak nevező hülyegyerek.
Valahogy így összegezhető Bayer Zsolt Echo TV-s műsorának lényege. Csak hát az antikommunista jobboldaliságba talán bezavar kicsit, hogy a produkció egyik törzsvendége a korábbi bankár, s hajdan századosi rangú egykori SZT-tiszt Boros Imre. A bankározás frontján meg az okozhat néminemű erkölcsi problémát, hogy a másik törzsvendég egy korábbi Postabank VIP-hiteles. „Bogár László, a Miniszterelnöki Hivatal általános ügyekért felelős politikai államtitkára az első VIP-lista nyilvánosságra kerülésekor tájékoztatta a miniszterelnököt arról, hogy ő is vett fel kedvezményes hitelt a Postabanktól. Bogár a hitel felvételekor is politikai tisztséget töltött be, ennek ellenére nem kellett lemondania posztjáról.”
Eladott Ország
@Rumcájsz 2: "Lesz törés zúzás" Nem baj, de nem fogják a nép pofájába vágni, tetszettek volna forradalmat csinálni. Most akkor b*sszák meg meglesz. Sok léléhűtő ganajláda tróger gazember...
Eladott Ország
Mindennél többet elmond ennek a rendszernek gyalázatos és diktatórikus jellegéről, hogy egy szabályosan megnyert polgármester-választás után újra utcára vonulnak a fenyegetők, mert nem tűrik, hogy választáson egyetlen demokrata is legyőzze a rezsim emberét. Azt akarják, hogy féljenek a demokraták, és hunyászkodjanak meg újra az erőszak hatására. Gyűlölködnek éjjel és nappal, a gyűlöletet terjesztik mindenkivel szemben, aki nem áll melléjük. Amit létrehoztak, azt nem fenyegetéssel kellene megvédeni, más kérdés, hogy amit ők létrehoztak, mindennek az ellentéte, amit 1848 és március 15 jelent. Amit ők létrehoztak, a félelem társadalmat, egy szűk maffiacsoport uralmát, azt el kell fel kell számolni. Méghozzá békés eszközökkel.24.p3k.hu/app/uploads/2017/04/lead-10-1024x576.jpg
papa.49
@Sámannus: Komárnónál lehet látni néha ...
tudode
Mi van?
.
A zavarosban halásznak. Aszonta a haver, hogy KEDVES MINDANNYIUK
.
:www.nyugat.hu/tartalom/cikk/geci_gate_simicska_mem
.
Emlékeznek még RÉGI CSIBÉSZRE?
.
www.youtube.com/watch?v=B7VjL_AChX4
.
Akiknek ILYEN barátja van/volt NINCS SZÜKSÉGE ELLENSÉGRE!!!
.

.
Sámannus
@papa.49: Akkor tényleg szarházival van dolgunk.
Ez életében még jót nem csinált.
papa.49
@Sámannus: A hatalom seggét nagyon jól tudja nyalni, és itt nem számít milyen hatalomról van szó !!!
quadrocopter
@Shikari: Maflicsek!
Nem próbáltál még elolvasni egy nyugati véleményt/álláspontot a gecisztáni jogállamiságról?
Próbáld meg, vagy kérj segítséget az értelmezéséhez!
Buta vagy csicskuci, de ez nem újság!
Nem félsz attól, hogy még a temetéseden is kiröhögnek?
kokopelli
@quadrocopter: maga alá piszkítana a fizetett getzi,ha megértené
a külföldi sajtó véleményét a kis szélkakas purdéról! Mi minden volt
már a tehetségtelen középpályás? Az egész politikai "mezőnyt beját-
szotta" balról jobbra!Ezeket úgy nevezik máshol,hogy "politikai prostik"!
advocat
Zsoltika! Azért nekem meg a te orcádról van sajátos véleményem.
Pálinkafőző Rézüst
zsótika ,tudod mit fújjál??? :))) A bábolnai főcsődörét... azt... Hosszan, lazán, bő nyállal...
teuton
@Shikari: Analfabeta! Mar megint nem tudsz olvasni? Na akkor ajanlom neked a fidesz valasztasok utani "elszamoltatos" fenyegeteseit! Ki elett eddig elszamoltatva= Hany pert nyert eddig Gyurcsany es hanyat vesztett? Olvastal mar törvenykönyvet? TE akarsz valakit elszamoltatni??? Ki vagy te??? Ilyen idiotakat zart osztalyra kellene küldeni!
kokopelli
@teuton: a papagálycsalád egy torz fajtája,akit a fidesz pár mondatért fizet,
az adózók zsebéből! Lenyelte az imamalmot a szerencsétlen,a modus "fe-
nyegetés" állásában! Semmi konkrét,csak scheggnyalás a füstös-törzsön be-
lül!Nem egy alulmegvilágított orbánlány irogat? ...még fizetni sem kell...?
kukac50
Könnyen ugrál Bayer Zsolt akkor amikor a Nemzeti villamos művek félmilliárd forinttal támogatta Őket! Azt a pénzt a villany áram rendszer használati díjból a lakosságtól szedte be.Most is biztos ilyen nagy összegű támogatást kaphattak ha így vélekednek.
2007-ben nem volt rendszer használati díj a villanyáramon,nem tudom ki volt akkor a miniszter.
Utána vezeték be a szénipari hozzájárulást ami 180 -200 forint volt egy egy számlán később lett az egy zóna idős 2 zóna idős elszámolás.
Ma a 247 kwh elszámolt mennyiségnél a rendszer használati díj 4500 forint na ebből már van mit osztogatni a Bayer civilbe öltözött Fidesz bandának.
A Néptől szedik be!
teuton
@Shikari: TE akarsz elszamoltatni??? Meg a betüket sem ismered, nemhogy a szamolast! Elöbb irni-olvasni tanulj meg analfabeta!!!
teuton
@Shikari: Primitiv analfabetacska! NEM TE mondod meg a tutit, SEMMIBEN! Sem azt, hogy ki mit csinal, ir, vagy szol! Egyenlöre kapirgalj a sajat szemetdombodon, amig szabadlabon vagy! De mielöbb tanulj meg olvasni, kezdheted pl. a törvenyeknel es az Unios szabalyoknal! Egyebkent pedig kezeltetsd magad es szedd rendszeresen a gyogyszered, mert a skizofrenia komoly betegseg! Te ugyanis mindig többesszamban beszelsz magadrol...
teuton
@Shikari: Egyebkent ujabb bizonyitekat adtad az analfabetizmusodnak, mindenki latja, aki tud olvasni. Ha nem venned eszre, magyarul irok (es helyesebben, mint te!)! DE!!! TE azt allitod, magyargyülölö vagyok... Ez pont olyan, mint amikor azt allitja partod es kormanyod vezetese, hogy Europaban es az EU-ban gyülölik a magyarokat... NEM!!! EN csak a hülye birkakat nem szeretem, ugyanugy, mint Europaban nem szeretik a diktatorokat! Ehhez pedig semmi köze az orszagnak vagy a lakossaghak, mert szemelyhez kötött!!! Na olvassa fel ezt neked valaki es ertelmeztetsd!
teuton
@Shikari: Olvasni tudsz? A betüket es szamokat ismered? Merkel 16 eve kancellar! De ha olyan jol tudsz josolgatni, akkor miert itt trollkodsz apropenzert, miert nem a lotton josolgatod meg magadnak a nyeröszamokat??? Egyebkent meg ne "a nemetekröl" beszelj, hanem arrol, miert el 150ezer magyar hivatalosan (es mennyi meg hozza feketen!) Nemetorszagban??? Ja, analfabetanak ne tegyek fel ilyen egyszerü kerdest...
kokopelli
@teuton:... nyugodtan feltehed neki,mert csak stereotipiákat kapsz válaszul!
Egy ilyen egybites és a német valóság? Makó és Jeruzsálem! Nincs egyedül!
Egyre többen vannak,mint azok is akik "mei Orsch uschlecke könne kreuzwais" ;-))
kukac50
Bayer Zsolt ha nem tudja mit csináltak rosszul mondjuk meg Neki! Hazudtok reggel délben este és éjjel! Olyan pártért akarsz kiállni a cöffel akik korrupt maffia módszerekkel működnek,lopnak csalnak hazudnak! Eladják az ország tulajdonát képező földeket ingatlanokat kastélyokat jogtalanul. Kérdezzék meg konzultációs levélben a Népet elakarjuk e adni.Befogadnak letelepedést kérőket pénzért,közben ellenük kampányolnak. Befogadtak 3550 migránst akiket elláttak Magyar személyi igazolvánnyal.
MIT HAZUDOZNAK EZEK UTÁN, HOGY MÁS AKAR BETELEPÍTENI!
MAGYARORSZÁG LEGKÁROSABB ELLENSÉGE A FIDESZ.!
ZSOLTIKÁM GONDOLKOZNI KELLENE,HOGY KIÁLLTOK E SZÉGYEN SZEMRE?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.