Az illegális migráció szervezése nemzetbiztonsági érdekeket sértő bűncselekménynek számít, ezért a magyar államnak kötelessége fellépni ezzel szemben, meg kell tiltani, szankcionálni kell ezt a tevékenységet – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában a "Stop Soros" törvénycsomagról szólva.

Az Orbán-rendszer bekeményít: bevetik a büntetőjogi eszközöket

Az ehhez kapcsolódó alkotmánymódosítási javaslatról pedig úgy fogalmazott a kormányfő: ahhoz, hogy meg lehessen védeni Magyarországot az illegális bevándorlással szemben, új szabályokat kell alkotni, amelyek egyértelműsítik a magyar jogi rendelkezéseket, és képesek a Brüsszelből érkező támadásokat visszaverni.

Orbán Viktor közölte azt is, hogy a kormány családpolitikai akciótervet fog meghirdetni, amelyet megelőz majd egy nemzeti konzultáció a gyermekvállalásról és a gyermeknevelésről. Alapvetően a nők véleményére lesznek kíváncsiak – tette hozzá.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPApool/Sztojan Nyenov

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
A büntetőjogi eszközök bevetésére szükség lenne, nem csak az illegális migráció ellen, hanem az Uniós pénzek megszerzése érdekében, szervezetten elkövetett, korrupciós esetekben is, valamint az államkötvények segítségével bejött bűnözők esetében is.
Az korrupciós cselekmények elkövetői sokkal, de sokkal nagyobb kárt okoznak magyar embereknek, mint az a napi 2-3 migráns aki illegálisan jön be az országba.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Csutigörény akkor mindjárt ott a közeledben kezd összefogdosni a delikvenseket !!!
Soroljam, nem sorolom tudod te azt pontosan kikről van szó !!!
balos
@Shikari: Ezek szerint te és a seggtartód sem tartoztok a magyar néphez!Csak szólok
Madácsi Pali
Az illegális határátlépés ma is BŰNCSELEKMÉNY! Mi lenne ha megpróbálná betartani a hatájos törvényeket, amiket nem a pillanatnyi érdekére írtak? Ja azt még se lehet, mert még le kellene csukatnia saját magát, a vejkót meg a jó gázszerelőt is!
RonaGyuri
készülőben az Őfenesége-sértés jogintézménye! =))
Sziszifusz
A büntetőjogi eszközök bevetésére szükség lenne, nem csak az illegális migráció ellen, hanem az Uniós pénzek megszerzése érdekében, szervezetten elkövetett, korrupciós esetekben is, valamint az államkötvények segítségével bejött bűnözők esetében is.
Az korrupciós cselekmények elkövetői sokkal, de sokkal nagyobb kárt okoznak magyar embereknek, mint az a napi 2-3 migráns aki illegálisan jön be az országba.
lampa laz
Téged kellene már agyon csapni 1méretes stop táblával agyalágyult.
Qqberci
Lesz jó sok bukott pere a qrmánynak Strassburgban...
kereső
És ki fogja megmondani-ki lesz az illegálismigráció "szervezője"?!A "tanú" ujratöltve.
Sámannus
Azt az offsoros keresztapját büntesse, aki adókerüléssel szipákolja az állami pénzeket, és munkakerülők, felbujtók zavarkeltők hadát zúdítja az országra.
Gauntlet
Tökéletesen illik ide egy régi karikatúra szövege:
Első zsarnok: kisbíró
Második zsarnok: Nótárius
Harmadik zsarnok: Szolgabíró
Negyedik zsarnok: Vicispán
Ötödik zsarnok: Főispán
Hatodik zsarnok: Belügyminiszter
Nessy
Világosítsa meg már valaki gyarló elmémet! Ha egy országnak nincs Alkotmánya, akkor mi az ördögfülit kell módosítani a Stop Soros, és a gyülekezési törvény miatt???
Orbán, is Gulyás is Alkotmány módosításról regél!
magyarbakancs
"megelőz majd egy nemzeti konzultáció a gyermekvállalásról és a gyermeknevelésről."
Aztán mik köze is valakinek ahoz válal -e gyereket vagy nem?
Eröl konzultálni annyira felesleges.
Én hülye nem felesleges mert megint lehet milliárdokat a haverok zsebébe csurgatni,ömleszteni.
Nessy
Orbánt és pártunk, kormányunk prominenseit elnézve, Isten ments, hogy ők adjanak "gyermeknevelési" tanácsot!
tudode
Jól BESZOPTA ezeket az ország apraja, nagyja, öregje, akik KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENŰL, ...egyre nagyobb étvággyal... repetázó, a sarjadzó demokráciát felfalók, ... r á j u k .. jellemzően, a .. m ű s o r u k a t .. BŰNTETŐJOGI ESZKÖZÖKKEL kezdik Istenverte tevékenységüket,, azok után, előtt, mögött, hogy LEGHATÁSOSABB módszerük a NARANCSKÖDÖS, ""legjobb védekezés - ELŐRE - a TÁMADÁS hadicselekkel, azzal szemben, hogy
.
.-----Pintér nem cáfolt, hagyják letelepedni Magyarországon a bűnözőket is

www.tisztabeszed.hu/hirek/pinter-nem-cafolt-hagyjak-letelepedni-magyarorszagon-a-bunozoket-is
.
------ Radikális iszlamistákat, terroristákat és nemzetközi bűnözőket hozott Magyarországra Rogánék letelepedési kötvénye

b1.blog.hu/2018/03/28/radikalis_iszlamistakat_terroristakat_es_nemzetkozi_bunozoket_hozott_magyarorszagra_roganek_letelepe
.
------ Orbán Brüsszeltől kért pénzt, hogy kifizethesse az embereit

b1.blog.hu/2018/05/23/orban_brusszeltol_kert_penzt_hogy_kifizethesse_az_embereit
.
Le a kalapot előttük, NEM CÁFOLJÁK MEG MAGUKAT, még annak tudatában sem, hogy amit ÖSSZEHÁNYNAK a .. j o g .. a s z t a l á r a, az, ha eljön az ideje, VELÜK EGYÜTT KUKA!
Eladott Ország
Senkinek az akarata nem számít. A véleménye sem. Egyedül a felcsúti sikertelen focista akarata számít. Konkrétan ő dönt mindenben és már annyira szétcsúszott, hogy ezt nem is próbálja titkolni. Önként és dalolva vette magára a piti kis diktátor szerepét. Elfér a többi mellett, szó se róla. A demokrata, liberális, felszabadító, bátor hazafi, akiből mostanra illiberális, konzervatív keresztény izé lett. Holott nem lett ő más, mint amilyen mindig is volt. Pontosan olyan parazita, mint harminc éve volt, csak most úgy gondolja, az a kifizetődő neki, ha konzervatív és keresztény. Mert ezt az egy utat látja arra, hogy nagyobb hatalomra tegyen szert uniós szinten. A kéményen csüngő magyar kisember boldogulása most sem szempont, ahogy soha a büdös életben nem volt az. Egy percig sem. Mondom a valódi szempontokat: kurvasok pénzt összeharácsolni (pártházból a bányába), felépíteni egy működő propagandagépezetet, az ország erőforrásait néhány megbízható elvtárs kezére játszani , minden olyan demokratikus intézményt leépíteni, amelyik akár csak minimális szinten is képes lenne gátolni az egypártrendszer kiépítését, mindent és mindenkit lejáratni, vagy elüldözni, ami és aki ki meri mondani az igazságot, a társadalom erre fogékony részét a sárga földig lebutítani és fanatizálni, a többieket megfélemlíteni, a maradékot elüldözni.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 08:40
Román!A gazdád,a csuti redva volt már nemzetbiztonsági átvilágításon,
mert ha nem,akkor ő legnagyobb nemzetbiztonsági kockázat.
Vágod szőröstalpu oláh?Ezt is helyesled gyökér?
Üdv:tudod én Demke
Madácsi Pali
Az illegális határátlépés most is bůncselekmény. Csak be kellene tartani a hatájos törvényeket. Ja azt azért mégsem lehet, mert le kéne csukni saját magát, avejkót meg a jó gázszerelőt is.
NagyB
Hazaarulo fidess ek erre szavaztatok...az nem baj,h zsak szamra lopjak ki az EU penzt.,fizeto migrans jo migrans...kartekony tetvek!
CsipkeRózsa
@Eladott Ország: azt írod, hogy "Önként és dalolva vette magára a piti kis diktátor szerepét."

Mi tehetünk róla, mert hagytuk, hogy dalolva megtehesse.
dr. prédikátor
Embörök!!! tessenek nem rinyálni,tessenek forradalmat csinálni! oszt jó napot!!!
human
Csakhogy senki sincs aki illegális migrációt támogatna az embercsempészeken kívül. Azokat pedig eddig is üldözték a rendőrök tudtommal.
Persze hacsak nem az a cél, hogy a jogvédő és az átláthatóságért dolgozó civil szervezeteket bezárassa.
cikicakk55
Most a héten lesz a célkeresztben,hogy hova vannak eldugva a suttyomba berepülőztetett migránsok. Lázár hazudott mikor a kormányinfón azt hazudta,hogy már rég nincsenek itt. Szociális otthonokban,fogyatékosok otthonába vannak eldugva. Ő volt az első,aki a kvótát teljesítette.
CsipkeRózsa
@Nessy: 9:52
"Orbán, is Gulyás is Alkotmány módosításról regél!"

Új ciklus, új kábítás.

Így próbálják belénk táplálni, hátha megszokjuk, hogy nem alaptörvényünk van, hanem Alkotmányunk.
Nessy
@CsipkeRózsa: Most akkor mi van az asztallal, és rajta a csodás, többször módosított "gránitszilárdságú" alaptákolmánnyal? Vagy most majd Alkotmányt ír Szájer et. utazás közben?
mackoka46
Vérprofik a joggal való visszaélésben. Máshoz nem értenek, ebből áll az egész ocsmány életük.
Clavigo
@Shikari: Esetleg leszophatnád,,,,bő nyállal,,,a csüngőhasú ,ungarische mesztíc Gazdaállatodat ,,te szerencsétlen anyagyász.
CsipkeRózsa
@Nessy: Nem írnak újat, csak a mi kedvünkért új néven emlegetik, és módosítgatják, amikor úgy látják jónak.
papa.49
Új fejlemény a csutigörény a reggeli ájtatos hangú rebegésében elrebegte, hogy módosítják a gyülekezési törvényt is, hogy politikusok házánál ne lehessen tüntetni !!!
Nem azért a 20 fillérért de a réparudi, meg a szargyártó ott oberkodott a Gyurcsány házánál, csak mikor a Dobrev Klára kijött elszelelt a két buzgómócsing, második kozmikus sebességgel !!!
mackoka46
Hol élnek ezek a görények. A civil adófizető polgároknak is sok mindent el kell viselniük a házuknál ebben az anarchiában, például azt hogy a szomszéd faluban buli van és becsukott ablakok mellett sem lehet megmaradni a házban a dübörgéstől. Ezek az akasztófára valók meg sem az igazságszolgáltatás előtt nem felelnek, és a pofájuk se akarja hallani az igazságot, mert azt hiszik tudnak lopni és csalni és ők a valakik.
kisrigó
@Nessy: Lehet, hogy már az asztalt is ellopták?! Amúgy kíváncsi lennék, hogy egyáltalán voltak-e ilyen asztalok? Remélem a nagymamákkal is konzultálnak a gyerek vállalásról, olyan nemzethi módra! A lényeg, hogy a jól bejáratott kamu leveleken megint keressenek a haverok!
papa.49
@kisrigó: A nádfedeles elvtárs bátyának a nyomdája, csak a pontosság kedvért !!
Desischado
@Eladott Ország: Bravó, beelőztél, pontosan ez a cél, ártunk és qurmányunknak meg a Fő Parazitának, vagyis orbánnak. Mi vagyunk a legnagyobb hülyék, ha hagyjuk!

@CsipkeRózsa: Rózs, tákolmányunk van, mert a valódi államforma, ma is a Köztársaság, amit orbánék államcsínnyel megpuccsoltak! Még mindig a Magyar Köztársaság a valódi államforma, és annak az Alkotmánya érvényes! orbánék minden törvénygyártása, cselekedete illegális, vagyis, TÖRVÉNYTELEN!!!
justhpeter
Ameddig az EUR árfolyama és a benzinár kúszik felfelé, addig nyugodtan lehet ezeket a baromságokat odalökni a "választópolgárainak", hiszen a választás előtti megvezetéseket sem vették észre. Majd ha az ország kétharmada nyomorban lesz, azt talán majd észreveszik.
nezelodo
Vezérem, lesz tetszőlegesen alkalmazható kijárási tilalom is, mert praktikus lenne, amikor a lopott holmi utazik, ne tátsa a száját az utcán az a sok félrevezetett hülye!
Azt meg gyenge fantáziámmal csak elképzelni tudom, amint a fiataljaink olvassák a családpolitikai, (kiszes ízű) akciótervet, és egyből ágyba rángatják a párjukat, titkárnőjüket meg az íróasztalra
nezelodo
Aztán álmatlan éjszakákat okoz majd nekik, mire költsék azt az Európa szerte híresen magas családi pótlékot, és a devizahitelük megmaradt hatalmas összegét, miután megmentetted a bankoktól őket a jövő, a nemzet , és a demográfiai fejlődés érdekében.
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 12:08
Nem tetszik a rendszer román szekus?
Nem csak te írhatod le a véleményedet szekus elvtárs.
Nyalni meg te nyalod a roma csávó farát.
Ezért fizetnek,egy hontalan senkiházi bérbeíró vagy.
Üdv:tudod én Demke.
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 18:19
Egy másik hozzászólásodra írtam,akadj már le rólam,hülyegyerek.
1 bites tapadókorong.Akkor válaszolj idióta,ha kérdezlek.
Haverkodj a Shikari barátoddal.Pont ósszilletek
Egy lökött meg a román.
Sámannus
Szar van a palacsintában eftársak. valahogy a föld alá kerül a kétharmad az megemelheti az egyharmadot és szétfolyik mint a fos. Készüljetek, ezek már kezdenek félni. Okuk van rá a tízezrével kitelepítettekhez oda kell állni. Ne már ezek mindenre rátegyék a kezüket.
álomgép
Soha nem töltöttem ki, de ezt ki fogom.
Csúnyán.
Lesz ott minden - nyál, vér, vizelet, széklet, sperma - vagyis megkapják az alsógatyám.
Clavigo
@Shikari: Lábhoz,,,Shikarescu...Ne ugassál,vazze. Ezen a nyelven én nem beszélek.
evacica
@Shikari: Bolond lyukból bolond szél fúj! Ha ránézek Orbán arcára a kegyetlenséget és a gonoszságot látom rajata Ez az ember magával is harcol! Beteg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.