Orbán Viktor miniszterelnök jó munkát végez Magyarország biztonságának megőrzésében – jelentette ki Donald Trump amerikai elnök hétfőn a washingtoni Fehér Házban, ahol a magyar kormányfőt fogadta munkalátogatáson.

Trump agyondicsérte Orbánt, a Fidesz már plakáton hirdeti az amerikai elnök szavait

Úgy fogalmazott, hogy a magyar miniszterelnököt egész Európában tisztelik. Kiemelte, azt is, hogy Magyarország büszke és jó tagja a NATO-nak Méltatta Trump azokat az erőfeszítéseket is, amelyeket a magyar kormány tesz az illegális migráció ellen, és leszögezte, hogy Európában óriási problémát okoz.

Orbán Viktor az Egyesült Államok és Magyarország közti stratégiai szövetség kiterjesztését emelte ki amerikai látogatsának fő céljaként.

Trump agyondicsérte Orbánt, a Fidesz már plakáton hirdeti az amerikai elnök szavait
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

A miniszterelnök hangsúlyozta, hogy a két ország számos fontos területen hasonló erőfeszítéseket tesz, és a közös témák közül kiemelte az illegális bevándorlást, a terrorizmus elleni harcot és a keresztény közösségek védelme érdekében tett lépéseket. A demokratikus reformokat érintő kérdésre válaszolva a magyar miniszterelnök hangsúlyozta, hogy a kormány a 2011-ben kidolgozott új alkotmány alapján dolgozik.

A Fidesz rekordgyorsasággal készített plakátot Trump Orbánt méltató mondataival:

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Meghallgatnám az amcsi újságírókat is !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Borsodi
Büdös az ön dicséret!
Majd meglátjuk mi lesz pár nap múlva.
graycivil1
"“Nyitott és tiszteletre méltó” embernek nevezte Kim Dzsong Un észak-koreai vezetőt Donald Trump amerikai elnök Emmanuel Macron francia államfővel folytatott tárgyalásai után."

www.lokal.hu/2018-04-donald-trump-szerint-kim-dzsong-un-eszak-koreai-vezeto-nyitott-es-tiszteletre-melto/
tudode
Azé nem a FŐBEJÁRATON járulhatott a HÁROM ÉV UTÁN:
.
uploads.disquscdn.com/images/bc886e5811a3ab57afec84c1dbd7f0e13ff6b5835737d6f8c3695a17c8f9dd9e.jpg
.
Trumpnak ez is MEGVÓT protokoll nyelven!
papa.49
Meghallgatnám az amcsi újságírókat is !!!
JAJMÁR
Ez az agyondicséret? Ugyan mi mást várhatott volna a publikum? Hogy majd jól letolja? Nem más ez, mint "politikai korrektség"! Fogadta, szépen beszéltek egymással az újságírók előtt. De vajon a lényeges dolgokról miket mondhattak egymásnak? Ez jobban érdekelne, de ha egyszer ki is derül, arra se vennék mérget.
justhpeter
@JAJMÁR: A négyszemközti dolgokból semmit nem fogunk megtudni. A kérdés az, hogy érdekel-e bennünket. Változni fog-e a véleményünk Orbánról a Trump Lee véleménye után ?
JAJMÁR
@justhpeter: Nem hiszem, hogy nagyon változna a véleményem róluk, eléggé szilárdan kialakult, és éppen ezért érdekelne miről diskuráltak. Nem miattuk, miattunk ! De tényleg csak találgatni lehet, alaposan feladják a leckét a világ okosainak!
Eriksson
@justhpeter: Mindenkinek joga van a szájíze szerint értékelni a dolgokat, de nem kellene elveszni a gondolat adta lehetőségekben.
Trump pillanatnyilag a világ legbefolyásosabb embere Putyin mellett. Az ő véleményük, jóindulatuk mindenképpen Orbánt mellett szól.
Úgy tűik, hogyha a "nagyok" elfogadják a politikáját, nekünk sincs okunk kételkedni benne.
Érdekes, hogy csak az unió berzenkedik. Vajon mi okból?
justhpeter
@Eriksson: Ha Trumpnak bejön tartsa ott. Én akkor is csak egy primitív tolvajnak tartom.
Eriksson
@justhpeter: Ki így, ki úgy. Engem például sosem érdekelt ez a tolvajlásra utaló hipotézis, mert egyetlen kormány, vagy párt sem mentes attól, hogy a maga támogatóinak a gazdasági szekerét tolná. Enélkül nem is tudnának működni.
Én, és a hozzám hasonló népség nem lehet kivételezett, mert a javadalmazások mindig is szigorúan mérlegre vannak téve, hogy kinek mi jár(hat). Ez így volt és van a föld összes országában, miét pont Magyarország lenne kivétel.
Eriksson
@justhpeter: ... és nem csoda, hogy Orbán Trump-nál szövetségesre talál, hiszen mindkettőnek a népvándorlás miatt fő leginkább a feje.
human
Nem vártam mást. Trump nagyon imádná, hogy olyan kézi irányítással vezethetné az országát, mint Orbán. Csak hát ott még elég jól működnek a fékek és ellensúlyok.
Rockxy
@human: ja, a rót csild a fék, a rok efeller meg az ellensúly.
de nem kell hogy izguljunk, a zorbánon is rajta van a jahú.
Gauntlet
Jaj Donald mit csinálsz?!?!? Ezeknek adsz lovat? A zabot is ellopják hozzá! Most ezt fogják szajkózni!
lampa laz
Akinek egy kim dzsong un is faxagyerek az mit mondhatna orbánra?
Jozefina
Én sehol nem látom hírét közös sajtótájékoztatónak!! És ha ez nincs, akkor az is el árul valamit!!?? Hiába a nagy fényesítés orbán körül!!!???
emerencia
@Jozefina: Nekem Kadarunk Janosunk jutott eszembe erről az egészről. Őt is agyon dicsérték nyugaton de azért nagyon sokan tudtuk már akkor is, hogy ilyen a diplomácia ami a külvilágnak szól. A valóság viszont mögötte van és az apróbb jelekből könnyen kiolvasható! Hiába dicsekedett orbán már évekkel ezelőtt, hogy nagyobb hatalma van mint az amerikai elnöknek, mindenki tudja, hogy ez csak itthon igaz. A világban viszont minden külsőség ellenére komolyan elítélik az O1G féle despotákat.
dr. prédikátor
Az O1G távozása után gondolom mindent fölleltároztak hogy mi hiányzik az orális szobából!!!
kereső
Trump agyon dicsérte az észak-koreai diktátort is. Egyébként is Trump abban érdekelt amiben orbán- egy gyenge,kiszolgáltatott Európában. Csak abban nem egyeznek-hogy amig Trump az USA által diktált Európát szeretne, addig orbán egy putyinos Európát,és természetesen ő általa vezetve.
kokopelli
@papa.49: Az a Trump,aki az Obamát azzal vádolta,hogy nem lehetett volna elnök mert
nem az USA-ban,hanem Honolulu-ban született! Az a Trump,aki letagadta a germán őseit,és
akik Klondike-ben kuplerájt üzemeltettek,majd Bajorországba akartak visszatelepülni,de mivel
egykori katonaszökevény nagypapával "redelkezdtek" visszazavarták őket az USA-ba!A "relatív
valóság" felfedezője,aki sokezer családot tett tönkre az üzleteivel stb..stb...hosszú a lajstrom!
papa.49
@kokopelli: A trampli tulajdonképp a csutitetű amcsi megfelelője !!!
nezelodo
"Biztonságban tartotta az országát"
Mindig is gyanítottam, hogy Orbán magáénak tartja az országunkat, (még ez sem olyan nagy baj, csak ne hordja haza a Lölö), és figyelembe se veszi azt a fogyatkozó tíz millió polgárt akié valóban az ország. Hiába a nagyság és a zsenialitás megint kidomborodik, de sajnos csak a lózugokban.
kokopelli
@JAJMÁR: ...nem hiszem,hogy a világ hasonlóan jelentős országainak ez a találkozás
valamit jelent! Amikor az egér az elefánttal akar dübörögni,akkor még az ápolók is moso-
lyognak! A nézőket meg csak jókedve derítik a felek! Írhattam volna bolhacirkuszt is!
..pl. a Trump féle meggondolatlan autóbojkott akár M.o.-ot is érzékenyen érintheti! Akkor a
Tramp-li a jó Orbán-haver!!!
Nessy
Egy "diktátorral" több vagy kevesebb, mindegy. Kim Dzsong Un, Orbán, Putyin, végül a Kinai miniszterelnök. Illusztris társaság!
A "menekült" kérdésben várható volt az egyetértés, meg majd pár milliárdért veszünk fegyvert. Azért ennyi dicséret a megbeszélés idejébe bele sem férne. Egyébként most legalább lesz minek örvendezni, de miért kell kiplakátolni? Esetleg mellé a külföldi mérvadó média véleményét sem ártana. Aki már több Trump "véleményt" olvasott, az kb. erre a szövegre, ha nem is ilyen bő lére eresztve, számított! Ez a diplomácia, ami nálunk manapság ismeretlen.
Aki Én
@Eriksson: Azért néhány tényt nem kéne figyelmen kívül hagyni.
Trump nagyon pozitívan nyilatkozott az észak-koreai diktátorról is néhány hete. Putyint választották a világ legkorruptabb politikusának, de azt is rebesgetik, hogy valójában ő a világ leggazdagabb embere.
Minden jel arra utal, hogy valóban beleavatkoztak az amerikai elnökválasztásba, és a felmérések is azt mutatják, hogy az amerikaiak többsége elutasítja Trump személyét és politikáját.
Nem csupán ,,hipotézis" az, hogy 2010, vagyis orbán óta meggazdagodott, a 10 leggazdagabbak közé kerültek össz vagyona 100 milliárd forint. Az sem, hogy a kétes hírű nemzeti vej a 32. leggazdagabb magyar lett e rövidnek mondható idő alatt. Ezek a publikus számok. Az is tény, hogy Mészáros 2010-óta a csőd széléről 300 milliárdig gyúrta magát.
Az is tény, hogy orbán évekkel ezelőtt pozitívan beszélt a bevándorlásról, a muszlimról, és ide csak ő engedett idegeneket ezrével. TITOKBAN!!!
Trunp és Putyin azért istenítik, mert nekik gondot nem okoz, csak hasznot hajt.
Az eu azért ekézi, mert látják mit művel, tudják, hogy lopja a pénzüket, csak a gond van vele itt Európában.
Már bocs, de ezeket figyelmen kívül hagyni akkor, amikor orbánt értékeled...
Szerintem te előre eldöntötted, hogy történjen bármi, csak nekik hiszel.
kokopelli
@Nessy: ...nem csak fegyvert,hanem az Európa által elutasított "fracking-gázt" is,amit az Adrián
keresztül szállítana!A "Trampli" csőrét azért izgatja a Nord Strom vezeték bővítése is! Keresi a leg-
gyengébb EU-s láncszemet,akikre "szinesgyöngyért" számíthat a "mocskos olaj" exportásánál!Mibe
került anno Amerika megvétele?(mennyi szines gyöngybe?) Orbán még olcsóbb!Jattolni oszt annyi!
Aki Én
@Eriksson: ...bocs.
100 leggazdagabb és 1000 milliárd.
Aki Én
@Shikari: Látod, látod. Te is csak hazugságokkal tudod a fideszt fényezni. Véleményeddel szemben az igazság az, hogy a fidesz ellen többen szavaztak, mint a fideszre. És akkor még nem számoltuk a már nyilvánvaló, közismert, elismert csaláSOKAT. A közpénztengerről, média túlsúlyról nem is beszélve. De ezeket te is tudod, ezért vagytok szükségesek a fidesznek. Ti tudjátok a legjobban, hogy a fidesznek soha az életben nem volt többségi támogatottsága. Sőt, 2002-ben több szavazatot kaptak mint most, mégis elbuktak.

2 559 198 szavazatot kapott a Fidesz-KDNP
2 687 000 szavazatot kapott az ellenzék.

Ugye nem kell számológép?
Aki Én
@Shikari: ...szóval helyesen úgy hangzik, hogy a tíz millióból két és fél milla szavazott csak a rablóbandára. Ez legjobb esetben is egynegyed :)
kokopelli
@papa.49: ( 08:19)
A Trampli ezerszer nagyobb játékos,mert ő a "Major League"-ban,amíg a Zorbán a "Járási
csoportban" játszhat!Az hogy az Orbán vigyorogva a Trampli jobb vála mögül,szemtől-szemben
ülhetett vele az sokba fog kerülni az ország népének! A párizsi gyászmeneten is percek alatt 3-4
sorral előbre furakodot a családi album fényesítéséhez! Engem a gyerekkori rokonok esküvőire
emlékeztet,ahol a kis helyi paraszgyerekek viccből a társaság szélére osontak,és rajta voltak a
csoportképen!! (...,de azok 6-7éves kis ravasz kölkök voltak és nem ME_K))
Nessy
@Shikari: Ok,! Itthon 110% szavazott a fideszre! Tessen mondani, akkor miért kell milliárdokért ellenórizetlen ( 10 év után ellenőrzik majd a listákat) levélszavazókat vásárolni??
Aki Én
@Shikari: @Eriksson:
,,obán washingtoni látogatása arra volt, hogy még nagyobb publicitást kapott a világsajtóban az antiszemitizmusra és idegengyűlöletre épülő magyarországi szélsőjobboldali kormányzás. Orbánt úgy fogadta az amerikai média, mint egy szélsőjobboldali vezért, és a CNN kiemelte, hogy Trump egy ilyen embert fogadott, akit a korábbi elnökök következetesen elutasítottak és elkerültek, s egy ilyen embert nevezett Trump “highly respected” személyiségnek, ráadásul “egész Európában”, ami Trump hazugságainak egyik legnagyobbika. Orbán Európában még a saját pártcsaládjában is elutasított ember."
Nessy
@Shikari: Ismerem a törvényt!
De akkor számoljunk így mást. Te az összes választót vetted figyelembe.
Az összes választó 38%-a = 2/3 azaz 67%. Fenn marad 33% a 100 %-hoz.
Kéretik ezen unortodox számítás szerint számolni a kormányzati tagok fizetését is! 38%(ami ugye 67%) +33% igy a tényleges 100% = 71% !
Commenter
@papa.49: hasonló a hasonlónak örül illetve azt dicséri!
magyarbakancs
Drága fogadás volt.
Drága volt a kínai,orosz út is.
Nyögöd míg élsz
Nessy
@Shikari: Miért keresném? TE komolyan veszed amit írsz, én viszont szeretek játszani a számokkal, és csak azt akarom bizonyítani, hogy minden marhaság lehet igaz is!
Ez sem irreálísabb, mint a nyugdíj emelésének alapját képező tisztított maginfláció! Tény szám, csak nem erre szokták használni. Viszont lehet vele spórolni az államnak.
Aki Én
@Shikari: Pontosan. Csak idézni tudlak:

,, Két egész hattized milla az összes hazaáruló, tolvaj, magyargyűlölő hordára, a többi hazafi!"
Nessy
@Shikari: Reménytelen. Én még ortodox statisztikát tanultam, ma meg már az unortodox a trendi!
Részemről ennyi. Megyek élvezni az egészségügy valós világszinvonalát.
Aki Én
@Shikari: Így van! Csak a 2.6 millió szavazott a magyarság ellen. Főleg megtévesztés és uszítás hatására. Ha ezek az emberek rájönnek, hogy a liberálfasiszták becsapták őket, sehol nem lesz a fidesz! Max börtönben!
Aki Én
Ez nem fért a plakátra?

,,A Bloomberg kiemelte, hogy miközben Trump dicsérte, Orbán Európában a szélsőjobboldal emblemetikus figurája, aki pária lett a mainstrem politikai életben, akit még saját pártcsaládja is felfüggesztett, mert aláásta a demokratikus normákat. A lap amerikai kormányzati forrásokra hivatkozva azt írta, hogy Orbánt azért hívták meg a Fehér Házba, mert túlságosan Oroszország és Kína befolyása alá vitte az országot, miközben Magyarország a NATO tagja és az Egyesült Államok szövetségese. A meghívás oka az volt, hogy Trump megpróbálja Orbánt visszahúzni a transzatlanti szövetségbe, és a kétkulcsos politikai játékról lebeszélni, mert Orbán nincs tisztában azzal, hogy mivel játszik. Orbán látogatása arra volt jó, hogy aki részleteiben nincs tisztában Orbán rendszerének szörnyűséges jellegével, most az alapos és bőséges információt kapott arról, milyen jogtiprással egyenlő a NER, kicsoda Orbán Viktor. Ilyen rossz sajtója és fogadtatása nemcsak magyar politikai vezetőnek nem volt soha Amerikában, hanem a világdiktátorainak sem, aminek oka az lehet, hogy a világ többi szörnyetegét jól ismerik a médiából, de Magyarország kis ország lévén Orbán új ember a világ elítélt és megvetett diktátorai között. Az érdekességét pedig az adja, hogy a nacionalista szélsőjobboldali önkényuralmát az Európai Unió és a NATO tagjaként építette ki, tagadva azzal a nyugati demokratikus szövetség alapértékeit."
,,A CNN műsorában szörnyűlködve idézték Orbán gondolatait az etnikai és kulturális homogenitásról, miszerint Orbán nem akarja, hogy “a mi bőrszínünk, a mi hagyományaink, a mi nemzeti kultúránk keveredjen mások bőrszínével, hagyományaival és kultúrájával”. A stúdióban ülők elhűltek a szöveg hallatán, nem kaptak levegőt ezektől a szavaktól, és a műsorvezető azt mondta kivörösödve, hogy “egy ilyen ember mellett ül az amerikai elnök”. Még Kim Dzsongun esetében sem beszéltek ilyen megvetéssel egy ország vezetőjéről, mint Orbánról."
Aki Én
@Shikari: A fidesznek valóban elég ennyi. A többség egészen mást akar.
Eriksson
@Aki Én: 08:43.
Nagyon kicsinyes és szánlmas dolog egy embert, vagy politikust a pénztárcája alapján megítélni. A politikai tehetség nem ezen múlik.
Szabad szemmel látható, hogy a jó Orbán Viktort számos ország vezetői jó szívvel fogadják és egyet értenek a politikájával. Kizárólag az eu vezetőinek nem tetszik, meg azoknak, akik valamilyen módon kötődnek a magyar ellenzékhez. Megy az uszítás ezerrel.
Egyet szögezzünk le a bevándorlókkal kapcsolatban. Már évtizrdekkel ezelött is voltak olyan bevándorlók, akik engedéllyel tartózkodhattak az ország területén. Tehát ez nem kifejezett orbáni találmány, hanem jól átgondolt humanitárius törvény.
Aki Én
@Eriksson: Valamit félreértettél. Egyébként Lázár volt az, aki a pénze alapján ítéli az embert.
orbánt számos ország vezetője látja szívesen, de számtalan elítéli, nem kíváncsi rá.
Egyébként nem pont az eu-ban kellene elismertnek lennie? Mert ott a többség elítéli.
A migráció kezelés egy dolog, de egy kormányfőnek nem csak ezzel kellene foglalkoznia, és erre költeni az emberek százmilliárdjait, illetve ennek kampányaira.
Nem az a legnagyobb baj, hogy beengedett több ezer migránst (nem mellékes, hogy titokban!!!)és több tízezer kitudja kit a kötvényekkel. Az a baj, hogy érdekből ennek ellenkezőjét kommunikálja, hazudja. Ugyanakkor nem vesz részt a közös európai törekvésekben, sőt, azokban rengeteget hazudik, hogy félremagyarázza a tényeket.
Nagyon sok mindent elrontottak, rosszul kezeltek, de az eu nem migránssimogató, csak emberibb a menekültekkel, de valójában a megoldást keresik orbánnal szemben. Mert ha valakinek, akkor a migráció orbán érdeke, hiszen kizárólag erre építi hazug és megtévesztő politikáját. Másról már nem is beszélnek. Ez a legjobb fedősztori a mérhetetlen korrupcióra.
Ezektől függetlenül te lehetsz totál vak.
Eriksson
@nezelodo: 08:20.
"Biztonságban tartotta az országát"
"Mindig is gyanítottam, hogy Orbán magáénak tartja az országunkat,"
Én ezt nem rónám fel O.-nak, amiért a saját feladatát tartja legfontosabb megoldandó feladatnak. Inkább legyen ilyen, mint az olyan aki elvtelenül kiszolgáltatná országát mindenféle hatalom kénye-kedvére, csakhogy a saját egóját fényesítgethesse, miközben a népet patkánynak tartja.
kokopelli
@Aki Én: Nem tudom,hogy honnan veszi a Trampli! Vagy a már megrágott híreket is "relatív va-
lóságnak" tartja!?
Eriksson
@Aki Én: Lázárt te értetted félre. Ő azt mondta: akinek nincs semmije, az annyit is ér
Namármost gondolj bele, tisztánlátás végett.
Kinek minél nagyobb a vagyona, annál nagyobb respektje, befolyása van úgy általában. Aki ágrólszakadt, segélyekért jár a hivatalba, az ne számítson arra, hogy befolyással lesz bárki másnak az életére. Legfeljebb a kocsmában adhatja elő a világmegváltó gondolatait, ott talán érdekel valakit.
Az idegen emberek, arabok, négerek válogatás nélküli beengedése rengeteg problémát vet fel. Először is Magyarország sohasem volt gyarmattartó állam, így jogos a kérés, hogy tarsák el őket azok, akik belőlük éltek évszázadokig. A mi országunknak nincs erre pénze.
Érdekes megfigyelni, hogy Európán kívül egyetlen földrész, vagy állam sem fogadja ezeket a vándorlókat.
Utolsó mondatodra azt válaszolom, hogy sürgősen szerezz be egy éleslátó szemüveget, mert az még haggyán, hogy valaki nem lát, de ha nem is akar, az maga a katasztrófa.
kokopelli
@papa.49: Meg kellett volna hallgatnod a már korábbi otthoni véleményeket is róla!Az unokatest-
véremék mesélték,hogy nagyon jól bele lehet vinni mindenbe,ami pénzt hozhat!Ha megválasztják.
akkor sem ő fog kormányozni!Ő csak egy szócső lesz,ami esetleg egy elszabadult hajóágyúként
fogja végezni! Pár éve mondták! (a szinészkedés nem ment ,a casinó üzlet nem ,a bokszüzlet nem
,a papa építőipari üzletébe a beugrás nem,maradt a politika ahol mindenki "megprószálhassa"!
kereső
@Eladott Ország: Kiadták már a fidess kézikönyvet- hogyan manipuláld a választási szoftveredet?
Rockxy
@Shikari: ááááá, hát a putyin hekkelte az egész találkozót titokban, hátúról, mint ahogyan a kutyák szoktak.
ott vót a zorbánnakis meg a trumplinak is a fülibe a kis poloska, oszt a putin diktálta, hogy mit kő nékik mondani, hogy teccen a sok buta fideszzombinak.
hát te is tudod, hogy a sós palacsinta nem lekvárral van töltve, hanem pecsenyezsírral! :D
advocat
És ha szabad, rákérdezhetek? Ki a f@szom az a Trump?
simmering73
"Minden bizonnyal a Fehér Ház történetének legsötétebb pillanata volt, amikor Magyarország fasiszta diktátora a demokrácia hiányára irányuló kérdésre Abraham Lincoln gettysburg-i beszédére hivatkozott, mely a kormányzás demokratikus módjáról szól. Orbán régóta káromolja ezt a beszédet azzal, hogy arcátlanul erre hivatkozik, ahogy ő helytelenül mondja: “A néptől, a néppel, a népért.” Most borzalmas akcentusával eldadogta a Fehér Házban angolul is, csakhogy pontatlanul és rosszul."
nepszava.us/a-bunko-orban-hibasan-idezte-lincoln-t-a-feher-hazban/
Nessy
Ameddig szent révületben hallgatják, olvassák Orbán laudációját, addig a Széchenyi könyvtár egy laktanyába költözik, és elképzelhető, hogy az MTA és a tudományos élet halálos ítéletét is törvényesítik. Alleluja!
kissé felnőttem
én még várok két három hetet majd megjőnnek a vizhangok, Trump messze van majd lassan előkerülnek a részletek
addig sütkérezhetnek.20 év várakozás után. Lesz dönping meg demokrácia meg nato -ság meg sajtó, szabadság miegyebek , más a biznisz más a politika 1-2 téma érthetően volt közös. Én kiskertet kerteltem... gyermekdal. eszköz volt a kerités pénzszerzésre. a tőbbi téma is az utcán hever majd befujja ide is a szél
Desischado
Nemhiába, hogy trmp eggy barom. Aki rbánt élteti, az eleve nem lehet jó. Isten óvja Amerikát és minket is!
advocat
Azért ez rutinszöveg. Szerintem, de ehhez Petike - a magyar diplomácia végtelen tudású - minisztere többet tudhatna. De ezek szerint nem tud.
painful
1. Trump, Kim Dzsongunt a barátjának nevezi a Twitteren, szóval...

2. Ha engem egy Trump féle ember megdicsérne, azt kimondottan szégyellném.

3. Ez jól mutatja, hogy egyre betegebb a világ .
tulipan
Arról már nem is szólva, hogy a narancsosok a legyőzhetetlen, kisebbségi érzésükkel "KÜSZKÖDNEK"!!
tulipan
@Eladott Ország: Tán, az is kapott CSOK-ot ??? :)
tulipan
@durbincs: Meg persze, téged se említett meg, kicsit sem a Trampli,, ugye narancsos seggnyaló, Félfarok, Móka Muki Geci picsogó?
cdn.blog.hu/sz/szeka/image/lufi.jpg
Eladott Ország
@tulipan: ma, 09:21; Trampli is kapott CSOK-ot 1 milliárd $ dollár értékben fegyvervásárlásra, kaptak az oroszok is, Paks 2-ért, mintegy 1,3 millió euró (mintegy 400 millió forint) rendelkezésre tartási díjat kellett kifizetni az orosz fél felé 2015-2017-ben, egyetlen egy kapavágás nélkül, a teljes összeg egyébként 12,5 milliárd eurós (jelenlegi árfolyamon 4000 milliárd forintot meghaladó összegű) és végül kaptak CSOK-ot a kínaiak is, a Budapest-Belgrád vasútvonal felújítására 750 milliárdot. Az unokáink meg idegSOKKOT, mire a hitelt visszafizetik.
kokopelli
@Eladott Ország: Szívesen megkérdeztem volna a Tramplit a találkozó előtt,hogy meg-
ismételné-e azt a három-négy mondatot,amit a sajtófőnöke neki a fejébe vert!..de ne csak a
"gulásh-t,tschárdásh-t és fokosh-t!
tulipan
@Eladott Ország: Ha még, egyáltalán tudni fogják, kinek köszönhetik...?
tulipan
@kokopelli: Nem valószínű, hogy sikerülne nekijjjjje!:))))
kokopelli
@tulipan: Ugathatnak azok a fityiszes kommentelők is,akiknek halovány fogalmuk nincs arról,
hogy hogyan lehet az USA-ban választást nyerni akár kissebbséggel is! A Trampli tudta!
USA a demokrácia hazája! Cserepesre röhögöm a számat!
Eladott Ország
A találkozó után megjelent hozsannázás főleg elborzasztó. Hogy a fidesz már plakáttengert gyártott Trump méltató szavaiból, az nem meglepő. Az már kicsit furcsább, hogy gyakorlatilag a független sajtó is a központilag kiadott anyagot vette át. Én most szakítok ezzel a szép hagyománnyal és ide rakom a Huffington Post vonatkozó cikkét. Itt pedig egy sajtóösszefoglaló az Amerikai Népszavából. Érdemes elolvasni, hogy ami a magyar sajtóból kimaradt, arra hogyan reagál az amerikai sajtó.
www.huffpost.com/entry/donald-trump-viktor-orban-visit_n_5cd9d885e4b073aa0b323a92
nepszava.us/amerikaban-elhultek-orban-homogen-nemzetallamatol/?fbclid=IwAR36RT8EOk-Zp5DdQMzcrzREHixGMGOe5ZAC35CrL4rUXHxEJ4ZVZZJco3Y
Eladott Ország
@durbincs: tegnap, 17:38 } Az Echo-tv szülési szabadságon van, várják a Brüsszeliták által megtámadott babaváró hitelt és Szájer Jocika is besegít.
tulipan
@durbincs: Osztán, hogy is van ez, te narancsos seggnyaló Félfarok, Ploestibeli román Picsogó, téged meg nem is említett ? azt' a teremburáját ?
kokopelli
@Eladott Ország: A "Reps" az USA-ban anno egy hiú,öntelt,buta, sajátmaga szerint "selfmade"
miiliomost kerestek,IQ= mindegy intelligenciával!Tévedtek,mert a "Gólem" elszabadult! Nem én mondom,hanem a rokonaink (nekem és a nejemnek is) odaátról! "szerncsa,hogy ők a "Palacsinta
USA" szélein laknak!
tulipan
@durbincs: Mi van, narancsos seggnyaldosó, fálfarolnyi kretrén ott aromán Ploestiben levő, denevérszaros, ammónia-pisi szagú, bányakecód mélyén leszijjaztattad magad a fotölbe -azt csak Echó-Tv-t nézed???
tulipan
@durbincs: @durbincs: Mi van, narancsos seggnyaldosó, fálfarolnyi kretrén ott aromán Ploestiben levő, denevérszaros, ammónia-pisi szagú, bányakecód mélyén leszijjaztattad magad a fotölbe -azt csak Echó-Tv-t nézed???
tulipan
@durbincs: Mi van, narancsos seggnyaldosó, fálfaroknyi kretén, ott a román Ploestiben levő, denevérszaros, ammónia-pisi szagú, bányakecód mélyén, leszijjaztattad magad a fotölbe -azt csak Echó-Tv-t nézed??? Például itt:

www.echotv.hu
Eladott Ország
@Shikari: május 15. 07:53; Ki rabolja kilencedik éve az országot?! Az Unióhoz csatlakozás idején az ország Csehország mögött állt, és jelenleg a keleti blokk gazdaságát/életszínvonalát ánuszrózsán csókoljuk. A fidesz bűnöző és politikai prostituált banda elszámoltatása meg fog történni!
tulipan
@Shikari: Na, és akkor te, a retkes romány, narancsos hantaboy, illiberál,takony féreg, még most is, a mocsok, VÉDHEDHETETLEN hazugságokat szajkózod?
tulipan
@durbincs: @durbincs: Mi van, narancsos seggnyaldosó, fálfaroknyi kretén, ott a román Ploestiben levő, denevérszaros, ammónia-pisi szagú, bányakecód mélyén, leszijjaztattad magad a fotölbe -azt csak Echó-Tv-t nézed??? Amelyik elmondja Orbán elvtárs mocskos bűntetteit

Például itt:

www.echotv.hu...
tulipan
@Eladott Ország: Nagyon remélem, hogy megtörténik, bár még hosszabb lehet, mint Nürnbergi per, de kötelező!!!
tulipan
@durbincs: Mond csak Te hivatásos narancsos seggnyaló Félfarok! Mi a csoda szert árulnak, ott nálad, abban a romány Ploestiben, ahol te azt a denevérszaros, ammónia-pisibűzös bányakecódban elfogyasztod, hogy egy ilyen rémségesen tökkel ütö(dö)tt, buta narancsnyik leszel tőle???
Taps a NER társaknak...
uploads.disquscdn.com/images/6f54e663..
tulipan
@Shikari: Pedrzse, persze, tudjuk nagyon jól, hogy a TI "NEMZETHY" OLDALATOK NAGYON SZERETNÉ, AZ oreost nyugatifeny.hu/2019/03/18/amerikai-lap-orban-orosz-kemeket-szabadit-europara-az-uj-agyremevel
tulipan
@Shikari: : Persze, persze, tudjuk nagyon jól, hogy a TI "NEMZETHY" OLDALATOK NAGYON SZERETNÉ, VISSZAÁLLÍTNI AZ OROSZ FENNHATÓSÁGOT!! Úgy látszik,nektek az a "nemzethy"!!!
nyugatifeny.hu/2019/03/18/amerikai-lap...
tulipan
@Shikari: NEKED persze, még az is elképzelhető!!! :))
tulipan
@Shikari: Kutass fel aí Guglin még több zsidó ünnepet is, legalább megismerem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.