A legfrissebb vizsgálatokra hivatkozva az orosz védelmi szolgálat vezetője kijelentette, hogy terrorista támadás következtében zuhant le az orosz utasszállító a Sínai-félszigetnél. Robbanóanyag nyomait találták a repülőgép roncsai között. Vlagyimir Putyin orosz elnök az elkövetők felkutatására szólította fel a hatóságokat, nyomravezetői díjat is kitűzött, valamint fokozzák a szíriai orosz katonai aktivitást – számol be a hvg.hu

Putyin is hajtóvadászatot indított: "A terroristák megfizetnek a bűneikért"

Az orosz védelmi szolgálat vizsgálata szerint egy másfél kilós TNT robbanóanyagot juttattak fel a repülőgépre, a robbanás következtében még a levegőben kettétört a gép teste és így csapódott a földbe.

Az oroszok ezt követően a felelősök felkutatására koncetrálnak, az Iszlám Állam korábban magára vállalta az orosz gép elleni merényletet, amit az oroszok szíriai katonai fellépése miatt követtek el.

Eddig azért vártak ki az orosz hatóságok a terrorcselekmény kijelentésével, mert nem volt bizonyított számukra, hogy mi miatt robbant fel gép, ugyanis a terroristáknak nincs olyan légvédelmi eszközük, ami elérhette volna a gépet ebben a magasságban – a megtalált robbanószer-maradványok más megvilágításba helyezték a történteket.

Vlagyimir Putyin orosz elnök felszólította az illetékes speciális szolgálatokat, hogy kutassák fel a támadás felelőseit. Az orosz elnök 33 millió angol fontot ajánlott fel nyomravezetői díjként. A történteket az "egyik legvéresebb bűnnek" nevezte, valamint hozzátette, hogy a terroristák megfizetnek majd bűneikért. Ezen túl kilátásba helyezte a terroristák szíriai állásainak még intenzívebb bombázását.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Most hogy Putyin is megerősítette a terrortámadás tényét a meghalt 240 áldozat emlékére is félárbócra eresztik az állami zászlót???!!!Sőt a facén mindenki magára ölti az orosz zászlót???!!!Pedig ők is épp úgy megérdemelnék mint a francia áldozatok!!!Vagy azok az áldozatok nem áldozatok???!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Strong
Ezt valahogy el tudom hinni.

Ez nem EU-s virtus, itt valóban lesz megtorlás...
volvós
.."..az oroszok már a spájzban vannak ..."
( idézet a Tizedes meg a többiek c. filmböl )
Knapp75
Putyinnak is fontos, hogy legyen kivel harcolnia.
Hát most van.
dömdödöm
@volvós: A közelkeleti spájzban , jó helyen . Várjuk a fejleményeket .
Yoda69
Remeljuk akkor most mar jo helyre fogja szorni a bombait.
karma1
Nem a szivem csucske, de egyedul putyin lesz kepes arra, hogy IGAZAN romboljon. A ket kormanyfo azt tette, amit ebben a helyzetben elvartak toluk: megtorlas a terroristakkal szemben. Az o orszagukat erte tamadas. orban csak szeretne nagyobb veszelyben lenni, hogy meg nagyobb hoskent adhassa el magat, de remelem, erre nem kerul sor.
Van egy olyan erzesem, hogy a magyar gazdasag olyan melyre zullott orban altal, amin meg a potencialis terroristak is csak sajnaloznak...
papa.49
@Yoda69: Ismerve a koma előéletét nem vennék rá mérget, a volt KGB.s legalább kétszínű, ha nem több))))))
Yoda69
@papa.49: Hat igen, van benne valami.
Talan emlekszel volt egy mondas meg anno a komcsi idokben, amikor a fejunk felett lebegett a 3. vilaghaboru reme, a tulfegyverkezes miatt mind a ruszki, mind az amcsi oldalon.
Nos az amcsik azt mondtak, nem azert tartanak a ruszkiktol, mert celba juttatjak a raketaikat, hanem azert mert ha nagy reszuket a sajat fejukre ejtik (ismert a mocsek ruszki technologia) mar tonkre teszik a fel vilagot.
Szerintem valahogy igy lehet putyin is Sziriaban, Ide is szor oda is szor egy kis bombat, aztan valamelyik csak betalal.
Szókrakész
A CIA olyan rakétakilövőt adott a tenoristáknak, ami 10 km magasságban levő gépeket is simán leszed.
És ezt tudja Putyin is.
És hogy most ténylegesen a gépen elhelyezett bomba, vagy rakéta volt az már más kérdés.
Az orosz erről akart megbizonyosodni. Hogy jó irányban kezdjen el bosszúhadjáratot.
Nem véletlen, hogy az angolok, amerikaiak előbb mondták ki a varázsigét, mint az oroszok.
Konkrétan tudják mi történt, csak nagy a kuss.

Most hány ügynök, kollaboráns remeghet majd az életéért.
dr. prédikátor
Most hogy Putyin is megerősítette a terrortámadás tényét a meghalt 240 áldozat emlékére is félárbócra eresztik az állami zászlót???!!!Sőt a facén mindenki magára ölti az orosz zászlót???!!!Pedig ők is épp úgy megérdemelnék mint a francia áldozatok!!!Vagy azok az áldozatok nem áldozatok???!!!
krumpli
@Yoda69: Az 'Amcsiajid' másfél év alatt Preciziósan lőtték a nagy semmit... mert ez állt érdekükben... Akkor miről is ájvékolsz ?!
krumpli
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Törölt felhasználó
Az oroszokkal és a franciákkal rossz lóra tettek. Nem akarnék sem a francia légió sem az oroszok ellensége lenni..:) Ha bár hányok az orosz politikától, imádom az orosz embereket. Úgy gondolom minden ártatlannak kijár a megemlékezés és remélem meg is teszik ezt a világ kormányai..
krumpli
@lópicigáspár: Van kérdés ?! Köszi.
dr. prédikátor
@krumpli: Na figyelj te kis geci! Aki a világra szart avval beszélhet igy.te kis buzi majom!!!
krumpli
Édesanyám még él ne vedd szádra... 1-perc alatt rátalálok az IP-címedre hülyegyerek = Papóca
volvós
@krumpli: Mint kivülálló, megkérdezem: akkor mi van ???
krumpli
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
dr. prédikátor
@krumpli: Bekaphatod amit a paci himbál! takarodj vissza a disznóóladba!!!
volvós
@krumpli: Csak közöltem valamit...Nem vagy Te olyan nagy ember, hogy
egy másik kommentelö IP cimét megtudd, ha feltöröd, az BÜNCSELEKMÈNY !!
De a stilusod elég gyatra, mint a törlésed elött...
krumpli
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
krumpli
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
krumpli
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
pbalage
@Fradigege: ja! én is most olvasom a krumplifőzelék recepteket.
amaramaistanna
@dr. prédikátor: A legaljasabb dolog a megosztás és a gyűlöletkeltés.
Ajánlom figyelmedbe. Talán megérted:
hvg.hu/vilag/20151117_Lehet_hogy_on_is_az_Iszlam_Allamot_tamoga
rugacs
@karma1: Valóban olyan mélyre züllöttünk, hogy a foglalkoztatottság magasabban van, mint a rendszerváltás óta bármikor...ez ellenségeinknek és rosszakaróinknak igencsak b@szhatja a csőrét! Látom te is köztük vagy. Tök jó érzés a bosszúságotokat olvasni...:-))
karma1
@rugacs: nem vagyok bosszus erte, de ha neked az is beleszamit a munkaba, hogy valaki egy honapban EGY ORAT dolgozott kozmunkaskent, akkor az mar kiesik a munkanelkuli kategoriabol, sot, nem is palyazhat semmilyen munkaert.
Ezt viszont valoszinuleg te felejtetted el... Meg azok, akik a statisztikakat sminkelik orrba-szajba...
Meg tevedett az a 600 ezer ember is, akik elhagytak az orszagot es Angliaban kerestek munkat. Ja, ok is benne vannak a magyar "1 millio munkahelyet teremtunk " programba. Csak azt felejti el orban basi, hogy azok a munkasok Angliaban adoznak.
karma1
@rugacs: Egyebkent hogy jon a munkanelkuliseg Putyin terror elleni lepeseirol szolo cikkhez? Nem volna baj, ha azzal foglalkoznal, amivel kell. En a hsz-eimben qazzal foglalkoztam.
rugacs
@Yoda69 13:43-ra: Igazad lehet, az amcsik ilyet biztos nem tesznek, ők csak imitálják, hogy az ISIS ellen harcolnak, így sem magukban, sem azokban a büdös életben nem tesznek kárt!!
Ráadásul mint tudjuk, az amcsik a világon a legnagyobb fegyvergyártók, tehát ha valakinek, nekik biztos fontos, hogy valahol a világon mindig legyen háború, nem érdekük a terrorizmus felszámolása. A konfliktusok kirobbantása annál inkább... :-(
Szókrakész
@rugacs: Az amerikaiaknak az tetszene a legjobban, ha az egész bolygó egy nagy csatatér lenne, kivéve hazájukat.
És persze ugyanúgy mint a II. VH-ban a német területen levő amerikai gyárak esetében, most is minden bomba elkerülné az ő külföldön lévő cégeiket.
Szókrakész
1 hónapja volt egy francia-orosz, szír, iraki csúcs, ahol közölték a franciákkal mire számítsanak.
1 héttel és még egyszer egy nappal a támadások előtt a török és iraki titokmuftik(valamelyik 2x is) közölték a franciákkal, hogy mi lesz.
A válasz:
Naponta kapnak ilyen üzeneteket.
Már 2 nappal a támadások előtt egészen a támadásokig le lett bénítva a párizsi térmegfigyelő és követőrendszer. Azt mondják, csak bennfentesek férhettek hozzá(tiszta 9/11-NORAD).
A németekkel is közölve lett hetekkel ezelőtt mi várható.
Közös francia-német csúcstárgyalgatunk, megbeszélgetünk volt ez ügyben.
Napokkal előtte találtak egy bombát egy francia gyárban, ami nem robbant fel.
Kiderült, hogy az év elején a francia hadsereg egy bázisáról tűnt el a sok robbanóanyaggal, gránáttal együtt.
16.-án azonnal megugrott a fegyvergyártó cégek tőzsdei árfolyama, kereskedése.
A legnagyobb francia fegyvergyártó, a Thales értéke majdnem 3%-kal, a Lockheed Martin kb 2,5%-kal,...
Az egyik tenorista pont tenorista bűncselekmény miatt volt már képben a franciáknak, de...
.
.
.
.
Mindenki döntse el magának.
Desischado
@Szeparepa2: Valahogy én is így vagyok. Utálom mint a bűnt, és megvetem, de remélem, betartja, amit ígért! Halál a gyilkosokra!!!
karma1
@Szókrakész: Es akkor most ezert szeretni kene a terroristakat? Mert elore bejelentettek, es a franciak nem tettek ellene semmit?
Tudod te, hany pszichopata hanyfele baromsagot telefonalgat be egy rendororsre?
Egyszeruen nincs arra lehetoseg, hogy mindet vegigellenorizzek, plane nyugalmi idoben.

Nekem sem a kedvencem putyin, raadasul meg uriember is volt, mert nem kezdte el azonnal szonyegbombazni az ISIS-t, miutan a lezuhant gep szerencsetlenseget az ISIS magara vallalta (ekkor meg nem volt egyertelmu, hogy bomba robbant a fedelzeten), de most orulok, hogy nem hezitalt, es komolyan meg is teszi, amit igert.
Nagyon sajnalom, hogy 224 szerencsetlen embernek kellett meghalnia ahhoz, hogy o is komolyan vegye az ISIS terrorcselekmenyeit, es most mar a valoban elpusztitando allasokat bombazza
libellle
@Knapp75: Tegnap 11:11 Milyen igaz amit irsz. Remélvén, hogy putin elvtars most nem a korházakat és a zivil társadalmat bombázza Syriában, hanem az IS-t.
libellle
@karma1: tegnap 12:09. Hmmm... most az, hogy putin képes-e arra, hogy a terror bagázst kiirtsa, hát kételkedem. Az egészben nekem csak az a fájdalmam, hogy 2 terrorista pusztul el és negyven zivil. Ugyanis elöszeretettel bombázza a zivileket és a kórházakat.
libellle
@Freewolf: Valóban kiirtja a még ott mardt Syreket, csak megmaradnak a gazdagok. Akik kerités mögött millios palotáikban mit sem éreznek a háboruból. Ott ugyanolyan társadalom marad majd mit ott Magyarországon. Megmarad emelet fejü assad a gazdagokkal, a többi elmenekült vagy halott. A magyar kormány is erre igyekszik. Mindenki tünjön onnét le csak a gazdagok maradjanak és akkor végre a tulajdonának mondhatja viktorka teljes mértékkel Magyarországot. Na neked is szép jövöt.
karma1
@libellle: Azt hiszem, hogy most, hogy kiderult, VALOBAN az ISIS robbantotta fel a gepet, putyin elnok allitani fog az iranyzekon... Mar neki is erdeke, hogy a kikepzotaborok, fegyverraktarak semmisuljenek meg...
libellle
@karma1: Természetesen. Ellenben nem kelett volna 6-10 évvel ezelött putinnak maximálisan finansierozni a terroristakat. Most, hogy ö személyesen is érintve van mert az ö feje is egy cél most már esetleg beijed, hogy oroszoknál is beindul ujra a terror.
Freewolf
@libellle: Talán nem kellett volna az USA-nak, meg Izraelnek létrehozni az ISIS-t, most nem kéne harcolni ellenük!
Szókrakész
@karma1: Engem az idegesít, nyugtalanít, hogy a qrmányok annyira impotens módon kezelik az egészet, hogy már annak a látszatát keltik, hogy szándékukban NEM áll megakadályozni, elkapni ezt a beteg, agymosott, idióta bagázst.
karma1
@Freewolf: Csereld le a hirforrasodat; ki hozta letre az ISIS-t? Van errol valahol valami link? de ha lehet ne a kurucinfot, vagy magyarhajnalt vagy valami hasonlot, mert az nem hivatalos hirforras... Wikipedia, esetleg
glorianna
Javasolom, hogy olvassatok az euronews oldalain, ne csak magyarul.
libellle
@Freewolf: Csupán informácio, nem az USA és Izrael hozta létre az IS-t. Végül is lényegtelen nem hiszem, hogy ezt neked meg lehet magyarázni.
Freewolf
@libellle: Olvass és okulj! Nem én állítom!
Igen, az USA és Izrael hozták létre az ISIS-t. Ez tény. Bizonyítottam!
libellle
@Freewolf: Nekem nem. De én is bucsuzom tölled, mert ...
Fradigege
@pbalage: krumpli jól rámozdult a zemberekre.
Jozefina
Putyint nem csípem, de ahogyan fellép az IS ellen az példás!!!
Szókrakész
@libellle: Igazad van.
Nem USA és Izrael, hanem USA, Izrael, Szaud Arábia...
libellle
@Szókrakész: A ruskik a katarik és sudi-arabia. Ezenkivül assad nagyon szivesen igénybe vette a "szolgálataikat" amikor öldösni kellett, jól megfizette öket. De, mi sajnos sajnos tul "jelentéktelenek" vagyunk, pedig mi mindannyian vagyunk a suveren.
Törölt felhasználó
Na így jó pár nappal a történtek után.. Be kell látnunk nekünk baloldaliaknak és liberálisoknak, hogy a mi médiánk is tud undorító lenni. Melyben a francia élet ezerszer többet ér, mint egy ártatlan orosz élet...
karma1
@ziziplanet: Meg nagyobb a szegyenunk, mert Putyin meg a bombakra is azt iratta, hogy "Parizsert"... Nemcsak a sajat 224 halottaiert... Putyin nekem sem a kedvencem, de amit most csinal, az bizony tokeletes lepes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.