Az Európai Bizottság számára nincs jelentősége az októberi népszavazásnak, az nem írja felül a magyar kormány európai uniós kötelezettségeit – közölte Niedermüller Péter, a DK európai parlamenti képviselője.

Niedermüller a kvótareferendum ügyében júliusban írásbeli kérdéssel fordult az Európai Bizottsághoz, amelynek elnöke válaszában most világossá tette, hogy a bizottság számára nincs jelentősége a magyar népszavazásnak, vagyis az semmit sem változtat a kvótarendszeren.

Jean-Claude Juncker válaszában azt is a leszögezte, hogy

a népszavazás eredményétől függetlenül a magyar kormánynak be kell tartani az EU-tagságból fakadó kötelezettségeit.

A DK EP-képviselője elmondta: a kormány hónapok óta azzal "hergeli az embereket", hogy a referendumon üzenhetnek Brüsszelnek, azonban most bebizonyosodott, hogy az "álnépszavazás" nem a kvótarendszerről szól, hiszen arra semmilyen hatása nincs, hanem a kormány arra kér felhatalmazást, hogy kivezesse Magyarországot az EU-ból.

Közölte: ezért a DK továbbra is arra buzdítja a magyar választópolgárokat, hogy ne vegyenek részt a népszavazáson, ne legyenek részesei ennek a gyalázatos kezdeményezésnek. A távolmaradás nem passzivitás, hanem határozott politikai véleménynyilvánítás arról, hogy Magyarország az EU tagja maradjon – jelentette ki Niedermüller Péter.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tódor
Ebben egyébként semmi új nincs. Csak kell egy műcirkusz amit megesznek az ilyen bringás-ösztönállatok, viszont lehet lopni vele, nem keveset. Brüsszel és azok az országok, ahol demokrácia van a hátukon fetrengve sírnak a röhögéstől a csutigecin, és vagdalkozásán.

Én nem nevetek. Sírok, mert én fizetem, tőlem, a gyerekeimtől, az unokámtól lop, és veszi el a jövőjüket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
libellle
biciklis értetted??? ha nem olvastasd fel
RonaGyuri
Visszaüzent Brüsszel - ahogy én szoktam fogalmazni -: Ha a kevünkért csinálják, nyugodtan abbafelejthetik! =))
Jankó123
@libellle:
Áááá!
Nem bátorkodik Őbringássága az ilyen cikkekhez hozzászólni.
Ilyenkor sunyít, mint sz@r a gazban, de majdcsak jönnek jobban megugatható cikkek, ahol szerinte fölénybe kerülhet, ez pedig talán -ha szerencséje van- elég gyorsan feledésbe merül.
:-)))
karma1
Draga Propika! Ha neha olvasnad a hozzaszolasainkat, akkor tudnad, hogy ez nekunk nem hir, mi ezt sokkal reggeben tudjuk, mint ez a mai hir. Ezt harsogja az LMP, a DK, az Egyutt osszes szovivoje, vezetoje,...

Azert jo, hogy szolsz...:o))))
Bringás
Az összes demokratikusnak mondott gittegylet ezen rugózik, de hiába. Orbán ettől belpolitikailag megerősödik és bizony, lehet, hogy több ország is követi a példáját. Gyakorlatilag a sáskahadat mindenki a pokolba kívánja és Orbán fogja Brüsszelt észhez téríteni!
Remélem a németek is magukra találnak és a tengerbe zavarják merkelt!
leszúrt rittberger
Na és, odabaszunk!!! Hörrr hörr, köcsög Brüsszel!!!

Küldjük a Békementet!! (Ti meg a pályázati pénzeket!!!)
Tódor
Ebben egyébként semmi új nincs. Csak kell egy műcirkusz amit megesznek az ilyen bringás-ösztönállatok, viszont lehet lopni vele, nem keveset. Brüsszel és azok az országok, ahol demokrácia van a hátukon fetrengve sírnak a röhögéstől a csutigecin, és vagdalkozásán.

Én nem nevetek. Sírok, mert én fizetem, tőlem, a gyerekeimtől, az unokámtól lop, és veszi el a jövőjüket.
vadnarancs
Jött a koki meg a saller... Brüsszel üzeni Orsóséknak, hogy ők is megértsék, egy pattanás se vagytok az EU seggén!
Vosztok
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
vadnarancs
@Vosztok: Melyik szavával nem értesz egyet? Én 10x elolvastam, de minden szavával egyetértek. Világosan kijelentette Brüsszel, hogy szarik Orsósék fejére, még a húgyagyú fideszeseknek is érthetően!
silber13
@Vosztok: Mondtam már:A kocsmai részeg haverjaiddal megengedheted ezt a hangnemet, de itt, különösen egy nővel szemben nem! A kocsmátokban az asztal alatt bömbölhettek.
! De nem itt! Paraszt!
Rózsika Hatházi
@Vosztok: Jé, te voltál az első űrhajós, akit kilőttek a világűrbe? Csak nem Gagarin elvtárshoz van szerencsénk? Hát, már az űrgolyhók is orbánviktor kottájából játsszák a szférák zenéjét? Mondd, patakiufoattilával is találkoztál? Tán csak nem ő tanított a mélymagyar kultúrára, amit most védeni kell?
Tódor
@Vosztok: Ej-ej. Így, ezzel a stílussal... Te nem vagy véletlenül bringás? Vagy nem ugyanonét kapjàtok az apanázst?
Csak óvatosan, tiszteletteljesen, finoman kérdezném...
justhpeter
Az egymás minősítgetései ellenére a Zunió pottyant a Gazdaállat fejére egy nagyot. Persze ezt is lehetett tudni előre.
nevemnick
@Tódor: 18:34 nem hiszem, hogy világon van még egy ilyen ember...

:D
Vosztok
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Vosztok
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Tódor
Még mindíg finoman és kultúráltan: a kurva anyád hátán baszlak meg, utána leszakítom a heréidet, megtaposom, és lenyomom a torkodon. Legközelebb már csúnyán beszélek majd te kis huncut.
Vosztok
@Tódor: Csináld légy szíves! De csak ha zavar, hogy fotelhősnek meg pisis hangembernek tartanak.
Tódor
@Vosztok: Ej-ej. Nézz utána. Elég csak olvasni. Nem hangemer vagyok, sőt koros. De nem vén. És nálad nagyobb székleteket is lehúztam a budin. Bocs. A toaletten.
Eriksson
Ebből a kisfilmből kiderülhet, miért tojik Brüsszel Orbánék kvótanépszavazására:
www.youtube.com/watch?v=toBOzPmMXmk
eugen4402
@Vosztok: Átléptél egy határt. Nem kellett volna! Megértem, rosszul esik a cikk tartalma, de ez ez egy nyilvános fórum, itt ez a hangnem nem divat...
Otthon a családodban keress alanyokat, akiket ezekkel a jelzőkkel illethetsz...
Vosztok
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
eugen4402
@Vosztok: Nincs válasz, kigolyóztad magad. Sajnálom...
Vosztok
@eugen4402: Most mi lesz velem, mi lesz velem?
Csizmás Kond
...hát persze hogy nem mert a népszavazás nem is a magyar kormány európai uniós kötelezettségei miatt vagy ellen van.
Ezzel csak saját magukat áltassák akik ilyen hülyeséget közölnek.
Hari
@Mirabilis: ezt mindenki tudta, Orbán főleg. A plebs meg mint birka megy azután, aki leghangosabban ordít, és fogalma sincs, hogy ágyú, akarom mondani szavazat tölteléknek használják. Az EU-bol addig nem lesz kilépés, amíg kapjuk az ingyen pénzt, aminek a jelentős részét egy kiváltságos, Orbánhű csoport zsebre tehet. Kétségtelen fogy rendesen, de még van. A kilépés esetén ez az ország halálra van ítélve.
bakegya
Ezen az egész cirkuszon jót szórakozik a dakota-időhúzás a hatalomban-közben vígan élheti ki here mivoltát az egész pereputty-a milliárdok osztogatása és a sportközvetítéseken nyúlik el-
vitorlás
"...Niedermüller a kvótareferendum ügyében júliusban írásbeli kérdéssel fordult az Európai Bizottsághoz, amelynek elnöke válaszában most világossá tette, hogy a bizottság számára nincs jelentősége a magyar népszavazásnak, vagyis az semmit sem változtat a kvótarendszeren."
Magyarán, az van amit ők mondanak, punktum. Akár tetszik, akár nem. Az nem számít, hogy a magyarok hogy szavaznak. Ők már döntöttek. Felülről. Erőből. Na hát pontosan EZ a baj!
human
A választást a fideszes szavazó tábor megerősítését szolgálja közpénzből. És a kubatov-listát is frissíteni kell néha.
Kubatov Gábor: "Azt állítom, hogy név szerint ismertünk minden olyan embert, aki elment szavazni és nem Páva Zsoltra szavazott. Meg tudom mondani most a városba, hogy kik azok a komcsik, akik egyébként elmentek szavazni és nem a Pávát és nem a fideszt támogatják. "
www.youtube.com/watch?v=kCMhmdD96wY
papa.49
Ezt eddig is tudtuk, mint ahogy azt is hogy a hazugovics kint aláírta a dokumentumot, csak itthon ágál ellene és baszik el egy nagy halom pénzt a semmire!!!
egyvandor
Hát elég faramuci az a cirkusz amit népszavazásként adnak be a zemberekenek.

Magyarországon azt nevezik népszavazásnak amit a nertársak érdekében Gorbán és bandája nevében szerveznek?

Mert más népszavazásról nem tudok az elmúlt 20 évre visszatekintve.
libellle
@Eriksson: Megnéztem kiváncsiságból a müsor egyrészét. Nos két elmebeteg találkozott, az öreg az olyan tökkelütött, hogy nem tudja mit beszél. Erthetetlenül is beszél. Bizonyára putin elvtárs fizeti, vagy orbán? Mindegy mind a kettö olyan akiknek nem lenne szabad ezen a globuson élni.
libellle
@vitorlás: Nem,nem ök döntöttek( most legyen az bárki) hanem a tagállamok MIND!!! orbán mindent aláirt.
Desischado
@Vosztok: Vigyázz a szádra! Lehet itt arról beszélni, hogy ki a hülye, a többiről nem is beszélve! Horizont megírta az igazat! Mi van, talán a narancsködös fejednek ez fáj? Ne sértegesd Horizontot, Tódort, és eugen4402-őt mert a körmük is különb nálad! Menj haza, és sikáld ki azt a mocskos szádat! Itt nem divat ez a stílus!

orbánnak világosan üzent az Unió: egy nagy nulla vagy!
@Hari:
Hari
@Mirabilis: Orbán és "tanácsnokai" felettébb rafináltak. A szavazással elsősorban azokat célozza meg, akiknek jóformán semmi fogalmuk nincs mi is az az EU, főleg annak ránk irányuló előnyei, "mert erről az összes, r.váltás utáni kormány "érthető" okokból hallgatott, jól felfogott érdekből. Ez a réteg a mostani szavazással megfélemlithető a migráncsozással-jóllehet a töredékét nem zaklatták a migráncsok, csak a propaganda szócsöve jutott el hozzájuk, hogy mik vannak külföldön és időnként idehaza, meg mi lehet még, stb.-noha a emigránsok gyakorlatilag itt sem akarnak maradni, ezt persze a honi propaganda mélyen elhallgatja, mint az, hogy a mostani helyzetben sem kis pénzt kapunk az integrációért, mert nem illeszkedik a céljaikba. Ami az EU-bol kilépést illeti meglehet, hogy áttételesen van benne igazság, hiszen a hiányos tudású nagy tömeg a tagság előnyeiről (anyagi,nem anyagi) gyakorlatilag semmit nem érez, tehát könnyen megvezethető, főleg, ha csak a hátrányokat sulykolják a fejükbe. Az valószínűsíthető, hogy a jelenlegi rezsim meg jó ideig uralmon marad, a kapott pénz meg elakad, akkor jöhet a "megágyazott" kilépés, mert az gyakorlatilag a jelenlegi EU kontroll nélküli teljhatalmat biztosít, pénzt meg már úgy sem lehet kiszivattyúzni. Na akkor jön az országra a török világ !!!
Vosztok
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Eriksson
@libellle: Vége felé voltak az érdekesebb megjegyzések, azt is meg kellett volna hallgatnod.
Viszont két embert tökkelütöttnek nevezni, mert nem értesz velük egyet, az nonszensz. Feltehetően kicsit több rálátásuk van a világra mint itt akármelyikőnknek, inkább el kellene gondolkodnunk, hogy mi jöhet még.
libellle
@Eriksson: Nekem tudod mi tettszett és tettszi a legjobban, amikor a hibbantak a háttérhatalmakat emlegetik. Akkor visitok annyire kell nevetnem. Valami elmebeteg kitalált egy ilyet. Na én tudom ki volt de az ö háttérhatalma ( véreskezü gyilkos)putin elvtárs. Egyebként sorry, ennyi hülyeséget éppeszü ember nem tud elviselni., ezert nem tudtam tovább nézni.
Eriksson
@libellle: Ha jól értem, akkor te magad szerint ép eszű vagy!
Sokan állítják magukról, hogy csak ők az okosak, mindenki más hülye. De ez csak olyan önkritika nélküli hencegés azoknál, ahol a gondolkodás nem napirendi pont.
Nil
Ez nem újság. Ne is ez a célja a népszavazásnak. Pont ezért kell elmenni és a kvóta mellett szavazni. Ez az egyetlen esély kifejezni az ov ellenességet. De ahogy nézem ez nem célja az ellenzéknek. Nekik jó ez ami van.
libellle
@Eriksson: Te képzeld rengeteg ember tart éppeszünek, még a te országodból is. Egyébként nem jártam volna oda elöadast tartani, amit jól megfizettek. Igy miután már ennél a témánál tarunk mondom neked ahogyan az osztrákok mondják baba!!
Eriksson
@libellle: Készséggel elhiszem minden szavad, amit magadról írsz. Légy oly jó és írd meg azt is, hogy előadásaidnak mi a témája és milyen a hallgató közönség.
libellle
@Eriksson: lakásaim cimét és bankszámláimat is szeretnéd tudni? én is a tiedet
Eriksson
@libellle: Ezt írtam hozzád:
"Eriksson
@libellle: Készséggel elhiszem minden szavad, amit magadról írsz. Légy oly jó és írd meg azt is, hogy előadásaidnak mi a témája és milyen a hallgató közönség.
tegnap, 13:43"
Ha ilyen egyszerű kérést sem tudsz pontosan értelmezni, mit várjon el az ember Tőled bonyolultabb témában?
nemtudomka67
Elmegyek szavazni és nemmel szavazok,ha valaki megmondja,hol találom annak a dokumentumnak a hiteles fordítását,ami kötelezi Magyarországot a plakátokon megjelölt,városnyi menekült befogadására úgy,hogy ezt a dokumentumot Orbán Viktor nem írta alá.Nem ajánlásról beszélek!!!Egyetlen párt ill. pártvezető ,sőt a szomszéd véleménye se érdekel.
Egyébként meg,ha az IÁ vezetői úgy döntenek,a,következő másodpercben ott és azt röpítenek a levegőbe ahol és akit akarnak,függetlenül a betelepítés teljesítésétől.Eddig is megtalálták a módját,hogy az akaratukat érvényesítsék.TEK ide TEK oda,jobb ezt tudomásul venni.Nem nagy öröm de ez van.Jeles vezetőink ezzel sokkal inkább tisztában vannak,mint én.
Önámítás a népszavazás éppen úgy,mint a "magánhadseregek"létrehozása.
Vizual
Kedves ember ez a Vosztok. Mint minden jobbikos seggfej aki Fideszesnek hazudja magát. Amúgy teljesen mindegy, mert a két kutya egykutya.
Bringás
A cerkófok nem fogják fel a jelentőségét a muszlim veszélynek, ezzért is írnak butaságokat.
karma1
@Nil: Nem, nem szabad elmenni a szavazasra, mert ha kiadsz a kezedbol egy szavazolapot, onnantol kezdve nem tudhatod, hogy mi lett a sorsa.
Amiota Romaniabol meg mas kettos allampolgarsagu orszagokbol szavazhatnak, meg soha senki nem latta, hogy kik, hanyan es kire, mire szavaztak odaatrol, mert ezt az osszeszamolasi jogot a fidesz fenntartja maganak most is!
Hagyni kell oket a sajat levukben foni, mert ha csak az a masfel millio birka megy el szavazni, aki csak azert megy el, mert hulye, vagy csak felre van vezetve, vagy mert millios fizetest kap fidesznyikkent toluk, akkor kiderul, hogy valojaban kiknek jo ez az allamrendszer. Ha elmesz szavazni "igen"-nel, akkor azt is jelzed, hogy ezt a valasztasi rendszert tokeletesnek, demokratikusnak tartod, elfogadod, hogy Romaniabol levelben is szavazhassanak, mig akik pl. Londonban vagy Nemetorszagban dolgoznak, azok csak szemelyesen szavazhassanak, tehat minden jo ugy, ahogy van, holott ez nem igaz, mert az egesz valasztasi rendszer az atrajzolt valasztokeruletekkel mar a csalas alapja volt 2014-ben is.
Mar latjak (de meg nem biztosak benne, erre kell csupan az okt,.2-i szavazas), hogy 2018-ban nem fognak nyerni, mert mar elvesztettek a massziv, altaluk "kinevezett" 2/3-ot, igy mar belengettek, hogy a 23 keruletnyi Budapestet felosztjak 4 helytartosagra, amivel aztan minden kerulte elvesziteni a lakossagkozpontu onkormanyzatot. El tudod kepzelni, hogy egy-egy helytarto ala 6 - 6 kerulet tartozna, es ok lennenek mindenfele korlatlan allami hatalom megtestesitoi? Elveszitenek a partok a keruleti sejteket, szervezodeseket, hiszen megszunnenek a konnyen atlathato partszervezetek.
Ekozben orban mar a Varba koltozne, onnan mindenkeppen szarna az egesz orszagra, mi pedig gyorsvonatkent szaguldanank a feudalizmus fele. ERROL szol ez a szavazas!
karma1
@vitorlás: Veletlenul lajkoltalak, mert az utolso mondatod hulyeseg. Az Unio NEM erobol dontott, hanem egy orban altal IS alairt torvenyt fognak ervenyesiteni.
Tehat a csuti torpe eloszor Brusszelben elfogadta a kvotarendszert, majd hazajott, es a boltbezaras elleni nepszavazasnak elvette az elet azzal, hogy feloldotta ezt a baromsagot, majd abban a pillanatban benyujtotta ezt a baromsagot - ha mar a nep annyira akar nepszavazni, hat adjunk nekik valami gumicsontot! Es megtette! Ketkulacsos, pavatancos dakota, akit mar regesregen kiismertek Brusszelben, es sz@rnak a fejere...Ugralhat, mint a guminyul, a fene se figyel ra...
Magyaran: kohog a bolha
Rózsika Hatházi
@Bringás: Úgy látom, bevetted a fogalmazásgátlódat. Leragadtál a cerkófnál. Sebaj, majd ha jönnek a muszlimok, a tőled is felsőbbrendű majomtársaid visszasegítenek a fára, ahonnan leestél. Énekeld már el dalos pacsirta, hogy hány muszlimot láttál, az "Egri csillagok" című könyv, film óta? Hány muszlim kényszerített arra, hogy lehajolj a szappanodért? Hány muszlim szerette volna elvágni a gigádat?
Rózsika Hatházi
@Rózsika Hatházi: A 1/2nótásnak írt üzenetem nem azt jelenti, hogy ne legyen meg az emberekben az egészséges félelem. Kell lennie, mert az ember ettől is fejlődik. (mostanában inkább vissza, mint előre) DE! Attól nem, hogy mesterségesen gerjesztik és azt próbálják a fejekbe verni, hogy csak egy legény van a gáton (az is felemás gumicsizmában), aki majd megmenti a nemzeth-ét. De, csakis az övét! Lásd: Farkas Flóri sem áll nemzetközi körözés alatt. :)))))
dr. prédikátor
@Horizont: Aug.11.
16.14.re. Hogy te miket tételezel fel erről a drótszamárról!!!Agyat a fejébe???hugylé van abba nem agy!!!Azért nem tud gondolkodni!!!
Nil
@karma1: Fogalmad sincs hogy zajlik a szavazatszámlálás. Menj el megfigyelőnek egy párt színeiben, vagy jelentkezz szavazatszámlálónak- ez most elméletileg nem lehet mert négy évre vagyunk megválasztva.
Csak annyit írok- a dobozok kibontása után toll csak az önkormányzati ember kezében lehet amikor beírja az adatokat a jegyzőkönyvbe, de ő nem mehet a lapok közelébe se.
Egyszer jöttek a jobbiktól a hülyeségeikkel - nagyon komolyan vették magukat és az ellenőrzést- a végén úgy mentek el: "Itt nem lehet csalni".
A külföldi szavazatokat nem tudom kik és hogyan bontják, vannak-e pártellenőrök - de gondolom igen.
A jegyzőkönyv lezárása után már nem lehet semmin változtatni - sehol
karma1
@Nil: A demokratikus szavazas valoban igy folyt a mai napig. DE: Senki mas, csak fideszes parttag lathatta a levelben szavazok szavazatait, es ezt nem en mondtam, hanem valamelyik ujsagban olvastam: az oktoberi szavazasnal szeretnek elerni, hogy mas partok hiteles kepviseloi is lehessenek ott a szavazatszamlalaskor. Tehat eddig ennel NEM voltak ott, igy - szamomra - ez a resze a szavazasnak nem elfogdhatoan lett kezelve. (Masnak sem tetszett ez).
A tobbiben tokeletesen igazad van.
Nil
@karma1: Ha ez valóban így van- akkor az ellenzéki pártoknak Brüsszelhez kellett volna fordulni. Két lehetőség van- nem érdekli őket, vagy nem így van
karma1
@Nil: Nezd, sztem Brusszelt piszkosul nem erdekli ez, mert a szavazasi torvenykezest szerintem teljesen belugynek tekinti, es ahogy az ellenzek es a baloldal, MSZP toketlenkedeset latom, szerintem csak at akarjak magukat mentni a kovetkezo kurzusra, es nem is igazan akarjak megdonteni orbant, mert akkor nekik kene kitakaritani ezt a ganedombot, ehhez viszont nem elegek, csak a teljes osszefogassal lennenek alkalmasak a valtashoz. Sztem Brusszel szerint csinaljon valamit a baloldal is itthon.
kukac50
Miért plakáton üzen Orbán ? Miért nem levélben üzen Brüsszelnek angolul,vagy más nyelven ne magyarul üzengessen, más nyelvet használóknak. Nagy baj az agybaj!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.