A valóság talajára való visszatérésként értékelte az amerikai elnökválasztás eredményét Orbán Viktor miniszterelnök szerdán.

A Londonban tartózkodó kormányfő – a Theresa May brit miniszterelnökkel folytatott tárgyalása után – a megválasztott új amerikai elnök, a republikánus Donald Trump győzelmét magyar újságíróknak úgy értékelte: a világnak mindig jót tett az, ha sikerült magát kiszabadítani az éppen uralkodó ideológiai irányzatok fogságából, és vissza tudott térni a valóság talajára.

Szerintem most ez történt az Egyesült Államokban, és ez esélyt ad a nyugati világ többi részének is, hogy kiszakítsa magát az ideológiák, a politikai korrektség, a valóságtól eltávolodott gondolkodásmód és beszédmód fogságából, és visszatérünk végre a realitások talajára

- mondta Orbán Viktor.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Nem tudom ki súg ennek a füstölt csülöknek?
de ha el menne a búsba akkor ," Magyarország is vissza térne a valóság talajára. Ja talaj?? bocsi már az sem a Magyaroké hanem a fidesz nyalka bandáé.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Viktátor! Fogadd el: Az őrület nagyrészt abból áll, hogy az ember még önmaga elől is elrejti az igazságot.
kulabombaafityiszre
Honnan tudod csuti mi a valóság.Állandó gyógyszerezés alatt állsz
Törölt felhasználó
Az, hogy válsághelyzetben mindig egy erőskezű diktátor védelmében érzik magukat az emberek biztonságban csak annyit jelent, amit... Most "suttyó" verőemberekre van szükség, ez a kor igénye, ezt te is nagyon jól tudod Viktor, hogy csak az emberek életösztöne tart életben, hiszen nem kéne nem létező bevándorlókról beszélnünk folyamatosan... Nyugalmi állapotban te is és Trump is két agyatlan bugrisnak számítanátok, most olyan őrültnek, akik mernek lőni, ha kell...Kérdés, hogy ez majd megold valamit vagy kirobbant valamit...
Borsodi
Igaza van Orbánnak,kellett az Amerikaiaknak a meg újulás Nekünk is ezért kellene már le váltani a mi miniszterünket is.Országunkra is ráférne egy kis meg újulás.Elég ha megnézzük Szovjetuniót ,Lengyelországot Romániát Szlovákját tíz évvel ezelőtt hogy éltek hozzánk képest.Most meg Magyarország a béka segge alá süllyedt ezekhez az országokhoz képest,aki nem hülye és nem vak az tudja,hogy a köszönet egyedül a fidesznek és a Miniszterünknek jár.
bakegya
A PÁVATÁNCOS ÁTMEHET VÉGRE DONALD KACSÁBA-LEGITIME-tolmács nélküli vizumot kapott az adócsalogányaival együtt!!!
RonaGyuri
Csak úgy szólok

jó lenne, ha – bár tőlük ez nem könnyű -, ha a kormányoldal megmondó-emberei megfontolnák a harsogásaikat

Naná, hogy ártunk és qurmányunk potentátjai is – saját szavaikkal =)) – értékelik a Trump győzelem utáni helyzetet. Az már egy másik kérdés, hogy lapvetően a vágyaikat keverik össze a gondolkodással. Nem ártana, ha figyelembe vennék, hogy bár az új megválasztott elnök nem semmi figura, de nem unortodox és bár a liberalizmust nem kedveli, de az illiberalizmustól igen csak távol áll. S, hogy az amerikai társadalomban a demokrácia, az egyenlőség és a szabadság értékei elidegeníthetetlen alapértékek!
mégállnekem
Mindenkinek más a valóság...Orbán realizmusát a felső tízezer adja...de nagyot lehet onnan zuhanni a mi valóságunkba!
eugen4402
Hogy mi a valóság, az ma már titok. Kinek a "valóságára" gondolt a m.elnök?
Manapság a monitorokról ismerjük a valóságot, ezért az nagyon-nagyon szelektív, és manipulált. Csak a Teremtő ismerheti a teljes valóságot, mert ő mindig, mindenütt jelen van. ...Vagy már megtörtént a helycsere..?
JAJMÁR
És valóra válik megint egy sci fi, a "Hülyék paradicsoma"!
AZ orbáni képzelgés Orrwelli valósága mellé.
Mi van má, végképp eltűnt a józan ész?
Nessy
Valőság talaja??? Azt már rég bérbe adták Mészáros, Garancsi, Habony, Vajna uraknak, valamint pártunk és kormányunk nagyjainak. Sőt, az EXIM bank segítségével, már is vásárolták!
volvós
Ami rettenetesen fura a csúti ME szájából :
Idézem: " a politikai korrektség "...
eugen4402
@Nessy: Bocsi, de itt már nem bérbe adásról van szó. A kamu-kölcsönökkel tulajdonjogot vásárolnak az "új undokak". Adomány-birtokok, melyeket szolgáltatások fejében osztogattak a középkorban azok az uralkodók, akiknek volt miből osztogatni...
Aki Én
,,a világnak mindig jót tett az, ha sikerült magát kiszabadítani az éppen uralkodó ideológiai irányzatok fogságából, és vissza tudott térni a valóság talajára."
,,a politikai korrektség, a valóságtól eltávolodott gondolkodásmód és beszédmód fogságából, és visszatérünk végre a realitások talajára"

Nekünk is milyen qrva jót tenne. Ez ilyenkor tényleg nem érzi miket beszél?
Pedig olyan mint egy önkritika.
qxy
Nem tudom ki súg ennek a füstölt csülöknek?
de ha el menne a búsba akkor ," Magyarország is vissza térne a valóság talajára. Ja talaj?? bocsi már az sem a Magyaroké hanem a fidesz nyalka bandáé.
magyarbakancs
Tegnap tárgyalt az Angol miniszterelnök asszonnyal.
Idézem "megvédjük a Magyar munkavállalókat"
Ez mindig harcol?
Nem nőt ki az Indiánosdi korszakából?
Mért nem mondta azt ki állunk az Angliában dolgozó Magyar munkavállalók érdekeiért.
justhpeter
Semmit nem fog megvédeni. Már csak azért sem, mert fel sem tudja fogni, hogy az az ő túlélésének a záloga, hiszen ha a magyaroknak haza kellene jönniük, itthon igen nagy gondban lenne Viktor.
Lepényleső
Na és itt mikor lesz a valóság talajára lépés,s ha rálépünk,nem lesz az sokaknak forró?
Cefi
Tehát annak örülünk, hogy a hanyatló Amerikát egy a hanyatlás ellenére is milliárdossá hízott, politikai funkciót eddig soha be nem töltött iparmágnás fogja megmenteni, a maga sok száz millió keményen dolgozó, tanulatlan fehér kisemberével együtt, aki bedőlt egy szélhámos, kalandor, közveszélyes rasszista ígéreteinek. Hát persze hogy örülünk, hát persze hogy jó hír ez nekünk. Nekünk nem, csak azoknak, akik úgy vélik, hogy a LIPSIK jól pofára estek.

Pedig meg lehet nyugodni: nem a LIPSIK estek pofára, hanem az egész világ. Azok is, akik most bebaszva ünnepelnek. Ha Trump nekiesik Európának, vagy a NATO-nak, ha meggyengíti az Uniót és Putyin felé kacsintgat, azt mindenki ugyanúgy megszívja. Mert nem csak a LIPSIK válnak ezáltal kiszolgáltatottabbá, hanem mindenki más is. Aki szerint rendben van, hogy európai vezetők diktátorokkal paroláznak és seftelnek, annak persze ezt hiába is magyaráznám. Annak módfelett jó hír ez. Azok után, hogy a még élő magyar demokrácia bizonyítékaként tegnap nem sikerült átvinni az egyszemélyes akaratot a parlamenten, kellett ez, mint egy falat kenyér. A különbség annyi, hogy Hillary Clinton elismerte a vereségét, amire Orbán Viktor az életben nem lesz képes.
libellle
@magyarbakancs: Az Angol miniszterelnök asszony pedig teljesen érthetöen elmagyarázta az álláspontját annyira, hogy buta gennyagyú viktorka is érthette.
DR Eric CARTMEN
Adóelkerülő, a nőket alsóbbrendűnek tekintő, homofób, idegengyűlölő, pénzsóvár, Putin haverja. Csupa fideszes alapelv! Ezért van oda a püffedt pávatáncos és csürhéje Trampért. Mekkora pofára esés lesz, ha kiderül, hogy utálja a még nála is nagyobb simliseket, mint például fideszék.
kulabombaafityiszre
Az a baj csutikám,hogy te az antidepresszánsok talaján állsz.
Kutyuska
@Aki Én: Elhárult végre Orbán elől az akadály, hogy nyíltan beszélhessen a strómanjairól, a vagyonáról, hogyan adta el az országot Putyinnak és az ázsiai haverjainak, hogyan halt meg a felcsúti juhász, mi van Welsz Tamással, mikor zsírozták le az üzleti ügyeiket Pharaonnal, stb, stb...
Micsoda megkönnyebbülés lehet ez most Viktorunknak, hogy végre nyíltan beszélhet ezekről a dolgokról. Érdeklődéssel várom.
anka
Ez is a valóság talaja..., és a számok különös összefüggése!
img3.dreamies.de/img/115/b/4wtvdfou4dk.jpg
Eladott Ország
A világ vissza tudott térni a valóság talajára, te meg a Grazi klinikára.
Eladott Ország
Orbán: A valóság talajára való visszatérés .Nincs annál rosszabb, ha egy mentálisan nagyon beteg embernek küldetéstudata van, és tetteit is ennek rendeli alá.
Borsodi
Orbán is vissza térhetne már a valóság talajára,rá ébredhetne nem csak Felcsútból áll Magyarország ahol már egy takarító többet keres mint egy pedagógus vagy ápoló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.