Nagyon rossz volt az előző szocialista kormány. Félreértés ne essék, Gyurcsányt tisztességes embernek és jó demokratának tartom. De nagyon rossz miniszterelnök volt. Politikailag egyáltalán nem volt tehetséges, kétbalkezes volt. Semmit nem mozdított meg, és Magyarország eladósodott – írja a Magyar Nemzet Heller Ágnes Wiener Zeitung osztrák liberális napilapnak adott interjúja alapján. Heller szerint Magyarországnak annak …

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Érdekes, hogy Orbánék 7 éve alatt a MANYUP lenyúlásával sem csökkent az adósság, sőt évtizedekre adósodtunk el az oroszoknak, meg a kínaiaknak! Arról nem beszélve, mennyivel több és többféle adót kell fizetni, mennyi szociális ellátást szüntettek meg, mennyivel kevesebb jut egészségügyre, oktatásra a költségnövekedéseket figyelembe véve! Mennyi uniós pénz tünt el a feneketlen kútban!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Ági néni! Lemerült a vibriben az elem?
Equus
mindegy mi az, csak ártson Gyurcsány megítélésének... még mindig erős a félelem tőle
Nessy
Érdekes, hogy Orbánék 7 éve alatt a MANYUP lenyúlásával sem csökkent az adósság, sőt évtizedekre adósodtunk el az oroszoknak, meg a kínaiaknak! Arról nem beszélve, mennyivel több és többféle adót kell fizetni, mennyi szociális ellátást szüntettek meg, mennyivel kevesebb jut egészségügyre, oktatásra a költségnövekedéseket figyelembe véve! Mennyi uniós pénz tünt el a feneketlen kútban!
Pálinkás Pál
Ezt mondod te vén ribi...remélem,ha még megéred,majd a te vagyonodból fizetjük vissza a letelepedési kötvények emelt kamatát...meg az összes többit amit a fideszcsürhe elherdált!!
nyanya001
Csak mellékesen jegyzem meg, a száznapos program nem a Gyurcsányé volt,
hanem a Medgyessy kormányé.
A 100 napos programmal hibáztunk, meg kellett volna fontolni, hogy nem szavazzuk meg, jelentette ki Magyar Bálint (SZDSZ) , a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára a koalíciós válságról szólva a köztelevízió Napkelte című műsorában hétfőn.

Gazdaságilag rendkívül nehéz helyzetbe hozta az országot a 100 napos program azért, mert "valamelyik" kormány teljesíteni akarta a választási ígéreteit, mondta Magyar Bálint. Hozzátette, akkor a Fidesz is megszavazta a programcsomagot.

A 100 napos program a 2002-ben megalakult Medgyessy-kormány első intézkedéscsomagja volt, amely átlagosan 50 százalékos béremelést biztosított a közalkalmazottaknak, a nyugdíjasoknak pedig egyszeri 19 000 forintos pótlékot. Megemelték a legalacsonyabb nyugdíjakat és megemelték az egyetemi ösztöndíjakat is. Ezen intézkedések akkori árakon számolva összesen 190 milliárd forintba kerültek.

Szóval pofa be kedves Heller Ágnes !
Manhattan
Nem hiszem el Heller Ágnestől ezt! Ja? Pestisrácok? Akkor ne vegyétek komolyan. Csak ártani akarnak.
a helység kalapácsa
Ez igaz.
Sajnos.
Aki jó üzletember, az attól még nem lesz automatice jó politikus.
Lásd: trump.

És az ellenkezője: Bajnai Gordon
Nem jó politikus, de nem is egy olyan primitív pöcs, mint trump, és ezért nem jó politikusként, de hozzáértőként hihetetlenül rövid idő alatt egyenesbe hozta mindazt, amit az mszp - végül gyurcsánnyal az élen - 7 év alatt elcseszett.

A politika az emberekről szól - vagy legalábbis arról kéne szólnia.
gyurcsány a saját hülye beszédét szivárogtatta ki kétbalkezesként, mert FÉLREISMERTE az embereket.
gyurcsány még nem vezetett jól egy várost sem, és az ország vezetését is ELKÚRTA.

2014 előtt is ELKÚRTA.

És most is arra készül - kétbalkezes politikusként -, hogy jóóóól ELKÚRJA!

Gyurcsány, ellenzékiként, egy jobbra érdemes országért kérlek..., nem, könyörgöm, hogy vonulj vissza, és hagyj végre békén minket harcolni a gonoszság ellen.
Tudod, veled nem tűnne el az 500 ezer szavazó, amivel zsarolsz mindenkit, egy egész országot.
Tudod mi történne, ha te nem lennél?
Másra szavaznának, és hidd el, NEM A FIDESZRE!
Érted ezt?
Érted, érzed a felelősséged?
Érted, hogy miért nincs különbség közted és orbán között?
Perwool
Ez csak bullshit...Orbánék csak mélyítették a szakadékot a társadalmi osztályok között...G Fodor bevallotta, hogy a polgári Magyarország csak PR-fogás volt...a valóság a zsellértársdalom létrehozása..
Gyurcsány elbaszott kormányzása a gazdasági válság 6%-os GDP visszaesésével is évi átlag 2.4%-os növekedést produkált..nem sírom vissza a szocikat..de Orbán évi 2.2%-ot hoztak az unortodox gazdaságpolitikával...válság nélkül...8 ezer milliárdnyi unios forrás mellett..
Amik a tények...28 országból a 26.-ak vagyunk gazdasági teljesítményben...emútnyóc+7 év ennyire futottra..
Életminőségben 28-bol 27.-ek...csak Bulgária van mögöttünk...
Majd ha patyolat tiszták lesztek, utána lehet ugatni, de amíg korrupt, tolvajok vagytok, addig semmi erkölcsi alapotok nincs mutogatni.
quadrocopter
Heller mama is téved, nem kicsit-nagyot!

"A Jobbik be akarja vezetni a halálbüntetést, a Fidesz nem. "

Nem a p*csát nem, még az unó is kifogásolta a gagyi Genyó ez irányú közlését!
a helység kalapácsa
Hó-hó-hó, most vettem észre, hogy mindenki Heller Ágnesre köpköd.
Oké, most akkor nagggyon sokat vesztettem a népszerűtlenségemből.
Mit veszthet egy népszerűtlen ember?
Én nem tudom, ti mondjátok meg.

De egy biztos!!!
Láttam, amit láttam, tudok, amit tudok, úgyhogy nem vonok vissza semmit.
Sőt, néha mélyre is le bírok menni (olyankor én vagyok a mélyen látó).
De a mélyben is ugyan az van.
gyurcsány semmi pozitívumot nem tett, csak leugatta orbán fejét.
És ne felejtsük a véráldozatait sem:
augusztus 22
2006 (és most gondolj a TUDATOSAN, AKARATTAL magukra hagyott rendőrökre a lincshangulat közepén)

gyurcsány semmivel nem jobb, mint orbán
a helység kalapácsa
@nyanya001: Ez csak annyit jelent, hogy Meggyesi is egy rossz politikus volt.
Emberként jó, de politikusként nem volt jó.
Nem véletlenül bukott bele.

Magyarország dugig van rossz politikusokkal!
Ez nem a mi hibánk - aki csak eltűrjük, elszenvedjük, és közben néha bele is betegszünk, rokkanunk, halunk a béna próbálkozásaikba.,

Én egy nagyon csúnyán BUKOTT politikust biztos nem fogok újra választani!
"Hát én immár kit válasszak,
virágom, virágom?"
Rockxy
Gyurcsánynak annyi Ágimama véleménye nélkül is. Vele együtt meg...
bencemacska
Hát most kiderült, hogy Heller annyit ért a gazdaságtanhoz, mint én a filozófiához!
De én annyival okosabb vagyok, hogy nem pofázok bele abba, amihez halvány lila gőzöm sincs!
Igaz, hogy ő még nálam is sokkal vénebb, elvesztette a kontrollt!!!
Nessy
Kezdődő demencia? Csak a hosszútávú memória múxik, a rövidtávú az aranyhalakéval vetekszik? ( 9 mp.)
solidedge
A 2008-as világválságba olyan államok is beleroggyantak, mint Németország. Mi természetes, hogy padlóra kerültünk. A csőd elkerüléséhez hitelt kellett felvenni. Ezt tette volna a Fidesz is. Egyébként a 2010-es kormányváltás előtt Oszkóék a honlapukon nyílvánosságra hozták az ország akkori gazdasági helyzetét, amit a Fidesz hatalomra kerülése után pár nappal le is vett azzal, hogy magújítják az oldalt. A tartalom ugyanis nem fért bele abba a hazugságba, hogy Görögországhoz hasonló a helyzetünk.
relatív
A nevezett riportalany a párttársai színvonalán a politikai eszmeiség-, gazdasági hozzáértés tekintetében.

A 2002 utáni Mszp-Szdsz kormány egy kedvezőtlen - válságban lévő - kül-, és egy erős szdsz belső törekvés közt próbálta a magyar politikai-, gazdasági élet szekerét a lehető legkedvezőbb úton vezetni !

Mindehhez - mint a hátra púpként - a korábbi hatalmától megittasult, és vereséget szenvedő ellenségként jelent meg az ellenzék ebben az időben, ami az ismert hátrányokat okozva rendre minden kedvező törekvés elé állt. ( a korábban sarkalatos beosztásba helyezett kiszolgálói ennek a lehetőségét még a kormány-döntésig IS elmerészkedtek, ami - szerencsére -nem sikerült ), gazdasági - magas MNB kamattal IS - hátrányokat okozva.

Az az - alapos ok nélkül - elterjesztett " rossz kormányzás " a vezetőjétől legkevésbé függött, de sajnos személy szerint ráégett a buta emberek rendre hivatkoznak IS erre !!!
RonaGyuri
@Manhattan: @Manhattan: sem az mno.hu-n sem a Wiener Zeitung.at-n nem, találtam ilyen írást, de akár igaz is lehetne, lévén Heller egyike az un. megmondó-embereknek, akiknek a legfontosabb, hogy mondjanak valami meghökkentőt! =))
szaboria1
Mit várunk egy 88 évestől. Ő már arra sem emlékszik, hogy 2008-ban volt egy gazdasági válság. Az egész pályafutás koronként változott. Kosztolányit pl. ócsárolta.
Sámannus
@nyanya001: Tetszik vagy nem Ferencék továbbélésre utaztak, de közbe jött a világválság egyébként a kiadásokat ők is visszafogták a lakossági és vállalati eladósodást nem kellene rákenni. Különösen azért nem mert a hangadó ebben is e fityesz volt. Senki sem méri fel, hogy a mai fosztogatáshoz sem kell tehetség! Ez pedig a fidesz eszköze. Ne feledjük hogy Bokros is a mi tehetségünkből élt!!!
A nyanya csak erről nem óbégázik.
Sámannus
@Sámannus: A "nyanya" (HA) csak erről nem óbégázik.
Félreérthető elnézést.
szaboria1
@a helység kalapácsa: Akkor azért nem volt ekkora szakadék az emberek között, mert a kis jövedelemmel rendelkezők kaptak csak rezsi támogatást.Volt méltányos nyugdíj emelés. Csak meg jegyzem még mindig nem kapok a gáznál havonta annyi csökkentést mint a Gyurcsányék alatt. Ja és a jobb gyógyszereket meglehetett elfogadható áron kapni. Ma meg kivannak véve a támogatásból és helyette nem igazán ható gyógyszerek vannak támogatva.
szaboria1
@solidedge: Ez az amit gyorsan el is tüntettek. Az átadás átvételt 2010. Mert addigra Bajnai is gatyába rázta a gazdasági mutatókat akkor még a fidesz is dicsérte. Csak akkor nem tudtak volna egy kis mellékeshez jutni inkább hazudoztak össze vissza.
kisrigó
Nem minősítem Gyurcsányt, de azt viszont látom, hogy mennyi pénzt osztogat a jelenlegi kedves vezető a haverok és saját hobbijára! Mennyi EU-s pénz, magánnyugdíj pénztári pénz stb. tűnik el a kis gömböcök hasába úgy, hogy az eladósodás csak a hazug, pofátlan kommunikációban csökken! Úgy látszik ez kell nekünk, mert ahelyett, hogy azt támogatnánk, hogy valahogy véget vetne -mindegy, hogy ki!- ennek a szabadrablásnak, csak a kirekesztés megy! Senki sem akarja tudomásul venni, hogy erre játszik a rablóbanda! Szomorú, hogy ennek sose lesz vége!
Eladott Ország
Gyurcsány eladósította Magyarországot, Orbán meg folytatja.
bakegya
@Nessy: a közmunkások viszont egyre jobban élnek,a maradék ifjúság akik még itthon maradtak,minimálbéren boldogan vállalnak sok gyereket...az eladósodás meg valahogy nem csökken,,,fegyverkezni viszont fogunk..ja és kötelezően meccsre járhatunk...mise után!!!
bakegya
Ági-ha adóssága van az embernek,az kellemetlen,de ha meglopják az szörnyű!!!-és pótolhatatlan,mert ennek a rétinégernek saját bevallása szerint egy vasa sincsen-SZEGÉNY MINT A TEMPLOM EGERE-legalább is ezt hazudja.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: június 6., 17:24 "...huba..." Álmos(Árpád), Előd, Ond, Kond, Tas, Huba, Töhötöm. A törzsek közül pedig: Nyék, Megyer, Kér, Kürtgyarmat, Tarján ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.