Dzsudzsák Balázs, a magyar válogatott csapatkapitánya szerint a szurkolói támogatás a futballsikerek alapja, ezért komoly problémának tartja, hogy a magyar stadionok "konganak az ürességtől".

"Tízezrek vonultak utcára és megállt az élet a válogatott idején, de azok a tízezrek most nincsenek kint az utcán és a stadionokban sincsenek. Alapvető probléma, hogy még mindig konganak a stadionok az ürességtől, pedig mindennek az alapja a kellő támogatás, a kellő plusz, a kellő szurkolói háttér"

- mondta a 29 éves szélső.

Dzsudzsák nem érti, miért üresek a magyar stadionok

Kiemelte: döbbenetes, milyen egységről tett tanúbizonyságot az ország és a szurkolótábor az Európa-bajnokság ideje alatt.

"Ezt nagyon meg kellene lovagolni, nem csupán két-három hétig megélni, úgy, hogy augusztusban már senki nem akar meccsre menni"

- tette hozzá.

A 2018-as oroszországi világbajnokság szeptemberben kezdődő selejtezősorozatáról úgy vélekedett, hogy az újabb lépcsőfok lesz a magyar válogatott életében.

"Az alapokat letettük, ugyanígy kell folytatnunk, és alázatosan továbbra is elhinnünk, hogy nekünk sokkal többet kell dolgozunk, mint a többi csapatnak. Szép dolgot vittünk véghez, de a siker ellenére a földön kell maradnunk"

- szögezte le Dzsudzsák.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

IMOPB
Mert a műfüvön éhen döglöttek a birkák!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Tanuljatok meg focizni, érjetek el hosszú távú sikereket!!! Akkor majd lesz közönség is!!!De addig ne rinyálj!!!
kamazuka
Balázs!
Mielőtt válaszolnék,vegyél egy nagy levegőt,és űlj le.

Csezi egyszerűen nem keresünk annyit napi 8-10-12 órában,hogy ezt megtudjuk finanszírozni,hogy családdal egy meccset megnézzünk!
Ennyire egyszerű!
IMOPB
Mert a műfüvön éhen döglöttek a birkák!
interceptor
Balázskám,nyugodjál le, lélegezz mélyeket! Talán nem a foci a legfontosabb egy ország életében, vágod? Ezer és egy dolgot kellene rendbe tenni még ahhoz ,hogy önfeledten szurkoljunk a meccsen!
egyvandor
Majd pont privilegizált suttyók botladozásaira leszek kíváncsi és együtt érző szívvel minden időmet és pénzemet az ebből élő maffia egyre terjeszkedő gátlástalan uralmára fogom költeni!!!
egyvandor
Ezek e suttyók nem az ország része. Ezek mindannyiunk felett álló hősöknek érzik magukat, akár, ah véletlenül bejutnak egy bővített részvételő EB-re, akár egy ember előnyben szerzett gól után.
Egy átleg magyarnak ettől lényegesen nehezebbe az élete. Vágjátok? Két ballábas léhűtő suttyók!!!
perfekt
Aranylábú!Semmi nem változott,honi labdarúgásunkban,az EB sikerek után sem.De hallottad már mit nyilatkoztak előző-,és mostani munkaadóid róla?--Na abban az alázatos munkád nem igen szerepel.Erről ennyit-,te nem vagy ennek a sportnak a Géniusza-csak egy a sok közül-ki jó időben van jó helyen.
Clavigo
Bunkókám,...,,,vigaszágon bejutottatok az EB-re,,,,0-4-es zakóval takarítottak haza benneteket..Orbán elvtárson kívűl,,..esetleg kérdezd meg @ny@@dat,,hogy miért üresek a stadionok ??Ecsetfejű gyökér...
Nil
A stadionok nem azért épültek hogy ott focit nézzen a nép ...majd rájössz
sokanvagyunk
A sok magyar focista családtagjaival együtt megtöltene néhány szektort nézőként - amikor épp nem játszanak -, de hát ők sem fizetnének ezért. Ő vajon mikor volt meccsen fizetett nézőként?
wyatt
Mondjuk ki végre: Dzsudzsák nem az eszéről híres.
Tesz jó dolgokat is, de közben primitíven gondolkodik.
És ezzel bassza el.
Hülyén sok pénzt keresni - ez/ennyi Dzsudzsák filozófiája.

Felfogod, te buta magyar paraszt, hogy ha egy BNV-be, vagy egy Porsche-ba ülsz, akkor is csak egy buta magyar paraszt maradsz?
(Akik nem ezt mondják neked, azok hazudnak.)
Yeromos
Ne aggódj kedves Balázs, ha Orbán ismét megnyeri a választásokat, meg fognak telni a stadionok, mert kötelező lesz meccsre járni.
Fradigege
Nem érti? Bzmeg még mindig nem érti? kubatov, csányi, zsírmore+az nb1 egy kaka maszatolás. Ismét jövőre majd megmutathatjuk magunkat a BL-ben. Az EB teljesen más volt a posványhoz képest.
Rózsika Hatházi
Figyuzz Dzsudzsi! Volt Hofinak egy jelenete, ahol eljátszotta a "Keressük Petőfit" szösszenetet. Na, az ma is aktuális. A focisták akkor sem a Mensa tagságukról voltak híresek és ez a mai napig sem változott. Max annyiban, hogy akkor még valamelyest focizni is tudtak. A ti futballtudásotok pedig fordítottan arányos a pénztárcátok méretével. Én a helyedben igen röstellném magam, nem habzó szájjal vernyákolnék. Akkor miért nem emelted fel a szavad, mikor benneteket szivárványos vízágyúval, Hősök terei csinnadrattával vártak, ugyanaznap jöttek haza a kajakosok tizenvalahány éremmel és majdhogynem fű alatt szálltak le a reptéren? Hol volt bennetek akkor a szolidaritás?
namihami
Biztos megértené, ha nem a füvön legelne jó pénzért, hanem a lelátón szenvedne a saját bénázásuk látványától.
Eccerűűűűű, nem???
Lackó50
Nem értem, hogy mi a baja. Kevés az a pénz, amit kaptak? A mi pénzünkből épültek fel azok a stadionok is, ahol minden a fenekük alá van rakva és ahhoz képest nem remekelnek. Annak idején az ARANYCSAPAT még libalegelőkön edzett és nem voltak agyonfizetve, mégis nyújtottak valamit. Nem tódulnak az emberek a meccsekre? Ott van helyettük az Orbán úr, meg a Csányi úr. Nem elég. Majd ők fizetnek a mi pénzünkből. A kajakosok mennyit kaptak azért a sok éremért??
vadsanca
Panaszkodj Vikinek, hogy emelje meg a melósok pénzét a nyugati szintre és akkor jut valami a szórakozásra is. Az éhes ember is máshogy lát, mint a jól lakott! Örülj, hogy az utóbbiakhoz tartozol!
simmering73
Senki nem várta egy Dzsudzsáktól, hogy megértse.
egyvandor
@Lackó50: Igazad van! Aki ma fontos az mind ott van. a lelátókon.
A többi meg aki annyit is ér azokra meg mi szükség van ott? Nem elég hogy eltűrik hogy adó forintokat irányítsanak át a focimaffia kasszájába?
Tódor
Nem érti?!? Nézzen tükörbe, legyen férfi, köjön bele abba amit lát. Majd akkor megérti.
Desischado
Persze hogy nem érti. Milliókat keres, a valós helyzetről fogalma sincs, de nem is érdekli. Legyen normális megélhetés, és jó foci, majd akkor fognak meccsekre járni az emberek, te nagyon hülye!
papa.49
Fütyi te nem érted, én azt nem értem te hogyan lehetsz sztár a két pótlábaddal!!!
nezelodo
Vagy a stadion sok, vagy a foci kevés...
Amúgy 2006-ban tényleg sokkal aktívabbak voltak a focidrukkerek, főleg a kukagyújtogatásban, ablaktörésben, és autóborogatásban, úgy tisztán, politikamentesen. Nem az én társaságom, így nem is hullatok könnyet a focisták és drukkereik problémáikért.
Veleda
Mer idehaza is olyan lelkesedéssel kellene jáccani, mint Lyonban:))
Lackó50
Nekem az is nagyon gyanús, hogy ezen az EB-n lefizették ez első körben bekerült csapatokat. Ez Főleg a Portugál meccsen volt érdekes. Ahogy mi lőttünk egy gólt, ők kiegyenlítettek. Nem akartak győzni, mert nekik a továbbjutáshoz elég volt a döntetlen is. ha elsőként jutnak tovább, akkor ők kapják az erősebb csapatot. (amelyik már nem hagyta magát) ők viszont így lazán elfocizgattak a döntőig és meg is nyerték. Nem furcsa? Mi az EU bajnokkal döntetlent játszottunk és aztán ki is estünk és ők utána mindenkit legyőztek? Bizonyítani nem tudok semmit, de a körülmények elég gyanúsak.
NaponTamas
@Lackó50: Azért ilyesmi nem egyszer történt már. Akár eb-n akár bl-ben. Tényleg nem teljesen "korrekt" Balázs dumája,de azért bunda? Na neee
Macskaszem
@Lackó50: A portugálok nyilván nem akarták kihajtani a belüket egy ilyen huszadrangú csapattal, tartalékoltak a nehezebb meccsekre. Dzsudzsák is azt gondolja, hogy a tiszteletet meg lehet követelni. Nagy tévedés.
Csodálkozó
Bezzeg értené ez az agyonfizetett, a munka világát csak hírből ismerő suttyó kakadu, ha minimálbérből/közmunkából dőzsölne!
nem tibi
Mindennek az alapja a kulturált nyugati tipusú életvitelhez való hozzáférés és a
minőségi football amiért érdemes megvásárolni a jegyeket és kimenni megnézni . Kérdés ! Melyik valósul meg itt a mai Magyarországon rendszerváltás után 27 évvel ?
Egyik ,másik ,mindkettő , egyik sem .
süsüasárkány
Gyere haza majd megtudod!
Ne onnan értetlenkedj!
kukac50
Majd ha nem a pénzért hanem a foci szeretetéért játszotok akkor többen lesznek.
Ez így kínos.
Tekla
A fizetésből se jegyre , se utazásra nem telik. A munkaidőtől ,nincs már másfél óra szabad idő. Se energia , se foci.
volvós
Kis g...i falábú !!! Majd ha lesz pénzük a szurkolóknak, és nem te teszed el a
80 milliós " gázsidat ", és végre megtanultok focizni, lesz nézö...
solidedge
A stadionok nézővel való megtömése egyszerű. 100 fős stadionokat kell építeni és minden stadion tömve lesz, sőt még kint is rekednek szúrkolók.
mariaberta
Mert ez a játékminőség ennyit ér. Tudja,,,átvitt értelemben...kinek mennyije van,,, annyit is ér.
Ezek a meccsek ennyit érnek. A stadionok nem tudnak focizni, extra páholyok is csak szotyisoknak jelentenek élvezeteket.
Ami pedig a labdarúgó elvtársakat illeti,,, ennyi pénzért illene játszani is. Mi lenne velük egy minimálbérrel, netán közmunka díjjal? Kilógna a seggük -vagy egyéb lógós műfajuk- a gatyából. Így viszont??? Nézzük csak a közelmúlt meccseredményeit . Egyedül a Videoton vitte valamire. A többi ellenfél? Oly nevesek, oly közismertek, hogy az csak na.
Mellesleg -mint annó Dávid Ibolyka- nem értek a focihoz.
fem
"Dzsudzsák nem érti, miért üresek a magyar stadionok"

Dzsudzsákot nem az eszéért szeretik kevesen.
Sokan nem is ismerik, tehát nem is szeretik, és semennyire érdekli őket Dzsudzsák véleménye - hogy mit nem ért.

Dzsudzsák, nem érted?
(Dzsudzsák ül egy Porcshe-ban, és nem érti)
így jártál.
Van ennél nagyobb gombóc is, amit néha le kell tudni nyelni.
Miért?
Csak, mert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.