Kétnapos kihelyezett kormányülés kezdődik a Győr-Moson-Sopron megyei Sopronbánfalván. A Magyar Idők értesülése szerint a keddi ülésen kizárólag a kormánytagok vesznek részt, míg a második napon már más kormányzati szereplők is jelen lesznek.

A fő napirend a politikai helyzetértékelés lesz, áttekintik a kabinet eddigi teljesítményét. De várható, hogy a közelgő EU-s csúccsal is foglalkozik majd a kormány, személycserékről azonban nem esik majd szó.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
"Orbán két napra elvonul Sopronbánfalvára"
Aszt hittem Sopronkőhidára.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Bocsika ha Fityesz-KB központi napilapja hülyeségeket beszél, akkor nektek is kell???
Hova mentek? Sopronbánfalvára??? Ne már bő 60éve nincs olyan. Ez pont akkora marhaság, mint, hogy Őfenesége Újlipótvárosba látogatna, ha átmegy a képviselőházba!
magyarbakancs
"Orbán két napra elvonul Sopronbánfalvára"
Aszt hittem Sopronkőhidára.
nyanya001
@magyarbakancs: Oda - remélem - nem két napra fognak menni !
namihami
@RonaGyuri: És mit szólnál hozzá, ha egy rapid népszavazás keretében Sopronkőhidát (a járulékos intézményekkel persze) átkeresztelnénk Sopronbánfalvára? Akkor már csak találnánk neki egy hosszabban tartó, bentlakásos intézményt, ahol ezentúl a kormányüléseit tarthatná.
Maxipocak
@magyarbakancs: Esküszöm én is ezt olvastam elsőre. :D "Freud-i elolvasás"... :D
Edmond Dantes
Ott biztonságban érzi magát,mert közelebb van Graz-hoz,mint Budapest.
qxy
Ez úgy van, mint az " Átkosban.
Hétvégén buli gyerekek. Igaz előtte lesz egy kis bla bla valahol a picsába de az nem is érdekes. gyúrjunk rá hogy tuggyunk inni zabálni kúrni.
- és meg van a gyűlés, ami alatt ki van tárgyalva ki mit akar zabálni inni meg mekkora csöcse legyen a ribinek.és kinek van baszpirinje mert mindenkinek kell.Ja, közbe meg valamiről szavazni kell?? nem is tudtam. Sokan teszik fel a kezüket??? na mindegy akkor én is . A tököm tudja mi volt ez de kit érdekel.még két óra és iszunk mint a vad barom. A sok hülye meg mind azt hiszi hogy mi egész estig tanácskoztunk sok okos dologról. De ez a jó hisz ők fizetik az esti bulit is. Honnan tudom?
Nessy
Már mehetnének egy igazi túlélő túrára a havasokba! Három nap múlva fele lenne a létszám!
papa.49
@Nessy: Nem hiszem hogy túl sokan sajnálnák az elhullást!!!
qxy
@Nessy: Vagy valamelyik eső erdőbe. ott minden ehetó még Órbán is
volvós
Háztüznézöbe Sopronköhidára ??...csak elöre megnézik a terepet,
ahova kerülnek, ha megússzák a lámpavasat !
kissé felnőttem
A JANINAK már megirtam, ne lepődjenek meg, hogy ott lesz Sztálin elvtárs is. A templomban, ha nem találják a plébános avagy a sekrestyés megmutatja.
( ott kereszteltek egyébként régen volt sirtam is ) Karmelita templom és kolostor,Felujítva egy volt szociális otthoni résszel MA üdűlőhotel vagy wellness
Mr x elvtárshoz közeli gondolom.
kissé felnőttem
@RonaGyuri: Pedig van tán egyszer próbálták átnevezni, Sopron kertvárosnak aztán csak bánfalva maradt.
Sopronbánfalva 1947 ben meg érdekesség,hogy anyakönyvileg Ágfalvához tartozott, értendő a keresztleveleket az Ágfalvi plébánián állitották ki. Pl. ott van a Hősi temető, És a Karmelita kolostor tőle 10 km.re Brennbergbánya nevű település (Égő- hegy ) az ország legelső barnaszén bányája SŐT, ott meg a Templom oldalába egybeépítve a település kocsmája. csak megjegyezném tisztelettel. / Ott születtem én azon a tájon irnám költőként .
Edmond Dantes
Orbán imádja a két világháború közötti ,sőt a már-már archaikus szóhasználatokat,neveket,keverve néha székely vagy más népi kifejezésekkel.Hallottam már tőle a kert fara,a tyúklépés,koki,saller és egyéb kifejezéseket,ízes hegyes köpéseket.A nép egyszerű gyermeke,a szerethető legkisebb fiú így beszél a muskátlis ablakok hazájában,nyilván gyűjtik is neki a muníciót,hadd örüljön a sokat dolgozó kisember..Nem gondolhatja bárki is,hogy ő egyszerűen csak Sopronba megy kormányűlni.Nem,az neki kevés,azaz smafu! Ő a ma már jogilag ugyan nem létező (egyébként korábban Wandorf,csak ezt felejtsük el),egy eltűnt kor hangulatát felidéző Sopronbánfalva nevű helyen tarja az urak összejövetelét,talán bocskaiban és sarkantyúval,élen pedig Semjénnel lóháton,kalapban.Mintha egy poros operett librettót olvasnánk,sok-sok Mágnás Miskával.Egyébként pedig csípje meg a kakas!
lampa laz
Inkább a bánatos pi***ba vonulna el a brancsával együtt.
justhpeter
@Edmond Dantes: Összekeveredtem. Megjelent előttem ahogy Semjént felteszik a lóra, leereszti a sisakrostélyt, majd belovagol őfelsége lordjai közé Sopronkőhidára, hogy együtt meghallgathassák, amint Balog pléh bános misét celebrál az Úr legnagyobb örömére és a fogoly lordok tiszteletére. A szentmisét követően a porkolábok elvezetik lordjainkat a bitó alá.
papa.49
Megy a rongyrázás ezerrel!!!
Mi a bánatos lófasznak kell ezeknek ,,kihelyezett ülés,, én kihelyezném őket a Holdra, de csak oda, visszaút nélkül!!!
Nessy
@papa.49: Én közelebbre gondoltam! Aleppo pont jó hely lenne! Majd megkérik Putyin elvtársat, addig ne oda lőjön, legfeljebb szegény bomba eltéved, és oda esik.
papa.49
@Nessy: Az se rossz de a Holdról biztos nem tudnak visszajönni, eminnen esetleg!!!
Szókrakész
Libsikéim!
Aggodalomra semmi ok.

Ma voltam éppen a lányommal lovagolni, Bánfalván.
Semmit ne érzett a község a "nagy" dzsemböriből.
Olyan simán, sunyiban intézték, hogy még a lovaskocsis mikulás is ellewnőrzés nélkül "szánkázhatott" a faluban.

Nem kell ennyire negatív szeretetrezegni!!!
hetöndöe
@Szókrakész: Tényleg nincs ok aggodalomra nácikám.Ezek szerint qrmányülés sem volt,csupán a főnöködet durrantották át egy kicsit Grazba egy kis elektrosokkra.:-)
bakegya
Nagy csoportos gruppenszex csakkk kormánytagoknak...inkább egymást b...szét mint az országot,habár azt már megtették!
Desischado
Így lehet rázni a rongyot a MI pénzünkön! Miért nem tud egy jó kis rakéta épp oda leesni?
papa.49
Igaz onnan sokkal könnyebben áttud menni Ausztriába, egy kis kezelésre, itthon is lennénk páran akik szívesen részesítenék kezelésben a pacákot pl. furkósbottal!!!
Nessy
Nem lehetne hosszabb időre az egész társaságot egy karthauzi kolostorba küldeni? Ott kötelező a silencium, csak üdvözölni szabad egymást: memento mori! Addig se beszélnének ostobaságot össze-vissza!
Ludmilla
Sopronkőhidára kellene,1000 évre a bandájával meg a pereputtyával együtt
nemkati
És Sopronbánfalván hova mennek? A Karmelita kolostorba? Hogy 0rbán szokja a kolostori fílinget? Remélem annak is van jó nagy terasza.
papa.49
@nemkati: Valaki lökje már le))))))))))
simmering73
Onnan már csak egy ugrás Graz. Megnézhetné rendben van e a szobája.
bence
Már kezdtem reménykedni , hogy Sopronkőhidára ! Az igazi hely az lenne való neki !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.