A hiba az volt, hogy a haját sállal takarta el, így hihették azt, hogy bevándorló.Rendőrt hívtak egy fodrásztól hazafelé tartó nőre Csongrádon, mert migránsnak nézték
Illusztráció: Pixabay

Rendőrt hívott valaki egy utcán sétáló nőre Csongrádban, mert menekültnek hitte őt és társát – írja a Magyar Nemzet. Barbara Facebookon osztotta meg, hogy éppen a fodrásztól tartott hazafelé, és nem akarta, hogy a frizurája elázzon, ezért sálat terített a fejére. Ezt valaki meglátta és értesítette a rendőrséget.

„Szeretném megköszönni annak a csongrádi lakosnak, aki a mai nap folyamán rám és édesanyámra hívta a rendőrséget az utcán sétálva, azt állítva, hogy menekültek vagyunk. (…) Gratulálok az emberkének, remélem, eljut hozzá az üzenet!”

– írta felháborodott posztjában.

Miután a kiérkező rendőrök Barbarát és édesanyját is igazoltatták, majd megbizonyosodtak róla, hogy nem migránsok, elengedték őket.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
A gyűlölet, az indulat felzabálja ezt az országot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
figyelmezették és majd megbírságolják, ahogy szokták! =))
quadrocopter
Ugyanezt el kell játszani Orvbánné Harács Anikóval is!
vukkocska
Remélem egyszer fog Orbán azért is felelni, hogy felhergeli az embereket, egymás ellen uszítja, össze vissza hazudozik, nem csak a lopásért.
Lepényleső
Nem az a baj,hogy sok a hülye,a baj,hogy nincsenek tisztában vele.
staro2
Köszönjük orbán !
Köszönjük csongrád !
Perwool
A gyűlölet, az indulat felzabálja ezt az országot!
szép új világ
Ez megint csak egy lehetett az 1 bitesek tudósklubjából.
A csuti patkánynak ilyenekre van szüksége, sajnos elég nagy a készlet belőle.
Yoda69
Birka orszag birka lakoi. Dobbenet.
Meg jo hogy nem lincseltek meg, de meg ez az ido is eljohet ha orban marad.
papa.49
Ezt éri el ez a hibbant tetű, az állandó riogatásával !!!
justhpeter
Orbán hű(lye) hívei szolgálatba helyezték magukat. Automata 1 bit van bennük folyamatos üzemmódban. Vajon mit tehetnek akkor, amikor éjszaka azt álmodják, hogy egy migráncs erőszakolja őket ?
Yeromos
Na tessék már nem csak az osztrákok járnak ide fodrászhoz hanem a migránsok is.
emerencia
Vasárnap vettem egy jó hosszú mintás sálat háromszáz forintért a helyi piacon. Gondoltam, ha fú a hideg tavaszi szél, felteszem majd a fejemre mert könnyen előjön az arc, homlok, fül stb. gyulladásom. Nem elég, hogy hatvanon túl is elvárás, hogy ifjú dinamikust játszunk a munkahelyen, már civilben sem biztos, hogy az lehetek ami vagyok. Csak abban bízhatok, hogy mifelénk nem nagyon dívik ez a mingránsozós gyűlölködés és az anyanyelvem valamint a kék szemem és a fehér bőröm megvéd az orbán által elhülyített honfitársak atrocitásaitól.
papa.49
@justhpeter: Az is úgy működik mint amit már ők alkottak sehogy ))))))))))))))
Yeromos
Nem tudom, hogy melyik tragikusabb az, hogy vannak olyan emberek akikbe annyi gyűlölet van, hogy ismeretlen embereket feljelentenek, vagy az, hogy a politikailag vezérelt rendőrség egy ilyen bejelentésre azonnal ugrik.
nezelodo
Azt mondja a közmondás, hogy egy bolond százat csinál! Nálunk már ez a közmondás is Orbán áldozata lett, mert az az egy legalább tízmilliót akar csinálni.
Dr plágium
Szerencsés, hogy "csak" rendőrt hívtak nem pedig lincseltek...
Be dobhatnák a reklámban, hogy magyar lányok, asszonyoknak tilos sállal befedni a fejüket...
Nessy
Jó, hogy olvastam ezt a cikket. Ugyanis, ha fúj a szél, kendőt, vagy sálat teszek a fejemre, nem tudok már az elfújt sapkám után nyargalni.
Igaz, túl sokan ismernek ahhoz 7 évtized után, hogy rendőrt hívjanak.
Milyen lelkivilága lehet annak, aki feljelentget? Ennyire ráérnek a rendőreink? Vagy már ők is "Szolgálnak és félnek"???
Dr plágium
@emerencia: Nem biztos hogy két sarokkal távolabbról észre veszik a bőröd színét pláne ha sál van rajtad ami az arcod egy részét is el takarja.
Kék szeme pedig bárkinek lehet, migránsnak is...
emerencia
@Dr plágium: Sajnos igazad van. Már többen figyelmeztettek, hogy eszembe ne jusson a fejemre tenni. Van egy csecsensapkám, azt fogom a táskámba tenni ilyen esetekre. Az nem gáz, csak rondán néz ki.
fidem
Idézet az Újszövetségből csak keresztényeknek:
Korinthusbeliekhez írt I. levél 11. rész:

5.
Minden asszony pedig, a ki befedetlen fővel imádkozik avagy prófétál, megcsúfolja az ő fejét, mert egy és ugyanaz, mintha megnyiretett volna.
6.
Mert ha az asszony nem fedi be fejét, nyiretkezzék is meg, hogy ha pedig éktelen dolog asszonynak megnyiretkezni, vagy megberetváltatni, fedezze be az ő fejét.
7.
Mert a férfiúnak nem kell befednie az ő fejét, mivel ő az Istennek képe és dicsősége; de az asszony a férfiú dicsősége.
8.
Mert nem a férfiú van az asszonyból, hanem az asszony a férfiúból.
9.
Mert nem is a férfiú teremtetett az asszonyért, hanem az asszony a férfiúért.
10.
Ezért kell az asszonynak hatalmi jelt viselni a fején az angyalok miatt.
peterkelemen
Én biztos, hogy nem gratuláltam volna hanem pénzért megszerezném a feljelentő nevét és címét és jól helyben hagyatnám pár erre szakosodott emberrel, hogy még a kedve is elmenjen a további spicliskedéstől.
justhpeter
@peterkelemen: Ugyan ! Orbánnak pont ez volt a célja. Rendőrállam spiclisereg támogatásával. Ezeket a spicliket gondolkodni kellene megtanítani. Például drága pénzért migránsokat hozatni ide, hogy legyen lehetősége megismerni egyet-kettőt. Mert különben barom spicli marad. Aztán még az a szégyen is elérni, hopgy az ördögtől is félni fog, mert azt sem ismeri.
nezelodo
@emerencia: Derék vezetőnk beteg lelke indíttatására elhintette a gyűlölet magvát az országban már korábban. A migránsozás csak táptalaj volt a szunnyadó magra. Azóta is kitartóan, a hívet hergelve öntözi. Nem is csodálkoztam, hogy sok helyen a falu alja nyomoroncok szokásba hozták a nekik nem tetszőket migránsozni. A következő az lesz, hogy felhatalmazva érzik magukat és elkezdenek gyújtogatni a kertalján? Büszke lehet magára a a kiötlő, és ha azt hiszi, ettől nagy vezető lesz, nagyon téved.
moareka
Ha az összes tolvajlást nem számítom, népellenes cselekedetért kell ülnie! Ezt is tessenek számon kérni! Az emberek megosztása, évekre tönkre vágja a nemzetet...
namihami
Nem is a telefonáló volt a főmarha, az csak egy síkhülye fideszes.
Ebben a történetben a rendőrség volt a nagyobb barom, akik egy telefonáló hisztijére képesek voltak kivonulni és az utcán, esőben menő nőket LEIGAZOLTATNI. Ez lenne egy normális rendőrség feladata? Egy idióta kiugraszthatja őket és a barom telefonálása feljogosíthatja az utcán tartózkodó (akár külföldi) nőkkel szembeni igazoltatásra őket?
És mi lett volna, ha ezek tényleg (esetleg) arab vagy néger nők, akik itt élnek, tanulnak, dolgoznak? Vagy azokkal szemben lehet?
Az autófeltörés közben telefonáló bejelentő nem tudja őket ilyen gyors intézkedésre bírni. Ott kéne ennyire sietni.
picike1
@fidem: mért röviden fogalmaztál a hatalmi jel akkor kell ha prédikál a nő ezt mért nem irod oda ! amenEgyébként nem kell a n fejére a sál vagy kendő remélem tiszta érthető dolog
karma1
De remelem, hogy a rendorok azert megiscsak adtak egy kis penzbirsagot es levetettek a nokkel a salat, mert az muszlim viselet???
ANyam, borogass! Ennyi elvadult fasz hogy setalhat szabadon az utcakon?
karma1
@Shikari: Na menj a picsaba! Nezz meg egy magyar falut, es meglatod, hogy 60 ev folott minden asszony FEJKENDOT visel, telen olyat, ami meg a homlokara is le van huzva, a hideg ellen...
Ha hulye vagy es nem vagy tisztaban a magyar nepviselettel, legalabb nyilvanosan ne csinalj hulyet magadbol!
karma1
@picike1: Picike ne beszelj baromsagokat, menj be egy katolikus templomba no letedre fedetlen fovel, aztan nezd meg, hogy hogy neznek rad!
Eleg, ha megnezel egy olasz vagy egy spanyol filmet, minden nonek legalabb egy csipkekendo van a fejen.
De nemcsak a katolikusoknal van ez igy, hanem a zsidoknal is.
Kicsit gondolkodjal, mielott szamarsagot irsz le.
Vagy nezz korul a magyar falvakban, ahol idos nok a templomba fekete unneploben es fekete kendovel a fejukon mennek vasarnaponkent. Esetleg nezz meg egy kalocsai, vagy matyo diszes unneploben egy not, aminek a fejfedo kendo elengedhetetlen resze.
Pálinkás Pál
@justhpeter: Tévedsz...annyi pénz nincs hogy művelt migránst idehozz...a többi meg nem kell,ha ismerkedni akarsz velük,sétálj végig egy cigánytelepen!!
nezelodo
@picike1: Remélem nem ragályos a bajod, bár jobb ha óvatos leszel, ne fertőzz tovább, és főleg ne hirdesd, ami amúgy nyilvánvalóan látszik rajtad...
Pálinkás Pál
Csongrád megye súlyosan fertőzött terület egybites fideszhívekkel!!! Van aki csodálkozik ezen???Meggyőződésből fideszhívő átlag IQ-ja kb 25...csak valahogy korlátok közé kéne szorítani a választójogot!!
picike1
@nezelodo: nézelődjél haladjál akkor tovább én is azt mondom
picike1
@karma1: az életedben nem hirdettél igét miről vitázol te nem érted miről volt szó a hatalmi jel viselése szügséges ha mikor is ?
Csizmás Kond
...vagy igaz vagy nem, viszont kézeljük el, hogy mindenki kendővel eltakart pofival kezdene lófrálni az utcákon...
karma1
@picike1: Hulye vagy, picike, milyen " hatalmi jel"-rol hablatyolsz? A te mamad fejen mi volt? Usanka? Ha valakinel nincs esernyo, vagy egy ujsag, amit a fejere tehetne, de van egy sal a nyakan, akkor szerinted mit csinal?
Ne legyel mar ennyire lokott!
papa.49
Egy biztos a falusi élet része a nőkön a fejkendő, ezen kár rugózni, a másik része meg az, hogy volt egy ,,HIVATÁSOS RETTEGŐ,, aki kihívta rájuk a söndöröket, tehát ma Magyarországon ha nem a ,,RETTEGŐK,, elvárása szerint öltözködöm akkor számíthatok egy heveny igazoltatásra !!! Érdekes hogy ugrottak a söndörök, mint a ,,nikkelbolha,, vajon ha tyúklopást jelentett volna be a ,,RETTEGŐ,, akkor is ilyen vehemenciával vonultak volna ki ???
Na ezért mondom én azt csutigörény menj a jókurvaanyádba !!!
nezelodo
Gondolom az rendjén van amikor a símaszkos TEK legény a másik utcában lévő azonos házszámon lakóra töri rá az ajtót, nem hogy illedelmesen kopogna, mint Orbán húszezer muszlim és egyéb vallású pénzért lett magyar állampolgára a kerítésen!
Hölgyeim, uraim, nem kellene megszabadulni attól az istenadta gondolkozási képességtől, mert Orbán azt parancsolja! Azt már nem is említem, amikor az újra életre kelt "demokratikus centralizmus" jegyében központosított, mentő, tűzoltó, rendőr segélyhívó kérelmek egy helyre futnak be, és két megyével arrébb keresik azt a már az idő elvesztegetése miatt közben meghalt beteg embert. Mondják, rendjén van ez így? Nem kellene már hozzáértő jó szándékú profikra bízni ezt az országot, és nem Sorosozó Soros fiókákra?
szaboria1
Ezek szerint kendőt már nem lehet viselni pedig az idősek körében ez még mindig divat. Idevezet az ilyen félre magyarázott kormány kommunikáció.
picike1
@karma1: te vagy a lökött én tájékozott
karma1
@picike1: Latom,... A Dormogo Domotorbol tajekozodsz
egyvandor
A betörő ezalatt vígan kirabolhatott egy lakást. Még a suzukis téli gumi használata is mellékessé vált egy időre. A mészaros félék lenyúlásaira amúgy sincs elég energiájuk.
advocat
Szóval magyar rendőr ilyen hülye nem lehet. Dehogynem. Mert, ha valaki a magyar kérdésre hibátlan magyarsággal válaszol azt miért is kell igazoltatni? Ideje lenne ezt a kommunizmusból örökölt szolgálati szabályzatot valami maira cserélni. Mert azért a rendőrnek sem szabad mindent! Igaz Sanyi? Volt már még 8 éved erre, de ez munkaigényes. Lenne. Meg ész a rendőrben/nek. Is.
egyvandor
@emerencia: El lehet kerülni az ilyen eseteket. A kendőre rá kell írni a letelepedési kötvényszámát.
terlasz
Miért is kell egy migránsra rendőrt hívni? A kínai piacon is folyton rendőrt hívnak a migráns árusokra?
simmering73
Gratulálok ennek a két észlénynek is. Pont annyi eszük van, mint a telefonálónak.
fidem
@picike1: Gondolkozz: imádkozáshoz és prófétáláshoz kell a nőnek befedni a fejét.
Egy nő csak akkor imádkozhat, ha be van fedve a feje, még akkor is, ha csak magában fohászkodik. Ha nincs befedve, az megcsúfolás.
Ha azonban vállalja, hogy mindig be van fedve a feje, bármikor imádkozhat hangosan, magában, egyedül, vagy közösségben.
Egyébként hány keresztény nőt látsz, aki templomba menvén fedett fővel van?
És ezek után még annyira sem mernek, ha rendőrt hívnak rá -- egy kereszténynek mondott (!) országban.
Ha názáreti Mária ma élne és kilépne az utcára, rá is rendőrt hívnának?
vaciegyhazmegye.hu/hirek/images/002101-20171220154123-01.jpg
dr. prédikátor
Hát nem is tudom, lehet hogy valami analfabéta rendőrök voltak?? Már ránézésre is tudhatták volna hogy a két nő MAGYAR!!! Arról nem is beszélve hogy tiszta magyarsággal válaszoltak!!! Legközelebb a rendőrök vigyenek magukkal egy kutyát mert az biztos okosabb náluk!!!
picike1
@fidem: te meg menj a picsába prédikálni keres prédát magadnak jó !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.