Nem maradt el a bevándorlókkal riogatás sem.

Németh Szilárd Brüsszel-elleni szabadságharcra buzdított
Fotó: Illyés Tibor/MTI

A brüsszeli birodalmi törekvések ma ismét szabadságharcra kényszerítik a magyarokat, az idei "tavaszi hadjárat legfontosabb ütközete" az európai parlamenti választás lesz

- hangoztatta a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, a Fidesz alelnöke pénteken, a székelyudvarhelyi március 15-ei ünnepségen.

Németh Szilárd a magyar és székely zászlókkal fellobogózott téren összegyűlt sok ezer ünneplő előtt azt mondta: a magyaroknak azt kell eldönteniük, hogy a magyarok országában vagy egy bevándorlóországban akarnak-e élni.

"Ma újabb birodalom terjeszkedik, és nyilvánosan is vállalt célja, hogy eltörölje a szabad nemzetek Európáját, és létrehozza az Európai Egyesült Államokat, ahol az európai nemzetek ismét egy birodalmi központ hatalmi és pénzügyi érdekei alá lennének rendelve"

- mondta a politikus.

Németh Szilárd közölte: 1848-ban a magyarok egy vér nélküli forradalommal, példa nélküli nemzeti egységben harcoltak a nemzet szabadságáért és függetlenségéért a birodalom elnyomásával szemben, és erre kényszerülnek ma is.

"Ma a Brüsszelben szőtt bevándorláspárti birodalmi törekvéseknek mondunk nemet. Jogainkhoz, szabadságunkhoz, édes anyanyelvünkhöz, kivívott értékeinkhez, nemzeti jelképeinkhez a történelmi zászlóinkhoz, keresztény hitünkhöz és kultúránkhoz ma is ragaszkodnunk kell"

- hangoztatta a fideszes politikus.

A Székely Nemzeti Tanács (SZNT) európai polgári kezdeményezésére kitérve, amely azt kéri az EU-tól, kezelje kiemelt figyelemmel az őshonos európai kisebbségi régiókat, fontos győzelemként értékelte, hogy az Európai Unió bírósága arra kötelezte az Európai Bizottságot hogy foglalkozzon az SZNT által kidolgozott kezdeményezéssel.

A Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára leszögezte: az anyaország teljes erejével támogatja a kárpát-medencei magyarság érdekérvényesítési törekvéseit, így a Székelyföldnek a területi autonómiáért és kisebbségi jogaiért folytatott küzdelmét is.

Mezei János, a Magyar Polgári Párt elnöke a nemzeti jelképek melletti kiállásra és az 1918-as, Erdély és a Román Királyság egyesülését kikiáltó Gyulafehérvári Nyilatkozatban tett román autonómiaígéret számon kérésére buzdította hallgatóságát.

Szilágyi Zsolt, az Erdélyi Magyar Néppárt elnöke leszögezte: a román hatalom nem tekinthet el attól, hogy Székelyföldön az autonómiaigény népakarat.

Leszögezte: a magyarság nem nemzetbiztonsági kockázat Romániában, és ha a románoknak jár az önrendelkezés, akkor ezt a jogot a magyaroktól sem tagadhatják meg.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Szabadságharc Brüsszel ellen?
Németh úr?
Mást nem üzentek?
Szabadságharc itthon?
Olyannal szemben aki nem bántott?
Brüsszel vette el a magán nyugdíjakat, a szolgálati nyugdíjakat?
Nem gondolom ,hogy Brüsszel ennyire alávaló lenne.
Azt viszont hiszem,hogy Ti féltek és nem kicsit,hanem kúrvára féltek.
A hazámért adnám az életem...de értetek nem.
Hitvány férgek vagytok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Mondják, de már ők behódoltak - másoknak
Commenter
@papa.49: hol van már a rezsi megvédése?
kamazuka
Szabadságharc Brüsszel ellen?
Németh úr?
Mást nem üzentek?
Szabadságharc itthon?
Olyannal szemben aki nem bántott?
Brüsszel vette el a magán nyugdíjakat, a szolgálati nyugdíjakat?
Nem gondolom ,hogy Brüsszel ennyire alávaló lenne.
Azt viszont hiszem,hogy Ti féltek és nem kicsit,hanem kúrvára féltek.
A hazámért adnám az életem...de értetek nem.
Hitvány férgek vagytok!
papa.49
@Commenter: Ez az elfuserált MARÓS a Csepel Művekből azzal híresült el !!!
nezelodo
Szisz! És Brüsszel ad a szabadságharcotokra pénzt, vagy már nem utal a Lölö számlájára? Mert ha ők fizetik a szabadságharcotokat úgy könnyű, legfeljebb megnézném, hogy te mész elöl golyófogónak!
Nessy
De a fene nagy szabadságharcotokban nem felejtitek el a markotokat tartani! Nem szégyellitek magatokat? Agresszíven koldultok!
kokopelli
@papa.49: ..nem ő volt az aki a milliárdokat a saját kontóján "pakoltatta",amit egy birkózó
csarnokra kaptak? Pár hónap alatt többet kaszált,mint ami egy számtanpéldába belefér!
Sajnos nem voltam jártas az OTP = "Oda Tartottad a Pofádat", akkori kamat játékaiban.de
az nem lehetett kevés !!
papa.49
@kokopelli: De pontosan ő volt, a birkózó csarnok azóta sincs sehol, a pénz meg gondolom már átalakult magánvagyonná !!!
simmering73
Te marha tulok. Ezekben a napokban nem szabad ilyeneket mondani.
Eladott Ország
Sugárzik az értelem ebből a gyönyörű államférfiből. Nem igaz, hogy azokat a hányinger, okádék ragyákat nem bírja leszedetni a pofájáról, hogy bassza meg a jó öreg kutyaisten, hogy lehet valaki ennyire kurvaigénytelen a saját képét illetően. Vannak bőven helyek Magyarországon, ahol tized ennyiért be sem engednek, ez meg a Fidesz alelnöke. Hihetetlen...Ennél bűnözőbb feje lehet valakinek?
www.youtube.com/watch?v=FZ1-C1O8WJU&feature=youtu.be
Eladott Ország
Azt gondolom, ha valaki elkezd szellemileg súlyosan leépülni, akkor nem szabad olyan feladatot vállalnia, amely bármiféle módon befolyásolhatja más emberek életét. Ha ez az állapot szenilitással párosul, akkor főleg vissza kell vonulni a közélettől. Amennyiben ez az állapot 53 éves korban éri el az embert, akkor is. Ha azonban a kóros feledékenység, az ostobaság és a kényszeres hazudozás egy komplett pártvezetést egyszerre ér el, akkor nagy valószínűséggel nem egészségügyi problémáról van szó, hanem egy csapat szervilis törtető elvtelen hazudozásáról beszélhetünk. Az pedig sajnos nem gyógyítható. Picit aggaszt, hogy esetleg Németh Szilárd túlterheli az agyát a nagy gondolkodásban.
Hát, Csepel sem érdemel ekkora szégyent, na de az egész ország? Rezsiszilárd a riói Istenszobor.
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fhircsarda.hu%2Fwp-content%2Fuploads%2F2017%2F10%2F22448537_1440137529439194_4422502718089613228_n.jpg&key=txBaz6jvOMzyup_WDX-Gqg&w=600&h=724
Pági
Most akarják kivágni őket, de tovább nyomják a szerencsétlen harcos dumát. Már ez is birodalmi háborúról beszél. Gyorsan megtanulták a sablon szöveget.
RonaGyuri
@papa.49: A nap kérdése

Ha már ez az idétlen majom megint kinyitotta a lepcses ….

„A brüsszeli birodalmi törekvések ma ismét szabadságharcra kényszerítik a magyarokat” – mondta Németh Szilárd Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, a Fidesz alelnöke pénteken, a székelyudvarhelyi március 15-ei ünnepségen.
Nos ahelyett, hogy elmélkedni kezdenék azon, hogy mennyit hallott és mennyit értett meg ez a szerencsétlen barom az elmúlt napok történéseiből. S azon sem, hogy mennyi lehet ebből az egyéni ambíció és menyi az elvárt.
Csak és csupán arra lennék kíváncsi, hogy mi újság a birkózó csarnokkal?
Tavaly az év elején jött a hír, hogy átutalták az államkasszából a kétmilliárd forintot a Németh Szilárd által alapított, a saját lakcímére bejegyzett alapítványnak. A pénzt az általa elnökölt a Magyar Birkózó Szövetség kapta volna birkózóakadémia létesítésére, de ők lemondtak Németh alapítványa javára.
Azóta egy két találgatáson túl nem igazán sok hír van, sem a pénzről sem az építkezésről. Úgy egy éve volt egy nagy ünnepi alapkőletétel. Ahol a mi derék Sziszink érdekes dolgot mondott: „Meggyőződésem, hogy a 4,5 milliárd forint kormányzati támogatással megvalósuló beruházás eredménye egy minden igényt kielégítő modern létesítmény lesz”. Mi van? Mi történt? Alig pár hónap alatt több mint megduplázódott??? Ami még akkor is elgondolkodtató, ha belegondolunk, hogy az egész ½ milliárdról indult.
Nos azóta sok hír nem jött. Hacsak azt nem tartjuk annak, hogy állítólag egy csepeli takarítócég kapott megbízást!
Na jó azért van hír: karácsony előtt volt egy kis ünnepség, ahol az állították, hogy „Az építkezés áprilisban elindult, s kivitelezés 35 százalékos készültségű”!
A pénzről semmi hír, ahogy az összeg nem kis tételt kitevő kamatairól sem.
kokopelli
@papa.49: Jól ismerem a gusztustalan formáját,mert Csepelen van egy kis másodhajlékom!
Olyan útálat övezi ezt a zsírdisznót azon a "lakótelepecskén" ahol ő lakott,hogy az ritka!A mos-
tani lakhelyén dito! Szabad kilátás a Duna-partra,ami miatt nem lesz építési engedély a partig!
CsipkeRózsa
Harc nélkül is lehet szabadság, ha egy ország vezetői úgy érzik, hogy nincs szabadsága. Ki kell lépniük az EU-ból, és kész.
Qqberci
Röfisziszi, a főnöködet épp most kefélték meg a seggénél fogva a Brüsszel elleni úszítás miatt. Neked is hiányzik?...
justhpeter
Ennek a bazári majomnak elfelejtettek szólni, hogy a gazdaállata már kapitulált ?
Mikor fognak bocsánatot kérni azért, hogy féleszűek ülnek a kormányban ?
egyember
@Eladott Ország: Agy? Agya a puskának van, nem a Rezsírdisznónak!
papa.49
@RonaGyuri: Ennyit tudok én is, azt meg csak gondolom hová is szívódott fel a suska, állítólag még építési engedély sincs !!!
papa.49
@kokopelli: Én meg a forgácsoló üzemből ismerem ahol nyúzta a vasat igaz nem nagy sikerrel ...
SystemError
Húzza fel mindenki a disznóvágó csizmáját, ragadjatok pacalkonzervet és irány Brüsszel. A pálinkáért külön akasztunk! :)
Ó-buda
@papa.49: szerintem már elvesztette közpénz jellegét az a 2 milliárd
Ó-buda
@papa.49: szerintem már elvesztette közpénz jellegét az a 2 milliárd
colibri
Hát ez jó! Orbán nem győzte írni a bocsánatkérő leveleit az EPP tagpártjainak, de kár volt, mert a szapulást átvette tőle bayerzsótika, rezsidisznó meg egyenesen Romániáig ment Brüsszelt szidalmazni! Legjobb úton haladtok a saját végetekhez.
polar450
Mit akar már megint Brüsszel, te dagadt koleszterin disznó?
Inkább erről klne pofázni, dagadt ingyenélő patkány:

Súlyos amerikai kritikák a magyar helyzetről
Kiadta az éves jelentését a magyar emberi jogokról az amerikai külügyminisztérium. A dokumentum szerint
a magyar választás nem minden tekintetben felel meg a demokratikus normáknak
a kormány a Fidesz kampányát tolta közpénzből,
a sajtót megpróbálják elhallgattatni,
a közbeszerzések átláthatatlanok, ez pedig nagy korrupciós kockázatot jelent.
A választáson szabad a részvétel, de az, hogy a kormányzati költésekkel támogatták a Fidesz kampányát, az ellenzéknek nem voltak egyenlő esélyei – írták. Külön kiemelték a kamupártok problémáját is.
A korrupció rendszerszintű probléma Magyarországon a jelentés szerint. A közbeszerzések átláthatatlanok, ráadásul nem történik előrelépés sem.
Ami az igazságszolgáltatást illeti: a bíróságok általában függetlenek, de egyre többen panaszkodnak arra, hogy a politika nyomást gyakorol a bíróságokra. A börtönök pedig rossz állapotúak és zsúfoltak, igaz, egy kicsit csökkent a telítettség.
A szólás- és a sajtószabadságot a törvények garantálják, de a kormány tagjai és a kormánypárti média rendszeresen támadja a független újságírókat – állapította meg a jelentés.
A menekültkérdésben nagyon súlyos aggodalmak vannak – írták. Sok menedékkérőt erőszakkal visszatoloncolnak Szerbiába, miközben ott nincs kiépített ellátórendszer. A Magyarországon rekedt menedékkérőket elzárva tartják, sokaktól az étkezést is megtagadják, a menedékkérelmeket pedig gyakorlatilag nem tárgyalják érdemben.
Problémásnak tartják az egyesülési jog helyzetét is. Külön kiemelték azt, hogy az Auróra működését mennyire próbálja a józsefvárosi önkormányzat ellehetetleníteni, és arról is említést tettek, hogy Pécs vezetése felszólította a magánszemélyeket és cégeket, ne adjanak helyet egy alapítványnak, amelyet a Nyílt Társadalom Alapítvány támogatott.
papa.49
@Ó-buda: Nem, csak rengeteget jártam be a Vasműbe melózni ...
solidedge
Jelenleg egy nagy ellensége van hazánknak a Fidesz-KDNP. Ez ellen kötelességünk harcolni. Ehhez kérjük az EU segítségét.
desiro
A zsírdisznó felébredt a kómából?
papa.49
@desiro: Amit a disznófej zabálása okozott ???))))))))))))))
Lepényleső
Én harcoljak Brüsszel ellen,ők meg hazaáruló módra Brüsszeltől kapják az € milliárdokat,
amit egyébként a népnek szántak?
namihami
Gondolom, hogy ez az istrángszaggató harci hevület a Gazda és cselédsége részére a brüsszeli és egyéb kasszák irányából áramló pénzekkel szemben is hasonló, ha nem fokozottabb mértékben nyilvánul meg.
Neeeeeemmmmmm??? Furi...
kokopelli
@papa.49: (18:49)
...a vasak is gyorsabban rozsdásodhattak a tiltakozás jelét mutatva!A legjobb haverom
Angyalföldről inas korában (Béke-tér) sokszor bringával ment Csepelre !A legjobb edzés
volt a focizáshoz!Az apját a Weiß Manfred hírneve vette rá!Lett is a srácból egy jó "vasas"!
(esztergályos)
papa.49
@kokopelli: Voltak ott igen jó forgácsoló szakemberek, de ez nem tartozott közéjük !!!
CsipkeRózsa
@egyember: Talán azért lett a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, hogy lehessen vele legalább egy agy.
CsipkeRózsa
Németh Szilárd a legjobb példa arra, hogy milyen semmi tudású emberekből lehet miniszter egy komoly, értelmes kormányban.
nusika
@Mirabilis: ...bírálat van elég... félrevezetés még több...és még mindig elhiszik amit mond a kormány...
hvg.hu/vilag/20190311_dimitrisz_avramopulosz_europai_bizottsag_interju
kokopelli
@papa.49: Szívesen sétálgatok a csepeli utcákon,mert valahogy a Rákos-patakon túli Angyal-
földre emlékeztet,a családi házakra egész a Duna-plázáig! A Mutter oda vitt bennünket a 4-es
busszal a Gyöngyösi úti "OTI"-ba!..."Váci út felelj neki...!?" (;-))
papa.49
@kokopelli: Én meg sokat jártam az Orion úton mert oda is jártam vagy 10 évig targit javítani a volt tsz. központba, meg a fémműbe, a Siemensbe, aztán még vagy 2 évig a szerviz műhelyünk is ott volt a Csepeli úton, a Papírgyárba, a Szabad kikötőbe ...
arcmás
Szerintem már túl régen nem baszott pofán senki, te baromarcú.

Legközelebbi fogadóóra hol és mikor? Szeretnék elmenni érted.
arcmás
Egyesek szerint tudsz kábítózni.
Szerintem meg nem.
Ha tudsz birkózni, ha nem, én pofánbaszlak, aztán meglátjuk mi lesz.
Ha szerinted tévedtem, akkor sokszor pofánbaszlak, amíg el nem törik benned/rajtad valami te hájfejű geci !!!

Azt hittem, aki birkózó, az meg tudja védeni magát.
Te meg tudod védeni magad, köcsög?
arcmás
Németh "faszóapó buta fidesznyikes" Szilárd, meg tudod védeni magad egy istenes pofaszakállastól?
Szerintem sem.

Mindenesetre felkutatlak,, és bántani foglak.
arcmás
Félsz,,Német?
Jó.
A zsidó zombik bosszút állnak - ha kell, ha nem.
arcmás
Csak azért viccelek, mert amikor beindulok berserker-ként, már ne csodálkozz semmin.
Számon kérni már végkép nem lesz jogod.

Mi berserkerek, vagyunk, akik vagyunk.
kokopelli
@papa.49: targi az targonca? Én a a melóban foglalkoztam a gépészekkel karöltve a Junghein-
rich-és Komatshu-kal a meló mellett! Az éves "plecsnit",csak a TÜV-tehette rá,amúgy nem hoza-
tunk szervízt! (1gáz és 5 elektro-Stapler) Nyugis dolog volt az igazi napi meló mellett!
papa.49
Az bizony, 1994. óta ezzel keresem a kenyeret, még most is, 9 évig a Balkancarnál voltam, aztán az Iron Liftnél, majd a Verbisnél, 2009 óta meg nyugger, de dolgozom tovább !!!
nezelodo
Szilárd! Ha egy hangyányi szünet állna be a szabadságharcban, ránézhetnél újra a világraszóló rezsiköltségek csökkentésére, mert pl ahogy levetted az óvó tekintetedet róla egyből meglódultak az árak! Pl a szabvány gázpalack egy ezressel drágult, a többiről nem is beszélve! Újra bele kellene húzni a rezsicsökkentésbe, de ne olyan világraszóló sikerrel ám, mint Brüsszel megregulázásába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok