Össze kell kapcsolni Horvátországot és Magyarországot, hogy Szlavónia és Baranya megye ismét a világ közepe, irigyelt térség lehessen – mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a horvátországi Eszéken.

Orbán szerint Horvátország és Magyarország újra a világ közepe lehet
Autogramosztás Eszéken – fotó: Facebook/Orbán Viktor

A kormányfő Eszéken horvát kollégájával, Andrej Plenkoviccsal átadta a Horvátországi Magyar Oktatási és Művelődési Központ diákotthonát.

A megnyitón kiemelte: 80-100 éve Szlavónia és Baranya a két ország leggazdagabb részei közé tartozott.

"Irigyeltek bennünket", nemcsak a kultúra, hanem a magas életszínvonal miatt is

- emlékeztetett.

Kifejtette: ha megkérdeznek egy ott élő horvátot, azt mondja, Horvátország északi szélén él, és ha megkérdeznek egy baranyai magyart, ő azt mondja, Magyarország déli szélén él. Olyan emberek és közösségek, akik azt hiszik, hogy valaminek a szélén élnek, sosem lesznek sikeresek,

"csak az az ember lehet sikeres, aki azt gondolja, hogy ahol ő él, az a világ közepe"

- jelentette ki Orbán Viktor.

Úgy vélte, nem lehet, hogy ha egyszer valamire képesek volt a két ország a történelem során, azt ne tudnák megismételni.

Hogy újra sikeres legyen ez a térség, össze kell kapcsolni országainkat, mert "ha elszigeteltek maradunk, sikertelenek leszünk"

- fogalmazott.

Orbán Viktor hangsúlyozta: ha Horvátország végre belép a schengeni övezetbe – amit Magyarország támogat –, az utolsó akadály is elhárul; Magyarország és Horvátország között szabad lesz az átjárás a kultúra, a sport, az üzleti és politikai kapcsolatok előtt is.

Közölte: mindez lehetséges, és ha

"Horvátországnak marad a mostani elkötelezettségű kormánya még tíz évig, és Magyarországnak is marad nemzeti kormánya még tíz évig",

akkor a térségben egész más világ lesz.

A miniszterelnök a fiataloknak azt mondta: "divat ma elmenni", ez nemcsak Horvátország, hanem Magyarország problémája is.

Amikor az ember fiatal, úgy érzi, övé az egész világ, és nem is baj, ha a fiatalok elmennek és tanulnak, tudást gyűjtenek, de rá fognak jönni, hogy a legfontosabb dolog az életben, hogy van hazájuk, ahol várják őket, ahol nem idegenek – mondta.

Kiemelte: a magyar és a horvát kormány azon dolgozik, hogy

a két ország olyan hely legyen, ahova van értelme visszajönni. "Magyarországon ez a folyamat már megkezdődött", és meg fog történni Horvátországban is

- tette hozzá a kormányfő.

Orbán Viktor köszönetet mondott a Magyarországon élő horvátoknak, hogy megmaradtak horvátnak, és hozzájárultak az ország sokszínűségéhez, valamint a Horvátországban élő magyaroknak, hogy megmaradtak magyarnak, és hozzájárultak ahhoz, hogy a magyar nemzet is nagyobb legyen.

Megköszönte továbbá horvát partnerének, hogy létrehozták a most átadott épületet.

Ezt "nagyon köszönik a magyarok" – tette hozzá.

A diákotthon alapkövét Kövér László, az Országgyűlés elnöke Gordan Jandrokovic horvát parlamenti elnökkel tavaly októberben tette le. A húsz éve működő központ kétnyelvű óvodának, általános iskolának és középiskolának is helyet ad, diákotthona azonban eddig nem volt.

(MTI)

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Segítek, te geci: gazdag lenne az ország és nem mennének el a fiatalok, ha nem lopnátok el mindent ami nincs lebetonozva és nem [email protected]átok szét mindent évtizedekre amihez hozzányúltok. Ez tényleg beteg! Javaslok egy kis kiegészítő gyógyszeres kezelést az állandók mellé! uploads.disquscdn.com/images/f559c9d7215648a5181f93ae0899dae1d70619a19d4f35fd6ff7e957ff3d270c.jpg?w=600&h=425
„csak az az ember lehet sikeres, aki azt gondolja, hogy ahol ő él, az a világ közepe” és, lám, van az a hülye, aki ezt el is hitte és be is jött neki! 2.bp.blogspot.com/-cCLzm0xrndk/Wl2yGhUms6I/AAAAAAAA7CA/C2R_SINRJdw7demot5ZjH6ee2eN9cz7RQCLcBGAs/s1600/ML.jpg
Hernádit kiadtuk már ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Bevette már a napi előírt gyógyszeradagját ez a csúti tetű O1G ?? Hogy lehet ennyi baromságot mondani vagy hazudni? A csúf cigány nap mint nap megteszi és jó pénzért szerintem már ő is elhiszi amit mond !Xanax rivó és egy kupica pálinka után mondjuk nem meglepő, hogy baromságot beszél!
Eladott Ország
Segítek, te geci: gazdag lenne az ország és nem mennének el a fiatalok, ha nem lopnátok el mindent ami nincs lebetonozva és nem [email protected]átok szét mindent évtizedekre amihez hozzányúltok. Ez tényleg beteg! Javaslok egy kis kiegészítő gyógyszeres kezelést az állandók mellé! uploads.disquscdn.com/images/f559c9d7215648a5181f93ae0899dae1d70619a19d4f35fd6ff7e957ff3d270c.jpg?w=600&h=425
„csak az az ember lehet sikeres, aki azt gondolja, hogy ahol ő él, az a világ közepe” és, lám, van az a hülye, aki ezt el is hitte és be is jött neki! 2.bp.blogspot.com/-cCLzm0xrndk/Wl2yGhUms6I/AAAAAAAA7CA/C2R_SINRJdw7demot5ZjH6ee2eN9cz7RQCLcBGAs/s1600/ML.jpg
Hernádit kiadtuk már ?
simmering73
80-100 éve irigyelték a magas életszínvonalat. Ma meg aki teheti menekül ebből az afrikai színvonalra züllesztett országból.
csak úgy....
közben, "lesték a szógák,hogy köll é már kötözni"
mit vétett a magyar,hogy mindíg kreténekkel áldja a sors?
justhpeter
Ez a szalajtott bolond valami mesehősnek képzeli magát, aki minden nap megöl egy sárkányt ? Már annyira agyhalott, hogy nem vette észre, hogy hiába harcol a Soros sárkánnyal, az Unió sárkánnyal vagy a migráncs sárkánnyal, eredmény csak annyi, hogy azt az 1% értelmi képességét is felemésztette a folytonos szélmalomharc.
Józsipapa
És mi lesz így a kipcsakokkal ???
Mit szól ehhez Kazahsztán, és miden
kipcsak Törzsfőnöke ???
Szeparepa2
Természetesen! Ha Azerbajdzsánba megy, akkor Azerbajdzsán és Magyarország lesz a világ közepe, ha Oroszországba megy, akkor az és emez, ha Türk tanácsba megy, akkor a türkök és magyarok a világ közepe, ha éppen meg arabokhoz megy, akkor az arabok és magyarok a világ közepe, és azt hiszi nyomorult idióta barom, hogy egy szavát is elhiszik bárhol is... a nagy szerelmei, Putyin és Erdogan is csak röhögnek rajta a háta mögött... szánalmas pukkancs gigantomán náci hazaáruló rablógyilkos, kretén barom vagy szarbángeci a kurva anyád...
Jozefina
Na most már a horvátoknak is annyi!!! Ahol ott jár utána mindenütt történik valami rossz!!!?? Mégis csak jobb a horvát tengarpart, mint a megvásárolt olasz???!!!
namihami
Ez van, amikor két világhatalom vezetője közül a nagyobb ilyen szerencsésen rátalál a másikra. Vezérünk felemelte a horvát górét magához.
Tramplee, Putyin, Merkel és a többiek---most már remélem tudjátok, hogy kik és hol lehettek?
nevemnick
,,80-100 éve Szlavónia és Baranya a két ország leggazdagabb részei közé tartozott."

Az volt b+! 1998-2002-ig és az elmúlt három évtizedben, főleg az utóbbiban, Baranyát úgy szétqurtátok, hogy a baranyai polgárok soha nem fognak felemelkedni abból a [email protected]ól, amivel beborította csányi és a többi NER polgártárs, amihez az utóbbi két fidesznyik országgyűlési képviselőitek bokacsattogással gazsuláltak neki. Dél, Dél-Nyugat Baranya lakosságának most már csak a szegénység, munkanélküliség az osztályrészük.
Rohadnátok meg.
Nyírfa
Orbán megalomániája megszédíti az összes komplexusos magyart. Egy vérből valók egyesüljetek, és újra nagy, újra dicső lesz a nemzet, mit nagy? , mi leszünk a világ közepe, megint, meg persze , most éppen a horvátok is, mindig azok, akiket felhasználhat a céljaihoz. Kapjatok észbe szomszédok, mert ahol Orbán "besegít", ott kő kövön, miniszterelnök a székében, nem marad.
Csak egy kérdésem van: mikor voltunk mi a világ közepe? Nem akarok tudatlanul meghalni.
balos
Végre 1 jó hír!Mennyibe fáj ez nekünk,hogy mi leszünk a viág seggén a pattanás?
csak úgy....
@Nyírfa: ha kiderült,hogy mikortól és miért ,akkor kérlek értesíts mert én sem szeretném a bocskort hülyén földobni!
valami gyermek dal lehet a tettes...
Klubtag
"a föld, a föld stenkalpaj, stenkalapja,
szép hazánk bokréta raja, krétarajta"
namihami
@Nyírfa: @csak úgy...: Gonoszak vagytok!
Hát, kérdem én, ki más lehetett vagy lehetne eztán? Na, ugye
Egyébiránt:: a gyerekdalok tele vannak orbáni igazságokkal. Itt van néhány példa neked:: ""Ingyom-bingyom táliber..."" vagy ""Cickom, cickom...""
Látod, mennyi értelmi magasság van ezekben is?...és semmivel se kevesebb, mint egy magvas orbáni szózatban.
Klubtag
Elfelejtettem: Petőfi Sándor: a magyar nemzet című verséből való, amit aztán szépen meg is zenésítettek.
Petőfi azonban nem ismerte Orbánt és nem látott a jövőbe se.
Lepényleső
...amennyire valaha is volt? Bizonyára. Nem járt történelem órára? A bánság az ő világa? Mikor volt az központba?
kokopelli
Ki kellene adni már egy könyvet az "Orbán V. összese" címmel! Rejtő Jenő vidám könyvei esélytelenül
lemásznának a polcokról! Sokan írhatják neki a baromságokat,mert egy ember egyedül nem lehet olyan hülye!
tudode
Nem kíván ez a politika szélhámoSS túl sokat, ahhoz képest, hogy kicigánykodott MÉG NÉGY ÉVET
.
---Újabb négy évet kért a választóktól Orbán Viktor (((( •2014. márc. 30.. ))))
.
www.youtube.com/watch?v=u3ZT6cBV1nU
.
Érezhet a vesztét, a zabrálás közben megjött az étvágya, még tíz évben reménykedik
.
""""Közölte: mindez lehetséges, és ha

"Horvátországnak marad a mostani elkötelezettségű kormánya még tíz évig, és Magyarországnak is marad nemzeti kormánya még tíz évig",

akkor a térségben egész más világ lesz."""
Nyírfa
@csak úgy...: Várjá' !, A google nem dob fel találatot, pedig ezer évre visszamenőleg kerestem!
kokopelli
S.O.S! Mikor is volt a két ország a világ közepe?...és kik irigyelték? (:-()
csak úgy....
@kokopelli: Rejtö Jenö nagyon komoly müfaj orbánhoz képest ,kérlek ne említsd öket egy lapon .
Eriksson
Ezt nagyon szépen mondta: " a legfontosabb dolog az életben, hogy van hazájuk, ahol várják őket, ahol nem idegenek ".
csak úgy....
@Eriksson: te csak a szép mondatokra utazol? tedd már ki végre a faluból a lábad és nézz körül az országba,felölem akár álruhában.
Nyírfa
@namihami: Heje-huja vigadunk,
világ közepe vagyunk,
ha meg nem, kit érdekel,
hazudunk is, hogyha kell.

Hej, barackfa, barackfa,
körbe áll sok talpacska,
egymásra lép mindahány,
nem halad a karaván.
Egy valami terjed csak
a lábacskákról a szag,
Szegény fa is lekonyul,
nekünk meg bealkonyul.
Mirabilis
Egy egész emeletet tartanak fenn Orbán Viktornak a titokzatos graz-i magánklinikán
olkt.hu/egy-egesz-emeletet-tartanak-fenn-orban-viktornak-a-titokzatos-graz-i-maganklinikan/
A miniszterelnök betegségéről forrásunk semmit sem volt hajlandó elárulni, de azt elmondta, hogy a klinika a legmodernebb eszközökkel és a legjobb helyeken tanult ideggyógyászati szakemberekkel áll a fontos vendég rendelkezésére. Megtudtuk, hogy a kezelések idejére nem csak a miniszterelnök, hanem a közvetlen stábja is helyet kap a klinika épületében – éppen ezért, a diszkréció miatt van szükség egy egész emelet kibérlésére. A csak vele foglalkozó orvosi stáb mellett minden fontosabb műszer megtalálható az emeleten: saját CT-, MRI-, EEG-, valamint egy ECT, azaz egy elektrosokk-terápiához használt berendezés is.
Ennyit az elmeállapotáról.
Nyírfa
@csak úgy...: Kerényi kultúrcsapata innen meríthette az ihletet. :)
csak úgy....
@Mirabilis: na ne baxx ? egy egész emeletet? + gumiszoba + dilinyós mellény?
szerintem egy normális miniszterelnök ólcsóbb volna.
van erre valami bizonyíték? na nem arra,hogy terhelt...,azt szerintem tudja minden európai.
Nyírfa
@tudode: Még csak az hiányozna: még tíz év, más világ a térségben...ahogy a Móricka azt elképzeli.
Na mármost, más világ, az lesz, lesz demokrácia, lesz klímaegyezmény, lesz jogállamiság, és lesz zöld hátán zöld, lesz kielégítő egészségügy, és lábra állított oktatás, lesz jóllét, igazságosság. Lesz élhető Magyarország, és akkor talán lesz értelme annak is, hogy néhányan haza jöjjenek.
tudode
Nem tudni minek képzeli magát ez a honfoglaló!
.
Nincs más dolga az országnak, mint ennek a hogyis hívjáknak az álmainak mrgvalósítása, mint pl. a Paks2, és a selyemút kölcsönnel TERHELVE a NULLÁS KÖLTSÉGVETÉS
.
www.google.com/search?sxsrf=ACYBGNQXhliWOQEOpyFwqDrcdakD7-k_3A%3A1574973016872&ei=WC7gXYn2NKKxrgS9hJWACw&q=Orb%C3%A1n+%C3%A1lma+a+null%C3%A1s+k%C3%B6lts%C3%A9gvet%C3%A9s&oq=Orb%C3%A1n+%C3%A1lma+a+null%C3%A1s+k%C3%B6lts%C3%A9gvet%C3%A9s&gs_l=psy-ab.12...53315.63054..66444...0.0..0.92.330.4...0...1..gws-wiz...35i304i39.iaVtIFsEFw0&ved=0ahUKEwiJgs7Z343mAhWimIsKHT1CBbAQ4dUDCAs
.
Röhej az, hogy a felesége szerint alig alszik pár órát, és kifogyhatatlan álmai vannak, és elérte pl
.
----- Elfogadták Orbán álmát, a rendeleti költségvetést
.
24.hu/fn/gazdasag/2016/03/23/elfogadtak-orban-almat-a-rendeleti-koltsegvetest/
.
Elképesztő belegondolni is, hogy ennek a piros pacsisnak a tapogatójában van már a rendeleti kormányzás, és költségvetés, játszva a felcsúti bárót!!!
Málna
@Mirabilis: Miért olvasol ilyen szennylapokat? Arra való, hogy hülyítse a birkákat, akik mindent elhisznek. Még mindig meg tudtok lepni, hogy ennyire könnyen megy nekik...
relatív
Elképesztő sületlenségeket vagyunk képesek a világ tudomására hozni, és ezért tartjuk ezt a bűnbandát...

Ha valaki mesekönyvet szeretne írni, akkor a magyar vezetés erre sok-sok tippet nyújt, mindannyiunk megrökönyödésére !

Ilyen például az a találmány IS melyet a vesztes korábbi önkormányzati vezetők játszanak manapság, mégpedig a saját zsebük megtömésére az állam bevételeinek megkárosításával. Eljátszva, hogy visszamenőleg nem vették fel a szabadságukat ( ezek a beosztások kötetlen munkaidővel járnak ! ) - mert maguknak nem adták ki ( akkor kik jártak a tengerpartok jaktjain ? ) - és ezért több évre visszamenőleg kérik a szabadság megváltását, ami más állampolgároknak minden évben március végéig adható ki a közvetlen elmúlt év terhére ( indokolt esetben ! ) különben elveszik !

Korábban a jogos kifizetéseket IS ' pofátlannak ' minősítették, és 98 % - os adóval terhelték !!!... most van pofájuk (!!!) elvárni a kifizetést !
division
@simmering73: Jártál már Afrikában? Mert én igen. Ki szeretnél menni hogy lásd a különbségeket? Segítek ha gondolod, majd amikor visszajöttél elmondhatod hogy Magyarország és Afrika egy és ugyanaz e. Sokan kimennek külföldre dolgozni? A rendszerváltás óta ez a tendencia, azóta van erre lehetősége mindenkinek.
division
@Eladott Ország: Az az ember lehet csak sikeres, aki elhiszi magáról hogy az is lehet. Így helyes, és ez most mindegy hogy Magyarország, Amerika, Németország, stb. A kishitű, minden hibát másban kereső embereknek nem terem babér sehol.
csak úgy....
@Málna: nálad ki és mi minösül "szennylapoknak" ? mikor a fideszes sajtó gyürte maga alá az áldozatait,persze késöbb fizette a böcsületsértések után a kártérítési összegeket,de ...tudod! leszarom azt a kormányzó vagy nem kormányo pártot ,akik hazúgságokból építkeznek és gazdagodnak,mint régen az apró család,akiket most orbán vagy mészárosnak hívnak ! azért már ,ne mi tekerjük ki egymás nyakát az ö védelmükre ! persze ,faxnak prédikálok itt a gyogyósoknak...
relatív
Persze az a félnótás kijelentés, hogy egyesíteni kellene valamely két országot ( vagy egyelőre részeit ? ! ), mintha ellentmondana annak a félelemnek - amitől félnek, mint az ördög a tömjénfüsttől ! -, mely az Egyesült Európai Köztársaságot jelentené !!!

Egyesülést, de nem más vezesse !!! ?
csak úgy....
@division: már Kittenberger Kálmán beszámolt afrikáról,nem is gondolta vóna,hogy te is egyszer ,pár napra ha beleszagolsz ,akkor most eredetibe szeretnéd elöadni,mint afrika szakértö..., na mesélj!
csak úgy....
@division: "Az az ember lehet csak sikeres, aki elhiszi magáról hogy az is" ?
néro,napoleon,hitler,stalin ?
csak úgy....
@division: tudod, az a félelmetes a dologban mikor mi,okos és tudós,mint tudó fehérek kezdünk kipúsztulni mert fingunk sincs arról,hogy pld. november végén mitöl van az ,hogy napközben több van mint + 18 fok ! szarrá szennyeztük és háboruztuk a környezetünket és az utolsó pillanatig nem vagyunk hajlandók belátni,hogy végünk!
az "emberek" sikeresen kiirtoták egymást
moareka
Van még több hülyeség Orbán úr agyában?...vagy a kenyai kórház építésével befejezte???
Eladott Ország
@division: tegnap, 22:50 ; Jó hogy Orbán és csapata sikeres, azért sikeres az ország is Bulgária után, de már nem sokáig, mert ők is nagyon jönnek fel. Nagyon jó lenne már nélkületek! Az Úr legyen veletek! Az Úr meghallotta, és velük volt, van. A kedves családjával is. Főként velük, mert az Úr a legnagyobb családszerető ebben az országban. Kevés olyan ember van a tízmillió ( most már lassan, de biztosan 9 millió) magyar között, aki mindent megtesz a famíliáért, szívén, bukszáján viseli a sorsukat. Mert megérdemlik. Az apuka, a vej, a lány – nagy a család, ki kell őket szolgálni. Mert akkor az Úrnak jut is, marad is. Az Úr földi neve Orbán Viktor, igen sikeresen tömi a rokonokat, haverokat. A 100 legnagyobb tisztán magyar tulajdonú vállalata között újonc a BDPST Zrt., amely Tiborcz Istvánnak, Orbán Viktor vejének az ingatlanos cége, és a bányabizniszben utazó Dolomit Kőbányászati Kft., amely a miniszterelnök édesapjának, Orbán Győzőnek az érdekeltsége – a Forbes legfrissebb 100-as vállalati toplistájáról.Hihettük valaha, hogy egy kormányfő a népéért, az országáért dolgozik. De nem! Első a család. Hát nem megmondta Novák Katalin is, a Nemzethy Szülészde államtitkára! Igazából felfoghatatlan összeg, istentelenül sok milliárd, amit az elkényeztetett rokonok, haverok zsebre tettek előlünk. Annyit ebből a listából is láthatunk, hogy te atyaúristen! Ha mindezt a sok milliárdot ránk meg az országra költötték volna – iskolákra, kórházakra, utakra, a falvakra, a gyerekekre, a tanulásra -, most nem kellene egy másik listán ott állni az utolsók között. Mert már minden európai ország elhúz mellettünk. Orbánnal soha nem is lesz: utolsó, előre fuss! És akkor még a tulajdonképpen pénzben nem mérhető fideszes, kádéenpés' lelki, szellemi pusztításról nem is beszéltünk.
terlasz
A szokásos hablaty, pávatánc hatalommegtartási célokból.
division
@Eladott Ország: "Nagyon jó lenne már nélkületek!"
Én nem ártottam sem neked, sem másnak. Mindössze leírtam hogy a legtöbb ember szereti másokra fogni a saját tehetetlenségét, de láthatóan ezt sehogy nem akarod megérteni. Most a Fidesz van, ők gazdagodnak a legjobban, ha majd mások lesznek, akkor majd ők.
division
@csak úgy...: Nem vagyok szakértő, csak össze tudom hasonlítani Afrikát Európával. Nekem ez a hasonlat nem tetszett egy olyan embertől, aki szerintem még ki sem mozdult a saját házából. Mindössze ennyi.
Eladott Ország
@division: ma, 13:37; A második legszegényebb ország vagyunk Európában, és a visegrádi országok is úgy elhúztak tőlünk, mint Usain Bolt, ha jó formában van. Még a pártállam KSH-ja is azt írja, hogy a magyarok jóléte az utolsó a visegrádi országok rangsorában. Magyarországon az egy főre jutó tényleges fogyasztás (AIC) mindössze 62 százaléka volt tavaly az uniós átlagnak, ez ráadásul rosszabb az előző években mértnél. Az életszínvonalat tekintve csak Bulgáriában rosszabb a helyzet, ott 54 százalékos az a mutató, míg Horvátországban szintén 62 százalék. Figyelemre méltó, hogy amíg Romániában 2015-ben – amikor Magyarország 63 százalékon állt – az AIC 58 százalékos volt, 2017-re már 68 százalékra nőtt. (Eurostat) Nem tudom, megérjük-e, hogy ez a kormány a magyar emberek érdekében dolgozzon. És még értetlenkednek is ott a fidesz fészekben, ahonnan évekig nem látszik az ország egészének sorsa. A várból, a luxus palotákból kiabálnak az urak: hülyének néznek, lenéznek, becsapnak mindenkit. Azokat is, akik elmenekülnek másik országba Orbán elől. Ám a szegényeknek nincs menekvés. Meg is fogjuk hálálni, csak az évek száma még kérdéses.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/05/v%C3%A1laszt%C3%A1sj%C3%B3%C3%BAj.jpg
uploads.disquscdn.com/images/f2d52ffa9199ab073dc9a31b56b061e2acaaefd7d39a272551e22ee26ad5838e.jpg?w=600&h=503
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Ez az ország soha nem volt a világ közepe és nem is lesz. De nem is kell annak lennie. Lehetne Európa gyönyörű kis ékköve, ha nem sarlatánok kezében lenne a csiszoló, amivel a fazettákat tönkresilányítják, nem pedig ragyogóra csiszolják!
durbincs
@Eladott Ország: @Eladott Ország: Echo -tv-t ? maga megint hajnalig nézte, fosoka ?
durbincs
@Vilagbol Kiabrandult Mosofazek: ja magának 1000km-re lentről a bányából,a setétből -soroskisértetek susognak ?
Nyírfa
@Vilagbol Kiabrandult Mosofazek: Szívemből szóltál!
Nyírfa
@CsipkeRózsa: Soha napján, kiskedden, békanyúzó pénteken! :)))
kokopelli
@Vilagbol Kiabrandult Mosofazek: ...,de a határon letehetnek egy márványtáblát,hogy itt a világ közepe!
Túristák százezrei fosschák össze magukat röhögéstől,ha sajnálják az 1000FT-os WC-díjat!Megint egy "bót"
a Lölö-nek!
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
@kokopelli: Világos! A kissé gyengeelméjű Európa és népei részére, akik eddig se akarták észrevenni mekkora óriások is vagyunk mi... káprázatosan ostoba "vezetőinkkel" az élen...
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
@durbincs: Ó, ős megalodon, minden bálnák királya, te még haltál ki? ... hol nem szarom én le sorost? Mondtam, hogy pártállás nélkül, kivétel nélkül utálok minden politikust. Maga nem tud olvasni?
division
@Eladott Ország: Aha, szóval jól gondoltam, szegény vagy, és ezért mindenki rohadjon meg aki nem. Tipikusan magyar szemlélet. Egyébként nem semmi propaganda monológokat tudsz összeszedni nap mint nap:-) A szegények zöme maguk tehetnek arról hogy szegények, mert alul iskolázottak, ennyire képesek, és még lehetne sorolni, de nem akarom.
durbincs
@division: Ez magyar ? -1000km-re lent a bányában - rettenet Ákkcentussal idekapargatva ? Echo-TV-fan ?
verőce21
@division: (19:32) Csupa lopott anyagokat másolgat ide @Eladott Ország: , főleg az egyik ellenzéki lapból. ne figyelj rá...pitiáner, tehetségtelen, válaszra sem méltó alak.
A @csak húgy...: pedig egy rendkívül irigy és magánakvaló, önimádó figura. Ha olyat írsz, ami téged kiemel a többi közül, azonnal leszól, mert csak ő lehet kiváló, és lebecsmérlő. Figyelmen kívül hagyandó, ostoba fickó. Tipikusan a vérkomcsi hajlamú emberek ilyenek mindig, elpusztítani, lehetetlenné tenni, ami kiemelkedik...
Durbincsot maximálisan megérdemli, mintha kitalálták volna neki...:)
durbincs
@kokopelli: magának + lenyelte a rőfjét @karma1 : a 102 éves , rúzsos férfi klón ? angol-billentyűzettel ?
durbincs
@verőce21: s mindezt a csúcskategóriás 50IQ-jával teszi ? @Eladott Ország: ? a copys ?
Mirabilis
@Málna: Az olkt miért szennylap?
Te miért csk az orbáni szennylapokat olvasod?Az orbáni szennytv-t nézed?
Mirabilis
@Málna: Te milyen birka vagy? orbáni szennylap hívő birka? Bekeretezed a lokált kitéve a faladon?
Én is meg vagyok lepve, hogy nekik mennyire könnyen megy, ilyenek miatt mint te.
Bár már nem olyan könnyen megy nekik. Lsd önkormányzati választások! haha!
Málna
@Mirabilis: Ha nem látod, nem érzed, hogy hülyítenek, akkor hogy magyarázzam meg neked?
Mirabilis
@Málna: " Ha nem látod, nem érzed, hogy hülyítenek, akkor hogy magyarázzam meg neked? " - írom neked vissza.
division
@verőce21: Valahol érezhető volt egyébként.
simmering73
Ha ez a zokni mondja. És az illiberális patkányok is rábólintanak, akkor mindenképp.
division
@simmering73: Gondolom nem könnyű a benned lévő gyűlölettel együtt élni, nem igaz? Habár meg lehet születni így is, bár az esetek zömében azok dühöngenek meg szidják embertársaikat akik a saját hibájukból semmire nem vitték. Elrettentő példa vagy még jó néhány kommentelővel egyetemben. Eladott Ország nem a rokonod?
Eladott Ország
@division: ma, 00:19; Lassan elfogynak az országok, amelyekhez még viszonyíthatjuk gyenge teljesítményünket.
Újabb nap, újabb siker. Úgy tűnik, hogy a legádázabb küzdelmet ma már nem Szlovákiával, vagy Lengyelországgal, hanem Bulgáriával és Romániával vívjuk. Míg előbbi kettő már a legtöbb területen előttünk jár, addig az utóbbi két országgal még helyenként felvehetjük a versenyt. Ilyen az országos átlagbér is, amely jelen állás szerint magasabb, mint romániában – kemény 27 ezer forinttal -, azonban eddig tarthat az öröm, ha ugyanis tovább nézzük az adatokat, máris kiderül, hogy ezen kívül más, fontos statisztikákban jóval elmaradunk keleti szomszédunktól.
public.flourish.studio/visualisation/575107/?utm_source=showcase&utm_campaign=visualisation/575107
Persze itt sem beszélhetünk hatalmas összegekről, azonban legalább megindult egy valós emelkedés, ami nem mondható el a hazai fizetésekről. Ma Magyarországon a NER csak és kizárólag azokat fizeti meg igazán, akikre kimondottan szüksége van. Románia tehát újabb statisztikákban verte meg a nagyon erős és büszke magyar nemzetet. Ezt követően nincs kizárva az sem, hogy Bulgáriában is hasonlónak lehetünk majd szemtanúi. Már talán nem kell sokat várni arra sem, hogy Albánia, sőt, talán még Fehéroroszország is lekörözzön bennünket, hiszen a lehetetlen nem létezik, mint tudjuk. Ezen adatok a magyar kormányt nem érdeklik, hiszen mindig találnak olyat – vagy ha nem, majd gyártatnak valamelyik intézetükkel -, ami az ő szavukat támasztja alá és ami megmutatja, hogy a valóságban itthon minden a legnagyobb rendben van, sőt, már az osztrákokat is beérjük hamarosan. Most meg áll a kötélfüles tescos gazdaságos műanyag szatyrával ugyanaz a magyar paraszt a baszom stadion előtt, szürcsöli a sörét, vágja hozzá a disznósajtot, és nem érti, hol csúszott el a dolog. Ez a Mátyás se igazságos, ez se romantikus hős, bazmeg, és még egy piti bűnöző is, a magyar meg ezt se érti, hogy ez hogy lehet.
durbincs
@Mirabilis: @simmering73:két Bezzeg Tahó ,50 IQ-val ide röfög 1000km-ről,a lezárt bányábul s,természetesen 1 -Ip-rül ?
durbincs
@Eladott Ország: na befutott az Echo-Tv- s is, ki csak hajnalig nézi ? azt most reggel + dől belőle az 50 IQ-s hülyeség ?
persze 1 bánya I-P-rül - az előző fent nevezett 50IQ-s hulladékokkal ? @simmering73: @Mirabilis: a 2in klónók ?
Eladott Ország
@division: Magyarországon az emberek Orbán illiberális konzervatív és mélykeresztény tündérországban, legfeljebb 135 ezres nyugdíjat, vagy 240 ezres fizetést kapnak. Magyarán 350 eurós nyugdíjjal és 800 eurós fizetéssel ugatja Orbán rendszere, hogy Nyugat-Európa halott. Személyesen Orbán Viktor, aki 10 év teljhatalom után produkálja a polgárai számára ezeket a szánalmas éhbéreket, megmondja a Nyugatnak, hogy mi a fasz van. Annak a Nyugatnak, ahol 6-8-szoros minimálnyugdíjak és bérek vannak, annak a Nyugatnak, ahol egy vállalati középvezető be tudná dönteni a magyar gazdaságot egy nyugalmasabb péntek délelőtt, míg a despota bűnöző az ország sikereiről tart mese előadást a Kossuth rádiójában vagy a közpénz tv-jében egy reggelen. Ebből a semmi pénzből kell enni, kell iskoláztatni a gyereket, a hullaszagú kórházban meggyógyíttatni a mamát. Elképzelt migránsok és elképzelt Sorosok miatt a NER haszonélvezői hatalomban tartják ezeket a tolvaj geciket, akik tartósan elvágták Magyarországot a 21. századtól. Azaz egy korrupt seggfej, az biztos, hogy a legalkalmasabb arra, hogy szétcsapjon a balfasz Európai Unióban és jó tanácsokat osztogasson a gazdasági siker titkáról? Meddig kell még ezt hallgatni, hogy a keresztény gyökerek megerősítése nélkül veszélybe kerülhet valódi szabadságunk, keresztyén és nemzeti identitásunk?! Meddig lehet még erőltetni ezt a keresztényesdit?! Mennyit kell még a fideszes politikusoknak templomokban szónokolni ahhoz, hogy elég legyen?!
durbincs
@Eladott Ország: na befutott az Echo-Tv- s is, ki csak hajnalig nézi ? azt most reggel + dől belőle az 50 IQ-s hülyeség ?
persze 1 bánya I-P-rül - az előző fent nevezett 50IQ-s hulladékokkal ? @simmering73: @Mirabilis: a 2in klónók ?
durbincs
@Eladott Ország: na befutott az Echo-Tv- s is, ki csak hajnalig nézi ? azt most reggel + dől belőle az 50 IQ-s hülyeség ?
persze 1 bánya I-P-rül - az előző fent nevezett 50IQ-s hulladékokkal ? @simmering73: @Mirabilis: a 2in klónók ?
mint @Aki Én: maga ma, rettenet cudarul buta ? na meg a társai Klónbányáról ?...
@Pálinkás Pál: Palika virítson már ? még ha nehéz is a repedt agyával ? jó udvari-budin született,oxigényhiányosan ?
@kula -ba meg mártva ?
@solidedge: amaga szerencséje meg ? az igen repedt agya ? látványosan ? mint csak a lent soroltak ?
@Eladott Ország: na befutott az Echo-Tv- s is, ki csak hajnalig nézi ? azt most reggel + dől belőle az 50 IQ-s hülyeség ?
persze 1 bánya I-P-rül az előző fent nevezett 50IQ-s hulladékokkal ? @simmering73: @Mirabilis: @nezelodo: 3in klónók ?
@nezelodo: ha maga a bányába A "Sarki - Fény" ? akkor milyenek lehetnek a többiek ?

@Clavigo: @ila51: @Eladott Ország: @nusika: @Szeparepa2: @simmering73: @Peller Anikó: @Sámannus: ?@kishonda: @cikicakk55: @Borsodi: @Eladott Ország: @I Duddits.: @papa.49: ?@Józsipapa.: @Jozefina: ?
@silber13: @karma1: @volvós: @maci0427: @szép új világ: @laja70: @Cicamama55: @bencemacska: @Jozefina: ? @SystemError: @kokopelli: @colibri: @jesz: @dissamy.: @namihami: @tulpan.: @teuton: @nemkati: @Nessy: ... ?
@Horizont: @Dr plágium: @csak húgy.: @silber13: @solidedge: @SystemError: Pedofil@görbetükör: @Aki Én: ... ?
@nevemnick: ? @Yoda69: @tudode: @jesz: @simmering73: @Aki Én: @Lepényleső: @lusta: @namihami: @nusika: ?
@Pálinkafőző Rézüst: @Dr.Doktorovics trinitron.: @Macskaszem: @advocat: @colibri: @Jozefina: @relatív: ... ?
@Maxipocak: @Nyírfa.: @szegfue: @Klubtag.: : @bakcsubakka: @vacsi.: @grincss: @nemfideszes: @SystemError: ? @Nyírfa: @koszpeko.: @Béla333: ?@Madácsi Pali: @Qqberci: @fahrenheit451: @dr. prédikátor: @Fantomasz: ?
@F_Viktor: Ceus:@nézelödö.: @kereső.: @Béla333: @ittott: @venestjun: @RonaGyuri: @terlasz .: @kakaósbögre: ?
@azösszeskibanévfoglalt: @fideszes gyökér .: @luiz.:...
Nyírfa
@division: tegnap, 19.32

Legalább annyira keresztényi a gondolkodásod, mint szellemi ikertestvéredé, aki már bebizonyította, mennyit is ér. Pénze, mint a pelyva, becsülete semmi, a karrierje leáldozott.
Olyan messze vagytok mindentől, ami valós értéket képvisel, hogy csak nézek, mit szívtak magukba ezek az emberek az anyatejjel, hol, miként szocializálódtak, miért nem tudott kifejlődni az erkölcsi érzékük.
A válaszokat egyszer magatoknak kell megadnotok, ha megtettétek az utat e kérdésekhez.
Fantomasz
"Orbán szerint Horvátország és Magyarország újra a világ közepe lehet."
Igen 3000 ben .
division
@Nyírfa: Neked fogalmad nincs az én szellemi értékemről, munkásságomról, becsületemről, stb., szóval tudod mit kell tenned ahelyett hogy kritizálnál remélem.
kokopelli
@Vilagbol Kiabrandult Mosofazek: Még a "Technikumban" is tanultunk a "Jani bá'" alatt történelmet,amit
teljesen fölöslegesnek tartottunk a szaktárgyak mellett,de nem tudtunk (akkor még) a világközepéről,ill.
annak a közelségéről!Biztos csináltattunk volna egy kirándulást a "tanerők" kiséretével!Valaki azt mondta
ill. kérte,hogy... "valljuk már be,hogy akkorák vagyunk,mint amekkorák!". (kiáltás maradt a pusztába!?)
Mirabilis
@durbincs: Rohadék határon túli, aki az én pénzemből élsz.
durbincs
@Mirabilis: maga igen buta,arra persze nem "gondolt" hogy tanulnia kéne 1x az életbe,szerencsétlen kazamate szökevény ?
Mirabilis
@durbincs: Rohadék határon túli, aki az én pénzemből élsz.
durbincs
@Mirabilis: maga igen buta,arra persze nem "gondolt" hogy tanulnia kéne 1x az életbe,szerencsétlen kazamate szökevény ?
Mirabilis
shikari, durbincs két jó barátja orbánnak romániából, ahova dől a magyar emberek pénze orbán és felesége által, miközben itthon még a hajlkéktalanokat is üldözik
. Ne válaszolj neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2021. January 22., 18:16
Megdőlt az országos melegrekord