Vera Jourová európai bizottsági alelnök kijelentései alkalmatlanná teszik őt arra, hogy EU-biztosként tevékenykedjen – jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Mint mondta,

az Európai Bizottság alelnöke legutolsó interjújában "beteg demokráciának" nevezte Magyarországot, és mint kiderült, gyakorlatilag alkalmatlannak tartja magyarokat a felelősségteljes döntéshozásra.

Hozzátette: Vera Jourová pozíciójából adódóan szokatlan, hogy politikai értelemben kritikus megjegezéseket tegyen egy kormánnyal szemben. Hangsúlyozta: a bizottsági alelnöknek, csakúgy, mint a bizottság egészének pártatlanul kellene őrködnie a fölött, hogy mindenki a jogszabályok szerint tevékenykedjen.

Az interjúban elhangzott durva kijelentések miatt Orbán Viktor miniszterelnök kedd reggel közölt levelében lemondásra szólította fel Vera Jourovát, és egyértelművé tette, hogy amíg ez nem történik meg, Magyarország kormánya minden kapcsolatot megszakít az alelnökkel – fűzte hozzá az államtitkár.

Kovács Zoltán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában azt mondta, ami történt, egy magát elfogulatlannak tartó bizottság részéről teljes mértékben elfogadhatatlan. Az uniós intézmények jövőjét csak az tudja biztosítani, hogy ha a Magyarországgal és a közép-európai országokkal szemben tanúsított politikai boszorkányüldözéseket egyszer s mindenkorra befejezik – hangsúlyozta az államtitkár.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI /Bruzák Noémi

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Azért Zoli öcsém a Soros-diplomával elég sokra vitte!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Azért Zoli öcsém a Soros-diplomával elég sokra vitte!
Nessy
Mikor nagyon tiltakozik az egész színtársulat, és Kovács szócséplő is megszólal, akkor igazat mondtak Orbánról és kormányáról!
Minő szerencse, hogy pártunk és kormányunk "csak" uniós vezetőket, plakátolt ki óriás formátumban, sértő módon!
Qqberci
@advocat: Azé' ha nekem ilyen öcsém volna, nem büszkélkednék vele...
rokker33
Sír a szája a disznó Viktornak!!! Gondolom fáj az igazság és nem tetszik nekik hogy ezt így nyíltan megmondják! Most már jó lenne ha az EU tenne is valamit ezek ellen nem csak beszélni kell, hanem cselekedni is!!
advocat
@Qqberci: az öcsém itt nem közvetlen családi kapcsolatot jelent. Mint a "bátyám" sem. Csak beszéljünk magyarul. Ha lehet. Értelmező szótár!
Pálinkás Pál
Ez a kovács méltó kirakatembere a fidesznek...ha megnézed a képét,süt belőle a butaság...a fidesz reklámarca a szavazóbázisnak!!!
Aki Én
Már megint elfelejtette, hogy a többség nem, sőt sosem volt fideszes. Ezzel együtt nem a magyar embereket, hanem a beteg kormányt kritizálta.
Mert ez nem orbán egyedüli bűne, sőt. Őt majd úgyis felmentik az elmeállapota miatt
Gyütt Mönt
Ugye nuilyen kurva kínos tud lenni, ha tükröt tartanak eléd?
tudode
Ilyen kapós talán még nem is vót Véra Jurov a!
.
Ennyien rámásznak akkor, amikor mindenki tudja az EU-ban, hogy ki a hunyó!
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=2s
-------------------------
.
Nem azé, csak amiatt!
zorka
És te mire vagy jó, majomfejű??? Legfeljebb a gyerekeket ijesztgetni veled.
Qqberci
@advocat: Jóvanna... Én sem gondoltam komolyan, hogy ez a mobil halálfej lenne az öcséd... :-)))
Gazella
Csak magát a kormányt teszi alkalmatlaná. A magyar népet nem... te papagáj kaszni..
simmering73
Beteg vezetőknek beteg a demokráciája is.
csipetke
Csak a címre.-...és ha Jourava igazat mondott?Márpedig igazat mondott,ezt az agymosott fideszeseken kívül bizonyíthatjuk jónéhány-millióan.Bár annyi kiegészítéssel,hogy itt demokrácia talán még nyomokban lelhető fel,viszont az ország tényleg beteg,lepusztított,lerabolt,tönkretett.
csipetke
@csipetke: Ja,viszont itt van néhány ember,akikben ha létezne a tisztességnek,becsületnek a szikrája,maguktól lemondanának:-pl orbán,a luxusrepcsizésért,szíjjártó a luxus-ladikozásért,vagy semjén a drága vadászatokért,stb.A fidesz a korrupció melegágya
kissé felnőttem
lázas vagy te is demokrácia nélkül is fáj az igazság szar lehet neked, végre mások is kimondják.lassu viz partot mos készithetitek a csónakot. Ja mocskolódás csak nektek engedélyezett? na ne? vicces és egyoldalú lenne.Hamar megsértődtök Le kéne mondani egy normális demokráciában csak ti süketet játszotok .
justhpeter
Szerintem Jourova nem erre gondolt, de ebben is igaza volt.
kishonda
Kiváncsi még valaki ennek a kreténnek a brekegésére?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
SystemError
Takony gerincű segglyuk pubikát rég láttam hazudni. Vagyis rég láttam..:)
terlasz
Kovácsnak igaza van abban, hogy a biztos asszony tévedett. Persze nem abban, amiért támadja, hanem azért, mert diktatúra szinonimája nem a beteg demokrácia.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
ómió
Pedig "liberáliséknál" mi sem "menőbb", mint a saját szabályaik lesz...sa! Itt kezdődik irántuk a "liberális bizalom"!
legott
Csak Orbán beteg világában lehetséges az, hogy egy Kovács elvtárs szintű gyökér - csak úgy szőrmentén - ráhányja a benne lévő sötétséget Európára (és mindezt 2,8 millió buta bunkó ostoba vérgeci magyar paraszt teszi lehetővé - orbán és kovács számára)
Szégyen és gyalázat - NEKIK !!!
evacica
Kovácsnál a fenéknyalás magas iskoláját látni! pénzért mindent!
Eladott Ország
@ómió: ma, 10:46 ♦ Az illiberális szó jelentése...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/55842814_308718773148857_5912794958581989376_n.png?_nc_cat=107&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=fLGaBrz6PaEAX-x5NC-&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=59671df6357de65f1e83b5bfa4e9c8cc&oe=5F960840
Az illiberális demokrácia olyan, mint mikor töke van a menyasszonynak, és mióta a felcsúti porta végéhez csatolták az országot, valahogy eluralkodott a terméketlenség.Valahogy úgy vannak ez emberek is, hogy az Istennek sem akarnak szaporodni, a fidesznek meg pláne nem. Mire a rabszolgatorvény miatti sok túlórából hazaérnek, és elvégzik az otthoni munkákat is, már nem hogy szaporodni nem akarnak, de már a technikájához sem sok erejük marad. Valami fenomenális az a politikai inkorrektség, amit az illiberális, inkontinens, infantilis, imbecilis, impotens (nem kívánt törlendő, ehhez vécépapírt hozzon magával mindenki) népnemzeti kormány és udvartartása előad minden egyes alkalommal, amikor valaki nem a szektásodott nyáj erősítését és gyarapítását tűzi ki életcélul, hanem mondjuk olyasmit, ami véleménye szerint az ország érdekében áll. Igen, vannak olyan hülyék, akik szerint marhára nem az az ország érdeke, hogy az Orbán família még az eddigieknél is vastagabb oszloplábakon taposson végig mindenki nyakán. Sőt, sokunk szerint az sem érdeke az országnak, hogy a csúti Putyin cárevics nagyobb örömére szétbarmolja az Uniót, miközben a másik enyves mancsával szétbarmolja a saját országát is.
ómió
@Eladott Ország: Na! Az Athina Művek "alkotott" valamit az illiberálisra is? "Efftársibb" nincsen? Eluralkodott a "terméketlenség"? Nem akkor volt ez- esetleg - amikor még Kuncze efftársatok úgy "küzdött ellene", hogy kijelentette: "fogyik a magyar"? És ennyi volt ellene az "efftársi küzdelem", kiadós népzsebivel "megtámogatva"! Mert bizony az már akkor "eluralkodott", még, ha "jó efftársi módon" idehazudnád is! Sőt! Miután az ország nyakán 8 éven át többször végigtaposott a bolsi tetübandád és 1,1-re rohasztotta azt a bizonyos demográfiai rátát, ez a "kurva ország" (emlékszel: Böszme "atyád" terminus technicusa!) képes volt azt máig - méghozzá a Fidesznek(!) - 1,49-re feltornászni! Ez persze még mindig javítandó, de szerencsére nem a tetübolsi "ráolvasáson" múlik a további alakulása! Azokat meg, akik az Unió szétbarmolásán "munkálkodnak", akkor láthatnád meg , ha egy gigatükörbe egyszerre néznétek bele, te meg a bolsevik tetübandád, amelyiknek nagyobb része mára már "liberális" anarchistává nőtte ki magát"! A "saját ország szétbarmolását" a mocsadékbandád 2010-re már abszolválta! Kár másra hazudnod!
kokopelli
@Eladott Ország: Attól a Soros Györgytől kapták a pénzt Orbánék,akit a két becsületsértő Birnbaum és Finkelstein
tetvek találtak ki! Az Orbán előtt már az Erdogán és a Netánjau is felhasználta a "Soros ördögözést" a tehetetlensé-
gük palástolására! Mára már csak a Birnbaum maradt,mert a társa végre beadta a kulcsot! (;-))
Egy korsó hideg barna
Ügy gondolom, hogy Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár kijelentései alkalmatlanná teszik őt arra, hogy bármilyen kormányzati pozícióban tevékenykedjen – jelentettem ki, ma 14:01 kor
verőce21
A liberális fősodor beszédmódja egy frissen megválasztott, butuska szépségkirálynőére hasonlít, aki világbékét akar, az állatkínzás megszűnését, továbbá, hogy egy gyereknek se kelljen éheznie a világon...
Nessy
@ómió: Nem "Athina művek", latin szótár!
Illiberális.
Főnév: aljas, fukar,nemtelen, bigott
Melléknév:szabademberhez nem illő,szűkmarkú, udvariatlan,
Reklamáció: pár ezer évvel ezelőtt a Római Birodalomban!
kokopelli
@Nessy: ...ha egyszer a "fityiszes"-ek azt magukra veszik,úgy legyenek ők az illiberális oldalon! A főnök parancsát
nem szabad "meghágni",mert úgy csak szaporodik! Az "efftársak" és az "Athina müvek"-en kívül úgysem jön más!
("Bolond lukból bolond szél fúj") (;-))
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Lepényleső
...hiszen csak annyira beteg,- amennyire demokrácia, tehát egészséges fajta?
ómió
@Eladott Ország: Na! Megint "belendült" az Athina Művek. törpebolsi?! Csak most te narrálod, nem Korózs efftársad? És így ontja az Athina Szonátákat? Nem lesz belőlük "efftársi túltermelés"?
legott
@Eladott Ország: Hogy a fasizmus 14 előjeléből már mind a 14 meg van nálunk, az tényleg rémisztő.

"RÉMURALOM, RÉMURASÁG, (rém-uralom) (v. ~uraság) ösz. fn. Uralom, mely köz rettegtetés által tartja fen magát."
ómió
@Nessy: A párezer évesnél picit "maibb narratívád" semmiről sincs? Így süt rólad a "naprakészség" meg a "haladás"? Biztos ettől vagy "jó efftárs"! Viszont a "liberális" mai értelmezését latin szótár nélkül is elárulom neked. Az egy, leginkább a komcsiból átvedlett "mindent szabad, de csak nekem" nihilista felforgató, az emberi társadalom rákfenéjének aktuális alapeleme! Reklamáció a józan észnél!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Nessy
De hiszen állandóan az ezeréves kultúrát emlegetitek! A római kultúra is kis hazánk része.
"a komcsiból átvedlett "mindent szabad, de csak nekem"" : remekül leírtad a jelenlegi kormányt!
ómió
@Eladott Ország: Megint az Athina Szonátákat tolod? Nagy belőlük az "efftársi túltermelés"?
RonaGyuri
zotyóka kezeltetni kell, s nem anyázni a korrekt diagnózist! =))
ómió
@Eladott Ország: Nem bírsz leszakadni az Athina Szonátákról? Nézesd már meg magad, nehogy még ez a vírus is "bekavarjon", mert még majd otthon a Lenin szobrot se ismered meg!
RonaGyuri
@durbincs: szaros bunkó tanulj meg magyarul mielőtt iderondítasz!!! =))
RonaGyuri
@durbincs: szaros bunkó tanulj meg magyarul mielőtt iderondítasz!!! =))
RonaGyuri
@durbincs: hiába erőlködsz nem vagy képes egyetlen értelmes magyar mondatot sem összehozni!!! =))
SystemError
@durbincs: Egy napon két hírt lehet beküldeni. Neked hogyan vannak olyan napjaid, hogy ennél sokkal többet is beküldtél a bányából? Bányászjogaid vannak a rendszerhez?

propeller.hu/tagok/durbincs/bekuldott
csak úgy....
@durbincs: ez a @hidip: a lyányod? oszt hogyér aggya magát?
csak úgy....
@durbincs: ez a @hidip: a lyányod? oszt hogyér aggya magát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.