„A Gyurcsány vezette baloldal politikusai miközben mindent megtesznek, hogy elbizonytalanítsák az embereket, suttyomban maguknak beadatják az oltást” – reagált a Fidesz csütörtökön az MTI-nek Gyurcsány Ferenc DK-elnök Facebook-bejegyzésére.

Fidesz: A DK önkormányzati képviselője azért vesztette életét, mert hitt Gyurcsány FerencnekFotó: MTI/Kovács Tamás

A kormánypárt kiemelte: a baloldal volt az, amely egyes vakcinák ellen petíciót indított és határozati javaslatban akart betiltani bizonyos vakcinákat. A DK egyik önkormányzati képviselője is azért vesztette életét, mert hitt Gyurcsány Ferencnek, nem fogadta el a vakcinát, majd megbetegedett és elhunyt – tették hozzá.

„Egyetlen módon tudjuk megállítani a vírust: oltással” – szögezte le a Fidesz, hozzáfűzve: „ezért Gyurcsányék jobban tennék, ha visszavonnák az oltásellenes baloldali határozatukat és felhagynának a vakcinák elleni kampánnyal”.

Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán „világszégyenként” írt arról, hogy „sehol a világon nem vesztették annyian életüket koronavírusban lakosságarányosan, mint Magyarországon”. A DK elnöke megjegyezte: „ez nem az ellenzék bűne. Itt most nem Gyurcsány a hibás. Ez a kormány alkalmatlanságának bizonyítéka”.

Forrás: MTI
Fotó: MTI/Kovács Tamás

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Egy korsó hideg barna
Izléstelen és gusztustalan fidesz közlemény.
Mondjuk a hullagyárosok pártjától nem is vártam mást.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Sokan meg úgy haltak meg, hogy elhitték a színvonalas betegellátást.
Egy korsó hideg barna
Izléstelen és gusztustalan fidesz közlemény.
Mondjuk a hullagyárosok pártjától nem is vártam mást.
Csizmás Kond
Ilyen járványhelyzetben még azt is kéne büntessék aki véletlenül hangoztatja az oltásellenességet.
134.bátor
Undorîtó,mocskos,kegyeletsèrtő!! Az ember nem talál már szavakat arra,milyen mocsok emberek(?) ezek a fideszesek!! Mèg az ellenzéki haláleseteket is politikai cèlra fordîtják!! Apropó. A DK túl sok embert veszîtett már,èrdekes fideszes kèpviselő mèg egy sem halt meg a járványban!? Több mint furcsa,nem? Persze,szerintük Gyurcsány a hibás,mert kampányol egy nem engedèlyezett " vakcina" ellen. Vajon miért kapnak fejpènzt a háziorvosok,ha vègre sikerül egy embert is rábeszélni a kínai fosra?
tudode
Undorító ahogy azok, akik már a nevüket sem adják, tetszelegve annak, aki összekverte a járványt a cuccolásával, már ami a lélegeztetőgép portyázását, és a ferdeszeműek vak chináját illeti, amelyhez közbeiktatták, azaz
.
------ Összeér a kínai vakcinabiznisz és a botrányos lélegeztetőgép-beszerzés
g7.hu/kozelet/20210312/osszeer-a-kinai-vakcinabiznisz-es-a-botranyos-lelegeztetogep-beszerzes/
-----------------------------
.
Netán azért is Gyurcsány a hibás, hogy a párttitkárnak, és portyázójának van bátorsága még akkor is üzletelni, aamikor nem a tét a lét, hanem a halál arat!
szaboria1
A FIDESZ már kampányol. Főleg ott hat ahol sok ember csak a Mindig tv néz.
szaboria1
@134.bátor: Most a fidesz egy kicsit bajban van, mert ha a szavazásnál az összes ellenzék nemmel szavaz akkor nem lesz meg a kétharmada.
Bányai Gábor képviselő már kéthónapja műtüdő lélegeztetőn van.
Emmersson71
@Csizmás Kond: Az ellenzék nem oltásellenes! Pont. Ez tény.
Az ellenzék azon vakcinák alkalmazását ellenzi, amelyeket nem vizsgált be az EU megfelelő szerve!

Ha megdughatsz 5 nőt, amelyből 3 mutat neked AIDS és hepatitis negatív tesztet, választod a másik kettő valamelyikét?
Ha nem választod a teszteletleneket - pedig már a fél Balkán átment rajtuk - akkor buzi vagy?!
Gondolkozz el ezen az egyszerű párhuzamon, hátha nem sül ki az agyad :P
kereső
A többi 26000 ember haláláért meg az állampárt (fideSS) és kormánya a felelős! Mert "közpénz herdálásnak" tartja a tesztelést, a kontakt kutatást- miközben száz milliárdokért vett használhatatlan eszközöket, mert száz milliárdokat költött a sportra, az egyházakra, és külföldi segélyekre, titkoos tárgyalásokon eldta az országot a kinai kommunista pártnak. A járvány kezelését nem szakemberekre bizta, hanem katonákra és bűnöző rendőrre. A járvány kellős közepén elüldözött a kórházakból 5500 ápolót, orvost, szakápolót. Minden "járványkezeleési intézkedése" egyetlen célt szolgált, hogy a fidess hatalmát bebezonnozza, ennek érdekében születtek a teljhatalmi törvények- amelyek tovább rombolták-és mára már fel is számolták a demokratikus berendezkedést, a jogállamot.
Málna
@134.bátor: Hát pont ezért nem halt meg fideszes képviselő, mert ők elfogadták a felkínált vakcinát, a DK-sok meg nem. Nincs ebben semmi furcsa.
Málna
@Horizont: De, ha csak olyan vakcinák állnak rendelkezésre, ami ellen kampányolnak, az bizony oltásellenességnek számít.
Csizmás Kond
@Emmersson71: Nem akarok én ebből regényt írni...az ellenzék igenis oltásellenes volt és ma is az és bár mára némileg kikeresztelkedtek belőle a keleti oltóanyagokkal szemben ma is ugyanazt hajtogatják holott tudott dolog hogy hazudnak mert egyetlen oltástól sem halt meg senki de azért mert ráijesztettek és nem merte beoltatni magát attól igen.
Málna
@Katalina62: Szerintem is. Ahogy Gyurcsány az elhunytakkal kampányol...Undorító.
Csizmás Kond
@Horizont: Hát persze hogy hülye vagyok...ti vagytok az okosak mert jobban meg akarjátok magyarázni, hogy melyik oltóanyag jó és melyik nem holott annyit értetek hozzá mint én...ez a ti okosságotok.
...és elment az eszed ?? hol gyaláztam én valakit nemhogy halottak kisliba ?...te betekeredtél vazzzee...
Katalina62
@Málna: olvasd már el a cikket! Már ha érted is amit olvasol!
Emmersson71
@Csizmás Kond: Hozod a tipikus Fidesz kommunikációt :(
Nem azt akarja senki megmondani ellenzéki oldalon, hogy melyik jó vagy rossz vakcina - ezt Gulyás Gergely teszi: propeller.hu/nagyvilag/3656462-hivatalos-pfizernel-is-hatekonyabb-lehet-kinai-vakcina?all#c3047368 -, csupán aggályát fejezi ki minden értelmes gondolkodó, aki látja, hogy egyes vakcinák nem lettek megfelelően bevizsgálva!

Ha a gyerekednek veszel egy játékot, akkor elvárod, hogy hivatalosan biztonságosnak nyilvánítsa az arra jogosult szerv? Elvárod egy műszaki eszköz vásárlásakor, hogy "érintésvédelmileg ellenőrzött" matrica legyen rajta?!

Nem - mi - mondjuk, hogy a kínai vakcinával gond van! Egyszerűen csak a fázis 3 eredményeit szeretnék látni az emberek. Ha nincsen gond vele, miért nincs korrekt dokumentáció?!
Málna
@Katalina62: Olvastam és értem is. Neked lemaradt a vége? Itt van, tessék: "Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán „világszégyenként” írt arról, hogy „sehol a világon nem vesztették annyian életüket koronavírusban lakosságarányosan, mint Magyarországon”. A DK elnöke megjegyezte: „ez nem az ellenzék bűne. Itt most nem Gyurcsány a hibás. Ez a kormány alkalmatlanságának bizonyítéka”."
Málna
@Emmersson71: Azt mindjárt gondoltam...:-)
kishonda
@Csizmás Kond: Jól mondod! Szerinted mit érdemel a rühes főnököd, miután kijelentette, hogy a feleségét nem oltatja be, mert ő a kontroll?
Csizmás Kond
@Emmersson71: Ja hogy hozom...mert te nem...lovagolsz a bevizsgáláson holott ha összeszámolnád a keleti vakcinákból akár az is kiderülne hogy sokszorosan többet oltottak be velük mint bármelyik más nyugatiból...csak hát te is kell hozd az ellenzék formáját...
...és miről tudsz te itt korrekt dokumentációt előadni ?...melyik vakcina lett lekisérletezve hogy azt lehessen állítani róla hogy az évek mulva sem okoz majd gondot ?...dumálni én is tudok de minek?...én beoltattam maga és azt fogadtam el amit adtak. Sok ismerősöm és a rokonságban is nagyonsokan oroszt kaptak és örvendtek hogy sikerült bekapniuk...a többi nem érdekel.
Emmersson71
@Csizmás Kond: Szívesen összeszámolnám, de nincsen rá lehetőségem. Az adatokat a kormánynak kéne nyilvánossá tenni, de a mai napig nem tudjuk, milyen arányban oltották el a vakcinákat! A hivatalos kormányzati oldalon legalábbis nem találtam ilyen adatot.
Emmersson71
@Málna: Nem kampányol, hanem felrója a kormánynak! Nem ugyanaz, mint a papagáj-mód ismételt "a baloldal oltásellenes" - ami nyilvánvaló hazugság - kampány!
Katalina62
@Málna: a halálozások tekintetében igaza van! A többi lehet nézőpont kérdése!
silber13
@Katalina62: De nem érti, mert egy buta troll .
Aki Én
@Málna: még mindig nagyon buta és hazudozó aljas vagy.
Ráadásul egy pillanatig nem volt olyan, hogy csak keleti vakcina lett volna.
Aki Én
A hazaáruló qrva anyátokat suttyomban.
Mindegyik szinte élőben osztotta meg.
A szomorú az, hogy az ilyen félkegyelmű aljas patkányok, mint ez a buta Málna, vevők a hazaáruló hazudozásokra.
Tulajdonképpen bűncselekményt követtek el ezzel, az egyik legsúlyosabbat. Ez nem jó a mérhetetlen számú halott leplezésére, sőt.
Emmersson71
@Málna: "De, ha csak olyan vakcinák állnak rendelkezésre, ami ellen kampányolnak"

De nem csak olyanok állnak rendelkezésre! Nem egy ismerősömnek ajánlották első körben a kínait, majd mikor visszautasították, egy-két héten belül már nyugati oltásra hívták őket. És közben nem harsogták Gulyásék, hogy érkezett Pfizer-AstraZeneca-Moderna - igaz, arról máskor sem nagyon számolnak be, csak a keleti vakcina van "csurig" :P
bencemacska
@Málna: Az nem is zavar, hogy csak a fidesz képviselőjének jut műtüdő???
bencemacska
@Emmersson71: ma, 18:33
A kínaiak nem egyfajta vakcinát gyártanak, és még fejlesztés alatt is van náluk néhány.
Amit mi megrendeltünk - és a gyár nevét használjuk a vakcina megnevezéseként - az a legrégebbi technológiával FIATALOK számára készült. Időseknél nem is tesztelték, csak nem vállalja fel senki, hogy nekünk kellene ezt tenni.
Az mindenki számára világos, hogy nem azonos módon reagál egy 80 éves és egy 40 éves szervezet. Ezt bizonyítják az ellenanyag termelődés vizsgálati tesztek is!
Nagyon összesűrítve, laikusok számára kb ennyi a lényeg. /Nekem - mellesleg - mikrobiológia fóbiám van!/
Emmersson71
@bencemacska: Értem, mit mondasz, csak hülyeséget beszélsz :)
Magyarországon EGY FAJTA KÍNAI vakcinát tudnak felajánlani a polgárnak, a Sinopharm elnevezésűt!
ibn Said
@Shikari: Agyhalott fideSSeseknek mindenképpen!
Sámannus
Orbán főgeci bűne, hogy az emberek nem tudják meg, hogy fertőződtek e. Ennek következménye az óvatosság gyengülése, a karantén hiánya, és a védekezés korai elkezdése, ami fertőzés esetén teszt eredményeként enyhül a betegség.
lefolyása így az oltás mellet a tesztelésre is szükség van, különben a mostani halálozás lassabban fog csökkenni Nem csak az ellenzék ismeri ezt a lehetőséget, hanem a fidesz is így a szándékos emberölés vádja megalapozott..
csagyi
Akkor arra mi lehet a válasz, hogy a nyugat nem oltott kínaival és orosszal sem a halálozási arány náluk mégis alacsonyabb volt. Nem kellene az ellenzéket okolni a járvány miatt. Biztosan több okai lehetnek a tragédiáknak. Azt csak csöndesen kérdezem: a fideszben és a szimpatizánsai között talán nem volt súlyos beteg, haláleset? Mint tudjuk volt! Pedig ők vélhetően nem a DK-ra "hallgattak". Szomorú esemény amiért sok halottat is követelt a járvány, talán sokat tanultunk mindnyájan belőle.(remélem!) Azt is meg kell tanulnunk amikor baj van akkor ne egymást okoljuk.
gina
25 000 magyar meg azért halt meg mert hitt nektek fidesz patkányok,,a számok nem hazudnak aljas gazemberek
gina
@Shikari: De te meg már régen ,agyhalott idióta- veszélyes és buta mint OV segge
bencemacska
@Emmersson71: Az én hülyeségem, hogy vannak, akik összetévesztik a gyártó és a termék nevét?

"A BBIBP-CorV[1][2] vagy a Sinopharm Covid19-vakcina,[3] a köznyelvben „kínai vakcina”,[4] a Pekingi Biológiai Termékek Intézete (Beijing Institute of Biological Products) által kifejlesztett[2] és a kínai Sinopharm által gyártott elsőgenerációs (teljes elölt SARS-CoV-2 vírust tartalmazó), kétdózisú Covid19-vakcina, mely a Covid19 megbetegedés ellen nyújt védelmet"
Egyébként a Pfizer is a gyártó neve, nem a vakcináé, pedig még az oltási igazolványba is azt írják. A PFIZER Covid - 19 elleni vakcina becsületes neve: COMIRNATY vakcina.
bencemacska
@Sámannus: ma, 2:46
Igazad van. egyetértek!
koszpeko
„Egyetlen módon tudjuk megállítani a vírust: oltással” – szögezte le a Fidesz, hozzáfűzve: „ezért Gyurcsányék jobban tennék, ha visszavonnák az oltásellenes baloldali határozatukat és felhagynának a vakcinák elleni kampánnyal”.

“- Úgy látom, az országot két dolog foglalkoztatja leginkább ezekben a hetekben: az új influenza és a válság. Kezdjük az elsővel. Ön beoltatta magát?

– A jövő héten fogom.

– A családja is megteszi?

– A gyerekeket már beoltották az iskolában. Egyedül a feleségem nem vállalkozott rá, mert soha nem oltatja be magát semmivel. Azt mondja, ő lesz a kontrollcsoport a családban.”

Akkor most mi van???
Málna
@Emmersson71: 19:20 Tehát volt olyan első kör, amikor csak a keleti vakcina állt a rendelkezésükre. És volt, akinek ezen az egy-két héten múlt az élete.
Málna
@134.bátor: Teljesen mindegy. Ha elfogadják, ami van, talán nem halnak meg.
Málna
@Aki Én: Téged ki bántott már megint?:-)
És de, voltak olyan pillanatok, amikor valakinek csak keleti vakcina jutott volna.
Málna
@koszpeko: Ezt 2009-ben mondta. Hogy jön ez ide?
Málna
@Katalina62: A Fidesznek is igaza van, a DK tényleg petíciót indított a keleti vakcinák ellen.
Sámannus
@bencemacska: Ezt az ellenzéknek vagy szakértőiknek kell részletesen kifejteni. csak azt a köztudatba emelve lehet megértetni, hogy igen is a kormány a vétkes, mert hibásan kezeli a járványt. az ellenzéknek azonnal reagálni kell arra, hogy az oltás nem az egyetlen védekezési mód, és még csak nem is a bezártság.
A nyitott védekezés nem azt jelenti, hogy az egyének nem védekeznek, hanem a tömeges teszteléssel ha tudjuk ki a fertőzött megakadályozhatjuk a vírus tovább adását! Ettől a lehetőségtől vagyunk én is és Te is megfosztva!
A magas beoltottság valóban védelmet ad, De hibás orbánnak az a retorikája, hogy csak a vakcina öli meg a vírust. Egy ilyen rettenetes butasággal meg is lehet őt is állítani. Csak lépen nyomon hangoztatni kell hogy bunkó vagy pohos Bunkó a szó minden megszégyenítő értelmében.
A hiba ott van, hogy nem csak a vakcina, hanem a terjedés megállítása az ismert fertőzöttek nem adják tovább a vírust, ha ismerik a fertőzöttet, a tüneteit is időben kezelni tudjuk
A tömeges védekezéshez tehát tömeges tesztelés kell, és annak eredményeinek ismeretében, az ismert fertőzöttek figyelésével, és időbeli ellátásával megelőzhető a súlyos fertőzöttség. A nyugati országok ezzel győzik le kevesebb veszteséggel a vírust.
Egy debil óbégázóként viselkedő egyén van az irányítás élén ez a módszer gyakorlatilag nem létezik, mert azok a tesztek amiket végeznek, csak házi használatra vannak, A normális országokban ennek több ezerszerese történik, mert a lakosságot többszörösen is tesztelik.
Mi sokszorosát költöttünk olyan eszközökre, amik a létezésüknél fogyva akadályozza a hatékony védekezést, mert jelentős erőforrást von el a hatékony védekezéstől, ráadásul az elszámolását is takargatják.
A lélegeztetőgépek pontosan azok az eszközök amik a legkisebb hatékonysággal bírnak. Ezért elkeserítő ez a kialakult állapot, mert aki oda kerül már gyakorlatilag a reményét is elveszti, és ez vád is egyben a betegek oldaláról, mert a társadalom most gyakorlatilag nem avatkozik be...
division
Ilyen az, amikor totál laikusok vitatkoznak olyan dolgokról, amihez semmi közük nincs. Lényegében ez is csak erősíti az emberek oltásellenességét, csak képtelenek ebbe belegondolni.
terlasz
Ilyen vérlázítóan hazug kormánypropagandának van-e még párja a világon?
Azt harsogják, hogy élen járunk az oltottságban, de közben az "oltásellenes" ellenzéket vádolják a világelső halálozási ráta miatt.
Yoda69
@Málna: Pontositsunk. A peticio az engedelyek nelkuli vakcinak ellen szol, ami a mai napig fenn all. Fogalmunk sincs a kinai vakcina hatasossagarol, foleg az idosek koreben, akik zomeben ezt a vakcinat kaptak. Egyre tobb helyrol hallani, hogy meg az 50%-os hatékonyságot SE éri el a kínai vakcina az idősek koreben. Ez pedig súlyos aggályokat vet fel. Érthetetlen hogy a fideSS, miért nem rendeli el az antitest szűrés teszteket azokon, akik a kínai vakcinát kaptak. Ebből pontos képet lehetne kapni, hogy mennyire védett az idős társadalom, es esetleg szükséges egy 3. ne adj isten 4. oltás.
Nem ködösíteni kell oltás ellenességről, hanem tenni az ügyben, hogy ne fussunk bele egy 4.hullamba, es ne nálunk legyen a világon legmagasabb halálozási ráta, az 1 főre számított halálozásban.
Sámannus
@bencemacska: A kormány már addig jutott a hazudozással, hogy büntetőjogi felelősségre vonással fenyegetőzik, ezzel szemben az ellenzéki pártoknak már régen a népirtás vádjával kellett volna feljelenteni ezt a romlott hazug társaságot.
Naponta kell szembesíteni őket a járvány kezdetén elkövetett hibáikra, amikkel csak erősítették a járvány terjedését. Sőt tagadták a járvány veszélyességét és megjelenését. Ezzel vádolják az ellenzéket, és ők voltak mindvégig, akik hibát hibára halmoztak.
Polt főügyésznek vádat kellene emelni ezekért, mert ha nem teszi, mehet ő is a fácánosba velük együtt.
Toller Béla
Jó vicc, És orbán miért gazember ? Gulyás miért hazudik folyamatosan ? A többinek miért nincs egy szemernyi lelkiismerete sem ? MInd a Gyurcsány miatt ? A vakcina-ellenesség miatt ? És a nép rosszabbi felel miért hisz ezeknek a szemfényvesztőknek ? Mert annyira kultúrált lenne ?
nezelodo
Javasolnám a fideszes fiúknak, használják a maszkot, hogy ne fröcsögjenek. Csak óvatosan a "ki miért halt meg" gúnyolódással, és imádkozzanak, (ha tudnak egyáltalán), nehogy a kétharmadot is elvigye a vírus, a lélegeztető gép segítségével!
Szomorú lenne ha megismétlődne az, amit a "Kredit" Jenővel tettek, hogy félholtan is elvitték gombot nyomogatni a parlamentbe szerencsétlent, (na ezért kell a rendkívüli felhatalmazás meghosszabbítása). Nehogy némelyik fideszest lélegeztető géppel együtt húzkodjak oda a szavazógombhoz. Nagyobb tiszteletet kellene tanúsítani a betegekkel és az elhunytak emlékével szemben. Tudom az Orbán ordasainál ez a legutolsó figyelembe veendő szempont, mert azt hiszik, csak mások halhatnak bele...
nezelodo
@sgl: Azonnal elvesztené Orbán a hatalmát, ha felvenné...
nezelodo
@sgl: Na, ne menjünk át vicclapba... Megérne, (illetve nem), egy hosszabb tanulmányt az ellenzék egysége és hatása, valamint a háttérben lévő összefonódása a riválisaival.
Katalina62
@Málna: de ez nem oltáselleneséget jelent! Ha megfeszülsz, akkor sem!
folt
@sgl: Két alapvető probléma:
Milyen párt az, amelyik hagyta irányítani magát a sokkal kisebb támogatottságú SZDSZ-től? Szó szerint a farok csóválta a kutyát!
Milyen párt az, amelyikben nincs egy olyan ember, aki alkalmas miniszterelnöknek - külsősöket kell behívni? Horn Gyula alatt volt fénykorában az MSZP (egy erős, céltudatos, az ország felemelkedéséért dolgozó ember miatt) - előtte se, de utána meg főleg semmik!
Málna
@Yoda69: Ha már pontosítani akarsz, akkor tényleg pontosítsunk: az 50%-os hatékonyság nem a nálunk használt Sinopharmra vonatkozik. Sőt, egyre több helyről hallani, hogy ez az egyik legjobb vakcina.:-) (De még ha valóban csak 50%-os lenne, az is jobb a semminél.)
Azt meg egyértelműen jeleztem, hogy a DK a keleti vakcinák ellen van.
balos
Hát azok után,hogy milyen gyülőlet kampánxyt folytattak az itt élő magyar népesség ellen,ez a 26 ezer halott kisebb síkere a fideSSnek!Azért érdekes,hogy a fideSSesek közül még nem szúrták ki az "oltásellenes" halottakat?Rosszul kommunikál az "ellenzék",mert úgy kéne,mint a hitlerájt orránál fogva vezető o1+1 geci!
Málna
@Katalina62: De, igen. Akkor, ha nincs lehetőséged másikat kapni, ha a kínai és a semmi között választhatsz, akkor ez oltásellenességet jelent.
Emmersson71
@bencemacska: Ez van a köznyelvben, mert így könnyebb hivatkozni rá. A hivatalos oldalon is ezekkel az elnevezésekkel hivatkoznak a vakcinákra.

koronavirus.gov.hu/cikkek/magyarorszagra-erkezett-vakcinak-tipusa-es-mennyisege-11

DE!
Amikor azt mondom, hogy "kínait ajánlottak", akkor lényegtelen, milyen elnevezést használunk rá, vagy az, hogy hány fajta kínai vakcina létezik! Hazánkban egy fajta van, a Sinopharm által gyártott.
A kákán is csomót keresel...
Emmersson71
@Málna: "ha nincs lehetőséged másikat kapni, ha a kínai és a semmi között választhatsz, akkor ez oltásellenességet jelent."

Aha...szóval, ha csak AIDS-re nem tesztelt nőt dughatsz, akkor te megdugod, nehogy lebuzizzanak :D
Málna
@Emmersson71: Te AIDS tesztet szoktál kérni előtte?
Emmersson71
@Málna: Tudod, egy komoly kapcsolatnál nem árthat némi óvatosság! Gondolom, te minden útszélire ráugrasz. A te kultúrád ilyen szinten van..ki mit hoz otthonról :P
Mellesleg ez csak egy példa ahhoz, hogy felfogd, amit sosem fogsz, mert Fidesz HÍVŐ vagy :(
folt
Eddig hány ember halt meg a hite miatt?
Meg sem próbálom megbecsülni azt a számot 6000 év távlatából!
Yoda69
@Málna: "Sőt, egyre több helyről hallani, hogy ez az egyik legjobb vakcina"
Ezt egyenlore csak gulas virolugus elvtarstol hallottuk. Mivel 3.fazius teszteredmenyek nincsenek, igy nehez megmondani hogy mennyire jo vakcina. Ezert lenne jo ha a fideSS a sok pofajartatas helyett inkabb elvegezne az antitest tesztet, legalabb az idoseken, mert sajnos nagy a veszelye hogy naluk nehezebben alakul ki az immunitas.
Málna
@Emmersson71: Dugásról beszéltél, az én kultúrámban nem így hívják a komoly kapcsolatot...:-)
Emmersson71
@Málna: OK..látom, érted miről van szó. Akkor szeretkezz édesanyáddal :P
folt
@Málna: Mért gondolják sokan, hogy Málna nő? Én két epret is ismerek, akik férfiak.

Málna, a te "kultúrádban" éppen egy egész országot tesznek tönkre min. 50 évre (de benne v an a pakliban az "örökre" lehetőség is) visszavetve a fejlődésben.

Neked, és a 150 kilós tetőtől-talpig szőrős fajtádnak probléma a szárnypróbálgató ellenzék, mert nektek csak egy uratok van.
Csak egy kérdésre válaszolj: Mi lesz Orbán után? (mert hogy Orbán után mindenképpen szétesik a Fidesz, az biztos!)
És utána itt marad egy kifosztott, meggyalázott, erkölcsileg leamortizált ország...
Málna
@Emmersson71: Bírom, amikor hülyeséget beszéltek, majd megsértődtök és átmentek állatba...:-)
Emmersson71
@Málna: Tudod, amikor "dugást" említek, az RÁD VONATKOZIK és az útszéli retek nőre, aki kitolt magából ;)
Jaa..hogy állatba megyünk le? Néha muszáj a szintedre lemenni, mert a mi szintünkön te nem tudsz értelmezni dolgokat :P
ómió
Igen és ezt még sajnos mindig nem sikerült a "Zorbánra" hazudniuk!
Málna
@Emmersson71: És most görcsösen próbálsz megbántani én meg szánakozva nevetek rajtad...Mindig ez van.
bencemacska
@Yoda69: ma, 11:10
Annyira nem igaz az általad idézett mondat, hogy hozzáértők szerint kakadú a leggyengébbet választotta nekünk! Van olyan vakcinájuk is, amit az olajhatalmaknak szállítanak, olyan is, amelyet belső forgalomra gyártanak. Belső viszonylatban pedig fiatalokat oltanak.
Emmersson71
@Málna: Megbántani? Ezek tények..csak emlékeztetlek rájuk :) Őrülök, hogy jókedvre derítettelek..nyilván jó emlékeket idéz, ha édesanyád p!chájára gondolsz ;)
Yoda69
@bencemacska: Nem véletlen, hogy nem akarjak megcsinálni tömegesen az antitest teszteket. Tudjak, hogy katasztrofális lenne az eredmény, es a kínaival beoltott közel 1 millió embernek ismétlő oltásra lenne szüksége. Arrol nem is beszelve, hogy igy az egesz "nem letezo" oltasi terv fustbe menne. Jobb tudatlansagban tartani az embereket.
Málna
@Emmersson71: Hát igen, ilyenek a ti tényeitek...jól mondod. De tényleg ne vergődj tovább, engem nem bántasz, magadat meg porig alázod. Szerintem elég volt már mára.
Emmersson71
@Málna: Ha neked elég,akkor OK, hagylak, hogy foglalkozhass mamáddal ;)
ibn Said
@Shikari: Anyád kutya. Kutya fattya agyhalott!
nezelodo
Lehet, hogy a Soros meg röhög a dakota kormányon, (a saját neveltjein), hogy már nem ő a patás ördög, hanem "Gyurcsányi", meg a vírus!
Én meg azon röhögnék, ha Fletó versenyt hirdetne a Gyurcsányné álkapocs röntgenképével, (ha már a dakoták lementek kutyába ő is mehet utánuk le az alagsorba), hogy a versenytársak közül kinek az oldalbordája tud olyan érintetlen felvételt bemutatni, mint az ő feleségéé. A vakkomondoros pártkatona (se) indulna a versenyen, az tuti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.