A gyermekvédelmi népszavazáson való részvételre buzdít Kósa Lajos pénteki videójában.

Kósa Lajos: "Aki nem akarja a gyermekeinket megvédeni, az ártó szándékú, gonosz ember"

A Fidesz debreceni képviselője azt mondja, a gyermekek védelme mindennél fontosabb, és a demokráciával összeegyeztethetetlen egy népszavazás bojkottja.

Úgy fogalmaz:

"Aki nem akarja a gyermekeinket megvédeni, az ártó szándékú, gonosz ember"

No, de milyen veszélytől kell őket megóvni? Ezt nem részletezte.

Forrás: debreceninap.hu

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Lala fiam, te ökörköri alfőökör ! A gyerekeket maximum tőletek kell megvédeni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Lala fiam, te ökörköri alfőökör ! A gyerekeket maximum tőletek kell megvédeni.
tudode
Azok pedig az emberiség alja, akik az un. homoszekszuálisokat felhasználják bűzös politikai eszközeként, az un. orvosilag interszexuális, nényelven homoszexuáli embertársainkat, akiknél mindannyiunkra sokkal kártékonyabbak a kleptomániások(k)
.
----- Interszexualitás
hu.wikipedia.org/wiki/Interszexualit%C3%A1s
-----------------------
.
Azzal együtt, hogy rendőrállam
.
------ Iskolaőrök lesznek több száz iskolában, kényszerítő eszközöket is bevethetnek
nlc.hu/ezvan/20200528/iskolaorseg-letrehozasa/
-----------------
.
Akkor hol van az igazság, és a gazság, már a gyermkeket sem kímélve, ami dírvább, mintha egy anya meglegyinti a gyermekét, na nem úgy, ahogy a kedves vezető szülői frásszal rugdosással nevelték, ennek levét issza az egész orrszág, a szerencsenmosdatókkal együtt!
.
Tanúlj tínó ökör lesz belőled/TEK!!!
Nessy
Kósa! A pedofílokról méltóztasson értekezni, mert ők a veszélyesek a gyerekeinkre! Ők csak az elcseszett törvényük nevében szerepelnek! Maguknak most az a lényeg, hogy az országos buzi kórus hangja elnyomja a kémbotrányt, meg a többi problémát!
rokker33
@Nessy: A buzik is veszélyesek a fiatalokra. Őket lehet a legjobban befolyásolni és ezek a gerinctelen buzik folyamatosan ezt teszik rejtett üzemmódban!Jól tette Orbán hogy véget vetett ennek!
csipetke
A gyerekeim felnőttek,de kikérem magamnak,hogy az unokáimat egy politikai prostituált banda védje bármitől is.Ez a néps(z)avazás egy orbitális nagy baromság.Az óvodákba,iskolákba eddig se voltak nemátalakító kezelést népszerűsítő izééék,és eztán se lesznek. Annyira kiváncsi vagyok,hogy ki találta ki ezt az óriási baromságot. Nálunk 18 éves kor alatt a kölkök még tetkót se csináltathatnak,nemhogy valami komolyabbat. Ennek a kormánynak se ártana egy őszödi beszédhez hasonló beismerő roham,mert kínjukban már egyre nagyobb baromságokat csinálnak.Be kéne ismerni végre,hogy elsz@rták vírussal kapcsolatos összes dolgot, aztán a kínai vakcina-biznisz,a fudan,a lehallgatási botrány, ez az idióta pedofil-törvény,ami a melegeket sújtja leginkább. Lássuk be,ez a kormánynak nevezett izééé,már nem képes normális gondolkodásra. Sajnos "22 még messze van,addig teljesen szét fognak barmolni mindent,amit eddig véletlenül kihagytak.
simmering73
Te krumpliorrú faszkalap! Neked is szóltak, hogy fel kell büfögnöd valami marhaságot?
Clavigo
A zörökségkezelő Lojzi,,debrecenből,,,, Remélem ,,a mutterod megkapta a 800 millát,,kezelési köccségként...te görény.
rokker33
Nem csípem ezt a faszt, de néha nagyon igaza van! A gyermekvédelem a legfontosabb törvény a fiatalok részére és egyáltalán nem a buzikról szól,mégis ők sírnak a legjobban!
csipetke
@csipetke: Arra nincs eszük,hogy az elszállt árak miatt Európa legmagasabb ÁFA-ját csökkentsék 5 %-ra,legalább az alapvető élelmiszereknél. Ahogy olvasom,az eu-s pénzt feltételekkel fogadja el orbán. Bakker! Mint egy rossz kurva,aki nem hagyja magát megdugni,de a lóvét elkéri. Nem érdemes híreket olvasni,mert csak felcseszi az ember agyát.
csipetke
@rokker33: 21:27 Mit rugózol a buzikon?Nem ők veszélyesek a kölkökre,hanem a pedofilek. Egy meleg sose fog rávenni senkit,hogy az is meleg legyen,merthogy csak az lesz az,akinek ilyen hajlama kialakul. Elég baj,hogy az agyatlan kormány összemosta a melegeket,és a pedofileket.
rokker33
@csipetke:MINDEN PEDOFIL BUZI ÉS MINDEN BUZI PEDOFIL! Ezek korcsok az agyuk beteg és nem szabadna egy buziban sem megbízni soha! Egy börtönbe ült emberrel hamarabb leülök egy asztalhoz inni mint egy buzival még egy helységben sem szívesen tartozkodom ezekkel!Undorodom tőlük tiszta szívből utálom ezeket!Ez van!
csipetke
@rokker33: 21:44 Húha! Nálad igen nagy a baj. Azért tájékozódj egy kicsit, mielőtt hülyeséget írsz
Giovanni Alba
Szerintem meg ártó szándékú, gonosz ember, aki a saját pártja által vezérelt kormány és parlament által megszavazott, elfogadott, kihirdetett törvényről kezdeményez népszavazást. Egyrészt nincsenek valós kérdések, másrészt meg mi van, ha a nagy többség már csak kurázsiból, dacból igennel válaszol? Akkor átírják a törvényt, vagy újra számolják az amúgy ellenőrizetlen, ellenőrizhetetlen szavazatokat?
rokker33
@csipetke: Jár hozzánk az étterembe egy korcs transzi fiú aki nálunk zabál! Soha nem fogom kiszolgálni, pedig ez a munkám! Inkább elmegyek mellette még rá se nézek semmi. Ha tehetném beleköpnék az ételébe,de sajnos ezt nem tehetném meg, mert ennek a korcsnak is vannak jogai!! Sajnos...
Nessy
@rokker33: ha ennyire elvakult vagy, az ellen nincs orvosság! ha sok krimit néz a gyerek, sorozatgyilkos lesz? Ha lát egy hegedűt ő lesz az új Paganini? A nemi identitást nem lehet "tanítani", az magától alakul ki a pubertás korban. De ez ne zavarjon a lelkes buzizásba!
rokker33
@csipetke: Azért van baj mert NORMÁLIS HETERO vagyok és hányok ezektől!??! Tipikus libsi duma. Mindenkit védjünk meg csak a NORMÁLIS HETERO embereket üldözzük!!
Nessy
@rokker33: Azt hiszem neked sem ártana egy pszichiáter, de legalább egy szexuálpszichológus! Feltételezem elmúltál 18 éves!
rokker33
@Nessy: Nem lehet tanítani, de egy fiatal tizenéves kamasz fiút össze lehet zavarni a sok moslék buzi propagandával!Ha lesz gyerekem Én csak a jóra fogom tanítani, ha homokos lesz az ne más hibájából történjen!Persze elfogom fogadni, de egy idegen buzit soha!
tothjani
Aki egy fasiszta állat, "az ártó szándékú, gonosz ember". :(
Nessy
@rokker33: Feltételezem, azért előszeretettel hivatkozol a keresztény gyökerekre. " Azt cselekedd ellenségeddel, amit szeretnél, ha veled cselekednének!" Szeresd felebarátodat, mint ten magadat!" Ennyire utálod "ten magadat"?
rokker33
@Nessy: Épp én és több millió ember a normális,aki nem buziságra tanítja a gyerekeit, hanem az életre és a normális felnőtté váláshoz megad neki minden lehetőséget!Én 88 ban születtem (szép szám) és az iskolában még nem volt szexuális felvilágosítás, de nem lettem sem én sem a többi osztálytársam buzi!
Nessy
@Mirabilis: Már többször leírtam a kettő közti különbséget, de aki nem akarja megérteni, az soha nem is fogja. Csak ha ezt fogja elmondani a gyereknek, pont a pedofíloktól nem fogja megvédeni, ami pedig valós, naponta jelen lévő veszély! És nem 18 éves kor után! Akkor már szabhatja!
gina
Mocskos szemetek tőletek kell szekta mocskok megvédeni a gyerekeket, aljas fidesz patkányok
rokker33
@Mirabilis: a pedofilok a buzik a transzi fiúk lányok azok korcsok!Isten ilyen szemetet nem teremtett soha, csak a világ változott meg!És nem akarom a buzikat bántani sem, de elfogadni sem ezt tartsátok már tiszteletben! Számomra hulladék mind és nem normális hogy a fiú az fiúval fekszik le a nő meg nővel ez abszurd és elfogadhatatlan! Nem szeretnék senkit meg bántani de ez a véleményem!És nem tarom magam hülyének!
Emmersson71
Jaj, Lala,te huszituszi kupak-krapek...ne nyilatkozz inkább :)
Nessy
@rokker33: Nos a fiam idősebb, de náluk a gimiben volt. Nem okozott nála semmi problémát. Igaz, egészségügyi családban felnőve, nem is hatott rá az újdonság erejével. De nálunk a pedofilia volt az alap téma, még másodikos korában., az ő szellemi szintjének megfelelően. De azt hiszem feladom, mert úgy sem vagy hajlandó a két különböző téma elválasztására.
Emmersson71
@rokker33: Ki üldöz, te szegény fehér, keresztény, heteró..Soros Gyuri bácsi?
Qqberci
"No, de milyen veszélytől kell őket megóvni?"

A KupakLala-féléktől...
FL4K
Ez komoly? Ehhez a dumához ez az arcszerkezet dukál?
Kósa Lajos, csak és kizárólag a maffiózók ügyésze, Polt Péter (Ő az igazi ördögök ügyvédje !!!) miatt nem rohad még egy börtönben köztörvényes bűnözőként - a bűnei alapján!

A fideszesek kívül-belül undorító elállatiasodott gusztustalan férgek!
Istenakinincsen
Kósa?...húúú.Mit vártok ettől a félkegyelműtől?
Ilyen agyhalottak vezetnek egy országot a szakadék felé.
namihami
Miért van az, hogy egy bizonyos szint alattiaknak mindegy, mi a téma és értenek-e hozzá, de meggyőződésük, hogy mindenáron meg kell szólalniuk?!?!?!
FL4K
Kósának egyre jobban kezd "begyógyulni" a szeme.
Ez némi kábítószerhasználatot feltételez...
Én kötelezővé tenném politikusok között a kábítószer maradványainak vizsgálatát (nagyon sokáig kimutatható!), ahogy a sportolóknak a doppingszervizsgálatot.
Nehogy már egy kábszeres geci, ossza az észt, játssza a nagymenőt, királykodjon és döntsön egy ország sorsáról... sorsrontásáról !!!
Clavigo
Vazzze,,,ez az " izé ",,,,kii a qrva anyját képvisel,,, ?
surdilloFUJT
@namihami: kupakoshuszituszilalának inkább a nejét kellene karban tartani tisztességesen,hogy ne a Risztov Évának kelljen őt helyettesíteni,hamár annyira belebolondultak a fitymaszosok a meleg-langyos dolgokba!!!Miért nem a kaleta,szájer-hugyosmáté a három legilletékesebb védia""mundér becs(telen)ületét""!!!???
Clavigo
Lojzi...okos vagy vazze... Mondjad,,te istenkiràly,,...
Clavigo
Lojzi...okos vagy vazze... Mondjad,,te istenkiràly,,...,,,,A zörökségkezelő szarputtony...
rokker33
@Horizont: Én tisztába vagyok vele ,de csak az ilyen aberráltakbol lesznek a pedofil gyilkosok.Egy normális ember soha nem közösülne egy kisfiúval egy pedofil buzi viszont betegesen vonzódik hozzájuk! Csak a buziknál van ez így ez tény. Normális hetero ember nem bánt szexuálisan egy kiskorú fiú gyermeket!Ezen felesleges vitázni
percsi
@surdilloFUJT: Nocsak, részleteznéd? Leszbi az asszonyság? Gyermekeit hogyan védi?
Jó lenne már tudni, hogy a fidben hány homi és hány pedofil van.
karma1
Ha reszleteznie kellett volna, az mar valoszinu, hogy tobb osszetett mondat megalkotasat kivanta volna tole, ami messze meghaladja a fidesz fo disznopasztoranak osszes kepesseget. Apropos, most akkor mi is van a csengeri orokosnovel? Egyeltalan el meg? Mert a ferje, fia, nagyon gyorsan ongyilkos lett mar. (Az is megerne egy miset, hogy milyen modon. Valoszinu, mint Welsz Tamas).
terlasz
A gyerekeinket sok mindentől óvni kell, de kiemelten a pedofiloktól és a fidesztől.
Eladott Ország
Lajos, az isten áldjon már meg, lehetőleg mind a két kezével! Mi a bús francnak nyilatkozol a szélrózsa minden irányába, amikor egy frissen megbolhásodott sündisznó éleslátásával vagy felszerelkezve? Miért nem elég neked a fémkupak, a tuszuhuti és a doorstep? Miért okoskodsz már megint, amikor nincs mivel. Hát Lala, te akkora gáz vagy, hogy dudálsz, mikor elütöd magad.
Fülöp herceg végrendeletében Kósa Lajosra hagyta a Buckingham palotát.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/174336475_1980060895467398_8335302970286171855_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=SZWY-4PrhkcAX-lv8za&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=6501cf814910efdca10789ead059eb50&oe=61212C12
kereső
Nem veszitek észre, hogy mindez már 2022-nek szól? Nem jött be, csak mérsékelten az ismételt gyurcsányozás, Soros már a fasorban sincs, a migránsok csak nem akarnak jönni- hát kell egy téma!!! amelyet ilyen jól lehet kommunikálni. Gyorsan eljutottak a kósa által kimondottakhoz- "aki nem akarja gyermekeinket megvédeni...". Ez ugyan olyan, mint az "oltásellenes baloldal"- aki bevizsgált vakcinát követel, az oltásellenes.
Csak ez egy kicsit mégis más, hiszen a politikai pedofil fideSS a gyermekeket használja fel- egyrészt a pegasus "elfeledésére", másrészt igy rá lehet kenni a az aljas törvényük és népszavazás ellenzőire, hogy "pedofil támogatók".
Ezt erősiti orbán azon kijelentése, hogy nem érdekes számára a népszavazás érvényessége- nem is azért inditották. Jó kis csapda !!!
Miközben a napi szóbeszéd abszolút nem szól a pedofiliáról, hanem csak a "buziságról".
Ti meg itten kósát hülyézitek- holott ezt a szöveget orbánék adták a szájába.Erre lesz felfűzve 2022.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy igencsak árulkodó gondolat

a Fidesz kommunikációs agytrösztje ennyire primitív bagázs, vagy komolyan így vélekednek Orbán híveiről

Mottó:
„ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén,
akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba”

„Orbán ezért ismét konfliktust generált az Európai Unióval, hogy ismét legyen egy olyan ellenségképe, amely jól jöhet számára a választási kampányban.” – így foglalt össze a szeka.blog az elmúlt napok történéseit. A dolog, mármint a „OLYAN ELLENSÉGEKRE VADÁSZIK ORBÁN VIKTOR, AKIK EGYELŐRE CSAK A GONDOLATAIBAN LÉTEZNEK” post lényege igencsak releváns magyarázat, mind tényében, mind módszerében és sajnos jelentős mértékben a hatásaiban is.
Azonban maga a mondat – sajnos pontos leírásként – ennél sokkal elkeserítőbb dolgot fogalmaz meg: Orbán azon igyekezetét, hogy EU-t ádáz ellenségként fogalmazza meg, aki ellen minden hazafinak kötelessége harcolni. S Nép az Isten adta Nép, mely … ezt is ezerrel like-olja. A Nép melynek mintegy 4/5-e (még az aktív fityesznyikek 2/3-a is) támogatja az ország EU tagságát!
Józsipapa
A gyerekeket és a többi korosztályt is tőletek
kell megvédeni !!!
szájer - kaleta - fosh - buzimáté - bús - a győri
fideszes - ...
nezelodo
Lala, örülünk, hogy a te családod megtudta védeni a gyerekeidet, (ha vannak), az ilyen "elfajzott szörnyűségektől", én mégsem szeretném ha te és a hozzád hasonlók védenék meg helyettem a családomat. Persze azért gondolhattatok volna a gyerekekre is, amikor a rendőreitek rátörik kora reggel az ajtót olyanra, aki felmondott a bűnös egyetemen, és a gyerek kezéből elveszik a tanuláshoz szükséges gépet. Ja majd megelőzitek ezt a hibát, a Pegazussal a gyerekek gépét is átvizsgáljátok, ha olyan "nemszeretem" családba születnek, ami nem NER kompatibilis...
Emmersson71
@rokker33: Kevered a pedofíliát a homoszexualitással!
Az a pedofil, aki kisfiúkat ront meg, nem homoszexuális. Nincsen közös halmaz, ezt fogd fel a csökött agyaddal, te homofób nyomoronc!
A homoszexualitás NEM BŰN a jog szerint - a vallás pedig nem érvényes mindenkire!
A pedofília viszont a jog szerint is bűn - még akkor is, ha az egyház némely tagjai a kisgyermekekre vadásznak!
ómió
Ugyan már! "Haladóék" olyan "jószándékkal" nevelnének belőlük aberráltat, hogy ihaj!
Béla333
Mást sem csinálunk, minthogy a fajtátoktól megvédjük a gyermekeinket.
Aljas mocskos hazaáruló maffia!
134.bátor
Ha a gyűlölet fájna,ordîtanátok a fájdalomtól!!
Klubtag
Tudom, hogy az ilyeneknek nem használ, de azért nem akarom azt a tudatot, hogy nem tettem meg mindent...
Tehát: "A pedofília is meg a meleg másság is egy hormonális születési rendellenesség, de amíg az előbbi azért bűncselekmény, mert kiskorúak ellen irányul, addig az utóbbi megélése két felnőtt magánügye. Leginkább ezért nem tartozik ugyanazon szabályozandó körbe. Inkább a családon belül - gyermekek kárára megvalósuló - szexuális abúzussal kellett volna egy kalap alá venni. Akkor megállná a helyét az a hivatkozás, hogy gyermekeink védelme a cél...így azonban egy beteges gondolkodású, kirekesztő csoport számára adtak fegyvert a gyűlöletük kiélésére. Orbán pedig az ilyenek szimpátiájából él és toborozza híveit, ami igen sajnálatos és igencsak megérett a végleges elsöprésre a közéletből...Egyáltalán: nem csoda, hogy kultúrállamok véleményvezérei tiltakoznak a "náci attitűd" ezen apropóból történő terjesztése ellen...hívják ezt az egybites orbanisták akármilyen összeesküvésnek... "
istván irén
@rokker33: ez pont most lett fontos 10 évig miért nem?
134.bátor
@csipetke: Igazad van! Èn mindennap megfogadom,hogy nem olvasok hîreket,mert nincs olyan nap,hogy valami förtelmes dolgot ne művelnek,ez a szellemi,ès testi korcsokból álló gyülekezet!! De aztán csak felhoz a kíváncsiság,a mazochizmus,hogy elolvassam a legújabb agymenèsüket.
134.bátor
@rokker33: Ez nem olyan mint a " nem minden bogár rovar,de minden rovar bogár":) De lehet,hogy fordítva van,sosem tudtam::))
istván irén
@rokker33: remélem nem lesz mert belőled ez az 1 is pont 1-gyel több mint szükséges
csak úgy....
lalitól a sületlen duma nem áll távol..
Klubtag
@134.bátor: ...továbbra is tedd ezt, én nem tudok már járni (csak bottal), de nem viselném el, hogy ezzel a sok erkölcsi n(h)ullával, egybites seggnyalóval, mocskos, érdekelvű orbáni kiszolgálóval ne helyezkednék szembe - .utolsó lélegzetig (még ha nem is tudok tüntetni)...szavazni még tudok...
istván irén
@rokker33: mi van a tetves papjaitokkal mind pedofil buzi vagy csak a fele rájuk nem vonatkozik e törvény na ugye
csak úgy....
Két barát találkozik. Mondja az első:
- Komám, már vagy 6 éve nem láttalak.
- Egészen pontosan 5 éve nem találkoztunk. Egy tudományos kísérletben vettem részt.
- Ez komoly dolog lehetett.
- Az volt. Egy agysebész kiműtötte az agyamat, 5 évig kísérletezett vele, majd visszaoperálta. Az egészért kaptam 10 millió dollárt.
- Ez igen veszélyes lehetett. És hol voltál az 5 év alatt, amíg nem volt agyad?
- Elmentem képviselőnek a parlamentbe.
134.bátor
@Klubtag: Köszönöm bîztató szavaid, de elkeserítő ami ebben az országban megy. A legelkeserîtőbb,hogy mindig találnak hîveket a beteg törvènyeik,gondolataik támogatására. Csak azért nem mentem el ebből a beteg országból,mert èn sem vagyok már " mai gyerek". De szavazni mèg elmegyek:)
134.bátor
@rokker33: Ha az èn èttermemben dolgoznál,kivágnálak mint macskát szarni. Ezzel a felfogással semmi keresnivalód a vendèglátásban!! Egy règi vendèglősmondás szerint " a vendèg az első". Te nem hallottál róla a jelek szerint

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.