Egy nagy nemzetközi lobbihálózat nyomásgyakorlása áll a magyar gyermekvédelmi törvénnyel szembeni támadás mögött – mondta a külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Szijjártó Péter úgy fogalmazott, az Európai Bizottságnak alapvetően egyetlen nagy problémája van a szóban forgó jogszabállyal, mégpedig az, hogy "innentől kezdve világossá vált, hogy az LMBTQ-aktivisták nem mehetnek be az iskolákba, óvodákba és nem beszélhetik tele kényük-kedvük szerint a magyar gyerekek fejét". "Nem fejthetnek ki nekik olyan propagandát, amely a nem megváltoztatására vagy a homoszexualitás népszerűsítésére irányul" – húzta alá.

Szijjártó: nemzetközi lobbihálózat áll a magyar gyermekvédelmi törvény elleni támadás mögött

Fotó: Facebook/Szijjártó Péter

A tárcavezető hangsúlyozta, az Európai Bizottságnak és a liberális mainstreamnek ez a baja a törvénnyel, "persze ezt így nem lehetett leírni, ezt másként kellett megformulázniuk, és ezért írtak végül 54 oldalt".

Szijjártó Péter elmondta, "régóta lelepleződött a liberális mainstream, ők a demokrácia definíciója alatt azt értik, hogy minden úgy történik, ahogy akarják".

"Az is világossá vált az elmúlt években, hogy ők nem demokraták, mert a demokrata elfogadja, ha valakinek más véleménye van, azt tiszteletben tartja, megpróbálja megérteni és érvelni próbál a saját maga álláspontja mellett" – fejtette ki a miniszter.

Kiemelte, a "liberális mainstream ehhez képest abszolút véleményhegemóniára törekszik, egyfajta véleményterrort hoztak létre: ha valaki nem ért egyet velük valamilyen kérdésben, akkor azt azonnal kirekesztik, olyan típusú jelzőkkel illetik, amelyek abszolút szalonképtelenné teszik az adott álláspontot és annak képviselőjét".

"Egyet lehet velük érteni, akkor elfogadnak, ha nem értesz velük egyet, akkor kirekesztenek. Ennyit az ő demokráciafelfogásukról és a toleranciafelfogásukról" – tette hozzá Szijjártó Péter.

A politikus beszélt arról is, hogy a "brüsszeli intézmények nem átallnak zsarolásra használni európai uniós forrásokat, ezért is kell mindent megtenni annak érdekében, hogy az európai pénzügyeket és az európai politikai ügyeket soha senki ne keverhesse össze".

Elmondta, "ez azért is visszataszító, mert ezek az európai pénzügyi források nem a brüsszeli bürokraták munkája nyomán állnak elő, ezek nem idepottyannak az égből", hanem az európai gazdasági teljesítmény alapján jönnek létre, amelyet az európai adófizetők, köztük a magyar emberek állítanak elő.

Az európai források előállításában a magyar emberek éppen úgy részt vesznek, mint a luxemburgiak, a németek, a franciák vagy éppen a spanyolok – emelte ki.

Szijjártó Péter szerint ezért nem szabad úgy feltüntetni az európai uniós forrásokat, mintha azok a "nyugat-európai barátaink jófejségének eredményeként jöttek volna létre, mintha azok egyfajta könyöradományok lennének vagy humanitárius segélyek".

A miniszter aláhúzta, a magyar gazdaság teljesítménye az uniós források nélkül is jelentősen növekedni fog, a kormány minden erővel azon van, hogy megcsinálja az 5,5 százalékos gazdasági növekedést, és a gyermeket nevelő magyar családoknak jövőre visszaadja az idén befizetett személyi jövedelemadót.

Kijelentette, a gazdaság újraindításának felgyorsítását teljesen függetlenül kell kezelni az európai forrásoktól, hiszen teljesen új gazdasági időszámítás kezdődött a világjárvány miatt.

Ebben a korszakban hatalmas verseny indult annak eldöntésére, ki tartozik a nyertesek közé, ki tudja a lehető legtöbb beruházást magához vonzani, hiszen a beruházások hoznak létre munkahelyeket, amelyek növelik a gazdaság teljesítményét – mondta a tárcavezető.

Hangsúlyozta, "nekünk most arra kell koncentrálni, hogy a magyar szabályok, magyar körülmények legyenek a lehető legjobbak a beruházások vonzása szempontjából", ezért fontos az a 29 döntés, amelyet a kormány elfogadott a gazdaság újraindításáért felelős operatív törzs javaslatára.

"Ezek biztosítják, hogy a magyar gazdaság tudjon a leggyorsabban újraindulni Európában, ezáltal mi ennek az új világgazdasági korszaknak egyértelműen a nyertesei közé tartozzunk" – jelentette ki Szijjártó Péter.

Forrás: mti.hu

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Diktatúrákban mindig eljön az a fázis, amikor mindenki ellenség, aki kritikát merészel megfogalmazni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Jól van Petike te nagyon hülye! Nyugodj meg a sok hülye bunkó fityesznyik ezt szereti! =))
134.bátor
Micsoda eltorzult szemèlyisègű figurák ezek! Mind testileg,mind lelkileg. Már megint mindenki ellen harcolunk... Nagy a baj a fejekben..
nezelodo
Miniszter úr, ezt a Pegazussal sikerült kideríteni? Várjuk a híreket, kik azok akiket lefüleltek! Ha látom a névsort, és elmarasztalják őket, fontolóra veszem, hogy hogy átértékeljem a "kétkedésemet"
kereső
Ezek mind aberrált, gonosz emberszabásúak orbánnal az élen. És, mint ilyenek a legveszélyesebb fajta.Lélek és erkölcs nélküli gerinctelenek.
Emmersson71
Diktatúrákban mindig eljön az a fázis, amikor mindenki ellenség, aki kritikát merészel megfogalmazni.
RonaGyuri
Petike igencsak kitartó (a baromságok hajtogatásában), akár csak az origo.hu, ahol Oroszország részt vesz az olimpián!!! =))
csipetke
Ez nem gyerekvédelmi törvény,hanem egy rakás sz@r. Ez az sebtiben összedobott katyvasz,amit ennek a bandának sikerült csiholni,kicsit se szól a gyerekekről.Pontosan tudták,hogy ---miután talán szándékosan csinálták ennyire idiótára---mekkora közfelháborodás lesz belőle,ami egy ideig feledteti az emberekkel a kínos vakcinabizniszt,de emlékszünk még az ugyanolyan kínos lélegeztetőgép-ügyre,az elfuserált járványügyi védekezésre,a harmincezer halottra,a lehallgatási botrányra,az autópályák kiszervezésére,és még lehetne sorolni az aljadék ügyeket,amiket a kormány generál. Ha olyan nagyon védeni akarják a gyerekeket,emeljék meg a családi pótlékot,ami 13 évvel ezelőtt történt meg utoljára. De sokunk nevében mondhatom,hogy kikérjük magunknak,hogy a mi gyerekeinket,unokáinkat egy politikai prosti banda védje az idióta törvényükkel.
csipetke
@csipetke: Ja,és azt miért nem sorolta fel szíjjártó,hogy eddig hány óvodába-iskolába mentek "nemátalakító műtéteket népszerűsíteni"?Idióták.Itt még egy tetkó se megengedett 18 éves kor alatt,nemhogy komolyabb dolog. Ahogy Konok Péter mondta,--nem szó szerint-- az LMBTQ-s emberek még majd bemennek a szülészetekre,és összekeverik a rózsaszín,és kék rugdalózókat.Nyugodtan kijelenthetjük,hogy ennek az országnak ilyen elmebeteg kormánya még nem volt.Reméljük nem is lesz
Nessy
@csipetke: Tökéletesen igazad van. Ez egy jónak indult törvény volt, amibe aztán pár idióta kormánypárti képviselő saját kútfőből, vagy ajánlásra belebarkácsolt, és már szó sincs a gyerekeket érintő valós problémáról, a pedofílokról, hanem csak és kizárólag a homofóbiáról, a gyűlölet keltésről,terelésről.A gyerekek védelme csak a nevében szerepel, a valóságban a kormányt és a híveket nem érdekli! Lelkesen szidják a buzikat, és nem veszik észre, hogy a kormány kilopja a kispárnát a fejük alól.
magyar1
@Emmersson71: De ha nem akarnak az lmbtq-vák bemenni az óvodákba, iskolákba akkor miért lázadoznak a törvény ellen?
ómió
Gyuri gazdi csicskahálózata! Efftársakkal "felturbózva"!
Giovanni Alba
Sz. Péter KüKüM vezér szépen pontokba szedve prezentálta a fideszka demokrácia felfogását. Összekeverte a papírokat?
A nemzetközi lobbihálózatot régebben hátérhatalomnak nevezték, melyet Soros György tart a markában, ő mozgat minden szálat, kilóra megvette az EU-s képviselőket, köztük D. Tompikát is, akinek arcán jól láthatóak az emiatti lelki tusa gyötrelmei.
(Sz. J. is előle menekült az ereszre)
"Az is világossá vált az elmúlt években, hogy ők nem demokraták, mert a demokrata elfogadja, ha valakinek más véleménye van, azt tiszteletben tartja, megpróbálja megérteni és érvelni próbál a saját maga álláspontja mellett"
Kiemelte, a "liberális mainstream ehhez képest abszolút véleményhegemóniára törekszik, egyfajta véleményterrort hoztak létre: ha valaki nem ért egyet velük valamilyen kérdésben, akkor azt azonnal kirekesztik, olyan típusú jelzőkkel illetik, amelyek abszolút szalonképtelenné teszik az adott álláspontot és annak képviselőjét".
"Egyet lehet velük érteni, akkor elfogadnak, ha nem értesz velük egyet, akkor kirekesztenek. Ennyit az ő demokráciafelfogásukról és a toleranciafelfogásukról" – tette hozzá Szijjártó Péter.
Pontról pontra minden stimmel, csak a "liberális fősodort kell fideszkára cserélni.
Béla333
A nemzetközi lobbihálózat és az UFO-k is szegény Peti ellen vannak.
nemkati
@magyar1: Ha nem akarnak, akkor minek a törvény?
magyar1
@nemkati: Ezek szerint csak be akarnak menni ha ennyire ágálnak ellene. Csak kell a törvény.
Csizmás Kond
Teljesen igaza van, minden szavát, betűjét támogatom !
csak úgy....
hihetetlen,hogy mennyi buta,befolyásolható,gondolkodásra képtelen ember lézen itt a propelleren! :) ha fideszék hazúdnak egy jóizüt,akkor arra ugranak mint gyöngytyúk a takonyra..
namihami
Régóta tudjuk már, hogy hülye. Semmi újdonság nincs ebben a megszólalásában sem!
balos
@csak úgy...: Akkor te mi vagy?Mert éppen ráharaptál a takonyárpicsára!
Qqberci
Szíjrágó, te magyar gumiipar szégyene! Annyit hazudsz, hogy a végén még magad is elhiszed!...
Nessy
@Qqberci: Ezért lett, és marad külügyér! Nem lenne baj, ha csak itthon mondana orbitális szamárságokat, de már szerte a világban égeti az országot.
tudode
Ez az egész hatalmosdi társasjáték, hasonlattal élve, olyan mint a szerelem, van aki már 1998-ban átlátott a narancsködön,, mint egy nagy szerelmet követően ahogy elszáll a szürkeköd, amikor az asszony rádöbben arra, hogy életepárja elhárdálja a konyhapénzt, a szennyesét otthagyja ahol kibújt belőle, még mindig mentséget találva, de amikor rajta kapja hűtlenségen, és azzal védekezik, a hűtlen AA, hogy NEKEM HISZEL, VAGY A SZEMEDNEK, annak a házasságnak idővel annyi!
.
Beleolvasva a kedves vezető napszámosának a mai nyilatkozatába az jön le, hogy vagy nem lát át gyermekkori álmának mesterkedésébe, vagy védi a védhetetlen mundért, nem látva át a narancsködön, ami nem tárgyilagosan nem hihető az, hogy ennyire tájékozatlan lenne, mint időnként meghallgatva az elfoglalt "királytévét", a HírTV-t, a KarcFM-et, és a KESMA orbánumokat, amelybe Heinz Cristian Strache osztrák alkancellár gondolatából is kormányválság lett, amely miatt még mindig folyik a balhé amiatt, mert Kurz kancellár félrevezette a bíróságot
.
------ Börtönbe kerülhet az osztrák kancellár
www.napi.hu/nemzetkozi-gazdasag/bortonbe-kerulhet-az-osztrak-kancellar.728967.html
.
Több milliá tájékozott bennszülött állampolgár lenne a legboldogabb amiatt, ha a kedves vezető megbecsülte volna magát, már Soros ösztöndíjasként megmutatta méregfogát azzal, hogy a "támogató" kézbe marva kiállított a bizonyítványát arról, hogy kondásnak is gyatra:
.
---- Orbán Viktor kemény hangú levélben vágott vissza Soros Györgynek
24.hu/belfold/2020/12/13/orban-viktor-soros-gyorgy-europai-unio-veto-brusszel/#
------------------------
.
Az óta is mikor kimerül őfélesége másirányú félelemkeltése akkor
.
----- Soros György: szupergonoszt csinált belőle Orbán Viktor kormánya 19-04-22
www.youtube.com/watch?v=sSIkLy5S7k4
--------------------------
.
Sajnálatra méltó a kedves vezető, de a leejtőn nincs megállás, magával rántva az egész országotm mivel
.
Magyarország jobban teljesít, szólamok szintjén!
Klubtag
A pedofília is meg a meleg másság is egy hormonális születési rendellenesség, de amíg az előbbi azért bűncselekmény, mert kiskorúak ellen irányul, addig az utóbbi megélése két felnőtt magánügye. Leginkább ezért nem tartozik ugyanazon szabályozandó körbe. Inkább a családon belül - gyermekek kárára megvalósuló - szexuális abúzussal kellett volna egy kalap alá venni. Akkor megállná a helyét az a hivatkozás, hogy gyermekeink védelme a cél...így azonban egy beteges gondolkodású, kirekesztő csoport számára adtak fegyvert a gyűlöletük kiélésére. Orbán pedig az ilyenek szimpátiájából él és toborozza híveit, ami igen sajnálatos és igencsak megérett a végleges elsöprésre a közéletből...Egyáltalán: nem csoda, hogy kultúrállamok véleményvezérei tiltakoznak a "náci attitűd" ezen apropóból történő terjesztése ellen...hívják ezt az egybites orbanisták akármilyen összeesküvésnek...
csak úgy....
@Shikari: kemény vagy tibim mint a lócitrom! :)
tudode
Még annyit a 10,56-os hszemhez, nem volt bátorságom leírni arról a cirkumparádéról, amelynek tanúi, elszenvedői az egész ország, a POLITIKAI PEDOFÉLIA szót, elküldve a hsz-emet, rákerestem a keresőn, és láss csodát papírja van a kedves vezető mesterkedéséről, mert a világhálón található több okfejtés
.
---A politikai pedofília napja – a kormány „gyermekvédelmi népszavazásáról”
.
www.valaszonline.hu/2021/07/21/gyermekvedelmi-nepszavazas-politikai-pedofilia-kembotrany-fidesz-lmbtq/
------------------------
.
A hófehérke, és a hét törpe mesét rémmesévé változtatta az egyik törpe, a Szende, úgy elrugaszkodva a meztelen valóságtól, hogy ma már nem a pártok, a TISZTESSÉG és a TISZTELETLENSÉG küzd egymással, nem kis túlzással, a XXI. században rémálmaival egy beteg elme ellenében, akit a konfrontáció éltet, bármerre jár, kel!!!
.
Hatásköri túllépéssel, mivel a mindenkori miniszterelnök feladatköre kormánya buzerálására terjedhetne ki
.
"""Hogyan választják a miniszterelnököt, és melyek a legfőbb feladatai?
.
A miniszterelnököt a köztársasági elnök javaslatára az országgyűlés tagjai választják meg. (Kormányprogramról ezzel egy időben szavaz az országgyűlés.) A miniszterelnök megválasztásához az országgyűlési képviselők több mint a felének szavazata szükséges. A miniszterelnök a megválasztásával hivatalba lép. A miniszterelnök feladata, hogy a kormány programjának keretei között meghatározza a kormány politikájának általános irányát. Javaslatára nevezi ki a minisztereket a köztársasági elnök, így a munkáltatói jogokat is ő gyakorolja felettük. Emellett vezeti a kormány üléseit, és biztosítja a kormány által hozott rendeletek végrehajtását."""
.
Amelyből az következik, hogy GAZDÁTLAN AZ ORSZÁG, nincs aki megvonja a bizalmát attól, aki PÁRTTITKÁRKÉNT felforgathatja az egész világ demokratikus elkötelezettség!
.
Isten nem óvta meg Magyarországot ettől az elszabadúlt pofakaratéstól, aki egymagában emberileg 00, aggódva gyermekeink jövőjéért!
csipetke
@magyar1: 09:47 Még mindig nem esett le,hogy ezt csak a fidesz találta ki?Ki az a barom,aki óvodákba menne nemátalakító kezelést népszerűsíteni?Nettó hazugság az egész. Olvastam egy origos cikket arról,hogy nyugaton milyen LMBTQ lobbi járja az óvodákat.Rákattintottam volna a cikk eredetijére,de az nem volt. Azaz,origos-kitalálmány volt az is.
csak úgy....
@csipetke: a nagyon buták minden fidesz hazúgságra vevök !
magyar1
@csipetke: Értem, de ha a fidesz találta ki akkor nem létezik a dolog és a semmi ellen tüntettek.
csipetke
@magyar1: 19:06 A fidesz aljassága ellen tüntettek,hogy ez a gané,idióta törvény elvegye a figyelmet a nagy dolgokról,mint a sz@rt se érő járvány,és válságkezelés,a kínai vakcinabiznisz,a fudan,az autópályák kiszervezése 35 évre,a harmincezer halott, a lehallgatási botrány,stb..
@csak úgy...: 18:33 Ez a baj,azért tudnak még mindig a nyakunkon lógni, mert a birkák mindenre vevők
Nessy
@csipetke: Ez az,ami döbbenetes! Az a bigott, vakhit, amivel aztán sikeresen vissza is él pártunk és kormányunk! Nem veszik észre a megszédített hívek,, hogy itt szó sincs a gyerekek valós védelméről, csak a homofób gyűlöletről, és a terelésről.
magyar1
@csipetke: Ha nincs érved - terelsz. Ha hoznak egy törvényt, hogy nem szabad az utcán köpködni én nem tüntetek ellene mert sose szoktam.
Pipás
@magyar1: Te csak birkán benyalsz mindent a fideSS-nek.
csipetke
@magyar1: 04:28 Nem olyan bonyolult,gondolkozz el rajta,csak ami a cikk elején van,hogy kiazistennyila járt be idáig az óvodákba iskolákba telebeszélni az emberek fejét?Eddig se volt ilyen,és eztán se lesz. Brüsszel se kér ilyet. Ez orbitális nagy hazugság.Na ez ellen IS tüntetnek az emberek, és leginkább azért,hogy ne keverjék össze a pedofileket a melegekkel. Az egyik bűncselekmény, a meleg pedig nem tehet arról,hogy meleg.
magyar1
@csipetke: Eddig se volt ilyen,és eztán se lesz. -írod, akkor meg nincs értelme ellene tüntetni, ha meg volt akkor nagyon jó a törvény. Nincs összemosva a pedofilia a melegekkel, mivel egyértelmű, hogy a pedofilok csak a börtönbe mehetnek nem tájékoztatni de a melegeknek sincs joga tájékoztatni az unokáinkat a betegségük helyességéről és normalitásáról. Beb@na ha az unokámnak erről mesélnének az oviban vagy suliban.
magyar1
@Pipás: Nem nyalok be mindent mert ha valami nem tetszik kinyilvánítom róluk is, ha szoktál olvasni itt engem akkor láthatod. De ami jó az jó. Ti nyaltok be mindent külföldnek, mint a gyenge elmék vagy lefizetettek.
Csizmás Kond
@magyar1: Akik pártolják mind látensbuzik...mert pártolni egy beteges hajlamot ugyanolyan bűn mint ha csinálnád.
...amúgy aki nem a hajlamai, a meggyőződése szerint agitál a buzik mellett csak azért mert ezáltal érzi magát ellenzéknek az képes minden , kapható mindnre.
Hogy lehet azt állítani, hogy nem lesz hatással az ilyen agitáció a gyerekekre amikor ő is ugyanilyen agymosott hülyeségből áll ki mellettük, mert gondolom egyikük sem próbálta ki...az ilyen akaratgyenge emberek okozzák mindenhol a bajt.
csak úgy....
@Csizmás Kond: hetek óta buzival kelsz és buzival fekszel,téged (valamiért) nagyon vonz ez a téma!
Nessy
@magyar1: Látod, ezt könnyű lesz betartani! Eddig sem jártak az óvodákba szex felvilágosítást tartani, Viszont az ég szakadjon erre a sok idióta "buzizósra", most már lehet otthon magyarázni, hogy ezt az untig hallott szót nem illik mondani
csipetke
@csak úgy...: 08:28
@Nessy: 08:57 Látjátok,hogy van itt olyan is,(08:19) aki le-látensbuzizza azokat,akik tolerálják a melegeket. Én mindig azt mondom,hogy nem vagyok oda értük,de elfogadom,hogy vannak,és még szóban se bántom őket. Viszont van,aki gyűlöli őket,mint magyar1. Sajnos a fidesz idióta politikája csak erősíti ezt a gyűlöletet.Ha a maffia-banda jövőre remélhetőleg eltakarodik, ez az emberekbe oltott gyűlölet még sokáig ittmarad. Orbán úgy fog bekerülni a történelembe,mint a legramatyabb,legrosszabb miniszterelnök,aki valamikor is az országot vezette.
Nessy
@csipetke:Ennél is rosszabb, hogy a kisebb gyerekekre valóban veszélyes pedofiliáról egy szavuk sincs! A családon belüli "zaklatott" gyerekek, meg számukra nem is léteznek. Majd a "zaklató szülő, vagy rokon" mindjárt gyakorlatban is felvilágosítja a gyereket! Segítségért fordulhat a Jó Istenhez, harmadik bárányfelhő jobbról!
magyar1
@Nessy: Akkor oké, nem kell tüntetni sem. Mert ha ezek nem mennek felvonulni a akkor nem kellene magyarázni ezt a csúnya szót sem a gyerekeknek.
mágnes
"innentől kezdve világossá vált, hogy az LMBTQ-aktivisták nem mehetnek be az iskolákba, óvodákba"
Miért ? Eddig bemehettek ? Nem mehettek be . Nem volt olyan gondnok ,iskolaőr ,biztonsági őr ,tanár ,igazgatói engedély akik beengedték volna ezeket .
Lehet hogy ez csak egy csepp a pohár tetején ? És az egész mögött az emút évtized az eu jogállami kifogásai vannak ?
mágnes
még mielőtt bárkit megtévesztenek ,itt a kül és belpolitika lett nagyon elbaxva . ilyen tróger módon nem lehet politizálni ,ezt sokáig csinálni nem lehet amit az Orbán szekta kiötlött . Értelmes .normál ,higgadt konszenzusra törekvő értelmes diplomácia kell és olyan kormány ,kormánytagok és diplomták is akik ezt véghez tudják majd vinni úgy hogy mindenkinek és a Magyarnak is a becsülete megmaradjon . Azontúl .Sürgős reformok kellenek hogy végre visszaálljon a régen jól bevált békés társadalmi élet Magyarországon . Jelenleg ez el van lehetetlenítve ,alá van ásva ,meg van mérgezve . Ki lett nyírva !
Ha ez + van beszélgethetünk tovább .
Nessy
@magyar1: Ha csak a"felvonuláson" hangzott volna el, de sajnos lépten nyomon,királyi médiában neten,járműveken ez a központi téma.
mágnes
"A miniszter aláhúzta, a magyar gazdaság teljesítménye az uniós források nélkül is jelentősen növekedni fog, a kormány minden erővel azon van, hogy megcsinálja az 5,5 százalékos gazdasági növekedést "
Kérdés ! Hogyan fog ez menni az űber uzsorakamatokra adott és bedőlt devizahielesek kizsákmányolása nélkül ?
Hogyan fog menni a kormány 10 ben kiötlött Független Bírósági Végrehajtók per nélküli kamatos kamatos kamatos behajtásai nélkül . A megrendszabályozottak nem követnek el szabálysertést ,de nem is mozognak mert úgy + lettek baxva
sorozatosan 10 után hogy az élettől elment a kedvük . Na már most ilyen bevétel nem lesz . Jövő áprilistól pedig ilyen egyáltalán nem lesz .I gaz kekec Viktor és bandája ? :-(((((((((((((((((((((((((((((((( sokaknak milliókkal tartoztok xélhámos társaság . Nincs elfelejtve .
Pipás
@magyar1: Lásd be, hogy a külföldi médiumok nem hiteltelenítik el magukat, mint a fideSS-es lakáj média. Ha hülyeség folyna belőlük (mint Magyarországon), az emberek szimplán nem néznék, nem hallgatnák őket, ergo tönkre mennének.
division
@magyar1: Egy dologban teljesen igazad van, a pride - ot már régen be kellett volna tiltani, viszont óvodákba sosem mentek ilyen lmbtq - sok, nejem már több mint 25 éve vezetőóvónő. Fidesz pártiként is elképesztőnek tartom ezt az egészet, a gyerekeinket valóban meg kell védenünk, de a pedofilok ellen, ill. a családon belüli erőszakra kellene nagyon rámenni, ahol a gyerek a legtöbb esetben az áldozat szintén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.