Atombombát próbál Jakab Péterre dobni a fideszes média azzal, hogy hírbe hozták a kabinetfőnökével.

Bekopogtak Jakab Péter feleségéhez, aki furcsán reagált férje állítólagos nőügyeire
Fotó: Facebook/Jakab Péter

Jakab már cáfolta, hogy a baráti és munkakapcsolaton kívül bármi egyéb is lenne közte és a hölgy között, de azért még az utcán is bepróbálkoztak nála a kormány propagandistái.

A Blikk bekopogott Jakabékhoz, ahol a politikus felesége nyitott ajtót, és ennyit mondott:

Magánügyben nem nyilatkozom, keressék a férjem.

Az ügyre a DK is reagált, a párt ezt a közleményt jelentette meg honlapján:

Nem szeretnénk tudni, hogy kit szeret a Fidesz bármelyik elnökségi tagja, ha ő nem akarja ezt megosztani velünk. Azt se, hogy hogyan szeretnek. Azt se, hogy mikor. És egyáltalán, nem dolgunk senkinek se a magánéletével foglalkozni. Ellenkezőleg. A közhatalom birtokosaként kötelesek vagyunk a magánélet jogát védeni. Bárkiét. Mindenkiét. Sok baj van szerintünk hazánkkal. Közös bajok. Azokkal kell foglalkoznunk. A többivel nem.

El a kezekkel Jakab Péter magánéletétől!

És mondjuk: ha úgy adódik, ezt fogjuk képviselni politikai ellenfeleink esetében is.

- írta Barkóczi Balázs, a párt szóvivője.

Forrás: blikk.hu, dkp.hu

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@KisTehen: Minő szerencse, hogy hazánk nagyjainak oly feddhetetlen a magán élete! Aztán neked mi a problémád ezzel kapcsolatban? Téged csaltak meg esetleg? Ettől függetlenül a feleséghez becsengetni kamerával, mikrofonnal, most ez a jobboldali, keresztény viselkedés ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Azért ez már az emberi aljasság legalja! Milyen jogon avatkoznak bele ilyen szinten! Azt hiszem, adott esetben elmondtam volna, hogy hova menjenek, ott még becsengetni sem kell!
Nyírfa
Képes volt a Blikktől odapofátlankodni egy szarházi, semmi ember? Bekopog egy család ajtaján, hogy holmi megcsalás felől érdeklődjön, amiről aztán szaftos pletykát tehet közhírré?
Fel nem foghatom, hogy ilyen megtörténhet. Ennek a valakinek van családja? Mit szólna hozzá, ha kopogtatnának az ajtaján?
Nyírfa
@Nessy: Annyira fel vagyok háborodva, hogy szavakba sem tudom igazán önteni! Csak megragadnám a grabancát!
Nessy
@KisTehen: Minő szerencse, hogy hazánk nagyjainak oly feddhetetlen a magán élete! Aztán neked mi a problémád ezzel kapcsolatban? Téged csaltak meg esetleg? Ettől függetlenül a feleséghez becsengetni kamerával, mikrofonnal, most ez a jobboldali, keresztény viselkedés ?
Nyírfa
@Nessy: Ja. Feljelentene bántalmazásért, és végig haknizná a médiákat, hogy visszaütötték.
namihami
Valaki megmagyarázhatná nekem, hogy a Blikk szerint (már a papíráru neve is sokat elmond a szerzőről és persze az olvasóiról is), hogy vajon mitől vagy miért ""furcsa reakció"" ez a feleség részéről?
Vajon a KESMA melyik ""újságja"" merne a Szájerné vagy a Borkainé ajtaján hasonló módon bejelentkezni?
csak úgy....
@KisTehen: te boci,-minden rendes kipcsak háremet tarthat csak jakab nem?
nektek elment a maradék is vagy csak simán irigykedtek ? -,hogy a szájer jóska ülne a szátokra gatya nélkül..
nezelodo
Finom urak, és úrhölgyek ezek a fideszes bérújságírók. Valahogy nem jutott eszükbe becsengetni a Tompika feleségeihez, a Lázár londoni, közpénzből fizetett szállodaszobájának ajtaján sem dörömböltek a Józsit sem keresték a brüsszeli orgiákon, a feleségére se törték rá az ajtót, ahogy a Lalára sem. A Hendét sem zaklatták egykor a titkárnője miatt, a vezért sem vegzálták egyetlen álkapocs felvételért sem. A Tonyó is oda járt ahova akart, annyiszor nősült ahányszor megkívánt néhány ezer ha termőföldet, vagy helikoptert. A vak komondoros is vígan tángálhatja tovább a Terikét, és egykor a Jakab gazdát is békén hagyták, igaz annak a felesége sietett egy pletykaéhes tv csatornához, elmondani a szaftos történetet, hogyan és milyen helyzetben találta hites urát, a kemény munkája során. Szóval fiúk vissza kellene lépni a lelkibeteg mocskosszájú falusi vénasszonyok szintjéről egy tisztelhető politikai diskurzushoz.
Vagy továbbra is hagyja párt, hogy önmagát adja a vezér?
Gazella
A legalja.. és még a p@csa firkász vagy mi... adja az arcát ehhez.
justhpeter
@nezelodo: Viselkedni lehet moslék módon csak beszélni nem ?
ágimami
@Eladott Ország: Teljes mértékben egyetértek!! Ez már az aljánál is aljább, amit művelnek!!:DDD

Csak ennyit ragadnék ki a cikkből: "Sok baj van szerintünk hazánkkal. Közös bajok. Azokkal kell foglalkoznunk. A többivel nem.
El a kezekkel Jakab Péter magánéletétől!
És mondjuk: ha úgy adódik, ezt fogjuk képviselni politikai ellenfeleink esetében is."

Igen!!! Ez a helyes út!!!
kissé felnőttem
hát amikor becsöngetnek a cinege utcában és az a válasz hogy a családfő nem lakik itt? azzal ugye senki nem heccelődik mert nem mernek?mert a család az állitások szerint szent akkor mire a fidesz mocskolódás aljasodás felsőfokon hát selejtesek lettek rendesen lealjasodtak olyan bajjer modra
jesz
@Horizont: bár nem tőlem kérdezted, de kiváló kérdés..

...talán egyszerű a megoldás...kell pár tucat oknyomozó, akit qurvajól mefizetnek, aztán rászabadítják őket a sárdobálókra...biztosan találnának szaftos történeteket...

Gyanítom, ez azért nem működik, mert a szarevő összefogás sajnálja erre fordítani a könnyen jött pénzecskét..na ezért nem lesz belőlük semmi, és ezért kávézik nyugodtan Orbán is..

Bocs, hogy közbeszóltam...
jesz
Jakabnak mér reszeltek...nem is atomot dobtak le rá, hanem neutron bombát...ettől kezdve a faszi nem tényező, láthatalan ná vált...

Csak azt nem értem, hogy lehet ennyire kanos valaki, hogy már semmire nem figyel?

Igen, tudom...a kutyák is mindent megtesznek, hogy szaporodjanak..
ómió
Na, ugye! Dől belőlük az "efftársi makulátlanság"!
Emmersson71
@KisTehen: Ó..Szájer pedig begépelte az iPadjébe a gránitszilárdságú faszk-alaptörvényt, amely tartalmazza, hogy apa férfi, anya nő! Na, ő viszont elöl egyik, hátul másik :P
jesz
@Emmersson71: jó kérdés...annyi a közünk, hogy az emberek végre találtak egy harcos vezetőt, aki nem ijed meg az árnyékától, tehát magukénak érzik...

Aztán tessék...namost sokan vagyunk benne valami stikliben, de az egy jelentékteln valami...na de egy pártvezér? Az példakép...

Nálam nem bukott meg a faszi, mert megértem...mint írtam, legalább pinaszerető..csakhát...ennyire óvatlannak lenni?
Emmersson71
@jesz: Neked egy pártvezér, vagy akár egy politikus példakép?! Akkor lépj be a Fideszbe, ott divat ez a szemlélet :P
Sámannus
Az oroszok már a hálószobákban vannak.
csipetke
@Emmersson71: 09:46 Ez jó...:) Olyan ez,mint a kínai pulcsi.- elöl Versacce,hátul Hugo Boss
picike1
krumpliszsák és még férfi is he he he csak nevetni tudom ez nagyon jó legalább tudjátok hogy eresz nincsen !@Horizont: @Horizont:
percsi
Jaj, csak nehogy lefotózzák Jakabot, amikor az orrában turkál! Nagyobb baj lenne, mint a közpénzen szórakozás, közpénz lenyúlás, homi orgia vagy OViki elköltözése otthonról, ugyan is a Blikk és fid. ocsmánylapok őket és asszonyaikat nem keresi fel.
Viki miért költözött el otthonról? Tudja valaki? Ő nem írt alá feddhetetlenségi nyilatkozatot?
vacsi
A feleségének éppen elég, hogy ilyen férje van, gonoszság még ezzel zaklatni. Zaklassák azt a sunyi nőt...
VASTAGBŐR
Inkább a Végh Lacihoz kopogjon Sümegbe cigány-zsidó eü-s bűnözésről kérdezősködjön .. Nem ? :D
VASTAGBŐR
cunci kis párkapcsolatocska ám az is ..
telegdilaci
@Nessy:Ez egy gyalázatos dedós Viselkedés a korrupt kormány részéről,minden gyalázatos,aljasságra képesek,hogy mindenáron lejárassák az ellenfeleiket,ahelyett hogy a saját keresztényekhez méltatlanul szétlopják,az Országot,ezzel okoznak Kárt az Országnak,de abból az Országnak nem származik semmilyen kára,ha szaglásznak,Jakab Péter magánélete után,hogy kivel töltötte az éjszakát!
nezelodo
@VASTAGBŐR: ma 05:10. Ugye milyen csendben elrendezték az ügyet Sümegen? Persze passzol a polgi a Fenyvesihez, meg a többi törtető fideszeshez! Ott nem várták se reggel se este az érettségit vásárló asszonykát az újságírók, szégyenlős a csend a dakota sajtóban is. Jó tudja ott mindenki, hogyan járta végig az egészségügy "grádicsait" mire a kétmillás fizetést kiérdemelte. Hazarendelték a Navrát rendet tenni, az meg azt hiszi, hogy úgy félnek tőle, mint a Papp János megyei véreskezű párttikár hűséges hívétől, az apjától, a megyei műv. osztály egykori. vezetőjétől. Azért ugrál Tapolcán az elqrtuk vetítéséért, az pedig nem veszi észre, hogy csak egy paraszt Orbán sakktábláján.
VASTAGBŐR
@nezelodo: Még abba lehet érdemes belegondolni hány olyan kórházba lehet hány olyan igazgató, hány olyan papírral. Végignézném mindegyiket. Cilikével kezdeném. Egyébként vicces lehet mennyire állhatnak helyt a 60-70es évek diplomái a tudomány mai állásához képest .. ( mert szerintem jópár ajánlott irodalommal is el vannak maradva talán ... ) Olyan dolog ez, mint a kötelező a nyelvvizsga diploma mellé idéntől ... olyanok rendelik el, nyomogatnak gombokat, szavaznak róla akinek talán egyik sincs ...
nezelodo
@VASTAGBŐR: Igen és ezekre a szakemberekre van bízva a közegészségügy is. Az átkosban még az agrárszektorban is elő volt írva, az időszakos kötelező továbbképzés. Nem hinném, hogy az egészségügyben másképp lenne, de írott malaszt. Oda is csak a sakktáblán tologatható, önálló véleménnyel nem rendelkező emberek kellenek. A szakmai feladat amúgy is rendőrre, és a "vezénylőtábornokra" tartozik.
Évekkel ezelőtt beültem Szegeden a Móra Ferenc múzeum előterében akkor működő kávézóba. Angol, francia csoport érkezett. A fiatal felszolgáló hibátlan angolsággal, és franciául társalgott velük. Két helyi előkelő matróna meg is jegyezte, milyen jól beszéli a nyelveket ez a kislány. Mint kiderült, több diplomás, felsőfokú nyelvvizsgákkal bíró bölcsész. Nem valószínű, hogy ahhoz a munkához mindez kell. Lehet, hogy már Londonban mosogat, mert nálunk "megbecsülik" a tanult embert.
Így volt ez a sümegi polgi élettársával, és a hamis érettségijével is, akik ellen "alantas politikai vádakkal indított támadást az ellenség", legalábbis a "független megyei lap szerint. A százmillát meghaladó hűtlen kezelés az smafu, ami miatt még a saját pártja is elmarasztalta csendben. Nem volt M1, be sem kopogtak hozzá, hogy nem összeférhetetlen-e hogy a párjának ad ekkora fizetést? És még mennyi Kistérségi Kiskirály lehet? Nem gyanús esetleg az, hogy egy ilyen kistérségi vezető polgi településén tucatnyi jegyző mond fel sorozatban, mert nem akarják elvinni a balhét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.