Bayer Zsolt, a Magyar Nemzet publicistája vehette át az ez évi, a Médianéző Központ által alapított Jótollú magyar újságíró díjat csütörtökön Budapesten.

Bayer Zsolt kapott egy sajtódíjat, mert "háborús időkben nincs is másra szükségünk"

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Boros Bánk Levente, a központ igazgatója a díjátadón mondott méltatásában közölte: Bayer Zsolt háborús időben és sorsdöntő választási évben veheti át a díjat, amikor "stabil viszonyítási pontokra és az értékekért kiálló frontharcosokra van szükség". Bayer Zsolt olyan újságíró, aki "akkor szólal meg, amikor kell, és oda címezi szavait, ahova kell" – fűzte hozzá.

Ismertetése szerint a díjazott nevéhez több ezer publicisztika, 26 kötet, illetve kilenc film és sorozat kötődik.

Boros Bánk Levente azt mondta, Bayer Zsolt a megszólalásaival nem támad, hanem véd, a nemzeti oldal közösségét nem megosztja, hanem összetartja, és "háborús időkben nincs is másra szükségünk".

A káromkodásairól és ordenáré stílusáról ismert publicista a héten éppen Szabó Tímeának címezte a következő szavakat:

"Az összes létező kapcsolatoddal és a megbízóiddal együtt fogsz eltakarodni a picsába."

Forrás: MTI, Propeller

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ennyit a féltett orbáni kultúráról! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ennyit a féltett orbáni kultúráról! =))
kedvelem a NERtelenséget
A rossz-szagú, földműves, szexiparos édesanyját az összes fidess banditának.
Ezek bármire képesek.
Nekik is börtönben a helyük.
Néro
Gondolom stratégiai nyugalommal vette át. Mekkora lehet ez a díj , vajon betakarja ? Bár a szaga megmarad.
uploads.disquscdn.com/images/f79955a3d0de779cd84359dec7819bdc5eb0c109ba8ac662a377bcf9cfbce82a.jpg
Viszont el kell ismernem annyit is érre annyit is érő díj dukál.
Aki Én
Boros az egyik kiemelkedően ostoba, seggnyaló csicska. Még a fideszen belül is kevés ilyen alantas pondró van. Hát csoda, hogy egymás végbelében kotorásznak? Nem.
Csak remélem, hogy én most nem kapok díjat azért, mert ,,akkor szólalok meg, amikor kell, és oda címzem szavaim, ahova kell"...

444.hu/2020/08/02/az-ember-aki-addig-kovette-orbant-hogy-o-maga-is-az-lett
simmering73
Ezt a mocskos bitangot az első körben kell börtönbe tenni, hogy ott kezelésbe vehesség a rabtársai.
kereső
Ennyi erővel "szabad sajtó" dijat is kaphatott volna.
kulabombaafityiszre
Alapíthatnának neki a "jó hosszúnyelvű ratyika újságíró"díjat is amit minden éveben átadnának.
Nessy
Lehet, hogy a nemrég vásárolt "tolla jó", de a mocskos, alpári stílusa azt minősíti, aki a díjat adta! Ha ez a fidesz által védendő jobboldali, keresztény stílus, az viszont a fideszt minősíti! Akinek meg az a szimpatikus, hát hallgassa, és tapsoljon! Lényeg, hogy még ne legyen kötelező!
csak úgy....
"Jótollú magyar újságíró díj" -a pitschaszájú bunkó díjat nincs ki megalapicsa? ;)-pedíg az nagyon kijárna zsoltinak..
Borsodi
Van pofája elfogadni? Szar ember díjat érdemelne!
Qqberci
"Jótollú magyar újságíró"

Még egy kis ólomnehezék kellene bele...
Sámannus
Az jobban illik rá hogy jól tollasodó, mer azért ilyen geci.
CsipkeRózsa
Ezt nevezem, a legmocskosabb szájú, gyűlölködő újságíró!
vitriol
Ahogy az orbán-kormány napról-napra zülleszti le az országot, legközelebb bunkóbajer meg fogja kapni a "Szép magyar beszéd" kitüntetést is.
Nyírfa
Azt kell nézni, ki adta. És innen kezdve túl is van tárgyalva. Ennél fontosabb, hogy a Várból kitegyék a szűrét.
Nessy
@vitriol: Felterjesztik Pulitzer díjra, mint a fidesz vezető újságíróját: Újságíró???
Németh István
Gratula neki! Ez a Zsoltika minden pénzt megér! A moslék ellenséget az aljas népséget a kommunista, fasiszta, nyilas-rasszista népséget nem lehet csak úgy kezelni, csak -úgy és azon a magas fokon ahogy ő tudja! Gratula!
Havanagi
A fidesz kormány lezüllesztette ezeket a díjakat is bóvli szintre.Ha az ellenzék kerül hatalomra,törölni kell az utóbbi 12 év kitüntetettjeit ,hogy ilyen sötét,bunkó ne páváskodhasson soha meg nem érdemelt kitüntetéssel.
Nessy
@Németh István: Árulj el nekem valamit! Neked a családban, és a munkahelyeden is ilyen alpári , bunkó a viselkedésed, a stílusod, szemtől szembe, vagy ott parírozol, és itt kiéled magad ismeretlen emberekkel szembe?
Nessy
@ómió: Amióta Bayer nem efftárs, hanem NERtárs, azóta lett ilyen ilyen modortalan bunkó! A Népszabadságban kissé más volt az elvárás, mint a jelen jobboldali, keresztény, fidesz által védett kultúrában!
Nessy
@ómió: Elnézést! Szabad Népet akartam írni! A Népszabadság már a fidesznek volt vörös posztó, meg is szüntette, ahogy lehetett!
Németh István
@Havanagi: @Nessy: Sajnos nem tudlak benneteket ember számba venni! Nincs miről beszélni!
ómió
@Nessy: A Népszabadságban, de visíthatsz Szabad Népet is, amikor még kizárólag bolsi "sajtó" működhetett - tudod: "népi demokratikusan" - tényleg "kissé más volt az elvárás"? Jó, hogy szólsz, mert "ezt sosem hittem volna"! És még dicsekszel is vele, hogy kvázi megírhatták azt, amit Sztálin és Hruscsov efftársatok után "szabadon" Rákosi és Kádár efftársatok papagájként megismételt, mert különben jött a dutyi, vagy a kötél!? Talán még vissza is sírod? Nálad hűbb efftársat, akkor, keresve is nehéz találni! Biztos, ettől vágott benneteket mellbe ez a "gonosz NER diktatúra", amiben az összes aljas hazugságaitokat megírhatják a bolsi kanászkürtjeitek! Egészen addig, amig be nem csődölnek, mint az imádott Népszabadságotok, hogy tudjatok némi "frisset" is a Fideszre hazudni!
Németh István
@Nessy: TE elbújtál mint látom a ner-es tehén seggébe és onnan dumálsz ki, tedd amíg bé nem fulladsz!
Aztán, hogy csiszolódjon a szaros elméd mielőtt feldobod a parkkert > sajnos valóban háború van! Ezt a háborút mint tudod az usa-eu., skandináv, balti tengely provokálta ki merő jó szándékkal a soros bábú aktív közreműködésével! Jószerivel mondhatnánk semmi közünk hozzá! De emberek vagyunk és azt a népet sajnáljuk és megértjük és nyilván egy adott határig segíteni is fogjuk amíg az aljas vezetőik észhez nem térnek! Ezek pedig az ukrán kormány jelenlegi szemetjei - ezeket kell hidegre tenni! A témához visszatérve A Bayer Zsoltika és a sok más és az igazságért harcoló azt megíró, annak hangot adó média harcos bizony megérdemli az elismeréseket MAGAS FOKON! Csak azért is >> hogy az olyan barmok seggéből kifele kiabáló szarfürdőzők tanuljanak valamit, mielőtt a szarba fulladnak! - ugye magadra ismertél!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.