Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorának vendége volt, ahol Nagy Katalin műsorvezető „kérdezte” aktuális ügyekről. A beszélgetés lényegi részét itt szemléztük, most csak egy vicces részt emelnénk ki külön, amire egy olvasónk hívta fel a figyelmünket.

Orbán azzal kérkedett Zelenszkijjel szemben, hogy ő a jog világában élt, miközben az ukrán elnök is elvégezte a jogot

Fotó: Facebook

Nagy Katalin: Jó, akkor is, én megnéztem ezt a felvételt, és miután kommunikációval foglalkozom elég régóta, az látszott, hogy így kamerába nézni, ahogy Zelenszkij nézett, csak egy professzionális színész tud.

Orbán Viktor: Hát ő az.

Nagy Katalin: Az az. Csak azt mondom, hogy nem érezte éppen ezért úgy, hogy egy megrendezett jelenetben ül?

Orbán Viktor: Hát, egyfolytában ezt érzem, az európai politika nagy része megrendezett jelenetekből áll, ebben nincs semmi rendkívüli, ettől még komolyan kell venni az ilyesmit. Hát mindenki… én jogász vagyok, én onnan jövök, azzal a tudással élek, amit a jog világában gyűjtöttem össze. Aki színész, az meg azzal a tudással él és abból dolgozik, amit színészként gyűjtött össze.

Közismert, hogy Orbán Viktor jogász végzettségű, az ELTE jogi karán diplomázott 1987-ben. Volodimir Zelenszkij pedig valóban színészként vált ismertté hazájában, de most jön a csavar:

ő is jogot végzett, életrajza szerint 2000-ben szerzett jogi diplomát a Kijevi Nemzeti Gazdaságtudományi Egyetemen.

Címlapkép: Facebook

Forrás: Telex

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Egy ingyenélő, tolvaj, szarkeverő here, aki életében még egy percet sem dolgozott.
Csak a hazugsághoz ért, a társai elárulása számára nem okoz gondot, a korábbi barátokat gondolkodás nélkül döfi hátba!
Egy senki ember, egy mocskos hazaáruló! El kell hogy töröljük a színről április 3-án!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Egy ingyenélő, tolvaj, szarkeverő here, aki életében még egy percet sem dolgozott.
Csak a hazugsághoz ért, a társai elárulása számára nem okoz gondot, a korábbi barátokat gondolkodás nélkül döfi hátba!
Egy senki ember, egy mocskos hazaáruló! El kell hogy töröljük a színről április 3-án!
volvós
..de az ukrán Elnök nem cigány színész !!!
telegdilaci
@Béla333:Milyen jogász az aki életében soha nem dolgozott a Szakmájában, ha arra kényszerülne igen éhen halna az el avult jogi tudásával! máshoz sem ért csak gyalázkodni ha valaki kritizálni meri!
Nessy
Lehet, hogy van jogi diplomája Orbánnak, de az alapvető jogokról, jogi fogalmakról szóló előadásokról hiányzott! Akár csak a többi jogász fideszes barátjának, kormánytagjának! Igaz, azok jó része a saját munkájához sem igazán ért!
Emmersson71
Mennyit dolgozott Orbán jogászként?
Mennyit dolgozott Orbán?!
Nyírfa
Két jogász, és micsoda különbség. Az egyik ember, a másik nem az.
tudode
Nagyfoku korlátoltságra vall az, hogy őfélesége szavai szerint "a jog világában élt", és valójában a tanultakat nem a társadalom felemeléséhez, hanem a kiskapuk csapkodásába használta fel, mint pl. sántít a közjogiság
.
----- Orbán Viktor nem miniszterelnök
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=22s
---------------------
.
Amelynek az alapja
.
Az alaptörvény KÖZJOGILAG ÉRVÉBYTELEN, azaz kuka
.
www.youtube.com/results?
search_query=az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen.
-------------------
.
Már régen túl lenne az ország ezen a rémálmon ha az ellenzéke nem szentesíti jelenlétével az egyeduralkodó ÚJ ÁLLAMÁNAK alapját az összetákolt alapizéjét, amivel az olasz Testvérpárt meghívására dicsekedett, jelesül azzal is, hogy koalició nélkül, szövetségben kormányoz a maga módján, miközben az imádkozósáska nem szól bele a országlásba:
.
----- Jobboldali Olasz Testvérek párttalálkozója, Róma, 2019.09.21.
www.youtube.com/watch?v=cqa63Y-1mAg&t=521s
-----------------------
.
Mintha az olasz testvéreknek is leesett volna a tantusz, miután az EUs szélsőjobb vezetője akar lenni
.
----- .Miért nem jött össze Orbán szélsőjobbos, populista szupercsapata az Európai Parlamentben?
24.hu/kulfold/2021/12/08/szelsojobb-szuperfrakcio-orban-salvini-le-pen-europai-parlament/
----------------------
.
Válámi van csak nem az igázi (Rajkin)
.
----- Arkagyij Rajkin -- Valami van
www.youtube.com/watch?v=xIbRpfD69fc
----------------------
.
Brrrrrrrrrrrr!!!
kereső
A "jog világában élt". Tényleg? 'Majd jönnek a jogászok , oszt jó napot"- ez orbán jogi világa. Jogászként sohasem dolgozott, még gyakornokként sem. Zelenszkij igen. Orbánnak a jog- "jogászkodásból" áll csak. Ugyanolyan kérkedés ez is részéről, minthogy Oxfordban "tanult.".
namihami
A Mi Viktorunk a diplomáját, amit a ""dajcstomi-vizsgabizottsáv"" révén sikeresen megszerezvén, a Parlenti Fidesz Jogászszekcióban kamatoztatja. (neki még ugyan oda kellett menni, bár a fideszes fejlődés /aki brancsban van/ már a megjelenést se igényli) Amit az âltaluk kidolgozott és a ""dicsőséges 133"" révén be is vezettek. Fenti tevékenységeik ""sikere"" már és azóta is, közismert és közröhej tárgya.
A jogászságáról és minden egyébhez való ""zsenialitásáról"" még oldalakat lehetne írni. De...
A birkáknak vezérürü kell, a normálisak pedig már kiismerték.
csak úgy....
"Én jogász vagyok, abból a tudásból élek, amit a jog világában gyűjtöttem."- "Egy percet nem dolgoztál sem jogászként, sem máshogy. Ami viszont voltál, az egy komcsi papa gyereke. Voltál kisztitkár is. Tehát amit hozol magaddal, az a hazaáruló komcsi tempó. Hoztál aztán egy vidéki magyaros "okosban megoldjuk hozzáállást", ami mára a magyar történelem legnagyobb méretű ipari lopásává dagadt. Ezen felül Zelenszkij egy dologban elbújhat melletted. Na, az pont a színészet. Már amenyiben úgy hazudsz szerepeket magadról, ahogy a pillanatnyi tolvaj érdeked megkívánja. Játszottál te már politikai színészt "Russzkik haza" liberális szerepben, voltál mérsékelt konzervatív, most éppen a keleti diktatúrák seggét kinyaló illiberális pöcs szerepében tetszelegsz, de, most, hogy látszik mekkora böszmeség volt a keleti világrend váltás, a CÖF élén fogsz vonulni a következő PRIDE-on, mert leszel újra ekkora liberális." ( Newhunland • 444)
fergeteg
Biztonság,Béke,Magyarság,le a liberális olvasztótégellyel,hajrá Fidesz.
Németh István
Na az nagyon helyes ha jogot végzett az ukrán elnök is, de sajnos nem látszik rajta, a tevékenységén pláne nem látszik! Valószínű, hogy a pojáca oskolában tanult jog szakon, nem északon, hanem mondjuk a gyógypedagógián! MERT kinézetre sem üti meg az elvárt "miniszterelnöki" megjelenést!!
@csak úgy...: @namihami: ti az aljas lejáratási mániában szenvedő moslék állatjai vagytok e nemzetnek! Köcsögök figyeljetek csak >> ti is a kommunista emlőkön nőttetek fel, szívtátok a rákosi a kádár hosszú cicijét, és próbáltatok megélni! Ki így-ki úgy próbálta formálni az életkörülményeit! Na de ezt tagadnotok sem kell!
A Viktorunk kb. 40 éve a politikában él > megkóstolta a soros egyetemet is - igaz nem vizsgázott nemzetrombolásból és a hazugságtanból, de mit gyakorló vezető politikus sokszorosan bizonyította rátermettségét a nemzet vezetésére - polihisztor szinten kezeli a kialakult helyzetet! Látja és észreveszi azokat a tényeket amelyeket a nyugatvezetői nagy ívben leszarva sorozatos jogsértéseket követnek el > pl a jelen ukrán polgárháború kirobbantása! A parlamentet jobban ismeri a regnálási ideje óta (1998) mint bárki még az egérlukakat is tudja!
Kedves marhabimbók, tudjátok az emberi szintet az esetetekben soha nem lesztek képesek elérni! Próbáljatok hát be illeszkedni a saját miliőtökbe a ganajba! Oda valók vagytok! @kereső: @tudode: @Horizont: ti vagytok a ganaj aljadékai, tudjátok, a kukacok melegágya!
Németh István
Hülye gyerekek @Horizont: @csak úgy...: @namihami: @kereső: @Béla333: tudni nem tudjátok, mert a hülyék nem szoktak tudni, tehát fel sem fogjátok, hogy az aljasságotok szintjére lemenni lehetetlen! kifejezetten rohadék szinten mozgó, vírusok kavalkádjai vagytok! A polgárok a nemzet, a NÉP ellenségei, benneteket irtani kell!
ómió
Nocsak! Zelenszkij efftárs is elvégezte a jogot? Akkor, nagy kár, hogy nem a jogi- hanem a péniszvirtuozitásában tűnt ki!
namihami
@csak úgy... 14.30: ""@csak úgy...: @namihami: ti az aljas lejáratási mániában szenvedő moslék állatjai vagytok e nemzetnek! Köcsögök figyeljetek csak ""
Ezek bizony mi vagyunk. Horizonttal (és még biztosan maradt ki más is) egyetemben. Pistink megnyilvánult. Az ő szép, veretes és irodalmi stílusában. Szinte már szégyellem magam, amiért ilyen elmaradt, fejletlen, komcsi csökevény vagyok.
Amit azért nagyban enyhít az a tudat, hogy ezt egy igazi fideszes ""némethpisti"" mondja.
@Horizont: 14.23: Figyuzz, mert ezen szavak neked is szólnak.
kereső
@Horizont: Hagyd. 'Z' kategóriás, figyelmet sem érdemel.
drrotf
Nagyon érintőlegesen él a jog világában a mi Viktorunk!Amennyiben jobban beleásta volna magát a jogba, akkor nem mondott volna olyan marhaságot a gyöngyöspatai romák ügyében hozott kártérítési perben, hogy a bíróság által megítélt kártérítés mögött nincs semmiféle munkavégzés, és ezért azt nem indokolt kifizetni, mert ugye a kártérítés az nem az elvégzett munka ellenértéke miatt jár egy embernek, hanem, azért ha őt kár éri , és a károkozás az felróható.A kifizetést sem húzta volna a végtelenségig, hanem önként és azonnal teljesítette volna azt amire a bíróság kötelezte a jogsértést elkövetőt!Egy jogvégzett ember aki egyébként az államigazgatási szervek csúcsán áll , még ha nem végzett jogász, akkor is példát kell mutatni a bíróságokkal szemben és az ítéleteket önként teljesíteni kell még az Alaptörvényünk szerint is!Ha a fentebbi ügyei nem lettek volna Orbánnak akkor sem biztos hogy azt mondhatnánk jó szívvel hogy ő a jog világában él, mert mondhatjuk hogy uralkodása utolsó 10 évében azon munkálkodott ,sajnos sikerrel, hogy a hatalmi ágak szétválasztását megszüntesse,minden hatalmi ágat a maga uralma alá kíván hajtani, s ezért ezek élére szolgalelkű pártkatonákat nevezett ki, valamint az egy párt rendszer visszaállítását akarja, mert pártjával egyeduralomra tör.
tomsawyer - régről
Amit elvégzett, az nem az általános jogi egyetem, mint nálunk az ELTE vagy a PTE vagy SZTE, vagy MTE vagy DTE vagy PPTE.
Hanem a közgazdasági egyetemen van egy speciális, szakjogi-közigazgatási képzés náluk, ami leginkább a mi régi Államigazgatási Főiskolánknak (ÁF) felel meg. A mi ÁF-ünk is 2000-ben integrálódott a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetembe (náluk Ukrajnában is a Kijevi Nemzeti Közgazdaságtudományi Egyetem része jelenleg egy karként.) Az a különbség, hogy Magyarországon aztán létrehozták a Nemzeti Közszolgálati Egyetemet és 2016 óta annak a része a fenti "főiskola", egy karként.
Ezt végezte el Ukrajnában Zelenszkij.
Az Államigazgatási Főiskolát, ami ott a Közig. Egyetem része. (Nálunk is annak a része lenne, ha Orbán nem hozza létre a Közszolgálati Egyetemet.)
Aki ismeri az átkos képzését, az tudja, hogy az ÁF nem általános jog diplomát adott, hanem egy speckó diplomát, ami kifejezetten a közigazgatásba képzett szakembereket, meg az (állami) vállalatokhoz tanácsosokat. Gazdasági, közigazgatási, államigazgatási képzést adott. Van/volt jogi ismereti képzés is, de nem jogászokat képzett, hanem csinovnyikokat és gazdasági jogi szakembereket. Olyan gazdászokat és bürokratákat, akik értik az adott terület jogát is.
Úgyhogy a pontosság kedvéért, némi nyomozás után, ezt tudom elmondani a képzettségéről. ÁF-et végzett, illetve az NKE ÁF képzését vagy ha nincs 2016, akkor a BKTE ÁF képzését. Már persze, ha Magyarországon tanult volna, akkor így mondanánk.
tomsawyer - régről
A Közig. Egyetem = közig. egyetem. Mivel általánosan utalok rá, nem a teljes nevével. De érthető remélem a mondanivaló.
tomsawyer - régről
És a Közszolgálati Egyetem teljes neve: Nemzeti Közszolgálati Egyetem.
Ennek van egy kara, ami a régi ÁF-nek felel meg. Ez a kar régen a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem része volt, most meg az NKE része.
Ugyanez Ukrajnában a Kijevi Nemzeti Közgazdaságtudományi Egyetem, amit Hetmanra átneveztek, így jelenleg Vadim Hetman Kijevi Nemzeti Gazdasági Egyetemnek hívnak. De a lényegen nem változtat. Ez a közgáz egyetem és azon van egy kar, ami speckó államigazgatási-közigazgatási, gazdasági jogi képzést ad.
tomsawyer - régről
Nem mintha bárkit érdekelne, de nem ugyanazt a képzést végezték el Orbánnal. Így pontos. Az egyik egy általános jogi képzést végzett (ez az ELTE), ilyen van Ukrajnában is egyébként, nem is egy.
A másik pedig egy ÁF-képzésnek megfelelő képzést végzett, ami régen a közgáz egyetem része volt nálunk is és náluk is annak a része.
Ez nem sokat számít persze, mert gazdasági jogi - és államigazgatási, közigazgatási - ismereteket ott is tanítanak, de pongyola azt mondani, hogy ugyanazt végezte.
Egyébként egyik sem dolgozott a szakmájában, tehát ez viszont teljes mértékben hasonló.
tomsawyer - régről
Saját 15:19-re:
Közig. Egyetem=közgáz egyetem. Így pontos. Én is pontatlan voltam, elnézést. Még pontosabb: közgáz egyetemen belül a közig-államig. jogi kar. Gazdasági jog+közigazgatási jog+államigazgatási jog. Speciális képzés, speciális szakterületre.
Nem kisebbítem ezzel a végzettségét, mielőtt félreértés esne. Ha semmilyen végzettsége se lenne vagy kifejezetten színész végzettsége lenne, az sem számítana. A végzettség csak egy sajtpapír, az emberség a lényeg és az emberi minőség egy ember esetében.
RonaGyuri
"azzal a tudással élek, amit a jog világában gyűjtöttem össze"??? Nos tudjuk, látjuk & tapasztaljuk egy nagy NULLA! =))
Németh István
@RonaGyuri: annak köszönheted, hogy élsz fasikám, ha gyurcsi-banda garázdálkodna rajtad már gatya se volna!@Horizont: a szini iskolán is tanulnak jogot, de attól nem lesznek professzorok! A jog több szakágból áll és némi diplomakészítés nem árt ha van hogy egyáltalán egy kis dr.-t összeszedj! Bohóckartás ripacsdiplomája pont arra jó, hogy a saját népét pusztítsa a többi ripacs, meg bunyósfaszi érdekében! Kitüntetett háborús bűnös aljas gazember! A lengyelek is kezdenek rájönni!
teuton
A csuti potrohos eleteben nem dolgozott jogaszkent, mar egyetemistakent is arra utazott, hol lehet ingyen, munka nelkül penzt kapni (Soros-ösztöndij)! Ha pedig annyira "a jog vilagabol jön", akkor hogyan lehet, hogy a magyar kormany (es nem Magyarorszag!!!) tucatjaval bukja el a pereket az EU-Birosagokon? Aminek milliardok a költsegvonzata, termeszetesen közpenzböl, mert szemelyi felelösseg az nincs, vagyis O1G agymeneseit az adofizetök fizetik!
Nessy
Németh István: Aki végig seggeli az 5 évet, átevickél a vizsgákon, ( némi hátszéllel, mint Deutsch Tamás) az hivatalból Dr. lesz! De a valós tudást, a gyakorlattal szerzi meg azon a területen, amire specializálódik. Hányszor is változtak a jogszabályok, törvények, amióta kikerült az egyetemről O.V.? A mai törvények kodifikálásáról meg jobb nem beszélni! Nem ok nélkül mondják, hogy egy életen át kell tanulni!
Istenakinincsen
Királyunk pályát tévesztett!Jogot tanult,de inkább szinészkedik:))
kereső
@tomsawyer - régről: Köszi. Ezek szerint Zelenszkij elnöknek vannak "ismeretei"- államszervezésből, kormányzás szervezésből, gazdasági-és pénzügyi jogból. Hááááát, nem egy szinész diploma, és nem iis egy sima jogi.
kereső
@Horizont: Nincs tisztában vele, hogy amiket irkál- azért simán fel lehetne jelenteni. Mert az irásai , uszitása a Büntető Törvénykönyv hatálya alá tartozik. Csak figyelembe kell venni, hogy vállon felül valami probléma van nála, igy inkább negligálom.
Istenakinincsen
@Németh István: Keress egy nagy vödröt és hordd el innen(is)magad!
gazsifoto
A miniszterelnök vehette volna a fáradságot, ha már nyilatkozik, hogy az ellenfelének is van jogi diplomája. A miniszterelnök életútját végig nézve jogi pályán nem dolgozott, hiába akar vele dicsekedni.
Más : Egy az én szememben nem létező párt frakcióvezetője : a baloldalt külföldről segítik, ezt úgy állítja, hogy a fideszt is segítették, így a hozzászólása semmit sem ér, de járt a szája,,,
CsipkeRózsa
Az írásból a gyűjtött szó igaz, ahhoz kiválóan ért.
Németh István
@Béla333: @kereső: @tomsawyer - régről: @gazsifoto: @CsipkeRózsa: @Istenakinincsen: Arra vagyok kíváncsi, persze nem tőletek, mert ti hülyék vagytok a megválaszolásához > hogy mikor jön rá az ukrán nép, hogy az élősködő, kapzsi, korrupt, vezetőinek hatalommániáját szolgálják ki azzal, hogy saját magukat nyírják, nyíratják ki!? Mert csupán ez a kérdés! Ugyan azt csináltatják a hülye és primitív zelenszkijjel és csapatával amit a gyurcsánnyal csináltak és azt folytatták volna, ha meg nem bukik >> ma már hazánk sem lenne! Aztán a soros csak röhögne! MÉG aztán az ukránoknak sem lesz, ha így folytatják, ugyanis az oroszok nem kívánnak örökös feszültségben élni háborús veszélyezte-tettség miatt, mert az usa-nato+ eu>német, francia< arzenál az orosz határ mentére telepszik több ezer kiló-méteren keresztül! Az erre vonatkozó szerződést nem írják alá az ukrán öncélú vagyonszerzésre törekvő háborús bűnös vezetők! ÉS > minél jobban megy az idő annál súlyosabb bűnöket követnek el!
Istenke bocsássa meg nektek hogy saját embertársaitok gyilkosaivá váltok!
csipetke
Az orvosoknak,gyógyszerészeknek, informatikusoknak, és van még jónéhány olyan szakma,ahol rendszeresen továbbképzéseken kell résztvenniük a dolgozóknak,mert olyan gyorsan változnak,fejlődnek a dolgok,hogy szinte követhetetlen. Ilyen a jog is,ahol amióta orbán végzett, száz,meg száz dolog megváltozott. Úgyhogy orbán a jogi végzettségével pont kitörölheti. Nem gondolom,hogy orbán követte volna a jogban történő változásokat, ahogy valószínűleg Zelenszkij sem,de orbánnak semmi joga "leszínészezni",hiszen ugyanaz a végzettségük. Nem mellesleg orbán is rohadtjó színész,mert szemrebbenés nélkül hazudik bárkinek bármit
csipetke
@Németh István: 14:30 14:38 Azt a sok f@szságot félretéve,amit itt összehordasz,ideokádsz, egyet magyarázz meg.- Ha orbán olyan rohadtjó vezető, dübörög a gazdaság, és nem sorolom a fidesz,és orbán önfényező rizsáját, akkor hogy lehet az,hogy orbánnak a 12 év alatt annyit sikerült elérnie,hogy:- ekkora államadósságunk még sose volt, Európa szegényháza lettünk, tönkre van vágva az oktatás,és az egészségügy, milliók élnek a létminimum alatt, Európában már csak Bulgária korruptabb az orbán-kormánytól. Az EU zsákszámra ömlesztette ide a pénzt, amiből nem az ország haladt előre,hanem az orbán pereputty, meg orbán haverjai. Aki ezt nem látja-hallja,és nem érti,az vak,-süket,és hülye
Logogrif
Kecóka lehet,hogy járt egyetemre, de a képzettsége semmit sem változott,..."bogtrotter..." azaz faragatlan, s gyakran nagyon bunkó.
justhpeter
Nem kommentálom. Zelenszkijre sértő, hogy egy cikkben emlegetik ezzel a hatökör Orbánnal.
Gyurka80
@Béla333: A hazaárulókat a moslékoknál találod idióta, nézz körül közöttük!
Gyurka80
@csipetke: Amiket összehordasz egyszerűen a moslék hazugsága!
Gyurka80
@volvós: De viszont Zelenszkij tud a f@szával zongorázni!
Giovanni Alba
@csipetke: ma, 19:26
Egy kis emlékeztető, nem Neked, a doktorminiszterelnökúrnak.
"A szobrot a Magyarországi Ronald Reagan Emlékbizottság állítatta. Együttműködő partnerek: Ronald Reagan Presidental Foundation, Közép- és Kelet-Európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány, Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, Hungarofest Nonprofit Kft.
Az ünnepségről
A szoboravató ünnepségen részt vesznek és beszédet mondanak:
- Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke
- Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes
- Eleni Tsakopoulos Kounalakis, az Egyesült Államok budapesti nagykövete
- Condoleezza Rice, az Egyesült Államok volt külügyminisztere
- Edwin Meese, volt igazságügyi miniszter, a Reagan-i adminisztráció hajdani irányítója
- Kevin McCarthy, a kongresszusi delegáció vezetője."
Ez 2011-ben történt.
2010-2014.kormany.hu/hu/esemenytar/ronald-reagan-elnok-budapesti-szobranak-avatasa
És ezek után a doktorminiszterelnökúr beszédírójának még van kedve és mersze a színészi múlttal tréfálkozni?
yazo64
o1g elfeledkezett a Szegény Dzsoni és Árniká-ban nyújtott "színészi" alakításáról:)
Istenakinincsen
@Gyurka80: Takarodj már a francba!Értelmeset nem tudsz írni,azért irkálsz mindenkit irritáló bosszantó ökörségeket?
Emlékszel a papagályos viccre hígagyú?...akkor pszzzz,a többit már tudod!
Rád is vonatkozik te elmebeteg @Németh István: féreg.
Gyurka80
@Istenakinincsen: Így ír egy igazi degenerált koalíciós! ha azt hiszed te vagy a nagyokos akkor nagyot tévedsz!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Te vagy egy nagyokos te szerencsétlen.Kár hogy még semmi értelmes írást nem láttam tőled a mocskolódáson kívűl.
nezelodo
Kár, hogy nem mesélt arról a Viktor, hogy ő hogyan használja a "jog világát", a személyre szabott jogszabályaival, a választási rendszer átírásával, stb. Aztán amikor a jogra sem tud hivatkozni, függöny mögé bújik, vagy csak simán kellemes Karácsonyt kíván, (amit meg is kapott), vagy a testével védi a sameszok tömege, nehogy kérdést tegyenek fel neki. Max a Bözsi néni kellék röfijével vált szót.
Gyurka80
@nezelodo: Választás átírása azért kellett, mert 400 képviselő helyett 200 lett (ahogy elnézem néhány idióta varjú,bangané, kunhalmi stb. ez is sok), ha nem tudnád okoska!
puszt
@nezelodo: "Na és?... Évek múlva majd hoznak egy ítéletet, oszt bakfitty" by OgV
Lepényleső
...és igazat beszélt,- élt,- amíg álmaiban hatalmat csak remélt,
annak elnyerésével azonban a maga kedvére azt ki is herélt?
fergeteg
A hatpárti ellenzék hatfelé lopná szét az országot.
kereső
@Istenakinincsen: tegnap 17:33" Jogot tanult,de inkább szinészkedik:))"- ripacsoskodik, akartad irni, ugye??Mert az, egy ócska ripacs.
nezelodo
@fergeteg: Nem sok mindent hagy nekik a NER, még feltételes módban sem, hogy majdan ellopják, mert már leürítették a kasszát, mint 2002-ben. Aztán már csak egy reccsenést lehetett hallani ahogy az indulattól reccsent a csont...
Jozefina
Orbánnak van jogi végzettsége, de szinészkedik, pávatáncot jár, hozudik, lop,... Akkor miről beszél???!!!
laja70
Orbán egy olyan jogász, aki soha nem dolgozott jogászként és abból a tudásból dolgozik, amit hozott magával...
Erik567
A lopótök csak azt a jogot ismeri, amit ő írt.
laja70
@Jozefina: Ez már nem pávatánc, hanem pulykatánc...
csak úgy....
@yazo64: na ezt magyarázd meg a fidesz mögött csellengöknek és lószarrugdosóknak! :)
yazo64
@csak úgy...: Nem távolodott el túlságosan a szerepétől... ott is focista rablóvezér volt:)
csak úgy....
@yazo64: ebböl a tantárgyól az év végén,föleg az elejen ne vizsgáztass már fideszes tanulékonyokat! :) még belezavarodnak és akkor jól néznek ki..
bence
@Nyírfa: ! Az egyik Soros segítséggel , míg a másik önmaga által !
Istenakinincsen
@Gyurka80: ma, 21:34
Efféle írásaidra gondoltál?Van ebből sok(k).Roppant kíváncsi lennék hogy mitől/kitől lesz valaki ilyen korlátolt agymosott fanatikus.Megértem hogy a hatalomnak az elnyomáshoz ilyen ostoba katonákra van szüksége,de milyen út vezetett el téged idáig?Esetleg egy rövid önéletrajzot(olyat amit egy állásinterjúra küldenél)megosztanál?Csak meg szeretném érteni miért vannak ilyen eltorzult lelkű félrevezetett emberek.
@Németh István: @ómió: @fergeteg: @durbincs:@Shikari:@Riziko:@Kis Tehen:@Pegero:Ti is küldjétek az önéletrajzot!
Tízszer annyit kereshettek az új cégnél!
Nyírfa
@bence: Tegnap megnéztem a Zelenszkij-sorozat 2. részét. Túl azon, hogy ígéretesnek tűnt, eszembe jutottak a nevetéssel kapcsolatos mondások, gegek: úgymint: a nevetés az élet sója vagy : akinek nincs humorérzéke, az mindenre képes, és még valami: a bohócnál komolyabb ember nincs a világon. Zelenszkij egy tőről metszett bohóc.
Orbán viszont egy elfajzott féltehetség.
Gyurka80
@Istenakinincsen: Te idióta 21.34-kor nem neked írtam!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Te idióta én viszont Neked írtam!...a 21.34-re és a többi okosságodra.
Gyurka80
@Istenakinincsen: Maradj magadnak idióta!
kereső
"– Nézd csak – suttogta a bohóc még mindig ölelve az öltönyöst, de már nem a kezdeti lágysággal, hanem belekarmolva mintegy –, nézd csak a hegy fölött előbukó repülőket, és a terhüket, a bombát, ami aláhull tépve szét embereket, halomba döntve házakat. Nézd csak a süvítő rakétát, ahogyan sehol nincs aztán itt, és becsapódik, és a helyén, ahol színház volt valaha, egy nagy gödör marad. Nézd a síró embereket, a bömbölő gyereket és a zokogó nagymamát, a távolban fénylő tüzeket és a mérhetetlen szenvedést. Nézd a föltűnő tankokat, ahogyan nyikorgó és csikorgó lánctalpaikkal mennek át mindenen, és hallgasd a gépfegyverek ugatását, és érezd a halál édeskés szagát, lásd a poklot. Látod-e? Érzed-e? Érted-e?

Tette fel végezetül a bohóc elkínzott szemekkel, de az öltönyös csak ránézett a bamba, üres szemeivel, és ezt mondta:

– Én jogász vagyok."
kereső
,,Miközben a falusi orvos egy 75 éves paraszt bácsi sérült kezét varrta össze, gondolta, beszélget egy kicsit az öreggel.
Valahogy Orbán Viktor került szóba.
Az öreg paraszt így szólt: “Tudja doktor úr, a Viktor egy cölöp-teknős.”
Az orvos nem értette a meghatározást, így megkérdezte az öregembert, hogy mit jelent a “cölöp-teknős”.
“Hát… tudja, amikor az ember egy vidéki földúton haladva meglát egy kerítéshez rögzített cölöpöt, melynek
tetején egy teknősbéka egyensúlyoz, az egy cölöp-teknős,” – magyarázta az öreg paraszt.
De mivel látta a doktor arcán, hogy nem érti a dolgot, tovább magyarázott.
“Tudja, doktor úr, a teknős nem került fel oda csak úgy magától, és az egyáltalán nem az ő helye.
Valamint fogalma sincs arról, hogy mit csináljon, amíg ott fenn van, mivel sokkal magasabban van,
mint amit képességei megengednek. És az ember egyébként is elgondolkozik azon,
hogy ki volt az a hülye, aki a teknőst oda feltette.”
Gyurka80
@kereső: A vicced nagyon sántít, ilyet vidékiek nem mondanak, legfeljebb a belpesti bibsik!
Istenakinincsen
@Gyurka80: ma, 22:01
Tudsz valami mást is,vagy mindenki idióta és csak te vagy a nagyokos?
Gyurka80
@Istenakinincsen: Hát aki idióta az az, nem titkolom a véleményemet!
Istenakinincsen
@Gyurka80: Nézz magadba idióta...és titkold el amit látsz!:)))
kereső
@Gyurka80: cccccccc!! Azt hittem tudod a választ, azért szólitottál meg. Na, de ki volt az a hülye, aki feltette a teknőst a cölöpre?(culápra, oszlopra)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.